keresés eredménye

Volvo

Hírek

Lehet még kis városi autó a Volvo palettáján

A Volvo vezérigazgatója kacérkodott a gondolattal egy interjún, hogy ismét kisautót állítanának be a palettába. Pár éve még hallani sem akartak róla, az XC40 sikerei azonban hatásosnak bizonyultak.

cimkék: Volvo / kisautó / CX40

180-nál szabályoz a Volvo

A Volvo bejelentette a Vision 2020 biztonsági program egyik legdrasztikusabb pontját. Jövő tavasztól kezdve egy autójuk sem lesz gyorsabb 180 kilométeres óránkénti sebességnél.

cimkék: baleset / Volvo / biztonság / szabályozás

Négykerekű nélkül a Volvo Los Angelesben

Az idei Los Angelesi Autószalonon ugyan jelen lesz a Volvo, de nem úgy, ahogy eddig. Autót nem visznek, tájékoztatást viszont igen.

cimkék: Volvo

Nagy siker a Volvo XC40, növelni kell a kapacitást

A Volvo XC40 a vártnál nagyobb sikernek örvend, így alaposan meg kell növelni a gyár kapacitását, illetve egy újabb üzemet is csatasorba kell állítani a svédeknek, hogy bírják az iramot.

cimkék: Volvo / gyár / XC40 / kapacitás

Veszélyre figyelmeztetnek a Volvo személyautók

Svédországban és Norvégiában indította el a Volvo azt a rendszert, mellyel előre figyelmeztetik egymást a veszélyre a személyautók és a kamionok.

cimkék: Volvo / kamion / felhő

Az érzékeidre hat a Volvo

A Pekingi Autószalonon mutatta be a legújabb tanulmányát a Volvo, mely lényegében egy érzékekre kihegyezett S90-es. A tetőre vetít és szagosítja a levegőt az Ambience Concept.

cimkék: Volvo / Ambiente

Gázolt az Uber önvezető autója

Amerikában már közúton tesztelik az Uber önjáró Volvo flottáját. Sajnos egy halálos áldozata van már a rendszer felkészületlenségének.

cimkék: Volvo / Uber / önvezető

És az Év Autója: a Volvo XC40

Az Év Autója választás történetében először ért be első helyre a Volvo. Az XC40-nek olyan neveket kellett legyűrnie, mint például az 5-ös BMW és a Audi A8.

cimkék: Volvo / Év autója / XC40

Önjáró autókat adott át a Volvo

A Volvo átadta az első önjáró autóit Svédországban. Persze, nem vásárlóknak, hanem a Drive Me program szerencsés tesztelőinek.

cimkék: Volvo / önvezető / Svédország

Itt az első önálló Polestar modell

Alig pár héttel azután, hogy hivatalosan is megerősítették a Volvo és a Polestar szakítását, már le is leplezték az utóbbiak első saját modelljét. Ez a hibrid Polestar 1.

cimkék: Volvo / Polestar / premier

Szakított a Polestar és a Volvo

Egyesek éppen csak megszokták, hogy az erősebb Volvók hátulján ott a Polestar embléma is, most viszont felejtheti el mindenki az egészet: önálló márkaként mennek tovább a tuningosok.

cimkék: Volvo / Polestar / elektromos / egyezmény

Teljesen felvillanyozódik a Volvo

A Volvo bejelentette, hogy két év múlva minden egyes modelljük elérhető lesz tisztán elektromos kivitelben is. A vásárlói igényekre hivatkoznak a döntés kapcsán.

cimkék: Volvo / elektromos autó / jövőkép

Veszély esetén magától kormányoz a Volvo

A Genfi Autószalonon mutatja be a Volvo az XC60 új generációját. Most egy új biztonsági rendszerről rántották le a leplet előzetesen.

cimkék: Volvo / biztonság / XC60

Trónfosztás Svédországban

Megtörtént a skandináv országban az, ami pár éve még elképzelhetetlen volt.: nem a Volvo van az eladási lista élén. Még nagyobb csoda, hogy a Volkswagen vette át a helyét.

cimkék: Volkswagen / Volvo / svéd piac

Volvós mérnökkel erősít a Tesla

A Teslának sikerült magához édesgetnie a Volvo utastér minőségért felelős vezető mérnökét. Anders Bell azonnali hatállyal került át az amerikai céghez.

cimkék: Volvo

Kényelmes kiszolgálás a Volvo tulajoknak

Amerikában egy új szolgáltatással kísérletezik a Volvo. Az új S90 és XC90 tulajoknak házhoz menő tankolást, mosást és szervizelést biztosítanak egy mobil applikáció segítségével.

cimkék: Volvo / tankolás / mosás

Komoly elektromos tervei vannak a Volvónak

A svéd gyártó már 2019-ben szeretne piacra dobni egy teljesen elektromos modellt, amit aztán egyre több másik is követne . Hosszú távon nagy keresletre számítanak ebben a szegmensben.

cimkék: jövőkép / elektromos autó / Volvo

Digitális kulcsot fejleszt a Volvo

A Volvo a jelenlegi fizikai kulcsokat teljesen fölöslegesnek tartja, így elkezdte a digitális változatok fejlesztését. Mobillal lesznek nyithatóak és indíthatóak a jövő modelljei.

cimkék: Volvo / kulcs

A Volvo elrajtoltatta az S90-est

A Volvo új generációjának a bevezetése a második szakaszhoz ért, azaz hivatalosan is bemutatták az S90 zászlóshajót. Hibrid hajtáslánccal és kiemelkedő luxussal érkezik.

cimkék: Volvo S90 / bemutató / hibrid / Volvo

Megvannak a Volvo S90 adatai

A gyár elárulta, hogy pontosan mit is fog tudni az S80 utódlására hivatott S90 modell. A már előre beharangozott hibrid mellett lesz egy benzines és két dízel változat is.

cimkék: Volvo / hibrid / motorpaletta / Volvo S90

Bepakol a kocsidba a Volvo

A Volvo a PostNord csomagszállító céggel karöltve egy új szolgáltatáson dolgozik. Az elképzelés szerint a megrendelt csomagokat a kocsidba helyezi el a futár.

cimkék: Volvo / csomagszállítás

A Volvo nem hagyja unatkozni a jövő autósát

A Volvo már annyira bízik az önvezető autó projektjében, hogy elkezdett a feladat nélkül maradt sofőrrel foglalkozni. Nem fogunk unatkozni, ha rajtuk múlik.

cimkék: jövőkép / Volvo

Koszosan autózásra buzdít a Volvo

Amerikában a Volvo egy igen különös kampányt indított, melynek a lényege, hogy a tulajok havonta csak egyszer mosassanak autót. A cél a vízpazarlás megfékezése.

cimkék: Volvo / amerika / autómosás

Megint modellautóval bukott le a Volvo

Szinte hihetetlen, de ez már a második Volvo modell, amely a kínai modellgyártó miatt mutatta meg idejekorán magát. Íme a Volvo V90.

cimkék: Volvo / Volvo modell / lebukás

Szimulálva fejleszt a Volvo

A Volvo legújabb fegyvere egy szimulátor, mely a futómű fejlesztéseket gyorsíthatja meg. Csak három ilyen szerkezet létezik a világon.

cimkék: Volvo / szimulátor / S90

Modellautóval bukott le a Volvo is

Úgy látszik a kínai modellgyártók mindent elkövetnek, hogy idő előtt megmutassák a világnak az új autókat. A Bentley Bentayga után most a Volvo S90 mutatta meg idejekorán magát.

cimkék: Volvo / kína

Mit érdemel ez a bűnös?

Ha az embernek megadatik az a szerencse, hogy egy Volvo S70 R tulaj legyen, akkor tegye össze a kezét és vigyázzon rá. Itt egy példa, amiért viszont büntetés járhatna.

cimkék: Volvo / idióta / Volvo S70 R

Megvette a Volvo a Polestart

Már pár éve lehet kapni a Polestar által tuningolt Volvo modelleket. Eddig külsősként dolgoztak, most viszont felvásárolta őket a gyár.

cimkék: Volvo / tuning / Polestar

Luxusra hív a Volvo

Nem elég, hogy annyi év után végre bemutatkozott az új Volvo XC90, most egy nagyon durva luxusváltozat is készült belőle. Persze nem nekünk, hanem Kínának.

cimkék: szabadidő-autó / Volvo / Volvo XC90 / SUV

Új divatot teremt a Volvo?

Már tényleg csak ez hiányzott a terepes kocsik világából! Régóta éreztük, hogy egyszer újra meg fogja lépni valaki. A Volvo csinált egy emelt szedánt, és egy biztos, nincs elveszve a dolog!

cimkék: Volvo / terepjáró

Ezt is megértük: van új XC90 Párizsi Autószalon: Volvo újdonság

12 év után bemutatták a Volvo XC90 második generációját. Kicsit talán túl finoman is bántak a ceruzával, de ez még előnyére válhat. Sok újdonságot hoz a márka életébe.

cimkék: Volvo / Volvo XC90 / SUV / Párizsi Autószalon

Nem kamu, itt az új Volvo XC90

Végre-valahára elkészült a Volvo nagyobbik szabadidő-autójának második generációja. Az új XC90 nem csak külsejében változott, a letisztult forma alatt vadonatúj technikát rejteget.

cimkék: SUV / szabadidő-autó / Volvo XC90 / terepjáró / Volvo

A világ legmenőbb hajója egy Volvo

Ennél menőbb csónakot nem igazán tudunk elképzelni. Építője már csinált egy-két érdekes járgányt, de eddig ez mindent visz. Jól jönne egy ilyen a Balatonra.

cimkék: Volvo / kombi autó

Forradalmi útmágnesekkel kísérletezik a Volvo

A Volvo nemrégiben azt tesztelte, hogy az útba épített mágneseket milyen módon lehet az autók helymeghatározására használni. Fontos terület ez, főleg az önjáró autók miatt.

cimkék: Volvo

Csodálatos kombi a Volvótól Concept Estate Genfben

A Volvo új formatervezési igazgatója, Thomas Ingenlath három tanulmányból álló sorozattal vezeti fel, milyen lesz a márka formavilága a közeljövőben. Genfben jön egy kombi.

cimkék: Volvo / tanulmányautó / Genf / kombi

Lendkerekes KERS a Volvótól

Hamarosan piacra dobja saját energiatároló rendszerét a Volvo. A mérnökök 25 százalékos spórolást és a teljesítmény növekedését várják az új fejlesztéstől.

cimkék: Volvo / kers

Félti a bicikliseket a Volvo

Mostantól már nem csak a gyalogosokat, hanem a bicikliseket is szemmel tartják a Volvo modelljei. A kamera és a radar információi alapján dönt az autó a vészfékezés lehetőségéről.

cimkék: Volvo / vészfék / biztonsági rendszer

Egyedi Volvo karácsonyra

Egy belga Volvo kereskedő dobta fel a hangulatot a szalonban egy olyan modellel, ami sosem került kereskedelmi forgalomba,

cimkék: Volvo / pickup

Magát vezeti majd a jövő Volvo-ja

A svédek már a sofőr nélküli autózást tervezgetik.

cimkék: Volvo

Búcsúzik a Volvo C30

Az évek óta csökkenő kereslet megpecsételte a kis Volvo sorsát.

cimkék: Volvo / Volvo C30
videók

Ismét egy zseniális Volvo reklám

Ha reklám, akkor a Volvo igencsak érzi a dörgést. Jean Claude Van Damme teherautóval spárgázó trükkje után itt a markolóknak kiképzést tartó Dolph Lundgren.

cimkék: Volvo / reklám / markoló

A világ legpörgősebb Volvója

A Hoonigan-es srácok ezúttal nem brutális lóerőkkel vagy mindent átlépő terepessel riogatnak, hanem a centrifugális erőt demonstrálják egy félbevágott Volvo segítségével. Betegek! 

cimkék: hoonigan / Volvo / drift / umbau

Szívedhez szól az új Volvo XC60 reklám

A sikerhez ma már nem elég egy jó kocsi, hanem a köré pattintott marketing kampány is legalább annyira fontos. Csapatós, füstölős kisfilm bömbölő zenével? A Volvo tudja, hogy nem ez a nyerő szisztéma.

cimkék: Volvo / reklám / XC60

Haláli az új Volvo reklám

Halálos balesetek történhetnek, de nem egy Volvóval! Persze, egy szívrohamtól a svéd márka sem tud megmenteni senkit, az önvezető rendszerük viszont segít elkerülni, hogy mást is magunkkal vigyünk! Kicsit erős, ám humoros reklám

cimkék: Volvo / reklám / humor / halál

Extrém módon tesztel kamiont a kislány

A Volvo büszke arra, hogy világviszonylatban is kitűnő és megbízható tehergépeket készít. Most egy távirányítóssá alakított kamiont bíztak egy 4 éves kislányra, aki nem is kímélte a technikát.

cimkék: teszt / Volvo / kamion

Szerelők buktatták le a tolvajt

Nem mindennapi eset történt a minap Amerikában. Két szerelő vette észre a benzinkúton azt a Volvót, amit nemrégiben az egyik kuncsaftjuktól loptak el. 10 percen keresztül fogócskáztak vele, mire a rendőrök is megérkeztek.

cimkék: Volvo / üldözés / tolvaj

Elmebeteg Volvo csata

Svédországban járunk, ahol az utcán különböző Volvo átépítésekkel versenyeznek egymás ellen. Senki nem gondolta, hogy ott ilyen autós élet van.

cimkék: Volvo / illegál / street race

Biztonságot reklámoz a Volvo

Az XC90 segítségével szemlélteti a Volvo a jövő autóját. Helyettünk vezet és nem engedi, hogy balesetet szenvedjünk.

cimkék: Volvo / Volvo reklánm

Kamion pusztítás és felélesztés

Ezek a srácok szénné aláznak egy Volvo kamiont. Miért teszik ezt? Megmutatják, hogy pár óra alatt ismét menetkészre tudják varázsolni.

cimkék: Volvo / kamion / rombolás / építés

Öreg Volvo aláz szupersportkocsikat

Az öreg Volvo úgy veri el a sportkocsikat, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna. Van viszont egy kis turpisság a dologban.

cimkék: Lamborghini / Volvo / Drag / Vette

Van Damme Volvo kamionnal akciózik

Az 53 éves akciósztárt a Volvo Trucks kérte fel a dinamikus kormányzást bemutató reklámfilm elkészítéséhez. Az eredmény önmagáért beszél.

cimkék: Volvo / reklám / kamion / jean-claude van demme

A Cessna és a Volvo XC90 esete

Az SUV egy olyan úton halad át, ami keresztezi egy kifutópálya vonalát. Ilyenkor illene megállni és körülnézni, mivel ennek elmulasztása végzetes következményekkel járhat. 

cimkék: baleset / Volvo / Volvo XC90 / SUV / Cessna
TESZTEK

Ezzel indulunk a 24 óráson. Miután megjavítottuk.

Szép napnak indult, majd kellemetlen délután és pusztító éjszaka lett belőle, de a gép meglett.

cimkék: speedzone / Volvo / Nyirád / verseny

WTCC: bombaerős pilótahármas a Volvónál

A Volvo hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy három autóval áll rajthoz a WTCC idei szezonjában.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Muller a Volvóval tesztelt

Úgy volt, hogy Yvan Muller tavaly befejezte WTCC-s pályafutását, de lehet még fordulat a négyszeres világbajnokkal kapcsolatban.

cimkék: WTCC / Volvo

WTCC: Dahlgren elhagyta a Volvót

Robert Dahlgren az idén biztosan nem lesz a Volvo pilótája, a főállású versenyzés helyett mostantól egy svédországi autókereskedést vezet majd.

cimkék: WTCC / Volvo

WTCC: A Volvo a vb-címért küzd jövőre

A Volvo sportfőnöke, Alexander Murdzevski Schedvin szerint a svéd márka jövőre már a vb-címet célozza meg a WTCC-ben.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: három autóval tervez a Volvo jövőre

A Citroën és a Lada távozása miatt egyszerre két gyártó is eltűnt a túraautó-világbajnokságból, a többiek azonban nem képesek pótolni a kieső autókat.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: újabb svéd pilótával erősíthet a Volvo

A svéd túraautó-bajnokságot végül Richard Göransson nyerte meg a Volvóval, a diadal akár a WTCC-be való belépőt is érhet.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: visszatér Ekblom a Volvóhoz

Folyamatosan cserélgeti a pilótáit az idei szezonban a Volvo, a kínai hétvégére visszatér a csapathoz Fredrik Ekblom.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: ismét pilótát cserél a Volvo

Újabb pilótacsere lesz a Volvónál a WTCC-ben, hivatalossá vált, hogy Japánban Nestor Girolami versenyezhet Robert Dahlgren helyén.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Girolami Dahlgrent válthatja a Volvónál

Noha korábban felmerült, hogy a Volvo egy harmadik autó indításával biztosít bemutatkozási lehetőséget Nestor Girolaminak a WTCC-ben, ez valószínűleg nem történik meg.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: három autóval indulhat a Volvo Japánban

Az argentin Nestor Girolami a héten Argentínában tesztelt a Volvóval, még az is lehet, hogy a következő, Japánban rendezett hétvégén is lehetőséget kap.

cimkék: Volvo / WTCC

Ekblomot lecseréli a Volvo, Dahlgren visszatér a WTCC-be

A hétvégi portugáliai futamok előtt pilótát cserélt a Volvo, Fredrik Ekblom helyén a svéd túraautó-bajnokságot jelenleg vezető Robert Dahlgren folytatja.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: amerikai futamot szeretne a Volvo

A Volvo számára az észak-amerikai kulcsfontosságú piacnak számít, ezért a márka szeretné, ha a túraautó-világbajnokság visszatérne a kontinensre.

cimkék: Volvo / WTCC

2017-től csak a WTCC-re figyel a Volvo

Komoly átszervezés várható a Volvo sportprogramjában, már a következő szezontól teljes erővel a WTCC-re koncentrálhat a márka.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Björk hozta eddigi legjobb eredményét, aztán apa lett

Két negyedik helyet szerzett a Volvo a WTCC hungaroringi hétvégéjén, a csapat ezzel beállította Robert Dahlgren 2011-es legjobb eredményét.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a bajnokot nem lepte meg a Volvo tempója

A vallelungai kollektív WTCC-tesztelésen jó tempót mutatott a sorozatba idén beszálló Volvo, ami nem lepte meg a címvédő José María Lópezt.

cimkék: Volvo / WTCC

Lecserélik a safety cart a WTCC-ben

A 2016-os idényben nem csupán gyártóként csatlakozik a WTCC mezőnyéhez a Volvo, a biztonsági autót is a svéd márka adja majd.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a szurkolók többet várnak a Volvótól, mint a Ladától

A WTCC a hivatalos Facebook-oldalán tartott közvélemény-kutatást, amely arra kereste a választ, hogy a szurkolók szerint melyik márka lesz az idén a befutó.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Megvannak a Volvo-pilóták rajtszámai

Az idén új gyártó csatlakozik a WTCC mezőnyéhez, a Volvo két gyári autóval kezdi a programját.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Akár futamot is nyerhet az idén a Volvo

Új gyártóval bővül az idén a túraautó-világbajnokság mezőnye, a Volvo két svéd pilótával, Fredrik Ekblommal és Thed Björkkel száll be a WTCC-be.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Dahlgren a háttérből segíti a Volvót

Noha a WTCC-be jövőre érkező Volvo üléseit végül két kevésbé ismert versenyző, Fredrik Ekblom és Thed Björk kapta, a sokak által befutónak várt Robert Dahlgrennek is jut munka a svéd márkánál.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: két svéd pilótával indul a Volvo

Bejelentette 2016-os versenyzőit a túraautó-világbajnokságba jövőre beszálló Volvo, a csapat két svéd versenyzőt indít a sorozatban.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a Citroën kiszállása nem változtat a Volvo tervein

Hiába érkezik jövőre új gyári alakulat a WTCC-be, a mezőny bővülése csak egyetlen évig jelent majd több résztvevőt.

cimkék: Volvo / WTCC

A WTCC-mezőny imádja az új Volvót

Noha egy ideje már sejteni lehetett a Volvo beszállását, a hivatalos hírtől az egész WTCC-mezőny felbolydult.

cimkék: Volvo / WTCC

Novemberre meglesznek a Volvo WTCC-s pilótái

A Volvo keddi visszatéréséről szóló bejelentés egy dologról nem szólt, ami nagyon fontos lett volna: hogy kik lesznek a csapat pilótái. 

cimkék: Volvo / WTCC

A Volvo csak 2018-ban nyerné meg a WTCC-t

Kedden eldőlt, hogy a Volvo többéves programmal készülve beszáll a túraautó-világbajnokságba, a svéd márka az S60-asból épített versenygépet. Nem akarnak azonnal nyerni.

cimkék: Volvo / WTCC

Az első képek a WTCC-s Volvóról

Ahogy arra az előzetes fotók alapján számítani lehetett, valóban WTCC-s versenyautót épített a Volvo, illetve a Polestar Cyan Racing.

cimkék: Volvo / WTCC

Újabb kép a WTCC-s Volvóról

Egy hét múlva lesz nagy bejelentés a Volvónál, pontosabban a Polestarnál, ami nagy valószínűséggel a WTCC-be való visszatérésről szól majd. 

cimkék: Volvo / WTCC / Polestar

Michelisz szerint jön a WTCC-be a Volvo

Indulhatnak a spekulációk: Michelisz Norbert a blogján írt arról, hogy szerinte jön a Volvo, és hogy várhatóan egyből erős is lesz. De vajon miért reagált volna így és ebben a formában egy kémfotóra?

cimkék: Volvo / Michelisz Norbert / WTCC

Visszatérhet a Volvo a WTCC-be

Francois Ribeiro, a WTCC főnöke hónapok óta célozgat arra, hogy több gyártó is érdeklődik a sorozat iránt, a pletykákban állandó szereplő a Volvo. 

cimkék: Volvo / WTCC

Szpojler: A pogány madonna (1980) Tűz, Csucsu!

A maga idejében szenzációs közönségfilm volt, ma már tömény retróélmény Bujtor István első Ötvös Csöpi-kalandja, amit minden autó-, mozi- és Balaton-rajongónak látnia kell!

cimkék: veterán / mercedes-benz / Volvo / Lada / Opel / film / autós üldözés / mozi

A Volvo kivonulna a motorsportból

A Volvo nemrég kinevezett marketing igazgatója szerint a versenyzés nem passzol a márka biztonságra és kisebb motorokra fókuszáló stratégiájába, ezért minden sorozatból eltűnhet a márka.

cimkék: Volvo

Ezt tudják ma az önvezető autók

Tetszik vagy sem, a közeljövő slágere a magát vezető autó lesz. Megmutatjuk, hol tart most a technika és melyik márkától várható a nagy áttörés. Ha várjuk egyáltalán.

cimkék: német autó / Ford / BMW / Google / Audi / Volkswagen / Volvo / mercedes-benz

Idén is sportosodik az autókínálat II. 2014 újdonságai II.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: mercedes-benz / Toyota / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Lexus / Skoda / Volvo / Ford / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini

Idén is sportosodik az autókínálat I. 2014 újdonságai I.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: Ford / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Toyota / Lexus / Skoda / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini / Volvo / mercedes-benz

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
címke felhőIndy500wellnessCarlex DesignVorsteinerAudi A8 L SecurityAston Martin CygnetdigitálisSochimásodszorCruzeelektromos töltőTorsten Müller-ÖtvösLykan HypersportfestéslángpirosTSIKevin Magnussenjó sofőrtanulmnánybruderCadillac ATSIED SyrmaAlfa Romeo 4CSenatrakományBahraini NagydíjBob LutzkamionsofőrDél-AmerikaKim DzsongunneuvilleillatosítóbűnözésCX-5STFord MustangAssetto CorsanézőkDefenderCarlos Sainzablakkoncepció Bugatti VeyronSkoda múzeumszemmozgásmárkákRapidEsunyirali-európabajnokságCupralábbal vezetbringatuningautomatikamegsemmisítésBTCC812ScoutmezőgazdaságorigamiKecskeméti BalázsJeep WranglerrollerM550dlökhárítóW SeriesLada PrioralehetetlenÜvegtigrisLancergyorsasági obRoberto MerhihajléktalanVarekaiValhallahangprojektorMercedes S-osztályfaDCX5MJaguar XFR-Slada 4x4élőGuardHyundai VelosterrokkantpáncélosmólóFormula StudentkanyarTouaregvasúti átkelőbmw maasaicaiX3STiLamborghini VenenomentőFerrarilövegkukásautóbűncselekményVolkswagen TouaregFenyrV12ford thunderbirdPace CarNew JerseyGrandland XMercedes CLK AMG Black SeriesBaleDodge RAMbivalyszirénaösszefogássugárhajtásúbüntetőfékhalottaskocsiPistacsodaForza 7menekülévértékelőátadáskazárhibridautóVitoroncsderbihaszonjárműnyomtatásgyorsulásPorsche 911Hoonicornjarri-matti latvalaMcFlyléghajtásTobias MoersHyundai GenesisGumpertARTmotoros rendőrWestfield Megabusanissan leaftűzoltópremierdagadtautomataautós találkozóJanner rallynepperMaserati GranTurismoJannarellyShelby Daytona CoupeAthénHofmannalfaHarley-DavidsonfelvásárlásFord Fiesta4Nissan NV 200Crystal HookscsúnyaráfutásValenATS-VAnniversaryBaldwinGenesisTouristenCX40karmakereszteződésDwayne JohnsonJaguar X-Typevideó válogatásExorcistbátorquadskiJerezA120lamborghini gallardoAMTScélgépkatonaitetősubaru wrxbalesetrongálásNvidiajótékonykodásNürburgringNissan SilviaInfiniti Q50jövő közlekedésePorsche 993rönkelnöki ügycseh autóMercedes SLS AMGAccordlebukásfigyelmetlenEscortLettországMehdi Bennanisavkompakt autó458 SpecialeVolvo S70 RAIDSKoenigsegg Agera Rvicces videói5BMW X5frankfurti autószalonML63 AMGskoda fabia s2000kínaNestor Girolamicrash testgolyóbiztonságEtnafelahegyrebaseballLS 500hKefo MotorsporttanulmányutcaLadabiztonsági rendszerjavításkisfilmmenekülésautótemetőkémfotóSebastian Vettelwhite-collarRafael NadalDB11autó lopásPeugeot 508konföderációs zászlóaromaesteQorosünnepinyirfasLMSvirtuálisijesztéspermetezésautómosásMatteo MalucelliP100Dextra 300Nissan Skyline R33reflexchris MeekekörnyezetvédelemreggeliMartn ProkopNissan MicralángolDC ShoesTFSISAS IrisRacing EditionháborúdashcamFord Fiesta RS WRCE30KaroqShanghaiÍrországGuerlainTata NanoF3villanyautóBobDodge Dartkrosszmotorolcsó márkaWill SmithBMW 2 Active ToureroroszModel 3golfautóMulholland DrivekajayoKovács Tamástaxiraktármegelőző filmlancia deltaOpel CascadatúraautóvadászatKodiaqCan-AmjégMotorsMonacói NagydíjCitroen DS5MLBmocsáre-NirokedvezménykombájnSpongya BobFalconSlovakia RingSpa FrancorchampsHuracamLamborghini Veneno Roadster2019robbanás24 órás versenyWillys. modernForma-2meganeVeneno RoadsterIATzenebarátnőukrajnagarazsFrankfurtAbu Dhabi NagydíjTesla Model 3SMShóemberKoreai NagydíjkatonaSesto ElementoőzEclipseApriliaMicrabmw m4felfüggesztésdizájnstúdióWRC3biztonsági övAnton YelchinsíngyorshajtásERCprémiumautóforma-1sült krumplijubileumlazalezárásSciroccosofőrNicoAriel AtomFittipaldim5Lexus ISeladásrasszizmushalálépítésCaliforniaCrewehulladékgyűjtés45új generációI-PaceBentleyTerrafinal editionBen AffleckRickard Rydelltragédiabalesetmegelőző rendszerLamborghini UrusOutlawYouabian PumaFRSuzuki AuthenticsFootkhanakorlátozásMcLaren 12cKarinaKugaDusterFinal FantasyMercedes jövőrepülKen BlockHonda NSXMonzaFiat 124 SpiderbiztonságtechnikaElektromos motorfékútaudi q38-asnyomtatottSecuritykipörgésYuliannaszociautotalalkozocsajoklistaTucsonRS6autós hírekelektromos buszR34cinemaVolkswagen Up!BambookonvojHadik AndrásEnglerNiro EVGarázs TVWTCRpályanaprondabmw z2Shelby GT350Rlóerő harclicittesztpályatáblabetonkeverőBac MonoPókemberbalhéképW Motorsdunabúcsúviccpickupfisker surfeladó autógyerekultraibolyaretroautóLada KalinaLaptimingCountachAlpina B7Nissan GT-RstretchMagyar Termék NagydíjhihetetleniCarkigyulladtChirontúlméretesNismoDB9Fiat PandaelveszveJames MayPeugeot 308FlamebalesetmegelőzésategokilökAgera RStalálkozóÉrdi TiborCadillac CTSönjáróAfrikadoppingGenfi Autószalonegyterűrali-világbajnokságCayman GTSbaktériumhasználatibombabambuszeletkromos autófejlesztéstörvényLMP-1HuayraGódor BarnaVolvo S90trükkFord FocusMagyar NagydíjtelefoniphonekamionosSinsheimOsloford s-maxtávirányítós autó4MATICPuskádi JánosMichael Jostautós üldözésigazoltatásVlagyimirgördeszkaXD3AirscarfVolvo reklánmvillamosvásárlásRally Cuptúraautó világbajnokságJosh Carturenault sanderoátépítésterepjáróNorvégiaumbaupro-tourerMercedes GPTrabantDevel SixteenTwingojárdaRWDautókulcsfelvonulásdurvaCaterpillarOpel AdamAudimotorrobotRufGR SportAveojelenlétcars coffekátránybobpályahúzásgreenlineLa TomatinaKoncz GábormacskatolvajF12hírekCrossland XHollandiairodaSiennabankautomataTakataDronekhanaMáriapócsjótétkülönösCardokTaco Bellarab közlekedésnyújtott karosszériaVolvoe-tronISISűrsiklószállítóbestsellerBrilliancevírusHonda eleállásKazahsztánModel Smercedes-benz s-osztályjátékautóedukációReptármegszorításhullámcseregyúrásUTVJari-Matti Latvalabaleset tengelyfelfújhatóXVKodoSUVKia PicantoAyrton SennaPeugeot 208Mercedes EVO 2PumaChevrolet Camaro Z/28zuhanásland rover discoveryBajaberagadEurópa BajnokságOne:1óraColoradoöregZ5időmérő edzéschevrolet cruzemegtaláltmanőverCorvette Z06elszabadult járműOlivier PanisLaFerrari Apertatilos parkoláshistoricPaul SwiftBMW 1602atvkínai piacVAVAudi TTBMW X6AcuraMexikóegyediVFTSpostásvárólistanyári gumiNissan Sentragyalogosvédelemutcai autóbikini44terepkoppintásSportwagonUPSSan DiegoHaasSentryQoros 3moziWill StevenskísérletDelta HF IntegraleRange Rover Sportskoda 120F40elektromotorNovitecsávváltásbmeutatóSmart CabrioszállításDaniel SordopolgármesterPeopleBoxstertrident iceniAviatoranimációsegyterű autólyukPepsielszaladLincolnTigrisdudegarazs.tvbeszakadtdudaPro CeedZR1jégkaparóAurusmúzeumS90elektromos sportkocsiPorsche 911 GT3régiRallyeBMW 503török közelkedéstrack üzemmódfurgonIrmscher InspiroprojektorJurassic Parkspeciálisrakétamajdnem balesetLukács KornéldiszkóGenesis G90OlssonSamsungbuszmegállólopott autóImolaSuzuki SwiftspanyolVenomAudi RS3Keszthelyi Vivienvisszahívás3d nyomtatóJean AlesilángokkeresztbeSuzukaTatalufthansaSvédországRobotruhaPosaidonpeugeot 205 gtiBonnevilleközelm1raturánFerrari Californiakultikus autóEQCmotorosrendőrbéna960D3 GroupelszabadulVolvo C30trailerSport SVRLotus SUVGT 4ctsmurvaXC40InfinitieladakVolkswagen Phaetonünnepi modellConnectedDriveugráslökésSuzuki SX4458boxersüllyedésdarázsNordschleifepechVolvo XC90Ferrari F40 LM BarchettaadásPokemon GorendőrautókerítésplatformcserbenhagyásHorizonV8 Supercarpieter tsienCoca-ColaC8Citroen DS3WRCvárosring-txiTacomaájulásCygnetbrutálisVetteRallySilveradokétkerekezésDucatidömperOpel AntaraautópályaVolvo modellSpaQ6GTAreakcióNissan Skyline R34bringásAston Martin Rapide SCessnafelhasználóRenault RSimport4x4Klassenoff-roadhumotsípályaVolkswagen GolfburnouthangutánzóEspadafröcskölOpel Corsabiztosításpeugeot 208 gtirobotautókit carLiveWireWildcatGyulaUSA Nagydíjhot hatchClarksonidőjáráseséscsalásgörkorcsolyagurulAudi A3XversenygumiidiótaPeoplePeopleSuzuki Vitarakiállításszolnokhavas útsebességmérésfüves cigiRaptorBMW 4 Gran CoupéRed Bull Racinghosszútávú autóversenySmart ForFouramerikai autóDragon MountainChevrolet SilveradoTrustMitsubishi LancerbörtönMax MosleyOpel MagyarországEasytronciRangerkémfotókkétkerék34 órás versenyorosz közlekedésGLEkirálynőpénzWalter CsabadrifttahócsomagszállításkihajtóDaciafailX6MEcoboostPCelektromoshíres autógázüzemű autóItaliaGLBmárkaPekingi AutószalonRoushBertha BenzAurus SenatJon OlssonGoProFR-Sgesztus570Sschumachervonatakkumulátornapelemvasúti átjáróS65Develszakaszsprayselfiegyakorlatvakvezető kutyatrollbuszKia NiroVATHrágcsálójogfestékázsiai közlekedéswörtherseeFIA GT3Christiano RonaldoHiluxMartin Cacereshivatalosszínekelőzcitroen cxprototípustornádómentőakcióautó rongálásNissan Altimatefelniford c-maxGT4Guerlain Chicheritegzotikus autódacia sanderoangol közlekedésteherautóGT-Ractrosnőkdacia loganluxus termékNissan IDxbénázásZFversenysportoldalkocsinyílwalter röhrlgyorsulási versenyInfernovolkswagen boraGyulay Zsoltoldtimer találkozóTransformersMercedes SLS60Mercedes S-classfejszehősSergiolisztszélvédőmosódugóStratosjachtKimi RaikkonenErwin WurmPlaystationrossz útLance Strollzsúfoltságenzo ferrarivégső állomásgőzgéphibridM6robotizált váltóMadárAll-TerrainNissan Almerapaptrélercadillac devilleRimacAdria CennihídajtópolitikaLe MansFiesta WRCfékpadszerződésgyárBryan buffierGoogleMitsubishi OutlanerEurorallytilosban parkolássportkocsitüldözésAygoszabálytalan autóautomata váltóGTOPikes PeakgyűjteményHummersárgakápolnalada grantaS600repülésVeyronproblémaABTGeneral Leeautóipari visszahívásGorillazelektromos UTVmarketingparasztelakadMaláj NagydíjUsain BoltrageijesztgetésegyüttműködésSuperleggerapénzszállítóZotyeegyezményHappycrashNissan MaximaWankel motorLexus LF-SAwcaranyharrachSupermanjótékonyságBMW 6HUV500úthibafelfrissítésfóbiaJaguar XFRvízbenpanoráma tetőDodgeujjlenyomatlada samarakésGhostelaludtCars&CoffeToyota Tundrabikanagy sebességRoad RoverKanadai Nagydíjelektromos autózásMuscle CarvilágrekordGordiniLykanelsüllyedMission EpassatfoghúzásbefutóChelseaüzemanyagAntonin Tlustaki3 REXChevrolet CamaroW213audioBuickRTRheccSebastian LoebBelga NagydíjNascarKAMAZhátsókerékLeaf RCCitroen C4 PicassoTAG Motorsportgyerek autóskylineMitshubishiRenault Clio TrophyreflekszállatVolkswagenTCRfelhőszemetelésHeritagemercedes-benz econicfurcsa járműbiztonsági autóHeinz-Harald Frentzenrolls-royce wraithLamborghiniOpel GTcsúszásCintrateaserforgalomutcai versenyolajfolt3008Explorer STGT3szemfreighterdrágagyilkossági kísérletgumiégetéshibaCorbellatiiskolabuszBentaygagyárleállásSzingapúri NagydíjTalismanAudi A8 L ExtendedMemo GidleyF1szilvszter ralidrogillegális versenyForza HorizonrobogóSLS AMGStoffel VandoorneLance GilbertVida JaniSwiftreflektorrendőrroncstelepAlfa RomoeScalatruckkonzolMercedes-Benz A-osztály3DNissan JukevisszapillantóDakarSkoda Fabiavolkswagen beetleChallengeVolkswagen JettaDTMégő autóQ5brutálpótkocsiformaSkodaProteamNetflixszingapúrSolbergTom Chiltonmercedes-benzBMW X4futárkarcliepája-raliBarbieborzszondaskoda superbámokfutómodernvezetésCadillac ELRSt. James EditionBlack BearCullinanközlekedési lámpaAlpinaRober Kubica720SmackóRSQ E-Tronrichard hammondSixttévéChicheritMcDonaldsMontenegroMaserati QuatroporteMinibigpáncélozottCarlos Ghosnautóútrottweilerjelzőoszloplízinglopott2WDBuggyMichael SchumacherWRXrajtAMGZafiraApolloMáltanői vezetőAlfa RomeoTyler WitteVitézi Dávidkínai autótraffipaxferrari enzoMalajziaQoros GQ3Kovács ÁgiNémet NagydíjGRMNbunkerHong KongfegyveresekPorscheMercedes C-osztálySwift SportszáguldásF50füstPriorjelmezx6lányDieter ZetscheBatmanesőösszehasonlítónévViper SRTBob BellOlaszországtermeléshernyótalpForma-EDan BilzerianfarmerJeff GordongerillaAmerikai Nagydíj992kereskedésDodge Chargersubaru wrx stiJumpygumorstop táblaRed Bull Ringjó emberbolondFormula RenaultNoodlenapfénytető8Laguna SecaamerikaOscherslebenForma-3RS200A45458 ItaliaRolss-RoycehűtésGRpápaLapraszerelt autóPiercarlo Ghinzanitoyota 2000 gtépítkezésapokalipszisAlfa 4CsmokeHunGarian205rush hourmanuálisNissan rekordbakancslistaTesla RoadsterálcázottJustin Wilsonforró vízkutyatáskasportMagnus WalkerChargerLaFerrariKatarEgerBrazíliaMarokkóCorsica-raligyászhírDisneyyellowstoneMercedes-Benz M-osztályGigafactoryAusztrál NagydíjOlasz NagydíjsegítlovaskocsirepülőluxuscikkDRIVE PILOTrekordmarkolóEliai3virtuál tuningnémet autótankolásMotorexAirbusA9bolygódugattyús motorállrendőrjátékkonzolönvezetőMercedes G-osztályUltraszimfonikus zenekarhavazáscsomagYeongamakcióutasításMonsterOpen GTkerékvetőittas vezetőmodellfrissítésDetroiti AutószalonaprkolóMcLaren P1virtuálAndy PriaulxkameraemojioperatőrMarco WittmanVin Dieselpályalandolás488piros lámpa3D nyomatáslelepleződéskombi autóChiron Sportorosz tuningWald InternationalSVMitsubishi G4pókLebaronOpel AstraMazda MiataROCMomkhanaDél-AfrikakamikazeJaguar XKR-Skisvasút350zColins CrestLanciajapán közlekedésLand Rover DefenderMlada Boleslaveszméletlenlegóford galaxyInsigniakésésTallinfelfutóHummer H1ékszerRali VBstatisztikaTimo GlockolajcsereszenzációFerrargőzpattogatott kukoricaFerrari F12lincselésSportsYpres-raliCitroenKTMCitroen C3szállítmányAudi TT CupJohannesburgbicilisVÉDAbevásárlókocsiIRCSeatinternetalternatív üzemanyagNissancsempészetPakisztánDavid CoulthardráncfelvarrásSata-raliAudi Prologue AvantclioJeep CherokeeForms-1RXValetSuzuki AltoSkoda CitigoYas Marina Circuitmotorháztetőelszállítás911 GT2 RSverésporral oltólefulladChevrolet AveohókotróS-Editionherbieelgurulösszehasonlító-tesztkiszivárgott kép6x6GTVMbDesignhójáróelképesztődízel botrányújjáépültSeat Ibizamonte carlo raliT1márkakupaközterület-fenntartásAusztriaMonacobessenyeyToyota Echoprojektsziklaváltóelektromos terepjáróGymkhanaHonda JazzbatmobileNurburgrinbejelentésF5ijedtségFiat TipoSmartGladiatorWTCCSpecialeDavid HasselhoffbadassLada 2104levegő meghajtásfociR8vezeték nélküli töltésÉsztországSLCMcarenszörnymobilitásR3testversenyautójárókelőélményautózásangol autóVaughn GittinRollsHalid AvdagicMike TroutDavid BrownBrazil NagydíjAutopilotpokolPeugeotlefoglalt autókP1Zöld pokolKodiakHonda CivicszerkezetspeakerGyurtaMarvelvételvizes útidiótaPeopleHill Climbveterán autónissan gtrRali OBMiniLotus F1szakadékAMG GT RTaycanoroszországtechhegynapenergiaCountrymanGT40BMWBMW M2Saab 9-3BMW 5evolúciótéli közlekedésrandikanadavizelbicajaratáslabradorFCAútterelésMBUXmagabiztosságAEC Routemaster911 GT3 RSszékhirdetés500etüntetésidiótabérléspoénNbioüzemanyagillegállowriderdrónsorozatitalLiberty WalkBulldogSabine Schmitzjean-claude van demmekatonákrx8részedbicikliútDragscootermexikói autóerősYarisszörnyetegokos fényszórótoyota land cruiserstábIndiai NagydíjEvoqueKetterer ContinentalKia CeedCarlexjégautóTSARAVisionkersBugatti Veyron SSBethelNicolas CageillatXC60dynoautógumiKrózser MenyhértFordspanyol autórekorhackelésittasHoonigansFiat 500Llövéshangfalelőjegyzésblack fridayösszkerékmázliporsche 959TWOFACERapidIndy 500kapacitásTouristenfahrtGLAterepezésForma-4Audi A6esküvőF150volkswagen eco upF430dízelautótorlaszspeedzoneLPGKlausz KristófGörögországkínai közlekedésMichelisz NorbertR2Gazoo RacingMP4-12Cbetonhibrid autófűnyírótargoncaTrans AMGuinness rekordRolls-Royce Wraith CouperönkszállítóToyota PicnicbelsőToyotaCrosslandszabályozásVeszprémdaewoodigital lightBattistaapplikációMaserati 3500GTkereskedőBeppo HarrachtelepBollingerSanta Fetotálkárspecifikációkorosz autóördögszekérgyorsításvillámlászúzósúlyelosztásScoutlinesztoriEric BoullierSvájcCentenariokátyúkormánykötélhúzásbenzinkútgyújtogatáshatótávkárosanyagBill GatesChevrolet VoltKancsár FerencamerikaiHondabmw m5X-osztálylexus nxAwainFord RacinglerobbanDaimlerOrosz NagydíjNikolahumortoyota versofalsefalsedöntőhangvezérléskarácsonyÁmon OlivérBMW M760Li xDriveRS4TipoemberségSaabZ06QVszarvastolásKertész KrisztiánintelligensNeymarfurcsaságBessenyey ZoltánMercedes CLAWaldowrablásmotokrosszMazda CX-5Macan S30 évmandzsettagombAston Martin Vulcan24hBreitlingspecialFrank SinatrakályhaátlagMiguel MolinatávirányításIFAvolkswagen golf sportsvanvolkswagen jettacaddyközúttitanSirokimprezaA4Cayman S918 Spyderhőkamerabrutál esésbence3-asATSautómentésárokTechnicéjszakaUberAudi TT-RSBoschDokkerversenyNissan GT-R R34MelbournekötekedéspezsgőGumball 3000áremelésRon DennisrendszámintruktorWalterné Dancsó AdriennMoszkvavolkswagen bogárProject OneritkaságDaytonacsaládi autóWolfsburgMinimorobotizált autóRally du VAR 2012need for speedbritish greenRX-VISIONamerikai közlekedésprankAudi RS6Lamborghini AventadorWatkins GlenzsenialitásámokfutásvízLa Voiture NoireUH-1Panamera Sport TurismotesztföldcsuszamlásG650bemutatógyalogstorage findtávirányítósRenault MeganeGMC SierraF2túlsúlymosóMakitaFord RangersivatagautópiacKriszelsőkubahíd cserefiat. fiat 500baja 500harcVW Golfsofőrös autótöltőpullmannpedálfogászatSebringwrcR5WintercontactkaszkadőrRedJetvásárlóSuperleggera Volante911bölényLada NivaFranciaországfisker karmastadionHonda CR-VGázosításVelociraptorEsteban GutierrezBMW 7közterület-fenntartócherokeeSuzuki KizashiMogyoródFerrari F12 Berlinettastreet raceTCR EuroperobogósFerrari LaFerrarileggyorsabbszelektív hulladékKerényi ÁdámMinyonKuala LumpurJaguar XFlaptimeVilágbajnokságBYDmorganbmw x1Dániasárga zászlóSCCmobiltelefonszőnyegkábítószerChryslerzombiSzlovéniakézikönyvjapán autóMcLaren MP4-12CToyota Supraszénafilmes autókBMW 5-ös sorozatM4 GTSLas VegasGhiblitraktorDél-KoreafilmGT2fizetőskéselésT-Crossfilmes autófiskerfelelőtlenénekboxkiálláscobra 11Porsche Mission EMitsubishiMotegiJakus TamásVWGMC YukonPorsche BoxterChuck NorristerrorVolkswagen PoloSWvillámChevyfacebookbillencsrobbantásManorToyota GT86audi a4LPunboxingBuick RivieraNimródBMW I8részegTourneo CustomSLKhyundai i20Autós eladásokkamionAcropolis-raliHyundai i20 WRChirtelen kormánySigdsrallykilökésPeugeot 308 GTiTokiói Autószalonjávorszarvas-tesztTDIrendezvényszigetlakóparkFerrari 812 SuperfastconvertiblekigyulladkisteherautórosszullétMANSilverstoneJettaSierrahajóB2gyerekekSpykerClimbkhanaTada TecujarinocéroszRedHayden PaddonautótesztTOP10szaltóEVSzilveszter rallyCamarobunkópusztításSSrenault talismanBlacktengerEnerGForceszoknyaGlobal Vehicle TrustKia Forte KouptávolságprofiterőszakVivarotolatásvonulásMarine EditionFerrari 355 S SpiderNYPDsorshumorosReal MadridForma-1 Spanyol NagydíjDacia DustereldurranOpel InsigniaPolestarmosásHungaroringFiestaRenault TwingoOtt TanakOpel AmperaM Performanceparkoló asszisztensgyorsasági motorLexuskezdőgázolásBentley FalconAudi Q2daruVRZumaimpalahalálesetautópályamatricaKadjarKia SoulszelfiwiesmanndefektmodellautóT-RocEksoVestelsőbbségfuvarBMW 6-os sorozatG63Acura NSXroncssérülésbesirtunkJeepMaverickNASAdonutEVOdonington parkMercedes-Benz SLS760LiapaFelix Baumgartnermercedes-benz mlckávéGMCkijelzőTata ZicafékLAürülékdrámaablaktörlőSubaruHoldenflame warrepülő autóPHEVStelvioAston MartinsikerSibiu-ralibiztosítóKevin AbbringmentősHennessey VenomSonicSuzukihuligánokFord EcosportborulásTechartKiaBJsebességPutyinGhymkhanabukásMiami ViceStingerszimulálásgyalogossütijet-skiRenaultsnowboardFord F-1508CmentésGallardoSubaru ForesterArany KormánykerékMount Everestévnyitóőrületkereslet csökkenésKakucsangol motorNissan 370zGinköltözésjames bondMotkányNissan NoteDodge ChallengerSRT VipertámadásVilnerévfordulóTiguannyíltnapkoreai autóBentley Continental Flying SpurTolemanMercedes Maybach.KalashnikovrugóminigunNeonQatarGiuliaautóbemutatóDodge HellcatMick SchumacherBrexitbajnokságForza MotorsportAudi R8i30 Nbentley mulsanneSebatien Loebhalálos irambanamazonmikrofonzebradarálóGTBhomokChevroletItaldesignkergetőzésszenzorgyerekülésorrszarvú2013mobiltávirányítós indítóMcLarenkínos esetbakiGLCfeltörésLancer EVOGamesconEurópai BizottságpoloskaszellőzőWWElimitált szériaújjáéledkupésorompóWorld Series by RenaultlimuzinretroManor MarussiabukfenctartályelmebetegkabrióCsillagtúratélFerrari 599 GTOfelakadYamahaDacia DokkerROALJanner raliMaseratiWSRViperFormulaMercedes-Benz E-osztályAppleoroszlánJCWJaguarZacariaInfiniti M30dtérképI8KikibontásRosbergRat RodbevásárlásluxusJohn CenaMOLA-osztályteddygumiszalagszánkóSergio MarchionneLevanteToyota HiluxtanulmányautóExtremecar pornfokozatszupersportkocsiinfotainmentkisautólépcsőSpielbergMr.BeanM0E-Pacecsúszós útPorsche PanameragyújtogatótankRCizomautóelefántérintőkijelzőVályivárosi minigalambPortugáliaRSRXJ13AxiálVectraFanatecpalettareklámautolivWalmartSpanyolországInsanitytilalombuffierEngstlerRali EBVidaAWDcentenáriumbővítésMercedes-Benz SLS AMGhulladékgazdálkodásMarbellaDurangoUrusmérésAudi SQ7atkinsonBútor RobiFuriousSvéd raliyoutuberally du VARMConceptFord MondeoApertapolo r wrcönzetlenOpel Adam RallyMarchionnePersonal Assistantarmageddonvadnyugatrendvédelmi erőkoposszumMastermutatványpisztolypaintballMarcus GronholmsordoBarum-raliparkolóFerrariPeopleTushkanovaszerelőPaul di RestaiNextigazságszolgáltatásrevanstávolmaradásboxEurosol-Honda Civic Type-Rluxus buszGenfSpanyol Nagydíjford kadragsterpulykaHammanErzsébet királynőlánc959s60KharitoninrendőrségKia RiohányástehénStellaJensensportautóWaymogázrobbanásX2Nagy FutamRenault ClioversenypályaVenom F5Jozef KabanlángszóróSnowkhanakölcsönzőgengszterHonda PreludeBMW E30 M3Ampera-eelnöknissan nv200olajféktesztnézőLand Rovermercedes-benz c-osztályromán autóelőzetesBMW 8garázsajtóHonda Civic Type-RLodgyjwrchard topszlalomkicsúszásRolls-RoycetulajdonoszúzdaMercedes-MaybachForza Horizon 2Semade tomaso panteraPetersenvolkswagen t1lexus rcIndydízel motorbeszakadt burkolatAero 8ültetésSsangYongHotwheelsDaniel RicciardotáncköztisztaságsólyomverekedésCaymankardiológiatúlkeresletdigitális szemüvegAlpina B12Lamborghini DiabloTim GáborRobert Kubicasvéd piacszétverinyereményjátékporsche macantemetkezésmini cooperUAZszállodaelőzésOrlandoFernando AlonsoHongkongchrysler 200halottas kocsiHollywoodkólaepizódriasztóhollandmotorosJänner-raliRowan Atkinsonsafarikapszulalasszóamerikai humordodzsemgyáriRodasADAC Deutschland rallyGiulia QVContinentalteljesítménymérésStockholmjégesőMatthew CampbellvasútBZágyMikulásBitter SándorkulcsládaderbiBoston reptérAWVWRX STIsertésPosrcherajzC3gyorsaságiVauxhallKoenigsegg Agera HHjógaelbocsátáslimbóveszteségAventadoremissziós botrányMazda3béreltPeugeot 206quadHumveeSuper TrofeoDannyMagyarországKínai NagydíjrobbantalálmánySpyderRenault TrafficColin McRaekarbonzúzásBMW 2-es sorozat5008Toyota RAV4lopós autószemétszedéstitániumszabálytalankodásMarchionnababafelajánlásLe Mans 24harany fóliaamerikai rendőrségkerékFerrari FXXLandwindMercedes-Benz G-osztálykalapácsPur BlancbanautótolvajAgeraPárizsi AutószalonAbu-DhabiSuperbikeluxusautóShelbypotyautasszimulátorForzaBarcelonaMichelinKonaingaMarius AasenBlazerVila RealcsehHyundaisuzuki balenokörforgalomBMW Z4panzióMazdaLamborghini HuracanMercedes E-osztályXJToyota Corollakilencsebességes automta váltóarabi30 WagonstartMclaren 570SadatokRenntechgullwingMicheliszVIPhot rodzsiráf488 GTBChevrolet ImpalaPriusrolls-royce phantomUSAmeglepetéstechnológiaidőslövöldözésM8vészfékMazda CX-9Mariogunjason stathamZengő MotorsportCitroen DS3gödörkamerásfekvőrendőrepilepsziaJapán NagydíjChevrolet CaptivaNorrdschleifeködÉv Autója 2017Suzuki SamuraiXJ220nyerészkedésOPCfotókézifékhódmezőrületFicza FerencRubens BarrichelloIncPethő Istvánkaszinóelektromos autórombolásHyundai ix20Grand DusterausztrálAudi A2női sofőrKarsanelszabadultEF7üvegkárPharrel WilliamsFiatleszállásPSACipruscustom carkörnyezetbarátID.RkazahA110szörfChevrolett CorvettebalszerencsehelikopterDacia Logan MCVpörgetésvédelmi minisztériumSeltosradarjelzésAlpineszabálysértéshangWLTPofficialmagyarÚj-ZélandAMG GTAlpina B3RubiconVolkswagen EosBMW 1fesztiválalagútháromkerekűinstinctOpel KadettMaybachEurosportÉv autójagépi mosóMercedesDoritosQ60BullitAsconaautoskiegészítőtervezetS10275célClarionbírságleopardToyota Yaris RSyoungtimerMNASZBMW E30szippantós kocsiOliver BlumeveterángokartDemontűzcsaprányitáse-Golfbajor autóSennahangutánzáslánykérésjaguar f-typeroadsterbunyóWranglergázgiccsfavágáshooniganautmoataCsehországIsuzuCaterhambalesetekszabadidő-autóKatanaKaiRX-9fejesFerrari 599 GTBsportszerűtlenTitan XDGTMad MaxcrossoverPaulimitáltCorvettecitroen c-xrautósportE63 SshowVenezuelaalkalmazásS1ingyen autócsajozáskrosszmotogposzlopsteve mcqueencsattogásSanta Cruztesla model xalvázhackerturán frigyesautókiállításönvezető rendszerHyundai i30ArteonMiataOpel Zafira TourerNasser Al-AttiyahMarcello LottiPontiacModel YMaserati QuattroporteA5Ambienteszóráshibrid sportkocsiBMW M3autó eladáselakadásjeges útPorsche 911 Rpeugeot 308 swporcheTietűzijáték488 PistaBMW 3 GTLancia Themafelúszásszerencsefrancia autóPeugeot 207olasz autóAudi S5homokviharvideóRhys MillenEurópa NagydíjSubaru ImprezaJorge LorenzoAlaszkaIStrezorRed BullRJohn Cooper WorksletartóztatássvédindításMercedes-Benz CLALada VestatridentközlekedésChicagoChevellekommunikációátnevezéssávtartóland rover discovery sportOpelX1filmesBZZZsuperquadrongejtőernyőpadkatéli gumiStepwayjapán piacsátorlancia fulviagyőri Audi-gyárSuperfastvámoffroadGoodwood Festival of Speedvilágításmedvehonda integraromán közlekedésBMW 5 GTnagymamaszedánjövőképkráterakadályminiszterelnökbüntetésSkoda Octavia RSChargeegykerekezésNyirádDBXThe Mint 400opel karlplázaLFAferrari 458 italiaIndyCarszembe sávbentley continental gtIndiaDucatoalvásLuc BessonMaserati Levantelakókocsinémet sportkocsivontatásLamborghini Murcielagobarn findBugatti Gangloff CoupeEl Caminobmw 507F8 TributovetődéstűzoltóságBMW M5 CompetitonáldásNémet túraautó bajnokságPepsi MaxJedlik Ányos KlaszterMissileSpirit Of EcstasyBelgiumAston Martin DB9hanninenújgyanusítottMini Pacemanelső vásárlóRadicalvandalizmusautóIrmscherdagályKTM X-BowdizájnerBudapestmázlistamesefigurákAustinVerstappenKlaus FrohlicHenessey Venom GTszekéroválpályaFocusbetonkorlátkipufogólegdrágábbFestival of Speedsebastien ogierGran Tourismoörök garanciaPeugeot 2008cars and coffeR32technikapengeFiat 500halálospaul walkerAlain MenuSkoda Octaviadűne2CVHonda 2&4R8 SpiderfelszereltségRoad AmericakivetítőfolyóBJ BaldwinRX-8izmozásroad ragetrolibuszVelarCross ConceptBrit NagydíjmotorpalettaGrand CherokeeSherpTerrakhanainasToyota S-FRPlútózeropumpaTraficX-TrailHockenheimhőségx7SRTmelegedésstopGeelytaplómotorhibaautósüldözéssütiszörnyműszerfalSteve JobsFedExEmilyHillclimbugratásgázszivárgásRali du ValaisKOERUSuper SportChevrolet CorvettedemonstrációvodkaMercedes GLEjelölésnissan navaraRomániaGPSFormula 3átverésSzilveszter raliCadillac EscaladevéletlenprofiMegane RS TrophyáradásG63 AMGhírInterlagosMarconiForma-1 Bahreini Nagydíjmatt fényezésJeanner rallyB11Trophy Truckautós jövőkombiraliNyirfás JuliannaOstbergPiquetCanepatrutyiBMW M4 GTSvideójátékEMCBMW 4-es sorozatRinspeedArab autózáshelyszínelésszarkaU2Mercedes VitofegyverleleplezésszámozásvákuumforparkolásspeedTargagazdagközlekedésbiztonságVignaleFord F150PhaetonrajzfilmnavigátortilosMIGtörésMonte Carlo rallyExclusiveLummaErzsébetKomáromTestarossafrontálkizárásAlex ZanardiborulszalonMikkelsenflörtLandauletElon MuskCadillacelbocsájtásarab autóJensen InterceptorcigiBreitling Jet TeamMercedes A-osztályRange RoverbérautóomlásNAAFGT-86munkagépsylviatrükközésFord KugaBloommásolásCompass46Bruno Spengler

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.