Abszolút telitalálat ez az épített kétéltű járgány. Az alapja egy Volvo 240 kombi volt, amit látszólag érintetlenül hagytak, de jobban megnézve látszik, hogy minden ablakot kivettek a szélvédőn kívül. Beheggesztették az ajtókat és valószínűleg a kocsi egész alját is a vízhatlanság érdekében, a tetőt pedig egész egyszerűen kivágták.

Minden krómdíszítés és egyéb apróság viszont megmaradt az Evolvón - ahogy alkotója hívja. Tényleg teljes értékű autónak tűnik, amely menetkész szárazföldön és vízen is. Az más kérdés, hogy ezt az orrot melyik közlekedési hatóság fogja engedélyezni. Hátuljába egy 1985-ös Brat motorja került, ami egy hajócsavart hajt. Az első kerekeket pedig fel lehet húzni, hogy semmi ne akadályozza a haladásban. Azt nem tudni milyen gyors, de egész ügyesen mozog a vízben. Nem bánnánk, ha itthon is készülnének ilyen csodás járgányok.

Építője Theon Parseghian már alkotott érdekes kocsikat, például egy Ford Festivát V8-as motorral, de egy régi Subaru Justy-t is átalakított már, komplett WRX STI hajtást és futóművet rakott alá, ez viszont mindkettőt felülmúlja.