Ugyan a legtöbb luxusmárka inkább táskákat és más divatcuccot szokott jó pénzért kínálni az autókhoz, azért előfordulnak próbálkozások más irányban is. Elég csak a Porsche hangszórójára, vagy a Lamborghini kávé gépére gondolni (bár utóbbi is adott ki hangfalszettet is).

Most a Rolls-Royce rukkolt elő egy olyan székkel, ami nem lesz az átlag ember mindennapi ülő alkalmatossága. Nem azért, mert kényelmetlen, hiszen például a karfák természetes bőr bevonata alatt speciális gél található, melynek kettőse az emberi érintést hivatott leutánozni. Az Elysium-R névre keresztelt szék alap szerkezete rozsdamentes acél és arany elemekből épül fel és mindezek mellett még egy "lebegő" mechanizmust is kapott. Ennek a lényege, hogy a székben helyet foglalva a saját testünk súlypontjának az áthelyezésével változtathatjuk meg a pozíciónkat, ezzel azt az érzést keltve, hogy a föld felett lebegünk pihenés közben.

A tömeges elterjedés akadálya esetünkben az ár és a legyártásra kerülő példányszám lesz. A Rolls-Royce ugyanis csak 18 darabot fog értékesíteni belőle, egy saját példányért pedig egészen pontosan 38 ezer eurót, azaz majdnem 11 és fél millió forintot kell majd kifizetni a kereskedésekben.