Manapság nagyon úgy néz ki, hogy egyre nagyobb a kereslet a páncélozott autókra, legalábbis ezt támasztja alá, hogy szinte minden héten piacra dob valaki egy extra biztonságos, ám felettébb lomha négykerekű átalakítást. Na az AddArmor nem ilyen, ők a biztonság mellett a dinamizmusra is figyeltek, azaz bemutatták a világ leggyorsabb golyóálló autóját.

Alapnak az Audi RS7-est választották, melynek 4 literes turbós motorját az APR tuning céggel 760 lóerőre húzatták fel. Ennek, na meg a ballisztikus acél helyett használt jóval könnyebb polikarbonát szövésnek köszönhetően 3 másodperc alatt éri el a 100-as tempót a járgány, a végsebessége pedig 325 kilométeres tempó óránként.

Hivatalosan a maroklőfegyverek ellen véd a karosszéria, a bombák és a nehézgépfegyverek már problémát okozhatnak a bent ülőknek. Jó hír viszont, hogy alapáron adja az AddArmor az akna detektort, a 360 fokos éjjellátó kamerát, a vakító fényt, a füstcsapdát, hangágyút és a mérges gázok elleni védelmet. Ez utóbbi úgy működik, hogy ha az érzékelő káros anyagokat észlel a légtérben, azonnal kioldanak a gázmaszkok, melyek külön tartályból biztosítanak friss oxigént akár órákon keresztül is. Külön finom részlet, hogy a kilincsek igény esetén sokkolóként működnek.