Nem mindennapi hirdetés bukkant fel a minap a neten. Egészen pontosan egy utolsó csavarig felujított és versenyzésre felkészített VFTS Ladát árulnak. Ez még emészthető lenne a keleti régióban, csak hogy a szóban forgó autó Amerikában keresi új gazdáját. Tudják vajon a tengerentúlon, hogy mekkora kincs bukkant fel a környékükön? Biztosan nem, legalábbis a hirdetéshez írt kommentek erről tanúskodnak.

Na de fokozzuk tovább a sztorit. A szóban forgó négykerekű nem csak hogy vatta új állapotban van, hanem magyar származással bír. A Bodnár Motor szakijai rakták össze a legapróbb csavarokra és megoldásokra figyelve. A kétliteres versenymotor csaknem 200 lóerős teljesítménnyel bír, míg a járgány mindössze alig 900 kilogrammot nyom. Minden adott tehát a vidámsághoz, persze ha megfelelő műszaki háttérrel és csapattal bírunk.

Mert, hát bizony a versenymotor minden csapatás után igényli a törődést, remélem ezt kedven amerikai barátaink is tudják. Ha nem, akkor majd megtudják... Remélhetőleg nem emiatt fogják megutálni a szocializmus eme nemes és erős ékkövét.

A hirdetést megtekintheted itt.