A Hennessey mint márkanév, és mint tuningműhely egyaránt nem a kispályás ligába tartozik. Az általuk fejlesztett Venom F5 múlt hónapban botránkoztatta meg az autós világot a tudásával és a több mint 1400 lóerejével, de azért szerencsére decemberre is maradt még elég lőporuk. Ráadásul nem is akármilyet durrantottak most.

Bejelentették ugyanis, hogy elkészültek a háromféle teljesítménnyel elérhető új Corvette ZR1 módosításukkal is. Az alap csomag száz lóerővel toldja meg a ZR1-et, így már 850 lóerő bújik meg az amerikai sportkocsi motorházteteje alatt. A következő lépcsőfok már 1000 lóerőt garantál, ezzel belökve a Corvettet a szupersportkocsik ligájába. Ha azt hinnéd, hogy ennél már nincs feljebb, akkor most kapaszkodj meg: a harmadik szint már 1200 lóerőt és 2,2 másodperces 100-as sprintet biztosít a bátor felhasználónak.

Extrém szinten kihegyezték tehát az autót, azonban elhihetjük, hogy tudják, mit csinálnak. Máskülönben az átalakításra nem adnának két év teljeskörű garanciát. Na jó, az 1200 lovas verzióra csak egy év jár...