Ahogy közeleg az idei Hódmezőrület dátuma, úgy szorít egyre jobban az idő. A csapatós-Mercedes alap első blikkre jónak tűnt, de szinte biztos voltam abban, hogy előbb-utóbb aknára futunk valamilyen módon. Levelesre rohadt lemezek, összegyógyult csavarkötések, temérdek szívás. Sajnos azonban ezúttal sem ez történt és ez aggasztó, hiszen jobb lett volna most szenvedni az elején, semmint később. 
 
Az mondjuk meglepett, hogy egy napnyi munkával hány felesleges kilótól lehet megszabadulni, érezhető mennyiség és még nincs vége. Ha azonban minden ilyen ütemben halad (biztos vagyok benne, hogy valahol elhasalunk csúnyán, mert olyan nincs, hogy nem) akkor augusztus utolsó hétvégéjén tiltáson üvölt majd a vasblokkos rettenet, Bertha Benz nedves álma Hódmezővásárhelyen. Ja, hogy miért lehet örülni a motortérben két apró kis dugónak? Majd itt kiderül. Toljuk ezerrel!
 
Az előzményekről itt és itt olvashatsz, ha pedig nem tudod, hogy micsoda dzsemborit szervezünk a szünidő végére, akkor csekkold ezt a linket.
Folytatjuk!