A Mercedes kínálatában még csak nemrégiben jelent meg a Nissannal közösen fejlesztett X-osztály pickup, így a gyáriaknak még nem igazán volt idejük azon gondolkozni, hogy vajon megérne-e az újdonság egy Maybach átiratot. Lássuk be, még ha beszélgetnének is róla házon belül, akkor sincs túl nagy esély arra, hogy megvalósuljon, főleg, hogy még az AMG sem vette kezelésbe a csillagos platóst.

Viszont jó hírünk van, ha szeretnél egy igazi luxus munkagépet magadnak, a Carlex Design ugyanis készített egy olyan csomagot az X-hez, melyet a gyári Maybach széria inspirált. Kívülről a kéttónusú fényezés, a Maybach felnik, a karbon díszítő elemek és a nem túl visszafogott Yachting Edition feliratok a szembetűnőek, a platót szemügyre véve pedig a luxushajók világát felevenítő fa burkolatok köszönnek azonnal vissza. A belső tér szintén a luxus jegyében készült el, még akkor is, ha Recaro versenyülések kaptak helyet elől, ugyanis még ezek is fa borítást és finom bőrözést kaptak.

A stílus tehát adott, viszont természetesen most is mélyen zsebbe kell nyúlni annak, aki át akarja élni az igazi fényűzést. Egészen pontosan 105 ezer eurót kérnek az alap változatért, némi extra kéréssel azonban könnyen 150 ezer euró főlé tornászható az a bizonyos árcédula.