A Rolls-Royce Cullinan a ma kapható egyik legjobb minőségű SUV a piacon. A neves gyártó nem aprózta el a részleteket, így tényleg egy négy keréken guruló luxus lakosztályt kap, aki mélyen a zsebébe nyúl. Na de mi a helyzet azokkal, akiknek ez nem elég, és nem mellesleg olyan mély a zsebük, hogy könnyen rá lehet akasztani a feneketlen jelzőt? Nekik szól a Klassen cég Cullinan átirata.

Lényegében egy alaposan meghosszabbított ( picivel több mint 1 métert toldottak bele) kivitelről van szó, melyet 9-es szintű ballisztikai védelemmel láttak el. A belső tér királyi kényelmet kínál, ugyanis nem csak hosszabb a karosszéria, hanem magasabb is, ráadásul a legelőkelőbb extrákat és kiegészítőket rendelhetjük meg hosszá. Igény esetén válaszfal is kérhető, így teljesen elszigetelhetjük magunkat az elől helyet foglaló sofőrtől és a testőrtől.

A diktátor Cullinan természetesen nem olcsó mulatság, mintegy 2 millió dollárt, azaz több mint 540 millió forintot kell kifizetni érte. További jó hír, hogy nem kell több évet várni az új biztonsági játékszerre, a vagyonokat jelentő összeg kifizetése után 6 hónappal már akár birtokba is vehető.