keresés eredménye

visszahívás

Hírek

Még több dízel BMW-t hívnak vissza

Úgy tűnik, hogy a nemrég visszarendelt 450 ezer dízel BMW csak a kezdet volt. Most már 1,6 millió példányt hívnak vissza a szervizbe tűzveszély miatt.

cimkék: BMW / visszahívás

Dél-Korea betiltotta a problémás BMW-k használatát

Pár hete jelentette be a BMW, hogy visszahív mintegy 300 ezer BMW-t, mert könnyen kigyulladhatnak. Dél-Korea komolyan vette a felhívást, náluk a javításig tilos használni ezen példányokat.

cimkék: BMW / visszahívás

Ilyen visszahívás sem volt még

A Mercedes a G-osztály legerősebb változatát rendelte vissza egy szoftverfrissítés erejéig. Miért? Mert túl gyorsan lehet tolatni vele.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Több mint egymillió autót hív vissza az Audi

A hűtőrendszerben található pumpa hibája miatt hívnak vissza több mint egymillió autót az Audinál. Az A4, A5, A6 és Q5 modellek is érintettek.

cimkék: Audi / visszahívás / pumpa

Szoftveres hiba a Ferrari 488 GTB-ben

Mintegy 40 darab 488 GTB-t hív vissza a Ferrari egy szoftveres probléma miatt. Mivel a dolog a fékeket is érinti, ezért kimondottan veszélyes lehet.

cimkék: Ferrari / visszahívás / fék / 488 / GTB

330 ezer Audit hívnak vissza elektromos hiba miatt

Németországban jelentették be, hogy mintegy 330 ezer Audit hívnak vissza elektromos meghibásodás lehetősége miatt. Audi A4, A5 és Q5 modellek is érintettek az ügyben.

cimkék: Audi / visszahívás / Q5 / A4 / A5

Hanyag hegesztés miatt hívják vissza a Chironokat

Világszintű visszahívást hirdetett meg a Bugatti a Chiron szupersportkocsi kapcsán. A gyártó fedezte fel, hogy az ülés hegesztése elengedhet, ez pedig természetesen balesetveszélyes.

cimkék: visszahívás / Chiron

Veszélyes elektronika miatt hív vissza a PSA

A PSA néhány tavaly gyártott modelljét hívja vissza egy alapos szervizelésre. Még az Év Autója, a Peugeot 3008 is elindulhat magától, vagy akár ki is gyulladhat.

cimkék: visszahívás / PSA

Váltóhiba miatt hívják vissza a Maserati Levantét

A Maserati rövid idő alatt már negyedszer kényszerül arra, hogy javítást végezzen az első SUV modelljén, a Levantén. Most a váltó dobálja üresbe magát dugóban araszoláskor.

cimkék: Maserati / visszahívás / Levante

Szivárog a nafta az elektromos i3-ból! Mi van?

Igen különös visszahívást jelentett be a BMW. Az elektromos i3 modellek üzemanyag tartálya lehet hibás. Nem, szó sincs arról, hogy megőrültek volna, a benzin rásegítéses i3 REX-ről van szó.

cimkék: BMW / visszahívás / i3 REX

Kigyulladhat a fullra töltött Lamborghini

A Lamborghini egy Aventador visszahívást jelentett be az üzemanyagtartály hibája miatt. A javításokat a lehető leggyorsabban elvégzik, ám addig nem ajánlatos tele tankolni a sportkocsit.

cimkék: Lamborghini / visszahívás / Aventador

Ennél furább visszahívás már nem lesz

Azt hiszem, hogy a Scania legújabb visszahívása minden eddigi ilyen akciót simán leköröz. A történelem folyamán először történik, hogy egy jármű gyártó plüssmackót rendel vissza.

cimkék: visszahívás / mackó

Lazuló csavarok miatt hívják vissza a Bentaygát

A világ legdrágább és leggyorsabb SUV modelljét érinti egy igen kínos visszahívási kampány. A Bentley Bentayga műszerfala és az ülés rögzítése is széteshet a kilazuló csavarok miatt.

cimkék: Bentley / visszahívás / Bentayga / baki

Visszahívja a Macant a Porsche

Mintegy 243 újonnan értékesített Macant hív vissza a Porsche a futómű hibája miatt. Az első kanyarstabilizátor könnyen eltörhet durva manőverek közben.

cimkék: Porsche / visszahívás

Beperlik a Fiat csoportot Anton Yelchin szülei

A saját autója által összenyomott színész szülei nem elégednek meg azzal, hogy gigantikus visszahívást kezdeményezett a Fiat csoport. Perelnek Anton halála miatt.

cimkék: Jeep / visszahívás / Anton Yelchin

A váltó hibája miatt hív vissza a Maserati

Mintegy 13 ezer darab Ghibli és Quattroporte modellt hív vissza a Maserati a váltó problémája miatt. Parkolás után akár el is gurulhatnak az autók.

cimkék: Maserati / visszahívás / Ghibli

Komoly probléma miatt hívják vissza a Veyronokat

Ugyan a Chiron miatt egyre inkább háttérbe szorul a Bugatti Veyron, ám most egy igen kínos visszahívás miatt mégis rá figyel az egész világ.

cimkék: visszahívás / Veyron

Elektromos Golfokat hív vissza a VW

Úgy tűnik, hogy a Volkswagennek nem csak a dízel motorokkal gyűlik meg a baja. Most egy komoly szoftver hiba miatt az elektromos Golfokat is vissza kell rendelni a szervizbe.

cimkék: visszahívás / VW / e-Golf

Kínos indok miatt hívják vissza a magyar Merciket

Nem mindennapi visszahívást kezdeményezett a Mercedes. Egy bizonyos napon legyártott Mercedes B és CLA modellek kerekei szabadulhatnak el játszi könnyedséggel.

: Mercedes / visszahívás

Elszabaduló szőnyeg miatt hív vissza a Maserati

Igen kellemetlen probléma miatt hív vissza a Maserati. Egyes modellekben könnyen elszabadulhat a szőnyeg, ezáltal blokkolva a pedálok működését.

cimkék: Maserati / visszahívás / szőnyeg

Ismét visszahívják a Maserati csúcsmodelljét

Pár hónapon belül másodszor kapott visszahívást a Maserati GranTurismo és a GranCabrio. Először az ajtó zárszerkezete volt a hibás, most pedig az üzemanyag kezdhet el szivárogni.

cimkék: Maserati / visszahívás / Maserati GranTurismo

Szoftverhiba miatt hív vissza a Mercedes

Mintegy 28 ezer Mercedes C-osztályt hív vissza a gyár, mert az elektromos kormányrásegítés könnyen meghibásodhat menet közben.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Biztonsági öv miatt hív vissza a Tesla

A biztonsági öv meghibásodása miatt hív vissza a Tesla mintegy 90 ezer Model S-t. Nem bizonyított, hogy minden autó ténylegesen érintett, de az amerikai gyártó szerint fő a biztonság.

cimkék: visszahívás / biztonsági öv

Egyetlen autót hív vissza a Rolls-Royce

Az autózás történetében még nem volt ilyen. Visszahívások akadnak bőven, ám hogy egy ilyen akció csak egyetlen darab autót érintsen, az példa nélküli.

cimkék: Rolls-Royce / visszahívás / Ghost

Visszahívja a Quattroporte GTS-eket a Maserati

Az átlagosnál sürgősebb visszahívási akciót hirdetett meg a Maserati, mert egyes Quattroporte modellek könnyen porig éghetnek.

cimkék: visszahívás / Maserati

Kellemetlen baki miatti Charger visszahívás

A Dodge mintegy 285 ezer darab Charger modellt rendel vissza a szervizbe, mert a légzsákok szenzorjai túl érzékenyek. Elég erősebben becsapni az ajtót és kész a baj.

cimkék: Dodge / Dodge Charger / visszahívás / amerikai autó

Visszahívnak minden idei Ferrarit Amerikában

Aki 2015-ben vett magának Ferrarit az Egyesült Államokban, az most készülődhet a szervizbe. A gyártó ugyanis bejelentette, hogy minden idei modellt várnak vissza a légzsák hibája miatt.

cimkék: Ferrari / visszahívás / Takata

Megint visszahív a Land Rover

Mostanság nincs minden rendben a méregdrága Land Roverekkel. Nemrég kiderült, hogy a féklámpával gondok lehetnek, most meg már az ajtók is nyílnak maguktól.

cimkék: visszahívás / Land Rover / probléma

Kigyulladnak a Hummerek, visszahívják őket

A hűtési rendszer hibája miatt egy jó kis csapatás után könnyen lángra kaphat a Hummer H3. Már sérültje is van a hibának, mintegy 200 ezer példányt hívnak vissza.

cimkék: Hummer / visszahívás

Visszahívást kapott a Ferrari csúcsmodellje

A LaFerrari tulajok bosszankodhatnak most, mivel a drága kedvencükkel útba kell ejteniük a legközelebbi Ferrari műhelyt. Az üléssel és a guminyomás ellenőrzővel lehetnek bajok.

cimkék: Ferrari / visszahívás / LaFerrari

Új Mustangod van? Vidd csak vissza!

„Gratulálunk! Ön egy vadonatúj 2015-ös Ford Mustang tulajdonosa lett. Sok boldogságot kívánunk! De még egy pillanatra hadd kérjem vissza azt a kulcsot! Van itt még egy kis javítanivaló.”

cimkék: Ford / Ford Mustang / visszahívás / amerikai autó

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Régi 3-as BMW-ket hívnak vissza

A kettővel ezelőtti generációjú, E46-os 3-as BMW-ket hívja vissza a márka, mert gond lehet az utasoldali légzsákkal.

cimkék: BMW / visszahívás

Újabb nagy visszahívás a Toyotánál

A Toyota a hírneve megtépázása óta úgy van vele, hogy inkább minden apróság miatt sokmilliós visszahívást hirdet, csak nehogy még egyszer halálesetekkel hozzák összefüggésbe.

cimkék: Toyota / visszahívás / japán autó

Botrányos visszahívás-sorozat a GM-nél

Kész tragédia, ami a GM-nél megy, és a tetejébe még óriási botrány is lehet belőle. Hétfőn újabb 1,5 millió autót hívott vissza a gyártó, év eleje óta 6,2 millió darabot mutat a számláló.

cimkék: visszahívás

Újabb egymillió autót hív vissza a GM

Bővíti a gyújtáskapcsolók meghibásodása miatt visszahívott autói körét a General Motors. A cég március közepén már 1,6 millió régebbi modellt hívott vissza a probléma miatt.

cimkék: visszahívás

270 milliárdot fizet a Toyota

Különböző műszaki hibák miatt több millió autót hívott vissza az elmúlt években a Toyota, a gyártó vélt vagy valós mulasztásai miatt eljárás is indult az Egyesült Államokban.

cimkék: Toyota / visszahívás

Már tudja a Porsche, miért égnek a 911-esek

Belefutott egy igen kellemetlen hibába az új 911 GT3 sorozattal a Porsche, konkrétan több autó is minden előjel nélkül porig égett. Az autókért nem kevés pénzt fizetett tulajok háborogtak, nem hiába.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / német autó / visszahívás

Óriási égés a Porsche 911 GT3 Leálltak a kiszállítások

Ha szuperautók és tűzesetek, akkor általában rögtön a Ferrarira gondolunk. Pedig most a Porschének van gondja, ráadásul elég komoly a 911 GT3-mal, az autó kiszállításait is le kellett állítani.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / visszahívás

Megint leégett a Toyota 1,9 millió Priust hívnak vissza

Újabb visszahívást jelentett be a Toyota, ezúttal 1,9 millió darab (vagyis az összes), harmadik generációs Prius-tulajnak kell szervizbe mennie autójával. Szoftvert kell frissíteni.

cimkék: Toyota / hibrid / visszahívás

750 ezer BMW-t hívnak vissza

Menet közben állhatnak le a bajor márka autói egy akkumulátor csatlakozó miatt. Már baleset is történt.

cimkék: visszahívás / BMW
címke felhősofőrös autói3 REXmosásNasser Al-AttiyahpusztításköltözésBob Bellhalottas kocsihójárómárkákberagadMcLaren 12chavas útAmerikai NagydíjszánkóExplorer STjason stathamHalid Avdagicesésbikinilisztnémet autóegykerekezésparkolóangol közlekedésVilágbajnokságerőszakPaul Swiftkapacitásszabálytalankodásbmw maasaica205GLBterepezésüzemanyagCardokegyüttműködésrongálásgörkorcsolyaC8s60átépítésminigunterepjáróCitroen C4 Picassojótékonyságmonte carlo raliautótolvajring-tximotorháztetőM6Bentleye-NiroautópályamatricaBMW 6Tobias MoersToyota Suprakoncepció Bugatti VeyronCross ConceptAudi Q2alvásfisker surfgépi mosóMitsubishi G4vetődéskrosszmotorGLEnői sofőrM4 GTSMercedes S-osztályApriliaMLBSemaMercedes G-osztályCaterhamtávolmaradásfűnyíróAlain MenubénalowriderFormula Renaultyoungtimerelszabadult járműSLS AMGLebaronjapán piacepilepsziaChevroletpullmannYamahaWintercontactTucsonrenault sanderohalálLMSborzaudi q3i30 WagonFerrari 599 GTBBútor RobiWTCRWRX STIPókemberM PerformanceaprkolóSherpSebastian Vettelrobogójavításvasúti átjárószippantós kocsiBuick RivierafröcskölRenault Twingoutcai autóMiatajean-claude van demmeZFFR-SRapidkupé812babatávirányítós indítóvillámi5Ferrari LaFerrariritkaságChevrolet Camaro Z/28sportkocsitEngstlerUTVheccStingerfiat. fiat 500sátorgyújtogatásfociPorsche 911 RProteamForza Horizon 2megsemmisítésnyíltnapbenzinkútPeugeot 308lánykérésamerikaiVaughn GittinI8X-TrailSabine Schmitzemissziós botrányPersonal AssistantterepCrossland XlakókocsiLiberty WalkSubaru Impreza6034 órás versenyToyota GT86ködrepülő autótrezorcrash testugratásmelegedésKetterer ContinentalmotokrosszJerezGT 4GRNyirádVauxhallfelvonulásFord Mondeovolkswagen t1boxGenfi Autószalonorosz közlekedésCrystal HooksAviatorCompasstechnikaLand Rover Defenderlefoglalt autókFernando AlonsoEmilykonföderációs zászlóAcura NSXtelefonHonda JazzMatteo MalucellirugóbüntetésBMW 4-es sorozatskoda fabia s2000jótétevolúcióIsuzutankolásjó sofőrW213SRTJaguar XKR-SlángszórómotogpvizelChevrolet VoltChevyLykanSpanyolországidiótaPeoplePeoplefreightervárosi minihalálos irambanMike Troutmotorosautóipari visszahívásfolyófailhulladékgyűjtéskisvasútDB9repülőPur BlancAudi A8 L SecuritysmokeVolvo reklánmcitroen c-xrKecskeméti BalázsmutatványDRIVE PILOTSkoda OctaviaimprezaPCgyorsasági obIFAbejelentéstüntetésXD3rendvédelmi erőkhajóaromainstinctkilencsebességes automta váltóajtóQ6sivatagConceptgyilkossági kísérletford galaxyszőnyegA4DC Shoesszabadidő-autóBamboodömperDodge HellcatRangerShelby GT350RWTCCCintrakarácsonyMercedes-Benz A-osztályfelniPaukatonákMercedes EVO 2eletkromos autóájulástűzoltóságiCarautópályaSesto ElementohírekdudavillamosChuck NorrisarmageddonBrillianceR5KarsanrokkantAEC RoutemasterAriel AtombörtönBrit NagydíjSuper TrofeoMuscle Cartörök közelkedésiNextAurusDavid Hasselhoffbmw 507Mick Schumacherkompakt autóNiro EVfelelőtlensárga zászlóközterület-fenntartópalettagyárSergio MarchionneForms-1Forza MotorsporthibridautóVolkswagen JettaR3Mercedes-Benz E-osztálybuszmegállótúlsúlykötélhúzásbiztonsági autóErzsébet királynőMotegiTaco BellCitroenClarksonJanner ralihonda integrapisztolykémfotóGhostUsain BoltAlfa RomeoaudioZotyeeldurranKTMsípályaoroszlánfelfüggesztésedukációrossz útRobert KubicagumiégetésOpel GTHyundaiReal Madridközterület-fenntartásNurburgrinnézőBruno SpenglerátverésijedtségRadicaltotálkárAgera RSelektromos buszFicza FerenchackelésSportwagonEclipsebiztonságtechnikaJCWHappytérképMANIrmscherszimulátortoyota 2000 gtsorompógázrobbanásstopcadillac devillex6cars coffeStelvioM02013közútrally du VARLiveWireBudapestAlpina B12besirtunkS600Dacia Logan MCVFrank SinatrakápolnaGTAVolkswagen PhaetonconvertibletrailerR8 SpiderveteránszelfiDevelOpel Amperaelsüllyedkisautó500eAutós eladásokleszállásfekvőrendőrbunyóEurópa NagydíjpolgármesterpermetezésPepsikaszinógázoláse-GolfrészegQoros GQ3tahórali-világbajnokságLamborghini AventadorgullwingNorrdschleifeDaciaEurosol-Honda Civic Type-RzsiráfcrashNismolexus nxPortugáliadűneSLCsérülésNissan Maximacar pornBMW 503prototípusWalter CsabaStoffel VandoorneóraNissan SilviaTom ChiltonMount EverestHuayrakereskedőMasterlincselésfelhasználóFerrari F12Anton YelchinT-RocSnowkhanaLandauleteszméletlenNürburgringközelNissan Skyline R33A110jógaSeat IbizahányássztorijelenlétÉv autójatolvajToyota HiluxAndy PriaulxtáblacigispecifikációkGTBPro CeedIndyCarpremierkrosszGLCJaguar XFGT3felvásárlásR8FCASaabDoritosMacan Skörnyezetbarátültetéscsempészet458menekülésPosaidonPolestarRX-VISIONmodernJohn Cooper Worksvégső állomáslövésközlekedésbiztonságúj2019VitooposszumbmeutatóHonda CivicForza 7NetflixBMW E30páncélosHammanbefutóarab autógőzhackerbicikliútrichard hammondvirtuál tuningquadskiRallytoyota versokombidarálóTCR EuropeDan BilzerianKancsár FerencSinsheimCadillac ATSA120játékautóhajléktalandrámaBattistarendszámdefektEscortBMW X6trélerboxkiállásBoscholdalkocsiTatamackóAcropolis-ralibentley mulsanneporsche macanElon MuskMiniolajcsereErzsébetGyulay ZsoltVetteFormula 3Kefo MotorsportbivalyWRX6x6WaldowMulholland DriverakományproblémaSVtéli közlekedésnévKlaus FrohlicSCCPanamera Sport Turismofüstamerikai közlekedésversenym5StratosMarcus GronholminternetporchelebukáselgurulbővítésHill ClimbelveszveszerencseVolkswagen EosAudi TT-RSMarconiMagnus WalkerVolvo C30MichelinfelfrissítésKoenigsegg Agera RVályiKharitoninönjáróÉv Autója 2017skylineItaldesignJeepillegáljapán közlekedésYuliannaVilnerMontenegromajdnem balesetlökésspecialAlfa RomoeShelby Daytona CoupeiX3startATSAfrikatechtragédiaMicrahullámKevin MagnussenSanta FeWillys. modernPethő Istvánfagázüzemű autóYas Marina Circuitlefullad2CVtanulmányEurosportGenfMarco WittmanhangyellowstoneDurangoKoncz GáborRowan AtkinsonLotus SUVhernyótalpHillclimbsteve mcqueenNyirfás JuliannaRenntechDTMrolls-royce phantomszilvszter ralinémet sportkocsivizes útFormulaF1poénletartóztatásChargerF40GMC SierraparkolásLaFerrari Apertarx8ARTturánPorsche 911McarenablaktörlőRenault MeganeKatarRolss-RoycerollerManor Marussiatávirányítós autójégesőKonapaintballDodge ChallengerFiat TipoFestival of SpeedFord Fiesta RS WRCmobilitásDBXversenyautóausztráldízel motorSiennatrolibuszittasEVOategoMaserati QuatroportemárkawrcgazdagtávirányítósQatarRon DennisprémiumautóVeszprémGran TourismocsomagszállításLe MansAston Martin CygnetHyundai ix20HuracamTokiói AutószalonGPSelakadlada 4x4GoProAlpineMicheliszCygnetautós jövőFerrari F40 LM BarchettaformaOlaszországsült krumpliFerrarösszefogásegyterű autósorozathőkameraévértékelővilágrekordImolaelőzésalternatív üzemanyagRenault Clioszondaradarterrorelszabadult4x4Mercedes CLAbérlésFord MustangforMarius AasenévnyitóLotus F1motorhibaBloomRubens BarrichellokiegészítőDB11Le Mans 24hcsodaExtremefogászatMcLarenM8Land RoverArany KormánykerékbajnokságTouristenRed Bull RingR32Aventadoroffroadörök garanciaTransformersjubileumPHEVjégautóázsiai közlekedéskörforgalomhyundai i20IndyAudi A6gyorsításBollingerGhibliPiquetidiótaPeopleTouristenfahrtMarchionnapotyautasVelar8rosszullétDCreakciósziklarablásKaroqcsajokszarvas959felajánlásVin DieselalvázUberBaletűzcsapbrudertávolságsütiArab autózásUSA NagydíjPriusMagyar NagydíjBMW 5Írországbritish greenkorlátozáscustom car4MATICE63 SbikaSonicamerikai rendőrségbalszerencseConnectedDriveujjlenyomatszínekautomataSpykerépítésMikkelsenfalsefalseSciroccoVectraRenault TrafficzeneMarchionnevolkswagen boraSirokgumiszalagmosóRX-8Dragon MountainLamborghini Murcielagovolkswagen beetleesküvőMarbellaváltóMercedes jövőkisfilmDelta HF Integralemúzeum911 GT3 RSluxus buszBoston reptérgyújtogatóKínai NagydíjfurgonbicilissebességJakus Tamáslada samaraBelga NagydíjemberségMercedes CLK AMG Black Seriesfejszemexikói autómandzsettagombbukásUSAsvéd piacVIPhomokraktárhot hatchVida Janiturán frigyesPetersenMinyonrenault talismantanklángollángvideókínai autólövegelsőbbségBessenyey Zoltánhelyszínelésdugótilos parkolásátadásszelektív hulladékPorschehódmezőrületDragRali OBhegyNissan Altimatedacia sanderoPhaetonkit carmotorNordschleifeLuc BessonGinRobotruhahíres autóburnoutHeritageAudi A2Rally CupkizárásSeatNimródKiaElektromos motorbringáslánykigyulladtdonutkezdőretroautóTacomakörnyezetvédelemRimacZR1HunGarianOliver Blumekísérletnői vezetőFiestaroncsteleppoloskaU2Gamescon4felfújhatóGrand Dustertrident icenirobotizált autóFiatNissan NV 200Erwin WurmBentley Continental Flying SpurtanulmányautóBlack BearautosharrachInfiniti Q50Forma-Ede tomaso panterakabrióBulldogdroglistabarátnőhőséggázszivárgásVorsteinerSvájcvákuumCaymanpumpaland rover discovery sportTrabantYeongamvolkswagen eco upegzotikus autóJaguar XFRpechegyterűChallengelóerő harcBMW M760Li xDriveJensenrobotautóorrszarvú760Liborulástúraautó világbajnokságvilágításRomániaPeugeot 206politika992Nagy FutamhangutánzóVerstappenSmart CabrioEF7BlackI-PaceZöld pokol44SmartLexus ISvirtuálR34bérautóPlútópeugeot 208 gtitechnológiaJeff GordoncsereGuerlain ChicheritszörnyMercedes SLSF5rongamazonútráncfelvarrásDacia DusterMaybachGT40FrankfurtWorld Series by RenaultTipoManorUAZBarum-raliautomata váltópörgetésHonda Civic Type-RRX-9Pikes PeakfegyveresekfelfutóKovács TamásOsloAlpina B3HiluxABTanimációsgyászhírbelsőNvidiaMercedes A-osztályBMW 2 Active TourerélőforgalomPlaystationMercedes-Benz M-osztályCitroen DS5bestsellerrakétastatisztikaZengő MotorsportSpa FrancorchampsbontásMartin CaceresMazdaTimo GlockgerillaAudi R8Kia Picantoszétverijó emberLexus LF-SAkerékDronekhanaS10G63 AMGRoad AmericaOlasz NagydíjcsattogásDaytonaT1leállássubaru wrx stikülönösfelúszáskergetőzésOpel CascadaJänner-raliAthénGorillazCoca-Colanissan navaraoff-roadvillanyautótaplóTigrisDokkerLPGmesefigurákzebraToyota S-FRnapenergiam1raGTVszarkaejtőernyőfurcsa járműjárókelőAlpina B7Vila RealBMW M4 GTSHonda PreludeMichelisz NorbertMercedes GLETalismanigazságszolgáltatásporsche 959csajozásColins CrestGT2Slovakia Ringjapán autószaltólezárásrush hourChryslerkicsúszásdashcamIrmscher InspiroRali EBFootkhanaautós üldözésB2SenatVFTSMartn ProkopKalashnikovautómosásjövőképMazda CX-5Mercedes-Benz CLAszékGyulaGRMNBrazil NagydíjNgengszterhirdetésMichael JostSmart ForFourIRCRS200hard topSochiHarley-Davidson720SrégiJeep Wranglerördögszekérvéletlenvicces videóSzlovéniaApertaDél-AfrikaFord Ecosportmentősflame warpieter tsienbmw z2forró vízhumotChevellejelzésoválpályacrossoverJustin WilsonÁmon OlivérsvédRedXskoda 120RedJetcars and coffeMbDesignShelbyDannydigitáliswalter röhrlpostásGyurtaLada KalinaelefántZacariaCruzeszállítóplatformroncsderbitáncA-osztályCentenarioKia Forte KoupVW GolfPaul di RestaNissan GT-R R34angol autóAlaszkaelakadásCX-5híd cserebrutálistitániumKodiaqtaxilasszóRosbergJaguar X-TypetolatásMarcello LottimocsárVolkswagen Up!EVFordSuperfastRCmegtaláltbüntetőfékkihajtóBTCCstadionspeciálisChiron SportpályaFinal FantasyLykan HypersportjwrcvadnyugatEMCNASAháromkerekűTouaregsegítszolnokKeszthelyi VivienVenomVenom F5AusztriaCadillac ELRszimfonikus zenekarSata-ralifrancia autóEric BoulliernagymamaMáriapócsvideó válogatáshihetetlenoldtimer találkozóAudi A8 L ExtendedMercedes-Benz SLSszedánWWEsportautórendőrségPeugeot 207Pekingi AutószalonInfernoHooniganselszállításfurcsaságbűncselekményX6Mchris MeekeMission EspeakerPakisztánMcDonaldsablakingajames bondszimulálásEasytronciHondakamionsofőrvédelmi minisztériumG650érintőkijelzőLeaf RCkiszivárgott képönzetlenkerítésBethelpótkocsiAgerawcRinspeedlehetetlenpassatMazda3CadillacMagyarországbetonkeverőrottweilersavfoghúzásnyirfasSolbergFalcongőzgépEnerGForceMonacocsúnyaumbauForma-3Project OneChirontilalomLancia ThemaHeinz-Harald Frentzenselfie8CdudeidősAdria CenniFerrari F12 Berlinettamacska3d nyomtatóGumball 3000féktűzijátékMercedes-Maybachcsaládi autósuzuki balenoAlex ZanardiModel 3laptimecseh autóCitroen DS3spanyoltraffipaxRoberto MerhiBMW I8képszerződéssportKaiFerrariMP4-12CatvimpalaMitshubishiautó eladáskötekedésForma-4Will SmithNeonHonda CR-VLance GilberthomokviharMelbourneRubiconOpel AdamnőkJurassic Parkamerikai humorelsőCsillagtúraAMTSMinibigRafael NadalCorvetteCountrymanNovitecXC40motoros rendőrBMW 7StockholmMercedesSpielbergrepüléselképesztőmásolásSkoda CitigoGoogleInsigniakátyúlimitált szériaF3Toyota PicnicBZZZBMW 1602kombi autóNissan AlmeramezőgazdaságVolvo XC90áremelésarabhibridTechnicpiroslopott autóutcai versenybankautomatasüllyedéskólaigazoltatásamerikachrysler 200kedvezménymagyarCarlex DesignBYDRenaultelektromotortitanInsanityneuvilleSportsGymkhanaforma-1Jumpyszigetjeges útToyota Yaris RSHockenheimleleplezésCitroen C3Model YKimi RaikkonenJanner rallyTwingoPeugeot 508akcióCorvette Z06F430garazsintelligensOpelAudi SQ7Audi S5facebookMax MosleyJorge LorenzobambuszKodokatonaalagútChicheritAston Martin DB9RWDborulSuzuki SX4zúzóhulladékgazdálkodáshumorRBuickUPSvételDwayne JohnsonNissan Sentraparaszttargonca8-asszáguldásFord F150célHotwheelsrageautósüldözésUltrajávorszarvas-teszt45szénareflektorkráterAudi TTjet-skirinocéroszmenekülvakvezető kutyarágcsálóvásárláshibaKia Soulégő autó350z911vészfékSaab 9-3kigyulladKarinarendezvényPorsche 993benceKia NirokipufogóPepsi MaxévfordulóNascarM550dForma-2diszkó46hivatalosBMW 1pattogatott kukoricakarbonChicagoVignaleMercedes VitopezsgőJon OlssonMcFlyTesla Model 3Infiniti M30dmunkagépkonvojcserbenhagyásLMP-1lancia fulviaBMW 3 GTpáncélozottdonington parktermeléslovaskocsiillegális versenyAxiálHUVlízinggreenlineSkoda múzeumlimuzinSuzuki SamuraiMotorsmurvapickupdizájnstúdióXC60lyuklamborghini gallardoMercedes C-osztályCarlos GhosnHennessey Venomdízel botrányZ06hókotróbombavezetéskameraVolkswagen GolfLodgyJeep CherokeebalhébicajVlagyimirköztisztaságS90darázswörtherseekeresztbeTrophy TruckJosh CartuQVgyakorlatlimbóroncsMichael Schumacheréjszakabaja 500szakadéktulajdonosTrustjégkaparóautomatikatornádóVATHszemmozgáskalapácsimportgyanusítottpokolenzo ferrariLaguna SecaflörtrevansfarmerunboxingMagyar Termék Nagydíjpanoráma tetőtorlaszmoziToyota Echotesztpályamercedes-benzfeltörésTolemanjövő közlekedésegyerekekpanzióFedExpeugeot 308 swCarlexItaliakommunikációlépcsőRed BullAWVWankel motorRickard RydellszupersportkocsiMiguel MolinaOpel Antaralada grantaprofitopel karlnyári gumiliepája-raliQ5F50Waymoidőmérő edzésE30esőQoros 3GiuliavárólistatanulmnánykanadaitalSebringÉsztországPeugeot 208idiótaShanghaiBMW X4BrexitrendőrROALrobotTerraKrózser MenyhértJames MayRodasújjáéledhóemberállatelnöki ügyMatthew Campbelloroszporral oltóelektromos UTVtilosban parkolásAMG GT Rsebastien ogierkétkerekezéskilökSWDodge ChargerakadálysnowboardrönkkéselésSTiValetNissan MicraMotkányAccordBMW E30 M3áldászuhanásvillámláskátrányViper SRTshowHayden PaddonToyotaOpel Zafira TourerBarbieDacia DokkerJean AlesiCadillac CTSMini PacemanLada 2104Trans AMHorizonExclusiveAsconaHungaroringpápaelektromos autókirálynőMNASZPriorbaseballkávéretroATS-VCrosslandapokalipszisműszerfalszemautómentésFlamevisszahívásAlpinaLancerClarionSuzukarombolásKertész KrisztiánCountachszállodahaszonjárműMercedes Maybach.mercedes-benz econicviccHummer H1Marvelferrari enzoA5traktor30 évVelociraptorluxusautóBlazerkajasubaru wrxSuper SportBMW M2Sixtönvezető rendszerJeanner rallyCrewefilmesszórástúlkeresletGT4lábbal vezetújjáépültFelix Baumgartnerautókiállításgázőz570SJaguar XFR-SharcChristiano RonaldoSteve JobsP1bölényTraficzeroYarisTSIColin McRaeR2fokozatbmw m5ContinentalindításbuszukrajnasylviaSzilveszter rallyprojektorsportszerűtlenversenygumisprayföldcsuszamlásFerrari 355 S SpiderKuala LumpurhatótávGenesis G90kulcsmodellfrissítésCsehországtoyota land cruiserjótékonykodásbeszakadt burkolatrendőrautómólóhalálesetbarn findW MotorsprojektönvezetőolajfoltVolvo S90OPCEQCzúzásmotorosrendőrnissan nv200reklámmorganGT-86Opel KadettSMSIncHadik AndrásBen AffleckNissan 370ztörvényOtt TanakA9Hyundai GenesisEliaJannarellymercedes-benz s-osztályWatkins GlenhangvezérlésraliMaláj NagydíjlerobbannyomtatásDavid BrownHenessey Venom GTbevásárlásmanőverkubadagadtTAG Motorsportarab közlekedésteaserkukásautódrónS-EditionVivaroSilverstoneX5MutcaDodge RAMlabradormázlikínos esetKikimásodszorLancer EVOfestésijesztgetésBitter SándorNew JerseykereskedésrajtPokemon GoPeopleNissan rekordrandiszélvédőmosóvontatásfelakadSzingapúri NagydíjágySLKInterlagosteddyHonda 2&4officialrondaChevrolet Impalabentley continental gtlevegő meghajtásKevin AbbringLevanteScalaelőzetesSkoda FabiaverésbadassFIA GT3MakitaDániareggeliX-osztály24 órás versenyMotorextámadásLS 500hEtnatűzoltóNAAFBMW 4 Gran Coupé2WDtesla model xKTM X-BowjelölésFiat 500pókCiprusIED Syrmagyalogosfüves cigiMarioelőjegyzésautó lopásSpyderzsúfoltságnissan gtrszlalomXJ220Lamborghini Veneno RoadsterSport SVRkárosanyagvonulásAudi RS6AWDpénzdynoGoodwood Festival of Speedfestékorosz autóautópiacPistaLa TomatinaautolivHoonicornAMG GThasználatistreet raceöregDetroiti AutószalonTOP10BMW 5-ös sorozatCitroen DS3WRCélményautózásUrusgolyóPuskádi Jánoskonzolpedálhooniganmikrofonkémfotóksólyomangol motorbobpályaOpel Astrakamerásstop táblaBJ BaldwinKugaAirbusPorsche 911 GT3Jensen InterceptorAirscarfszemétszedéskamionEsteban GutierrezHollywoodLamborghini UrusszörfIndiai NagydíjMad MaxDefenderMaserati GranTurismoGenesisfinal editionbringajarri-matti latvalaAppleGLArányitásszenzációNicolas CageKOERUlopotttávirányításMonacói NagydíjNissan GT-RChevrolet AveoHoldenbrutál esés3D nyomatásTCRBob Lutzferrari 458 italiaszerelőTFSIDavid CoulthardDucatoGigafactoryCullinanautógumiZafiraChevrolet CaptivareflekszdurvaFormula StudentGladiatordragsterDél-AmerikaIndy 500billencsArteongumorHyundai VelosterP100Didőjáráse-tronLPlicitWranglerEvoquebemutatószabályozásBullitfilmes autókAbu-DhabiTWOFACEteljesítményméréskarcromán autóveszteségÉrdi TiborEksoVestGhymkhanavandalizmuscinemastorage findFerrari FXXelbocsájtásokos fényszórószabálysértésőrületFiat 124 Spidermercedes-benz mlcV8 Supercarfrankfurti autószalonFord FocusbolondvirtuálisDél-KoreabatmobileX2szirénanagy sebességMitsubishi OutlanergördeszkariasztóctsPace CarChevrolett CorvettesúlyelosztásmotorpalettajachtBMW 8bioüzemanyagbuffiersorshistoric960OutlawsínluxusLada NivaMercedes-Benz G-osztályKovács ÁgiBrazíliaWill StevensBatmanrönkszállítóverekedésAurus Senatfisker karmaguruljégKoreai NagydíjgyerekFord KugaSanta CruzSsangYongAyrton SennaAudi A3Focuscsúszós útGuardDieter ZetscheMonstervolkswagen bogárTyler WitteBMW M3kazárfelhőVitézi DávidjogNestor GirolamiLamborghinigyerekülésApollohírspeedToyota CorollayoFanatecDucatiMaserati QuattroporteháborúelszaladROCViperDaniel Sordoford kaherbieMOLgiccsAston Martin Rapide SExorcistGázosításVWcsehPorsche Mission EToyota TundraúthibaFerrari CaliforniaösszkerékLFAeladakAIDSMomkhanaSSirodaSpaRS6KazahsztánsafaritöréskésAveoMiami ViceámokfutóNikolaRat RodMlada BoleslavnapelemLada VestaAston Martin VulcanleopardSubaru ForesteradástáskakapszulamentőakcióTiguancsúszásdriftalfaFerrariPeoplementőautósportx7boxerelektromos autózásRange RoverML63 AMGtalálkozóLamborghini VenenotoláskutyaMalajziafesztiválminiszterelnökpro-tourerSzilveszter raliISVolvoFittipaldiNissan NoteSAS IrisMitsubishiToyota RAV4versenysportRufamerikai autóGeelynepperKerényi ÁdámráfutásschumacherPeugeotkilökésBill Gatesextra 300felahegyrerobogósLaFerrari500Opel CorsaDaniel RicciardoNoodleOpel InsignialéghajtásFerrari 599 GTOtalálmányNissan IDxChevrolet CamaroBonnevilleSierraJapán NagydíjzúzdatridentkombájnTata Zica458 ItaliajelzőoszlopSuzukiGuerlainAudi RS3akkumulátorszemetelésbakancslistaromán közlekedéselső vásárlóBreitlingcélgéptrollSuzuki VitaraChargebűnözéskersfrontálDemonálcázottPosrchedodzsemGódor BarnaapplikációKlausz Kristófijesztésittas vezetőAutopilotSennamercedes-benz c-osztályRTRrasszizmusnézőkgalamboperatőrbalesetekárokAmpera-eUH-1mentésRenault Clio TrophyGiulia QVhangfalHyundai i20 WRCWSRFiat 500LGR Sportünnepi modellwiesmannGuinness rekordVolvo modelljátékkonzolKadjarFord Rangerfilmes autóbalesetmegelőzésTieMissileteherautószoknyabiztonság458 SpecialeelőzbetonVolkswagen TouaregPharrel WilliamsSuperleggeraBMWaranyAero 8Ford F-150Hummerkerékvető275LandwindRober Kubica24helmebeteggolfautóCorbellatiszociautotalalkozotestutasításÚj-ZélandAntonin TlustakZumaFord RacingkazahféktesztKia CeedmedveRali VBautmoataTargaúj generációblack fridayClimbkhanaguningyen autóMr.BeanHofmannfékútquadpénzszállítóLas VegasintruktortetőelektromosX1futárkipörgés918 SpyderBaldwinorosz tuningversenypályakábítószerMoszkvavolkswagen golf sportsvancitroen cxinasfegyverMikulásstábCaliforniaNémet NagydíjFranciaországBugatti Gangloff Coupetéli gumiKanadai NagydíjNYPDpaul walkerbaleset tengelyoroszországQoroskézikönyvSpecialeSvéd raliJaguartúlméretesF12autótesztbmw x1sunyiMaseratitehénomlásOpen GTMitsubishi Lancergödörkétkerékvasútmeglepetéstruckgesztusgyőri Audi-gyárNeymarford c-maxhumorosSuzuki AltoKodiakdagályVolvo S70 RKlassenChelseaCayman Svolkswagen jettacaddyvárosSt. James EditionAudi TT CupSuzuki AuthenticsRed Bull RacingsertésNicopiros lámpalövöldözésHonda NSXhuligánokIATkultikus autógyerek autóatkinsonbátortuningGordinifóbiaOlivier PanismázlistaPeugeot 308 GTiSigdsrallytelepfilmBreitling Jet TeampengerobbanásTakataMemo GidleyrajzOrosz NagydíjBMW X5doppingbukfenccsalásdigital lightS1fiskerForma-1 Spanyol NagydíjFiesta WRCdrágaAcurakölcsönzőbunkóaudi a4TaycanlimitálthangprojektorMáltaGT-RNissan JukebiztosítóRS4Mercedes-Benz SLS AMGBuggyV12vonatForma-1 Bahreini NagydíjPorsche BoxterMaserati 3500GTvírusszörnyetegGMCHyundai i30RallyeJedlik Ányos KlaszterLance StrollegyediCarlos SainzMercedes S-classKomáromhavazásmegelőző filmszállításmanuálisHumveevodkagyárikereszteződésFRBentaygaGMC YukonSwiftGrand Cherokeebolygódugattyús motordunatévésordoF150sütiszörnymárkakupakínai közlekedéslufthansaorigamiXJtilosSUVDisneyvízbengyorsasági motorOscherslebenrolls-royce wraithStellaJari-Matti LatvalaRange Rover SportbúcsúBajaSamsungsikerSebastian LoebkarmahalottaskocsikályhakormányCessnakaszkadőrGazoo RacingNissankardiológialángokillatIndiarali-európabajnokságRhys MillenOpel MagyarországPeugeot 2008fékpadhátsókerék3DüldözésTechartSan Diegodacia loganNissan Skyline R34balesetCuprahirtelen kormányTerrakhanaHong Kongautó rongálásterelésSilveradoReptárpeugeot 205 gtiMercedes SLS AMGelszabadulkereslet csökkenésLexusAnniversaryékszertúraautóWRC3PSAparkoló asszisztensFiat PandaOne:1robotizált váltótöltősárgafejlesztésRolls-RoyceMazda MiatameganeTitan XDMazda CX-9ámokfutáshűtésHaasösszehasonlító-tesztPárizsi AutószalonXVpadkanyílösszehasonlítóBarcelonaszenzorgarazs.tvLada PrioraJohn CenabénázásFord FiestaRali du Valaischevrolet cruzeautóútlakóparkford thunderbirdbiztosításbmw m4GallardoWildcatHollandiaSuzuki Kizashiszállítmányerősbessenyeytartálydaewootrükközésrekorddöntővasúti átkelőgyűjteményesteAusztrál NagydíjGlobal Vehicle Trustneed for speeddízelautóautóbemutatóWLTPsofőrmatt fényezésjaguar f-typeInfinitiVeneno RoadsterAston MartintesztkisteherautóVeyronOlssonG63Q60gokartautótemetőModel Sládaderbiizomautófavágásnissan leafpulykaBugatti Veyron SSADAC Deutschland rallyCorsica-raliFuriousBMW 2-es sorozatDodge DartYpres-raliGeneral LeegyorsaságiRoad Roverszembe sávSTdemonstrációMonte Carlo rallyPiercarlo GhinzaniMercedes GPBelgiumvám488egyezményrepülmarkolóEgeraparobbantásBoxsterAll-Terrainbajor autókatonaiDevel SixteenláncBahraini NagydíjWalmartfuvarC3Alfa 4CNorvégiaalkalmazásTallinelaludtPontiacKen BlockvadászatScoutlineOrlandocherokeeAudi Prologue AvanthanninenbéreltMogyoródMehdi Bennaniátlaghosszútávú autóversenyfotózsenialitásbanMcLaren MP4-12CSpanyol NagydíjLettországbrutálpályanapCadillac Escaladepolo r wrcbiztonsági rendszeradatokveterán autóCamaroszingapúraratáskésésLanciaroad rageRenault RSscootertemetkezésMaserati LevanteWald InternationalSpongya BobThe Mint 400wellnesslegóCaterpillarDodgespanyol autóreflexB11vízplázaGumpertkínaizmozásNémet túraautó bajnokságSuzuki SwiftátnevezésZ5VRGarázs TVSRT ViperbakilazaBeppo HarrachForzalelepleződésszakaszMarine Editionmérésford s-maxMonzatrutyimobilRXhősTushkanovaDaimlerrobbanSvédországSecuritylopós autóMcLaren P1LAgyúrásrajzfilmLapraszerelt autóEl CaminoüvegkárcliokiállításhídVolkswagen PoloBJKia RioPorsche PanameraközlekedésáradásgarázsajtóCayman GTSéneki35008GTOHongkongTestarossakoreai autóAbu Dhabi NagydíjSkoda Octavia RSAmbienteeladó autóBMW Z4Mercedes E-osztályskoda superbMvezeték nélküli töltésBMW 6-os sorozatRally du VAR 2012trükkkoppintáskanyarroadsterWalterné Dancsó AdriennKAMAZszerkezetSubarulexus rcISISVidaürülékgyorsulási versenylancia deltagyalognyújtott karosszériagyorsuláshúzásdaruzombiBac Monoelnöktrack üzemmódTata NanoiphonegyalogosvédelemrészedsávváltásRSRolajDakarAMGFenyrhot rodEspadabeszakadtbírságyoutubeA45SkodabunkerépítkezésjelmezColoradoMclaren 570SChevrolet CorvettelökhárítóScoutVenezuelaOpel Adam RallyactrosOstbergcentenáriumjárdaLadaAudiStepwayAlfa Romeo 4CLamborghini DiabloMadárRollsnyereményjátékszekérSergioszámozáslandolásRapidELincolnprofiKoenigsegg Agera HHSupermanAustinMIGhangutánzásepizódautópranksugárhajtásúkamikazeLummahollandpapnapfénytetőfigyelmetlen3-asDusterRaptorstretchhelikopterSebatien LoebXJ13S65mobiltelefonbiztonsági övJohannesburgSpirit Of Ecstasyhalálososzlopmini cooperBMW 5 GTERCnavigátorGörögországLukács KornélTim GáborYouabian PumaPutyinspeedzoneAygofejesF2cobra 11kézifékvisszapillantómagabiztosságkivetítőSibiu-raliBentley FalconD3 Grouphibrid autóChevrolet SilveradoWolfsburgfizetősugrás488 PistaLamborghini Huracaneladás3008GTtélcsomagmarketingMexikóolasz autógyorshajtásWestfield Megabusaland rover discoveryFerrari 812 SuperfastEurópa BajnokságTDIRSQ E-TronBryan buffierVolkswagentengerRolls-Royce Wraith Coupe

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.