Ugyan a legtöbb mai autónál egyértelmű, hogy lehet kérni panorámatetőt némi felár ellenében, a Bugatti még csak most vette fel az extra listájára ezt az elemet. A Chiron esetében ez Sky View Roof néven lesz elérhető jövő hónap végétől.

A Bugatti két különálló üvegfelületet kínál az egybefüggő megoldás helyett, melyek egyenként 65 centi hosszúak és 44 centi szélesek. Maga az üveg négy egymásra épülő rétegből épül fel, melyek közül egy az UV fényt szűri a többi pedig a hang- és hőszigetelésért felel. Előnye még az új extrának, hogy a Chironban így 2,7 centivel nagyobb lett az egyébként is elég szűkös fejtér.

Mennyit kell rádobni a 3 millió dolláros alapárra, ha gyönyörködni szeretnénk az égboltban? A Bugatti nem árulja el, ha érdekel és komoly vevő vagy, akkor majd személyesen megmondják a papírok kitöltésénél. Persze, egy olyan autónál, ahol egy olajcsere is 20 ezer dollárba kerül, valószínűleg értékben egy olyan opciós extráról beszélünk, melynek árából mások komplett autót vesznek újonnan.