A tengerentúlon nagy divatja van a régóta elhagyott és nem fizetett lezárt tárolók eladásának. Komplett üzletágak épültek már ezekre az aukciókra, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a profik tudnak belenyúlni a tutiba.

Adott egy srác, aki hirtelen felindulásból megvásárolt csak úgy soron kívül egy ilyen helyiséget, viszont amikor felnyitották mindenkinek a földig hullott az álla. A tárolóban ugyanis egy porral borított Corvette C6 Z06 ácsorgott. Már ez nem kis profitot jelent, ám amikor jobban megnézték akkor derült ki, hogy összesen 720 mérföld van az órájában. Értékcsökkentő tényező, hogy az elejét sikerült ezen rövid út alatt meghúzni, ja meg az sem elhanyagolható részlet, hogy sehol sincs regisztrálva a Z06-os, azaz papíron nem is létezik.

Hogyan lehetséges ez? Nehéz megmondani, minden esetre a srác nem is erőltette ezt a regisztrációs dolgot, papírok nélkül dobta fel az Ebay-re a kocsit. Sikerült így eladni? Mi az hogy! Potom 57 ezer dollárért, azaz nagyjából 14 millió forintért pár nap alatt gazdára talált a 2009 óta magára hagyott amerikai sportkocsi.