Autós Hírek

Budapesten ünnepel a Harley-Davidson

A neves amerikai motorgyártó márka jövőre ünnepli fennállásának 120. évfordulóját. Ennek apropóján monumentális programsorozatot hirdettek meg, melynek a központja kicsiny hazánkban, azon belül is Budapesten lesz.

 

Fennállásának 120. évfordulóját ünnepli jövőre a világ egyik legismertebb motorgyártója, a Harley-Davidson. Egy ilyen kerek és impozáns számot természetesen illik méltó módon megünnepelni, és természetesen ezt tudják az amerikaiak is.

Ennek fényében már most meghirdették azt a jubileumi fesztivált, melynek a legnagyobb előkészülete itt nálunk, Magyarországon, egészen pontosan Budapesten lesz megtartva 2023. június 22. és 25. között. Mire lehet számítani? Több ezer résztvevőből álló motoros felvonulásra, koncertekre és természetesen a legújabb gyári és épített motorok bemutatójára is. Az esemény központja a Puskás Aréna Parkban lesz, ahol a rendezvény időtartama alatt közel 50 zenei fellépő előadását élvezhetik a helyszínre látogatók, de ezen felül még kaszkadőr-show, klasszikus autók bemutatója, vidámpark és számtalan szórakoztató elem lesz megtalálható.

„El vagyok ragadtatva a 120. jubileumi fesztiválunkban rejlő lehetőségektől a gyönyörű Budapesten. Az, hogy ilyen központi helyen zajlik majd az esemény, nemcsak Budapesten és Magyarországon, hanem egész Európában hatalmas közönség számára teszi elérhetővé a fesztivált és a márkánkat. Alig várom, hogy a Harley-Davidson motorosokat, a Harley Owner Group tagjait és a széles motoros közösséget, valamint a látogatókat üdvözölhessük az eseményen.”- mondta Kolja Rebstock, a Harley-Davidson európai, közel-keleti és afrikai alelnöke.

A rendezvényre a jegyek értékesítése a mai nappal hivatalosan is megkezdődött, a Harley tulajdonosok klubjának tagjai természetesen kedvezményes áron látogathatják a műsorokat és bemutatókat.

A Speedzone csapata idén nagy kalandba vág Amerikában, melynek sikeréhez most te is hozzájárulhatsz. Hogyan? Azt erre a linkre kattintva megtudhatod: www.donably.com/speedzone

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button