Már nem az első olyan esetről hallani, hogy a parkoló inas figyelmetlensége miatt sikerült nagy értékű autókhoz hozzájutnia egyeseknek. A mostani esetnek azonban van egy igencsak különleges vonzata is: a tolvaj csak az új barátnőjét akarta lenyűgözni egy drága kocsival.

Történt ugyanis, hogy Amerikában James Fowler, egy nyugdíjas sztárügyvéd a floridai Vinoy Renaissance Resort & Golf Club-ban mulatta a szabadidejét. Érkezésekor természetesen a parkoló inasra bízta a sárga Ferrari 458 Italia Spyder sportkocsiját, aki természetesen egy elismervényt adott az ügyvédnek a Ferrari kulcsáért cserébe, majd leparkolt az olasz egzotikummal a klub VIP parkolójába. Pár órával később sétált arrafelé a 28 éves Levi Miles és az alig pár órája megismert barátnője. Miles elmondása szerint a rikító sárga sportkocsit a lány vette először észre és elkezdett gúnyolódni a sráccal, hogy bárcsak az ő autója lenne a lovacskás szépség.

Hiba volt! Miles ugyanis nagyon le akarta nyűgözni a hölgyeményt, ezért azt a választ adta, hogy bizony az az övé, már hozza is, hogy együtt autókázzák be a festői Floridát. És itt jön képbe az inas. Levi Miles odasétált hozzá, majd kérte a kulcsokat. Természetesen az inas szerette volna megkapni a kiállított cetlit cserébe, de erre az a válasz érkezett, hogy az a kocsiban maradt, már hozza is, amennyiben megkapja a kulcsokat. Megkapta! Az inas a papírt viszont nem, ezért a hibájára ráeszmélve gyorsan riasztotta a rendőrséget.

Nem jutott messzire a szerelmes pár, gyakorlatilag fél órán belül megfogta őket egy járőr, mert nem volt a világítás bekapcsolva a Ferrarin. Miért nem? Mert Miles-nak fogalma sem volt arról, hogy melyik kapcsoló mit kapcsol a méregdrága sportkocsiban. A helyzet súlyosságát jelzi azonban, hogy a közben értesített és helyszínre siető idős tulajdonos az autót igencsak kétségbeejtő állapotban találta meg. A középkonzolt vastagon kokain borította, az ülést pedig füves cigi égette ki. Bizony, komoly per elé néz a klub üzemeltetője és az inast alkalmazó vállalat is.