Ausztráliában egy lelkes autóépítő a fejébe vette, hogy ő bizony utcán fog F1-es autót használni. Persze, nem egy eredeti példányt, de készít egy olyan replikát, amely megtévesztésig hasonlít a száguldó cirkusz járgányaira. Mindennek már két éve, ám Zac Mihajlovic most már látja a fényt az alagút végén. Barátjával, Scotty Cox motorkerékpár építővel együtt már biztos, hogy év végére be tudják fejezni a projektet.

Persze, láttunk már F1 replika próbálkozásokat, volt olyan is, amely még jól is nézett ki. Az egyetlen hibájuk az volt, hogy általában gyenge és olcsó motort kaptak, mely komolytalanná tette az egész jelenséget. A Zacaria névre keresztelt projekt azonban most ezt a hibát is javítja, a srácok ugyanis egy ripityára tört Ferrari F12 Berlinetta 6,3 literes V12-es erőművét szerezték meg hozzá, melyhez egy az ausztrál Supercar bajnokságból szervált Albins váltót szereltek fel. Az utcára szánt F1 élményautó további érdekessége, hogy a hasmagassága hidraulikusan változtatható, azaz a kisebb fekvőrendőrök és úthibák sem jelentenek számára akadályt.

Zac úgy tervezi, hogy egy kisebb szériát gyártanak le Zacaria-ból, ráadásul már most érkeznek sorra az érdeklődők. Konkrét megrendelés még nem érkezett, főleg az igencsak borsos 500 ezer dolláros, azaz több mint 100 millió forintos vételárnak köszönhetően, de a páros bizakodóan tekint a jövőre.