A Toyota Yaris GRMN egy kiváló hot hatch a maga 210 lóerejével és a sportosan feszes futóművével. Egyetlen hibája, hogy sajnos csak 400 darabot gyártottak belőle, így aki bevállalja a több mint 10 millió forintos árat, még közel sem biztos, hogy hozzá juthat. Szerencsére gondoltak a nem ennyire tehetős és szerencsés vásárlókra is a Toyotánál és bemutatták a Yaris GR Sport modellt is.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy minden tekintetben visszafogottabb autóról van szó, mint amit a GRMN tud nyújtani. Kisebb a hátsó légterelő, sokkal visszafogottabb a beltér és a motortérbe sem a bitang erős 1,8-as aggregát került. A felni megegyezik a két sportos Yarison, ám a GR Sport csak az 1,5 literes egységet kapja meg hibrid rásegítéssel 99 lóerős összteljesítménnyel.

A 11 mm-es ültetésnek és az átlagnál feszesebb futóműnek köszönhetően a Sport kivitel is jól teljesít a kanyarokban, így ha le tudunk mondani az üvöltő kipufogóról és a 6 másodperces 100-as sprintről, akkor kiváló GRMN pótló alternatíva lehet belőle.