Ha egy animációs filmben autót használnak, általában valamilyen kitalált, nem létező konstrukciót jelenítenek meg. Na de mi van akkor, ha ezt a még nem létező konstrukciót nem a film készítői, hanem egy igazi autós cég szakemberei alkotják meg? Akkor bizony nem csak a felület és a megjelenés, hanem a komplett technikai háttér megalkotásra kerül.

Pontosan ez történt most az Audi esetében is. A német négykarikás márka ugyanis a jövőre bemutatásra kerülő Kémesítve című animációs film számára tervezett meg egy teljesen új autót. Az RSQ E-Tron a Will Smith által megszólaltatott karakter legfőbb társa lesz a kalandokban.

Természetesen teljesen elektromos hajtásláncot álmodtak bele az Audi mérnökei a legmagasabb szintű önvezető rendszerrel megtámogatva. Nem csak a külső, hanem a járgány belseje is futurisztikus, a műszerfal például hologramként kerül kivetítésre a főhős elé, a középkonzol pedig lényegében lebeg a két ülés között.

Egyelőre nem tudni, hogy az RSQ E-Tron egy jövőbeli Audi modell első előfutára-e, vagy csak a zseniális marketing gépezet legújabb fegyveréről van szó esetleg.