keresés eredménye

Volvo

Hírek

Már rendelhető a páncélozott Volvo XC90

Körülbelül két éve kezdődtek el a fejlesztési munkálatok, most pedig már rendelhető is a Volvo XC90 páncélozott kivitele. Nem alibi védelemről van szó, ebben tényleg mindent túl lehet élni.

cimkék: Volvo / SUV / páncélozott / autós hírek

Lehet még kis városi autó a Volvo palettáján

A Volvo vezérigazgatója kacérkodott a gondolattal egy interjún, hogy ismét kisautót állítanának be a palettába. Pár éve még hallani sem akartak róla, az XC40 sikerei azonban hatásosnak bizonyultak.

cimkék: Volvo / kisautó / CX40

180-nál szabályoz a Volvo

A Volvo bejelentette a Vision 2020 biztonsági program egyik legdrasztikusabb pontját. Jövő tavasztól kezdve egy autójuk sem lesz gyorsabb 180 kilométeres óránkénti sebességnél.

cimkék: baleset / Volvo / biztonság / szabályozás

Négykerekű nélkül a Volvo Los Angelesben

Az idei Los Angelesi Autószalonon ugyan jelen lesz a Volvo, de nem úgy, ahogy eddig. Autót nem visznek, tájékoztatást viszont igen.

cimkék: Volvo

Nagy siker a Volvo XC40, növelni kell a kapacitást

A Volvo XC40 a vártnál nagyobb sikernek örvend, így alaposan meg kell növelni a gyár kapacitását, illetve egy újabb üzemet is csatasorba kell állítani a svédeknek, hogy bírják az iramot.

cimkék: Volvo / gyár / XC40 / kapacitás

Veszélyre figyelmeztetnek a Volvo személyautók

Svédországban és Norvégiában indította el a Volvo azt a rendszert, mellyel előre figyelmeztetik egymást a veszélyre a személyautók és a kamionok.

cimkék: Volvo / kamion / felhő

Az érzékeidre hat a Volvo

A Pekingi Autószalonon mutatta be a legújabb tanulmányát a Volvo, mely lényegében egy érzékekre kihegyezett S90-es. A tetőre vetít és szagosítja a levegőt az Ambience Concept.

cimkék: Volvo / Ambiente

Gázolt az Uber önvezető autója

Amerikában már közúton tesztelik az Uber önjáró Volvo flottáját. Sajnos egy halálos áldozata van már a rendszer felkészületlenségének.

cimkék: Volvo / Uber / önvezető

És az Év Autója: a Volvo XC40

Az Év Autója választás történetében először ért be első helyre a Volvo. Az XC40-nek olyan neveket kellett legyűrnie, mint például az 5-ös BMW és a Audi A8.

cimkék: Volvo / Év autója / XC40

Önjáró autókat adott át a Volvo

A Volvo átadta az első önjáró autóit Svédországban. Persze, nem vásárlóknak, hanem a Drive Me program szerencsés tesztelőinek.

cimkék: Volvo / önvezető / Svédország

Itt az első önálló Polestar modell

Alig pár héttel azután, hogy hivatalosan is megerősítették a Volvo és a Polestar szakítását, már le is leplezték az utóbbiak első saját modelljét. Ez a hibrid Polestar 1.

cimkék: Volvo / Polestar / premier

Szakított a Polestar és a Volvo

Egyesek éppen csak megszokták, hogy az erősebb Volvók hátulján ott a Polestar embléma is, most viszont felejtheti el mindenki az egészet: önálló márkaként mennek tovább a tuningosok.

cimkék: Volvo / Polestar / elektromos / egyezmény

Teljesen felvillanyozódik a Volvo

A Volvo bejelentette, hogy két év múlva minden egyes modelljük elérhető lesz tisztán elektromos kivitelben is. A vásárlói igényekre hivatkoznak a döntés kapcsán.

cimkék: Volvo / elektromos autó / jövőkép

Veszély esetén magától kormányoz a Volvo

A Genfi Autószalonon mutatja be a Volvo az XC60 új generációját. Most egy új biztonsági rendszerről rántották le a leplet előzetesen.

cimkék: Volvo / biztonság / XC60

Trónfosztás Svédországban

Megtörtént a skandináv országban az, ami pár éve még elképzelhetetlen volt.: nem a Volvo van az eladási lista élén. Még nagyobb csoda, hogy a Volkswagen vette át a helyét.

cimkék: Volkswagen / Volvo / svéd piac

Volvós mérnökkel erősít a Tesla

A Teslának sikerült magához édesgetnie a Volvo utastér minőségért felelős vezető mérnökét. Anders Bell azonnali hatállyal került át az amerikai céghez.

cimkék: Volvo

Kényelmes kiszolgálás a Volvo tulajoknak

Amerikában egy új szolgáltatással kísérletezik a Volvo. Az új S90 és XC90 tulajoknak házhoz menő tankolást, mosást és szervizelést biztosítanak egy mobil applikáció segítségével.

cimkék: Volvo / tankolás / mosás

Komoly elektromos tervei vannak a Volvónak

A svéd gyártó már 2019-ben szeretne piacra dobni egy teljesen elektromos modellt, amit aztán egyre több másik is követne . Hosszú távon nagy keresletre számítanak ebben a szegmensben.

cimkék: jövőkép / elektromos autó / Volvo

Digitális kulcsot fejleszt a Volvo

A Volvo a jelenlegi fizikai kulcsokat teljesen fölöslegesnek tartja, így elkezdte a digitális változatok fejlesztését. Mobillal lesznek nyithatóak és indíthatóak a jövő modelljei.

cimkék: Volvo / kulcs

A Volvo elrajtoltatta az S90-est

A Volvo új generációjának a bevezetése a második szakaszhoz ért, azaz hivatalosan is bemutatták az S90 zászlóshajót. Hibrid hajtáslánccal és kiemelkedő luxussal érkezik.

cimkék: Volvo S90 / bemutató / hibrid / Volvo

Megvannak a Volvo S90 adatai

A gyár elárulta, hogy pontosan mit is fog tudni az S80 utódlására hivatott S90 modell. A már előre beharangozott hibrid mellett lesz egy benzines és két dízel változat is.

cimkék: Volvo / hibrid / motorpaletta / Volvo S90

Bepakol a kocsidba a Volvo

A Volvo a PostNord csomagszállító céggel karöltve egy új szolgáltatáson dolgozik. Az elképzelés szerint a megrendelt csomagokat a kocsidba helyezi el a futár.

cimkék: Volvo / csomagszállítás

A Volvo nem hagyja unatkozni a jövő autósát

A Volvo már annyira bízik az önvezető autó projektjében, hogy elkezdett a feladat nélkül maradt sofőrrel foglalkozni. Nem fogunk unatkozni, ha rajtuk múlik.

cimkék: jövőkép / Volvo

Koszosan autózásra buzdít a Volvo

Amerikában a Volvo egy igen különös kampányt indított, melynek a lényege, hogy a tulajok havonta csak egyszer mosassanak autót. A cél a vízpazarlás megfékezése.

cimkék: Volvo / amerika / autómosás

Megint modellautóval bukott le a Volvo

Szinte hihetetlen, de ez már a második Volvo modell, amely a kínai modellgyártó miatt mutatta meg idejekorán magát. Íme a Volvo V90.

cimkék: Volvo / Volvo modell / lebukás

Szimulálva fejleszt a Volvo

A Volvo legújabb fegyvere egy szimulátor, mely a futómű fejlesztéseket gyorsíthatja meg. Csak három ilyen szerkezet létezik a világon.

cimkék: Volvo / szimulátor / S90

Modellautóval bukott le a Volvo is

Úgy látszik a kínai modellgyártók mindent elkövetnek, hogy idő előtt megmutassák a világnak az új autókat. A Bentley Bentayga után most a Volvo S90 mutatta meg idejekorán magát.

cimkék: Volvo / kína

Mit érdemel ez a bűnös?

Ha az embernek megadatik az a szerencse, hogy egy Volvo S70 R tulaj legyen, akkor tegye össze a kezét és vigyázzon rá. Itt egy példa, amiért viszont büntetés járhatna.

cimkék: Volvo / idióta / Volvo S70 R

Megvette a Volvo a Polestart

Már pár éve lehet kapni a Polestar által tuningolt Volvo modelleket. Eddig külsősként dolgoztak, most viszont felvásárolta őket a gyár.

cimkék: Volvo / tuning / Polestar

Luxusra hív a Volvo

Nem elég, hogy annyi év után végre bemutatkozott az új Volvo XC90, most egy nagyon durva luxusváltozat is készült belőle. Persze nem nekünk, hanem Kínának.

cimkék: szabadidő-autó / Volvo / Volvo XC90 / SUV

Új divatot teremt a Volvo?

Már tényleg csak ez hiányzott a terepes kocsik világából! Régóta éreztük, hogy egyszer újra meg fogja lépni valaki. A Volvo csinált egy emelt szedánt, és egy biztos, nincs elveszve a dolog!

cimkék: Volvo / terepjáró

Ezt is megértük: van új XC90 Párizsi Autószalon: Volvo újdonság

12 év után bemutatták a Volvo XC90 második generációját. Kicsit talán túl finoman is bántak a ceruzával, de ez még előnyére válhat. Sok újdonságot hoz a márka életébe.

cimkék: Volvo / Volvo XC90 / SUV / Párizsi Autószalon

Nem kamu, itt az új Volvo XC90

Végre-valahára elkészült a Volvo nagyobbik szabadidő-autójának második generációja. Az új XC90 nem csak külsejében változott, a letisztult forma alatt vadonatúj technikát rejteget.

cimkék: SUV / szabadidő-autó / Volvo XC90 / terepjáró / Volvo

A világ legmenőbb hajója egy Volvo

Ennél menőbb csónakot nem igazán tudunk elképzelni. Építője már csinált egy-két érdekes járgányt, de eddig ez mindent visz. Jól jönne egy ilyen a Balatonra.

cimkék: Volvo / kombi autó

Forradalmi útmágnesekkel kísérletezik a Volvo

A Volvo nemrégiben azt tesztelte, hogy az útba épített mágneseket milyen módon lehet az autók helymeghatározására használni. Fontos terület ez, főleg az önjáró autók miatt.

cimkék: Volvo

Csodálatos kombi a Volvótól Concept Estate Genfben

A Volvo új formatervezési igazgatója, Thomas Ingenlath három tanulmányból álló sorozattal vezeti fel, milyen lesz a márka formavilága a közeljövőben. Genfben jön egy kombi.

cimkék: Volvo / tanulmányautó / Genf / kombi

Lendkerekes KERS a Volvótól

Hamarosan piacra dobja saját energiatároló rendszerét a Volvo. A mérnökök 25 százalékos spórolást és a teljesítmény növekedését várják az új fejlesztéstől.

cimkék: Volvo / kers

Félti a bicikliseket a Volvo

Mostantól már nem csak a gyalogosokat, hanem a bicikliseket is szemmel tartják a Volvo modelljei. A kamera és a radar információi alapján dönt az autó a vészfékezés lehetőségéről.

cimkék: Volvo / vészfék / biztonsági rendszer

Egyedi Volvo karácsonyra

Egy belga Volvo kereskedő dobta fel a hangulatot a szalonban egy olyan modellel, ami sosem került kereskedelmi forgalomba,

cimkék: Volvo / pickup

Magát vezeti majd a jövő Volvo-ja

A svédek már a sofőr nélküli autózást tervezgetik.

cimkék: Volvo

Búcsúzik a Volvo C30

Az évek óta csökkenő kereslet megpecsételte a kis Volvo sorsát.

cimkék: Volvo / Volvo C30
videók

Ismét egy zseniális Volvo reklám

Ha reklám, akkor a Volvo igencsak érzi a dörgést. Jean Claude Van Damme teherautóval spárgázó trükkje után itt a markolóknak kiképzést tartó Dolph Lundgren.

cimkék: Volvo / reklám / markoló

A világ legpörgősebb Volvója

A Hoonigan-es srácok ezúttal nem brutális lóerőkkel vagy mindent átlépő terepessel riogatnak, hanem a centrifugális erőt demonstrálják egy félbevágott Volvo segítségével. Betegek! 

cimkék: hoonigan / Volvo / drift / umbau

Szívedhez szól az új Volvo XC60 reklám

A sikerhez ma már nem elég egy jó kocsi, hanem a köré pattintott marketing kampány is legalább annyira fontos. Csapatós, füstölős kisfilm bömbölő zenével? A Volvo tudja, hogy nem ez a nyerő szisztéma.

cimkék: Volvo / reklám / XC60

Haláli az új Volvo reklám

Halálos balesetek történhetnek, de nem egy Volvóval! Persze, egy szívrohamtól a svéd márka sem tud megmenteni senkit, az önvezető rendszerük viszont segít elkerülni, hogy mást is magunkkal vigyünk! Kicsit erős, ám humoros reklám

cimkék: Volvo / reklám / humor / halál

Extrém módon tesztel kamiont a kislány

A Volvo büszke arra, hogy világviszonylatban is kitűnő és megbízható tehergépeket készít. Most egy távirányítóssá alakított kamiont bíztak egy 4 éves kislányra, aki nem is kímélte a technikát.

cimkék: teszt / Volvo / kamion

Szerelők buktatták le a tolvajt

Nem mindennapi eset történt a minap Amerikában. Két szerelő vette észre a benzinkúton azt a Volvót, amit nemrégiben az egyik kuncsaftjuktól loptak el. 10 percen keresztül fogócskáztak vele, mire a rendőrök is megérkeztek.

cimkék: Volvo / üldözés / tolvaj

Elmebeteg Volvo csata

Svédországban járunk, ahol az utcán különböző Volvo átépítésekkel versenyeznek egymás ellen. Senki nem gondolta, hogy ott ilyen autós élet van.

cimkék: Volvo / illegál / street race

Biztonságot reklámoz a Volvo

Az XC90 segítségével szemlélteti a Volvo a jövő autóját. Helyettünk vezet és nem engedi, hogy balesetet szenvedjünk.

cimkék: Volvo / Volvo reklánm

Kamion pusztítás és felélesztés

Ezek a srácok szénné aláznak egy Volvo kamiont. Miért teszik ezt? Megmutatják, hogy pár óra alatt ismét menetkészre tudják varázsolni.

cimkék: Volvo / kamion / rombolás / építés

Öreg Volvo aláz szupersportkocsikat

Az öreg Volvo úgy veri el a sportkocsikat, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna. Van viszont egy kis turpisság a dologban.

cimkék: Lamborghini / Volvo / Drag / Vette

Van Damme Volvo kamionnal akciózik

Az 53 éves akciósztárt a Volvo Trucks kérte fel a dinamikus kormányzást bemutató reklámfilm elkészítéséhez. Az eredmény önmagáért beszél.

cimkék: Volvo / reklám / kamion / jean-claude van demme

A Cessna és a Volvo XC90 esete

Az SUV egy olyan úton halad át, ami keresztezi egy kifutópálya vonalát. Ilyenkor illene megállni és körülnézni, mivel ennek elmulasztása végzetes következményekkel járhat. 

cimkék: baleset / Volvo / Volvo XC90 / SUV / Cessna
TESZTEK

Ezzel indulunk a 24 óráson. Miután megjavítottuk.

Szép napnak indult, majd kellemetlen délután és pusztító éjszaka lett belőle, de a gép meglett.

cimkék: speedzone / Volvo / Nyirád / verseny

WTCC: bombaerős pilótahármas a Volvónál

A Volvo hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy három autóval áll rajthoz a WTCC idei szezonjában.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Muller a Volvóval tesztelt

Úgy volt, hogy Yvan Muller tavaly befejezte WTCC-s pályafutását, de lehet még fordulat a négyszeres világbajnokkal kapcsolatban.

cimkék: WTCC / Volvo

WTCC: Dahlgren elhagyta a Volvót

Robert Dahlgren az idén biztosan nem lesz a Volvo pilótája, a főállású versenyzés helyett mostantól egy svédországi autókereskedést vezet majd.

cimkék: WTCC / Volvo

WTCC: A Volvo a vb-címért küzd jövőre

A Volvo sportfőnöke, Alexander Murdzevski Schedvin szerint a svéd márka jövőre már a vb-címet célozza meg a WTCC-ben.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: három autóval tervez a Volvo jövőre

A Citroën és a Lada távozása miatt egyszerre két gyártó is eltűnt a túraautó-világbajnokságból, a többiek azonban nem képesek pótolni a kieső autókat.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: újabb svéd pilótával erősíthet a Volvo

A svéd túraautó-bajnokságot végül Richard Göransson nyerte meg a Volvóval, a diadal akár a WTCC-be való belépőt is érhet.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: visszatér Ekblom a Volvóhoz

Folyamatosan cserélgeti a pilótáit az idei szezonban a Volvo, a kínai hétvégére visszatér a csapathoz Fredrik Ekblom.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: ismét pilótát cserél a Volvo

Újabb pilótacsere lesz a Volvónál a WTCC-ben, hivatalossá vált, hogy Japánban Nestor Girolami versenyezhet Robert Dahlgren helyén.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Girolami Dahlgrent válthatja a Volvónál

Noha korábban felmerült, hogy a Volvo egy harmadik autó indításával biztosít bemutatkozási lehetőséget Nestor Girolaminak a WTCC-ben, ez valószínűleg nem történik meg.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: három autóval indulhat a Volvo Japánban

Az argentin Nestor Girolami a héten Argentínában tesztelt a Volvóval, még az is lehet, hogy a következő, Japánban rendezett hétvégén is lehetőséget kap.

cimkék: Volvo / WTCC

Ekblomot lecseréli a Volvo, Dahlgren visszatér a WTCC-be

A hétvégi portugáliai futamok előtt pilótát cserélt a Volvo, Fredrik Ekblom helyén a svéd túraautó-bajnokságot jelenleg vezető Robert Dahlgren folytatja.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: amerikai futamot szeretne a Volvo

A Volvo számára az észak-amerikai kulcsfontosságú piacnak számít, ezért a márka szeretné, ha a túraautó-világbajnokság visszatérne a kontinensre.

cimkék: Volvo / WTCC

2017-től csak a WTCC-re figyel a Volvo

Komoly átszervezés várható a Volvo sportprogramjában, már a következő szezontól teljes erővel a WTCC-re koncentrálhat a márka.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Björk hozta eddigi legjobb eredményét, aztán apa lett

Két negyedik helyet szerzett a Volvo a WTCC hungaroringi hétvégéjén, a csapat ezzel beállította Robert Dahlgren 2011-es legjobb eredményét.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a bajnokot nem lepte meg a Volvo tempója

A vallelungai kollektív WTCC-tesztelésen jó tempót mutatott a sorozatba idén beszálló Volvo, ami nem lepte meg a címvédő José María Lópezt.

cimkék: Volvo / WTCC

Lecserélik a safety cart a WTCC-ben

A 2016-os idényben nem csupán gyártóként csatlakozik a WTCC mezőnyéhez a Volvo, a biztonsági autót is a svéd márka adja majd.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a szurkolók többet várnak a Volvótól, mint a Ladától

A WTCC a hivatalos Facebook-oldalán tartott közvélemény-kutatást, amely arra kereste a választ, hogy a szurkolók szerint melyik márka lesz az idén a befutó.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Megvannak a Volvo-pilóták rajtszámai

Az idén új gyártó csatlakozik a WTCC mezőnyéhez, a Volvo két gyári autóval kezdi a programját.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Akár futamot is nyerhet az idén a Volvo

Új gyártóval bővül az idén a túraautó-világbajnokság mezőnye, a Volvo két svéd pilótával, Fredrik Ekblommal és Thed Björkkel száll be a WTCC-be.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: Dahlgren a háttérből segíti a Volvót

Noha a WTCC-be jövőre érkező Volvo üléseit végül két kevésbé ismert versenyző, Fredrik Ekblom és Thed Björk kapta, a sokak által befutónak várt Robert Dahlgrennek is jut munka a svéd márkánál.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: két svéd pilótával indul a Volvo

Bejelentette 2016-os versenyzőit a túraautó-világbajnokságba jövőre beszálló Volvo, a csapat két svéd versenyzőt indít a sorozatban.

cimkék: Volvo / WTCC

WTCC: a Citroën kiszállása nem változtat a Volvo tervein

Hiába érkezik jövőre új gyári alakulat a WTCC-be, a mezőny bővülése csak egyetlen évig jelent majd több résztvevőt.

cimkék: Volvo / WTCC

A WTCC-mezőny imádja az új Volvót

Noha egy ideje már sejteni lehetett a Volvo beszállását, a hivatalos hírtől az egész WTCC-mezőny felbolydult.

cimkék: Volvo / WTCC

Novemberre meglesznek a Volvo WTCC-s pilótái

A Volvo keddi visszatéréséről szóló bejelentés egy dologról nem szólt, ami nagyon fontos lett volna: hogy kik lesznek a csapat pilótái. 

cimkék: Volvo / WTCC

A Volvo csak 2018-ban nyerné meg a WTCC-t

Kedden eldőlt, hogy a Volvo többéves programmal készülve beszáll a túraautó-világbajnokságba, a svéd márka az S60-asból épített versenygépet. Nem akarnak azonnal nyerni.

cimkék: Volvo / WTCC

Az első képek a WTCC-s Volvóról

Ahogy arra az előzetes fotók alapján számítani lehetett, valóban WTCC-s versenyautót épített a Volvo, illetve a Polestar Cyan Racing.

cimkék: Volvo / WTCC

Újabb kép a WTCC-s Volvóról

Egy hét múlva lesz nagy bejelentés a Volvónál, pontosabban a Polestarnál, ami nagy valószínűséggel a WTCC-be való visszatérésről szól majd. 

cimkék: Volvo / WTCC / Polestar

Michelisz szerint jön a WTCC-be a Volvo

Indulhatnak a spekulációk: Michelisz Norbert a blogján írt arról, hogy szerinte jön a Volvo, és hogy várhatóan egyből erős is lesz. De vajon miért reagált volna így és ebben a formában egy kémfotóra?

cimkék: Volvo / Michelisz Norbert / WTCC

Visszatérhet a Volvo a WTCC-be

Francois Ribeiro, a WTCC főnöke hónapok óta célozgat arra, hogy több gyártó is érdeklődik a sorozat iránt, a pletykákban állandó szereplő a Volvo. 

cimkék: Volvo / WTCC

Szpojler: A pogány madonna (1980) Tűz, Csucsu!

A maga idejében szenzációs közönségfilm volt, ma már tömény retróélmény Bujtor István első Ötvös Csöpi-kalandja, amit minden autó-, mozi- és Balaton-rajongónak látnia kell!

cimkék: veterán / mercedes-benz / Volvo / Lada / Opel / film / autós üldözés / mozi

A Volvo kivonulna a motorsportból

A Volvo nemrég kinevezett marketing igazgatója szerint a versenyzés nem passzol a márka biztonságra és kisebb motorokra fókuszáló stratégiájába, ezért minden sorozatból eltűnhet a márka.

cimkék: Volvo

Ezt tudják ma az önvezető autók

Tetszik vagy sem, a közeljövő slágere a magát vezető autó lesz. Megmutatjuk, hol tart most a technika és melyik márkától várható a nagy áttörés. Ha várjuk egyáltalán.

cimkék: német autó / Ford / BMW / Google / Audi / Volkswagen / Volvo / mercedes-benz

Idén is sportosodik az autókínálat II. 2014 újdonságai II.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: mercedes-benz / Toyota / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Lexus / Skoda / Volvo / Ford / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini

Idén is sportosodik az autókínálat I. 2014 újdonságai I.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: Ford / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Toyota / Lexus / Skoda / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini / Volvo / mercedes-benz

Az év búcsúja

2013 nem csak az izgalmas bemutatók, hanem a nagy búcsúzások éve is volt. Összegyűjtöttük a top 5 tavaly nyugdíjazott típust.

cimkék: Lamborghini / Volkswagen / Lada / Volvo / Fiat / veterán / youngtimer
címke felhőtartálymonte carlo raliJeepgolfautóFord F-150Seat IbizaVidaPersonal AssistantKínai Nagydíjautómosásszállításmercedes-benz s-osztálysávváltásjelmezborzpezsgőMarchionnaluxus buszelsőRimacPosrchewellnessAyrton SennafegyveresekBentleydaruCardokhulladékgyűjtéskubaWillys. modernSata-raliValetAudi TTBugatti Gangloff CoupeYuliannaHyundaidrámachrysler 200CaymanDél-Koreanyújtott karosszériaCessnasejkközlekedésTucsonRickard Rydelli3 REXspanyolMaybachmesefigurákAustinhúzásWaldowSvéd ralijótékonyságtörvényFord FocusJeff GordonKodiaqPepsi MaxbillencselefántlakóparkStratosdízel motorEsteban GutierrezfacebookForza 7Indiai Nagydíjferrari 458 italiakihajtóFalconmegtalálténekMNASZAurusBelga NagydíjAirscarfsütiszörnykarbonMbDesignvízamerikai humorsátorBac MonotemetkezésdugóWTCCLincolnE30wtfegyezményspeakerAWDTestarossasúlyelosztásbentley mulsanneMonte Carlo rallyszelektív hulladékQ6akciósugárhajtásúbénázáskombi autóminigunAMG GT Renzo ferrariTonaleF1BalefelhasználóNissan GT-RHongkongThe Mint 400Corbellatiskoda superbelakadCO2családi autóMichael SchumacherstadionMazda3biztosítóFordGTOMercedes EVO 2Opel CorsaSupermanautomatikaFranciaországMichelinépítkezésKia SoulVilnerillatosítóRenaultMonacokólaS-Edition24hSciroccoelektromos autóFerrariPeoplevirtuálUTVBMW X4szolnokrönkcitroen c-xrD3 GroupbuszmegállócsajozásrendőrségTyler WittePutyinYeongamlimbócigilefoglalt autóknyereségkonvojFiat PandarendezvényGenfFerrarigőzMaserati GranTurismoFIA GT3nyíltnapJohn Cooper WorksugráskatonaitruckAcropolis-raliTouristenszaltóOpel Adam RallyNissanGarázs TVelszaladösszkerékszimulátorjet-skielektromos sportkocsiautópályamatricajames bondgyőri Audi-gyárCamaroTOP10BatmanesésCrystal HooksWaymoadatokLancerRobotruhaRangerSWU2Racing EditionVauxhallsorozatkulcsSebatien LoebkölcsönzőSinsheimbambuszDakarShelby GT350RKanadai NagydíjGorillazszórásBulldoginasTitan XDkersBentley Continental Flying SpurAudi TT Cupszőnyeg458 SpecialePorscheBentley FalconLand Rover DefendercserevillamosSCCMclaren 570Sporsche macanNestor GirolamiISMomkhanaKlassenzúzórinocéroszLaFerrari ApertasólyomDavid Hasselhoffmunkagép960arabDodge RAMemissziós normaExtremebikiniJustin Wilsonangol motorJaguarLand RovertuningmackóHonda eGran Tourismotrident iceniluxusRCTraficpattogatott kukoricaPlaystationSpielbergelszabadult járműújhőségkit carzombiPro Ceedfelfüggesztéshalottas kocsiJon OlssonR5Gordiniamerikai rendőrségAbu Dhabi NagydíjdízelautóMaseratiKharitonin488közútSkodaKancsár FerencGladiatorijedtségPeugeot 508crashFerrari 355 S SpidergurulEQCe-trongázgyűjteményveseegyüttműködésátnevezéstelefonmentésChevrolet CaptivakimaradttélbelsőBosche-NirogiccsEMCvolkswagen boraautókulcsFerrari CalifornianapsütésSierrazsenialitásCaliforniaOpel AdamfelfrissítéselnöklefulladCrossland XnagymamaChicagoMáltakínai piacautótemetőhibridgázüzemű autóMaserati 3500GTedukációtesztpályamotorosrendőrátépítésMLBNissan AlmeraRufpanzióRapidEjótétkoncepció Bugatti VeyronhullámNasser Al-AttiyahJanner rallyBMW E30gázrobbanásBreitling Jet TeammodellautóMercedes G-osztálylyukBMW 6-os sorozattúlméretesrevansctsDemonKalashnikovford kaPiercarlo GhinzanijógaigazoltatáslandolásnapfénytetőArany KormánykerékHeritageHoldentolatásbombaautós találkozóNissan SilviajogfékzúzásBruno Spenglerterepjárófurcsa járműValenmelegVályiOpel KadettRollsAbu-DhabitüntetésüvegkárYamahaSecurityChevrolet SilveradoBahraini NagydíjSVmorganFord FiestabakancslistaMitsubishi G4sylviakárosanyaghangbúcsúhíd cserebakigesztushíres autóAlaszkaRX-VISIONSubaru ForesterFerrari 599 GTBZ5ADAC Deutschland rallyMicheliszEmilyEksoVestLaptimingdemonstrációbénakirálynőSteve JobsWWEBMW 4 Gran Coupévédelmi minisztériumFiat 500Super SportMáriapócsHonda CivicijesztgetésLancer EVOhangprojektorromán autóTouaregmercedes-benz c-osztályCsehországAudi R8pisztolyW213BMW 1Ben AffleckSimplexangol autóVivaroablakNissan JukekapszulaPeopleintruktorszippantós kocsipénzszállítóCayman GTSTwittercentenáriumKovács Ágikínai közlekedésvilágrekordTörökországlicitspeedGamesconkombájnDB9bolondrégiMotkányrugóAlfa Romeo 4CTallinlegdrágábbpumpaNissan MaximaterepfoghúzásSanta CruzPhaetonvillámlásPikes Peakvakvezető kutyaCintraLMP-1lasszóquadskiNémet Nagydíjvasúti átkelőkerítésvideó válogatásbiztonsági autóNissan NoteidőskézifékAlpina B12LodgyunboxingrészegQoros 3Lotus SUVbessenyeyrobbantásfűnyíróHonda Civic Type-RstartKertész KrisztiánizmozásburnoutModel YGörögországittasCelicaMatteo Malucelligyorsításbrutálmázlistafrankfurti autószalonFernando Alonso4MATICAriel AtomcinemacsalásMercedes VitoPace CarlövegKoenigsegg Agera HHFiat TipoSergioAgera RSMazda MX5Subaru Imprezajavításlerobbanlufthansagyorsulásúj generációfreighterÉv Autója 2017önvezető rendszerbevásárlásextra 300donington parkGT3karcMiataborulásjárókelőKatarkaszkadőrkipufogóültetésQVkalapácsBessenyey ZoltánplatformoldalkocsilángMichelisz NorbertkéselésBloomLebarongépi mosóDodge ChargerAlfa Romeohaszonjárműjason stathamVWAcuratávolságCompassFord EcosportmotorLukács KornéltrolibuszOlssonkukásautóOpel MagyarországEvoquevolkswagen eco upcsajokFiesta WRChosszútávú autóversenyönjáróstretch3Dcobra 11Toyota S-FRBMW 4-es sorozatnissan leafforma-1sárgaautós hírekMaserati QuatroporteSeatSsangYongStepwayOpel GTMalajzialeopardfailMarcello LottiEclipse6x6Pepsiszembe sávHyundai i20 WRCInterlagoslazae-Golf918 Spyderaranyland rover discoverySuzuki AuthenticsMegane RS Trophyvégső állomásgyerekjégautó34 órás versenylimitáltmotokrosszkrosszNissan IDxBarcelonaporsche 959japán autóbüntetőfékSuperleggera Volanteelektromos rollerEngstlerBMW X5operatőrABTMissiletávolmaradáslada samarataplói3NvidialánykérésSportsrolls-royce phantomLFAOscherslebenMinyonBMW 5 GTBuickChicheritjwrcTolemankeréksprayjubileumFR-Sautópályaautós jövőelektromotortargoncaCarlex DesignkézikönyvWLTPAntonin TlustakJapán NagydíjVarekaiMercedes SLS AMGautós üldözésutcakezdőCountachm5letartóztatásgarazs.tvXC40P100DirodakályhaSzilveszter rallyLandwindUberBMW 503Mick SchumacherHUVlopós autókicsúszásID.Rfröcsköllevegő meghajtásColoradonői vezetőPekingi AutószalonpáncélozottCitroenhanninenújjáépültpulykaTalismanChargeszörnyetegcsúnyaOpel Antarakajatolvajszabadidő-autóelképesztőindításRedJetkátrányTransformersRedSeltosLamborghini MurcielagoKoenigsegg Agera RkisfilmKevin MagnussenEgerolasz autóBarum-raliZafirahackelésS90bérautóGenfi Autószalontörök közelkedésBJkigyulladtbajorrakományfurcsaságMercedes-Benz A-osztályVolvo modellZacariaMazda CX-9autósüldözéstöltőCadillac CTSDRIVE PILOT720SGRMNLanciaplázaelőzéshuligánokRaptorFerrari 599 GTOTipoFenyrlovaskocsiAveoVenomwiesmannvilágításFiestaautósportkínaemissziós botrányleggyorsabbDodge DartLamborghini Diablohídvolkswagen beetleDucatohangvezérlésS600szabálytalan autóATS-VszalonLas Vegasbentley continental gtFelix Baumgartnercserbenhagyásrenault sanderokanadapeugeot 308 swMogyoródEVOMelbournebetöréskonzolHeinz-Harald FrentzenhalottaskocsifesztiválDurangomúzeumautóútAutós eladásokIndyCarMarine EditionterelésBYDVolkswagen PhaetondonutoposszumvetődésJohannesburgNissan Sentravásárlóford c-maxbukfencWolfsburgErzsébetarany fóliaEF7Porsche 993TCR EuropeF40OstbergáldásHong Kongkompakt autóA5Shelby Daytona CoupeteljesítménymérésiNextQorosemojiCountrymanAusztrál Nagydíjzsiráfhyundai i20rossz útInfinitiKerényi ÁdámVolkswagenBMW X6francia autóXElektromos motorAgerapirosünnepiAWVInfiniti M30djövőképtesztkisteherautóműszerfalBZZZLykan HypersportSmartBrazil NagydíjmedvelépcsőbringásForms-1Qoros GQ3InfernoiX3NorrdschleifeAlfa RomoedudaDragon MountaintűzoltóságMotorexoldtimer találkozóbefutóRowan AtkinsonkereskedősertésorigamiTorsten Müller-ÖtvösMotorsKia NirokeresztbeönvezetőBattistaaszfaltterepezésUPSChuck NorrisLapraszerelt autóMonzaAudi Prologue AvantA45drogAudikatonaporcheultraibolyamotorosPortugáliaautókiállításJänner-raliMehdi Bennanihot hatchiCarKia PicantoBJ BaldwinluxuscikkVolkswagen JettaszerencseSergio MarchionneSebastian LoebJeep CherokeeoválpályaparkolásZotyejelölésCanepareflektorformapusztításEvijaProteamViperAfrikaRadicalmeganeErzsébet királynőCygnetJCWverekedésSuzuki KizashiR8 SpiderCrosslandkoreai autóbalhélancia fulviamentőseladásTargaNetflixvolkswagen golf sportsvanNAAFhókotróoroszlánkábítószerCitroen DS5VeyronAIDSGallardogyilkosságversenygumiszabályozásChironDan BilzerianBMW E30 M3olajBMWÁmon OlivérbaseballFinal Fantasysuzuki balenomercedes-benz mlckaszinóbátorukrajnaVeszprémYouabian PumaUAZEasytroncijótékonykodástávirányítós autósordoreggeliNyirfás JuliannaEtnaAlpineNASADodge HellcaterősautolivSUVrajzmenekülésbeszakadt burkolatGumball 3000rali-európabajnokságSanta FeSuper Sport 300+SebringE63 SMartin CaceresGTBegyediMlada Boleslavsubaru wrxÍrországKugaMaserati QuattroportegyanusítottCaterpillarApriliaNissan NV 200vonulászebraQ60DaciaKoreai Nagydíjcélkínos esetPiquetkizárásGTHill ClimbEVbritish greenlancia deltaJaguar XFR-SmeglepetésKaroqPriorF8 TributoSaab 9-3nyerészkedésdróntermeléshibrid sportkocsiRenault TrafficAssetto CorsaködDefendersávtartó275figyelmetlenKadjarjátékautólisztfeltörésvonatPeugeot 207radarToyota SupraGrand DustergördeszkapedálJorge LorenzoSuperleggerasnowboardsípályaColins Crestmobiltelefontechnológiahősnyomtatásszirénacustom carPriusörök garanciaSkoda Octavia RSFerrari FXXtúlsúlyboxerelőzetesUSACross ConceptRally Cupingyen autóLS 500hGlobal Vehicle TrustFormula 3randiStockholmveteránBill GatesDragveszteségFootkhanaDaniel Ricciardoparasztde tomaso panterarobbanVAV2CVelektromos autózásMad Maxdarázsnőklada grantaroncsCruzemexikói autócsomagszállításfelszereltségAlpina B3Rally du VAR 2012rongChevrolet CorvetteBrexitspecialBeppo HarrachTada TecujahajóyoutubekamionsofőrtérképpörgetésTobias MoersráncfelvarráshasználatijégFerrari LaFerrariscooterMP4-12CálcázottsportBlack BearIRCszétverigyakorlatNicolas CagemotorhibaJozef KabanmegsemmisítésautóPistaMcLaren P1moziútPorsche PanameraAudi RS6Jean AlesitrélerfékpadhivatalosmurvaNissan Skyline R34hőkamerasunyiblack fridayFiat 500Leldurranskylineszállítódefektbmw x1Bob LutzSSlábbal vezetpassatPur Blancring-txifestékHondaCorvette Z06miniszterelnökSkoda OctaviahajléktalanLiberty Walk4x4JannarellyUltrarasszizmusrajtLexusStingerfisker surfbatmobilehangutánzósegítDevel SixteenCadillac ATSMANördögszekérkabriófüstSRT ViperMercedes S-osztálycadillac devilleelsőbbségMercedes-Maybachautó rongálástilosban parkolásGuinness rekordtridentX5Mmotorpalettaoroszstreet racehumor24 órás versenyMakitaSirok488 PistaheccMercedes A-osztályürülékM0jó emberKimi Raikkonengyorsasági motorkonföderációs zászlószociautotalalkozohulladékgazdálkodásToyota EchoWalter CsabaJari-Matti LatvalafaepizódMercedes-Benz SLS AMGAxiálSixthatótávgreenlineDavid BrownámokfutásgyújtogatóközlekedésbiztonságChristiano Ronaldodacia loganeladakMaserati LevanteNascarborulSpecialeVignaleAston Martin Rapide SVelarkamikazeBugatti Veyron SSJosh CartuárokbadasssivatagMax MosleyFord MustangCX-5Nimródjelzőoszlopbaja 500GMCSvájctáblaDisneyXC60hóemberEric BoullierLiveWirerepülGLAFerrarRobert Kubicaromán közlekedésS1névOrlandoMacan SbevásárlókocsisorsszínekbrutálisMitsubishi3008 GTszoknyaatkinsonvízbenDokkerRubiconáremelésközelfelfutóUsain BoltmotogpKefo Motorsportcar pornWalterné Dancsó Adriennvillanyautólexus rcTata ZicaVenezuelachevrolet cruzeTourneo CustombanTom ChiltonToyota RAV4ISISOtt TanakERCfotózeneT-CrossreklámChevrolett CorvetteroncsderbiSLKOne:1BMW 3 GTimprezaSpaúthibaLada Prioraszánkójeges útráfutásösszehasonlítóLotus F1Spirit Of EcstasyemberségszimulálásWSRfogászatnézőRomániabikaZöld pokolfocikanyarFRHappyKiamezőgazdaságBentaygaFedExadásWintercontactNissan rekordMotegiangol közlekedésfelajánlásFerrari F40 LM BarchettaBrazíliaBMW 2 Active TourerRenault Clio TrophySuzukadurvafelakadévnyitóVida JanifelelőtlenprofitF5superquadfóbiaLPkilök500furgonmegelőző filmgunPauváltópoénHaasBZP1ShellKuala LumpurbiztonsággarázsajtóVetteautómentésAudi A2fokozatsorompópaintballágytúlkeresletrageG63jégesőjövő közlekedésefrontálGoodwood Festival of SpeedbuffieringabalesetmegelőzésKTMEurosportbalesetmegelőző rendszerbesirtunkFormula StudentraktárVolvo S70 R3d nyomtatórepülő autóSuperbikeBethelelőjegyzésMGF150kergetőzésroad rageDacia DusterMastergyalogosvédelemEspadaZR1Audi S5Trophy TruckautótolvajPorsche 911nyárcsúszásMike TroutVaughn GittinraliLa Voiture Noireroadstertrack üzemmódtörésRat Rodpaul walkergarazsdynowalter röhrlpieter tsienGyulay ZsoltBMW 7Wald InternationalMercedes Maybach.kávéVolvoKoncz GáborKetterer ContinentalCupraRenault Meganeszemétszedéshot rodGR SportSpanyolországSuzuki SX4dagályVeneno Roadsterüldözéselektromos szupersportkocsiFord Fiesta RS WRCtilos parkolásapplikációhumotföldcsuszamlásUSA NagydíjNürburgringbmw maasaicaMaláj Nagydíj760LiForza HorizonSRTvírusSmart CabriofekvőrendőrbaktériumpickuppáncélosSamsungLaFerrariNyirádepilepsziaberagadOlasz NagydíjSport SVR4 ConceptzúzdaKlaus FrohlicrakétaChevrolet VoltDevelszilvszter raliPokemon GoCitroen C3X1TCRarab autóhomokapokalipsziskombiDél-AmerikaWill Stevensnémet sportkocsiládaderbikápolnalóerő harctanulmánySesto Elementojarri-matti latvalahibatűzoltóAndy PriaulxPHEVM550drendőrvadnyugatfolyóGyurtarombolásdaewooReptárVerstappengyerek autóAudi A3Mercedes jövősárga zászlóAMG GTnissan nv200Rallysziklamajdnem balesetForza Horizon 2érthetetlenX-osztályGymkhanaWRC3XJ220offroadLASLCwcStellaategoW SeriesToyotaBaldwinGT-Rközterület-fenntartásFerrari F12350zAlpinalabradoralternatív üzemanyagSnowkhanaretroautóGT2MarokkóR28CMagyar NagydíjhihetetlenAston Martin Vulcanforró vízbaleset tengelyQ5profiPorsche 911 Rbruder500eidőjárásjapán piaccsodaWRXTakataVIPOpen GTlövöldözésLada NivadagadtRange RovertilosInchelyszínelésExorcistTWOFACERolss-RoyceGumperthírekszenzorGooglemarketingRenault Twingo959mobilStelvioorosz közlekedésUH-1Volvo XC90havas útleleplezésGhostMitshubishivirtuálisMcLaren MP4-12C45205Ford RacingomlásMikulásLexus LF-SApolitikaflame warBob Belleladó autóJaguar XFKevin Abbringturánbiztosításpiros lámpaszimfonikus zenekarArab autózásvákuumleállásprojektorLance StrollreflekszMercedes SLSakkumulátorSonicRS6gyúrásvolkswagen jettacaddyfejszeForma-4listaApolloparkoló asszisztensemblémaBuggyJeanner rallytulajdonosamerikai autószénaHarley-DavidsonSmart ForFourMatthew CampbellelgurulNissan 370zdarálóGT 4Karsanland rover discovery sportEurópa NagydíjFittipaldiRali du ValaisToyota PicnicPosaidonkedvezményRSQ E-TronharrachmérésbestsellerTouringvészfékstorage findSAS Iriscsempészetrobotizált autóSigdsrallyRoad RoverhirdetésmázliHockenheimLadaNeonJaguar X-TypeAston Martin DB9versenyMartn ProkopIndy500modernRolls-RoyceHofmannfilmesRX-8importnyomtatotttahóhumorosrally du VARBrit Nagydíjfelnitéli gumiPeugeot 2008haláloslowriderSuzukikötélhúzásHuayrasofőrös autóMcarenInsigniaTacomaösszefogásJettaSilveradoalfaTrans AMrepülőLandauletgullwingGTVAdria Cennidigitális szemüvegHybrid4napelemMarius AasenhollandA4Grand CherokeeSiennajárdaállatrendvédelmi erőkátadás2WDbejelentéspótkocsitestEcoboostGRJeep RubiconRali VBJumpycélgépM8robogóelső vásárlóBertha Benz2019elaludtelsüllyedAygopápaAnton YelchintrailerCadillacGT40DaytonaLe MansGLCHalid AvdagicdömpertrezorMontenegrovámRallyekötekedésBMW Z4Infiniti Q50RoushV8 SupercarHoonicorncsomagAmerikai NagydíjPorsche BoxterPharrel WilliamsmásolásToyota Yaris RSG63 AMGsteve mcqueenDucatibiztonságtechnikanapenergiaRenault RSPeugeotLada VestaversenyautóMarioarab közlekedéstoyota 2000 gtMarchionnedigital lightDCJensenRhys MillenszörfMission ELummaCars&Coffepeugeot 208 gtiAston MartintávirányításautomataHoonigansakadályporral oltóprototípusfestésLexus ISDTMszélvédőmosóEurópai BizottsággyalogosnézőkSan DiegojelzésLMSillegális versenyhalálesetVolkswagen GolfA120Forza MotorsportaprkolóriasztóHyundai i30sebességF430ItaldesignTechartháborúhernyótalpMonacói NagydíjszáguldásVATHrenault talismanLettországmólótragédiaRed BullSabine Schmitzkilökésveterán autókésésFormulavárólistakínaivezeték nélküli töltésTSIC3TFSI46túraautó világbajnokságLeaf RCgyerekekterrorszarvaselektromos terepjáróChallengeKazahsztánMarco WittmankráterRX-9sínSubarutrükközésAudi A6vételbetonkorlátVolkswagen TouaregHumveeVFTSautomata váltóQatarlövésmárkákForma-1 Spanyol NagydíjvárosEurorallytraffipaxÉv autójamentőTiguanG650Bitter SándorROALCX40selfieünnepi modellfegyverSemarepülésközlekedési lámpaSherp812KOERUmarkolóháromkerekűImolastatisztikaMarbellakrosszmotor2013Audi RS3Rali EBToyota TundraélőRubens BarrichellobicikliútScoutlineExclusivehistoricTaco BellbenzinkútMinimoFlameyellowstoneEnerGForceNovitecVW Golftoyota land cruiserCorvettepadkaHollywoodmosásmercedes-benzVolvo S90panoráma tetőZumaTerrakhanaM4 GTSTata Nanobarn findKlausz KristófalvásautmoataSTtéli közlekedésAwaini5RinspeedrobotautómegszorításlimuzinFanatecRXSuzuki Swiftiskolabuszchris MeekeIndiadodzsemHillclimbTechnicLevanteGyulamodellfrissítésFerrari 812 SuperfastShanghaivezetésgyilkossági kísérletTim GáborR34autó lopásdunabunyóejtőernyőIndy 500alvázbukásGLEszállodaV12sérülésIsuzuBMW 5önzetlenMiguel MolinakipörgésRenault CliotűzcsapnavigátorbicajZengő Motorsporttraktorrendszámford thunderbirdautószállítóMoszkvaRed Bull RacingrottweilerXJ13felahegyreAusztriaGigafactoryJeep WranglerteherautóGMC Sierrahonda integraDacia DokkerpályaKecskeméti BalázsgyáritalálkozóherbietáskabalesetekVolvo reklánmritkaságEscortBMW 2-es sorozattilalomScoutpeugeot 205 gtibemutatóVila RealModel 3Miami ViceigazságszolgáltatásfejesbővítésBajafalsefalselimitált szériabmw m5székjégkaparóJurassic ParkMcFlyHammangerillagokartvisszahívásNew JerseyvontatásVin DieselDelta HF IntegraleTrustKia Forte KoupkátyúelszabadulHonda NSXTaycanlökésgázszivárgásmacskaBonnevilleTesla Model 3elektromostehénkupéferrari enzoSuzuki VitaraJames MayreakciótűzijátékhírFiat 124 SpiderujjlenyomatbontáspályanapSuzuki AltoiphonesportkocsitDBXkétkerékvadászatAirbusFrankfurtszellőzőVolkswagen PoloDetroiti AutószalonwrcKriszmotorháztetőtávirányítósmandzsettagombmosóGuerlain ChicherithibridautóGuerlainőzléghajtásámokfutómagabiztosságFerrari F12 BerlinettaPCDél-Afrikastop táblagengszterOlivier Panisorosz tuningAll-TerrainATSshowHotwheelsaudi a4bunkerversenypályaroncstelepValkyrieMcLarenPeugeot 308üzemanyagbmeutatóEurópa BajnokságSportwagonNYPDXD3VÉDABrillianceSuperfastszabálytalankodásFuriouselbocsájtásBMW 8karmaItaliaoff-roadsportautóTwingoflörtgyorsulási versenykereslet csökkenésátlagMcitroen cxelmebetegBryan buffieregyterűspecifikációkKais60EnglerChiron SportgumiszalaggyereküléstánckémfotóHadik AndrásAventadorFicza Ferencbörtönvárosi minirongálásPakisztángörkorcsolyaPethő IstvánBMW M4 GTSGoPro5008utcai versenykereszteződéslángszóróMitsubishi OutlanerzuhanásNicoKim Dzsongundacia sanderoaromatanulmányautóállrendőrRali OBLancia ThemaamerikaiMercedes-Benz M-osztálylízingclioRon Dennishavazáskisautótévégyárleállásnagy sebességautótesztlopotthalálos irambanOutlawAudi A8 L SecurityOpel Cascadaspanyol autóbajnokságdízel botrányázsiai közlekedésIndyMercedes GLEgyárLada 2104ittas vezetőWRX STIszenzációbiztonsági övEliaMonsterdöntőMarcus GronholmszemetelésbringaAMGSpanyol Nagydíjalagútévértékelőhangutánzásjapán közlekedéshangfalHyundai ix20menekülNissan AltimatePuskádi JánosGenesis G90CentenarioSlovakia RingSebastian VettelIrmschersikerKakucsHenessey Venom GTYarisMadárszupersportkocsibírságPlútóWorld Series by RenaultSkoda FabiadoppingretroReal Madridégő autóskoda 120Super TrofeoR3TigrisdizájnstúdióOpelBobRS4F-150erőszakkommunikációbetonillegálhirtelen kormányBAICOrosz NagydíjAudi TT-RSmobilitásturán frigyesHummerfékútLamborghinifelvonulásKrózser MenyhértJaguar XFRnissan gtrhajtűkanyarpotyautaskereskedésmanuálisX-TrailjachtorrszarvúBMW M3570SBMW I8pénzfilmIED Syrmaközterület-fenntartólelepleződésGTAVelociraptorIATproblémaPumatankMinibignyirfaselszabadult911 GT3 RSKAMAZmelegedésMicraautókereskedésFord KugabetonkeverővizelTomini ClassicskazárKomáromorosz autóAlpina B7jean-claude van demmelada 4x4BudapestpengeRTRHorizonMagyarországBoxsterfüves cigikisvasútVilágbajnokságBelgiumI-PaceA-osztályidiótaPeoplePeopleJaguar XKR-SVorsteinerBlazerelakadásLamborghini Veneno RoadsterJakus Tamásliepája-raliSpykerArteonÉrdi TiborHuracammárkaDB11szerződésboxBútor RobifelfújhatójelenlétYpres-ralirányitásAnniversaryRoberto Merhiversenysportösszehasonlító-tesztőrületSolbergF3Chargermercedes-benz econicszondaesőC8SilverstoneHyundai Genesisteddypókforgalomrush hourtrutyiaudi q3Dodge ChallengerHonda CR-Vegzotikus autókamerásdizájnerhard topgyászhírcrossoverarmageddonkésszemmozgásdragsterSennaimpalafelvásárlásKodiakképTSARAVisionsült krumpliJohn CenaschumacherVolkswagen Up!Uruskarácsonywhite-collarAudi Q2öregbenceyoHummer H1lexus nxóraaratásutcai autókutyaékszerreflexOpel AstrasavMemo GidleyDwayne Johnsonidőmérő edzésGT4bankautomataChevrolet Camaro Z/28viccRkormányhomokvihargalambEurosol-Honda Civic Type-RRafael NadalGrandland XARTRoad AmericaPontiaclökhárítóidiótaPeopleNémet túraautó bajnokságNiro EV4polgármesterMiniélményautózásMercedes E-osztályutasításeszméletlenfelhőT1David CoulthardAcura NSXrekorVenom F5GMC YukonaudiodrágasofőrfutármásodszorGiuliavideóLykanClimbkhanaRenntechTieWatkins Glenhoonigansvéd piacMercedes-Benz G-osztályOPCbmw 507csehPolestarévfordulóM6F50MarconiBuick RivieraSLS AMGlaptimelebukáslogoLamborghini UrusCayman SzsúfoltságAurus SenatyoungtimerViper SRTWalmartNordschleifesütiCaterhamkínai autógőzgépSentrysztori458evolúcióRodasFrank SinatraFord F150költözéskémfotókSt. James Editionjó sofőrTataColin McRaeB11SenatlezárásGLBalkalmazásLaguna SecaolajcserevasútVitoCoca-ColabontógolyóforbuszgázolásapaWestfield Megabusavizes útCiprusVectraNurburgrinHilux992instinctelveszvestopAutopilottankolásAlex ZanardipoloskarosszullétJanner ralibalesetVitézi Dávidamerikai közlekedésbunkóPeugeot 208Carlos SainzluxusautónepperautógumiDannyfelúszáslánchódmezőrületjaguar f-typeRober KubicaRSRx7robotgyorsasági obvolkswagen bogárbüntetéspostásHollandiaLe Mans 24hFestival of SpeedspeedzoneGeneral LeeTrabantlakókocsiDronekhanaChelseanyílmini cooperGazoo RacingAmbienteLamborghini AventadorszerkezetKarinaanimációsluxus termékwörtherseeBMW M5 CompetitonErwin WurmJerezDániarolls-royce wraithsüllyedésrokkantpalettagödörelektromos versenyautóW MotorsChevellenői sofőrolajfolttávirányítós indítóFocusszekérOpel AmperaB2szingapúrForma-3Carlos Ghosnx6AthénsafariML63 AMGnissan navaraSwiftMagyar Termék NagydíjtechnikatetőF2kiállítástaxiLuc BessonCorsica-raliHunGarianChevrolet Camarojávorszarvas-teszttalálmánypolo r wrcDodgeMexikóMount EverestSpongya BobhegyHonda Preludeelőzkivetítőm1raMercedes S-class3D nyomatásForma-1 Bahreini NagydíjKia RioChevrolet Impalakörforgalomrali-világbajnokságAMTSCadillac ELRAppletesla model xelektromos töltőbarátnőMercedes C-osztályfiskerMIGSvédországManorbefektetőBreitlingSzilveszter ralihelikopterautó eladásgumiégetésZFfilmes autólamborghini gallardoLamborghini Huracansportszerűtlenprémiumautókörnyezetvédelematvajtóvásárlásvicces videóoroszországcsúszós útExplorer STGuardMichael JostSwift Sportnémet autóactrosMarvelAston Martin CygnetDusterMG ZSolcsó márkaHonda JazzApertaBlackPókembertechGiulia QVClarksonhányásWTCRS65favágásManor MarussiaCitroen C4 PicassohaláltúraautóNoodleskoda fabia s2000ShelbyLa TomatinaTushkanovaWranglerfizetőstelepGódor BarnaNissan Skyline R33neuvillekilencsebességes automta váltókatonákverésSzlovéniarönkszállítógyárbezárásBarbieGT-86rondaKodoijesztésJCBForma-EűrsiklóModel SGeelyBullitConceptPaul SwiftPeugeot 308 GTiáradáshibrid autóNorvégiaszedánYas Marina CircuitBambooAsconalehetetlenszabálysértéselbocsátáspro-tourerstábelnöki ügyTesla RoadsterkijelzővodkaBoston reptérbabaford galaxytitanMulholland DriveAudi SQ7FiatMagnus WalkerofficialépítéstitániumtorlaszszámozáslányKikiT-RocF12alkoholSpa FrancorchampsVlagyimirX6Mtrollsebastien ogieramazonGenesisSibiu-raliP72GázosításéjszakaROCInsanityContinentalSochiautópiacdriftSkoda múzeumszelfigumorlopott autóHennessey Venomvirtuál tuning3-asmotoros rendőrBMW 6Mercedes-Benz CLAProject OneOlaszországfinal editionhójáróérintőkijelzőMuscle CarkerékvetőharccsattogásbicilisMercedes-Benz SLScars and coffecherokeeKovács TamásLance GilbertKonaHungaroringféktesztfiat. fiat 500convertibleCitroen DS3WRCrekordbrutál esésvillámbobpályabmw m4kardiológiaHonda 2&4DoritosszemMercedes CLAumbauMercedes CLK AMG Black SeriesausztrálszállítmányPaul di Restaugratásbajor autótolásGPSNissan MicraMaverickHyundai VelosterrollerVolvo C30robogóskorlátozásdigitálisoszlopPanamera Sport TurismoprankKeszthelyi VivienWildcatIFAJensen InterceptorLada KalinamentőakcióE-PaceKia CeedI8nyereményjátékamerikakultikus autórágcsálóX2Porsche Mission ECreweMr.Bean911 GT2 RSbiztonsági rendszerBMW 5-ös sorozatZ06ChryslerAudi A8 L ExtendedAviatorneed for speedM Performancei30 NmocsárgyújtogatásOliver BlumetervezetRolls-Royce Wraith CoupeChevyquadtotálkárLamborghini Venenokoppintás8-asSkoda CitigoOsloXVGhymkhanaOpel Zafira Tourervasúti átjárókameraFord MondeoKatanadrágulásgyorshajtás60AddArmorXJford s-maxmagyarizomautóBMW M2parkolóTDIfuvarCarlexelszállításbmw z2NDaimlerszlalominternettanulmnányMBUXszerelőKTM X-Bow8egykerekezéssubaru wrx stiBollingerRed Bull RingBTCCkörnyezetbarátfarmerRapidA110visszapillantóCan-AmbivalyMercedes GPegyterű autóCadillac EscaladeHayden PaddonRange Rover Sportkamionmutatványkiszivárgott képToyota HiluxSaabkigyulladMercedes-Benz E-osztályFCANissan GT-R R34illatgazdagNeymaropel karlForzaPSAToyota GT86bölényValhallaRosbergMazdaIrmscher InspiroújjáélediMax NpermetezésMOLCitroen DS3El CaminobéreltfejlesztésR8balszerencseTerrarendőrautórobotizált váltóScalaNagy Futambolygódugattyús motormanőverPetersenprojektrobbanásToyota Corollarx8DC ShoesAlfa 4Ckísérletautóipari visszahíváspechszakadékAero 8Elon MusklegóBMW M760Li xDriveKen BlockkazahOpel InsigniaMercedesmatt fényezéshátsókerékszakaszDaniel SordovideójátékWankel motorS10ClarionFormula RenaulttornádópremierÚj-ZélandTouristenfahrtLPGDieter ZetschebérlésAEC RoutemasterszigetkiegészítőköztisztaságintelligensBMW 1602i30 WagonVolkswagen EosAccordszarkajátékkonzolestesebességmérésmárkakupaPárizsi AutószalonTokiói AutószalonAlain Menusvédelektromos buszvéletlenGinSpydercseh autógyorsaságiitalRWDÜvegtigris911speciálistengerMcLaren 12cvandalizmusR32Mitsubishi LancerGhibliTAG MotorsportNismosmokeSzingapúri NagydíjStoffel Vandoornevolkswagen t1pullmannnyári gumiteaserChevrolet Aveo488 GTBfilmes autókbeszakadtdűneCsillagtúrarablásTimo GlockleszállásChevroletMcDonalds3008Mazda Miatakapacitás30 évkamionosfisker karmaeletkromos autóbioüzemanyagcrash testesküvőbűncselekménySuzuki SamuraiSMSAmpera-e44STirészedkétkerekezéstámadáscars coffelángolidiótaCullinanszörnyátverésPeugeot 206ájulásFord RangerzerogyalogForma-2Jeep GladiatorMikkelsenpapPorsche 911 GT3különöstoyota versoboxkiállásÉsztországrichard hammondDacia Logan MCVdashcamRS200trükkMini PacemanJedlik Ányos KlaszterdudepokoldiszkóMazda CX-5lincselésokos fényszórómikrofonhackerelektromos UTVautosinfotainment458 ItalialángokConnectedDriverajzfilmA9ablaktörlőNikolahűtésVRautóbemutatóWill Smithbűnözés

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.