A Pagani egzotikus sportkocsikat gyártó cég igen határozott lépést tett azért, hogy a korábbi legendás modellje, a Zonda teljes fényében maradjon meg az utókornak. Olyan műhelyt nyitottak, ahol a korábbi Zonda modelleket fogják újjá varázsolni.

Hogy mennyire komolyan gondolják az állagmegőrzést, azt az is jelzi, hogy a műhely dolgozói, akik komoly gyári múlttal rendelkeznek, egyszerre csak egy autón fognak dolgozni, és ha kell, a legkisebb csavarokat is újra cserélik. Ennek köszönhető, hogy az akár 18 éves Zondák is teljesen újként fognak visszatérni a tulajdonosokhoz, természetesen egy igen messziről látható szerviz számla kifizetése után.

Azt is hozzátették, hogy az újjáépítés minden mozzanatát írásban és fényképpel is dokumentálni fogják, így minden apró részlet visszakereshető lesz a későbbiekben. Horacio Pagani, a márka vezérigazgatója nagyon büszke az új részlegre: "Fantasztikus érzés, hogy ezeket a legendás autókat teljesen újjá fogjuk varázsolni, így a tulajdonosok ugyan azt az örömöt élhetik át, mint amikor a szalonban átvették a régóta várt kedvencület. Erre csak mi leszünk képesek, máshol lehetetlen ilyen szinten hozzányúlni a Zondákhoz".