Az autó tuning világa nem ismer határokat! Sajnos ez negatív értelemben is igaz, hiszen ha egy igénytelen és elcsépelt tulajdonost áld meg az Isten idővel és pénzel, annak általában katasztrofális vége van. Álljon itt példaként ez a szerencsétlen kék Pontiac Trans Am, mellyel alaposan elbánt az élet, na meg persze az "alkotó".

Kívülről határeset a történet, ám a krómozott szélesítések, az autó karakteréhez nem illő hátsó szárny és a motorháztető grafikája már sejteti, hogy valami nem egészséges itt. "Most nevess, később sírj" -üzeni az autó mindenkinek, és mennyire igaza van!

Amit belül találunk az ugyanis siralmas és hányingert keltő. Mindent beburkoltak valami ráncos szövettel, amiről elég sok minden juthat az ember eszébe, ám sajnos egyik sem pozitív gondolat. Aki ide hajlandó behuppanni, annak igazán erős lehet a gyomra, vagy nagyon komolyan részeg. Utóbbi állapotban viszont nem vezetünk!

Az autó eladó egyébként, a tulajdonos pedig úgy hirdeti, hogy " ez a gyönyörű autó kiállításokra és mindennapi használatra egyaránt alkalmas". Nem, nem alkalmas! Főleg nem 6 ezer dollárért. Viszont valaki vegye meg és mentse meg szerencsétlent, vagy szüntesse meg a szenvedését azzal, hogy elbontja!