Autós Hírek

Kisebb lesz és nem kap fényezést a Cybertruck végleges változata sem

Elon Musk a saját Twitter fiókján csöpögteti az információkat a Cybertruck végleges verziójával kapcsolatban. Az már most kiderült, hogy a méretét csökkentik még, viszont színeket továbbra sem kínálnak majd hozzá.

 

Elon Musk és a Tesla még tavaly novemberben mutatta be a Cybertruck elektromos pickup prototípusát, mely lényegében egyszerre döbbentette le és botránkoztatta meg az autós világot. Az amerikai zseni viszont már akkor elárulta, hogy a végleges változat esetében lesznek apróbb változtatások, most pedig szépen lassan ki is derülnek, hogy mik lesznek ezek.

Először is az autó méretein csökkentenek az amerikaiak, azaz mintegy 3 százalékkal kisebb dimenziókkal rendelkezik majd a széria változat, a hasmagasság nagyobb lesz, az üvegfelületek viszont mélyebbre kerülnek. Mindezt úgy sikerül meglépni Musk szerint, hogy a beltér mérete viszont csupán 1,5 százalékot csökken, azaz továbbra is egy kimondottan tágas utascelláról beszélhetünk.

Ami viszont nem változik meg, az a fényezés kérdése. A Tesla szerint ugyanis a rozsdamentes acél felület fejezi ki legjobban az autó karakterét, így ők nem kínálnak majd színeket a brutális elektromoshoz. Musk annyit azért hozzá tett, hogy természetesen utólag olyan színűre fényeztetik a tulajok a saját példányaikat, amilyenre szeretnék, ők nem szólnak ebbe a folyamatba bele.

A Cybertruck első példányai 2021 év vége felé érkeznek meg a vásárlókhoz, viszont az erősebb változatokra egészen 2022-ig kell várni az amerikaiak tervezete szerint.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button