A bitang erős sportkocsi és a túlzott magabiztosság sosem jó párosítás. Most egy német férfi is alátámaszthatja ezt, miután Hollandiában sikerült jó eséllyel lenulláznia a pár napos Audi R8 V10 Plus autóját.

Emberünk nedves időben egy nem túl széles úton próbálta ki az autója tudását, ami így utólag nem volt a legjobb ötlet. El is vesztette az uralmát a járgány fölött és sajnos nem az út mellett található rétre vágódott ki (bár a közeli fák miatt ez is veszélyes lett volna), hanem a másik oldalon húzódó folyóban kötött ki. A becsapódás ereje nem volt vészes, így a rendőrség elmondása szerint egy enyhe megfázással megúszta a kalandot a mederből nedves ruhával kievickélő sofőr, ám az autó csaknem fél napot teljes mértékben víz alatt volt, ami szinte biztos, hogy nem tesz túl jót a méregdrága technikának.

Bár egy normális és becsületes világban ezt jó eséllyel totálkárnak lehet tekinteni, ám van egy olyan érzésem, hogy nemsokára megkímélt első tulajosként fel fog tűnni valahol egy sárga R8-as eladóként.