Autós Hírek

A Vivaro is csatlakozik az Opel elektromos kínálatához

Az Opel háza táján felgyorsultak az események, már ami a villanyos modellek terjedését illeti. Nemsokára már az áruszállító Vivaro is megvásárolható lesz elektromos hajtáslánccal.

 

Az Opel amilyen gyorsan elkezdett betegeskedni a GM fennhatósága alatt az utóbbi években, legalább olyan gyorsan virágzott ki a PSA-nak köszönhetően. Mondhatni, hogy felvillanyozó a tempó amit diktálnak, a szó szoros értelmében.

Lassan ugyanis ott tartunk, hogy minden új Opel modell kapható lesz elektromos formában is. Az első ilyen fecske a Corsa volt, de nemrég tudtuk meg, hogy a Mokka is elektromos autó alternatívaként tér vissza év végén a kínálatba. Viszont még az utóbb említett premier előtt beépül egy másik elektromos is a palettába, ez pedig a most gyári képeken megmutatott elektromos Vivaro lesz.

Külső tekintetében lényegében nincs különbség az ősszel érkező elektromos Vivaro és a már most megvásárolható kivitelek között, a lemezek alatt viszont ott leledzik a franciák elektromos hajtása, mely már a piaci bevezetés idején is kétféle teljesítményben lesz kapható.

Az alap Vivaro-e kimondottan a városi áruszállítás eszköze lesz a maga 50 kWh-s akkumulátor csomagjával és a 230 kilométeres hatótávjával, míg a drágább kivitellel már jóval többet vállalhatnak majd be a fuvarosok, hiszen ott már 75 kWh-s akkumulátorról és 330 kilométer hatótávról beszélhetünk.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button