A Honda az idei Genfi autószalonon a 2017-es Urban EV elektromos tanulmány majdnem készre csiszolt változatával jelentkezik. Tele lesz érdekes részletekkel, most például a nem mindennapi műszerfal elrendezést mutatták meg.

A gyári képeken azt láthatjuk, hogy nem kevesebb mint öt darab kijelző uralja teljes szélességében a műszerfalat. Ebből a két szélső a visszapillantó kamera képét hivatott megjeleníteni, a többi viszont a fontosabb funkciók vezérlését látja el. Fontos tény, hogy a jobb oldali nagy képernyőt az anyósülésen helyet foglaló utas fogja kezelni, hiszen a vezető ülésből túl messze van.

Ennek értelmében itt olyan funkciókat lehet majd megjeleníteni és állítani, mint például a szórakoztató rendszer és a kiegészítő applikációk. Természetesen, ez csak egy könnyítő, az utas számára új lehetőségeket jelentő megoldás, ezek mindegyike gombokkal vagy menüből vezérelhető lesz akkor is, ha egyedül utazunk.

A most bemutatásra kerülő járgány már majdnem kész van a gyáriak szerint, ezért az év végén már a sorozatgyártású verzió bemutatását tervezik.