A Nordschleife hírhedt aszfaltcsíkja egész évben hívogatja a magukat komoly próba elé állító önjelölt versenyzőket. Van, aki saját autóval érkezik, és bizony van lehetőség bérelni is egy csapatós járgányt pár kör erejéig. Mindkét esetben adott a móka, kivéve, ha valahol lenullázzuk a ránk bízott négykerekűt.
 
A videóban szereplő bérelt Clio RS és szerencsétlen sofőrje bizony nem tudták épségben teljesíteni a távot. Szerencsétlen, mert nagyon úgy néz ki, hogy nem önnön hibájából dobta el a vasat, hanem a hátulról érkező BMW M4 lökte meg úgy, hogy már csak a szalagkorlát tudta megfogni a pilóta parancsaira fittyet hányó franciát. Ez persze nem mentesíti a bérlőt a kár megtérítése alól, legfeljebb ledumálhatja a BMW sofőrjével, hogy vállalja magára a kárt. Már, ha tényleg csak a BMW nézte be, és nem mondjuk a Clio próbálta lezárni az ívet a jóval gyorsabb M4 előtt, mert ebben az esetben teljesen más a leányzó fekvése.
 
A lényeg, hogy a kakaskodás sosem éri meg a Nordschleife Touristenfahrten esetében, hiszen ez nem verseny, hanem pályanap, ahol nincs győztes. A lényeg, hogy jól érezze magát mindenki, nem pedig ripityára tört autóval és alaposan megcsappant családi kasszával térjen haza.