Amerikában sokan mondják, hogy bármi megtörténhet, és úgy néz ki, hogy igazuk is van. Megtörténhet például az is, hogy bűnözők egy autókereskedőt fényes nappal rabolnak el azért, hogy egy új autóra tegyenek szert. Főszerepben a Dodge Challenger.

A minap egy férfi azzal tért be egy Dodge kereskedésbe, hogy szeretne vásárolni egy Dodge Challengert, de előtte mindenképpen szeretné kipróbálni a bemutató példányt is. Természetesen az eladó elfogadta az ajánlatot, és beült az illető mellé. Az első pár percben minden rendben is ment, de aztán a "vásárló" lekanyarodott egy kihalt mellékutcára, majd rátámadt a mellette ülő férfira.

Egy autó állt meg ekkor mellettük (valószínűleg végig mögöttük volt és csak az alkalomra várt), majd onnan egy másik férfi szállt ki és kapcsolódott be a verekedésbe. Ez utóbbi ember ráadásul fegyvert is rántott, aminek a hatására szerencsétlen kereskedőnk megadta magát. Megkötözték és a csomagtartóba rakták.

Ez után egy kis autókázás következett, majd hirtelen megállt a Challenger. Emberünk tudta, hogy ha nem ellenkezik, akkor az ő élete véget érhet ezen a borongós napon, így amint kinyílt a csomagtartó, nekiugrott a legközelebbi bűnözőnek. Valószínűleg a meglepetés és az ütés miatt, de ez a férfi a fegyverét a földre ejtette, amit az áldozatuk nem nézett tétlenül, meglőtte a távolabb álló törvényen kívülit. Elmondása alapján ekkor már hárman voltak a támadók. Az egyik a sérült társát beültette a saját autójába, majd elhajtott, míg a másik ember visszapattant a Dodge-ba és eszeveszett száguldásba kezdett.

Azt hitte, hogy elmenekülhet és elrejtheti az autót, csak éppen azt nem tudta, hogy a csomagtartóban ott lapul a kereskedő mobiltelefonja (Iphone), ami egy alkalmazással nagyon könnyen GPS jeladóvá alakulhat át. Ezen apró fortély segítségével meg is találták a rendőrök az autót, de a tettesek ekkor már elhagyták a helyszínt és azóta is bujkálnak a hatóságok elől.