Eheti szörnyetegünk az MTM tuningműhely jóvoltából egy újabb Audi, abból is egy egészen vállalható méretű modell, hiszen az A3-as azért már jócskán nevezhető fiatalos családi kocsinak, főképpen, ha a magyar piacról beszélünk. Ehhez képest az S3-as Audi már egy különleges „élőlény“, hiszen már szériában sem egyszerű a turbómotorja, azonban ha betoljuk az MTM műhelyébe, akkor nagyon gyorsan csinálnak belőle nekünk 360 lóerős verziót.

Ehhez társul a nem elfelejtendő 450 Nm forgatónyomaték, amely segít bennüket ahhoz, hogy 4,9 másodperc alatt elérjük vele álló helyzetből a 100 km/h-s sebességet, és hogy a száguldás 250 km/h-ig tarthasson. Az MTM tuning szerencsére nem csak a motorvezérlést érintette, hanem a futóművet is, hiszen a KW céggel együtt egy olyan kellemes ültető szett került az S3 alá, amely a 19 colos kerekekkel együtt páratlan úttartást és kanyarstabilitást kölcsönöz a modellnek.

Talán egy olyan dolog van, amelyet nem kérnék a fejlesztések közül, ez pedig a potom 1300 euró értékű matt fekete matricázás, amely nélkül 10 ezer euró, azaz nagyjából 3 millió forint extratartozék található az Audin. Ezek segítségével egy igazán különleges és egyedi modellünk lehet, amelynek azért kevés ellenfele van a városban és talán néha még versenypályára is kimerészkedhetünk vele.

A kocsi teljes ára valahol 17 millió forint körül alakul, tehát nem egy tucatmodell, de mégis ha valakinek telik rá, és kicsit agresszívebb vérmérsékletű, annak mindenképpen ajánlom, hiszen mondjuk még 2 hátsó gyereküléssel is 5 másodperces kocsi marad belőle... És ha nem nyomjuk sokszor padlóig, akkor az asszony sem veszi észre, mivé is vált a kis családi kocsink!