keresés eredménye

visszahívás

Hírek

Dél-Korea betiltotta a problémás BMW-k használatát

Pár hete jelentette be a BMW, hogy visszahív mintegy 300 ezer BMW-t, mert könnyen kigyulladhatnak. Dél-Korea komolyan vette a felhívást, náluk a javításig tilos használni ezen példányokat.

cimkék: BMW / visszahívás

Ilyen visszahívás sem volt még

A Mercedes a G-osztály legerősebb változatát rendelte vissza egy szoftverfrissítés erejéig. Miért? Mert túl gyorsan lehet tolatni vele.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Több mint egymillió autót hív vissza az Audi

A hűtőrendszerben található pumpa hibája miatt hívnak vissza több mint egymillió autót az Audinál. Az A4, A5, A6 és Q5 modellek is érintettek.

cimkék: Audi / visszahívás / pumpa

Szoftveres hiba a Ferrari 488 GTB-ben

Mintegy 40 darab 488 GTB-t hív vissza a Ferrari egy szoftveres probléma miatt. Mivel a dolog a fékeket is érinti, ezért kimondottan veszélyes lehet.

cimkék: Ferrari / visszahívás / fék / 488 / GTB

330 ezer Audit hívnak vissza elektromos hiba miatt

Németországban jelentették be, hogy mintegy 330 ezer Audit hívnak vissza elektromos meghibásodás lehetősége miatt. Audi A4, A5 és Q5 modellek is érintettek az ügyben.

cimkék: Audi / visszahívás / Q5 / A4 / A5

Hanyag hegesztés miatt hívják vissza a Chironokat

Világszintű visszahívást hirdetett meg a Bugatti a Chiron szupersportkocsi kapcsán. A gyártó fedezte fel, hogy az ülés hegesztése elengedhet, ez pedig természetesen balesetveszélyes.

cimkék: visszahívás / Chiron

Veszélyes elektronika miatt hív vissza a PSA

A PSA néhány tavaly gyártott modelljét hívja vissza egy alapos szervizelésre. Még az Év Autója, a Peugeot 3008 is elindulhat magától, vagy akár ki is gyulladhat.

cimkék: visszahívás / PSA

Váltóhiba miatt hívják vissza a Maserati Levantét

A Maserati rövid idő alatt már negyedszer kényszerül arra, hogy javítást végezzen az első SUV modelljén, a Levantén. Most a váltó dobálja üresbe magát dugóban araszoláskor.

cimkék: Maserati / visszahívás / Levante

Szivárog a nafta az elektromos i3-ból! Mi van?

Igen különös visszahívást jelentett be a BMW. Az elektromos i3 modellek üzemanyag tartálya lehet hibás. Nem, szó sincs arról, hogy megőrültek volna, a benzin rásegítéses i3 REX-ről van szó.

cimkék: BMW / visszahívás / i3 REX

Kigyulladhat a fullra töltött Lamborghini

A Lamborghini egy Aventador visszahívást jelentett be az üzemanyagtartály hibája miatt. A javításokat a lehető leggyorsabban elvégzik, ám addig nem ajánlatos tele tankolni a sportkocsit.

cimkék: Lamborghini / visszahívás / Aventador

Ennél furább visszahívás már nem lesz

Azt hiszem, hogy a Scania legújabb visszahívása minden eddigi ilyen akciót simán leköröz. A történelem folyamán először történik, hogy egy jármű gyártó plüssmackót rendel vissza.

cimkék: visszahívás / mackó

Lazuló csavarok miatt hívják vissza a Bentaygát

A világ legdrágább és leggyorsabb SUV modelljét érinti egy igen kínos visszahívási kampány. A Bentley Bentayga műszerfala és az ülés rögzítése is széteshet a kilazuló csavarok miatt.

cimkék: Bentley / visszahívás / Bentayga / baki

Visszahívja a Macant a Porsche

Mintegy 243 újonnan értékesített Macant hív vissza a Porsche a futómű hibája miatt. Az első kanyarstabilizátor könnyen eltörhet durva manőverek közben.

cimkék: Porsche / visszahívás

Beperlik a Fiat csoportot Anton Yelchin szülei

A saját autója által összenyomott színész szülei nem elégednek meg azzal, hogy gigantikus visszahívást kezdeményezett a Fiat csoport. Perelnek Anton halála miatt.

cimkék: Jeep / visszahívás / Anton Yelchin

A váltó hibája miatt hív vissza a Maserati

Mintegy 13 ezer darab Ghibli és Quattroporte modellt hív vissza a Maserati a váltó problémája miatt. Parkolás után akár el is gurulhatnak az autók.

cimkék: Maserati / visszahívás / Ghibli

Komoly probléma miatt hívják vissza a Veyronokat

Ugyan a Chiron miatt egyre inkább háttérbe szorul a Bugatti Veyron, ám most egy igen kínos visszahívás miatt mégis rá figyel az egész világ.

cimkék: visszahívás / Veyron

Elektromos Golfokat hív vissza a VW

Úgy tűnik, hogy a Volkswagennek nem csak a dízel motorokkal gyűlik meg a baja. Most egy komoly szoftver hiba miatt az elektromos Golfokat is vissza kell rendelni a szervizbe.

cimkék: visszahívás / VW / e-Golf

Kínos indok miatt hívják vissza a magyar Merciket

Nem mindennapi visszahívást kezdeményezett a Mercedes. Egy bizonyos napon legyártott Mercedes B és CLA modellek kerekei szabadulhatnak el játszi könnyedséggel.

: Mercedes / visszahívás

Elszabaduló szőnyeg miatt hív vissza a Maserati

Igen kellemetlen probléma miatt hív vissza a Maserati. Egyes modellekben könnyen elszabadulhat a szőnyeg, ezáltal blokkolva a pedálok működését.

cimkék: Maserati / visszahívás / szőnyeg

Ismét visszahívják a Maserati csúcsmodelljét

Pár hónapon belül másodszor kapott visszahívást a Maserati GranTurismo és a GranCabrio. Először az ajtó zárszerkezete volt a hibás, most pedig az üzemanyag kezdhet el szivárogni.

cimkék: Maserati / visszahívás / Maserati GranTurismo

Szoftverhiba miatt hív vissza a Mercedes

Mintegy 28 ezer Mercedes C-osztályt hív vissza a gyár, mert az elektromos kormányrásegítés könnyen meghibásodhat menet közben.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Biztonsági öv miatt hív vissza a Tesla

A biztonsági öv meghibásodása miatt hív vissza a Tesla mintegy 90 ezer Model S-t. Nem bizonyított, hogy minden autó ténylegesen érintett, de az amerikai gyártó szerint fő a biztonság.

cimkék: visszahívás / biztonsági öv

Egyetlen autót hív vissza a Rolls-Royce

Az autózás történetében még nem volt ilyen. Visszahívások akadnak bőven, ám hogy egy ilyen akció csak egyetlen darab autót érintsen, az példa nélküli.

cimkék: Rolls-Royce / visszahívás / Ghost

Visszahívja a Quattroporte GTS-eket a Maserati

Az átlagosnál sürgősebb visszahívási akciót hirdetett meg a Maserati, mert egyes Quattroporte modellek könnyen porig éghetnek.

cimkék: visszahívás / Maserati

Kellemetlen baki miatti Charger visszahívás

A Dodge mintegy 285 ezer darab Charger modellt rendel vissza a szervizbe, mert a légzsákok szenzorjai túl érzékenyek. Elég erősebben becsapni az ajtót és kész a baj.

cimkék: Dodge / Dodge Charger / visszahívás / amerikai autó

Visszahívnak minden idei Ferrarit Amerikában

Aki 2015-ben vett magának Ferrarit az Egyesült Államokban, az most készülődhet a szervizbe. A gyártó ugyanis bejelentette, hogy minden idei modellt várnak vissza a légzsák hibája miatt.

cimkék: Ferrari / visszahívás / Takata

Megint visszahív a Land Rover

Mostanság nincs minden rendben a méregdrága Land Roverekkel. Nemrég kiderült, hogy a féklámpával gondok lehetnek, most meg már az ajtók is nyílnak maguktól.

cimkék: visszahívás / Land Rover / probléma

Kigyulladnak a Hummerek, visszahívják őket

A hűtési rendszer hibája miatt egy jó kis csapatás után könnyen lángra kaphat a Hummer H3. Már sérültje is van a hibának, mintegy 200 ezer példányt hívnak vissza.

cimkék: Hummer / visszahívás

Visszahívást kapott a Ferrari csúcsmodellje

A LaFerrari tulajok bosszankodhatnak most, mivel a drága kedvencükkel útba kell ejteniük a legközelebbi Ferrari műhelyt. Az üléssel és a guminyomás ellenőrzővel lehetnek bajok.

cimkék: Ferrari / visszahívás / LaFerrari

Új Mustangod van? Vidd csak vissza!

„Gratulálunk! Ön egy vadonatúj 2015-ös Ford Mustang tulajdonosa lett. Sok boldogságot kívánunk! De még egy pillanatra hadd kérjem vissza azt a kulcsot! Van itt még egy kis javítanivaló.”

cimkék: Ford / Ford Mustang / visszahívás / amerikai autó

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Régi 3-as BMW-ket hívnak vissza

A kettővel ezelőtti generációjú, E46-os 3-as BMW-ket hívja vissza a márka, mert gond lehet az utasoldali légzsákkal.

cimkék: BMW / visszahívás

Újabb nagy visszahívás a Toyotánál

A Toyota a hírneve megtépázása óta úgy van vele, hogy inkább minden apróság miatt sokmilliós visszahívást hirdet, csak nehogy még egyszer halálesetekkel hozzák összefüggésbe.

cimkék: Toyota / visszahívás / japán autó

Botrányos visszahívás-sorozat a GM-nél

Kész tragédia, ami a GM-nél megy, és a tetejébe még óriási botrány is lehet belőle. Hétfőn újabb 1,5 millió autót hívott vissza a gyártó, év eleje óta 6,2 millió darabot mutat a számláló.

cimkék: visszahívás

Újabb egymillió autót hív vissza a GM

Bővíti a gyújtáskapcsolók meghibásodása miatt visszahívott autói körét a General Motors. A cég március közepén már 1,6 millió régebbi modellt hívott vissza a probléma miatt.

cimkék: visszahívás

270 milliárdot fizet a Toyota

Különböző műszaki hibák miatt több millió autót hívott vissza az elmúlt években a Toyota, a gyártó vélt vagy valós mulasztásai miatt eljárás is indult az Egyesült Államokban.

cimkék: Toyota / visszahívás

Már tudja a Porsche, miért égnek a 911-esek

Belefutott egy igen kellemetlen hibába az új 911 GT3 sorozattal a Porsche, konkrétan több autó is minden előjel nélkül porig égett. Az autókért nem kevés pénzt fizetett tulajok háborogtak, nem hiába.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / német autó / visszahívás

Óriási égés a Porsche 911 GT3 Leálltak a kiszállítások

Ha szuperautók és tűzesetek, akkor általában rögtön a Ferrarira gondolunk. Pedig most a Porschének van gondja, ráadásul elég komoly a 911 GT3-mal, az autó kiszállításait is le kellett állítani.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / visszahívás

Megint leégett a Toyota 1,9 millió Priust hívnak vissza

Újabb visszahívást jelentett be a Toyota, ezúttal 1,9 millió darab (vagyis az összes), harmadik generációs Prius-tulajnak kell szervizbe mennie autójával. Szoftvert kell frissíteni.

cimkék: Toyota / hibrid / visszahívás

750 ezer BMW-t hívnak vissza

Menet közben állhatnak le a bajor márka autói egy akkumulátor csatlakozó miatt. Már baleset is történt.

cimkék: visszahívás / BMW
címke felhőlezárásShelby GT350RGT 4biztonsági autóForza 7felajánlásCardokDucatiátlagNorvégiaszemetelésMemo Gidleyliepája-ralikapacitásjótékonykodásMicheliszSmart ForFourInsigniahőségPeoplePontiackrosszRenault Cliogyorsasági motorcar porntávirányítós indítótrükközészuhanásAriel AtomszolnokIFAmanőverRali EBKarinaHaasLandwindfelfutóRat RodTom ChiltonSebastian VettelkedvezményBarcelonaNürburgringWatkins Glenbritish greenCitroen DS5szemRange Rover Sportfisker surfládaderbiAthénszelfivízEclipsetengerJanner raliI8zeneKínai NagydíjMiataszociautotalalkozoRally CupApertaGTBbetonsportkocsitvolkswagen eco upkésésGenesis G90lefoglalt autókHyundai i30szőnyegékszergörkorcsolyatulajdonosEQCS1TouristenPeugeot 308versenyarab autóLamborghinigyakorlatpattogatott kukoricaMmúzeumautóbemutatóvolkswagen t1CygnetSonicAcura NSXLPGtanulmányautóMission EtesztmobilitásM8Suzuki Swiftautomata váltóAlpinabarn findgreenlineláncversenypályamagabiztosságtargoncaturánBYDsunyinyári gumiWintercontactGyulaQVDodge Chargerwrcroad rageMáriapócsharcSpykerHayden PaddonkéselésSLS AMGhangfallada samaraBob LutzkardiológiaLand Rover DefenderlerobbankémfotókTerrabentley continental gtbolondtruckAfrikaemissziós botrányvolkswagen jettacaddyPlaystationselfiereklámDaniel RicciardoautósüldözésszenzorlimitáltkörforgaloménekSigdsrallyiCarSupermanVignaleporsche macansafariflame warelőzetesJänner-raliMad MaxBitter Sándormercedes-benz econicparasztámokfutásDaniel SordoNASAVerstappenRobotruhaTCR EuropecsomagszállításToyota Yaris RSjet-skiTucsonszállítmányHyundai GenesisYuliannalowriderVATHLaFerrarigyorshajtásHotwheels205RallyetankForma-3ROALfegyveresekMagyarországMicraClarksonBugatti Veyron SSürülékDragon MountainhőkameraSRTszelektív hulladékLanciakétkerékmotorosrendőrbiztosításdigital lightPorsche 993Marcello LottisólyomvásárlásP1rönkÍrországgokartSvájcoroszország2WDmotorháztetőrossz útmercedes-benzleállásPeugeot 308 GTiszakadékversenysportkisteherautóajtóeladásSport SVRbörtönJurassic ParkvillámlásGTVlimuzinOpel Adam RallycsúszásNeymarB11F150Toyota S-FRF3tolvajhulladékgyűjtéskamerásCadillac ATSEurosol-Honda Civic Type-RgyászhírgyanusítottRufbentley mulsannecentenáriumTushkanovalazalexus nxfüstAnniversaryMatthew CampbelloroszlánBuick RivierapénzDavid Brownnissan nv200fiskerterepszarkaközelColins Crestjapán piacATS-VFuriousbaseballAlfa Romeo 4C911jelenlétévnyitóépítkezésProteamColin McRaeGallardomarketingStoffel VandoorneAxiálM0dugómercedes-benz s-osztályadatokemberségpaintballRickard Rydellmandzsettagombtoyota land cruiserBen AffleckamazonhistoricStepwayategoturán frigyesCayman SABTkötekedésszilvszter raligarázsajtóújjáépültAMG GTcrashpalettaRS200rendőrEasytronciutcai versenyV12kipörgésTimo GlockSemacinemaMercedes SLS AMGjégesőMitsubishi G4egykerekezéshelyszínelésNew Jerseyx7stábE30Orosz NagydíjmásodszorvadnyugategyezményHonda CivicatvBMW 5 GTCrossland XdagadtfelfüggesztésNyirfás JuliannahirdetésnyíltnapCitroen DS3WRCvadászatWildcatsérülésaudi q3959autóipari visszahívásCsehországkirálynőwiesmannHockenheimkit carVetteBTCCroncsRinspeedkersSolbergszabálysértésMLBSibiu-ralijaguar f-typeszabadidő-autórajtVitotraktorjapán autónissan leafRowan AtkinsonMotorsgyorsaságifűnyíróSpielbergSuzuki AltoszerelőColoradofilmmedvekukásautóChicago500ERCTim Gáborégő autóPorsche 911 GT3szerződésfokozatrendvédelmi erőkFedExClimbkhanaLamborghini AventadorszörnyetegmodernVila RealMoszkvaVolvo S70 RgullwingpókGordiniKTMVelociraptorAlfa Romeobaja 500ToyotaFerrari 355 S SpiderterepjáróstopharrachSzilveszter raliTigrisukrajna6x6CaliforniaTaycanPorsche 911 Rázsiai közlekedésgalambDCChevrolettéli közlekedésdigitálisJakus TamásSeat IbizaHonda NSXhajléktalanrajzDacia Logan MCVVFTSmunkagépMercedes-Benz A-osztálySnowkhanabiztonsági övMonacosínautómentésVRMercedes-Benz SLSMakitavárosi minitotálkárPaul SwiftKiaBMW 5-ös sorozatrajzfilmChevrolet SilveradoautósportPharrel WilliamsMaserati QuatroporteKevin MagnussenszirénalövöldözésNeonZ06Peugeot 208toyota 2000 gtcrash testMaserati 3500GTérintőkijelzőcserbenhagyáslincselésSherpzsiráfOpel CorsaelőzMazda MiatakorlátozásEVOJari-Matti LatvalaShanghaiCayman GTSIrmscherkisautó275instinctönvezető rendszerpirosmázliDevelPHEVBMW X6FerrariPeople45Samsungtűzoltóbeszakadt burkolatmárkakupaTipoBMW X5GT40passatvákuumSpagyárkerékEurópa Bajnokságopel karlautomatikaversenygumikombi autóLamborghini DiablorágcsálóAusztrál NagydíjPutyinamerikai autóRenaultboxmotorpalettaDél-Amerikamegelőző filmJosh CartuUSA NagydíjOne:1W213igazoltatásgarazs.tvbessenyeyjelmezMaserati LevanteOPCközterület-fenntartóautmoataUH-1black fridayP100DlyukrakományofficialigazságszolgáltatásAntonin TlustakvéletlenToyota SupraTFSIVolkswagen PolodudeMarius AasenTouaregmocsárRS4bűncselekményhanninentelefonKevin AbbringhódmezőrületreflekszHong KongáradásSteve Jobsköztisztasághard topRubiconraliFiat TipoBelga NagydíjGuardmenekülMercedesstretchChevyProject Onenői sofőrkonzolForma-EDacia DusterzombiRali OBBentaygaleopardrenault talismansúlyelosztáselőjegyzésMitshubishikatonákKimi Raikkonen8-asTiguanGlobal Vehicle TrustAlain MenuJedlik Ányos KlaszterJaguar XKR-Skiegészítőfilmes autókézikönyvszedánolajfoltRolls-RoyceLS 500hGT-RGumball 3000landolásTwingoAudi TT-RSDemonIndyCarPárizsi AutószalonMichelisz Norbertcsajokdízel motorHyundai Velosterrokkantösszehasonlító-tesztautótolvajjövőképhibrid autólopott autóExtremealfacrossoverFormula RenaultkrosszmotorLykan60gunvasútfejszelufthansapumpaSmartVWtúlméretesrally du VARbalszerencselökhárítóBoston reptérszénaIrmscher Inspirohangwörtherseeparkoló asszisztensapokalipszisbiztonsági rendszerborulásszimulálásMinyonrakétasubaru wrxboxerMick SchumacherGT2időjárásCessnaChevrolet CaptivarészedvisszahívásSRT ViperForms-1Aston MartinToyota Echogerillalimbóeladó autóMaseratiRenault Clio TrophytilalomRoad AmericaForzatérképsávváltásterepezésForma-2gumiszalagminigunGeneral Leegépi mosóelőzésAcuraGhostsorozatPepsi MaxMiami Vicenissan gtradásGLASLCféktesztTallinkicsúszásWTCCSan Diego34 órás versenyjárókelőApriliaS10Luc BessonBrit NagydíjunboxingkanadaBambooToyota CorollaNissan SilviakubagőzgépGenesispieter tsiensziklaKanadai NagydíjszemmozgásHondaGenfi AutószalonMbDesignEvoqueDél-KoreabunkóOpel InsigniaverekedésForma-4ausztrálgázoláswcOsloFerrari F12 Berlinettarobbanásköltözésborulrendőrautóteherautóverésring-txibruderFestival of SpeedRolss-RoycetalálkozókazárőrületJannarellyfavágáskigyulladtBac MonoEF7Lamborghini MurcielagoMercedes EVO 2Willys. modernNissan NV 200lányAirscarfSesto ElementolaptimehomokélményautózástrezorC8Ayrton Sennaelnöki ügytáncMulholland DriveMercedes CLAkápolnaKlausz KristófkulcsdurvabalesetYarisHoonigansfékoszlopSportsmotorporcheKerényi ÁdámtolásszekérChargerNordschleifecsúnyaADAC Deutschland rallyAnton YelchinfutárKen BlockG63ugrásfesztiválJohn Cenadrágagőz4Super Sportamerikai rendőrségVolvo S905008EVBMW X4első vásárlóHonda PreludeNissan MaximalopottVenezuelaKia Riorichard hammondTraficKia Forte KoupLamborghini UrustávolmaradásszétveriNissan Skyline R33bmw z2illegális versenySStámadáscsattogástávirányítós autóújjáéledF50Saab 9-3jason stathame-tronolasz autóGT4Yas Marina CircuitTCRdemonstrációkaja570SrobbanWranglerOpel AstradarázsJustin WilsonkoppintásR5Német túraautó bajnokságarabhackerDefenderkereskedésnémet sportkocsiX-osztályKatarInsanityJeep WranglerCorvettehírMercedes-Benz SLS AMGMartin CacereskiállításautótemetőszenzációMaláj NagydíjbúcsúhullámkombájnKodiakGódor BarnaNAAFNAppleYouabian Pumaelektromos autóMarcus GronholmKovács TamásTargai3Volkswagen EosirodatitanNasser Al-AttiyahtuningAlpina B7Olivier PanisMatteo Malucelliinasgyilkossági kísérletML63 AMGvasúti átkelőOlssonTrustDC ShoesvirtuálisBlazerHill ClimbKrózser MenyhértJapán NagydíjVolkswagen JettaVenom F5MarioidiótaPeoplePeopleképManorHummerWalterné Dancsó AdriennFootkhanaR8Kovács ÁgiErzsébetmentésVeneno RoadstervirtuálKia PicantobesirtunkRange RoverVolvo C30volkswagen bogárSportwagonhalottaskocsibénázásimpalaToyota PicnicFerrari CaliforniaQoros GQ3Acropolis-raliMissilePortugáliaTalismanAudi Prologue AvantoperatőrmoziorigamiMáltaWaymocsempészetvetődésvonulásbencekínos esetHUVfrancia autóNissan GT-R R34Nissan SentrajógaJorge LorenzoLance GilbertSebringnyereményjátékBoschletartóztatásford s-maxfurcsa járműCarlexmobilelakads60polo r wrcsebességbmw m5orosz autóCitroen DS3izmozásMonte Carlo rallyFord RangerDél-AfrikaA5steve mcqueenbuszFord F150forLevantem1rabefutókereszteződésSpirit Of EcstasypályaTitan XDalkalmazásrandiEliajátékkonzolSVford c-maxkalapácsstreet raceBMW Z4rageLance StrollLotus SUVSubaruGTAfaVectraLANimródBulldogFord Fiesta RS WRCgyárimeganePorsche 911speedhűtéshóemberBetheleldurranugratástrélerkerékvetőBreitling Jet TeamMax MosleyFord FiestaBMW 1602X-Trailmarkolótúlkereslettűzijátékszékfailrollerszingapúrrinocéroszlancia fulviasuzuki balenoLukács KornélSochifüves cigiChelseaSsangYongnézőModel 3betonkeverőAbu Dhabi NagydíjönvezetőHyundai ix20váltókipufogótankolásátadásborzjelzőoszlopelnökRapidRlabradorAgeraPaul di Restaautó rongálásbmw x1Honda Jazzminiszterelnökformaelszabadulskoda superbelszabadult járműRali du ValaisA9ferrari enzokaszkadőrNovitecMercedes SLSSeatBentley Continental Flying SpurEtnaRWDelektromosBZZZMehdi BennaniszámozásFormula StudentPur BlancautosOpel GTSuzukabéreltelsőHyundaiingyen autóhibaOpel AmperaJeff GordonCentenariohalálosFerrarBentley Falconspeedzonecliovideó válogatásközlekedésamerikaidonut918 Spyderjarri-matti latvalaOtt TanakrobogószlalompremierMarchionnaittasPiquetporsche 959ford thunderbirdMercedes S-classFord MondeoVeyronAudi SQ7Road RoverSuzuki SamuraiTakataimportAEC RoutemasteroldalkocsiNissan GT-RquadskiőznézőkMogyoródOutlawmezőgazdaságCruzeRafael Nadalkonvojbrutál esésDániaFiatdashcamPethő IstvánLMSegyedikatonaKazahsztánkülönösLexuspotyautasrx8Opel Antaratoyota versotemetkezésfelahegyreMcLaren MP4-12CMuscle CarplázaMount EverestRX-9vezetésmonte carlo raliMarconiBMW M4 GTSjávorszarvas-tesztedukációChristiano RonaldoMelbourneSvéd raliprototípusJohn Cooper WorkspisztolyArteonSuzuki VitaraviccszerkezetámokfutógengszterGoProRallyFalconfigyelmetlenUSAegyterűbestsellerspecialRX-VISIONYamahaMotegiF12freighterFrankfurtCross ConcepttehénChevrolet Voltgázüzemű autóIndiai Nagydíjelgurulford galaxyFRumbauWSRhivatalosfotóQ60NurburgrinNicolas CageOrlandoJeep CherokeeTAG MotorsportHorizonbaleset tengelynagymamapickupállatjogwalter röhrlgödörfelfrissítésRodaskörnyezetvédelemPersonal AssistantYeongammurvaPiercarlo GhinzaniRenntechLada VestazsenialitásgurulMIGVivarorepülőtridentmenekülésGhiblispraytávirányításAudi TT CupMercedes A-osztályyoutubeCadillac EscaladePokemon Govakvezető kutyaPetersenBob BellMercedes E-osztályAudi S5Halid AvdagicBajaAMTSLettországA-osztályBarbieBMW M3darálósüllyedésAlpina B3pápaevolúciótragédiaWalter Csabagyerek autósylviavideójégkaparóAccordSuper TrofeotartályFenyrLas Vegasneed for speedműszerfalPriorOlasz NagydíjVelarBMW 6-os sorozatrepülő autóEnerGForceHeritagebenzinkútmesefigurákVlagyimirbiztonságtechnikacigifalsefalseAygotechnikam5szoknyapeugeot 208 gtiprémiumautórottweilerFR-SbicilissípályaTechnicSUV44csúszós útatkinsonvolkswagen beetletahódagályrablásBútor RobiErwin WurmRollsolajizomautóCorvette Z06Skoda múzeumUltraFiesta WRCpanzióPikes PeakJensenctssikerLancerNissan Almera4MATICHammanFerrari 599 GTBI-PaceTWOFACEItaliaspecifikációkherbieInterlagosconvertiblemotokrosszBrazil Nagydíjittas vezetőlexus rcBuggyhíd cseregyújtogatóMarvelsordoCrystal Hooksjean-claude van demmeGázosításdűneForza Motorsportdacia loganmegtaláltWald InternationalBMW 8Alfa 4CBMW E30honda integraPauR3Gumpertluxus buszLPKia Ceederőskonföderációs zászlószembe sávMini PacemanMercedes S-osztályijesztgetésgarazsHofmannájulásNiro EVautóútmorganTata Zicai5Spanyol Nagydíjhomokviharhavas útautós üldözésRober KubicaversenyautóbrutálKetterer ContinentalInfiniti M30drolls-royce phantomAndy Priaulxfrankfurti autószalonrevansrobotizált váltó8Chaszonjárműtilosban parkolásprojektorCorsica-ralirobotJean Alesierőszakhirtelen kormányoffroadkoreai autóspanyol autóDavid Coulthardörök garanciatrailerarmageddondrogEngstlerUsain BoltkályhakárosanyagCrosslandlevegő meghajtásMonacói NagydíjEmilySkoda OctaviaJaguar XFRNyirádRaptorAudi RS6vasúti átjáróhalálos irambanautomataGMCe-Golfhyundai i20Maybachbioüzemanyagmárkákrobotizált autóFranciaországHillclimbTechartjégautóWRX STIBJ Baldwinkamerafestése-NiroRali VBHoonicornLotus F1FCAegzotikus autótechnológiaAston Martin VulcanFerrari 599 GTOTolemanKuala LumpurVilágbajnokságkompakt autóDronekhanaLFADevel SixteenroncstelepGPSAston Martin DB9Maserati QuattroporteEurosportvodkahihetetlenmentőakcióOpel KadettdefektRolls-Royce Wraith Coupe46Bessenyey ZoltánKugaLummaKonagazdagpáncélosPlútóLaFerrari Apertakommunikációmini cooperteaserszupersportkocsiBMW M2festékvisszapillantóNissan 370zGRMNMercedes-Benz G-osztálybambuszWRXparkolóbunkerEgerBMW E30 M3sütijárdalövés3d nyomtatózerohibridautórasszizmusGuerlainGhymkhanaoldtimer találkozóHarley-DavidsonPace Carwellnessstorage findmelegedésDodgeJaguar XFR-SRally du VAR 2012hegyRobert KubicaMercedes CLK AMG Black Seriesrekordjó emberterelésARTfelelőtlenE63 SközlekedésbiztonságLe MansOliver Blumemercedes-benz mlcGooglemercedes-benz c-osztályshowelmebetegMP4-12CrányitásDwayne JohnsonbeszakadtMOLalternatív üzemanyagHennessey VenomKoreai NagydíjOpel AdamyoNascaryellowstoneDetroiti AutószalonjachtkéziféktrollsátorKaivédelmi minisztériumKAMAZjeges útbivalyMclaren 570SmegsemmisítésAudi TTpapPhaetonkizárásLada Kalinajubileumlopós autó30 évOlaszországPorsche BoxterNismoHyundai i20 WRCtöltőFerrari LaFerrariGTOMcFlyfelvásárlásZotyerégivizes útcsaládi autógyerekekMcLarenhajóGymkhanaJaguar X-TypehavazásyoungtimerKia NiroijedtségoroszepizódD3 GroupliszttaxiTerrakhanaPosrchebmw m4javításfociAston Martin Rapide SrobbantáslángautópályamatricaAbu-DhabiSuzuki AuthenticsfarmerbénaWestfield MegabusakötélhúzáskátrányZR1Volkswagen GolftüntetésnyirfasCadillacForma-1 Bahreini NagydíjkilökLancer EVOgyorsasági obbontásPakisztánCipruskínai közlekedésintruktorautó lopásmotoroshídlóerő harccsalásGTDaimlergyalogosegyüttműködésmatt fényezésMarco WittmanamerikaFerrari F40 LM BarchettaChuck NorrisPriusCadillac ELRbejelentésiX3Land RoverIncidiótaPeopleR8 Spiderüvegkárgyorsulási versenynémet autóátnevezéskilökésW MotorsZengő Motorsportközterület-fenntartásdodzsemForza Horizon 2SvédországaudioToyota Tundrajames bondDodge RAM458 SpecialeXD3nissan navaraMiniüldözésBMW 6SuzukinőkMcLaren P1Posaidoneletkromos autóMartn Prokopextra 300rolls-royce wraithBMW 4 Gran CoupérongálásbukfencPeugeot 2008Chevrolet AveoAudi A8 L ExtendedgyalogEMCamerikai közlekedéspusztításSuzuki SX4U2Agera RScadillac devilleDan BilzerianfeltörésPekingi AutószalonlegóLMP-1teljesítménymérésmólótűzoltóságfelakadaprkolóretroautónévhalottas kocsiillegálpadkarendezvénymanuálisTouristenfahrtsorsfelniösszkerékVorsteinerRTRnyomtatásvilágrekordszállításDRIVE PILOTvároskabriótorlaszMNASZlízingvonatHongkongMr.BeanesteBill Gatestilos parkolásAlex ZanardipokolRed Bull Ringrush hourMercedes GPjótékonyságbankautomatabringásparkolásmotorhibafizetősQoros 3subaru wrx stifurgonVolkswagen Up!BMW 3 GTcitroen cxSkoda Octavia RSEscortgyőri Audi-gyárdunaÉv Autója 2017reakcióHungaroringhangprojektorSennaJanner rallyPolestarToyota RAV4barátnőRenault RSingaáldásrenault sanderooff-roadepilepsziaaratásFerrari FXXGLBroadsterBonnevilleCupraThe Mint 400DTMSinsheimMikulásJCWLapraszerelt autóland rover discoveryBelgiumSLKToyota GT86Porsche PanameraablaktörlőOpel Zafira TourerChevrolet ImpalagolyóMercedes Maybach.tanulmánygyorsítássárga zászlózsúfoltsághot rodNissan JukeLexus LF-SAhosszútávú autóversenyi30 WagonMazdaritkaságrészegRomániaelszaladtáblaJeepland rover discovery sportBMW 2-es sorozatgyűjteménySubaru ForesterC3öregGR SportalagútbabaKoncz Gáborpiros lámpamacskaSuzuki KizashisütiszörnylakóparktévégyerekDusterValetünnepi modellcsajozászúzáskátyúF4303DSCCrosszullétkölcsönzőtörök közelkedésAston Martin CygnetGiulia QVfóbiapolitika2013SAS IrisTokiói AutószalonfejlesztésMonzagolfautóMonsterRoberto MerhiWorld Series by RenaultLandauletCaterpillarAventadorPorschevillanyautóATSKadjarszörnybmw maasaicaKodoGamescon3008NetflixCorbellatiskoda fabia s2000PistaNvidiaarab közlekedéspáncélozottflörtesküvőnapfénytetőTesla Model 3angol autótesztpályaMcarenCountachCitroen C3fisker karmavészfékYpres-raliháromkerekűmosónői vezetőmobiltelefongesztuszúzdaTrans AMrugóMercedes-Benz CLASlovakia RingNestor GirolamiRubens BarrichelloRX-8vételorosz tuningGuinness rekordMarchionneKeszthelyi VivienXVKalashnikovBeppo HarrachbiztonságbemutatókergetőzéshumorluxusAdria CenniCamaroSpecialefilmes autókJerezJumpymikrofonISSergio MarchionnedömpermentősmosásJohannesburgLiberty WalkQ5AmbienteveterándöntőhősesőmotogpEurópa NagydíjCompassalvázdynogázrobbanáseséspaul walkerszállodaMercedes C-osztályelefántsvéd piacsugárhajtásúkémfotóSierraRed BullÉv autójaPeugeot 206léghajtáshumorosBMW I8760Lifinal editionVolvo XC90i3 REXévfordulócsodaszabályozásNissan IDxmárkaMagnus WalkerszállítóUTVolajcsereItaldesignWWEJaguar XFkávéCintrahátsókerékcars and coffeactrosszarvasBrillianceFlameBryan buffierIndyFord Ecosportakciókereskedőbiztosítócobra 11MexikókínaMercedes jövőInfernoOpel CascadaFiat 500hulladékgazdálkodássárgaCadillac CTStilosChryslerromán autóBMWútutcai autótetőfelúszásNikolasmokebolygódugattyús motorM4 GTSQatarPuskádi JánoselszabadultburnoutAero 8idiótabicajradarlövegráfutásNoodleSkoda CitigoMazda CX-5RedBJLamborghini Veneno RoadsterjelzésHoldenvandalizmusködRS6HuayraAusztriaTacomaRangerautómosáskarmaszigetpro-tourerbuszmegállóArab autózásFiestaangol motortörvényEl CaminoidősautópályakísérletPorsche Mission EfogászatSciroccokábítószerStingerDelta HF IntegraleBMW 4-es sorozatúthibarepüléskamionsofőrCitroen C4 PicassojwrcRXélőautolivLada PrioraKodiaqejtőernyőAMG GT RhooniganFerrari F12Új-ZélandintelligensT1szemétszedésnapelemelektromos UTVRon Dennistrükkstatisztika2CVLykan HypersporteladakS90kínai autóforma-1fékpadéjszakapörgetéslovaskocsiBMW 1alvásCullinanfekvőrendőrbukásConnectedDriveWRC3ScoutMitsubishi LancerGuerlain ChicheritAudikoncepció Bugatti Veyrondacia sanderobatmobilediszkótalálmányPCvolkswagen golf sportsvanjótétzúzófrontálBuicknavigátorBMW 5Gyulay ZsoltlelepleződésMazda CX-9repülSebastian Loebúj generációmagyarMalajziaLa Tomatinalada 4x4KharitoninTobias MoerselveszveBarum-raliscooterGigafactoryLe Mans 24htelepszaltóchrysler 200szabálytalankodásV8 SupercarstartZafirarönkszállítóChironNémet NagydíjContinentalKikiTaco BelltaplópénzszállítóPeugeot 207Viper SRTSTiFocusbrutálisSmart CabrioBloomTSIQorosFormulatrolibuszCX-5limitált szériaMANGinRenault MeganetestEric Boulliernagy sebességjátékautóBullitveterán autókapszulaDavid Hasselhoffnyújtott karosszériaidőmérő edzésPeugeotLodgyIsuzuelakadássztoriMitsubishi OutlanerDodge ChallengerF40Honda 2&4bírságépítésLancia ThemaBalevizelElon MuskX1RosbergHumveepermetezésmutatványelaludtpezsgőszörfsofőrS600Marine EditionárokOpel3D nyomatássportDacia DokkerSabine SchmitzFord RacingRenault Trafficcélgépszippantós kocsiDodge DartMcLaren 12cKoenigsegg Agera RGörögországAll-TerrainfelhőhackeléssivatagMercedes-Benz M-osztálylángszóróPro CeedSWgumordrámaNissan Notevillamosmázlistaszóráslángolforgalomrali-világbajnoksághernyótalpMasterdrónneuvilletúraautóAmerikai Nagydíjkarcvicces videóForma-1 Spanyol NagydíjGT-86bmw 507eszméletlenautós jövőelektromos autózásSenatLamborghini HuracanGarázs TVChevrolett CorvetteHeinz-Harald Frentzenlakókocsihibridegyterű autóZFFord MustangkamikazeszondaiphoneSuperleggeraFord KugaMichelinSergiobűnözésporral oltóFiat 500Lautó eladásdaruenzo ferrarifolyóXJ13meglepetéshúzásBaldwinGLEcustom carkilencsebességes automta váltóGiuliagázszivárgásÉrdi TiborMomkhanaCrewe488Formula 3Mercedes-Benz E-osztályrobotautóErzsébet királynődudaDokkerhangvezérlésFittipaldiVenomZumaTDIKOERUvezeték nélküli töltésamerikai humorlicitCoca-ColakaszinóG650Nissan rekordbikaÉsztországdaewoostadionFord FocuscsomagbajnokságszélvédőmosólépcsőBahraini NagydíjdoppingveszteségM6platformfurcsasághumotkráterbakiillatpedálSzilveszter rallyCsillagtúravírusMcDonaldsUPSA4bővítésbüntetésprofitkivetítőújVauxhallDodge HellcatablakMaserati GranTurismostop táblagázMercedes-MaybachISISbérautóRimacWill StevensitalToyota HiluxLexus ISSebatien LoebAIDSVolvoLada 2104Ford F-150Volkswagen PhaetonbikiniKecskeméti BalázspengeTrabantMercedes GLEkisfilmMagyar Termék Nagydíj4x4bakancslistaAustinNYPDDB9indításVolvo modellhalálesetóraGran TourismoAudi A6Chevrolet CorvetteFelix BaumgartnerFinal FantasyreggeliBrazíliaUAZluxusautóelszállításráncfelvarrásCountrymanMike TroutzebraIndy 500tesla model xF1TestarossabobpályaMotkányHonda CR-VDakarVeszprémM550dQ6filmesVolkswagen TouaregNissan MicrafuvarpoloskaMazda3Bruno SpengleromlásPanamera Sport TurismoOpen GT960végső állomáslánykérésSpongya BoblefulladrendőrségCaymananimációsMitsubishiVolvo reklánmA110Sata-raliprankfékútMiguel MolinaClarionhatótávtávolsághalálLamborghini VenenoCitroen720SbalhéVolkswagende tomaso panterabalesetekördögszekérAlfa Romoeraktárcars coffesnowboardsofőrös autóRC350zIED SyrmaBMW 7forró vízHiluxkezdőNorrdschleifeRapidEriasztólebukásSpa Francorchampsnapenergiaáremelésfelhasználóorosz közlekedésKertész KrisztiánChallengevízbendízel botrányHuracamFernando AlonsopályanaphójáróRhys MillenKia SoulkétkerekezésakadályReptárMarbellaViperEsteban GutierrezlasszósavHollywoodtélfröcskölRedJetNissanszáguldásDaciaFordcseh autódriftDB11ferrari 458 italiaAudi R8Henessey Venom GTbérlésHummer H1foghúzás24 órás versenyágykupéZ5Audi A2James Mayszerencseaudi a4mérésChicheritFerrarikazahleleplezésG63 AMGvontatásRadicalautógumilamborghini gallardokutyacitroen c-xrSzingapúri NagydíjelektromotorbadassNicoaromachevrolet cruzegyúrásSpyderWankel motorkólaszakaszchris MeekeSt. James EditionspanyolVályiAlaszkafejesTietűzcsapPepsiScoutlinesportautórendszámlángokTyler WitteM PerformanceManor MarussiaAudi A8 L SecurityBugatti Gangloff CoupeösszehasonlítóBMW M760Li xDriveImolaSMSMercedes G-osztálypulykabringaPókembertraffipaxOstbergKomáromSecuritypeugeot 308 swkereslet csökkenésS-Editionx6458 ItaliaSkodaWTCRford kaBMW 2 Active Tourer8aranyT-Roclancia deltaMichael SchumacherLada NivagyalogosvédelemSilverstoneGT3hókotróquadtrutyiChevrolet Camaro812háborútolatás458DaytonaföldcsuszamlásStellaAudi RS3HappyBudapestGenfOscherslebenAMGUbernyílmackósebastien ogiertúraautó világbajnokságXC60TOP10orrszarvúhangutánzásKefo MotorsportpostásSkoda FabiaGLCpechMercedes VitorobogósTataromán közlekedéskanyarhangutánzóChevrolet Camaro Z/28billencsÁmon OlivértávirányítósRenault TwingoUrusNagy FutamhollandhányáskarácsonyDoritosLadafiat. fiat 500XbalesetmegelőzésTrophy Truckrali-európabajnokságVilnergyerekülésautóVida JanivárólistaCarlos SainzLaguna Secapeugeot 205 gtielképesztőgördeszkaFiat PandaönzetlenStelvioTata NanokörnyezetbarátsportszerűtlenZöld pokolDragOpel MagyarországautókiállítássorompóijesztésX6MCaterhamgiccsjó sofőrvirtuál tuningtörésBoxsterlökésChiron SportExorcistHonda Civic Type-RmentőSpanyolországtanulmnányKTM X-BowFIA GT3AlpinepótkocsiF5üzemanyagkatonaiBatmanjapán közlekedésbevásárlásspeakersegítátverésBlack BearretrotáskaJaguarAlpina B12Goodwood Festival of SpeedApolloHunGarian500eSuperfastTransformerslada grantaboxkiállásAsconakigyulladVW GolfPeugeot 508dragstervillámlábbal vezetgumiégetéskamioncsereXJ220internetakkumulátorkarbonStockholmReal MadridJensen InterceptorszánkóberagadX2felvonulásGrand DusterSiennaSzlovéniaA120hot hatchDurangopullmannHollandiaInfinitiAutopilotrongHadik AndrásösszefogásFicza FerencPSAbátorsvédSTAudi Q2trident icenicherokeetornádófacebookAurus24hleszállásjégbuffierGyurtabajor autóGorillazS65utcaFiat 124 Spiderskoda 120ConceptWaldowközútbanimprezaprobléma488 PistaültetésMagyar NagydíjátépítésBlackpanoráma tetőGeelyhelikopterbicikliútterrorDucatodízelautóNissan Skyline R34roncsderbiAmpera-eoposszumautóteszttéli gumiGMC YukonBMW 503Vin DieselcélJeanner rallyrondalistaVidamodellfrissítésStratosModel Shuligánokelsőbbségmajdnem balesetrombolásbunyóokos fényszóróskylineBentleyXC40SwiftKaroqIATShelby Daytona CoupeDisneymexikói autóSaabbombasertésKoenigsegg Agera HHSixtdonington parkMikkelsenkormányIndiafegyverFanatecChevelleXJShelbyX5MautópiacMadárExclusiveapapolgármesterangol közlekedésgyorsulásBreitlinglehetetlenbölénySubaru ImprezaprofiKancsár Ferencreflexszimulátorkombielsüllyedgyújtogatásschumachervolkswagen boraAudi A3teddyGMC SierraWolfsburgEksoVestcsehDannymásolásJon OlssonIRCpoénheccArany KormánykerékkihajtóRed Bull Racing

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.