Ha el akarsz adni egy autót, muszáj valahogy kitűnni vele a tömegből. Erre kitűnő példa ez a Corvette C3, ami abszolút egyedi darab. Na jó, azért ezt így mégsem lesz könnyű eladni, hiába csak 5000 dollárt kérnek érte.

A szóban forgó járgány 1982-es Chevrolet Blazer terepjáró alapokon nyugszik, a karosszériája viszont egy jobb napokat megélt Corvette C3. Eddig egészen zseniális az elképzelés. Még jobb hír, hogy a motorját is rendesen megbuherálták: az elejében egy Holley karburátorral és Edelbrock elemekkel megtámogatott V8-ast találhatunk. Pontos teljesítmény adatot nem ír a tulaj, de biztosak lehetünk benne, hogy szépen viszi az apokalipszis Corvette-jét ez a megoldás. Természetesen összkerék meghajtása van, a Mickey Thompson Baja gumikat pedig eredeti GM rali felnikre húzták rá.

A praktikumra sem lehet panasz, a verda hátulján ugyanis platót alakítottak ki. Itt könnyen tárolható a méretes pótkerék, de ha építkezésre akarsz téglát szállítani vele, hát lelked rajta, a felfüggesztés és a szerkezet biztosan bírni fogja.

Egyetlen problémája van, mégpedig az, hogy még közel sincs befejezve a projekt. Az eladó szerint ugyan működőképes és a terepet is szépen bírja, de azért valljuk be, a képek alapján még el lehet költeni rá szemmel látható összegeket.