Laptiming SimCup

Versenykiírás

 

  1. Nevezési feltételek

 

A bajnokság három fordulóból áll, melynek első része az AMTS kiállításon, az „A“ pavilonban, a Speedzone standján kerül lebonyolításra. Az Assetto Corsa felületen futó, egyedileg készített Laptiming Kakucs körön bonyolítjuk a selejtezőket 2019. Március 23.-án és 24.-én. A versenyeket „Pro“ módban rendezzük, a gumikopás 100%, a mechanikus sérülések mértéke 80%. A bajnokságban csak és kizárólag az AMTS-en résztvevő pilóták vehetnek részt.

 

  1. Lebonyolítás

 

A mindenki számára ingyenesen elérhető pályát 2019. Március 11-től lehet letölteni és tesztelni az alábbi linken: Kakucsring pálya

A bajnokságban kötelezően használandó autót 2019. Március 14-én határozzuk meg, azaz egy teljes hét áll mindenkinek a rendelkezésére, hogy gyakoroljon az éles verseny előtt. Az AMTS szombati és vasárnapi napján mindenkinek regisztrálnia kell a hostesseknél egy mail címmel, hogy lehetőséget kapjon az általunk biztosított szimulátorok egyikében megmérettetni magát. Egy e-mail címmel természetesen csak egy alkalommal lehet indulni! Hostesseink megtagadhatják az indulás jogát, minden egyéb indoklás nélkül! Az állórajtos Laptiming körön minden pilótának 2 lehetősége van, a jobbik eredményt számítjuk be a bajnokságba. A selejtezőben használt autó beállításai és gumi hőmérséklete is fixálva lesz, egy előre szintén letölthető setup szerint. A selejtező során egyetlen autó használható, amelyet 2019. Március 14.-én hozunk nyilvánosságra. A résztvevők közül az AMTS selejtező után alakul ki a TOP50 legjobb idő, akiket e-mailben értesítünk. Ők meghívást nyernek a középdöntőben való részvételre, ahol újabb pálya és újabb autó vár rájuk. A középdöntőben kialakul a TOP10, akik a döntő résztvevői lesznek. A döntőben már Vida János és Walter Csaba ellen küzdhetnek, megint csak újabb pályán és újabb autóval, hogy kialakuljon a dobogós eredmény. A középdöntő és a döntő időpontjáról és helyszínéről később adunk tájékoztatást.

A szimulátorokat a Hyp-R.hu Zone biztosítja a rendezvény számára. A Hyp-R.hu facebook oldalát ide kattintva érheted el.

 

  1. Díjazás

 

A bajnokság pénzdíjas, ezen kívül tárgynyeremények, energia ital csomag, ruházat, és versenyző iskolai képzés is kisorsolásra kerül.

 

  1. Óvás

 

A versenyek, szervezők és eredmények ellen óvásnak helye nincs!