A Porsche vezetősége egy interjúban tért ki a márka jövőjére. Ebben megtudhattuk, hogy nem zárkóznak el az elektromos iránytól, ami azért sejthető volt a Panamera hibrid után, de azért még sok idő kell, hogy ez bekövetkezzen.

Ráadásul az elektromos lét csak pár modellt fog érinteni, ami alól Oliver Blume vezérigazgató állítása szerint például a 911-es biztosan kivétel lesz. Természetesen a hibrid vonalat a legendás sportkocsi sem kerülheti el, jó eséllyel már a következő generáció élni fog ezzel a lehetőséggel opciós tételként. Ez alapján már tisztán látszik, hogy a jelenleg csak tanulmányként létező Mission E modell nem a szóban forgó sportkocsi utódja lesz, hanem azzal párhuzamosan lesz kapható a kereskedésekben.
 
Blume azt is elárulta, hogy már csak egy dolog áll távolabb a 911-es világától, mint a tisztán elektromos hajtás: az pedig a vezető nélküli közlekedés. A 911 utasterében mindig lesz kormány, a vezetés élményét ugyanis elfogadhatatlan elvenni a vásárlótól egy ilyen autó esetében. Mi csak üdvözölni tudjuk a döntést!