Egy ideje már szeretnének a Tesla rajongók kombi kivitelt a Model S-ből, ám eddig gyári megoldást nem sikerült összehozniuk az amerikaiaknak. Van azonban, aki türelmetlen, így inkább maga lép az ügyben. Ez Floris de Raadt és a RemetzCar esete.

A holland férfi ugyanis szereti az elektromos autókat, ám a Shooting Brake, azaz a sportkombi formát annál is jobban. Ezért kereste meg a helyi RemetzCar műhelyt, hogy tudnak-e valami megoldást a problémájára. És a srácok tudtak, nem is akármilyet.

A szakik ugyanis úgy szabták át a szedánt, hogy semmi utólagos hatást nem látni rajta, ezt bizony a Tesla maga sem tudta volna jobban megoldani. A siker hevében a műhely először azt mondta, hogy egy 20 darabos szériát legyártanak még az átiratból, hogy más is vásárolhasson belőle, ám ezt nem sokkal később valamiért visszavonták. Így Floris de Raadt lesz továbbra is az egyetlen Tesla Shooting Brake tulaj. Jó hír viszont, hogy az ő gépe testközelből is megcsodálható lesz a jövő héten megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon.