Hallottunk már érdekes történeteket pajtában talált autókról, ám ezek többsége főleg Amerikában történt meg. Most kiderült, hogy az oroszok is tudnak ilyet, vagy legalábbis hasonlót. Így történhetett meg, hogy egy túrázó az erdő közepén lelt rá egy szebb napokat megért Honda NSX-re.

Gyorsan felismerte, hogy egy igazi ritkasággal van dolga és nem hagyta, hogy a természet tovább eméssze a japán sportkocsit. Szó sincs arról, hogy önkényesen magához vette az autót, inkább a hatóságok segítségét kérte a tulaj felkutatásában. Sikeres volt az akció és szerencsére a nemtörődöm tulaj is hajlott arra, hogy tovább adjon a sportkocsin, így hamar megköttetett az üzlet a járgány értékének a töredékéért.

Azért senki ne higgye, hogy gombokért sikerült egy azonnal gond nélkül használható autóhoz jutnia, a szóban forgó NSX jelentősen korrodált állapotban és sajnos motor nélkül került átadásban. Az előbbin még aránylag olcsón túl lehet lendülni, az NSX hajtómű azonban nem lesz olcsó mulatság. Reméljük, azért nem kerül vissza az erdőbe a járgány záros határidőn belül...