Rengeteg országban használnak kormányzati szinten is Audi A8-asokat. Nem csak a presztízs és a megbízhatóság miatt esik erre a modellre a választás, hanem többek között azért is, mert már az alap változat esetében is királyi dolguk van a hátul ülőknek.

Erre most az Audi egy picit megfejeli a dolgot a japán piacon belül. Fogták a hátsó üléseket és két prémium bőrfotelre cserélték azokat. A két ülés között egy minibár kapott helyet, míg a szemnek a márvány szürke bőrözés lehet kívánatos. Ahol éppen nem a bőrözés kap szerepet, ott teljesen új fabetétek veszik át a helyét. Itt tényleg nem találsz fogást semmin, akármerre kalandozik a tekinteted, mindenhol az extrém drága minőséget találod meg. Kívülről a matt fekete fényezés és az új 20-as felnik lehetnek árulkodóak, na meg persze az ízlésesen elhelyezett króm díszítések.

Az árulkodóan Audi A8 L Chauffeur Edition névre keresztelt autó 16 millió japán yenbe, azaz mintegy 37 millió forintba fog kerülni, ám ezért az árért tényleg egy különlegességet tudhat majd magának a tehetős vásárló. Márcsak azért is, mert a 435 lóerős V8-as motorral hajtott spéci limuzinból csak öt darabot tervez megépíteni a gyár.