2015-ben a Maybach az S-osztály legmagasabb felszereltségi szintjeként tért vissza a köztudatba. Egészen jól fogytak ezek a példányok, viszont ebben az igen húzós árkategóriában fontos, hogy friss legyen az adott modell. Pontosan ezért mutatják meg Genfben a kozmetikázott változatot.

Kívülről leginkább a kéttónusú fényezés lesz a legszembetűnőbb, viszont érdemes felfigyelni az új hűtőrács megoldásra is, amely leginkább a 2016-os Vision Mercedes-Maybach megoldására hasonlít. Belül is új színkombinációval találkozhatunk, mostantól ugyanis az armagnac barna és a szavanna bézs is társítható a fekete árnyalathoz. Mindezen felül továbbra is választhatunk arany, ezüst vagy platinum díszítést a kellő hatás érdekében. Motorikusan nem nyúlnak hozzá a luxus némethez, azaz továbbra is 469 vagy 630 lóerős lehet a Maybachod, amennyiben kifizeted az 50-60 millió forint környékén mozgó vételárat.

Ha ez sok pénznek tűnik most érte, akkor nem te vagy a kocsi célközönsége. Mert bizony, akiket megszólít, azok viszik rendesen. Elég annyi hozzá, hogy a gyár közleménye szerint az elmúlt évben minden tízedik eladott S-osztály Maybach kivitel volt.