A várakozásoknak megfelelően nem hozott túl eseménydús futamokat a WTCR zandvoorti hétvégéje, ismét kiderült, hogy a pályán szinte lehetetlen előzni. Michelisz a szombati első időmérőn peches volt, egy rosszkor jött piros zászló miatt nem tudta megfutni az utolsó gyors körét, így a 13. helyen ragadt.
 
A futamon aztán Michelisz kapott egy lassú defektet, emiatt néhány kör után véget ért a futama. Jobban sikerült a vasárnapi második időmérő, Michelisz egészen a Q3-ig jutott, ahol ezredre megfutotta a Q2-es körét, de ezzel is esélytelen volt az egész hétvégén parádézó Lynk & Co ellen, a Cyan Racing autói vitték az első három helyet Yvan Muller, Yann Ehrlacher, Thed Björk sorrendben.
 
Mullert aztán egy turbónyomással kapcsolatos rendellenesség miatt kizárták a Q3-ból, így Michelisz indulhatott a főfutamon a harmadik helyről. Előtte a fordított rajtsorrendes versenyen Michelisz a nyolcadik helyről indulva hetedik lett, miután Muller a verseny közepén hibázott, és veszített néhány helyet. Ebből Michelisz is profitált.
 
A főfutamon végül Michelisznek összejött a dobogó, bár a rajtnál elment mellette az egyik márkatársa, Augusto Farfus. Michelisz egészen az utolsó két kanyarig negyedik volt, akkor azonban félreállították előle Farfust, így felállhatott a dobogóra.
 
Elöl a Lynk & Co autói kétszer is csapatutasításra cseréltek helyet, a győzelmet végül Björk szerezte meg Ehrlacher előtt, ezzel a svéd a szombati első futam megnyerése után duplázott. Michelisz a pontverseny negyedik helyén áll négy hétvége után, ismét ő szerezte a legtöbb pontot a Hyundai versenyzői közül.
 
A bajnokság állása:
 
1. E. Guerrieri 161 pont
2. T. Björk 150
3. N. Girolami 135
4. Michelisz Norbert 130
5. M. Azcona 120
6. Y. Muller 108