keresés eredménye

Volvo

Hírek

Már rendelhető a páncélozott Volvo XC90

Körülbelül két éve kezdődtek el a fejlesztési munkálatok, most pedig már rendelhető is a Volvo XC90 páncélozott kivitele. Nem alibi védelemről van szó, ebben tényleg mindent túl lehet élni.

cimkék: Volvo / SUV / páncélozott / autós hírek

Lehet még kis városi autó a Volvo palettáján

A Volvo vezérigazgatója kacérkodott a gondolattal egy interjún, hogy ismét kisautót állítanának be a palettába. Pár éve még hallani sem akartak róla, az XC40 sikerei azonban hatásosnak bizonyultak.

cimkék: Volvo / kisautó / CX40

180-nál szabályoz a Volvo

A Volvo bejelentette a Vision 2020 biztonsági program egyik legdrasztikusabb pontját. Jövő tavasztól kezdve egy autójuk sem lesz gyorsabb 180 kilométeres óránkénti sebességnél.

cimkék: baleset / Volvo / biztonság / szabályozás

Négykerekű nélkül a Volvo Los Angelesben

Az idei Los Angelesi Autószalonon ugyan jelen lesz a Volvo, de nem úgy, ahogy eddig. Autót nem visznek, tájékoztatást viszont igen.

cimkék: Volvo

Nagy siker a Volvo XC40, növelni kell a kapacitást

A Volvo XC40 a vártnál nagyobb sikernek örvend, így alaposan meg kell növelni a gyár kapacitását, illetve egy újabb üzemet is csatasorba kell állítani a svédeknek, hogy bírják az iramot.

cimkék: Volvo / gyár / XC40 / kapacitás

Veszélyre figyelmeztetnek a Volvo személyautók

Svédországban és Norvégiában indította el a Volvo azt a rendszert, mellyel előre figyelmeztetik egymást a veszélyre a személyautók és a kamionok.

cimkék: Volvo / kamion / felhő

Az érzékeidre hat a Volvo

A Pekingi Autószalonon mutatta be a legújabb tanulmányát a Volvo, mely lényegében egy érzékekre kihegyezett S90-es. A tetőre vetít és szagosítja a levegőt az Ambience Concept.

cimkék: Volvo / Ambiente

Gázolt az Uber önvezető autója

Amerikában már közúton tesztelik az Uber önjáró Volvo flottáját. Sajnos egy halálos áldozata van már a rendszer felkészületlenségének.

cimkék: Volvo / Uber / önvezető

És az Év Autója: a Volvo XC40

Az Év Autója választás történetében először ért be első helyre a Volvo. Az XC40-nek olyan neveket kellett legyűrnie, mint például az 5-ös BMW és a Audi A8.

cimkék: Volvo / Év autója / XC40

Önjáró autókat adott át a Volvo

A Volvo átadta az első önjáró autóit Svédországban. Persze, nem vásárlóknak, hanem a Drive Me program szerencsés tesztelőinek.

cimkék: Volvo / önvezető / Svédország

Itt az első önálló Polestar modell

Alig pár héttel azután, hogy hivatalosan is megerősítették a Volvo és a Polestar szakítását, már le is leplezték az utóbbiak első saját modelljét. Ez a hibrid Polestar 1.

cimkék: Volvo / Polestar / premier

Szakított a Polestar és a Volvo

Egyesek éppen csak megszokták, hogy az erősebb Volvók hátulján ott a Polestar embléma is, most viszont felejtheti el mindenki az egészet: önálló márkaként mennek tovább a tuningosok.

cimkék: Volvo / Polestar / elektromos / egyezmény

Teljesen felvillanyozódik a Volvo

A Volvo bejelentette, hogy két év múlva minden egyes modelljük elérhető lesz tisztán elektromos kivitelben is. A vásárlói igényekre hivatkoznak a döntés kapcsán.

cimkék: Volvo / elektromos autó / jövőkép

Veszély esetén magától kormányoz a Volvo

A Genfi Autószalonon mutatja be a Volvo az XC60 új generációját. Most egy új biztonsági rendszerről rántották le a leplet előzetesen.

cimkék: Volvo / biztonság / XC60

Trónfosztás Svédországban

Megtörtént a skandináv országban az, ami pár éve még elképzelhetetlen volt.: nem a Volvo van az eladási lista élén. Még nagyobb csoda, hogy a Volkswagen vette át a helyét.

cimkék: Volkswagen / Volvo / svéd piac

Volvós mérnökkel erősít a Tesla

A Teslának sikerült magához édesgetnie a Volvo utastér minőségért felelős vezető mérnökét. Anders Bell azonnali hatállyal került át az amerikai céghez.

cimkék: Volvo

Kényelmes kiszolgálás a Volvo tulajoknak

Amerikában egy új szolgáltatással kísérletezik a Volvo. Az új S90 és XC90 tulajoknak házhoz menő tankolást, mosást és szervizelést biztosítanak egy mobil applikáció segítségével.

cimkék: Volvo / tankolás / mosás

Komoly elektromos tervei vannak a Volvónak

A svéd gyártó már 2019-ben szeretne piacra dobni egy teljesen elektromos modellt, amit aztán egyre több másik is követne . Hosszú távon nagy keresletre számítanak ebben a szegmensben.

cimkék: jövőkép / elektromos autó / Volvo

Digitális kulcsot fejleszt a Volvo

A Volvo a jelenlegi fizikai kulcsokat teljesen fölöslegesnek tartja, így elkezdte a digitális változatok fejlesztését. Mobillal lesznek nyithatóak és indíthatóak a jövő modelljei.

cimkék: Volvo / kulcs

A Volvo elrajtoltatta az S90-est

A Volvo új generációjának a bevezetése a második szakaszhoz ért, azaz hivatalosan is bemutatták az S90 zászlóshajót. Hibrid hajtáslánccal és kiemelkedő luxussal érkezik.

cimkék: Volvo S90 / bemutató / hibrid / Volvo

Megvannak a Volvo S90 adatai

A gyár elárulta, hogy pontosan mit is fog tudni az S80 utódlására hivatott S90 modell. A már előre beharangozott hibrid mellett lesz egy benzines és két dízel változat is.

cimkék: Volvo / hibrid / motorpaletta / Volvo S90

Bepakol a kocsidba a Volvo

A Volvo a PostNord csomagszállító céggel karöltve egy új szolgáltatáson dolgozik. Az elképzelés szerint a megrendelt csomagokat a kocsidba helyezi el a futár.

cimkék: Volvo / csomagszállítás

A Volvo nem hagyja unatkozni a jövő autósát

A Volvo már annyira bízik az önvezető autó projektjében, hogy elkezdett a feladat nélkül maradt sofőrrel foglalkozni. Nem fogunk unatkozni, ha rajtuk múlik.

cimkék: jövőkép / Volvo

Koszosan autózásra buzdít a Volvo

Amerikában a Volvo egy igen különös kampányt indított, melynek a lényege, hogy a tulajok havonta csak egyszer mosassanak autót. A cél a vízpazarlás megfékezése.

cimkék: Volvo / amerika / autómosás

Megint modellautóval bukott le a Volvo

Szinte hihetetlen, de ez már a második Volvo modell, amely a kínai modellgyártó miatt mutatta meg idejekorán magát. Íme a Volvo V90.

cimkék: Volvo / Volvo modell / lebukás

Szimulálva fejleszt a Volvo

A Volvo legújabb fegyvere egy szimulátor, mely a futómű fejlesztéseket gyorsíthatja meg. Csak három ilyen szerkezet létezik a világon.

cimkék: Volvo / szimulátor / S90

Modellautóval bukott le a Volvo is

Úgy látszik a kínai modellgyártók mindent elkövetnek, hogy idő előtt megmutassák a világnak az új autókat. A Bentley Bentayga után most a Volvo S90 mutatta meg idejekorán magát.

cimkék: Volvo / kína

Mit érdemel ez a bűnös?

Ha az embernek megadatik az a szerencse, hogy egy Volvo S70 R tulaj legyen, akkor tegye össze a kezét és vigyázzon rá. Itt egy példa, amiért viszont büntetés járhatna.

cimkék: Volvo / idióta / Volvo S70 R

Megvette a Volvo a Polestart

Már pár éve lehet kapni a Polestar által tuningolt Volvo modelleket. Eddig külsősként dolgoztak, most viszont felvásárolta őket a gyár.

cimkék: Volvo / tuning / Polestar

Luxusra hív a Volvo

Nem elég, hogy annyi év után végre bemutatkozott az új Volvo XC90, most egy nagyon durva luxusváltozat is készült belőle. Persze nem nekünk, hanem Kínának.

cimkék: szabadidő-autó / Volvo / Volvo XC90 / SUV

Új divatot teremt a Volvo?

Már tényleg csak ez hiányzott a terepes kocsik világából! Régóta éreztük, hogy egyszer újra meg fogja lépni valaki. A Volvo csinált egy emelt szedánt, és egy biztos, nincs elveszve a dolog!

cimkék: Volvo / terepjáró

Ezt is megértük: van új XC90 Párizsi Autószalon: Volvo újdonság

12 év után bemutatták a Volvo XC90 második generációját. Kicsit talán túl finoman is bántak a ceruzával, de ez még előnyére válhat. Sok újdonságot hoz a márka életébe.

cimkék: Volvo / Volvo XC90 / SUV / Párizsi Autószalon

Nem kamu, itt az új Volvo XC90

Végre-valahára elkészült a Volvo nagyobbik szabadidő-autójának második generációja. Az új XC90 nem csak külsejében változott, a letisztult forma alatt vadonatúj technikát rejteget.

cimkék: SUV / szabadidő-autó / Volvo XC90 / terepjáró / Volvo

A világ legmenőbb hajója egy Volvo

Ennél menőbb csónakot nem igazán tudunk elképzelni. Építője már csinált egy-két érdekes járgányt, de eddig ez mindent visz. Jól jönne egy ilyen a Balatonra.

cimkék: Volvo / kombi autó

Forradalmi útmágnesekkel kísérletezik a Volvo

A Volvo nemrégiben azt tesztelte, hogy az útba épített mágneseket milyen módon lehet az autók helymeghatározására használni. Fontos terület ez, főleg az önjáró autók miatt.

cimkék: Volvo

Csodálatos kombi a Volvótól Concept Estate Genfben

A Volvo új formatervezési igazgatója, Thomas Ingenlath három tanulmányból álló sorozattal vezeti fel, milyen lesz a márka formavilága a közeljövőben. Genfben jön egy kombi.

cimkék: Volvo / tanulmányautó / Genf / kombi

Lendkerekes KERS a Volvótól

Hamarosan piacra dobja saját energiatároló rendszerét a Volvo. A mérnökök 25 százalékos spórolást és a teljesítmény növekedését várják az új fejlesztéstől.

cimkék: Volvo / kers

Félti a bicikliseket a Volvo

Mostantól már nem csak a gyalogosokat, hanem a bicikliseket is szemmel tartják a Volvo modelljei. A kamera és a radar információi alapján dönt az autó a vészfékezés lehetőségéről.

cimkék: Volvo / vészfék / biztonsági rendszer

Egyedi Volvo karácsonyra

Egy belga Volvo kereskedő dobta fel a hangulatot a szalonban egy olyan modellel, ami sosem került kereskedelmi forgalomba,

cimkék: Volvo / pickup

Magát vezeti majd a jövő Volvo-ja

A svédek már a sofőr nélküli autózást tervezgetik.

cimkék: Volvo

Búcsúzik a Volvo C30

Az évek óta csökkenő kereslet megpecsételte a kis Volvo sorsát.

cimkék: Volvo / Volvo C30
videók

Ismét egy zseniális Volvo reklám

Ha reklám, akkor a Volvo igencsak érzi a dörgést. Jean Claude Van Damme teherautóval spárgázó trükkje után itt a markolóknak kiképzést tartó Dolph Lundgren.

cimkék: Volvo / reklám / markoló

A világ legpörgősebb Volvója

A Hoonigan-es srácok ezúttal nem brutális lóerőkkel vagy mindent átlépő terepessel riogatnak, hanem a centrifugális erőt demonstrálják egy félbevágott Volvo segítségével. Betegek! 

cimkék: hoonigan / Volvo / drift / umbau

Szívedhez szól az új Volvo XC60 reklám

A sikerhez ma már nem elég egy jó kocsi, hanem a köré pattintott marketing kampány is legalább annyira fontos. Csapatós, füstölős kisfilm bömbölő zenével? A Volvo tudja, hogy nem ez a nyerő szisztéma.

cimkék: Volvo / reklám / XC60

Haláli az új Volvo reklám

Halálos balesetek történhetnek, de nem egy Volvóval! Persze, egy szívrohamtól a svéd márka sem tud megmenteni senkit, az önvezető rendszerük viszont segít elkerülni, hogy mást is magunkkal vigyünk! Kicsit erős, ám humoros reklám

cimkék: Volvo / reklám / humor / halál

Extrém módon tesztel kamiont a kislány

A Volvo büszke arra, hogy világviszonylatban is kitűnő és megbízható tehergépeket készít. Most egy távirányítóssá alakított kamiont bíztak egy 4 éves kislányra, aki nem is kímélte a technikát.

cimkék: teszt / Volvo / kamion

Szerelők buktatták le a tolvajt

Nem mindennapi eset történt a minap Amerikában. Két szerelő vette észre a benzinkúton azt a Volvót, amit nemrégiben az egyik kuncsaftjuktól loptak el. 10 percen keresztül fogócskáztak vele, mire a rendőrök is megérkeztek.

cimkék: Volvo / üldözés / tolvaj

Elmebeteg Volvo csata

Svédországban járunk, ahol az utcán különböző Volvo átépítésekkel versenyeznek egymás ellen. Senki nem gondolta, hogy ott ilyen autós élet van.

cimkék: Volvo / illegál / street race

Biztonságot reklámoz a Volvo

Az XC90 segítségével szemlélteti a Volvo a jövő autóját. Helyettünk vezet és nem engedi, hogy balesetet szenvedjünk.

cimkék: Volvo / Volvo reklánm

Kamion pusztítás és felélesztés

Ezek a srácok szénné aláznak egy Volvo kamiont. Miért teszik ezt? Megmutatják, hogy pár óra alatt ismét menetkészre tudják varázsolni.

cimkék: Volvo / kamion / rombolás / építés

Öreg Volvo aláz szupersportkocsikat

Az öreg Volvo úgy veri el a sportkocsikat, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna. Van viszont egy kis turpisság a dologban.

cimkék: Lamborghini / Volvo / Drag / Vette

Van Damme Volvo kamionnal akciózik

Az 53 éves akciósztárt a Volvo Trucks kérte fel a dinamikus kormányzást bemutató reklámfilm elkészítéséhez. Az eredmény önmagáért beszél.

cimkék: Volvo / reklám / kamion / jean-claude van demme

A Cessna és a Volvo XC90 esete

Az SUV egy olyan úton halad át, ami keresztezi egy kifutópálya vonalát. Ilyenkor illene megállni és körülnézni, mivel ennek elmulasztása végzetes következményekkel járhat. 

cimkék: baleset / Volvo / Volvo XC90 / SUV / Cessna
TESZTEK

Ezzel indulunk a 24 óráson. Miután megjavítottuk.

Szép napnak indult, majd kellemetlen délután és pusztító éjszaka lett belőle, de a gép meglett.

cimkék: speedzone / Volvo / Nyirád / verseny

WTCC: bombaerős pilótahármas a Volvónál

A Volvo hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy három autóval áll rajthoz a WTCC idei szezonjában.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Muller a Volvóval tesztelt

Úgy volt, hogy Yvan Muller tavaly befejezte WTCC-s pályafutását, de lehet még fordulat a négyszeres világbajnokkal kapcsolatban.

cimkék: WTCC / Volvo

WTCC: Dahlgren elhagyta a Volvót

Robert Dahlgren az idén biztosan nem lesz a Volvo pilótája, a főállású versenyzés helyett mostantól egy svédországi autókereskedést vezet majd.

cimkék: WTCC / Volvo

WTCC: A Volvo a vb-címért küzd jövőre

A Volvo sportfőnöke, Alexander Murdzevski Schedvin szerint a svéd márka jövőre már a vb-címet célozza meg a WTCC-ben.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: három autóval tervez a Volvo jövőre

A Citroën és a Lada távozása miatt egyszerre két gyártó is eltűnt a túraautó-világbajnokságból, a többiek azonban nem képesek pótolni a kieső autókat.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: újabb svéd pilótával erősíthet a Volvo

A svéd túraautó-bajnokságot végül Richard Göransson nyerte meg a Volvóval, a diadal akár a WTCC-be való belépőt is érhet.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: visszatér Ekblom a Volvóhoz

Folyamatosan cserélgeti a pilótáit az idei szezonban a Volvo, a kínai hétvégére visszatér a csapathoz Fredrik Ekblom.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: ismét pilótát cserél a Volvo

Újabb pilótacsere lesz a Volvónál a WTCC-ben, hivatalossá vált, hogy Japánban Nestor Girolami versenyezhet Robert Dahlgren helyén.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Girolami Dahlgrent válthatja a Volvónál

Noha korábban felmerült, hogy a Volvo egy harmadik autó indításával biztosít bemutatkozási lehetőséget Nestor Girolaminak a WTCC-ben, ez valószínűleg nem történik meg.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: három autóval indulhat a Volvo Japánban

Az argentin Nestor Girolami a héten Argentínában tesztelt a Volvóval, még az is lehet, hogy a következő, Japánban rendezett hétvégén is lehetőséget kap.

cimkék: Volvo / WTCC

Ekblomot lecseréli a Volvo, Dahlgren visszatér a WTCC-be

A hétvégi portugáliai futamok előtt pilótát cserélt a Volvo, Fredrik Ekblom helyén a svéd túraautó-bajnokságot jelenleg vezető Robert Dahlgren folytatja.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: amerikai futamot szeretne a Volvo

A Volvo számára az észak-amerikai kulcsfontosságú piacnak számít, ezért a márka szeretné, ha a túraautó-világbajnokság visszatérne a kontinensre.

cimkék: Volvo / WTCC

2017-től csak a WTCC-re figyel a Volvo

Komoly átszervezés várható a Volvo sportprogramjában, már a következő szezontól teljes erővel a WTCC-re koncentrálhat a márka.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Björk hozta eddigi legjobb eredményét, aztán apa lett

Két negyedik helyet szerzett a Volvo a WTCC hungaroringi hétvégéjén, a csapat ezzel beállította Robert Dahlgren 2011-es legjobb eredményét.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a bajnokot nem lepte meg a Volvo tempója

A vallelungai kollektív WTCC-tesztelésen jó tempót mutatott a sorozatba idén beszálló Volvo, ami nem lepte meg a címvédő José María Lópezt.

cimkék: Volvo / WTCC

Lecserélik a safety cart a WTCC-ben

A 2016-os idényben nem csupán gyártóként csatlakozik a WTCC mezőnyéhez a Volvo, a biztonsági autót is a svéd márka adja majd.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a szurkolók többet várnak a Volvótól, mint a Ladától

A WTCC a hivatalos Facebook-oldalán tartott közvélemény-kutatást, amely arra kereste a választ, hogy a szurkolók szerint melyik márka lesz az idén a befutó.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Megvannak a Volvo-pilóták rajtszámai

Az idén új gyártó csatlakozik a WTCC mezőnyéhez, a Volvo két gyári autóval kezdi a programját.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Akár futamot is nyerhet az idén a Volvo

Új gyártóval bővül az idén a túraautó-világbajnokság mezőnye, a Volvo két svéd pilótával, Fredrik Ekblommal és Thed Björkkel száll be a WTCC-be.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Dahlgren a háttérből segíti a Volvót

Noha a WTCC-be jövőre érkező Volvo üléseit végül két kevésbé ismert versenyző, Fredrik Ekblom és Thed Björk kapta, a sokak által befutónak várt Robert Dahlgrennek is jut munka a svéd márkánál.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: két svéd pilótával indul a Volvo

Bejelentette 2016-os versenyzőit a túraautó-világbajnokságba jövőre beszálló Volvo, a csapat két svéd versenyzőt indít a sorozatban.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a Citroën kiszállása nem változtat a Volvo tervein

Hiába érkezik jövőre új gyári alakulat a WTCC-be, a mezőny bővülése csak egyetlen évig jelent majd több résztvevőt.

cimkék: Volvo / WTCC

A WTCC-mezőny imádja az új Volvót

Noha egy ideje már sejteni lehetett a Volvo beszállását, a hivatalos hírtől az egész WTCC-mezőny felbolydult.

cimkék: Volvo / WTCC

Novemberre meglesznek a Volvo WTCC-s pilótái

A Volvo keddi visszatéréséről szóló bejelentés egy dologról nem szólt, ami nagyon fontos lett volna: hogy kik lesznek a csapat pilótái. 

cimkék: Volvo / WTCC

A Volvo csak 2018-ban nyerné meg a WTCC-t

Kedden eldőlt, hogy a Volvo többéves programmal készülve beszáll a túraautó-világbajnokságba, a svéd márka az S60-asból épített versenygépet. Nem akarnak azonnal nyerni.

cimkék: Volvo / WTCC

Az első képek a WTCC-s Volvóról

Ahogy arra az előzetes fotók alapján számítani lehetett, valóban WTCC-s versenyautót épített a Volvo, illetve a Polestar Cyan Racing.

cimkék: Volvo / WTCC

Újabb kép a WTCC-s Volvóról

Egy hét múlva lesz nagy bejelentés a Volvónál, pontosabban a Polestarnál, ami nagy valószínűséggel a WTCC-be való visszatérésről szól majd. 

cimkék: Volvo / WTCC / Polestar

Michelisz szerint jön a WTCC-be a Volvo

Indulhatnak a spekulációk: Michelisz Norbert a blogján írt arról, hogy szerinte jön a Volvo, és hogy várhatóan egyből erős is lesz. De vajon miért reagált volna így és ebben a formában egy kémfotóra?

cimkék: Volvo / Michelisz Norbert / WTCC

Visszatérhet a Volvo a WTCC-be

Francois Ribeiro, a WTCC főnöke hónapok óta célozgat arra, hogy több gyártó is érdeklődik a sorozat iránt, a pletykákban állandó szereplő a Volvo. 

cimkék: Volvo / WTCC

Szpojler: A pogány madonna (1980) Tűz, Csucsu!

A maga idejében szenzációs közönségfilm volt, ma már tömény retróélmény Bujtor István első Ötvös Csöpi-kalandja, amit minden autó-, mozi- és Balaton-rajongónak látnia kell!

cimkék: veterán / mercedes-benz / Volvo / Lada / Opel / film / autós üldözés / mozi

A Volvo kivonulna a motorsportból

A Volvo nemrég kinevezett marketing igazgatója szerint a versenyzés nem passzol a márka biztonságra és kisebb motorokra fókuszáló stratégiájába, ezért minden sorozatból eltűnhet a márka.

cimkék: Volvo

Ezt tudják ma az önvezető autók

Tetszik vagy sem, a közeljövő slágere a magát vezető autó lesz. Megmutatjuk, hol tart most a technika és melyik márkától várható a nagy áttörés. Ha várjuk egyáltalán.

cimkék: német autó / Ford / BMW / Google / Audi / Volkswagen / Volvo / mercedes-benz

Idén is sportosodik az autókínálat II. 2014 újdonságai II.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: mercedes-benz / Toyota / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Lexus / Skoda / Volvo / Ford / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini

Idén is sportosodik az autókínálat I. 2014 újdonságai I.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: Ford / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Toyota / Lexus / Skoda / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini / Volvo / mercedes-benz

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
címke felhőTSIközterület-fenntartásRenault CliobüntetőfékszakaszHyundainagymamaquadskirepülésátépítésVIPGRWolfsburgSTiTalismanRenntechPárizsi AutószalonschumacherNissan GT-RváltóevolúcióFR-SCreweManorSirokGhostmodellautófotórobogósegykerekezésablaktörlőFord Fiesta RS WRCMike Troutmercedes-benz c-osztályBollingerausztrálBaldwinmásodszorrendszámOpel KadettSpanyolországkatonaGrand DusterShelby Daytona CoupePharrel WilliamsYarisMercedes-Benz SLS AMGarab közlekedésfutárvadászatszoknyaForza MotorsportWSRFord RacingpezsgőfelfüggesztésterepezésTiegyorsasági obAusztriapusztításromán közlekedésjárókelőDacia DokkerHyundai i30Masterdacia loganbaseballszékvárólistaToyota Picnicdizájnergesztuscustom carnyirfasHammanHollywoodKia SoulKlausz KristófFerrari 599 GTByoTitan XDmentőakcióSCCtitanMotkánybiztosítóVilnerDronekhana6x6ValhallamenekülbénázásSuperleggeraRoad RoverTWOFACEbaleset tengelyGyurtaAntonin TlustakautótesztzombiPosaidonModel SOpel AdamXD3repülő autóStockholmtrailerPCherbieHumveebikaEurosol-Honda Civic Type-Rpolo r wrcgengsztergyászhírhosszútávú autóversenyLincolnChevrolet Camaro Z/28sprayTCRBob LutzvillamospisztolyVRfilmes autókporsche macanTrabantbmeutatókörforgalomteddydiszkóCitroen DS5PistakilökésablakhelikoptersztoriKAMAZsertésSAS IrisállatWaldowADAC Deutschland rallybmw m5Fiatújkoreai autóátadásoposszumAlpina B12védelmi minisztériumAudi A3Defenderkínai autósült krumpliKevin Abbringvakvezető kutyaXJ13szilvszter raliDCBarbierombolásmonte carlo raliJCWAston Martinautós találkozóGigafactoryJaguarJames MayBMW 2-es sorozatBútor RobiMaserati 3500GTbúcsústretchDoritosChiron SportAMG GTtrollStratosfejszeBertha BenzDTMplázachris MeekePriorRali OBMercedes Maybach.Veszprémjason stathamtanulmnányKen Blockautó eladáskiszivárgott képclioF1ExclusiveRenault RSEvijafröcsköldugóalvázVarekaivideó válogatásMáriapócsjelmezGTVmásolásCessnaskoda superbring-txiAgeradarázsItaldesignrakétapeugeot 308 swyoungtimerV8 SupercarF3randiadásPersonal AssistantnézőteherautólángszóróugrásbunkerBZIndy 500videójátékP72Honda 2&4női sofőrdízelautószimfonikus zenekarRange Rover SportúttáncWillys. modernhőségmexikói autóF8 TributohackerKiakerékAston Martin Vulcanorosz autóBattistaszélvédőmosóVolkswagen Up!techbmw maasaicaAudi A2fesztiválbaja 500újjáéledvákuumMANvezeték nélküli töltésfalsefalse458 SpecialecherokeeBoschCaterpillars60Guinness rekordhonda integraAudi Q2RallyeVolvo XC90tanulmányautóRWD918 SpyderAston Martin Rapide SA5iskolabuszToyota GT86zúzószekérMariovolkswagen eco up46bicikliútTata ZicaKim DzsongunRosbergFranciaországüzemanyagDannyittasAlfa 4CveszteségHill ClimblabradorGiulia QVnapenergiaBloomvolkswagen beetledefektWorld Series by RenaultRenault Clio TrophyMarco WittmanScoutNascarmeglepetésLada Vestaugratásnissan nv200Q5digital lightAirscarfkormányrekordaudiosütikarmahard topForma-2Brazil NagydíjrottweilerLe MansGarázs TVgőzgépérintőkijelzőlimuzinrokkantB2MáltaelakadásPaux7MarbellaTim GábormutatványejtőernyőGran TourismoszóráspalettasávváltáslicitTesla RoadsterCitroenR5GinalkalmazásbessenyeyBMW X6felelőtlenForma-1 Spanyol NagydíjkamikazeGLCjapán közlekedésvillanyautófokozatpótkocsiNismovetődéskilencsebességes automta váltóstopfuvarfiat. fiat 500jógaG650BMW 3 GTOpel AntarasivatagautópályaversenynyárMagyar Termék NagydíjEl CaminosvédIndyMercedes-Benz G-osztályChironjó emberrush hourládaderbiCelicatúraautóKTM X-BowSabine SchmitzMercedes C-osztálytargoncaelszabadult járműszabálytalankodásDacia DusterSt. James EditionmegszorításMclaren 570SskylineNetflixlakóparktankigazságszolgáltatásködGPSsmokeEclipsepickupstadionMinimokísérletAbu-Dhabigyőri Audi-gyárhírekSuperbikeBulldogHiluxPosrche3d nyomtatópályaelaludtdízel botránykombájnjelenléthot rodP100DcsajokChuck NorrisNestor GirolamiBMW 6-os sorozatdízel motorgerillagázüzemű autóAxiálkaszinóautó lopásBac MonoRon DennisáldásépítésNorrdschleifearanyCiprusvételpechDavid Coulthardvásárlóe-GolfesőplatformtechnológiaLS 500hAWDlancia deltaland rover discovery sportPeopleMNASZolajcserehírAddArmorszakadékPuskádi JánosLada PrioraMercedes-MaybachNorvégiai5Mercedes-Benz CLAsérülésoff-roadveteránnyíltnapjövő közlekedéseapaszlalomAcura NSXgyújtogatóA110350zDevelbalesetmegelőzésTiguanTallinHennessey VenommelegedésvilágításmosóEspadajávorszarvas-tesztcigiFordPetersenBryan buffierLandwindkardiológiajégköltözésD3 GrouptereléshangprojektormentésOpel CorsaDavid HasselhoffMG ZSRodas275ázsiai közlekedésgödörhangutánzásAudi A6ukrajnaRed BullmorganfaLettországBalealvásBob Belljó sofőrDodge DartszigetBMW Z4bentley mulsannejótétHonda Preludekoncepció Bugatti VeyronbatmobilefilmNeymarforvideómagyarveterán autótéli közlekedésBMW 1lincselésNyirfás JuliannaÉrdi TiborSzilveszter raliDodge ChallengerValkyrieHyundai ix20Tomini ClassicskorlátozássportszerűtlenScoutlinecrashFittipaldiCaterhamAero 8PhaetonkapszulapumpaC8ájulásAlpina B3rönkszállítóEcoboostWaymoshowPorscheindításelektromos sportkocsikávéscooterCountrymansárgaR32hibridautósportautórenault sanderohangvezérlésMercedes G-osztálySilveradoNasser Al-Attiyahjaguar f-typeNissan Skyline R33CullinanErzsébetKairosszullétanimációsadatokkarácsonyszínekPortugáliaHuracamjubileumMr.BeandrágulásRufszolnokCadillac CTSgunfejesszippantós kocsiszerelőForms-1opel karlAll-Terraincars and coffe812KazahsztánBMW 2 Active Tourerverésbritish greenNASAkötekedésColoradokrosszmotorReptárToyota TundraLexusmázliultraibolyaelveszveLiberty WalkBMW 5páncélosOpel MagyarországAlex ZanardiSebastian VettelTipoMGF-150offroadBelgiumPiquetráncfelvarrásSsangYongWatkins GlenfelszereltségFiat PandatáblaszörnyetegSuzuki SwiftTourneo CustomOrlandoLamborghini AventadorkombifékSuzuki SamuraiDaimlerautókulcsléghajtásmotogpemissziós botrányKatanaillatpeugeot 205 gtiRSQ E-TronelszabadulRober KubicaRX-VISIONJustin WilsonMazda CX-9RapidHonda ebabatrezorAudi RS6poloskaKOERUFerraridonutbuszSpielbergLPRali EBJohannesburgtemetkezésautomataMitsubishi G4Nissan Maximastreet racejégkaparóGooglebmw x1oroszországoperatőrYas Marina Circuitdynoegzotikus autó458játékkonzolDél-Koreastop táblaHenessey Venom GTMcDonaldsClimbkhanadacia sanderoVenomdudanői vezetőMinyonProteamgyakorlatterrorepilepsziatestCentenarioctsOpel Adam RallyKarsanChevrolet Aveochrysler 200támadásCupraelektromos töltőMpirosMitsubishiNissan AlmeraDan BilzerianSamsungVila Realamerikai humorpanoráma tetőbringásKoncz GáborMercedes S-classelőjegyzésJensen InterceptorAccordSuper SportRangerRenault TrafficelképesztőképSpecialeRimacMazdaföldcsuszamlásJosh CartuW MotorseladakKertész Krisztiánmercedes-benz mlcfogászatJanner rallyApriliaBlackreggelimercedes-benzvisszahívásInfernogörkorcsolyaMercedes SLSrobotizált autóKodiaqDakarForma-ELamborghini HuracanRed Bull Ringx6TDIszemBrit Nagydíjgyorsaságiforró vízelszállításboxerCadillac ATSdigitálisRenault TwingocsúnyajégesőkoppintásiNexttorlasz24 órás versenytuningVelociraptorAnniversarysegítE63 SkapacitásfurcsaságLa Voiture Noiremotorpalettalexus rcfrancia autóFootkhanaGenesisdemonstrációátnevezésSolberglevegő meghajtásfóbiaautóbemutatógarázsajtóZ5Opeltrack üzemmódIncSLS AMG2019Tesla Model 330 évchevrolet cruzestartgépi mosóFerrari 599 GTOelsőbbségRenaultSkoda CitigoFelix BaumgartnerBMW M760Li xDriveKonaAusztrál NagydíjbambuszMarine Editionkedvezmény8CsátorPutyinFord Ecosportjeges útJeepFormula 3nyereményjátékCountachCorvette Z06T-Crossmercedes-benz s-osztályfreighteramerikaMagyarországDelta HF Integralecadillac devillelovaskocsironcstelepközlekedésbiztonságtávirányítósMarcus Gronholmáremelésmobiltelefonlada grantaErwin WurmAlfa RomoePontiacUPSI8porcheC3VitoJerezSwift SportlehetetlenLummaSesto Elementoszenzációdigitális szemüvegsebességméréssikerBMW 4 Gran Coupém5Colins CrestSuzuki Altoelektromos szupersportkocsileleplezéshaszonjárműBentleyszánkókipufogógázénekfüves cigiCadillac EscaladekémfotókamionOstbergMazda CX-5belsőwcidiótaPeoplePeoplepulykateljesítménymérésÉv Autója 2017lopott autókölcsönzői3zeroAgera RSbontóTucsonhóemberPaul di Restabrutál esésategobolygódugattyús motorretroMotorsPakisztánDemoncobra 11Honda CivicForma-3tüntetéslopottSinsheimomlásmárkákgyerek autófarmerX6MBMW M2forgalommarketingszemmozgásAppleStepwayA45listajelzőoszlopfocivasúti átkelőVolkswagenMichael SchumacherJeep Wrangler205kiállításKarinakárosanyagbuszmegállóKikifurgonXszupersportkocsiPeugeot 2008Dwayne JohnsonWildcatFord F150Tata NanoVenom F5kezdő960Matteo MalucelliNémet túraautó bajnokságtalálmányAnton YelchinDaciaLotus F1biztonsági övBAICIsuzuporsche 959eletkromos autóbefektetőZumaCompassjapán autóbűnözésS600lelepleződésSpyderRapidEdömpertolásAudiMotorexkötélhúzás760LiEksoVestkémfotókPeugeot 206WRX STIInsigniaKimi RaikkonenStingerizomautóRowan AtkinsonSemaConceptQoros 3VilágbajnokságkézikönyvdrámaujjlenyomatroncsderbiChallengeUSAhernyótalpFiat 124 SpiderEric BoulliernyomtatottOpel AmperakereszteződésUH-1TigrisQVbetonkeverőrossz útSnowkhanaEngstlerMartn ProkopWestfield MegabusabajnokságOlaszországAygotruckgyanusítottSuperleggera VolanteNeonMartin Caceresbemutatómatt fényezéshátsókerékHillclimbLancia ThemakínaUrusROALBessenyey ZoltánMichael JostközlekedésMonacói NagydíjRSRKatarakadályOPCF40Nissan NotekatonaiJumpyHonda NSXAMG GT RWTCCtolvajMarconiW213m1raBMW E30összehasonlítóWalter CsabaSaab 9-3LASuzukacsomagszállításkínai piaciX3Jeep GladiatorNporral oltóinasintruktorkínos esetlökésTraficHorizonhatótávautótolvajhirdetésámokfutóSenattankolásformaNagy FutamFerrari 812 SuperfastNissan GT-R R34nyílDél-AmerikadűnegázolásAdria CenniFenyrMonsterM0bankautomatabanBMWHyundai i20 WRCRacing EditionMercedes jövőSSvontatáskisteherautóemblémazsúfoltságPorsche 993Ford Mustangszedánhot hatchorrszarvúzúzdaFormula StudentRXFerrari F12Jeep Cherokeenyári gumiKuala LumpurbejelentésViper SRTBuggytermelésKanadai Nagydíjcitroen cxkéseléshangutánzójarri-matti latvalahalottaskocsiőrületgokartÁmon OlivértehénGhymkhanaPokemon GoBitter SándorborzEurópa NagydíjreflekszBYDWill StevensszénaNvidiaFCAPorsche Mission EOsloCayman GTSkajatrükkmurvaAutopilotlada 4x4bolondBMW 1602RobotruhaGTBwellnessráfutásSergio MarchionneMiatabmw z2svéd piachíres autóJaguar X-TypeAWVSpa Francorchampsmini cooperJensenAudi TT CupMalajziaAudi TTBeppo HarrachM4 GTSi3 REXFormula RenaultVelartrélerLand RoverwtfkrosszlazamotorhibaPeugeot 508GLAkéziféksüllyedésBoston reptérFerrari LaFerrariShelbybrutálisraliSuzuki KizashiFord KugaeszméletlenhullámChevroletLaFerrariHong Kongközlekedési lámpatávolságautópályamatricagyerekSonicChargeLeaf RCAcurasordoBonnevilleMitsubishi Lancerhulladékgazdálkodásizmozásiphoneszállításrali-európabajnokságFord FiestaTargaEVOvolkswagen t1motorháztetőszellőzőM6Rally du VAR 2012atkinsonversenysportNémet NagydíjJean Alesiteaserárokautós üldözésbicaj60HuayraegyüttműködésYeongamMehdi BennanipoénFord RangerJettabörtönbaktériumpengepermetezésbevásárlásZ06Indiai NagydíjkigyulladTouristenmanővertelepChryslerOscherslebenSportsÜvegtigriscsempészetutcaKrózser MenyhértE-Pacerendőrautóvadnyugati30 NdagályhídKodiakittas vezetőVaughn GittinSubaru ForesterjachtMichelisz NorbertQoroskisvasútSennaGorillazcsaládi autóSeltosSiennaMikkelsenVida JaniIATLMP-1elszabadultI-PaceMercedes CLAhókotrófiskerAston Martin CygnetRoad AmericaSanta FeValetChevrolet Captivaalternatív üzemanyagM550dfilmes8-asversenyautóidőjáráshangfalRS4ford galaxyEurorallyROCFerrari Californialuxus buszMercedes GLEKecskeméti BalázsVolkswagen Poloelektromos UTVUsain BoltcinemaCitroen C4 PicassoMP4-12CForma-1 Bahreini NagydíjSilverstoneBrazíliaMelbourneHoonicornlowrideractrosgyárleállásBen Affleckvárosi minipotyautasSLKEvoquekátrányUTVösszefogásautómosásTrophy TruckCaliforniaVolkswagen GolfFernando Alonso500LebaronGenesis G90lasszóidiótaPeopleKriszautógumivillámlásstábTushkanovaszingapúrIrmscherGT2mozimikrofonMuscle Carturán frigyesVivaroautosWRC3aprkolóMitsubishi Outlanerönvezető rendszerbátorragekigyulladtHummerYamahaCan-AmGT40Zengő MotorsportumbauGazoo Racingland rover discoverysebességPeugeot 207IRCHalid AvdagicSLCMarokkó3-asTolemanWald InternationalPókembercsattogásfisker surfChevelleMaserati LevantehajléktalanTakataluxuscikkkameramólóreklámNissan 370zhalálosbuffierCorsica-ralimagabiztosságAyrton SennaTOP10profitrx8origamiGódor BarnaHyundai VelosterMonacoCrystal HooksidiótakerítésKharitoninelektromos terepjáróManor MarussiapassatBJ BaldwinverekedésszerkezetSkoda Octavia RSQ60BMW X5toyota 2000 gtlisztemissziós normaWintercontactSuper Trofeofolyóford c-maxrolls-royce phantomProject OneLamborghini DiabloemojiToyota S-FRtúlsúlyeldurranBugatti Veyron SSmotoros rendőrIndyCartrükközéskétkerekezésgőzBamboovonulásOne:1VenezuelaSkodarevansMcLaren MP4-12CautósportGRMNMaserati GranTurismoX-TrailMercedes SLS AMGhangA-osztályCsillagtúrabobpályatúlméretesversenygumifelvásárlásletartóztatásszondahegycélgéptalálkozólángolbringaofficialMonzaGallardoszállodaHongkongminigunsavGumpertTwingoFestival of SpeedbicilistraffipaxM8gumorVolvo C30vízbenKínai NagydíjselfieGuerlain2CVoldalkocsikéséskergetőzéskereslet csökkenéstélördögszekérkisfilmfurcsa jármű4MATICorosz közlekedésatvElon MuskVFTSdarukülönöspeugeot 208 gtiNordschleifekisautóHungaroringLuc BessonkereskedőX5MszabályozásműszerfalBreitlingMinielszaladtotálkármesefigurákszimulálásGrandland XalfaChevrolet Camaro720SvezetésgyorshajtásÍrországkompakt autówörtherseeTwitterSuzukioválpályaSwiftkábítószerfekvőrendőrsunyifűnyírógyűjteményEMCPethő IstvánAMTSVolvo S70 RGT-86biztonsági autópolitikaSvéd raliritkaságláncolajfoltmotorosrendőringapaul walkerNissan Sentrarekorhíd cserenavigátorvároslízingBarcelonaGTOOpel InsigniaitalSubaruLandauletGiuliacsomaggullwingLaguna SecaállrendőrkutyaFRnissan navaraHyundai GenesisBoxsterSVparkoláselőzésolcsó márkaMaláj NagydíjJon OlssonHUVfoghúzásFrank SinatraelgurulPanamera Sport TurismoszerződésHofmannneuvillekazahzsiráfvirtuál tuningprojektbmw 507közelKoenigsegg Agera RJorge Lorenzoelőzeteslancia fulviaszociautotalalkozoFerrari F12 BerlinettaIndiaJohn Cenarajzfilmrugóvizel488 GTBSuperfastconvertibleIED SyrmatérképGlobal Vehicle TrustChevrolett CorvettePur BlanctahóMemo GidleyPro CeedmegsemmisítésMercedes S-osztályfailkulcsFord FocusLanciaOtt Tanakelső vásárlóprototípusRaptortechnikaVWBrilliancejwrcsuzuki balenobalesetGörögországtávirányítós indítószabadidő-autóKia Forte KouplakókocsiMbDesignutcai autóOrosz Nagydíjlada samaraWranglersúlyelosztástúraautó világbajnokságDisneytűzoltóprojektorújjáépültOlasz NagydíjMarvelPiercarlo GhinzaniGT4távirányításberagaderőszakOutlawversenypályaluxusautóT1HappyUAZyellowstoneoszlop4ChelseamúzeumbérlésheccgördeszkakatonákRégő autótengerRenault MeganeRallyRafael NadalRoushmázlistaInsanitybüntetésVeyronAlpina B7Lykan HypersportRX-9helyszíneléspokolForza Horizon 2gázszivárgásML63 AMGbalhéCaymanJeep RubiconLodgyTrustGyulay ZsoltEurópai BizottságRolss-RoyceboxkiállásFerrari FXXutcai versenykijelzőakkumulátormelegórastatisztikagyalogosvédelemzsenialitásgyorsasági motorRomániaAudi S5hyundai i20Seathibaösszehasonlító-tesztaudi q3jótékonykodásMIGgyerekektridentlángokFerrari F40 LM BarchettautasításvirtuálispremierLaFerrari Apertanémet sportkocsiDaniel RicciardoTechartBZZZXJ220autóipari visszahívásDB11Indy500szirénaBarum-ralinepperboxcentenáriumrobbanásHonda CR-VkazárarabLevantekörnyezetvédelemMcLarensubaru wrxmacskaJari-Matti LatvalalaptimeBill GatesXC40lerobbangyilkossági kísérletJakus TamásDodge RAMlóerő harckombi autótávirányítós autóRed Bull RacingemberségaromaMad MaxÉv autójaKancsár FerencturánbalszerencseLance GilbertvészfékepizódMonte Carlo rallybikiniSeat IbizaDániaJapán NagydíjWalterné Dancsó AdriennMomkhanaM PerformanceMicrariasztóSuzuki SX4Imolafigyelmetlenbéreltszalonévértékelőrobotizált váltóAssetto CorsaNicoháborúbevásárlókocsiEVvolkswagen golf sportsvanKeszthelyi VivienhalálhomokVW GolfcélLamborghini MurcielagohistoricspanyolP1F430Kerényi ÁdámMexikówiesmannmérés570Svolkswagen jettacaddykamionsofőrkalapácsbillencsmárkajapán piacúthibajavításMercedes-Benz M-osztályCadillacrongálásRS6X1GMC SierraFicza FerencS65ToyotaNissan MicraflörtLaptimingkörnyezetbarátInterlagosSpanyol NagydíjbarátnőSciroccoVályirolls-royce wraithDusterágyLada KalinaSzilveszter rallyAmpera-eDragBreitling Jet TeamhackelésKalashnikovhihetetlenLexus ISÉsztországpápareakcióEurosportlányroncskultikus autófestékbölényokos fényszóróRinspeedhumotTaco BellBrexitGoodwood Festival of SpeedSuzuki VitaraaratásimprezaNikolapullmannkályhavasúti átjáróA4csereAudi A8 L ExtendedMaseratiCrosslandangol motorpiros lámpabiztosításBMW M3élőCamaroGenftilalomgalambBlack BearhódmezőrületFalconGT3viccolajCygnetLancer EVOVolvoPepsiferrari enzopadkaDodge ChargerClarionAutós eladásoklövegMaybachMarchionneSebastian LoebInfiniti M30dERCnyereségB11Rali du ValaisCarlos SainzgyáriprofiszelfijogKia CeedHonda Civic Type-RGLBautótemetőMBUXijedtségapplikációAlfa RomeoelsőCorbellatimezőgazdaságTom ChiltonsávtartószarvasSupermanForma-4ApertaönvezetőDragon MountainDieter ZetschehuligánokmentősABTSanta CruztesztrablásburnoutA120Fiat 500Lcrash testConnectedDriveLadarobbantásdriftNimródAviatorDél-Afrikaextra 300tűzcsaptörésnissan gtrleállásBentley Continental Flying SpurModel Yszállítórendőrségspeedzonetilossorsszelektív hulladékévnyitóMichelinpanzióNoodleBlazerEsteban Gutierrezúj generációliepája-raliSebringAbu Dhabi Nagydíjwalter röhrlDodge HellcatAlpinaToyota HiluxmanuálisVolkswagen Phaetonillegális versenyS10ArteonTimo GlockCorvetteSmart CabriozeneHaasAEC RoutemasterSecurityamerikai közlekedésVolkswagen JettahőkamerafüstPace CarsportbenzinkútBMW M4 GTS24hálcázotttilos parkoláspénzszállítóF150R3brutálLiveWiretoyota versoJannarellyrinocérosztraktornapelemSUVleggyorsabbmunkagéplángluxusRolls-Royce Wraith Coupeveserakománytörök közelkedéselnöksnowboardMazda Miata3008WWEGladiatorVolvo S90Paul SwiftjégautóU2DRIVE PILOTdunanyerészkedésMicheliszbioüzemanyagShelby GT350RSRTferrari 458 italiagyorsításjelzésbírságDB9felfújhatóoroszvéletlenpranklövöldözéskésGLEbadassrágcsálóAudi RS3RTRGeelyDevel SixteenAwainNAAFrányitásFedExPorsche 911car pornPorsche 911 GT3ünnepi modellPekingi AutószalonLand Rover DefenderLamborghiniijesztésMercedes A-osztályidősminiszterelnökfelhasználóMaserati QuatroportefavágáslyukTaycankátyúVerstappenünnepiszenzoroldtimer találkozóAudi SQ7fegyverAudi A8 L SecuritySergiohivatalosimpalaGamesconFiestaT-Rocde tomaso panteraToyota RAV4közútjelölésegyterűhoonigannézőksofőrös autóbiztonsági rendszerAlaszkaNurburgrinBMW 5 GTEliaGrand CherokeeautmoataJaguar XFbukfencvégső állomásFlameautómentése-tronAlain MenuautókersűrsiklóStelviocsehHadik Andrásroad rageAustinJaguar XKR-SMlada BoleslavJaguar XFRmodellfrissítésmobilitásLada 2104Spirit Of EcstasyMercedes E-osztálysebastien ogierbaleseteknévSixtNissan NV 200SvájcEgerkanadaesésTerraközterület-fenntartótesla model xradarvírusRhys MillenReal MadridfelfrissítésF5motokrosszrobotautófékútX-osztályyoutubeRally CupbűncselekményPikes Peakbeszakadt burkolatBobBMW 5-ös sorozatDacia Logan MCVnőkRoberto MerhiKoreai NagydíjPumakizárásfilmes autówrcMagnus Walkervolkswagen borakanyarWalmartXC60white-collarVidaMagyar Nagydíjtilosban parkolástolatásillegálPorsche 911 RMulholland DriveLMSidőmérő edzésNürburgringtragédiaRadicalSlovakia RingNissan JukeBMW 8Christiano RonaldoDavid Brownhibrid sportkocsihűtéscrossoverPlútóFiat 500ajtóChevrolet Silveradorali-világbajnokságjárdaelektromos autóbakancslistaSigdsrallyelmebetegBuickJCBPorsche BoxterLamborghini Veneno RoadsterMiami ViceChevrolet ImpalaOpel Astraflame warV12Lexus LF-SAmedveRedproblémaMini Pacemanelektromos buszKaroqhollandMissileGR Sportpörgetésjet-skikirálynőGordiniEscortQoros GQ3Peugeot 308bmw m4Italiaangol közlekedés959festésBelga NagydíjhúzásgyalogosSpaMadárüvegkárfelajánlásfegyveresekrendvédelmi erőkGuerlain ChicheritszámozásQatarrondafeltörésjövőképelektromos autózáskínaigyorsulási versenyLamborghini UrusToyota SupraAveolezárásfelúszásamerikai rendőrségnapfénytetőfisker karmaalagútrongbestsellerharcMcLaren P1reflexVlagyimirévfordulóVeneno RoadsterClarksonszaltóExplorer STpályanapmegtaláltpieter tsientaplóneed for speedToyota Yaris RSBMW E30 M3edukációCadillac ELRbunkódashcamparkoló asszisztenskápolnaW SeriesdaewooNissan rekordpattogatott kukoricaretroautóGMCdragsterrészedhibridrobbanJurassic ParkTouaregSentryautolivPorsche PanameraszétveriSWVin Dieseltrident iceniVorsteinerLapraszerelt autóhajóKomáromÚj-ZélandE30Suzuki AuthenticséjszakaszimulátorféktesztEQCBajaHunGarianforma-1911 GT3 RShumormentőARTdudeSan DiegoMick SchumacherquadDBXsólyomparkolóautókiállításDurangotörvényZFArab autózáshumorosSzingapúri NagydíjhalálesetgyúrásRange Roverkonföderációs zászlóHeritageelakadChicagosíntévéluxus termékvizes út8BethelXJKoenigsegg Agera HHamazonKia RiogumiégetésmocsársorozatTobias Moerspro-tourer2013kilökDaytonaunboxingsárga zászlóhalálos irambanAurus SenatExtremeChargerkit carkommunikációGeneral LeeContinentalháromkerekűlexus nxAudi TT-RSCintrapáncélozottOpen GTcsúszós útlábbal vezetáradásSierraFormulatoyota land cruiseriCarnagy sebességford thunderbirdMercedes-Benz A-osztályJanner raliMcFlyTyler WitteCruzeRCForza 7Kia Niromajdnem balesetsütiszörnyelőzZöld pokolelektromotorOpel CascadaTAG Motorsportbivalyönjárólefoglalt autókCarlexA9dodzsemRX-8LPGlegdrágábbrobogóLotus SUVfrontálhójáróFocusdizájnstúdióAlfa Romeo 4CMercedes-Benz SLStűzoltóságNissan IDxEnerGForceesteBullitPriusleszálláselsüllyedAsconakamerásRedJetrepülőlimitáltvásárláscseh autóKodoXVVauxhallBMW 7vandalizmusdarálóKugaSkoda OctaviabetonVolvo modellPeugeot 308 GTiAIDSfejlesztésesküvőMercedes CLK AMG Black SeriesAriel AtomMotegimenekülésNiro EVpókAmerikai NagydíjszörfsuperquadbetonkorlátrönkAudi Prologue Avant488 PistatúlkeresletTokiói AutószalonRobert KubicaR8 SpiderG63EnglererősEF7Pepsi Maxfinal editionszőnyeginternetGymkhanaMaverickegyediHollandiaKTMtávolmaradásborulVÉDAFIA GT3GMC Yukonbajorraktárarany fóliaAventadorfacebookürülékhanninenleopardTSARAVisiontűzijátékAthénGTgyárbezárásMontenegrobukásS90szerencseRolls-Royceautós jövőrendőrCrossland XJedlik Ányos KlaszteröregillatosítóőzborulásMazda MX5sugárhajtásúvízTada TecujaGTAWTCRkamionosHarley-DavidsonbefutóFerrarNissan SilviaYuliannamárkakupaPlaystationInfiniti Q50felfutóakcióhasználatiTFSIX2vasútCayman SkubaKakucsSmart ForFourmegelőző filmMaserati QuattroporteDaniel SordokarbonbombaAmbientevolkswagen bogárFord Mondeogyilkosságrichard hammondroadsterBahraini NagydíjmodernWRXszáguldásorosz tuningAurusörök garanciaKadjarangol autóBentaygaautó rongálásdonington parkautósüldözésmandzsettagombUSA NagydíjAndy PriaulxF50egyezménySibiu-rali4x4BJautóútpaintballBuick RivieraVitézi DávidlövésLykanharrachSherprészegGhibliTechnicFiesta WRCámokfutásbesirtunksorompóMakitae-NiroKia Picantolefulladrally du VARkólaspanyol autóJohn Cooper WorksfelahegyremarkolóDC Shoesreflektorrajznémet autóCX-5gyerekülésSportwagonOlssonskoda fabia s2000subaru wrx stiFanatecBudapesttéli gumiIrmscher InspiroID.RgyújtogatásShanghaiCarlex DesignHayden Paddonaudi a4WLTPmeganeCars&CoffeHotwheelsSochiMarcello LottirepülF2Skoda Fabia2WDarmageddonMount EverestspecifikációkVAVtrutyiDokkerKlaus FrohlicApollobontásUltraVolkswagen TouaregRubiconzúzásToyota CorollaQ6BMW 503NovitecToyota EchoF12speciálisgyárStoffel VandoorneeladásfizetősHoonigansExorcistGuardgarazsVetteLe Mans 24hHockenheimsafariOpel GTintelligenspolgármesteramerikaiaszfaltS-EditiongyalogMacan StervezettrolibuszTataOliver BlumeBMW I8drága3DBMW X4építkezésjátékautócserbenhagyáskihajtóAcropolis-ralipénzigazoltatásATS-Vfelniamerikai autórendezvénylökhárítóR8Saabmercedes-benz econicR34Wankel motorjean-claude van demmeMercedes GPgarazs.tvVectracsúszásTestarossaFuriousszabálysértéstetőtöltőCitroen DS3elbocsátásNissanolasz autóapokalipszispostásCanepaJeff GordonkonvojpedálbővítésMarius AasenHummer H1Kovács TamásbakiautomatikavisszapillantóUbertaxivicces videóegyterű autóterepkeresztbeRat RodültetésZacariaMax MosleyEtnaLancernyomtatáslandolásCitroen C3Subaru ImprezaVolvo reklánmlamborghini gallardoKevin Magnussen5008tornádóRollsimport34 órás versenySteve JobsGT-RCross ConceptJozef KabanThe Mint 400felakadSpongya BobszörnybénaautópiacGenfi AutószalonSMSkonzolgolyóinstinctMikulásösszkerékATSTrans AMstorage findvillámMitshubishidrogTorsten Müller-Ötvöshányászuhanásnyújtott karosszériafrankfurti autószalonjames bondErzsébet királynőEurópa Bajnokságfelvonulás3D nyomatásCarlos GhosngázrobbanásrobotkupéAirbuslufthansadöntőbérautókráterTacomaAfrikaRS200vonatArany KormánykerékKlassenChevrolet CorvetteönzetlenChevrolet VoltSRT VipertáskaMercedesford s-maxrégibruderMegane RS Trophyenzo ferrariBTCClebukásgurulsípályaHondacsajozásKovács ÁgispecialgumiszalagZR1TouristenfahrtZotyeékszerautókereskedésMoszkvaLFAspeedGoProelektromosbenceBugatti Gangloff CoupeR2Ferrari 355 S Spidercars coffeautószállítótanulmányGázosítási30 WagontesztpályaKetterer ContinentalzebraMercedes Vitorajteladó autóSport SVRrenault talismanmosásLa TomatinagiccsForza HorizonsylviaBMW 4-es sorozatkaszkadőrbajor autóYouabian PumaGT 4ViperGyulacsalásNew Jerseycitroen c-xrNissan Skyline R34motorJänner-ralispeakerAston Martin DB9ford kaMogyoródMiguel MolinaüldözésBMW M5 CompetitonSpykerIFAmobilInfinitiS1homokviharLance StrollLada NivaFrankfurtCardokarab autónissan leafbarn findsteve mcqueenTerrakhanaCitroen DS3WRClépcső911greenlineCoca-ColaJaguar XFR-Selnöki ügytartályrollerdoppingkabrióköztisztaságYpres-raliNyirádSata-raliVignaleBMW 6PSAcsodaLamborghini Veneno911 GT2 RSSmartPeugeotColin McRae44motorosbalesetmegelőző rendszerChicheritfelhőSvédországMcLaren 12cISkivetítőelefántFord F-150TransformersCsehországVATHgolfautóTCR EuropeAudi R8AlpineVolkswagen Eosszembe sávvodkaMatthew CampbellDodgeChevyValenWill SmithFerrariPeoplehavazásijesztgetésDetroiti Autószalonjótékonyság500etelefonlegóvámszállítmányPeugeot 208szemétszedéslogoprémiumautólimitált szériaMcarenszabálytalan autótitániumkarcingyen autóElektromos motorelbocsájtásdurvaEasytroncipapMazda3infotainmentMOLkiegészítőautós hírek992Las VegasfékpadLukács KornélNYPDszemetelésOpel Zafira Tourerhulladékgyűjtéskipörgéslimbóbunyóautomata váltóEmilyoroszlánátlaghősISISvilágrekordtulajdonosparasztBentley FalconBruno SpenglerkukásautósportkocsitterepjáróPHEVbiztonságMinibigblack fridaySebatien Loebhalottas kocsi488kerékvetőHeinz-Harald Frentzenbentley continental gtnapsütésdagadtMercedes-Benz E-osztályBatmanMLBCX40G63 AMGirodaMercedes EVO 2havas útkereskedéssofőrkínai közlekedéslopós autóRali VBvirtuálsziklarasszizmusPolestarszarkaSzlovénia45skoda 120Nicolas CageMission EForzaKefo MotorsportNissan AltimateJeanner rallyModel 3Olivier PanisgyorsulásScalaGumball 3000Holdenhibrid autóRubens BarrichelloátverésZafiraélményautózásMarchionnamackókétkerékkicsúszásFiat TipobiztonságtechnikadróngazdagFinal FantasyDucatihirtelen kormányromán autóDucato458 ItaliaStellaSkoda múzeumlánykérésAMGRickard RydellbeszakadtSTHonda Jazz

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.