Michelisz Norbert a WTCR zandvoorti hétvégéjének főfutamán negyedik lett volna, az utolsó körben azonban a Hyundai megkérte Augusto Farfust, hogy adja át a harmadik helyet. A brazil ezt meg is tette, amiért Michelisz utólag köszönetet mondott neki.
 
"Összességében pozitív szájízzel megyek haza Hollandiából, de azt bevallom, hogy a szombati néhány pontot sajnálom" - mondta Michelisz az Origónak. "Ha pedig most, a főfutamon negyedikként érek célba, azzal is elégedett lettem volna, de amikor kedvezményezett az ember, elfogadja ezeket az ajándékpontokat. Főleg ilyen csapattársak mellett jó érzés kedvezményezettnek lenni."
 
Jó szériájával kapcsolatban Michelisz azt mondta, semmi különös nem történt a háttérben. "Nincs semmi extra, annyi mindössze, hogy sokat dolgoztam Marokkó óta a gumik kezelésén, de a hosszabb etapokon még van mit javulni. Kezdek összeszokni az idei autóval és az idei csomaggal, amink van"
- fogalmazott Michelisz. 
 
A túraautó-világkupában most egy hónap szünet következik, legközelebb június 20-án Németországba, a legendás Nürburgringre érkezik a sorozat.