Az Autó Motor és Tuning Show nem csak arról híres, hogy minden évben egyre nagyobb és nagyobb, hanem biza a srácok úgy dobálják a jobbnál jobb autókat a látogatókhoz, mintha valami repi ajándékcsomagról lenne szó. Volt már Volkswagen Eos, Volkswagen Scirocco, BMW Z4 Roadster és Audi TT is a nyeremények között. Idén a március 22-24 között megrendezésre kerülő eseményen pedig amerikai vizekre evezünk, ugyanis egy Ford Mustang Coupe boldog tulajdonosa lehet, aki regisztrálja a belépő jegyét a sorsolásra.

Természetesen Tuning Show révén nem széria autóról van szó most sem, a szakemberek már január végétől megkezdik az átépítést a WestEnd City Center AMTS standján. A tuningolás folyamata így mindenki által következő, ám ha nem tudsz elmenni, hogy személyesen megnézd őket, elég csak a Speedzone oldalát és a Youtube csatornáját csekkolnod, mi ugyanis többször is beszámolunk majd róla, hogy éppen hol tart a folyamat.

Az átalakítást idén is lepapírozzák a srácok, tehát a nyertes az utcán is használhatja majd az autót, ráadásul az átiratást is az AMTS stábja intézi, így az örömöt nem ronthatja el egy előre nem betervezett kiadás.

További részleteket az AMTS saját oldalán találhatsz a rendezvényről és a belépő jegyekről.