A tehetős luxusautó tulajdonosok manapság szeretik arany fóliával bevonni az autójukat, ezzel is kifejezve a fényt és a csillogást, amiben élnek. Németországban azonban megelégelte ezt a rendőrség és elkezdte levadászni ezeket az autókat. Lehet fény és csillogás, amíg nem vakítasz el vele másokat.

A német hatóságok szerint ugyanis ezek a fóliák olyan szinten verik vissza a napfényt és a mesterséges fényeket egyaránt, hogy az más közlekedőket könnyen elvakíthat. Legelőször egy Porsche Panamera tulajt találtak meg a problémával Hamburgban, aki figyelmeztetést kapott a fólia miatt. Emberünk nem vette komolyan a hatóságot és továbbra is így közlekedett, így pár nappal később, amikor ismét kivették a forgalomból, már ugrott is a forgalmi, a méregdrága járgányt pedig elszállították egy telephelyre. A tulaj már csak akkor kaphatja vissza, ha kifizeti a tetemes bírságot és leveszi a fóliát a Porschéról.

A Porsche mellett egy szintén arany Lamborghinit is elfogtak a rendőrök, ám annak a tulajdonosa már komolyan vette a figyelmeztetéstm és még a helyszínen letépte a fóliát a karosszériáról.