Sokszor hihetetlen dolgokat képes az élet produkálni. Itt van például egy nemrég Amerikában megtörtént eset, melynek a főszereplője egy idős házaspár, na meg egy nagyon részeg férfi.

Történt ugyanis, hogy egy éjszaka a házaspár megállt vacsorázni az autópálya mellett. Amíg ők a vendéglőben voltak, egy rendkívül részeg férfi meglátta a lehetőséget a Ford Taurus méretes csomagtartójában és mintegy ágynak használva azt mély álomba szenderült rajta. Carl Webb és a felesége a pihenő után visszaült az autóba és tovább folytatták az útjukat hazafelé. Sötét volt így nem vették észre a potyautast (bár ha használták volna a belső tükröt, azonnal kiderült volna a turpisság), aki 14 mérföldet húzott le velük az autópályán.

A szokatlan formáció egy járőrnek is feltűnt, aki azonnal megállította az autót, majd kérdőre vonta a sofőrt. "Uram, tudja, hogy egy ember van a csomagtartója fedelén?"- kezdte a rendőr, de az idős férfi nem tudta mire vélni a dolgot, azt hitte, hogy csak viccel vele a rendőr. Amikor kiszállt és az autó hátuljához sétált, már Carl is látta, hogy itt legfeljebb csak a szituáció vicces, nem a rendőr kedve. Az önkívületi állapotban lévő férfit nagy nehezen felébresztették a rend őrei, majd a járőrkocsival elszállították. Arról nincs információ, hogy valaki kapott-e bírságot a nem mindennapi mutatványért.

Ha mást nem, azt érdemes megemlíteni, hogy az autót vezető férfi figyelmetlen ugyan, de biztosan óvatosan vezet, hiszen egy komolyabb gázadásra vagy kormányzásra le kellett volna esnie az autóról a békésen szunyókáló kéretlen vendégnek.