Jon Olsson Audi RS6-osa az építés kezdetétől egészen a Gumball futamig a média középpontjában szerepelt. Nem véletlenül, hiszen ilyen durva utcai Audit még senki sem látott. A svéd sí klasszis különleges járgánya azonban már a múlté, egyszerűen porig égett.

Nem műszaki hiba adódott, ahhoz túlságosan is komolyan volt megépítve az az autó. Olsson rengeteg helyen parádézott vele, sőt a Gumball futamot is végig csinálta a legapróbb hiba nélkül. Az autót Hollandiában érte a vég, amikor két fegyveres betört abba az autókereskedésbe, ahol tárolták azt, majd meglépett vele. Idáig még tartotta magát a brutális gépállat, azt viszont már nem bírta ki, amikor a két bűnöző direkt felgyújtotta. Miért tették ezt? Talán hirtelen megértették, hogy ez egy olyan autó, amit egy pillanat alatt megtalál a rendőrség, így jobb volt minden nyomot eltüntetni.

Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire dühös vagyok erre a két idiótára, akik egy modern autótörténeti különlegességet égettek porig csupán szórakozásból. A rendőrség egyelőre nem adott ki képeket szerencsétlen járgányról, de talán jobb is, ha nem látjuk olyan állapotban.