A Citroen C1-es igazság szerint egy egész jó kis miniautó. Aranyos, divatos és kicsi. Ennyit tud, viszont ezt fixen hozza. Na de mi van akkor, ha egy ilyen járgány egy igazi elmebeteg autós kezébe kerül? Akkor megszületik az az átalakítás, amivel a normális autós ember maximum horror filmek okozta verejtékes lázálmokban találkozik.

Na de lássuk, miről is van szó. Emberünk kabriózni szeretett volna, ezért megszabadult a tetőtől. Felejtsd el a professzionális megoldásokat, ebben az esetben a flex volt a legjobb barátja az alkotónak. Ezután jött az egyedi fényezés! Flip-flop? Króm? Esetleg színváltós? Ugyan már, az túl mainstream! Egy pár graffiti, sok matrica na meg némi rozsda, és már el is értük a kellő hatást. A beltér is jelentős átalakuláson ment keresztül. Van itt legótól kezdve a fémhulladékig minden. Nem csoda, hogy ilyen környezetben a sofőr már lerágta a kormány karimáról a burkolatot.

A motor maradt az 1,2 literes gyári háromhengeres, viszont két nem túl visszafogott turbó is került rá. A teljesítmény nem tudni mennyiben változott, viszont most már nem fér be a blokk a motortérbe, így ketté kellett vágni a gépháztetőt. Nem baj, ettől még szörnyűbb az összkép, ami jó! És tudod mi kemény még? Az, hogy most megveheted. Mintegy 35 ezer dán koronát, azaz nagyjából másfél millió forintot kérnek érte.