A sok száz lóerős lapos sportkocsit nem éppen a praktikumról híresek. Az Audi R8 elejében kialakított poggyásztérben például alig fér el valami. Von le ez valamit az autó értékéből? Persze, hogy nem, hiszen ezek a modellek nem a családi nyaralást hivatottak lebonyolítani.

Ha viszont mégis szeretnéd kihasználni a méregdrága sportkocsid elejét, akkor azt most stílusosan megteheted Audi táskákkal is. Az extra kínálatban ugyanis megjelent egy szett, melynek minden tagja a legfinomabb anyagokból készült, ráadásul a négy karika is megtalálható rajta. Kínálnak kemény kiépítésű bőröndöt, cipzáras táskát és divatos füles szatyrot is a németek. Természetesen nem az Audi készíti őket (ők a Quattro hajtással és a turbós motorok fejlesztésével vannak elfoglalva), hanem egy neves olasz divatcég, a Valextra.

Mennyibe kerül egy R8 táska szett? Az az igazság, hogy akinek futotta egy 60 milliós sportkocsira, attól bőven el lehet kérni a kézbe való árát is. Ennek fényében a bőrönd 2,3 millió forintot kóstál, míg a táskáért "csak" 1 milliót kell kiperkálni. A szett legolcsóbb darabja a füles bevásárlószatyor, mely potom 93 ezer forintért szerezhető be. Hát hiába, nem olcsó dolog maximalista R8 tulajnak lenni.