keresés eredménye

visszahívás

Hírek

Még több dízel BMW-t hívnak vissza

Úgy tűnik, hogy a nemrég visszarendelt 450 ezer dízel BMW csak a kezdet volt. Most már 1,6 millió példányt hívnak vissza a szervizbe tűzveszély miatt.

cimkék: BMW / visszahívás

Dél-Korea betiltotta a problémás BMW-k használatát

Pár hete jelentette be a BMW, hogy visszahív mintegy 300 ezer BMW-t, mert könnyen kigyulladhatnak. Dél-Korea komolyan vette a felhívást, náluk a javításig tilos használni ezen példányokat.

cimkék: BMW / visszahívás

Ilyen visszahívás sem volt még

A Mercedes a G-osztály legerősebb változatát rendelte vissza egy szoftverfrissítés erejéig. Miért? Mert túl gyorsan lehet tolatni vele.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Több mint egymillió autót hív vissza az Audi

A hűtőrendszerben található pumpa hibája miatt hívnak vissza több mint egymillió autót az Audinál. Az A4, A5, A6 és Q5 modellek is érintettek.

cimkék: Audi / visszahívás / pumpa

Szoftveres hiba a Ferrari 488 GTB-ben

Mintegy 40 darab 488 GTB-t hív vissza a Ferrari egy szoftveres probléma miatt. Mivel a dolog a fékeket is érinti, ezért kimondottan veszélyes lehet.

cimkék: Ferrari / visszahívás / fék / 488 / GTB

330 ezer Audit hívnak vissza elektromos hiba miatt

Németországban jelentették be, hogy mintegy 330 ezer Audit hívnak vissza elektromos meghibásodás lehetősége miatt. Audi A4, A5 és Q5 modellek is érintettek az ügyben.

cimkék: Audi / visszahívás / Q5 / A4 / A5

Hanyag hegesztés miatt hívják vissza a Chironokat

Világszintű visszahívást hirdetett meg a Bugatti a Chiron szupersportkocsi kapcsán. A gyártó fedezte fel, hogy az ülés hegesztése elengedhet, ez pedig természetesen balesetveszélyes.

cimkék: visszahívás / Chiron

Veszélyes elektronika miatt hív vissza a PSA

A PSA néhány tavaly gyártott modelljét hívja vissza egy alapos szervizelésre. Még az Év Autója, a Peugeot 3008 is elindulhat magától, vagy akár ki is gyulladhat.

cimkék: visszahívás / PSA

Váltóhiba miatt hívják vissza a Maserati Levantét

A Maserati rövid idő alatt már negyedszer kényszerül arra, hogy javítást végezzen az első SUV modelljén, a Levantén. Most a váltó dobálja üresbe magát dugóban araszoláskor.

cimkék: Maserati / visszahívás / Levante

Szivárog a nafta az elektromos i3-ból! Mi van?

Igen különös visszahívást jelentett be a BMW. Az elektromos i3 modellek üzemanyag tartálya lehet hibás. Nem, szó sincs arról, hogy megőrültek volna, a benzin rásegítéses i3 REX-ről van szó.

cimkék: BMW / visszahívás / i3 REX

Kigyulladhat a fullra töltött Lamborghini

A Lamborghini egy Aventador visszahívást jelentett be az üzemanyagtartály hibája miatt. A javításokat a lehető leggyorsabban elvégzik, ám addig nem ajánlatos tele tankolni a sportkocsit.

cimkék: Lamborghini / visszahívás / Aventador

Ennél furább visszahívás már nem lesz

Azt hiszem, hogy a Scania legújabb visszahívása minden eddigi ilyen akciót simán leköröz. A történelem folyamán először történik, hogy egy jármű gyártó plüssmackót rendel vissza.

cimkék: visszahívás / mackó

Lazuló csavarok miatt hívják vissza a Bentaygát

A világ legdrágább és leggyorsabb SUV modelljét érinti egy igen kínos visszahívási kampány. A Bentley Bentayga műszerfala és az ülés rögzítése is széteshet a kilazuló csavarok miatt.

cimkék: Bentley / visszahívás / Bentayga / baki

Visszahívja a Macant a Porsche

Mintegy 243 újonnan értékesített Macant hív vissza a Porsche a futómű hibája miatt. Az első kanyarstabilizátor könnyen eltörhet durva manőverek közben.

cimkék: Porsche / visszahívás

Beperlik a Fiat csoportot Anton Yelchin szülei

A saját autója által összenyomott színész szülei nem elégednek meg azzal, hogy gigantikus visszahívást kezdeményezett a Fiat csoport. Perelnek Anton halála miatt.

cimkék: Jeep / visszahívás / Anton Yelchin

A váltó hibája miatt hív vissza a Maserati

Mintegy 13 ezer darab Ghibli és Quattroporte modellt hív vissza a Maserati a váltó problémája miatt. Parkolás után akár el is gurulhatnak az autók.

cimkék: Maserati / visszahívás / Ghibli

Komoly probléma miatt hívják vissza a Veyronokat

Ugyan a Chiron miatt egyre inkább háttérbe szorul a Bugatti Veyron, ám most egy igen kínos visszahívás miatt mégis rá figyel az egész világ.

cimkék: visszahívás / Veyron

Elektromos Golfokat hív vissza a VW

Úgy tűnik, hogy a Volkswagennek nem csak a dízel motorokkal gyűlik meg a baja. Most egy komoly szoftver hiba miatt az elektromos Golfokat is vissza kell rendelni a szervizbe.

cimkék: visszahívás / VW / e-Golf

Kínos indok miatt hívják vissza a magyar Merciket

Nem mindennapi visszahívást kezdeményezett a Mercedes. Egy bizonyos napon legyártott Mercedes B és CLA modellek kerekei szabadulhatnak el játszi könnyedséggel.

: Mercedes / visszahívás

Elszabaduló szőnyeg miatt hív vissza a Maserati

Igen kellemetlen probléma miatt hív vissza a Maserati. Egyes modellekben könnyen elszabadulhat a szőnyeg, ezáltal blokkolva a pedálok működését.

cimkék: Maserati / visszahívás / szőnyeg

Ismét visszahívják a Maserati csúcsmodelljét

Pár hónapon belül másodszor kapott visszahívást a Maserati GranTurismo és a GranCabrio. Először az ajtó zárszerkezete volt a hibás, most pedig az üzemanyag kezdhet el szivárogni.

cimkék: Maserati / visszahívás / Maserati GranTurismo

Szoftverhiba miatt hív vissza a Mercedes

Mintegy 28 ezer Mercedes C-osztályt hív vissza a gyár, mert az elektromos kormányrásegítés könnyen meghibásodhat menet közben.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Biztonsági öv miatt hív vissza a Tesla

A biztonsági öv meghibásodása miatt hív vissza a Tesla mintegy 90 ezer Model S-t. Nem bizonyított, hogy minden autó ténylegesen érintett, de az amerikai gyártó szerint fő a biztonság.

cimkék: visszahívás / biztonsági öv

Egyetlen autót hív vissza a Rolls-Royce

Az autózás történetében még nem volt ilyen. Visszahívások akadnak bőven, ám hogy egy ilyen akció csak egyetlen darab autót érintsen, az példa nélküli.

cimkék: Rolls-Royce / visszahívás / Ghost

Visszahívja a Quattroporte GTS-eket a Maserati

Az átlagosnál sürgősebb visszahívási akciót hirdetett meg a Maserati, mert egyes Quattroporte modellek könnyen porig éghetnek.

cimkék: visszahívás / Maserati

Kellemetlen baki miatti Charger visszahívás

A Dodge mintegy 285 ezer darab Charger modellt rendel vissza a szervizbe, mert a légzsákok szenzorjai túl érzékenyek. Elég erősebben becsapni az ajtót és kész a baj.

cimkék: Dodge / Dodge Charger / visszahívás / amerikai autó

Visszahívnak minden idei Ferrarit Amerikában

Aki 2015-ben vett magának Ferrarit az Egyesült Államokban, az most készülődhet a szervizbe. A gyártó ugyanis bejelentette, hogy minden idei modellt várnak vissza a légzsák hibája miatt.

cimkék: Ferrari / visszahívás / Takata

Megint visszahív a Land Rover

Mostanság nincs minden rendben a méregdrága Land Roverekkel. Nemrég kiderült, hogy a féklámpával gondok lehetnek, most meg már az ajtók is nyílnak maguktól.

cimkék: visszahívás / Land Rover / probléma

Kigyulladnak a Hummerek, visszahívják őket

A hűtési rendszer hibája miatt egy jó kis csapatás után könnyen lángra kaphat a Hummer H3. Már sérültje is van a hibának, mintegy 200 ezer példányt hívnak vissza.

cimkék: Hummer / visszahívás

Visszahívást kapott a Ferrari csúcsmodellje

A LaFerrari tulajok bosszankodhatnak most, mivel a drága kedvencükkel útba kell ejteniük a legközelebbi Ferrari műhelyt. Az üléssel és a guminyomás ellenőrzővel lehetnek bajok.

cimkék: Ferrari / visszahívás / LaFerrari

Új Mustangod van? Vidd csak vissza!

„Gratulálunk! Ön egy vadonatúj 2015-ös Ford Mustang tulajdonosa lett. Sok boldogságot kívánunk! De még egy pillanatra hadd kérjem vissza azt a kulcsot! Van itt még egy kis javítanivaló.”

cimkék: Ford / Ford Mustang / visszahívás / amerikai autó

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Régi 3-as BMW-ket hívnak vissza

A kettővel ezelőtti generációjú, E46-os 3-as BMW-ket hívja vissza a márka, mert gond lehet az utasoldali légzsákkal.

cimkék: BMW / visszahívás

Újabb nagy visszahívás a Toyotánál

A Toyota a hírneve megtépázása óta úgy van vele, hogy inkább minden apróság miatt sokmilliós visszahívást hirdet, csak nehogy még egyszer halálesetekkel hozzák összefüggésbe.

cimkék: Toyota / visszahívás / japán autó

Botrányos visszahívás-sorozat a GM-nél

Kész tragédia, ami a GM-nél megy, és a tetejébe még óriási botrány is lehet belőle. Hétfőn újabb 1,5 millió autót hívott vissza a gyártó, év eleje óta 6,2 millió darabot mutat a számláló.

cimkék: visszahívás

Újabb egymillió autót hív vissza a GM

Bővíti a gyújtáskapcsolók meghibásodása miatt visszahívott autói körét a General Motors. A cég március közepén már 1,6 millió régebbi modellt hívott vissza a probléma miatt.

cimkék: visszahívás

270 milliárdot fizet a Toyota

Különböző műszaki hibák miatt több millió autót hívott vissza az elmúlt években a Toyota, a gyártó vélt vagy valós mulasztásai miatt eljárás is indult az Egyesült Államokban.

cimkék: Toyota / visszahívás

Már tudja a Porsche, miért égnek a 911-esek

Belefutott egy igen kellemetlen hibába az új 911 GT3 sorozattal a Porsche, konkrétan több autó is minden előjel nélkül porig égett. Az autókért nem kevés pénzt fizetett tulajok háborogtak, nem hiába.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / német autó / visszahívás

Óriási égés a Porsche 911 GT3 Leálltak a kiszállítások

Ha szuperautók és tűzesetek, akkor általában rögtön a Ferrarira gondolunk. Pedig most a Porschének van gondja, ráadásul elég komoly a 911 GT3-mal, az autó kiszállításait is le kellett állítani.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / visszahívás

Megint leégett a Toyota 1,9 millió Priust hívnak vissza

Újabb visszahívást jelentett be a Toyota, ezúttal 1,9 millió darab (vagyis az összes), harmadik generációs Prius-tulajnak kell szervizbe mennie autójával. Szoftvert kell frissíteni.

cimkék: Toyota / hibrid / visszahívás

750 ezer BMW-t hívnak vissza

Menet közben állhatnak le a bajor márka autói egy akkumulátor csatlakozó miatt. Már baleset is történt.

cimkék: visszahívás / BMW
címke felhőAlpinavillámIsuzubesirtunkCupratengerWolfsburgolajcsereBrazil Nagydíjvirtuál tuningstáb458gyorsaságiNissan rekordDusterPiquetR32oroszországSubaruvizelshowfestéssportbobpályaévfordulóRapidEhatótávrobbanásPeugeot 207önjárószőnyeglisztLada VestaR8 SpiderfejlesztésReal MadridNimródtilosban parkolásFord RacingspraySport SVRCadillac EscaladehomokviharFord Focusjapán közlekedésútKlassens60X2GT4Garázs TVvásárlásszelfiNYPDAudi TT CupMlada Boleslavjapán piacAudi S5menekülésvolkswagen eco upRenault MeganefékpadbambusztanulmányHonda Civic Type-RkoppintástolvajBeppo HarrachBreitlingSkodaZotyesípályadacia loganCalifornia4GLAkatonaSherpjótékonykodásselfiebalesetekChevrolet CaptivaForma-Etrezor60fékútVeneno RoadsterbalesetGuerlainönvezetőArab autózásPethő IstvánAMTSBattistaRali du ValaisszirénaBMW 1602HuayrabicikliútAEC Routemasterluxus termékteddyangol motorDakarfelahegyrelowriderYpres-raliGeelyOutlawdonutLiberty WalkolajLada NivasavGMC YukonmegtaláltintelligensautógumituránrendőrRoad RoverDRIVE PILOTkersVitézi Dávid3008LMP-1projektorbestsellerBrit NagydíjDragDC ShoesJaguar XFR-SSinsheimGyulaWTCRDavid Brownkétkerekezésmercedes-benz s-osztálypokolkétkerékfelfüggesztésML63 AMGelaludttrucklakóparkMgyanusítottmobilApolloMadárEvoquePlútóbiztonsági övhajóhangfalsegítLotus SUVmozifelfutóelszabadultWTCCskoda superbLamborghini UrusWaldowegyüttműködésMichelisz Norbertfrancia autó24hgunsérülésViper SRTOpel MagyarországreklámÉrdi TibortrükkPaukarbonAbu Dhabi NagydíjF40DurangotuningpolitikaJurassic ParkgyalogosvédelemRed Bull488MNASZSuzuki Vitaracitroen cxPetersenkilencsebességes automta váltóCreweWLTPszemétszedésdagálygyorshajtásnyereményjáték6x6bénaManor Marussiax6olcsó márkagyorsasági motorRedLukács KornélCarlex DesignVolvo S90Mercedes EVO 2járdamutatványBMW 5 GTbaleset tengelyversenypályagokartAlain MenuLada KalinakémfotóktévéUltra30 évkombirobotizált autó488 GTBVolvoUSAautós jövőMatthew Campbell918 SpyderMaserati QuattroporteIndyCarYarisWatkins GlenhalálosHalid AvdagicRed Bull RingSuzuki SamuraiForma-1 Spanyol NagydíjautókiállításroadsterbűnözésneppertávolságSolbergMonte Carlo rallyrobotwörtherseeMuscle CarhajléktalantámadásjárókelőlufthansaS-EditiondizájnerJaguar X-TypeBarcelonaarmageddontitániumapaLaFerrari ApertaegyezményévértékelődiszkóGordinicsaládi autóChevymárkakupaRali OB760LiTestarossaBertha Benzforgalompickupdízel motorkörnyezetbarátdrogFelix BaumgartnerfestékGLCleopardLancia Themapolo r wrcConnectedDriveszámozástridentszimfonikus zenekartávirányítós indítóLand RovernyirfasGTVhalálképbemutatóhódmezőrületrombolásCars&CoffeTSIZengő MotorsportSuperleggera Volante3DspeedGrand CherokeeszakaszreflexhóemberBMW 6-os sorozatChevrolet CamaroWorld Series by RenaultR8HungaroringVila Realmedvejelenlétkijelzővicces videószállítórenault talismanLandauletvárosi miniborulNissan 370zpezsgőhőségTaycanKazahsztánbejelentésGenesis G90Dodge Dartgarazs.tvroncstelepszociautotalalkozoBMW 2 Active TourerkonvojRX-VISIONféktesztToyota SupraBugatti Veyron SSspecifikációkRaptorLPillegális versenyNetflixálcázottlistatélluxus buszAwainBentley Continental Flying SpurkipörgésfejszeritkaságmotorosJedlik Ányos KlaszterlaptimeszörfSwiftLamborghini Diablomercedes-benzMazdaMcFlyszellőzőZöld pokolMission EClimbkhanafelhasználóFord F150DannyTimo GlockbessenyeyrottweilerGooglepadkaMotkánymarkolópápa911unboxingittas vezetőOsloMikkelsenHyundai VelosterKodiakVeszprémVIPfelajánlásForza MotorsportépítkezésKAMAZDisneyKTMkipufogóM0ERCdízelautóDél-Afrikaszabadidő-autó570SBZEngstlerkupéautolivtechKlaus FrohlicW MotorsMalajziaXJ13AlpineTouristenfahrtBútor RobiVWRober KubicaAudi RS6BMW X6FiatVolkswagen PoloszarvaskereszteződéspolgármesterNissan IDx275LamborghiniátadásbetonbelsőautópiackátyúARTEsteban GutierrezpumpaNissan JukepusztításPro CeedNissan GT-R R34Ford Ecosportpoloskastatisztikatávirányítós autóAfrikatúlméretesModel SLadaÉv autójaSata-raliMelbournepermetezésFenyrtilosSibiu-ralitéli közlekedésMomkhanaVorsteinerimportBMW 6golyóPikes Peakrush hourBJsofőrRodasErzsébet királynőS65BMW M760Li xDriveopel karlFedExtoyota land cruiserjelzésVolkswagen GolfVetteDokkerbiztosítóFrank SinatraarabGenfnagy sebességköltözésTAG MotorsportAudi SQ7audioChevrolet CorvetteHotwheelskutyaautós hírekközelI-Pacegyilkossági kísérletNeymarnagymamaamerikai közlekedésgázszivárgásMitsubishiátverésPeugeot 208nissan navaraEcoboostBuggyüldözéssugárhajtásújátékkonzolelmebetegX5MX1Maserati 3500GTbmw m5EclipseJumpyőzKalashnikovCitroen C4 PicassoInfiniti Q50traktorelőzésTipoHoldenlángtávirányítósfilmesösszehasonlító-tesztRoberto MerhiFerrari 599 GTBamerikaiford kakulcsMercedes Maybach.nézőkF8 TributoGódor BarnabicilisAlfa RomeoFootkhanavandalizmusKovács ÁgikezdőMercedes S-classGT-86ChargeCitroen DS3british greenPersonal AssistantE30jó sofőrFCAMogyoródADAC Deutschland rallyPokemon Gopeugeot 208 gtigyűjteményBrillianceelektromos UTVRtoyota 2000 gtBen AffleckBMW 5Keszthelyi VivienAudi TTrobogóskanyarMcLaren 12cautókulcscinemalakókocsiámokfutóbruderPCCayman4x4cars coffeéjszakakonföderációs zászlóAudiEmilygumiszalagszerencsejó emberLamborghini AventadorEQCelszabadulhalálos irambanjéghanninenSzilveszter rallyVignalehaszonjárműmotorháztetőSennacsomagzuhanásSteve JobsRS48CP1szerelőszolnok3D nyomatáshibridjames bondFranciaországizomautókalapácsSLCcentenáriumROCgesztuskukásautóretroFerrarukrajnaösszkerékRally CupÉsztországfelniWald InternationalkülönösrönkNissan SentraVolvo modellSuperleggeraKia NiroGyurtaBitter SándorNoodlemercedes-benz econicSpanyol NagydíjCrossland XCygnetpályanapimpaladízel botránySUVscooterAudi A8 L ExtendedKarsanmotorhibaAgeraABTcsempészetrx8R3MitshubishirinocéroszBrazíliafutárBoschLodgyUsain BoltillathibagyalogosbefutóG63 AMGkátránysofőrös autóQVcobra 11MexikóPorscheverésDodge RAMjogKimi RaikkonenAurussubaru wrxfolyóTolemanherbieszabályozásXD3robbanx7smokeTata NanoSportwagonvárólistafelfrissítéssárgaGoProrongOpen GTMichelinszalonjótétVolkswagen PhaetonShelby GT350RCorsica-raliGTorosz tuningbmw maasaicakerítéspengetetőgarázsajtóMicrabontásbővítésAlfa RomoeSuzuki AltoPur BlancautómentésG63csattogásfelszereltségDTMLexuspályaNurburgrinhídimprezaS600Skoda Octavia RSE-PaceAston Martin Rapide SelveszveVerstappendragstertesztrichard hammondfelelőtlenVivaroArany KormánykerékkarácsonyCadillacRangernavigátorPosaidoneletkromos autónői vezetőFerraribikinie-NiroTWOFACEsvéd2013Vauxhallszállítmánygyakorlatromán közlekedésKia RioamazonPorsche 911 Rcustom carSvédországRapidGladiatorKrózser MenyhértteaserHadik AndrásujjlenyomatRally du VAR 2012hirdetésboxerRenntechorrszarvúMichael JostPeugeot 206Santa CruzBMW E30 M3GTBázsiai közlekedésMehdi Bennaninyíltűzijátékvolkswagen golf sportsvanlexus rckínai autóBoxsterSuzuki SwiftPharrel Williamsmercedes-benz c-osztálybmw m4mocsárHennessey VenomszingapúrhójáróGallardosorompóLettországszállításlegóautópályamatricaMcLaren MP4-12CtemetkezésspecialNissan NV 200Eurosol-Honda Civic Type-Rdöntőfóbia46autósüldözésCitroenszarkaBMW 4 Gran CoupépótkocsiRufCullinanberagadterepjáróErzsébetközlekedésmotorosrendőrOpel AdamMad Maxconvertiblede tomaso panteralyukMike TroutzúzásbarátnőToyota S-FRbanColin McRaeHondaleszállásSLKamerikai rendőrségfigyelmetlenbalszerencsepattogatott kukoricaInsigniaNordschleifebaja 500Macan SOpel Kadettfisker surfhíd csereFord MustangF2Ford F-150virtuálIRChivatalosClarksonsubaru wrx stiMarbellaBelgiumCitroen DS5Alpina B3WSRCross ConceptNPaul di RestafogászatbenzinkútkémfotóelképesztőkeréktelepoperatőrGumpertMcarenhősstadionCanepaValenVFTScliosütiszörnyOpel CascadaDél-AmerikapremierBentley FalconLebaronNew JerseymúzeumAMGToyota PicnicIrmscher InspiroNiro EVemberségAccordparasztpoéndömpervilágrekordtéli gumiautós üldözésSabine SchmitzlövöldözésünnepiFerrari CaliforniasportszerűtlenSSGiulia QVtoyota versoharrachfelvásárlásAlpina B12Rali VBvédelmi minisztériumcherokeetüntetésékszerAutopilotCountrymanNissankatonaiMazda CX-5ejtőernyőtolásgörkorcsolyavolkswagen bogárakkumulátorScalaGuinness rekordSAS IrisoroszlánYas Marina CircuitutasításRon DennisrobogóKecskeméti BalázskötekedésélőmarketingKTM X-BowAcura NSXrészegmexikói autóprojektgázspeciáliskonzolBMW 3 GThúzásGLBmotokrosszVenom F5Lada Prioravolkswagen jettacaddyönvezető rendszerúj generációGorillazX-TrailkedvezménytitangyárleállásTrusttargoncasebastien ogierMulholland DrivetanulmányautóoszlopRali EBMercedes-Benz SLSA5VarekaiőrületSWhumorospókford thunderbirdúthibaBMW 5-ös sorozatemojijason stathamrongálásTCR EuropeatvhírekjelöléshátsókerékStellapullmannVilágbajnokságBahraini NagydíjUrushelyszínelésEliaÉv Autója 2017golfautómandzsettagombSzlovéniaDefenderzsúfoltságInsanityprofitgalambMercedes-Benz SLS AMGDB9Balelancia fulviaOlssonMichael SchumacherQ60Sienna4MATICAlfa 4Cford galaxyFerrari F12 BerlinettaRed Bull RacingSilverstoneingyen autóF3fesztiválSmartTom ChiltonFerrari 599 GTOMaybachlángolkatonákkisautóHorizonfaEric BoullierRenault Clio TrophycigiSVigazságszolgáltatásporcheepizód992raliScoutfurcsa járműmercedes-benz mlcC3dizájnstúdióZFElon Muskturán frigyesGlobal Vehicle TrusthalottaskocsiMonzagyorsulásStepwaySochiRTRMotorexMitsubishi Lancerbénázásbombahíres autóring-txiFiat 500hot hatchkirálynőLPGfarmerüzemanyagJettakisfilmUAZSpielbergszállodaGran Tourismofüves cigijégautóPorsche 911átépítésAssetto Corsaszem44Nissan Altimatehibrid autóFord MondeoHayden Paddonalfaidiótabarn findfekvőrendőrreakciótragédiaidiótaPeoplePeopleBMW M4 GTSkigyulladtHyundai GenesispotyautasleállásgyalograbláskardiológiaR5autópályabrutálisGT-RBarum-ralivolkswagen boraSupermanEtnaForma-1 Bahreini NagydíjAppleizmozásKaroqextra 300Ducatogyerek autóbalesetmegelőzéstrükközésfröcskölhangutánzóijedtségBethelBatmancsajozássportkocsitRolls-Royceesküvőchrysler 200Monacói NagydíjyoájulásProject OneDodge ChargerBajaAIDShalottas kocsiBoston reptéroffroad720SmotogpBob BellFinal FantasyAll-TerraingőzültetésRollschris MeekeVin Dieselrolls-royce wraithA120lincselésjelmezDél-KoreaCentenarioToyota HiluxM550dGMCjelzőoszlopparkoló asszisztensGenfi AutószalonhihetetlenG650csalásMarine EditionlízingD3 GroupNissan MicratelefonmárkaDragon MountainCountachöregAWDRhys MillenspanyolelgurulForza 7elektromos autózásstop táblaLe Mans 24hújjáépültNicoSuper SportGTObenceofficialWalterné Dancsó AdriennMatteo Malucellifelhőskoda 120HumveerendezvényördögszekérColins CrestközlekedésbiztonságújJeep WranglerCitroen C3Jorge LorenzoInfernorönkszállítójubileumCadillac CTSnapenergiaJari-Matti Latvalalefulladnyíltnapi30 WagonSLS AMGradarMarcello LottiLamborghini HuracantestUSA NagydíjformaKiabrutálijesztgetésMinimoködIndiai NagydíjBaldwinBulldogNikolaMinyonblack fridaytérképCompassráncfelvarrásösszefogásTouristenP100DMcDonaldsautóipari visszahívásWankel motorMaserati GranTurismoelnöki ügyVATHFestival of Speedm1raMercedes A-osztályTushkanovajwrcAcuraCaterham960Svéd ralipénzF1bunkóJohn Cooper Worksvideómezőgazdaságdrágapaul walkerS1előzDemonSTPace Car911 GT2 RStörök közelkedésPókemberjógapalettajavításHollywoodDániaWRX STIigazoltatásgázrobbanásáldásBMW M2Radicallövegelakadásjátékautónissan leaforigamibioüzemanyagbentley continental gthányásMarius AasenKoenigsegg Agera RtrutyiRolss-Roycetilos parkolásürülékkísérletkínai piacTallinszemeteléslegdrágábbTitan XDhosszútávú autóversenyjövőképvégső állomásMinibigráfutásPeugeot 508gépi mosó205S10MarchionneRallyNorrdschleifeTokiói AutószalonKia SoulkeresztbeKancsár FerencXJ220greenlinehalálesetnémet sportkocsiSebastian Loebtűzoltóolasz autóCessnaPorsche Mission EForms-1trident iceniHuracamforBill Gatesland rover discoveryAirbusMcLarenChevrolet SilveradoproblémaFerrari FXXMercedes SLSégő autóBMW I8Fiesta WRCszabálytalankodásBMW 4-es sorozatkésésrepülő autóHeritageMiatalazai30 NSkoda FabiaMaserati QuatroporteHofmannpro-tourerzenezebrabolygódugattyús motorminiszterelnöknyújtott karosszériagyerekekTacomaPiercarlo GhinzaniKaiSpaAsconaHappyLeaf RCQatarMagyar NagydíjGRMNRXeladó autókazár2019Audi TT-RSRoad AmericabűncselekményF12termelésJaguar XKR-SsordoMartin CaceresJannarellymegszorításmajdnem balesetkubamagyarlimitált szériamosásmotoros rendőrriasztónyomtatásháromkerekűmeglepetésDaniel RicciardoForza Horizon 2AMG GT RInterlagosfurgonApertaJosh CartuautómosásborzHummer H1F430vetődésnői sofőrkanadazsiráfMitsubishi OutlanerkézikönyvmásodszorharcRedJetnévmonte carlo raliTechartTrans AMMaserati LevanteCarlexflame warMount Everest812felakadpeugeot 205 gtiLand Rover DefenderLotus F1bikavezetésFormula Renault45rajzSMSkínaFord Fiesta RS WRCfelfújhatóelsőbbségCruzekólaszabálysértésactrospénzszállítólépcsőmackóKOERUMaseratigyárelektromotortöltősunyipörgetésbentley mulsanneNicolas Cagetrack üzemmódlimitálthűtésschumacheramerikai humorkommunikációFiat 124 SpiderflörtDaniel SordoCipruskínos esetvákuumsylviaMarvelyellowstoneFiat 500LHongkongbadassBMW X4Proteamford s-maxSt. James EditionNissan GT-RvasútT1Tada Tecujaevolúciótrailerhirtelen kormányBonnevillekabrióporsche macanbajnokságKadjarCayman Sjet-skiNAAFErwin WurmtankplatformHummeridőmérő edzés34 órás versenyChelsealasszóModel Yegyterű autóNagy Futamangol autóTesla Model 3kigyulladMercedes GLEVolkswagenChiron SportBZZZháborúIStúlkeresletTim Gábor8kamionsofőrModel 3eladaksorsbölénytúlsúlyVolkswagen EosA-osztályboxelakadhard tophecckilökönzetlenvírusRenaultSkoda CitigoScoutlinelerobbangödörPumaBollingerPeugeot 308 GTibevásárlásanimációsSesto Elementoszlalomversenyautólexus nxCayman GTSNissan Skyline R34Rowan AtkinsonbaseballbusztahóSebatien LoebTransformersFord Kugakínai közlekedéspeugeot 308 swGörögországRubens BarrichelloTalismanFerrari F40 LM BarchettaHonda JazzvisszahívásXC60Tata ZicaGT 4suzuki balenoChevelleChevrolet VoltCaterpillarZacariaWRXKomáromi3 REXbúcsúSuzukaünnepi modellmesefiguráksikerszelektív hulladékRange Rover Sportorosz közlekedésBMW 7lezárásNvidiaLykan HypersportRinspeedÁmon OlivérsnowboardFordrobotautóstorage findgerillatávirányításMercedes C-osztálySaabLa TomatinaNissan NoteStoffel Vandoorneveterán autóJCWgyorsasági obbevásárlókocsiaromafalsefalsezúzdaQoros 3DaytonaNémet NagydíjkorlátozásMercedesNissan AlmeraautomataJeepgázüzemű autóeszméletlenóraalternatív üzemanyagstreet racefrankfurti autószaloncrash teststartPaul Swiftbeszakadt burkolategyterűFord FiestafékOlivier PanisBrexitOpel GTprototípusfociDB11fisker karmabiztonságumbauLe MansGR488 Pistakultikus autóakadályChicheritOpel Zafira TourerszondazombibolondfegyverShelby Daytona CoupeFittipaldi959Jean AlesiIFAlicitOpel AstraGuardkölcsönzőokos fényszóróénekgengszterwellnesshooniganV8 SupercarMonsterQorosKodoláncnapfénytetőVRegzotikus autóPSAhavazásfoghúzásgyújtogatásGT2General LeeNissan Skyline R33Bessenyey ZoltánOscherslebenLaFerrariévnyitóhasználatiTigrisOliver BlumeTobias MoersHonda CivicVolkswagen Up!2CVlevegő meghajtásrajtKoreai NagydíjgyászhírállatMissileTDIaprkolóAmbientehistorickapacitásCorvette Z06páncélozottsárga zászlóRosbergViperA4bakancslistaRCrakományiX3m5Gazoo RacingZafiragyáriveszteségugrásFlameTatajaguar f-typeMakitaaudi q3baktériumVeyronillatosítóMbDesignnapeleme-tronHill ClimbMercedes-Benz G-osztályprofiemissziós botrányMagnus WalkerTakataRS6RX-8Orosz NagydíjGhymkhanarepülpaintballpieter tsienbírságrevanshókotrórenault sanderoBMW E30Kanadai NagydíjTOP10bérlésEurópa NagydíjPeugeot 2008E63 SablakSRT ViperStockholmszélvédőmosóvasúti átjárócadillac devilleszilvszter raliIED SyrmastopF150márkákmentőakcióoroszTwingoGázosítástörvényBob LutzFRHonda PreludeX-osztályStelviopiros lámpaEspadaWillys. modernautószánkóRenault TwingoJanner rallyreflekszcélgéplefoglalt autóknőkvezeték nélküli töltésAthénGMC Sierrawiesmanndonington parkOpel AmperabakiMemo GidleyOpel Adam RallyFernando Alonsolóerő harcborulásLexus ISLincolnF5EMCFrankfurtrányitásToyota TundraChallengeszigetdigitálisSuperfastkávéJanner raliegyediB2XJBMW M324 órás versenylábbal vezetLamborghini Veneno RoadsterHeinz-Harald FrentzenLapraszerelt autócélSenatSTiValetvakvezető kutyaDaimlerOpel Corsakit carLiveWiregördeszkaszemmozgástaxiTechnicszakadéktörésMotegibunyódemonstrációűrsiklóToyota RAV4Range RoverMazda3porsche 959Audi A8 L SecuritybátorDelta HF Integraleelső vásárlókoreai autóStratoshangutánzásR34VlagyimirTucsonirodahegyIndykizárásRX-9Audi A3ittasSCCDevel Sixteen500eMBUXLS 500hpanoráma tetővolkswagen t1trolibuszKevin Abbringugratásdashcamsportautóvisszapillantóutcai autóPárizsi AutószalonSamsungForma-4prankVW Golfvizes útNestor GirolamiChargercserbenhagyásAveokisvasútSigdsrallyHong KongelbocsájtásTouaregRenault RSA45HiluxFocusLa Voiture NoirestretchGyulay ZsoltadásDoritosintruktorAusztrál NagydíjműszerfalkilökésdugóZumadunaRacing EditionGoodwood Festival of SpeedLFAvámPorsche 911 GT3Subaru Imprezavideó válogatásPhaetonpapkormányYouabian PumaépítéskazahdynoLance StrollbuszmegállóVelartánckamionBuick RivieraterepezésRallyesült krumpliBMW 503SebringsütiMinitotálkárReptártanulmnánybukfencChryslerdrámaszoknyasertésAcropolis-ralijeges útRafael NadalroncsderbicsúnyaChevrolet Camaro Z/28RWDRobert Kubicafinal editionhernyótalpBTCCQ5RSQ E-TronChuck NorrisluxusdudeMarioValhallaPosrchetervezetMLBrendőrségRobotruhaB11luxusautótáskaKia PicantoyoungtimerLexus LF-SAdoppingnyerészkedésapokalipszisU2James MayDucatirolls-royce phantomTorsten Müller-Ötvöselektromos autóForma-2Fiat PandaToyota EchoDacia Logan MCVSportsjótékonyságelsőApriliaMercedes-Benz M-osztályAnniversaryBMWmeganeSuzukiRenault ClioCadillac ELRkiegészítőMclaren 570SteljesítménymérésISISEnglerneuvilleEgersüllyedésColoradoAustinMontenegroW213feltörésInfinitiAlex ZanardimegsemmisítésCarlos GhosnLamborghini Murcielagosafariquadskimérésgőzgéplopós autóPekingi AutószalonrekordgumiégetésmanőverTraficFalconkápolnaszínekgarazsFR-SChicagomatt fényezésVolvo C30CintraMagyarországboxkiállásdefektszörnyetegNürburgringDacia DokkerHyundai ix20részedhulladékgyűjtésEasytroncilehetetlenAusztriaFormula 3reggeliWWEXOpel InsigniaPriusEurópa Bajnokságwalter röhrl8-asRimactereprugóautóteszthackelésPorsche PanameratilalomForzacseh autópisztolyPanamera Sport TurismoDodgesivatagMartn ProkopHollandiaSierrarepülésChevroletultraibolyahőkameralökésNascarMitsubishi G4GhiblivontatásdaewooidősNémet túraautó bajnokságbüntetőfékSan Diegoautó rongálássínHyundaiJaguar XFRPeugeotpedálkarcEVOmentősbajor autóinternetkarmarossz útreflektormacskarokkantMagyar Termék NagydíjrendőrautóSpecialetehénvadnyugatFerrari F12áradásszáguldásAston Martin DB9károsanyagbatmobilemázlistaversenygumiszupersportkocsiszenzációtulajdonosRolls-Royce Wraith CoupeXC40LAalvázutcai versenyautóbemutatóToyota GT86DevelHaasTargaDodge HellcatWalmartHockenheimmentéstorlaszJozef KabanlopottfotómásolásautótemetőtrollExtremeSlovakia RingHillclimbMr.Beanhangvezérlési3VelociraptorvilágításBMW 2-es sorozatSuper TrofeoMercedes SLS AMGbiztonságtechnikaEurosportlada grantaHonda NSXAlaszkaroad ragekráterInfiniti M30dversenysportminigunhullámDavid CoulthardmenekülBudapestImolaelektromos buszoldalkocsiMercedes VitotechnikaOtt TanaktrélerwcVenomKlausz KristófkicsúszászeroNorvégiaJohn CenaMercedes-MaybachLummaAxiáltávolmaradásIndiaContinentalpechkamikazeiphoneKerényi ÁdámAmpera-eAudi R8omlásJohannesburgkiszivárgott képWRC3Seat IbizafavágásSpydergazdagBugatti Gangloff CoupeWaymoGT40Audi RS3Walter CsabaLandwindmotorpalettaszénaUTVforma-1Porsche Boxterkötélhúzásváltókrosszmotorközterület-fenntartóM PerformanceEl CaminoNASAT-RocMarchionnakrosszMercedes S-osztálySpongya BobWill StevensmagabiztosságBMW X5kábítószerM8youtube3-ashangprojektorlamborghini gallardoSkoda múzeumtraffipaxEVeladásamerikaNeoningaTerraIrmscherTrophy TruckDacia DusterCX-5gyúráselőzetescsúszós útlopott autóbmw 507FuriousOlaszországdacia sanderoKharitoninAudi A2skoda fabia s2000Sixt500versenyszétveriVályiPorsche 993italdagadtskylineamerikai autóparkolóROALlandolásausztrálszimulálásRomániacsúszásKatarFIA GT3mosóalkalmazásraktárdűnecar pornvicclimuzinlánykérésOpelpirosjégkaparóoposszumÍrországtechnológiaszekérágyStingerSzingapúri NagydíjlelepleződésfelvonuláskörforgalomFerrariPeopleTourneo CustomlimbómólóOstbergnyári gumifilmes autókmikrofonKovács TamásPHEVbetonkeverőLuc BessonfűnyírószenzorrasszizmusprémiumautótornádóKoncz GáborToyota Yaris RStűzoltóságHoonicornATS-VakciószerkezethangYeongamTyler Wittehumorkereslet csökkenéstolatásVitoMOLKertész KrisztiánközútszékXVepilepsziaarab közlekedésTiePolestarConceptbabafüstZ5kergetőzésrégiKia CeedChironautomatikaDetroiti AutószalonfegyveresekSpa FrancorchampsNyirádvillamosBlackbeszakadt5008Jeff GordonGymkhanabmw z2esteV12ablaktörlőmotoroválpályaegykerekezésAndy Priaulxvasúti átkelőszerződésMercedes-Benz A-osztálySuzuki SX4gyorsulási versenysátorMercedes CLK AMG Black SeriesPakisztánWildcatgurulMazda MiataVilnerbmeutatórakétasuperquadvirtuálisBullitAirscarfkályhaszembe sávelszaladtartályvételMikulásámokfutásbmw x1Ariel Atomfilmes autóQ6Corvettebrutál esésgyerekülésmobilitásAventadorgullwingszedánlövésSemaland rover discovery sportvillanyautóhollandfelúszásGT3sziklaMercedes GPfreighterarany fóliabalesetmegelőző rendszerMáriapócsHyundai i30adatokDronekhanakerékvetőJeanner rallyThe Mint 400darázsA110homokiNextterrorVenezuelaChevrolet ImpalainfotainmentcsajokMoszkvaCsehországsteve mcqueenedukációMarconiforró víznémet autóNasser Al-Attiyahgázolásporral oltóShanghaibillencskompakt autóCamaroTerrakhanaoff-roadAmerikai Nagydíjbiztonsági autóGenesisPeopleKevin MagnussenfailSuzuki AuthenticsAudi Prologue AvantfiskerDan BilzerianmentőBreitling Jet Teamközterület-fenntartásLaguna SecaSuzuki KizashiShelbyPepsi MaxExplorer STMercedes CLADCGTAFerrari 812 SuperfastvonulásKonaMercedes-Benz E-osztálybringásAnton YelchinátlagI8jövő közlekedésePuskádi JánosfacebookPlaystationbörtönFord Rangerbalhébiztosításközlekedési lámparobotizált váltóköztisztaságNissan SilviaIndy 500Peugeot 308audi a42WDArteonMercedes E-osztályBac MonoautóútKefo MotorsportATSplázaerőscars and coffeHyundai i20 WRCautósportinasSpirit Of EcstasyBentaygalángszóróBlazerM6elektromostankolásAWVGhosttesla model xverekedésMini Pacemangyőri Audi-gyárMercedes jövőKarinaTaco BellmodernAyrton SennahelikopterhuligánokRenault TrafficHUVtalálmányUH-1Qoros GQ3Alfa Romeo 4CsúlyelosztásGin458 Italiahyundai i20kameraMIG458 SpecialeBlack BearfokozatKugaBMW 8gyorsításHarley-DavidsonVida JanirágcsálómodellautóItaldesignSaab 9-3zúzóSilveradoBamboohumoteldurranAero 8Lada 2104SirokládaderbiEF7Crystal HooksNissan MaximaBruno SpenglerpulykawrcMercedes G-osztálydurvakereskedőretroautóRickard RydellalagútsztorirendszámHonda CR-Vquadferrari enzoolajfoltrandiJaguar XFmodellfrissítésEksoVestGamesconPutyinAston Martin CygnetVaughn GittinOne:1Novitecbiztonsági rendszerCitroen DS3WRCMazda CX-9Tiguanenzo ferrarirally du VARR2hot rodleleplezésAston MartinExclusivesebességBelga NagydíjmurvaategovízterelésMasterGrand DusterDavid Hasselhoffmini cooperbérautóAgera RSGLEszippantós kocsielefántHunGarianlebukáshavas útdrónpostásKikiIncMiguel MolinaMáltalabradorRSRliepája-raliSsangYongIATMonacoe-GolfKuala Lumpurlökhárítóvolkswagen beetleTCRRat RodkivetítőBYDAutós eladásokChevrolet AveoletartóztatásfizetősSecurityA9crossoverbuffierLykancitroen c-xrÚj-ZélandBryan buffierDodge ChallengerCorbellativillámláskisteherautóvészfékrobbantásSvájcspeedzoneJeep CherokeeS90kajaVolvo XC90iCarEurópai BizottságCsillagtúraJensenbivalySpykerszaltóeséscsehföldcsuszamlásUPSelőjegyzésTrabantrali-európabajnokságYamahaSeatFerrari 355 S SpiderEscortutcaLancer EVOCadillac ATSaratáscrashbankautomataJustin WilsonfurcsaságdudaAlpina B7BentleyalvásLevanteManorparkoláskihajtóHammanSergioroncsFiestaLMSdigital lightBJ BaldwinBuickkamerásBloomjapán autóPortugáliaújjáéledGuerlain ChicheritClariongiccsteherautóChevrolett CorvetteAygoRubiconbringatúraautó világbajnokságsólyomSentrykéscsomagszállítássávváltásdriftJapán Nagydíjvízbenajtóford c-maxinstinctkörnyezetvédelemKínai NagydíjMaláj Nagydíjmelegedéselszállításautomata váltóPontiacWranglerautosJensen InterceptorSonicTFSINismoAston Martin Vulcanrali-világbajnokságMicheliszautó eladásSmart ForFourzsenialitásangol közlekedésToyotaillegálVidaVolkswagen JettaLancerAdria CennikézifékM4 GTSMick SchumacheráremelésSergio Marchionnedodzsemfejesspanyol autóFormulasávtartóAurus SenatbunkerGPSbéreltBMW 1RoushFormula StudentMax Mosley911 GT3 RStesztpályaWill Smithdarálóelsüllyedjarri-matti latvalaExorcistVectraárokSciroccoautmoataorosz autómanuálisGigafactorySubaru Foresterchevrolet cruzeVolkswagen TouaregNyirfás JuliannaMotorsDwayne JohnsonAMG GTidiótaPeopleSmart CabrioOPCLance GilbertMarco WittmanToyota Corollamorganléghajtásörök garanciaF50időjáráshackertaplósorozatlada samaragyújtogatóDBXSebastian Vettelfiat. fiat 500szörnyPistajégesőAudi A6rajzfilmBMW Z4kaszinótűzcsapHonda 2&4ragekombi autórepülőijesztéscsodapáncéloshírérintőkijelzőmunkagéppassatLaptimingesőKia Forte KoupGumball 3000vásárlótalálkozóvonattúraautóSRTmobiltelefonluxuscikkHenessey Venom GTSanta FePriorMP4-12CkamionosCrossland350zMiami ViceZ06kaszkadőrWintercontactlovaskocsiaranyelnökKodiaqKen Blockhibridautómegelőző filmElektromos motorjean-claude van demmerondaFanatecC8csereLas Vegasjávorszarvas-tesztMercedes-Benz CLAburnoutAntonin TlustakOpel Antarapanziónissan nv200Szilveszter ralirosszullétDieter ZetschebukásOrlandohonda integraItaliakombájnspeakerfrontálFerrari LaFerrariYuliannalada 4x4kapszulabüntetésautó lopásAbu-Dhabidarukoncepció Bugatti Veyronmázliromán autóFiat TipokiállításvodkaindításWestfield MegabusaSpanyolországLamborghini VenenolányJon Olssonátnevezésrendvédelmi erőkvadászatgumorüvegkárszórásSuperbikeKetterer ContinentalJerez3d nyomtatóEnerGForceatkinsonKoenigsegg Agera HHfuvarForma-3RS200ferrari 458 italiaautótolvajMANi5Carlos SainzGiuliaLanciaarab autóveteránPepsiVolvo reklánmBarbienézőAviatorMcLaren P1Volvo S70 Relszabadult járműFicza FerencfilmChristiano RonaldoSkoda Octavianissan gtrX6MDaciaapplikációrollertáblaZR1Snowkhanahulladékgazdálkodássvéd piackereskedésOlasz NagydíjCoca-ColaUberJakus TamásJänner-ralivárosjachterőszakCardokösszehasonlítóoldtimer találkozógyerekszimulátorJaguarMarcus GronholmHoonigansneed for speedbicajctslángoklancia deltaGR SportvéletlenkéselésélményautózásAudi Q2

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.