keresés eredménye

Volvo

Hírek

Már rendelhető a páncélozott Volvo XC90

Körülbelül két éve kezdődtek el a fejlesztési munkálatok, most pedig már rendelhető is a Volvo XC90 páncélozott kivitele. Nem alibi védelemről van szó, ebben tényleg mindent túl lehet élni.

cimkék: Volvo / SUV / páncélozott / autós hírek

Lehet még kis városi autó a Volvo palettáján

A Volvo vezérigazgatója kacérkodott a gondolattal egy interjún, hogy ismét kisautót állítanának be a palettába. Pár éve még hallani sem akartak róla, az XC40 sikerei azonban hatásosnak bizonyultak.

cimkék: Volvo / kisautó / CX40

180-nál szabályoz a Volvo

A Volvo bejelentette a Vision 2020 biztonsági program egyik legdrasztikusabb pontját. Jövő tavasztól kezdve egy autójuk sem lesz gyorsabb 180 kilométeres óránkénti sebességnél.

cimkék: baleset / Volvo / biztonság / szabályozás

Négykerekű nélkül a Volvo Los Angelesben

Az idei Los Angelesi Autószalonon ugyan jelen lesz a Volvo, de nem úgy, ahogy eddig. Autót nem visznek, tájékoztatást viszont igen.

cimkék: Volvo

Nagy siker a Volvo XC40, növelni kell a kapacitást

A Volvo XC40 a vártnál nagyobb sikernek örvend, így alaposan meg kell növelni a gyár kapacitását, illetve egy újabb üzemet is csatasorba kell állítani a svédeknek, hogy bírják az iramot.

cimkék: Volvo / gyár / XC40 / kapacitás

Veszélyre figyelmeztetnek a Volvo személyautók

Svédországban és Norvégiában indította el a Volvo azt a rendszert, mellyel előre figyelmeztetik egymást a veszélyre a személyautók és a kamionok.

cimkék: Volvo / kamion / felhő

Az érzékeidre hat a Volvo

A Pekingi Autószalonon mutatta be a legújabb tanulmányát a Volvo, mely lényegében egy érzékekre kihegyezett S90-es. A tetőre vetít és szagosítja a levegőt az Ambience Concept.

cimkék: Volvo / Ambiente

Gázolt az Uber önvezető autója

Amerikában már közúton tesztelik az Uber önjáró Volvo flottáját. Sajnos egy halálos áldozata van már a rendszer felkészületlenségének.

cimkék: Volvo / Uber / önvezető

És az Év Autója: a Volvo XC40

Az Év Autója választás történetében először ért be első helyre a Volvo. Az XC40-nek olyan neveket kellett legyűrnie, mint például az 5-ös BMW és a Audi A8.

cimkék: Volvo / Év autója / XC40

Önjáró autókat adott át a Volvo

A Volvo átadta az első önjáró autóit Svédországban. Persze, nem vásárlóknak, hanem a Drive Me program szerencsés tesztelőinek.

cimkék: Volvo / önvezető / Svédország

Itt az első önálló Polestar modell

Alig pár héttel azután, hogy hivatalosan is megerősítették a Volvo és a Polestar szakítását, már le is leplezték az utóbbiak első saját modelljét. Ez a hibrid Polestar 1.

cimkék: Volvo / Polestar / premier

Szakított a Polestar és a Volvo

Egyesek éppen csak megszokták, hogy az erősebb Volvók hátulján ott a Polestar embléma is, most viszont felejtheti el mindenki az egészet: önálló márkaként mennek tovább a tuningosok.

cimkék: Volvo / Polestar / elektromos / egyezmény

Teljesen felvillanyozódik a Volvo

A Volvo bejelentette, hogy két év múlva minden egyes modelljük elérhető lesz tisztán elektromos kivitelben is. A vásárlói igényekre hivatkoznak a döntés kapcsán.

cimkék: Volvo / elektromos autó / jövőkép

Veszély esetén magától kormányoz a Volvo

A Genfi Autószalonon mutatja be a Volvo az XC60 új generációját. Most egy új biztonsági rendszerről rántották le a leplet előzetesen.

cimkék: Volvo / biztonság / XC60

Trónfosztás Svédországban

Megtörtént a skandináv országban az, ami pár éve még elképzelhetetlen volt.: nem a Volvo van az eladási lista élén. Még nagyobb csoda, hogy a Volkswagen vette át a helyét.

cimkék: Volkswagen / Volvo / svéd piac

Volvós mérnökkel erősít a Tesla

A Teslának sikerült magához édesgetnie a Volvo utastér minőségért felelős vezető mérnökét. Anders Bell azonnali hatállyal került át az amerikai céghez.

cimkék: Volvo

Kényelmes kiszolgálás a Volvo tulajoknak

Amerikában egy új szolgáltatással kísérletezik a Volvo. Az új S90 és XC90 tulajoknak házhoz menő tankolást, mosást és szervizelést biztosítanak egy mobil applikáció segítségével.

cimkék: Volvo / tankolás / mosás

Komoly elektromos tervei vannak a Volvónak

A svéd gyártó már 2019-ben szeretne piacra dobni egy teljesen elektromos modellt, amit aztán egyre több másik is követne . Hosszú távon nagy keresletre számítanak ebben a szegmensben.

cimkék: jövőkép / elektromos autó / Volvo

Digitális kulcsot fejleszt a Volvo

A Volvo a jelenlegi fizikai kulcsokat teljesen fölöslegesnek tartja, így elkezdte a digitális változatok fejlesztését. Mobillal lesznek nyithatóak és indíthatóak a jövő modelljei.

cimkék: Volvo / kulcs

A Volvo elrajtoltatta az S90-est

A Volvo új generációjának a bevezetése a második szakaszhoz ért, azaz hivatalosan is bemutatták az S90 zászlóshajót. Hibrid hajtáslánccal és kiemelkedő luxussal érkezik.

cimkék: Volvo S90 / bemutató / hibrid / Volvo

Megvannak a Volvo S90 adatai

A gyár elárulta, hogy pontosan mit is fog tudni az S80 utódlására hivatott S90 modell. A már előre beharangozott hibrid mellett lesz egy benzines és két dízel változat is.

cimkék: Volvo / hibrid / motorpaletta / Volvo S90

Bepakol a kocsidba a Volvo

A Volvo a PostNord csomagszállító céggel karöltve egy új szolgáltatáson dolgozik. Az elképzelés szerint a megrendelt csomagokat a kocsidba helyezi el a futár.

cimkék: Volvo / csomagszállítás

A Volvo nem hagyja unatkozni a jövő autósát

A Volvo már annyira bízik az önvezető autó projektjében, hogy elkezdett a feladat nélkül maradt sofőrrel foglalkozni. Nem fogunk unatkozni, ha rajtuk múlik.

cimkék: jövőkép / Volvo

Koszosan autózásra buzdít a Volvo

Amerikában a Volvo egy igen különös kampányt indított, melynek a lényege, hogy a tulajok havonta csak egyszer mosassanak autót. A cél a vízpazarlás megfékezése.

cimkék: Volvo / amerika / autómosás

Megint modellautóval bukott le a Volvo

Szinte hihetetlen, de ez már a második Volvo modell, amely a kínai modellgyártó miatt mutatta meg idejekorán magát. Íme a Volvo V90.

cimkék: Volvo / Volvo modell / lebukás

Szimulálva fejleszt a Volvo

A Volvo legújabb fegyvere egy szimulátor, mely a futómű fejlesztéseket gyorsíthatja meg. Csak három ilyen szerkezet létezik a világon.

cimkék: Volvo / szimulátor / S90

Modellautóval bukott le a Volvo is

Úgy látszik a kínai modellgyártók mindent elkövetnek, hogy idő előtt megmutassák a világnak az új autókat. A Bentley Bentayga után most a Volvo S90 mutatta meg idejekorán magát.

cimkék: Volvo / kína

Mit érdemel ez a bűnös?

Ha az embernek megadatik az a szerencse, hogy egy Volvo S70 R tulaj legyen, akkor tegye össze a kezét és vigyázzon rá. Itt egy példa, amiért viszont büntetés járhatna.

cimkék: Volvo / idióta / Volvo S70 R

Megvette a Volvo a Polestart

Már pár éve lehet kapni a Polestar által tuningolt Volvo modelleket. Eddig külsősként dolgoztak, most viszont felvásárolta őket a gyár.

cimkék: Volvo / tuning / Polestar

Luxusra hív a Volvo

Nem elég, hogy annyi év után végre bemutatkozott az új Volvo XC90, most egy nagyon durva luxusváltozat is készült belőle. Persze nem nekünk, hanem Kínának.

cimkék: szabadidő-autó / Volvo / Volvo XC90 / SUV

Új divatot teremt a Volvo?

Már tényleg csak ez hiányzott a terepes kocsik világából! Régóta éreztük, hogy egyszer újra meg fogja lépni valaki. A Volvo csinált egy emelt szedánt, és egy biztos, nincs elveszve a dolog!

cimkék: Volvo / terepjáró

Ezt is megértük: van új XC90 Párizsi Autószalon: Volvo újdonság

12 év után bemutatták a Volvo XC90 második generációját. Kicsit talán túl finoman is bántak a ceruzával, de ez még előnyére válhat. Sok újdonságot hoz a márka életébe.

cimkék: Volvo / Volvo XC90 / SUV / Párizsi Autószalon

Nem kamu, itt az új Volvo XC90

Végre-valahára elkészült a Volvo nagyobbik szabadidő-autójának második generációja. Az új XC90 nem csak külsejében változott, a letisztult forma alatt vadonatúj technikát rejteget.

cimkék: SUV / szabadidő-autó / Volvo XC90 / terepjáró / Volvo

A világ legmenőbb hajója egy Volvo

Ennél menőbb csónakot nem igazán tudunk elképzelni. Építője már csinált egy-két érdekes járgányt, de eddig ez mindent visz. Jól jönne egy ilyen a Balatonra.

cimkék: Volvo / kombi autó

Forradalmi útmágnesekkel kísérletezik a Volvo

A Volvo nemrégiben azt tesztelte, hogy az útba épített mágneseket milyen módon lehet az autók helymeghatározására használni. Fontos terület ez, főleg az önjáró autók miatt.

cimkék: Volvo

Csodálatos kombi a Volvótól Concept Estate Genfben

A Volvo új formatervezési igazgatója, Thomas Ingenlath három tanulmányból álló sorozattal vezeti fel, milyen lesz a márka formavilága a közeljövőben. Genfben jön egy kombi.

cimkék: Volvo / tanulmányautó / Genf / kombi

Lendkerekes KERS a Volvótól

Hamarosan piacra dobja saját energiatároló rendszerét a Volvo. A mérnökök 25 százalékos spórolást és a teljesítmény növekedését várják az új fejlesztéstől.

cimkék: Volvo / kers

Félti a bicikliseket a Volvo

Mostantól már nem csak a gyalogosokat, hanem a bicikliseket is szemmel tartják a Volvo modelljei. A kamera és a radar információi alapján dönt az autó a vészfékezés lehetőségéről.

cimkék: Volvo / vészfék / biztonsági rendszer

Egyedi Volvo karácsonyra

Egy belga Volvo kereskedő dobta fel a hangulatot a szalonban egy olyan modellel, ami sosem került kereskedelmi forgalomba,

cimkék: Volvo / pickup

Magát vezeti majd a jövő Volvo-ja

A svédek már a sofőr nélküli autózást tervezgetik.

cimkék: Volvo

Búcsúzik a Volvo C30

Az évek óta csökkenő kereslet megpecsételte a kis Volvo sorsát.

cimkék: Volvo / Volvo C30
videók

Ismét egy zseniális Volvo reklám

Ha reklám, akkor a Volvo igencsak érzi a dörgést. Jean Claude Van Damme teherautóval spárgázó trükkje után itt a markolóknak kiképzést tartó Dolph Lundgren.

cimkék: Volvo / reklám / markoló

A világ legpörgősebb Volvója

A Hoonigan-es srácok ezúttal nem brutális lóerőkkel vagy mindent átlépő terepessel riogatnak, hanem a centrifugális erőt demonstrálják egy félbevágott Volvo segítségével. Betegek! 

cimkék: hoonigan / Volvo / drift / umbau

Szívedhez szól az új Volvo XC60 reklám

A sikerhez ma már nem elég egy jó kocsi, hanem a köré pattintott marketing kampány is legalább annyira fontos. Csapatós, füstölős kisfilm bömbölő zenével? A Volvo tudja, hogy nem ez a nyerő szisztéma.

cimkék: Volvo / reklám / XC60

Haláli az új Volvo reklám

Halálos balesetek történhetnek, de nem egy Volvóval! Persze, egy szívrohamtól a svéd márka sem tud megmenteni senkit, az önvezető rendszerük viszont segít elkerülni, hogy mást is magunkkal vigyünk! Kicsit erős, ám humoros reklám

cimkék: Volvo / reklám / humor / halál

Extrém módon tesztel kamiont a kislány

A Volvo büszke arra, hogy világviszonylatban is kitűnő és megbízható tehergépeket készít. Most egy távirányítóssá alakított kamiont bíztak egy 4 éves kislányra, aki nem is kímélte a technikát.

cimkék: teszt / Volvo / kamion

Szerelők buktatták le a tolvajt

Nem mindennapi eset történt a minap Amerikában. Két szerelő vette észre a benzinkúton azt a Volvót, amit nemrégiben az egyik kuncsaftjuktól loptak el. 10 percen keresztül fogócskáztak vele, mire a rendőrök is megérkeztek.

cimkék: Volvo / üldözés / tolvaj

Elmebeteg Volvo csata

Svédországban járunk, ahol az utcán különböző Volvo átépítésekkel versenyeznek egymás ellen. Senki nem gondolta, hogy ott ilyen autós élet van.

cimkék: Volvo / illegál / street race

Biztonságot reklámoz a Volvo

Az XC90 segítségével szemlélteti a Volvo a jövő autóját. Helyettünk vezet és nem engedi, hogy balesetet szenvedjünk.

cimkék: Volvo / Volvo reklánm

Kamion pusztítás és felélesztés

Ezek a srácok szénné aláznak egy Volvo kamiont. Miért teszik ezt? Megmutatják, hogy pár óra alatt ismét menetkészre tudják varázsolni.

cimkék: Volvo / kamion / rombolás / építés

Öreg Volvo aláz szupersportkocsikat

Az öreg Volvo úgy veri el a sportkocsikat, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna. Van viszont egy kis turpisság a dologban.

cimkék: Lamborghini / Volvo / Drag / Vette

Van Damme Volvo kamionnal akciózik

Az 53 éves akciósztárt a Volvo Trucks kérte fel a dinamikus kormányzást bemutató reklámfilm elkészítéséhez. Az eredmény önmagáért beszél.

cimkék: Volvo / reklám / kamion / jean-claude van demme

A Cessna és a Volvo XC90 esete

Az SUV egy olyan úton halad át, ami keresztezi egy kifutópálya vonalát. Ilyenkor illene megállni és körülnézni, mivel ennek elmulasztása végzetes következményekkel járhat. 

cimkék: baleset / Volvo / Volvo XC90 / SUV / Cessna
TESZTEK

Ezzel indulunk a 24 óráson. Miután megjavítottuk.

Szép napnak indult, majd kellemetlen délután és pusztító éjszaka lett belőle, de a gép meglett.

cimkék: speedzone / Volvo / Nyirád / verseny

WTCC: bombaerős pilótahármas a Volvónál

A Volvo hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy három autóval áll rajthoz a WTCC idei szezonjában.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Muller a Volvóval tesztelt

Úgy volt, hogy Yvan Muller tavaly befejezte WTCC-s pályafutását, de lehet még fordulat a négyszeres világbajnokkal kapcsolatban.

cimkék: WTCC / Volvo

WTCC: Dahlgren elhagyta a Volvót

Robert Dahlgren az idén biztosan nem lesz a Volvo pilótája, a főállású versenyzés helyett mostantól egy svédországi autókereskedést vezet majd.

cimkék: WTCC / Volvo

WTCC: A Volvo a vb-címért küzd jövőre

A Volvo sportfőnöke, Alexander Murdzevski Schedvin szerint a svéd márka jövőre már a vb-címet célozza meg a WTCC-ben.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: három autóval tervez a Volvo jövőre

A Citroën és a Lada távozása miatt egyszerre két gyártó is eltűnt a túraautó-világbajnokságból, a többiek azonban nem képesek pótolni a kieső autókat.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: újabb svéd pilótával erősíthet a Volvo

A svéd túraautó-bajnokságot végül Richard Göransson nyerte meg a Volvóval, a diadal akár a WTCC-be való belépőt is érhet.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: visszatér Ekblom a Volvóhoz

Folyamatosan cserélgeti a pilótáit az idei szezonban a Volvo, a kínai hétvégére visszatér a csapathoz Fredrik Ekblom.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: ismét pilótát cserél a Volvo

Újabb pilótacsere lesz a Volvónál a WTCC-ben, hivatalossá vált, hogy Japánban Nestor Girolami versenyezhet Robert Dahlgren helyén.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Girolami Dahlgrent válthatja a Volvónál

Noha korábban felmerült, hogy a Volvo egy harmadik autó indításával biztosít bemutatkozási lehetőséget Nestor Girolaminak a WTCC-ben, ez valószínűleg nem történik meg.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: három autóval indulhat a Volvo Japánban

Az argentin Nestor Girolami a héten Argentínában tesztelt a Volvóval, még az is lehet, hogy a következő, Japánban rendezett hétvégén is lehetőséget kap.

cimkék: Volvo / WTCC

Ekblomot lecseréli a Volvo, Dahlgren visszatér a WTCC-be

A hétvégi portugáliai futamok előtt pilótát cserélt a Volvo, Fredrik Ekblom helyén a svéd túraautó-bajnokságot jelenleg vezető Robert Dahlgren folytatja.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: amerikai futamot szeretne a Volvo

A Volvo számára az észak-amerikai kulcsfontosságú piacnak számít, ezért a márka szeretné, ha a túraautó-világbajnokság visszatérne a kontinensre.

cimkék: Volvo / WTCC

2017-től csak a WTCC-re figyel a Volvo

Komoly átszervezés várható a Volvo sportprogramjában, már a következő szezontól teljes erővel a WTCC-re koncentrálhat a márka.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Björk hozta eddigi legjobb eredményét, aztán apa lett

Két negyedik helyet szerzett a Volvo a WTCC hungaroringi hétvégéjén, a csapat ezzel beállította Robert Dahlgren 2011-es legjobb eredményét.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a bajnokot nem lepte meg a Volvo tempója

A vallelungai kollektív WTCC-tesztelésen jó tempót mutatott a sorozatba idén beszálló Volvo, ami nem lepte meg a címvédő José María Lópezt.

cimkék: Volvo / WTCC

Lecserélik a safety cart a WTCC-ben

A 2016-os idényben nem csupán gyártóként csatlakozik a WTCC mezőnyéhez a Volvo, a biztonsági autót is a svéd márka adja majd.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a szurkolók többet várnak a Volvótól, mint a Ladától

A WTCC a hivatalos Facebook-oldalán tartott közvélemény-kutatást, amely arra kereste a választ, hogy a szurkolók szerint melyik márka lesz az idén a befutó.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Megvannak a Volvo-pilóták rajtszámai

Az idén új gyártó csatlakozik a WTCC mezőnyéhez, a Volvo két gyári autóval kezdi a programját.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Akár futamot is nyerhet az idén a Volvo

Új gyártóval bővül az idén a túraautó-világbajnokság mezőnye, a Volvo két svéd pilótával, Fredrik Ekblommal és Thed Björkkel száll be a WTCC-be.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Dahlgren a háttérből segíti a Volvót

Noha a WTCC-be jövőre érkező Volvo üléseit végül két kevésbé ismert versenyző, Fredrik Ekblom és Thed Björk kapta, a sokak által befutónak várt Robert Dahlgrennek is jut munka a svéd márkánál.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: két svéd pilótával indul a Volvo

Bejelentette 2016-os versenyzőit a túraautó-világbajnokságba jövőre beszálló Volvo, a csapat két svéd versenyzőt indít a sorozatban.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a Citroën kiszállása nem változtat a Volvo tervein

Hiába érkezik jövőre új gyári alakulat a WTCC-be, a mezőny bővülése csak egyetlen évig jelent majd több résztvevőt.

cimkék: Volvo / WTCC

A WTCC-mezőny imádja az új Volvót

Noha egy ideje már sejteni lehetett a Volvo beszállását, a hivatalos hírtől az egész WTCC-mezőny felbolydult.

cimkék: Volvo / WTCC

Novemberre meglesznek a Volvo WTCC-s pilótái

A Volvo keddi visszatéréséről szóló bejelentés egy dologról nem szólt, ami nagyon fontos lett volna: hogy kik lesznek a csapat pilótái. 

cimkék: Volvo / WTCC

A Volvo csak 2018-ban nyerné meg a WTCC-t

Kedden eldőlt, hogy a Volvo többéves programmal készülve beszáll a túraautó-világbajnokságba, a svéd márka az S60-asból épített versenygépet. Nem akarnak azonnal nyerni.

cimkék: Volvo / WTCC

Az első képek a WTCC-s Volvóról

Ahogy arra az előzetes fotók alapján számítani lehetett, valóban WTCC-s versenyautót épített a Volvo, illetve a Polestar Cyan Racing.

cimkék: Volvo / WTCC

Újabb kép a WTCC-s Volvóról

Egy hét múlva lesz nagy bejelentés a Volvónál, pontosabban a Polestarnál, ami nagy valószínűséggel a WTCC-be való visszatérésről szól majd. 

cimkék: Volvo / WTCC / Polestar

Michelisz szerint jön a WTCC-be a Volvo

Indulhatnak a spekulációk: Michelisz Norbert a blogján írt arról, hogy szerinte jön a Volvo, és hogy várhatóan egyből erős is lesz. De vajon miért reagált volna így és ebben a formában egy kémfotóra?

cimkék: Volvo / Michelisz Norbert / WTCC

Visszatérhet a Volvo a WTCC-be

Francois Ribeiro, a WTCC főnöke hónapok óta célozgat arra, hogy több gyártó is érdeklődik a sorozat iránt, a pletykákban állandó szereplő a Volvo. 

cimkék: Volvo / WTCC

Szpojler: A pogány madonna (1980) Tűz, Csucsu!

A maga idejében szenzációs közönségfilm volt, ma már tömény retróélmény Bujtor István első Ötvös Csöpi-kalandja, amit minden autó-, mozi- és Balaton-rajongónak látnia kell!

cimkék: veterán / mercedes-benz / Volvo / Lada / Opel / film / autós üldözés / mozi

A Volvo kivonulna a motorsportból

A Volvo nemrég kinevezett marketing igazgatója szerint a versenyzés nem passzol a márka biztonságra és kisebb motorokra fókuszáló stratégiájába, ezért minden sorozatból eltűnhet a márka.

cimkék: Volvo

Ezt tudják ma az önvezető autók

Tetszik vagy sem, a közeljövő slágere a magát vezető autó lesz. Megmutatjuk, hol tart most a technika és melyik márkától várható a nagy áttörés. Ha várjuk egyáltalán.

cimkék: német autó / Ford / BMW / Google / Audi / Volkswagen / Volvo / mercedes-benz

Idén is sportosodik az autókínálat II. 2014 újdonságai II.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: mercedes-benz / Toyota / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Lexus / Skoda / Volvo / Ford / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini

Idén is sportosodik az autókínálat I. 2014 újdonságai I.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: Ford / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Toyota / Lexus / Skoda / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini / Volvo / mercedes-benz

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
címke felhőLadaJänner-raliFord KugasertésToyota GT86V12tanulmányautóLeaf RCRapidEautomatikacitroen cxstretchBMW Z4ford kaBMW 8Kia RioEsteban Gutierrezszilvszter raliIndiai NagydíjVorsteinerrobotizált autó2WDLand Rover Defenderkonzolelnöki ügyKoreai NagydíjTerracar pornlincselésQoros 3SuzukaCupraMichelinbiztonsági autóhibridautóPókemberReal MadridOlivier PanisnézőVolkswagen PoloátnevezésMcFlygördeszkavirtuál tuningszörnyFittipaldiDucatiF150TWOFACEprojektGran TourismogumoridiótaPeoplePeoplewörtherseemajdnem balesetbrutál esésjapán közlekedésgullwingpedálQoros GQ3subaru wrx stimólóTouristenfahrtSpecialenői vezető500eunboxingjó sofőrJensenmentésBethelcinemaEliaapabrutálPhaetonTiguanFiesta WRCNémet Nagydíjpaul walkerSubaruMonte Carlo rallyJapán NagydíjNiro EVColin McRaeátlagvillámlásTada TecujaDB11PontiactahóMomkhanaFinal Fantasyjarri-matti latvalaNurburgrinTata NanotaxiWalterné Dancsó Adriennméréshavas úthangjeges útHyundaictsleggyorsabbkijelzőcigigokartmegsemmisítésAfrikaArteonFedExSpykerbanIRCBMW M2RX-9SpyderDacia Logan MCVConnectedDrivehelikopterEVOXC60i30 WagonNissan GT-R R34aszfaltMclaren 570SCullinanTransformersmegszorításHadik Andrászúzásszoknya458 Italiai30 NCitroen C3durvaVelociraptorAston Martin Vulcancsehfilmes autósziklaLotus F1miniguncsúszós útkéselésprojektorvetődéskarcomlászsúfoltságOrosz NagydíjF8 TributobukfencTouristenvízVenom F5digital lightpostásvakvezető kutyalakókocsiFernando Alonso911NASArush hourChicheritrolls-royce phantomSpielbergMarcello LottipokolrobotautóCX40kátrányünnepiAMTSPeugeot 308applikációijedtségkommunikációAyrton SennaBentaygavideójátékRufKakucs24 órás versenyROCborulmercedes-benz econicFerrari 599 GTOkanyarépítkezésMarokkóstadionTolemanelakadásMad MaxToyota EchoKevin Abbringhard topVin DieselHeinz-Harald FrentzenjelzőoszlopExorcistmegtaláltbolondJaguar XFRtengerDC ShoespályanapalvázhegyszlalomE30adatokgőzgépBoschkrosszolajcsereékszerNascarCrystal HooksWestfield MegabusareflekszAudi RS3trükközéskivetítőmesefigurákSinsheimDodgegalambnyirfasPorsche 911 RAusztrál NagydíjMitshubishiprémiumautóNissan Silvialada grantamezőgazdaságroncsamerikai humorkersXJ220honda integragyárleállásVolkswagen PhaetongyilkosságcsomagszállításMercedes S-classAssetto CorsaA120előzT-CrossBútor RobiSnowkhanaT-RocWill SmithtankSTiHayden Paddonbajor autóorigamiInfiniti Q50titanCorbellatiGallardoátépítésRickard RydellForma-2lamborghini gallardohibrid autówiesmannluxuscikkGT3LMSPosrcheatkinsonyoutubeChevrolet CorvetteillatosítóultraibolyaDieter ZetschebevásárlókocsibiztosítófuvarkátyúModel 3A9BMW 4 Gran Coupégyújtogatóchevrolet cruzehernyótalpIndy500ujjlenyomatDragOpel Kadettkapacitásnémet autóBreitlingFord Mondeo46kisfilmjárókelőhangutánzásösszehasonlítóénekChironkompakt autóAudi S5Alfa RomoeEtnaaudi q3S600Nissan GT-RHalid AvdagicönvezetőrendszámRenntechfogászatXJLexusigazoltatástragédiaRolss-RoyceroncsderbiplatformAriel AtomLexus ISErzsébetálcázottejtőernyővízbensorompómercedes-benz s-osztálysült krumpliSuperfastSochiPersonal Assistant2013La TomatinadrágaAston MartinbessenyeyelszaladlovaskocsinézőkvillamosmárkakupaGarázs TVukrajnaAEC RoutemasterPlaystationjávorszarvas-tesztbunkerszállodavontatásSaabpapCitroenVenomneppervisszapillantófaVaughn GittinOliver BlumebérautóhasználatiOlasz NagydíjLaFerrari ApertaFrank Sinatraherbietilosban parkolásdarázsgazdagEvoqueCaliforniaDCPutyinszingapúrSpongya Bobroad rageiphoneMegane RS Trophyelektromos sportkocsirészedtemetkezésnagymamajean-claude van demmeféktesztInsanityTyler WitteRober KubicajégkaparókétkerekezésLada KalinaC8Buick Rivieranémet sportkocsiSherpújeletkromos autólyukSVFerrari F12HunGarianBambooköltözésMercedes-Benz A-osztályMike TroutVIPA4pénzszállítódaewooelnökForddigitálisimpalaSpaalkalmazásMarco Wittmanamerikai közlekedésspeedGrandland XkombiTimo GlockapokalipszisGLCmodernAlfa Romeo 4CgumiszalagDodge HellcatesteLandauletgázszivárgásOutlawEksoVestkereskedésDelta HF IntegraleDevel SixteenMagyar Termék NagydíjLamborghini Uruslépcsőbivalywalter röhrlErzsébet királynőRed Bull RacingsnowboardroncstelepNissan Almeraoposszumgyilkossági kísérletingyen autóMitsubishi Lancerszétveriszáguldásnői sofőrcsúnyaGeneral LeeTie8Cpáncélozottgolfautólancia fulviahelyszínelésD3 Groupelektromos autóWalmartkiegészítőelmebetegtanulmánymárkákMbDesignGordinicrash testbeszakadtQ60ittas vezetőrosszullétPorsche 993hulladékgazdálkodásGRórakereszteződésRinspeedGMCVeyronepizódkukásautóTim GáborautomataSkoda múzeumjátékautófegyveramerikaLe MansVolvoEcoboostGiulia QVpolo r wrcjubileumLotus SUVdöntőközelraliKeszthelyi VivienUltraaratásMazda CX-5piros lámpaTakataErwin WurmgázrobbanásPharrel WilliamsTargaPeugeotWillys. modernlisztBMWRosbergjégautóúthibaMcLaren 12cTataMercedes-Benz SLS AMGkilökésvolkswagen boratilalomGooglediszkószámozásVetteKomáromfóbiarekorkörnyezetvédelem570SmarketingLamborghini AventadorTipogunMoszkvarönkszállítódizájnerChargeS65amazontrack üzemmódautomata váltóarabbátorAlfa 4Csátorpanzióbankautomataemissziós botránytilos parkolásLada VestatűzijátékBMW M760Li xDriveközlekedésbiztonságstatisztikaegyedipeugeot 208 gtiLancer EVOUTVsofőrM6macskabalesetszemétszedésLada 2104Magyar NagydíjFerrarMIGfarmerAmbienteXC40John Cooper Worksidőmérő edzésRange RoverVignalefeltörés8luxusDavid HasselhoffCentenarioWalter CsabacsajozásszarkaAudi A3Kia Forte Koupchris Meekeázsiai közlekedéselektromos terepjáróállatpro-tourerPriusnapfénytetőautótesztkisteherautóUrusNetflix4x4Jaguar XKR-SShanghaiTCRAIDSárokszállításSuzuki SX4Marius AasenKarinaCadillac CTSKrózser MenyhértvárosGT2futárNorvégiaKiaBZgerillaoldalkocsiHonda 2&4késvideó válogatásMartin CaceresBMW X4ugratásvámADAC Deutschland rallytalálkozóMalajziaLada PrioraDacia Dusterford thunderbirdijesztgetésJohn Cenagyanusítottőrületautóipari visszahíváshuligánokVenezuelabeszakadt burkolatSmart ForFourarmageddonlövegbombawhite-collarSt. James EditionSilverstoneX5M458Tourneo Customrepülő autóHummerIsuzukínos esetModel YLaFerrariHyundai ix20Üvegtigrisangol közlekedéssafariFiestagyorshajtástávirányítós indítóInterlagosbérlésPeugeot 207görkorcsolyafelahegyresípályafűnyírói3YarisRally du VAR 2012RS6büntetőfékfesztiváltechnológiaFanatecszörnyetegbetonkorlátAudi A6Abu-DhabiBatman45sunyidrágulásArab autózásClimbkhanarendvédelmi erőkPepsi MaxDodge ChallengerBugatti Gangloff CoupehalálSkoda FabiatrélerTraficMichael SchumacherMOLRS4kedvezményJeep RubiconszekérHongkongBentley FalconprototípusactrosvárólistaMercedes Maybach.jelenlétAudi A8 L ExtendedMáriapócsparasztMarveltrident icenicsempészetkörforgalomhumotközterület-fenntartásToyota SupraautókulcsmandzsettagombBlackManor Marussiapattogatott kukoricaInsigniaijesztésMGROALfizetősűrsiklóVolvo S90repülversenyautóChargerGT 4CountrymantolatásBlazeröregtélSanta FefelniRX-8BMW 3 GTTrans AMVályiCadillac ELRRangerKlassenpoénbunkóJumpyPorsche 911275BajaRoushjótétmotorpalettaFicza FerenctrutyiVolkswagen GolfpickupT1koreai autórichard hammondveteránJeep WranglerMercedes-Benz M-osztályValhallafelhasználórajzfilmharrachvadászatFord F-150autószállítókályhaFerrari CaliforniaAMGProject OneFRlízingspanyolrobbantuningajtóittasKovács ÁgiAcura NSXbefutófelvásárlásCitroen DS3WRCÉv autója3D nyomatásüzemanyagTacomaKonaSuperleggera VolanteGuerlainKharitoninvideóForzatérképVeszprémRoad AmericaJozef KabanVolvo XC90intelligensF430New JerseyNAAFnyílAWDYamahashowJean AlesirombolássérülésSteve JobsTucsontulajdonosNeonMadárBMW X6motorNissan rekordBrillianceWaymoközlekedésteasergumiégetés918 SpyderdrogautosAmpera-eTouaregjavításYuliannaprofiSiennaSennaMr.BeanszakaszelsőbbségolajhullámprofitKoenigsegg Agera RBruno SpenglerValetnissan gtrszénafrancia autóForza 74 ConceptModel Sliepája-raliMercedes GLEfelfutópermetezésiCarversenygumiSecurityhangutánzóEMCvandalizmusCitroen DS5R5lopott autócobra 11Volkswagen Eosgyorsulási versenyBMW M3Dodge RAMSamsungkatonaPorschejapán autóPro CeedCompass3-asbiztonságkínai piacJettaconvertibleSciroccoblack fridayBac MonoHonda CivicVolvo C30célgépcserbenhagyásJeanner rallyújjáépültBYDQ6totálkárSvájclabradorszemx7jaguar f-typebabamodellfrissítésItaliaLincolnbambuszCarlexVeneno RoadsterViper SRTrolls-royce wraithRedJetbunyójogMatteo MalucellihóemberGenesis G90jövő közlekedésedarálóLancia ThemaOpel Zafira TourerSergio MarchionneMANrészeghosszútávú autóversenyLanciakapszulaPHEVNeymarpanoráma tetőkameráséjszakaOpel GTnyomtatásnissan navaraPur BlancDemonAnton YelchinmikrofonSCCMazdaChevyjárdaMercedes jövőextra 300volkswagen beetlefigyelmetlenelbocsátásMikulásSRTegyterűUSA NagydíjelektromotorGumpertkigyulladtszondasofőrös autóCelicaApollodemonstrációMitsubishi OutlanerSwiftLamborghini Diablokipörgés488gyúráshalálos irambanCardokAviatortúlméreteslökhárítóLS 500hKaroqhackerhatótávRadicalelgurulF3mentőakcióheccmentősbővítésTrabantDan BilzeriansivatagJosh CartuStockholmimprezaClarionEnerGForcefailumbauelső vásárlócsúszásturán frigyespremierBMW M5 CompetitontraktorRSRABTbetonNYPDháborúszabálytalan autóEgerrobotizált váltóigazságszolgáltatásSvéd ralijwrcműszerfalKikiautó rongáláshőségtörök közelkedésspecifikációkBullitmoziLiberty WalkKalashnikovpláza44zenenőkScoutlineSuperleggeraSupermansütitávolmaradásBeppo Harrachbajnokságidőjárásarab közlekedésoroszországMaseratielőzésVauxhallWatkins GlenbobpályaSLKfisker surffilmautós üldözésegyüttműködésfiat. fiat 500szociautotalalkozobajorYouabian PumadefektRallyeWTCRGRMNutasításS10NoodlePeopleWRC3névDaimlerAudi TTrongvolkswagen t1trolibusz350zMexikóFalconland rover discovery sportszembe sávdízel botrányPortugáliaRafael NadalbakiKodomegelőző filmSuper SportFenyrR8 SpiderfacebookForma-3amerikaiPlútóKuala Lumpurgyorsulásbmw 507AMG GTHiluxSubaru ImprezaBMW 6lada 4x4drónvíruskereslet csökkenésautókiállításRoberto Merhienzo ferrariLexus LF-SATaco BelláldásfelfújhatógázolásForza Horizon 2pörgetésKatardigitális szemüvegDurangoPetersenM550drablásAudiVida Janitrükkturán720SautótolvajkápolnaMercedes A-osztályMercedescsaládi autóFord Fiesta RS WRCflörtfegyveresekJari-Matti Latvalanyári gumivasútszékszaltóBMW 5 GTriasztótoyota 2000 gtBMW X5hirdetésDaytonaPaul di RestakráterPaul SwiftbúcsúCars&CoffeerőstestSkoda CitigoMcDonaldsletartóztatásJeep CherokeehulladékgyűjtésPiercarlo GhinzanisínAlain MenuHappyCiprusElon MuskIncExclusiveelsüllyedarab autókerékLamborghini VenenoRenault MeganeelaludtkezdőTrophy TruckChelseaEscortágyszélvédőmosóMotkánybejelentésGLBJaguarnyárcentenáriumpotyautasford s-maxkézikönyvPCZFvirtuáliskötélhúzásmotorosrendőrtesztHyundai GenesisMini PacemanStepwaynapenergiaM8bruderléghajtásfelfrissítésSkoda Octavia RSF2oldtimer találkozótargoncaJaguar XFR-SChevrolet AveoSenatsávtartóFord RacingtolásMartn ProkopKoenigsegg Agera HHeszméletlenszellőzőBelga NagydíjsebességmérésGymkhanaKAMAZKia SoulRXvicces videósuzuki balenoújjáéledTesla Model 3GenesistornádóVFTSNissan MaximaCountachhomokAero 8bicikliútTFSINissan Skyline R33R8kínai közlekedésbelsőpolgármesterHonda PreludestábRenaultGyulay ZsoltRon DennisSolbergHollandiaforma-1rali-világbajnokságWill StevensChevrolet Silveradoautó eladáshackelésrendőrautóévnyitóPikes PeakRenault Clio TrophySuzuki Authenticslángszóróflame warterepjáróQatarWranglerW MotorselakaddagadtinstinctLamborghini HuracanlistaRollsinasfreighterNikolamásolásBrexitneed for speedverekedésTigrisszabadidő-autóFocusStellasávváltásimportEQCChallengeInfernorally du VARalternatív üzemanyagJurassic ParkradarDRIVE PILOTemblémaolasz autóJaguar X-Typegarázsajtótoyota versoÍrországvadnyugatbentley continental gtGódor BarnaJerezfelakadKertész KrisztiánnyíltnapHonda JazzzuhanásiskolabuszKugafejesOpelQ5Mikkelsenvégső állomásTerrakhanakamikazeM4 GTSszimulálásID.Rjövőképsárga zászlóüldözésjégesőEnglerApple458 SpecialeHollywoodISISGTAfelajánlásMonzaMBUXAmerikai NagydíjTCR EuropeBobvárosi miniLance GilbertluxusautóBloomGazoo RacingillegálkazárNorrdschleifeFord RangerpápaszánkóRallyrepülésLykanChristiano RonaldoRapidBertha BenzpengeOpel CascadaKerényi ÁdámgyorsításBen AffleckversenyfokozatbemutatóMicraDavid CoulthardW213esküvőDaniel RicciardoHoonicornChevrolett CorvettePorsche BoxterautóSport SVRkutyaZ5ScoutkanadalimuzinSigdsrallyKlausz KristófE63 Sharcszelektív hulladékjelölésRhys MillenkülönösKevin MagnussenkínahírekkiállításDetroiti AutószalonvásárlásMlada BoleslavsorsEurópa NagydíjDaniel SordoNyirádKoncz GáborBMW 5Titan XDördögszekérWald InternationalR3Honda Civic Type-RAurus SenatpoloskaProteammagabiztosságrobogógázüzemű autóeladakkigyulladATS-VpályareakcióBarum-ralilehetetlensteve mcqueenpieter tsienLamborghini MurcielagotankolásPace CarSuper Sport 300+MaverickbűnözésdudeX1Monacói Nagydíjrx8CsillagtúraelszállítássegítönjárókarbonbikaköztisztaságMcLaren MP4-12CládaderbiSentryNestor GirolamiUH-1borulásgyőri Audi-gyártévéSLCTDIkonvojCarlex DesignszolnoknyereményjátékRubiconhalálesetskoda 120RobotruhafejlesztésItaldesignDwayne JohnsonWRXskyline24htaplólimbóSpirit Of Ecstasygyáripumpagyorsasági motorI8X-osztálykilökwtfdonutVitoszörfsugárhajtásúbiztonsági rendszerLettországevolúcióFiat PandaorrszarvútűzoltóságMagnus Walkerhomokviharszerelőkonföderációs zászlóJeff GordonVAVHonda eFormula 3Grand Cherokeegyerek autó760LiMcLarenA110starttetőEspadavolkswagen bogárintruktorráncfelvarráslefulladBahraini NagydíjTSISesto ElementoRali OBtereporoszlánOpen GTSan DiegoCayman GTStartályFrankfurtpókAlaszkasvéd piacTomini Classicsland rover discoveryPeugeot 206Audi A8 L SecurityJames MayelszabadulgyárV8 SupercarCX-5elsőDoritosWildcatRally CupSilveradotéli közlekedéstörvényszarvasHarley-Davidsonsubaru wrxtáncFord MustangISégő autónissan leaftörésbűncselekményInfiniti M30dprankkilencsebességes automta váltóIED Syrma488 Pistaboxerszupersportkocsiring-txiGLAfejszeakciótechAudi SQ7iNextbörtönrobbanásOscherslebenGyurtateherautóBaleGenfszalonEVcseh autókicsúszásHaastávirányítósManoresőmarkolódagálysylviaBMW E30vonulásHybrid4katonákBuggyPorsche 911 GT3licitFerrari 599 GTBvillámBollingerhavazásyellowstonevilágrekordBMW M4 GTSváltóparkolásEurorallyBrazíliaAbu Dhabi Nagydíjfelfüggesztéstéli gumiSkoda OctaviaautópályareklámOstbergcherokeeVelarautós jövőUsain BoltValenHyundai i20 WRCzombirongálásorosz közlekedésritkaságGoProrendőrségToyota Yaris RSPepsiYas Marina CircuitLPGkésésbesirtunkmázlistafurcsa járműszakadékdoppingCrossland XdrámalövésTOP10politikakizárásopel karltoyota land cruiserpeugeot 308 swjótékonyságÚj-ZélandkarmaFerrari F12 BerlinettatechnikaBryan buffierleleplezésspeedzoneForma-4leszállásCrosslandnagy sebességbalesetmegelőző rendszerSUVelektromosHyundai VelosterbukásMulholland DrivePeugeot 508versenypályaNürburgringönvezető rendszerAudi Prologue AvantBZZZmosóSkodaidiótanyújtott karosszériaAirbusAudi TT-RSSzlovéniaPokemon GoUAZF1lada samaramúzeumCorvette Z06vizes útGT-86SMStrailerWolfsburgpaintballSlovakia RingjelmezShelbyategoMaserati QuatroportedodzsemHammanford galaxyMercedes S-osztályF40bénabaleset tengelydugóMission EMercedes G-osztálychrysler 200Eric BoullierMinyonhójárólövöldözésferrari enzoMercedes-Benz SLSkamera205teljesítménymérésRenault TwingokupéEurosol-Honda Civic Type-RzsenialitásAirscarfPeugeot 208911 GT3 RSColins Crestkipufogórajtcars coffeolcsó márkaoff-roadChicagoTestarossaAntonin TlustakkajaVidaJakus TamásvesemeglepetésBMW I8bontásadásFord F150Mehdi BennaniTrustm1rakémfotóHorizonRoad RoverkorlátozáshányásfüstforgalommosásGT4robogósGMC SierratanulmnányiX3Tushkanovalancia deltaspanyol autófolyóutcagyűjteménybentley mulsanneRedTata ZicaSmart CabriopalettaRali EBSzilveszter rallyátadásnissan nv200dashcamBrazil NagydíjvizelGuerlain ChicheritVolkswagen Up!baseballHong KongMaserati QuattroporteKTM X-Bow992ködösszkerékDavid BrownDronekhanaOpel Insigniabevásárlás959szállítmányMinibigbiztonságtechnikaIrmscherbritish greenSeltosgázAventadorW SeriesSSnyereségsportZ06jégmercedes-benz c-osztályC3kereskedőMercedes VitoofficialMercedes EVO 2tilosbüntetésfilmesPorsche PanameraChevrolet Impalalexus rcHillclimbláncFerrari 812 SuperfastBMW 2-es sorozate-GolfArany KormánykerékCarlos GhosnJaguar XFFootkhanaStingerÁmon OlivérRaptorNvidiaARTFormula RenaultCayman SrageLa Voiture NoirekamionosIFAlángEngstleroszlopR34Cayman8-asvételOtt TanakráfutásEl CaminoSpa Francorchampsautós találkozóCitroen DS3Forma-1 Spanyol NagydíjMercedes SLSRed BullLaptiming500F5vásárlówrcidőselektromos autózásgurulcsodaTechnicEurópa BajnokságRat RodFiat 500Lmexikói autóM PerformanceWSRrendezvénybolygódugattyús motor3d nyomtatóPriorsportszerűtlenhibridhumorkamiontridentfrankfurti autószalonúj generációbalhékergetőzésGT40repülőGoodwood Festival of SpeedDakarm5képRobert KubicalakóparkBJrali-európabajnokságAlpina B7Jorge LorenzokötekedésCintrahőkameraCan-AmhátsókerékLancerbatmobile4MATICaromaVolvo reklánmU2HofmannmutatványRTRjótékonykodásKarsanGumball 3000bmw z2ámokfutásTokiói AutószalonleopardBitter SándorSanta CruzhangvezérlésF-150ingakaszinóRenault ClioMagyarországporral oltóRodasscooterKatanakeresztbeKancsár FerencrollerGeelySata-ralitávirányításkiszivárgott képCreweOlaszországDodge DartLance StrollSLS AMGEF7Kovács TamásMiatakubautcai autóTobias MoersburnoutMbénázásOpel AmperaspecialTouringsavsejkbuffier812Alpina B3ApertabaktériumOpel MagyarországesésDB9Autós eladásokAMG GT RMax MosleyValkyriekávéFestival of SpeedLAhibrid sportkocsiGuardvákuumtruckautómentésbmw m5távolságML63 AMGgyorsasági obreflexstreet raceLe Mans 24hlóerő harcvolkswagen eco upWorld Series by RenaultrégiautópiacWaldowvolkswagen golf sportsvanMáltafékhúzásMarconiRowan AtkinsonMakitaelektromos töltődaruDBXExtremeGhibliüvegkárrágcsálóretroautóBMW 1Michael Jostkombi autóstorage findmásodszorAygokölcsönzőszimulátortáblaútChevrolet CamaroChryslerélményautózásangol autóAston Martin CygnetNasser Al-AttiyahzeroFerrari F40 LM BarchettaHondaelefántáremelésZR1Vitézi DávidS1robotegykerekezésSTDTMSuzuki KizashiNissan MicraSuzuki AltokétkerékelőzetesKlaus FrohlicBreitling Jet Teamkormányzúzdaállrendőrsúlyelosztásluxus termékkábítószerSWvédelmi minisztériumAnniversaryfiskerbenzinkútKen BlockGR SportfotóGenfi AutószalonBentley Continental Flying Spurhirtelen kormányMercedes C-osztályfisker karmatorlaszlimitáltgyorsaságiChevrolet Camaro Z/28háromkerekűSeatHummer H1áradásgengszterKodiakÉsztországHockenheimHyundai i30lánykérésspeciálisMontenegroFord FocuslebukásMazda CX-9pechBMW E30 M3szimfonikus zenekarStelviogyalogosEmilyMemo GidleylogoLamborghini Veneno RoadsterVolkswagenMicheliszpusztításösszefogásPárizsi AutószalonSvédországYeongamGörögországautómosásKetterer ContinentalCadillac Escaladex6Conceptlopós autócsalásFiat TiponyomtatottfestésérintőkijelzőKia PicantoájulásDokkerleállásJohannesburgBMW 6-os sorozatelszabadultdynorottweilerclioaprkolóPuskádi Jánosszippantós kocsiCitroen C4 PicassoChuck NorristermelésERCMitsubishiHill ClimbsebességIATbenceOslolazamobilitásSuzuki VitarareggeliLuc Bessonporsche macanhősGyulaemberséghangprojektorP1bmw x1Aston Martin Rapide SHUVarany fóliaVATHBMW 7bringáslángolhibaKadjaryoungtimerKimi RaikkonenG63WWEfelszereltségChevellelegdrágábbboxLykan HypersportGT-RMaserati GranTurismoszedánelveszverajzformaNissan Skyline R34hihetetlenrenault sanderozúzóDefenderBentleyRange Rover SportLiveWireautótemetősportautóviccZengő Motorsportoroszrugóamerikai autóGorillazfekvőrendőrausztrálATS60Continentalizomautósebastien ogiergyerekülésVilnerévfordulóViperszínekjachtI-PaceNimródMarbellahyundai i204versenysportCamaroRCdacia loganLandwindrasszizmusOPCrondalegóSportsAudi A2Bob BellOlssongarazslexus nxorosz autóFerrari FXXRed Bull RingS90töltőtúraautóAudi TT CupBelgiumMogyoróditalJensen Interceptorszabályozáskultikus autópulykaautmoataGMC Yukondízel motorSebastian VettelbéreltRenault RSAveocadillac devilleIndy 500epilepsziabölényRolls-RoyceX-Traildömpervolkswagen jettacaddyemissziós normaDániaparkoló asszisztensSuperbikedűne34 órás versenypadkabarátnőIndiaR32CaterhamMaserati LevanteAddArmorMazda3fröcskölelektromos buszdacia sanderopáncéloskabrióNissan IDxR2tesla model xQVVlagyimirRX-VISIONFormula StudentautóbemutatónavigátorXVbarn find3008atvAndy Priaulxmodellautótitániumgépi mosóhot rodSuzukiakadályverésBAICgyakorlatBuickDacia DokkerToyota TundraNissan NV 200Laguna SecaE-Pacebikiniegzotikus autóHotwheelsFormulahalottas kocsieldurrangödörgyújtogatásPekingi AutószalonToyotakerítésAusztriaemoji30 évBlack BearszőnyegLummaKia NirougrásRstopford c-maxSubaru ForesternyerészkedésJustin Wilson960alvásrokkantChiron SporthollandSzilveszter raliforfurcsaságJon OlssonAgera RSbefektetőeladó autókit carMercedes E-osztályAlpina B12FCAillegális versenyX2koncepció Bugatti Veyronhíd csereNissanCross ConceptChevroletB11JCWdízelautóföldcsuszamlásKia CeedCaterpillarEclipseVolvo S70 RGTTorsten Müller-Ötvöstolvajgyárbezárás6x6DevelRubens BarrichelloTesla RoadsterBJ BaldwinMacan Sluxus buszrobbantásHoonigansSonicveszteségvészfékElektromos motore-NiromotogpÉv Autója 2017raktárGPSMuscle CarfociMG ZSrönkDodge Chargerkarácsonylábbal vezetfavágásgolyóMercedes SLS AMGImolajátékkonzolXD3Mercedes CLK AMG Black SeriesMazda MX5Marcus GronholmroadsterStratosUSAteddylowrideroperatőrborztávirányítós autóKazahsztánelektromos szupersportkocsiFerrari 355 S SpiderrevansOpel Adam RallykerékvetőSzingapúri NagydíjsvédMichelisz Norberttűzcsappénzmotoros rendőrCoca-ColaBoston reptérrányitásévértékelőalfacsomagszemetelésrendőrrandiForma-1 Bahreini Nagydíjferrari 458 italiamobilmercedes-benz mlcXorosz tuningRS200WLTProssz útBaldwinhanninenSeat IbizaSirokhot hatchboxkiállásnapelemUPSJanner rallylopottGTOMariovasúti átjárókaszkadőrÉrdi TiborBattistabestsellerSaab 9-3motokrossztalálmánymelegMcLaren P1pezsgőlandolásPorsche Mission EFord FiestaSergioőzHungaroringAcropolis-ralirekordhumorosmercedes-benzVRszerkezetkisautórakománygyerekélőToyota CorollaToyota HiluxbioüzemanyagBonnevilleEurópai BizottságM0Honda NSXkísérletSRT ViperWTCCSuzuki SamuraikólasprayLukács Kornélörök garanciavasúti átkelőcustom carlufthansaKínai NagydíjTalismanösszehasonlító-tesztjames bondbiztonsági övMaybachS-EditionNagy FutamablaktörlőRWDautósüldözéshangfalGázosításszállítótraffipaxerőszakApriliaF50meneküléscélDél-AfrikaGhostMP4-12COpel Corsatúraautó világbajnokságcars and coffeVilágbajnokságGlobal Vehicle Trustvilágításhíres autócrossoverrenault talismanMercedes CLAhajókisvasútszerencseEurosportmázliBarcelonaépítésVolkswagen TouaregyoautópályamatricaCsehországNémet túraautó bajnokságtelefonForma-EgesztusinfotainmentBudapestVW GolfMercedes-Benz G-osztályShelby Daytona Coupekoppintáskrosszmotorsmokefilmes autókXJ13forró vízszirénaFiatskoda fabia s2000DisneyszórásPethő IstvánToyota RAV4véletlenkazahhírMarine EditionPanamera Sport TurismolezárásrinocéroszForza MotorsportlökésDucatoselfieLPWintercontactcrashautósportNissan Altimatebmw maasaicabalesetmegelőzésLamborghiniátverésMarchionnasütiszörnyBessenyey ZoltánOrlandoCarlos SainzmedvehivatalosZotyeGrand DusterinternetSuper TrofeoMonsterdonington parkMotegiSmartbuszGigafactoryPeugeot 2008TallinizmozásPolestarTecharthókotrómini coopercsajokCadillacközlekedési lámpaültetésgyalogosvédelemmeneküli3 REXSpanyol NagydíjLFAGamesconGladiatorfékútAudi RS6frontálSixtF12vonatdudaA5szabálytalankodásJedlik Ányos KlasztermelegedésPumaTaycanámokfutóKim DzsongundunaMonacovirtuálkörnyezetbarátünnepi modellpullmannNovitecStoffel VandoorneAutopilotkalapácsBMW 503skoda superbVÉDAablakquadskiRali du ValaisJannarellyHumveeMount EverestsordoBulldogLand RovermunkagéphajléktalanAwainYpres-raliAurusChevrolet Voltkihajtógőzangol motoraudi a4villanyautóCorsica-raliindításFIA GT3Nissan 370zOne:1CygnetMitsubishi G4NicoelbocsájtásFerrari LaFerrari3DreflektorlasszóG650rakétaInfinitiDragon MountainautókereskedésTAG Motorsportbaja 500LebaronhalottaskocsitrezorG63 AMGFuriousSemaszenzorSwift SportChevrolet CaptivaScalahooniganFR-SBugatti Veyron SSFiat 124 SpiderBMW 2 Active TourerSebatien Loebs60garazs.tvszigetPeugeot 308 GTiGhymkhanatűzoltóDustervezeték nélküli töltésAudi Q2IndyCarNismoillatautós hírekBMW 5-ös sorozatdizájnstúdióToyota S-FRjapán piacjason stathamönzetlenfalsefalseDaciaTom ChiltonVarekaiAlpinaGinsztorie-trongyászhírmeganebadassokos fényszóróAcurastop táblajó emberAWVDél-AmerikaCessnaKTMHuayraLMP-1Sibiu-ralimonte carlo raliNissan Noteakkumulátorsólyomlevegő meghajtásB2MarchionneMatthew CampbellmurvaSabine SchmitzRSQ E-TronKOERUbalesetekEvijamorganVolvo modellHeritageNissan JukeZafiratesztpályaproblémalányGTBgyerekekkombájnSierraCadillac ATSaudioMissilegyalogpirosirodaKodiaqtelepvezetéshistoricretroLapraszerelt autóBarbieJeep Gladiatorromán közlekedésClarksonjet-skiMick SchumacherMelbourneCanepaPakisztánSebringRimacmanuálisWankel motorLevanteelképesztőIndybetonkeverőColoradoVerstappensüllyedésGiuliamagyartáskabillencsspeakerTSARAVisionNordschleifeporchesikerquadPauFranciaországszemmozgáspeugeot 205 gtiDannymocsárToyota Picniccitroen c-xroffroadközúttrollAccordjógaOpel AstraRenault TrafficRali VBQorosMiniAdria CennikulcsMercedes-Benz CLAelszabadult járműWRX STIOpel AntaraDél-KoreaAll-TerrainbmeutatóeladásFelix BaumgartnertúlkeresletpótkocsiMercedes-MaybachX6MA45Guinness rekordZöld pokolUbercserePistaMasterFerrarivodkabuszmegállóautógumitervezetExplorer STminiszterelnöklimitált szériawcromán autóMercedes GPbmw m45008Racing EditionKefo MotorsportZumaneuvilleAsconaSuzuki SwiftbrutáliskárosanyaglaptimetüntetésfestékLada NivafelúszáskémfotókAlfa RomeoMLBThe Mint 400VWMotorsAston Martin DB9manőverarany488 GTBRomániawellnessNCruzeBTCCbicajVila RealJanner raliFord EcosportBMW 1602motorháztetőlelepleződésAudi R8SAS IrisFiat 500hídkínai autóMiguel MolinaparkológiccsterepezésLas VegasZacariafinal editionForms-1Axiál2019előjegyzésRolls-Royce Wraith Coupefelvonulás911 GT2 RShalálosSsangYongMcarenP100DschumacherJeepHuracammackóbakancslistaegyterű autóoválpályaMazda MiatabalszerencsefelhőhűtésNicolas Cageszerződésürüléki5Kanadai NagydíjpassatJCBVivaroEasytroncigreenlinecsattogásFlamementőNyirfás JuliannaAthénberagadAgeramárkaIrmscher InspiroPosaidonMaserati 3500GTlerobbanzebrafüves cigiBoxsterShelby GT350RLodgybírságMercedes-Benz E-osztályközterület-fenntartószenzációMaláj Nagydíj2CVMinimoAlpineKaiMotorexbicilisamerikai rendőrségVolkswagen JettaAustin3008 GTelektromos UTVolajfoltHonda CR-VszelfianimációsszabálysértésP72utcai versenyMiami ViceSpanyolországautolivterroralagútautó lopásKecskeméti BalázssuperquadA-osztályVectraBill GatesfurgonkézifékCorvettemotorhibakardiológiaGLEAlex ZanardiPiquetFerrariPeoplevisszahívásfelelőtlenpisztolySebastian Loebveterán autóbiztosításhódmezőrületForza HorizonkatonaizsiráfdriftTwitterautóútkínaibontóBob LutzGTVnapsütéstúlsúlyOpel Adamsárgajelzéslefoglalt autókNissan SentratehénedukációTwingoMNASZtámadásterelésmotorosidiótaPeopleHennessey Venommatt fényezésKriszBrit NagydíjHenessey Venom GTsportkocsitsorozatbringaBMW 4-es sorozatkirálynőfékpadSportwagonlángokReptáregyezményPSAfoghúzásporsche 959de tomaso panteraHoldendragsterhaszonjárműkamionsofőrmobiltelefon

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.