Jon Olsson Audi RS6-osát már honlapunkon bemutattuk, így arra külön nem térnénk ki. Ami a lényeg, hogy a csoda Audit most bárki megszerezheti, hiszen a Gumball futam után Jon Olsson úgy döntött, hogy megválik a brutál járgánytól.

Milyenek a verseny után a sztárpilóta benyomásai a gépről? Kimondottan jók: "Amikor csak simán vezeted és lazulsz, úgy viselkedik, mint egy normális Audi. Viszont, ha tövig nyomod a gázpedált, egyből egy durva versenyautóban találhatod magad." Ez így tényleg jól hangzik, hiszen hiába lakozik közel 1000 lovacska ereje a gépháztető alatt, a kocsi a szorgos hétköznapokon is használható marad.

Na de akkor miért is válik meg tőle a gazdája? "Egyelőre még az árat sem találtam ki rá, de van egy pár ötletem a későbbiekkel kapcsolatban. Egyértelműen még extrémebb irányba mozdulok el. A következő autóm még erősebb, hangosabb és versenyautósabb lesz."

Ezek egy nem hétköznapi ember nem hétköznapi érvei. 1000 lóerőt kevésnek találta a kellő érvezethez? Jon Olsson nevét jól jegyezd meg, mert hallasz még róla! Vagy az extrém autós hírekben, vagy a baleseti híradásokban, de aki 1000 lóerőt kevésnek tart, abban nem értjük, hogy mi játszódhat le.