keresés eredménye

visszahívás

Hírek

Még több dízel BMW-t hívnak vissza

Úgy tűnik, hogy a nemrég visszarendelt 450 ezer dízel BMW csak a kezdet volt. Most már 1,6 millió példányt hívnak vissza a szervizbe tűzveszély miatt.

cimkék: BMW / visszahívás

Dél-Korea betiltotta a problémás BMW-k használatát

Pár hete jelentette be a BMW, hogy visszahív mintegy 300 ezer BMW-t, mert könnyen kigyulladhatnak. Dél-Korea komolyan vette a felhívást, náluk a javításig tilos használni ezen példányokat.

cimkék: BMW / visszahívás

Ilyen visszahívás sem volt még

A Mercedes a G-osztály legerősebb változatát rendelte vissza egy szoftverfrissítés erejéig. Miért? Mert túl gyorsan lehet tolatni vele.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Több mint egymillió autót hív vissza az Audi

A hűtőrendszerben található pumpa hibája miatt hívnak vissza több mint egymillió autót az Audinál. Az A4, A5, A6 és Q5 modellek is érintettek.

cimkék: Audi / visszahívás / pumpa

Szoftveres hiba a Ferrari 488 GTB-ben

Mintegy 40 darab 488 GTB-t hív vissza a Ferrari egy szoftveres probléma miatt. Mivel a dolog a fékeket is érinti, ezért kimondottan veszélyes lehet.

cimkék: Ferrari / visszahívás / fék / 488 / GTB

330 ezer Audit hívnak vissza elektromos hiba miatt

Németországban jelentették be, hogy mintegy 330 ezer Audit hívnak vissza elektromos meghibásodás lehetősége miatt. Audi A4, A5 és Q5 modellek is érintettek az ügyben.

cimkék: Audi / visszahívás / Q5 / A4 / A5

Hanyag hegesztés miatt hívják vissza a Chironokat

Világszintű visszahívást hirdetett meg a Bugatti a Chiron szupersportkocsi kapcsán. A gyártó fedezte fel, hogy az ülés hegesztése elengedhet, ez pedig természetesen balesetveszélyes.

cimkék: visszahívás / Chiron

Veszélyes elektronika miatt hív vissza a PSA

A PSA néhány tavaly gyártott modelljét hívja vissza egy alapos szervizelésre. Még az Év Autója, a Peugeot 3008 is elindulhat magától, vagy akár ki is gyulladhat.

cimkék: visszahívás / PSA

Váltóhiba miatt hívják vissza a Maserati Levantét

A Maserati rövid idő alatt már negyedszer kényszerül arra, hogy javítást végezzen az első SUV modelljén, a Levantén. Most a váltó dobálja üresbe magát dugóban araszoláskor.

cimkék: Maserati / visszahívás / Levante

Szivárog a nafta az elektromos i3-ból! Mi van?

Igen különös visszahívást jelentett be a BMW. Az elektromos i3 modellek üzemanyag tartálya lehet hibás. Nem, szó sincs arról, hogy megőrültek volna, a benzin rásegítéses i3 REX-ről van szó.

cimkék: BMW / visszahívás / i3 REX

Kigyulladhat a fullra töltött Lamborghini

A Lamborghini egy Aventador visszahívást jelentett be az üzemanyagtartály hibája miatt. A javításokat a lehető leggyorsabban elvégzik, ám addig nem ajánlatos tele tankolni a sportkocsit.

cimkék: Lamborghini / visszahívás / Aventador

Ennél furább visszahívás már nem lesz

Azt hiszem, hogy a Scania legújabb visszahívása minden eddigi ilyen akciót simán leköröz. A történelem folyamán először történik, hogy egy jármű gyártó plüssmackót rendel vissza.

cimkék: visszahívás / mackó

Lazuló csavarok miatt hívják vissza a Bentaygát

A világ legdrágább és leggyorsabb SUV modelljét érinti egy igen kínos visszahívási kampány. A Bentley Bentayga műszerfala és az ülés rögzítése is széteshet a kilazuló csavarok miatt.

cimkék: Bentley / visszahívás / Bentayga / baki

Visszahívja a Macant a Porsche

Mintegy 243 újonnan értékesített Macant hív vissza a Porsche a futómű hibája miatt. Az első kanyarstabilizátor könnyen eltörhet durva manőverek közben.

cimkék: Porsche / visszahívás

Beperlik a Fiat csoportot Anton Yelchin szülei

A saját autója által összenyomott színész szülei nem elégednek meg azzal, hogy gigantikus visszahívást kezdeményezett a Fiat csoport. Perelnek Anton halála miatt.

cimkék: Jeep / visszahívás / Anton Yelchin

A váltó hibája miatt hív vissza a Maserati

Mintegy 13 ezer darab Ghibli és Quattroporte modellt hív vissza a Maserati a váltó problémája miatt. Parkolás után akár el is gurulhatnak az autók.

cimkék: Maserati / visszahívás / Ghibli

Komoly probléma miatt hívják vissza a Veyronokat

Ugyan a Chiron miatt egyre inkább háttérbe szorul a Bugatti Veyron, ám most egy igen kínos visszahívás miatt mégis rá figyel az egész világ.

cimkék: visszahívás / Veyron

Elektromos Golfokat hív vissza a VW

Úgy tűnik, hogy a Volkswagennek nem csak a dízel motorokkal gyűlik meg a baja. Most egy komoly szoftver hiba miatt az elektromos Golfokat is vissza kell rendelni a szervizbe.

cimkék: visszahívás / VW / e-Golf

Kínos indok miatt hívják vissza a magyar Merciket

Nem mindennapi visszahívást kezdeményezett a Mercedes. Egy bizonyos napon legyártott Mercedes B és CLA modellek kerekei szabadulhatnak el játszi könnyedséggel.

: Mercedes / visszahívás

Elszabaduló szőnyeg miatt hív vissza a Maserati

Igen kellemetlen probléma miatt hív vissza a Maserati. Egyes modellekben könnyen elszabadulhat a szőnyeg, ezáltal blokkolva a pedálok működését.

cimkék: Maserati / visszahívás / szőnyeg

Ismét visszahívják a Maserati csúcsmodelljét

Pár hónapon belül másodszor kapott visszahívást a Maserati GranTurismo és a GranCabrio. Először az ajtó zárszerkezete volt a hibás, most pedig az üzemanyag kezdhet el szivárogni.

cimkék: Maserati / visszahívás / Maserati GranTurismo

Szoftverhiba miatt hív vissza a Mercedes

Mintegy 28 ezer Mercedes C-osztályt hív vissza a gyár, mert az elektromos kormányrásegítés könnyen meghibásodhat menet közben.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Biztonsági öv miatt hív vissza a Tesla

A biztonsági öv meghibásodása miatt hív vissza a Tesla mintegy 90 ezer Model S-t. Nem bizonyított, hogy minden autó ténylegesen érintett, de az amerikai gyártó szerint fő a biztonság.

cimkék: visszahívás / biztonsági öv

Egyetlen autót hív vissza a Rolls-Royce

Az autózás történetében még nem volt ilyen. Visszahívások akadnak bőven, ám hogy egy ilyen akció csak egyetlen darab autót érintsen, az példa nélküli.

cimkék: Rolls-Royce / visszahívás / Ghost

Visszahívja a Quattroporte GTS-eket a Maserati

Az átlagosnál sürgősebb visszahívási akciót hirdetett meg a Maserati, mert egyes Quattroporte modellek könnyen porig éghetnek.

cimkék: visszahívás / Maserati

Kellemetlen baki miatti Charger visszahívás

A Dodge mintegy 285 ezer darab Charger modellt rendel vissza a szervizbe, mert a légzsákok szenzorjai túl érzékenyek. Elég erősebben becsapni az ajtót és kész a baj.

cimkék: Dodge / Dodge Charger / visszahívás / amerikai autó

Visszahívnak minden idei Ferrarit Amerikában

Aki 2015-ben vett magának Ferrarit az Egyesült Államokban, az most készülődhet a szervizbe. A gyártó ugyanis bejelentette, hogy minden idei modellt várnak vissza a légzsák hibája miatt.

cimkék: Ferrari / visszahívás / Takata

Megint visszahív a Land Rover

Mostanság nincs minden rendben a méregdrága Land Roverekkel. Nemrég kiderült, hogy a féklámpával gondok lehetnek, most meg már az ajtók is nyílnak maguktól.

cimkék: visszahívás / Land Rover / probléma

Kigyulladnak a Hummerek, visszahívják őket

A hűtési rendszer hibája miatt egy jó kis csapatás után könnyen lángra kaphat a Hummer H3. Már sérültje is van a hibának, mintegy 200 ezer példányt hívnak vissza.

cimkék: Hummer / visszahívás

Visszahívást kapott a Ferrari csúcsmodellje

A LaFerrari tulajok bosszankodhatnak most, mivel a drága kedvencükkel útba kell ejteniük a legközelebbi Ferrari műhelyt. Az üléssel és a guminyomás ellenőrzővel lehetnek bajok.

cimkék: Ferrari / visszahívás / LaFerrari

Új Mustangod van? Vidd csak vissza!

„Gratulálunk! Ön egy vadonatúj 2015-ös Ford Mustang tulajdonosa lett. Sok boldogságot kívánunk! De még egy pillanatra hadd kérjem vissza azt a kulcsot! Van itt még egy kis javítanivaló.”

cimkék: Ford / Ford Mustang / visszahívás / amerikai autó

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Régi 3-as BMW-ket hívnak vissza

A kettővel ezelőtti generációjú, E46-os 3-as BMW-ket hívja vissza a márka, mert gond lehet az utasoldali légzsákkal.

cimkék: BMW / visszahívás

Újabb nagy visszahívás a Toyotánál

A Toyota a hírneve megtépázása óta úgy van vele, hogy inkább minden apróság miatt sokmilliós visszahívást hirdet, csak nehogy még egyszer halálesetekkel hozzák összefüggésbe.

cimkék: Toyota / visszahívás / japán autó

Botrányos visszahívás-sorozat a GM-nél

Kész tragédia, ami a GM-nél megy, és a tetejébe még óriási botrány is lehet belőle. Hétfőn újabb 1,5 millió autót hívott vissza a gyártó, év eleje óta 6,2 millió darabot mutat a számláló.

cimkék: visszahívás

Újabb egymillió autót hív vissza a GM

Bővíti a gyújtáskapcsolók meghibásodása miatt visszahívott autói körét a General Motors. A cég március közepén már 1,6 millió régebbi modellt hívott vissza a probléma miatt.

cimkék: visszahívás

270 milliárdot fizet a Toyota

Különböző műszaki hibák miatt több millió autót hívott vissza az elmúlt években a Toyota, a gyártó vélt vagy valós mulasztásai miatt eljárás is indult az Egyesült Államokban.

cimkék: Toyota / visszahívás

Már tudja a Porsche, miért égnek a 911-esek

Belefutott egy igen kellemetlen hibába az új 911 GT3 sorozattal a Porsche, konkrétan több autó is minden előjel nélkül porig égett. Az autókért nem kevés pénzt fizetett tulajok háborogtak, nem hiába.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / német autó / visszahívás

Óriási égés a Porsche 911 GT3 Leálltak a kiszállítások

Ha szuperautók és tűzesetek, akkor általában rögtön a Ferrarira gondolunk. Pedig most a Porschének van gondja, ráadásul elég komoly a 911 GT3-mal, az autó kiszállításait is le kellett állítani.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / visszahívás

Megint leégett a Toyota 1,9 millió Priust hívnak vissza

Újabb visszahívást jelentett be a Toyota, ezúttal 1,9 millió darab (vagyis az összes), harmadik generációs Prius-tulajnak kell szervizbe mennie autójával. Szoftvert kell frissíteni.

cimkék: Toyota / hibrid / visszahívás

750 ezer BMW-t hívnak vissza

Menet közben állhatnak le a bajor márka autói egy akkumulátor csatlakozó miatt. Már baleset is történt.

cimkék: visszahívás / BMW
címke felhőtáncspanyol autótelepSuperfastnévsorompóOPCjégkaparóOpelzsúfoltságszippantós kocsiDániaXC60falsefalseKefo MotorsportCaliforniapaintballközterület-fenntartásJaguar XFHyundai ix20Colin McRaeOpel MagyarországAEC RoutemasterrablásautolivNissan Maximafüves cigiApolloSuzukiEl CaminoMadárfilmszimfonikus zenekarx6homokromán autóModel 3ERCévforduló458 SpecialeDaciagiccsoposszumMcDonaldsZöld pokolkabrióTalismanMini PacemanTipoJaguar XFRfelahegyre24 órás versenyteherautóSLKbiztosítóMiX3kajacsajokBryan buffierhivatalosTatahaszonjárműkereskedőmázliszelfijótékonyságújturánEasytroncirongálásversenypályatűzoltóhegybmw x1LodgyAntonin TlustakStingerA-osztálytévéLPGJeanner rallyGRMNPortugáliaverekedésvásárlásfelvásárlásköztisztaságkézikönyvNew JerseyFanatecKlausz Kristófmorganrolls-royce wraithSennaPorsche Mission EBelgiumsátorshowRimacViper SRTsüllyedésGamesconNbeszakadtExorcistidiótaorosz közlekedésPárizsi AutószalonszenzorrepülLexusvonatWildcatDodge ChallengerhavazáskétkerekezésOlasz Nagydíjjean-claude van demmeAlpina B7kommunikációConnectedDriveHonda Civic Type-RjubileumRallyMalajziasmokeVeneno RoadsterLukács Kornélbritish greenszemmozgásbalesetekjet-skiBethelelső vásárlógyújtogatásRS6Alpina B3Road Roverfoghúzáskábítószerjapán autósztoriMercedes-Benz CLAátadásmásodszorPiercarlo GhinzaniBentley Continental Flying SpurtámadászeneintelligenssérülésautómosásamerikahirdetésvillanyautóNissan 370zPethő IstvánLand Roverautó eladásCross Concepttechnikavolkswagen t1RWDhasználatiRali OBlasszóMontenegroFlameVRSilverstonefekvőrendőrVelociraptorDevelPaul SwiftcsúszásDoritosRobotruhaPro CeedRickard RydellGumball 3000emberségsvéd piac3D nyomatásbörtönharrachSeat Ibizakazaházsiai közlekedésautótesztKia RioelőjegyzésRenault RSirodarakétaMercedes-Benz A-osztálySuzuki AltoijesztgetéssziklarandidarázsfelniKiaIED SyrmaépítkezésCupraHyundai i20 WRCDevel Sixteendurvaautó lopásföldcsuszamlásrányitásreakciómotogpGlobal Vehicle TrustGR SportlövöldözésFinal FantasyHammancitroen c-xrAston Martin Rapide SRali EBgyalogosvédelemelgurulgumorKodoChicheritvolkswagen jettacaddyJohn CenaCountrymanmúzeumvadászatManortrükkPekingi AutószalonpanziógarázsajtókrosszSonicürülékautosVolvo S70 RMLBX-Trailhosszútávú autóversenyTucsonChevrolet ImpalanézőporcheNestor GirolamiChevrolet AveoUTVrágcsálóJCWKoenigsegg Agera RThe Mint 400Pace CarmelegedéswcSpecialekoppintásmobiltelefonDodge HellcatMarvelpulyka4roadsterszarvasBonnevilleelsőSlovakia RingA45bicikliútköltözésItaldesignCarlexkihajtószekérhídfolyószörnyBlack Bearmercedes-benz s-osztálylángolidiótaPeoplePeopleveteránkatonaLMSalvázquadreklámNissan GT-Rfavágáskereskedése-NiroÉsztországeletkromos autóRon DennisvisszahívásBen AffleckAmerikai NagydíjBoston reptérlépcsőamerikai rendőrségU2Ford Fiestatankoláshonda integraJari-Matti LatvalareflexBMW 7macskaautósüldözésMakitaBelga NagydíjfocibikaIrmscher InspiroakadálytúlméretesfiskerPeugeot 508Pharrel Williamsgesztusgyűjteménybiztonsági rendszeramazonToyota HiluxAudi A6skylineKia SoulSan DiegorendőrségutasításDannyIFAhójáróMarco WittmanénekTerrakhanabaleset tengelyForms-1videócustom carVolkswagen PoloRenntechMercedes SLSAston MartinfelelőtlenVeszprémhangutánzócseresebességpaul walkerjávorszarvas-tesztB2kaszinóXVdashcamPokemon GoszerelőPanamera Sport TurismoJänner-raliAcura NSXnői sofőrPakisztánTerraoszlopBob Bellkátyúcrash testSteve Jobsjachttelefonburnoutegyterű autóPikes PeakbankautomataVaughn GittinFerrari 355 S SpidergázrobbanásPistaprototípusSecurityInfernohalálprémiumautóEurosol-Honda Civic Type-RBMW 6-os sorozatTushkanovaAMGAMTSNoodleMercedes-MaybachNorvégiaZFA5WintercontactjótétmotorpalettaszemétszedésMiataategoiCargyáritávolmaradásÍrországMercedes C-osztálygázüzemű autóF40kompakt autócsúnyaEsteban GutierrezelsüllyedMatteo MalucelliOpel Adam Rallywalter röhrlNiro EVBMW M2lyukskoda superbbuszMazda CX-5Erwin WurmFord KugaA9Michelisz NorbertGLASergioHenessey Venom GTgyászhírLincolnhalottaskocsiErzsébetszerkezetparasztF12leleplezésdunavilágrekordszelektív hulladékCamarobejelentéselszabadultfrankfurti autószalonkamikazeJustin Wilsonlimitált szériaInsigniaNasser Al-AttiyahbemutatóTouristenfahrtKia CeedUAZPeugeot 2008S-EditionLAAustinejtőernyőszállítmányreflektorKrózser MenyhértyoutubemeganeKecskeméti BalázsAbu Dhabi NagydíjSemarepülés4MATICSuzuki KizashihollandChicagoszilvszter raliDél-AmerikaBMW X6jó sofőrForma-1 Bahreini NagydíjhúzásNvidiaBMW 1602HungaroringjogdemonstrációpénzfóbiaLamborghiniporsche 959DusterBMW 2 Active TourerPeugeot 206lángokKanadai NagydíjGazoo Racingámokfutásrx8Genfi AutószalonMinyonwörtherseeJeff GordonSpa FrancorchampsHollandiamedveeldurran44AventadormeglepetésGPSvirtuálszakadékGenesisKínai Nagydíjfelhőmotoros rendőrHonda NSXChryslerAxiálarab autólicithelikopterHong KongEVyoungtimerElektromos motorÉv Autója 2017nőkbérautóLancia ThemaBútor RobiGTKomáromschumacherMcLaren MP4-12CMiniConceptösszehasonlító-tesztMonte Carlo rallymentőakcióSinsheimkerékMitsubishi Lancerfilmesrönkszállítóingyen autóbakancslistalisztCorsica-raliPolestarTitan XDszigetgumiégetésQ60autóestesebastien ogierangol közlekedéshackerpisztolyJon OlssontávirányításRally CupRodas46Renault TwingoaratásközlekedésbiztonságCoca-ColaegyüttműködésmázlistapedáliphonekormányVolkswagen GolfpályanapP100DNicolas CagerollerJerezmajdnem balesethőség488motorhibaSLCExtremeNAAFbefutórepülőszáguldásszemetelésnapenergiavízbenCorbellatiStellaÉrdi TiborSport SVRlada grantaamerikai autóbetonfékpadGLCVin DieseltitániumHockenheimmandzsettagomblancia fulviahangfalnyereményjátékAlfa Romeo 4C960lada 4x46x6autótemetőEnerGForceBob Lutzpeugeot 308 swlaptimeWRC3Bugatti Veyron SS2WDbunyóspanyolkalapácsnagymamaformaskoda fabia s2000székszállításMazda MiatatesztkarcRenaultChevrolet CaptivaBac Monoegzotikus autógullwingmárkákKTM X-BowBaldwinsuzuki balenoDisneyJeepGumpertidőjárásbrutálJaguar XKR-SBrazil NagydíjDelta HF IntegralehanninentrailerparkoláshalálosvirtuálisCompasskatonákHonda CivicLa TomatinaGhymkhanaR8Range Rover Sport5008teaserbmeutatórajthókotróRspeedzoneültetéskameralimbóFerrari CaliforniaelszállításEric BoulliergyalogosFestival of Speedhuligánokautópályaadatokhyundai i20kukásautóCarlos SainzkezdőelektromotorFittipaldiösszkerékjelöléslopós autóE30Tom Chiltondízel motorTrustráncfelvarrásLancer EVOplázaNagy FutamdizájnstúdióKevin MagnussenDemonjövő közlekedéseSmart CabrioYarisoffroadCardokMotegihirtelen kormányGrand DustermagabiztosságYamahamikrofontulajdonoskárosanyagART350zragekisfilmfaileszméletlenlökésBarcelonalowridermodernLuc BessonIndiai NagydíjAthénNissan AlmeraSebastian Loebford thunderbirdjason stathamWill StevensSzingapúri Nagydíjfreighternői vezetőmurvaAlaszkaillegálvezeték nélküli töltésSesto ElementoMonacói NagydíjPeugeot 207japán piacZumapolo r wrcSkoda Octavia RSködPepsiakciórokkantrendvédelmi erőkML63 AMGopel karldrágagőzgépRX-8márkas60Trophy Truckittas vezetőTDIgyerekülésUrusBMW M4 GTSXC40Audi TTFiatsavgyalogvonulásGuinness rekordPorscheChelseakit carpattogatott kukoricakonzollakóparkgokartMitsubishi OutlanerMichelinSt. James EditionhányásarmageddonBMW M3NicobatmobileM0csomagMicheliszQ5AurusSuzuki SX4Mercedes S-osztályTata NanoanimációscsodaTCR EuropeLettországFerrari 599 GTBATSlebukásSergio MarchionnekisautóOpel CascadaSamsungAudi A2Lamborghini VenenostretchStoffel Vandoornetrack üzemmódtalálmánybunkerbátorreflekszSebatien LoebterepkólaMichael SchumacherátnevezésForma-3dízelautódrogTSIWalterné Dancsó AdriennAviatorD3 Grouputcaparkoló asszisztensMercedes Maybach.Barum-raliMANCrystal Hooksolajfoltsubaru wrx stigolyóKia Niroittasfestéklábbal vezetbeszakadt burkolatforautmoatanyomtatásskoda 120Magyar NagydíjhibridautószállodafesztiválAlpina B12revansvákuumS10NismoVivaroVitototálkárturán frigyeselefántinasbentley mulsanneMercedes A-osztályszörnyetegNyirádMercedes-Benz M-osztálySkoda FabiaItaliaüvegkárfilmes autótestpályabmw maasaicagázoláshecckombi autóChargerTFSIvégső állomásGT 4Honda PreludeTesla Model 3robotautóCaterpillarelszaladSierraWolfsburgeladó autókápolnamarkolóJosh CartuWSRToyota CorollaQ6mosásCitroen C4 Picassocsúszós útvezetésAdria CenniMarcello LottisportelképesztőindításáldásBMW I8E63 SijedtségborulC8szörfMazdaIsuzuAlain MenuOpel GTMogyoródközlekedésSsangYongszociautotalalkozoPetersenlehetetlenBMW 5bénataplóautomatikarészegdrónStockholmApplejátékautóúj generáció3DrongelaludtszingapúrHuayraVWbetonkeverőSiennaW213autóipari visszahívásAlfa RomoeGTAfutárszirénaQoros 3kerékvetőforgalomFR-StrollFerrarifelakadretroautóMáltaPHEVrobogóContinentallökhárítóelőzeteszsenialitásOscherslebenvasúti átkelőTaycanPlútóATS-VLance GilbertJapán NagydíjVATHbuszmegállósólyomlefulladLummacar pornSuzuki Samuraiautós üldözésMercedes SLS AMGbiztonsági autózuhanásitalpáncélozottKonagerillaamerikai humorlopottMercedes-Benz G-osztályCullinanFormula 3Mercedes GPmunkagépszerencsefékútHalid AvdagicLance StrollSolbergYas Marina CircuittűzcsaprajzvíruspumpaGázosításstopTechartVenomhalálesetprojektorMaláj NagydíjMad MaxFerrari 599 GTOA120nyári gumikamerásbmw 507land rover discoverymotorosrendőrkiegészítőRomániatolvajRS4bambuszSubaru ForesterNeonterepjárómotorosRally du VAR 2012ctsangol motortargoncaLaFerrari ApertaamerikaimotorBMW X5kapacitásBeppo HarrachXD3segítbénázásPorsche BoxteroldalkocsiPhaetonland rover discovery sportVIPMcarenSmartPSASAS IrishírluxusBrazíliahot hatchNissan MicraTWOFACEkedvezményMike TroutMercedes G-osztályJaguarcigiszámozáskazárRowan Atkinsonillegális versenyvárosNordschleifebiztonságtechnikaSUVLe MansFernando AlonsoM PerformancefelhasználóélőféktesztdudakisteherautótragédiafegyverpremierQVszabadidő-autótöltőpostásvételLada VestaToyota TundraJensen InterceptorelmebetegAfrikaesküvőford s-maxmatt fényezésMission EWatkins GlenSpanyol NagydíjMP4-12Coroszstorage find3-asidőslistaKoncz GáborSpielbergmezőgazdaságHotwheelshangvezérléstrutyiNissan Skyline R33Christiano Ronaldoönvezető rendszerzebraTimo GlockgyúrásWTCRJumpyOpel Amperaszoknya959levegő meghajtásidiótaPeopleHyundai i30sertésGran TourismoBarbiefüstToyota GT86ugrásunboxingillattúlkeresletPorsche PanameraSSkínai autótáskaMonsterjames bondfrancia autóRS200BMW 3 GTtávirányítósSuper SportWRX STIvéletlengyorsításFormulaLiveWireizomautóHunGarianaudioUH-1Nissan GT-R R34padkaajtóbringástetőSaab 9-3Opel CorsaBlazerNissan SentraCentenarioM6bontásigazoltatásalvásBlackGiulia QVKetterer ContinentalhomokviharMoszkvaEMCDwayne JohnsonágyjelzésEclipsehatótávMIGretroboxVelarigazságszolgáltatásproblémaGuardfelfrissítéshangprojektoraudi q3BMW 5 GTSeatkerítéssordotraffipaxpanoráma tetőliepája-raliDodge ChargerÚj-Zélandvideó válogatásRSRhűtésPaul di RestaizmozásPorsche 993bevásárlásCitroen C3versenysugárhajtásúherbieNémet túraautó bajnokságBajaAcuraBJ BaldwinautókiállításSuzuki VitaraJanner ralitűzoltóságPeugeotGLBNYPDfogászatm5Suzuki AuthenticstridentNyirfás JuliannaP1dodzsemGT2hackelésOstbergProject OnePeugeot 308oldtimer találkozórugótilalomLexus LF-SAExclusivekoreai autóraktárátépítésModel Sélményautózáselektromos autóXJgyárPriorléghajtásMercedes CLAfotóspecialCorvette Z06veterán autómegelőző filmKodiakfejlesztésneuvillejapán közlekedésleállásflame warRober KubicaTransformersIRCnémet autó8versenysportLand Rover DefenderDél-KoreaEngstlerjátékkonzolbmw m4GTBszabálytalankodásvasúti átjárókanadalexus nxJames MaydugósnowboardFord F-150szánkóLamborghini AventadorBMW Z4villámlásFordRXmobilchevrolet cruzeegykerekezésT1örök garanciadynoRallyeEurosportSmart ForFourradarautósportbajnokságakkumulátormercedes-benz c-osztályKia Forte KoupvízelakadRolls-Royce Wraith CoupeautópiacBloomkávéKoenigsegg Agera HHTrabantszőnyegfinal editionCintralóerő harcLandauletroncsderbiYuliannavetődésmentőkonföderációs zászlóJedlik Ányos KlaszterIATFord EcosportáradásSupermangazdagszembe sávtúlsúlyhibadacia loganArteonLaguna SecadonutminigunVeyronSTmodellfrissítésVlagyimirLevantearabteddySherpingabmw m5F1Mercedes EVO 2Porsche 911Willys. modernapokalipszisYouabian PumaFiestaflörtördögszekérBMW E30X5MpoloskakötekedésórasorozatszórásBugatti Gangloff CoupeRed BullBatmanBMW 4-es sorozatChargegyorsulásfurgonHennessey VenomGyurtaDacia DusterPókemberMotkányapaJanner rallyelszabadult járműPorsche 911 RABTfelfutóRedJetszállítóScoutlineszupersportkocsiVectraDieter ZetscheDB11SuperleggeraRSQ E-TronFormula StudentTCRdragsterMaserati 3500GTRaptorGyulaDucatiFCAautomata váltóMikkelsenAcropolis-rali500eDragon MountainDaniel SordoF5páncélosluxus busztesla model xkarbonpolgármesterEscortméréscinemagyorsaságiScalakölcsönzőDucatokilökrobotizált autórally du VARGymkhanapermetezésSpirit Of Ecstasymexikói autóberagadKoreai NagydíjMarconijwrcösszefogáslazabiztonságablaklufthansaWaymom1rasárga zászlótaxicars and coffeálcázottAusztrál NagydíjRufWalter CsabaCadillac CTSForma-4Forma-1 Spanyol NagydíjOtt TanakGT-RKatarhősRolss-RoyceDaimleri5Las VegasReptárSnowkhanaI8Lexus ISbenzinkútRolls-RoyceújjáépültRosbergkereslet csökkenéstolatásWRXbuffierSRTC3HeritageárokRobert KubicaszedánkétkerékmocsárDél-AfrikaSLS AMGÉv autójaláncBMW 4 Gran Coupénissan gtrForzakubaautógumiISISromán közlekedésBoschSvéd ralivilágításmagyarBMW 2-es sorozatbmw z2VolvowellnessTobias MoersképA110csomagszállításstatisztikaDavid CoulthardlegóAmpera-eelektromos UTVTieMercedesEVObicajbarn findInfinitinézőkMulholland DrivebűncselekményWankel motorstadionjelzőoszlopgördeszkaCygnetvicces videóangol autóUsain BoltVolkswagen Eoscliomercedes-benzS65origamikupéMarchionnejégesőDacia Logan MCVChevrolet CorvettePosrchehulladékgazdálkodásAgera RSJaguar X-TypetankChevelleutcai versenyAero 8GoogleAston Martin DB9Subaru Imprezatilos parkolásMercedes GLEhihetetlencsaládi autóRubiconlelepleződésjeges útalfaSzlovéniaVida JaniBJKovács ÁgiMasterManor MarussiaépítésRoad AmericaLFAForza 7stábkörnyezetvédelemAbu-DhabiOslojaguar f-typeHuracamatvMartn ProkopPutyinBMWPontiacrobotkínos esettruckInfiniti M30dX-osztálygyerekVályiroad rageKia PicantominiszterelnökhooniganToyotatoyota land cruiserKai458 Italiaarab közlekedésepilepsziaM550dbiztonsági övnagy sebességhóembermenekülés4x4Zengő Motorsportfisker surfAnton Yelchindízel botránySuper Trofeo34 órás versenyMercedes-Benz SLS AMGpénzszállítófelfüggesztésKazahsztánfrontálkombájnbanAutopilotKancsár FerencMatthew CampbellPlaystationvolkswagen golf sportsvanOpel AntarabadassGoProRat RodpalettadaewoomackóRed Bull RacingCayman SkaszkadőrBahraini NagydíjTolemanbenceKevin AbbringSuzukaNissanpotyautasJorge Lorenzobentley continental gtrottweilerBreitlingolajcsereCountachSibiu-raligázszivárgásdudeNissan IDxlánykérésreggeliszarkaAudi S5RX-9Le Mans 24hchrysler 2002013jógasteve mcqueenkutyaHyundainavigátorMaserati QuatroporteMuscle Carorosz autóbalszerencsenémet sportkocsiMomkhanaVolvo C30stop táblafestéstengerstartGTVferrari 458 italiaShelby GT350RBMW 503SpanyolországFord MustangOne:1forró vízReal MadridGuerlainLapraszerelt autóEvoqueKadjarG63 AMGgolfautóFord RangerrondaMotorexbunkóVolkswagen8-asHarley-DavidsonRangerbakileopardtanulmánysylviaalternatív üzemanyagYpres-ralifakörnyezetbarátönvezetőlányAudiközterület-fenntartóRubens BarrichellointernetWorld Series by RenaultscooterelőzésalkalmazáseséstanulmányautótávolságnapelemRenault MeganeHoonigans760Li8CROALdömperKikiPaukereszteződésMarcus GronholmbombaLamborghini UrusrobbantásönzetlenGallardoMicraMemo GidleySebringdigital lightMarine EditionGTOBaleGyulay ZsoltDodgetérképVolkswagen PhaetonkésJaguar XFR-SluxusautóműszerfalVenezuelacsehLadaelnöki ügybringaHoonicornAlpineúthibaDC ShoesGLEBMW 1WWEvédelmi minisztériumZacarialimitáltAMG GTdöntőMOLEksoVestSabine SchmitzáremelésGhibliutcai autóbesirtunkCreweSportwagonSpykerAudi A8 L SecurityjárdaJensenjó emberkéselésHillclimbHonda 2&4poénMNASZring-txiBruno SpenglerterelésEtnaford c-maxbűnözésFerrari F12 BerlinettaCrossland XNikolaHollywoodgengszterfacebookforma-1orrszarvúNissan NoteadásterrorHyundai GenesistuningviccTaco BellKerényi ÁdámkarmamentősgunnyíltnapFranciaországhot rodvárosi minirendőrautóDokkerRedfékkézifékfűnyíróde tomaso panteraMaserati LevantebolondrégiI-PaceMazda3marketingvizes útdrámaLotus SUVmosókísérletOpel KadettLykanFerrari LaFerrariájulásWrangleraudi a4RollsKugaBullitAlfa 4CevolúcióroncsteleplincselésSportsBentley FalconszakaszdigitálisLamborghini DiabloChevrolett CorvetteRali du ValaisJeep WranglerkigyulladGT3Karoqtávirányítós autógyorsulási versenyFord MondeoAudi RS3Jakus TamásHongkongRed Bull RingspeedCitroen DS5YeongamofficialAudi A8 L ExtendedRenault Clio TrophyVolvo XC90TiguanzsiráfsportkocsitMcLaren P1DTMkémfotókvillamoskapszulaporsche macanISVilnerWill SmithmesefigurákFerrari 812 SuperfastProteamTrans AMjelmez488 PistaJean AlesijárókelőM8bővítésOpel AstraVilágbajnokságdaruLanciaImolakipörgésKertész KrisztiánViperüzemanyagtúraautó világbajnokságsütiszörnytahóVolvo S90sikertrezorhard top2CVboxerInsanityKAMAZCX-5híd csereszondacars coffesportautóráfutássofőrös autógépi mosótéli gumiHummer H1Arab autózásRinspeedFiat 500Toyota Yaris RScsajozáskersRCVolvo modellstreet racebruderokos fényszóróKarsan911rolls-royce phantomátlagFrankfurtHappyújjáéledX1temetkezésMelbourneNorrdschleifeEgerFiat 124 SpiderHonda CR-Vfurcsa járműhumotfuvarconvertibleTacomabobpályacadillac devillevészfékhalottas kocsiF3versenyautólexus rcoperatőrCadillac ELRkonvojTim Gáborcsempészetmonte carlo raliZR1MitshubishiS1piros lámpacrashwrcVila RealFalconJurassic ParkkardiológiaSirokFord RacingrobogóselsőbbségdarálóBMW X4MotorsAlex Zanardicitroen cxnissan leafAudi TT CupSpongya BobGMC YukonplatformborulásmotokrosszSzilveszter raliCaterhamimpalaTokiói AutószalonGigafactorysávváltásDurangoSvédországpusztításFord F150ferrari enzoSkodatáblafelajánlásAriel AtomAusztriaautó rongálásSpyderdűneXJ13Mehdi Bennanifigyelmetlenpro-tourerautómentésKTMDRIVE PILOTletartóztatásB11ford kaborzHondagyújtogatólimuzinVidaleszállásMercedes VitoszerződésegyterűNetfliximprezaNurburgrinInterlagoskínai közlekedésWald InternationalkályhaFord FocusFedExugratási3furcsaságedukációAccordijesztéskülönös205Liberty Walkolasz autóOutlawrakományBuggygázHorizonMbDesignSenatdefektrasszizmusGuerlain ChicheritharcBMW M760Li xDriveMaserati QuattroportesvédBollingerFootkhanahódmezőrületJeep Cherokeemercedes-benz mlctitanM4 GTSfiat. fiat 500HUVvodkaTestarossaTargaelektromosChevrolet CamaroErzsébet királynőChuck NorrisPorsche 911 GT3sprayAudi Prologue Avantrobbanáslabradorbaja 500pezsgőSochikulcsbillencssafaricherokeekisvasútBMW 8PChavas útNoviteclamborghini gallardo3008kamionmanőverékszerrali-európabajnokságtalálkozóTOP10rush hourausztrálhumorlízingveszteségversenygumipolitikaAlpinazúzóEF7USA NagydíjAIDSOrosz NagydíjZotyee-tronemissziós botrányNissan Skyline R34erőszakmozi720Skirálynőgyorsasági motorFerrari F40 LM BarchettaÁmon OlivérA4Mlada Boleslavepizódlancia deltapokolegyediMcFlyblack fridayoroszországeladakháromkerekűzúzdahangMercedes-Benz SLSvakvezető kutyaTouristenClimbkhana30 évautós jövőGMC SierraNascarLancerumbauStratosfelvonulásprojektAndy Priaulxlopott autószaltóFocusterepezésLamborghini MurcielagotolásfokozataranyCsillagtúraNissan rekordlángszóróRenault CliopörgetésváltóGordinienzo ferraririasztókivetítőSixtCaymanSebastian VettelMr.BeanszemkombifizetősCadillac EscaladekilökésMick Schumacher812T-RocritkaságLotus F1McLarenNissan SilviaOpel Zafira TourervillámChallengeorosz tuningátveréskémfotóIndyCarSwiftsárgavisszapillantóDakarlezárásbarátnőChevyToyota RAV4nyílhelyszíneléshernyótalp60eladásAygoGörögországAudi SQ7karácsonykorlátozásBentaygaCiprusfejszeColoradogyorshajtás24hrajzfilmNissan JuketorlaszyellowstonehátsókerékOlaszországközútútDavid HasselhoffMinibigHaaspókForma-2nyújtott karosszériafisker karmamegsemmisítésX6MTraficMagnus WalkerroncsAston Martin CygnetGiulialerobbanSciroccoMcLaren 12ckrosszmotormercedes-benz econicApriliazerosivatagTechnicUltratrélerWestfield MegabusaLPkizárásbukfencSTiW Motorstoyota 2000 gttehénPeopleFiat TipoautóútGinMercedes E-osztályAudi RS6CrosslandLamborghini HuracanWaldowteljesítménymérésjarri-matti latvalaFord Fiesta RS WRCG63diszkóverésrobotizált váltóF430égő autóGarázs TVGenfford galaxyLandwindBTCCgyakorlatWTCCValetKOERUmárkakupatávirányítós indítóQoros GQ3késésfelúszásvárólistalakókocsiToyota S-FRtüntetésoff-roadJannarellyDronekhanajótékonykodásColins CrestsínzúzásRTRGT4olajőzdagadtPiquetDodge DartOpel Adampassat3d nyomtatóVW GolfszlalomrészedFormula RenaultbicilisRange RoverLada PriorawiesmannF50kötélhúzásautóbemutatóGT40R3Shelbykigyulladtvolkswagen bogárgarazs.tvintruktorsípályaScoutmásolásbivalyIrmscherNémet NagydíjShanghairekordpirosKlaus FrohlicUberszínektörvénygreenlinebajor autórönkBitter SándorJohn Cooper WorksToyota EchobalesetChirontúraautóBrit NagydíjGeelypickupesőcsattogástesztpályaprofiOlssonVenom F5crossoverautomatadoppingPepsi Maxi30 WagonPeugeot 208peugeot 205 gtiCitroen DS3WRCLada NivaállatsunyiszabálysértésSuzuki SwiftösszehasonlítóukrajnaautópályamatricaTata ZicaXJ220i3 REXMazda CX-9trükközésrenault sanderobéreltbrutál esésbaseballClarksonbessenyeyHayden PaddonTouareghumorosVolvo reklánmelektromos buszszimulálásIndyfejesCorvettePersonal AssistantClarionlandolássofőrAnniversaryOrlandoNissan NV 200EQCFerrari FXXKimi RaikkonenTwingotartályGorillazSzilveszter rally458autótolvajMikuláskátránylovaskocsitornádónissan nv200DefenderAirscarfGRBYDMáriapócsszénaStepwayPuskádi JánosToyota PicnickanyargurulAll-Terraintrident icenidonington parktrolibusztélvolkswagen boraXfeltörésMagyarországelektromos autózásmegtaláltLada KalinaMax MosleyKeszthelyi VivienbúcsúháborúPeugeot 308 GTiOpel Insigniatilosban parkolásHumveegőzVerstappenkiállításbikinivirtuál tuningselfiepapAudi Q2Buick Riviera500vasútlángyoCruzetöréskatonaiTAG MotorsportFelix Baumgartneraromanissan navaracentenáriumMaseratikoncepció Bugatti Veyronamerikai közlekedésHofmanncsalástilosszenzációszabályozásbukásrendszámMagyar Termék NagydíjEmilypáparenault talismanközel275MonzaLS 500hbalhékilencsebességes automta váltóSkoda múzeumgyanusítottJohannesburgZ5erősIncChevroletMarbellainstinctKuala Lumpurgyőri Audi-gyárMclaren 570SLykan HypersportDB9hőkameragödörPriuskicsúszásMarius AasenRali VBAudi R8görkorcsolyapótkocsiBMW 6quadskiPur BlancMartin CaceresCadillac ATSpullmannCsehországx7Európa BajnokságBrillianceCitroen DS3PosaidonspecifikációkGeneral LeeSpaBulldognyirfassütiszélvédőmosóR8 SpiderMercedes S-classEliaChevrolet VoltAgeranapfénytetőIndy 500volkswagen eco upéjszakaFIA GT3KalashnikovNASAtechnológiaKodiaqvizeljelenlétszétveriSVhulladékgyűjtésDacia DokkerHeinz-Harald FrentzenhibridbírságjégautóVorsteinerneed for speedgarazsOpen GTfröcskölAudi A3profitsportszerűtlenrendőrSCCS90AMG GT RMissilementésmini cooperelakadásTallinBessenyey ZoltánHoldenámokfutóFicza Ferencchris MeekerombolásbölényMercedes jövőMercedes-Benz E-osztályegyezményoroszlánFiat PandaGódor BarnaSRT ViperMonacoHiluxjavításTakataBamboocobra 11FRrepülő autóBudapestKarinakergetőzésElon MuskdriftVFTSsúlyelosztásKharitoninünnepi modellAyrton SennaSkoda CitigobüntetésTigrisVauxhallToyota SupragalambSkoda OctaviaGMCévnyitóOliver BlumeCitroenrendezvényvadnyugatSubaruRoberto MerhiRapidEG650körforgalomládaderbiMaserati GranTurismomotorháztetőőrületVetteS600bolygódugattyús motorVolkswagen TouaregV12üldözésKlassenjégkínaNürburgringelszabadulEurópa NagydíjelőzfarmervandalizmusQatarlövéstéli közlekedésKovács TamásHonda JazzMercedes CLK AMG Black SeriesForza MotorsportparkolóSvájcbioüzemanyagHadik AndrásérintőkijelzőHummerMiguel Molinaöreggyorsasági obIndiaDragGrand CherokeeRX-VISIONszimulátorFiat 500LRapidhalálos irambantoyota versojövőképmutatvány918 SpyderF150menekülVolkswagen Up!FenyrMitsubishi G4Neymarrali-világbajnokságrichard hammondSMSDetroiti AutószalonDan Bilzerianelveszvecseh autóForza Horizon 2subaru wrxBentleyHill ClimbgumiszalaglövegelnökNimród45bérlészombiOlivier PanisForma-EactrosChevrolet Camaro Z/28Shelby Daytona CoupeChevrolet Silveradogyerek autóUSASata-raliDavid BrownMiami ViceimportRhys MillenADAC Deutschland rallyAudi TT-RSidőmérő edzésBill GatesAlfa RomeoAmbienteSWArany KormánykerékLamborghini Veneno Roadsterhibrid autótanulmnányCessnaFerrari F12szolnokkamionsofőrextra 300Goodwood Festival of SpeedCadillace-GolfCayman GTSGT-86speakerlefoglalt autókBMW E30 M3SaabRenault TrafficprankRafael NadalTyler Wittepieter tsienBMW 5-ös sorozatcélgépV8 SupercarMaybach570SMount EverestStelviocélpechsorsMitsubishiFuriousrobbanhangutánzásLaFerrariDaytonaVignalebestsellerFerrariPeopleaprkolórinocéroszLMP-1dacia sanderoKen BlockMexikóAston Martin VulcandagályrosszullétGenesis G90traktorDaniel Ricciardolada samaraMariogyerekekatkinsonVolkswagen JettaAsconaboxkiállásporral oltóDodge RAMkráteromlásUPSBoxsterhajóChiron SportbiztosításcserbenhagyásbalesetmegelőzésZ06Fiesta WRCGhostmanuálisZafiravontatáshajléktalanBreitling Jet Teammólópeugeot 208 gtiDCtűzijátékBuickbüntetőfékR5rossz útLada 2104historicraliMarchionnaFerrarmobilitásvolkswagen beetlefilmes autókDBXHyundai VelosterBZZZSigdsrallyfegyveresekgyilkossági kísérletalagútRadicalX2kipufogóQorosbrutálisApertababatörök közelkedésablaktörlőhullámpenge

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.