Autós HírekElektromos

Már tesztelik az elektromos 7-es BMW-t

Egy ideje már mennek a találgatások, hogy vajon a BMW tényleg beépíti-e az elektromos palettába a 7-es szériát, vagy a méretes luxuslimuzin megmarad a jelenlegi formájában. Most néhány kémfotó megválaszolta a kérdést: már tesztelik a tisztán villanyos változatot.

 

Év elején lehetett pletyka szinten arról hallani, hogy a BMW elkezdi a 7-es széria teljes villanyosítását. Mivel hivatalos megerősítés azóta sem érkezett, a legtöbben kacsának vélték a dolgot. Most viszont elég egyértelművé vált a helyzet: kémfotókon bukott le az elektromos változat.

A Carscoops egyik olvasójának ugyanis sikerült lencsevégre kapnia egy olyan 7-est, melyre látványosan “electric test vehicle” feliratú matricát ragasztottak. A normál hűtőrács és a kipufogó helye hátul senkit se tévesszen meg: szinte biztos, hogy a villany 7-es csak a 2022-ben bemutatásra kerülő új generációban debütál, valószínűleg i7 néven, így a most lefotózott tesztpéldány egy jelenlegi karosszériában rejtegetett következő generációs modell lehet.

(fotók: www.carscoops.com)

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button