keresés eredménye

visszahívás

Hírek

Titokban csökkentett hatótávot a Tesla

Több korábbi Tesla vásárló is bíróságra ment az ügyével, amikor az egyik kötelező frissítés után több mint 60 kilométerrel esett az elektromos autóval egy töltéssel megtehető hatótáv.

cimkék: elektromos autó / visszahívás / hatótáv

Még több dízel BMW-t hívnak vissza

Úgy tűnik, hogy a nemrég visszarendelt 450 ezer dízel BMW csak a kezdet volt. Most már 1,6 millió példányt hívnak vissza a szervizbe tűzveszély miatt.

cimkék: BMW / visszahívás

Dél-Korea betiltotta a problémás BMW-k használatát

Pár hete jelentette be a BMW, hogy visszahív mintegy 300 ezer BMW-t, mert könnyen kigyulladhatnak. Dél-Korea komolyan vette a felhívást, náluk a javításig tilos használni ezen példányokat.

cimkék: BMW / visszahívás

Ilyen visszahívás sem volt még

A Mercedes a G-osztály legerősebb változatát rendelte vissza egy szoftverfrissítés erejéig. Miért? Mert túl gyorsan lehet tolatni vele.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Több mint egymillió autót hív vissza az Audi

A hűtőrendszerben található pumpa hibája miatt hívnak vissza több mint egymillió autót az Audinál. Az A4, A5, A6 és Q5 modellek is érintettek.

cimkék: Audi / visszahívás / pumpa

Szoftveres hiba a Ferrari 488 GTB-ben

Mintegy 40 darab 488 GTB-t hív vissza a Ferrari egy szoftveres probléma miatt. Mivel a dolog a fékeket is érinti, ezért kimondottan veszélyes lehet.

cimkék: Ferrari / visszahívás / fék / 488 / GTB

330 ezer Audit hívnak vissza elektromos hiba miatt

Németországban jelentették be, hogy mintegy 330 ezer Audit hívnak vissza elektromos meghibásodás lehetősége miatt. Audi A4, A5 és Q5 modellek is érintettek az ügyben.

cimkék: Audi / visszahívás / Q5 / A4 / A5

Hanyag hegesztés miatt hívják vissza a Chironokat

Világszintű visszahívást hirdetett meg a Bugatti a Chiron szupersportkocsi kapcsán. A gyártó fedezte fel, hogy az ülés hegesztése elengedhet, ez pedig természetesen balesetveszélyes.

cimkék: visszahívás / Chiron

Veszélyes elektronika miatt hív vissza a PSA

A PSA néhány tavaly gyártott modelljét hívja vissza egy alapos szervizelésre. Még az Év Autója, a Peugeot 3008 is elindulhat magától, vagy akár ki is gyulladhat.

cimkék: visszahívás / PSA

Váltóhiba miatt hívják vissza a Maserati Levantét

A Maserati rövid idő alatt már negyedszer kényszerül arra, hogy javítást végezzen az első SUV modelljén, a Levantén. Most a váltó dobálja üresbe magát dugóban araszoláskor.

cimkék: Maserati / visszahívás / Levante

Szivárog a nafta az elektromos i3-ból! Mi van?

Igen különös visszahívást jelentett be a BMW. Az elektromos i3 modellek üzemanyag tartálya lehet hibás. Nem, szó sincs arról, hogy megőrültek volna, a benzin rásegítéses i3 REX-ről van szó.

cimkék: BMW / visszahívás / i3 REX

Kigyulladhat a fullra töltött Lamborghini

A Lamborghini egy Aventador visszahívást jelentett be az üzemanyagtartály hibája miatt. A javításokat a lehető leggyorsabban elvégzik, ám addig nem ajánlatos tele tankolni a sportkocsit.

cimkék: Lamborghini / visszahívás / Aventador

Ennél furább visszahívás már nem lesz

Azt hiszem, hogy a Scania legújabb visszahívása minden eddigi ilyen akciót simán leköröz. A történelem folyamán először történik, hogy egy jármű gyártó plüssmackót rendel vissza.

cimkék: visszahívás / mackó

Lazuló csavarok miatt hívják vissza a Bentaygát

A világ legdrágább és leggyorsabb SUV modelljét érinti egy igen kínos visszahívási kampány. A Bentley Bentayga műszerfala és az ülés rögzítése is széteshet a kilazuló csavarok miatt.

cimkék: Bentley / visszahívás / Bentayga / baki

Visszahívja a Macant a Porsche

Mintegy 243 újonnan értékesített Macant hív vissza a Porsche a futómű hibája miatt. Az első kanyarstabilizátor könnyen eltörhet durva manőverek közben.

cimkék: Porsche / visszahívás

Beperlik a Fiat csoportot Anton Yelchin szülei

A saját autója által összenyomott színész szülei nem elégednek meg azzal, hogy gigantikus visszahívást kezdeményezett a Fiat csoport. Perelnek Anton halála miatt.

cimkék: Jeep / visszahívás / Anton Yelchin

A váltó hibája miatt hív vissza a Maserati

Mintegy 13 ezer darab Ghibli és Quattroporte modellt hív vissza a Maserati a váltó problémája miatt. Parkolás után akár el is gurulhatnak az autók.

cimkék: Maserati / visszahívás / Ghibli

Komoly probléma miatt hívják vissza a Veyronokat

Ugyan a Chiron miatt egyre inkább háttérbe szorul a Bugatti Veyron, ám most egy igen kínos visszahívás miatt mégis rá figyel az egész világ.

cimkék: visszahívás / Veyron

Elektromos Golfokat hív vissza a VW

Úgy tűnik, hogy a Volkswagennek nem csak a dízel motorokkal gyűlik meg a baja. Most egy komoly szoftver hiba miatt az elektromos Golfokat is vissza kell rendelni a szervizbe.

cimkék: visszahívás / VW / e-Golf

Kínos indok miatt hívják vissza a magyar Merciket

Nem mindennapi visszahívást kezdeményezett a Mercedes. Egy bizonyos napon legyártott Mercedes B és CLA modellek kerekei szabadulhatnak el játszi könnyedséggel.

: Mercedes / visszahívás

Elszabaduló szőnyeg miatt hív vissza a Maserati

Igen kellemetlen probléma miatt hív vissza a Maserati. Egyes modellekben könnyen elszabadulhat a szőnyeg, ezáltal blokkolva a pedálok működését.

cimkék: Maserati / visszahívás / szőnyeg

Ismét visszahívják a Maserati csúcsmodelljét

Pár hónapon belül másodszor kapott visszahívást a Maserati GranTurismo és a GranCabrio. Először az ajtó zárszerkezete volt a hibás, most pedig az üzemanyag kezdhet el szivárogni.

cimkék: Maserati / visszahívás / Maserati GranTurismo

Szoftverhiba miatt hív vissza a Mercedes

Mintegy 28 ezer Mercedes C-osztályt hív vissza a gyár, mert az elektromos kormányrásegítés könnyen meghibásodhat menet közben.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Biztonsági öv miatt hív vissza a Tesla

A biztonsági öv meghibásodása miatt hív vissza a Tesla mintegy 90 ezer Model S-t. Nem bizonyított, hogy minden autó ténylegesen érintett, de az amerikai gyártó szerint fő a biztonság.

cimkék: visszahívás / biztonsági öv

Egyetlen autót hív vissza a Rolls-Royce

Az autózás történetében még nem volt ilyen. Visszahívások akadnak bőven, ám hogy egy ilyen akció csak egyetlen darab autót érintsen, az példa nélküli.

cimkék: Rolls-Royce / visszahívás / Ghost

Visszahívja a Quattroporte GTS-eket a Maserati

Az átlagosnál sürgősebb visszahívási akciót hirdetett meg a Maserati, mert egyes Quattroporte modellek könnyen porig éghetnek.

cimkék: visszahívás / Maserati

Kellemetlen baki miatti Charger visszahívás

A Dodge mintegy 285 ezer darab Charger modellt rendel vissza a szervizbe, mert a légzsákok szenzorjai túl érzékenyek. Elég erősebben becsapni az ajtót és kész a baj.

cimkék: Dodge / Dodge Charger / visszahívás / amerikai autó

Visszahívnak minden idei Ferrarit Amerikában

Aki 2015-ben vett magának Ferrarit az Egyesült Államokban, az most készülődhet a szervizbe. A gyártó ugyanis bejelentette, hogy minden idei modellt várnak vissza a légzsák hibája miatt.

cimkék: Ferrari / visszahívás / Takata

Megint visszahív a Land Rover

Mostanság nincs minden rendben a méregdrága Land Roverekkel. Nemrég kiderült, hogy a féklámpával gondok lehetnek, most meg már az ajtók is nyílnak maguktól.

cimkék: visszahívás / Land Rover / probléma

Kigyulladnak a Hummerek, visszahívják őket

A hűtési rendszer hibája miatt egy jó kis csapatás után könnyen lángra kaphat a Hummer H3. Már sérültje is van a hibának, mintegy 200 ezer példányt hívnak vissza.

cimkék: Hummer / visszahívás

Visszahívást kapott a Ferrari csúcsmodellje

A LaFerrari tulajok bosszankodhatnak most, mivel a drága kedvencükkel útba kell ejteniük a legközelebbi Ferrari műhelyt. Az üléssel és a guminyomás ellenőrzővel lehetnek bajok.

cimkék: Ferrari / visszahívás / LaFerrari

Új Mustangod van? Vidd csak vissza!

„Gratulálunk! Ön egy vadonatúj 2015-ös Ford Mustang tulajdonosa lett. Sok boldogságot kívánunk! De még egy pillanatra hadd kérjem vissza azt a kulcsot! Van itt még egy kis javítanivaló.”

cimkék: Ford / Ford Mustang / visszahívás / amerikai autó

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Régi 3-as BMW-ket hívnak vissza

A kettővel ezelőtti generációjú, E46-os 3-as BMW-ket hívja vissza a márka, mert gond lehet az utasoldali légzsákkal.

cimkék: BMW / visszahívás

Újabb nagy visszahívás a Toyotánál

A Toyota a hírneve megtépázása óta úgy van vele, hogy inkább minden apróság miatt sokmilliós visszahívást hirdet, csak nehogy még egyszer halálesetekkel hozzák összefüggésbe.

cimkék: Toyota / visszahívás / japán autó

Botrányos visszahívás-sorozat a GM-nél

Kész tragédia, ami a GM-nél megy, és a tetejébe még óriási botrány is lehet belőle. Hétfőn újabb 1,5 millió autót hívott vissza a gyártó, év eleje óta 6,2 millió darabot mutat a számláló.

cimkék: visszahívás

Újabb egymillió autót hív vissza a GM

Bővíti a gyújtáskapcsolók meghibásodása miatt visszahívott autói körét a General Motors. A cég március közepén már 1,6 millió régebbi modellt hívott vissza a probléma miatt.

cimkék: visszahívás

270 milliárdot fizet a Toyota

Különböző műszaki hibák miatt több millió autót hívott vissza az elmúlt években a Toyota, a gyártó vélt vagy valós mulasztásai miatt eljárás is indult az Egyesült Államokban.

cimkék: Toyota / visszahívás

Már tudja a Porsche, miért égnek a 911-esek

Belefutott egy igen kellemetlen hibába az új 911 GT3 sorozattal a Porsche, konkrétan több autó is minden előjel nélkül porig égett. Az autókért nem kevés pénzt fizetett tulajok háborogtak, nem hiába.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / német autó / visszahívás

Óriási égés a Porsche 911 GT3 Leálltak a kiszállítások

Ha szuperautók és tűzesetek, akkor általában rögtön a Ferrarira gondolunk. Pedig most a Porschének van gondja, ráadásul elég komoly a 911 GT3-mal, az autó kiszállításait is le kellett állítani.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / visszahívás

Megint leégett a Toyota 1,9 millió Priust hívnak vissza

Újabb visszahívást jelentett be a Toyota, ezúttal 1,9 millió darab (vagyis az összes), harmadik generációs Prius-tulajnak kell szervizbe mennie autójával. Szoftvert kell frissíteni.

cimkék: Toyota / hibrid / visszahívás

750 ezer BMW-t hívnak vissza

Menet közben állhatnak le a bajor márka autói egy akkumulátor csatlakozó miatt. Már baleset is történt.

cimkék: visszahívás / BMW
címke felhőDB9apokalipszisValkyrieSTpickupPikes Peakszánkó5008Kínai NagydíjidiótaPeoplePeopleizmozásgazdagCarlex DesigntörésAlpina B12Josh CartupáncélozottExplorer STAudi A8 L SecuritykazárR32IrmscherTiealternatív üzemanyagCadillac ELRFord EcosportlövegrosszullétGallardorészedhibrid autókombi autóvolkswagen bogárRallyeSzilveszter raliP100DTesla Model 3hajléktalanatvLe Mans 24hsátorfrankfurti autószalonPortugáliaamerikai autóretroautóTargaKoenigsegg Agera HHbioüzemanyagRapidEvideó válogatásRaptorlancia fulviaXcar porntéli gumiMitsubishi OutlanerVaughn Gittinlexus nxboxerPárizsi AutószalonPriorKodiakF3Viper SRTVolkswagen TouaregFormula RenaultBMW E30 M3sérülésGymkhanaMNASZMercedes S-osztályCountrymanHonda PreludeDavid BrownmoziSciroccoErwin WurmsólyombiztosítóKarinaveteránszétverivasúti átkelőbentley mulsanneKarsanBill GatesherbieléghajtásNorvégiaVivarofavágásSzlovéniaelőzetesmegsemmisítésChevrolet Silveradozenei3 REXpolo r wrcLotus SUVMercedes G-osztályBollingerbetonkeverőKodoMontenegrokávégumiégetéskamerásbikaScoutMartn ProkopgyalogAurus SenathistoricToyota EchoSuperleggeraMonacói NagydíjjubileumTestarossaGRjó sofőrbunkerralitáncMercedes CLAirodapeugeot 308 swMazda MiataAll-TerraintúlméretesOpel Adam RallyDCemissziós botrányemberségTransformersvakvezető kutyaszedánsteve mcqueenwiesmannDacia Logan MCVbikiniszarvasSsangYongTacomaStelviobaseballkoppintásRed Bull RingszabályozásBob Lutzdragsterx6HeritageStratosHalid AvdagicingaMOLautószállítóPanamera Sport TurismoA4quadRacing Editiongyorsasági obEscortvárólistaMick SchumacherSteve JobsjárókelődrónRat RodAthéncsajokköztisztasághot hatchSAS IrispótkocsiMercedes GLELance GilbertNascarcserbenhagyáslövöldözésBMW 2 Active TourerHennessey Venomégő autóDusterfüves cigibenceNeymarCadillac CTSLaFerrarimarketingfűnyíróelefánt45RenaultMax MosleyFord Mustangferrari 458 italiagumorfaliepája-ralibolygódugattyús motorBJMarchionnedrámalimbókrossztrükközésbemutatóspanyolzúzda911 GT2 RSGTAWald InternationalVRkamiontávirányítós indítóJanner raliamerikai rendőrségAlfa 4CYuliannaátépítéshirdetésgurulCsillagtúraEasytronciA-osztályMonster911 GT3 RSLebaronBrit Nagydíjfurcsaságkihajtóhavas útM550dtámadás992TucsonAudi A3dudedopping275Barum-raliStellaShelby Daytona CoupeMclaren 570SKia Forte KoupfiskerJeep GladiatorEksoVestmeglepetéskerékvetőráncfelvarrásNvidiasportautós jövőArany KormánykerékNestor GirolamiVidaátverésdigitális szemüvegChevrolett CorvetteROALmesefiguráklabradorkétkerekezésZacariaBMW M3RS6Range Rover SportSata-raliporral oltóyoutubekésrottweilerSiennaPhaetonlopott autóABTdarázskörnyezetvédelemvillanyautóA110LevanteAMG GT Rgyújtogatóorosz közlekedésfoghúzásműszerfalsávtartóoldalkocsirészegélményautózásJedlik Ányos KlaszterMaseratiHunGarianbunyókarmaLamborghini UrusShanghaiDRIVE PILOTMercedes E-osztályzsiráfjégEcoboostTokiói Autószalonhalálos irambanGPSgyorsulási versenyfelakadrandiMJanner rallyMcDonaldsrugóillegális versenyrali-világbajnokságablakMonacobringasütiszörnyInfiniticsaládi autóMLBlánykérésKTMMicraLand Rover DefendersorompóAWVManorHadik AndrásHonda CR-VXVPuskádi JánosBMW 1hernyótalpBZNissan MaximaMazda3Peugeot 206börtönC8Jaguar XF488mercedes-benz econicnőkcsúnyaállatszemétszedésbmw z2újjáéledscooterstretchgázrobbanásvédelmi minisztériumAlex ZanardijótékonyságimpalagyorsításHyundai VelosterR2utcai autóDevelChiron Sportiphoneoldtimer találkozócentenáriumAmerikai Nagydíj350zKakucsmanőverM6KlassenkivetítőrendőrterelésKimi RaikkonenDavid CoulthardXC40elektromos autófrontálSinsheimmotogppostásExtremekupéjárdazsenialitáselektromos buszB2balhézerokarbonhyundai i20prémiumautóPeugeot 2008kutyagyorshajtásBruno SpenglerepizódverésVin DieselfurgonugratásKecskeméti BalázsDacia Dusterorigaminyomtatáskötekedésdízel motorF5CentenarioMANGTBloomSLCsivatagRapidbaja 50024hRenntechtruckBaleM4 GTSMáriapócsRomániaDél-KoreaelaludtmérésHong KongRollsSpanyol Nagydíjszéktáskaraktárhasználatie-tronPersonal AssistantHumveelakókocsimexikói autógyőri Audi-gyárSCCMaserati GranTurismoBattistaTOP10gullwingYpres-ralicsempészetTada TecujaBMW 4-es sorozatAudi A6Mogyoródpadkam1rahangvezérlésaranyforporchefacebookWorld Series by RenaultzúzáshecceszméletlenfelfutókulcsrokkantelszaladChuck NorrisLada KalinarendőrséggolfautóMike TroutnézőfelnibenzinkútijesztésNissan 370zUAZnagymamaéneklisztDelta HF IntegraleátadásOsloPriusszikladudaMaserati QuattroporteszigetinfotainmentesteNimródGoodwood Festival of SpeedAmbienteVolkswagen PoloAlpina B7Ford KugaHondagőzEurosol-Honda Civic Type-RWTCCrepülővégső állomásroncsTwittergalambGran TourismoRuflezárásprankX1LykanSmart ForFourV8 SupercarKoenigsegg Agera RMaserati 3500GTmosópieter tsienFR-Stelepháborúpeugeot 205 gtielszabadulfelszereltségLaFerrari ApertaNorrdschleifenepperoperatőrnapelemrobbanásvonuláslábbal vezetwellnesspisztolyNagy FutamcrossoverCitroen DS5aromaLa TomatinaháromkerekűCintrafisker karma760LiXD3aszfaltegyterű autócélgéppápasportszerűtlenTaco BelláldásitalV12Koncz GáborrobogósNicolas Cagetörök közelkedésinstinctTörökországangol motorszingapúrVida JanihelikopterWWEbmw 507umbauidiótagyűjteménytahóharcFord Fiesta RS WRCparkolásluxusnémet sportkocsihalálRolss-RoyceProteamFerrariAxiálspecialEtnaPistaPeugeotkonzolpumpasípályaszörfbmw m5Kia NiroEurosportAMG GTOpel MagyarországMitsubishi G4mikrofonbejelentésATSAgeraFiat 124 SpidervizelrönkszállítóWRC3Nissan Skyline R33Forms-1sínnyirfashaszonjárműBMW 3 GTtraktorCan-Amenzo ferrarilevegő meghajtásCarlos GhosnRedLamborghiniBMW Z4Audi Prologue AvantNoodlesávváltásm5találkozóRober KubicaSeltosnyereségszekérsmokejávorszarvas-tesztAudi Q2Hyundai ix20wörtherseegokartszociautotalalkozoForma-1 Spanyol NagydíjNAAFB11FocusQorosautóbemutatóGumball 3000motorosIncJeep RubiconnavigátorSuzuki VitaraKaiBudapestHillclimbkormánykátyúSport SVRautomataForma-2másolásBMW 4 Gran CoupéOlasz NagydíjMatteo MalucellidurvaBaldwinReptárhibridMercedes-Benz M-osztályörök garanciatávirányítóstöltőszenzációautópályamatricaGhymkhanaIED SyrmaKia CeedtrutyiKugaTourneo CustomHoonigansteaserhúzásoff-roadpolitikaBMW 2-es sorozatSkodaönjáróATS-VsvédautósportjótétkólaAston Martin Cygnetpáncélosstorage findPeugeot 308 GTiAudi A2önvezető rendszerS-EditionModel SMiniMotegiürülékSimplexérthetetlenYouabian PumaMission EOpel InsigniaVlagyimirMercedes jövőösszkerékBYDRXFerrariPeopleMercedesDTMbúcsúmodellautóMotkányBugatti Veyron SSÉsztországMiataujjlenyomatbetonkorlátüzemanyagdömperátlagAston Martin VulcanTDIVályiBlackszőnyegT-CrossversenygumiG650befektetőDronekhanakályhaatkinsonSVrenault talismanConceptJaguar XKR-SpotyautasBMW 503PepsitermeléslaptimelökésRimacáremelésRangerTSIfokozatForma-4rendszámGiulia QVutcai versenyGörögországhajtűkanyarcsomagszállításCitroen C4 PicassoTouristenfutárforgalomszaltószlalomFiesta WRCsorsBMW M5 Competiton34 órás versenyhullámtolatásTerraúj generációQoros GQ3Swift SportZotyeillegálNissan GT-RHollywoodvideóköltözésDC ShoesTorsten Müller-ÖtvösKanadai NagydíjorrszarvúBonnevillerobbanMercedes SLSItaliakerítésinasOtt TanakAnniversaryLada PriorafigyelmetlenselfieBlazerNissan Altimatehányáscrash testbajorDél-Amerikapapkigyulladbmw x1kínos esetLancer EVOültetésRubiconbeszakadt burkolatpulykaDodge ChargerApertaSportsOne:1parkoló asszisztensLandwindbérlésáradásJaguar X-TypeWaymoSentryViperAWDDél-Afrika458 SpecialeoválpályaShellCardokvirtuálAbu Dhabi NagydíjG63458MáltaF40sugárhajtásúféktesztedukációPHEVgyárbezárásKAMAZbukásHenessey Venom GTUsain Boltrally du VARSLKjogkompakt autóboxleállásrobotautógyerekekszállítmányplázavadászatF2fejlesztésRhys MillenmegtaláltZFönzetlenLamborghini AventadorSportwagon44gyerekülésCruzebelsőcsodatanulmnánybénaYeongamEMCmobiltelefonColin McRaebmw m4McarenkanyarfilmesDacia DokkerEgerGT 4road ragegarazsolajcsereX6Mvirtuál tuningBarcelonahalottaskocsiautós üldözésCars&CoffemárkákUbertornádóRSRCelicaelnöki ügyrichard hammondVFTSidősluxus termékTerrakhanaKonaYas Marina CircuitOliver BlumeForza 7HungaroringFelix Baumgartnerjwrckápolnabalesetekbiztonsági övlazaakcióAudiWRX STIrobotizált autóGorillazMonzaterrorDemontilos parkolásBMW 8leleplezés3008 GTGeneral LeeFicza Ferencpoloskakarácsonydrogs60SecuritykülönösMelbournePosaidonGT4U2Timo Glockelektromos töltőversenypályaemissziós normachris MeeketilosVitoBulldogX2őrületGRMNgödörMaláj NagydíjPorsche 911VenomLummahibridautóFerrari FXXszállításEurorallylefulladBMW M760Li xDriveájuláscsehvonatMaverickJari-Matti LatvalaX-osztálymajdnem balesetnissan gtrvilágításyo4 ConceptszirénaKOERUkerékKomároműrsiklóAnton YelchinMercedes-Benz SLSBentley FalconerőszakHyundai GenesisKalashnikovbestsellerFiatMercedes EVO 2elsőbbségautós hírekBZZZhókotróautóipari visszahívásSubaru ImprezaS90convertibletanulmányautószilvszter raliKikiátnevezésfinal editionteherautóGT2Titan XDF-150vészfékszállítóToyota CorollaajtóhomokviharLincolnautmoataNémet NagydíjJensen InterceptorHofmannnézőkVAVoposszummodellfrissítésGenfi AutószalonAddArmorRubens BarrichelloAirscarflányalkalmazásOpel GTtotálkáraudioe-NiroChevrolet CamaroDaniel RicciardohírekdöntőboruláselnökDániagengszterSaabVW Golfféklökhárítógyerektesztpályanissan nv200Italdesigngyászhírtéli közlekedésturán frigyesCullinanFerrari F12 BerlinettaautomatikatévéJaguarVolkswagen Up!vírusSkoda CitigotanulmányBTCCNicoSkoda OctaviamólóüldözésM PerformancebénázásNFiat 500tűzijátékgyilkosságNyirfás Juliannaritkaságnyereményjátékmotoros rendőrÁmon OlivérID.RbrutálTallinVeneno RoadsterWintercontactRoad RoverHonda JazzhulladékgyűjtéslufthansaAriel AtomegyterűvámSesto Elementofolyó24 órás versenyWestfield Megabusaautókereskedésegzotikus autóOpel AmperaA9Volkswagensubaru wrxközlekedésSpecialeERCelakadásGLBgyárvisszapillantóZumaoroszországgyorsaságiLexus LF-SASaab 9-3ScalaYarisRafael NadalalagútHonda Civic Type-Rautótolvajtartályingyen autóBMW X4leszállástrélerAccordcsajozáskilökésI8John CenaLAEngstlerAdria Cennimentőselsőmercedes-benztúlkeresletvízbenOlivier PanisBMW 7VetteFiat 500LSmart Cabriorossz útukrajnaRX-98FanatecFalconelmebeteggerillagépi mosójógaPaul di RestainternetRally CupNovitecPCBoxsterOpel AntarataxigördeszkaKodiaqbaktériumminigunOutlawArab autózásSShangutánzásmocsárCessnalada 4x4garazs.tvautópiacMcLaren 12cGT40hősvandalizmusDakare-GolfversenyautóT-RocgiccsNissan rekordNurburgrinkráterhollandakkumulátorIndyCarGrand Dusterkommunikációdonington parkZafiraOstbergAirbuszúzóLandauletMichael SchumacherJohannesburghangfalschumacherködx7Nissan GT-R R34500közlekedési lámpaAlfa RomeoLuc BessonRenault Trafficlopós autónyári gumihavazásbesirtunkBreitling Jet TeamfreighterRoad AmericaVolvo modellChicheritQ60sorozatrágcsálóStoffel VandoornetalálmányGLELanciarobotizált váltóausztrálkoncepció Bugatti VeyronKen BlockkimaradtizomautószoknyaAventadorNissan Almeratesla model xkonföderációs zászlókörforgalomVolkswagen JettaSvéd ralirendőrautóElon Muskvasúti átjáróreflekszmagyarvákuumP1tolásamerikai közlekedésépítkezésChargerfelvonulásJurassic ParkbajnokságtargoncaHummerPiercarlo Ghinzanidacia loganbakiMaserati Quatroporteskoda superbSuzuki SwifttankToyota Supraillatosítókínai közlekedésjó embernissan navararekorkaszkadőrMazda CX-9Fiat TipoBuick RivierahivatalosCaliforniaittas vezetőNissan Silviareakcióautolivautó lopásBethelFormula StudentVolkswagen Golfhonda integracars coffebalesetveszteségChevelleD3 GroupmúzeumgyáriszelfiFerrari LaFerraritáblaBentley Continental Flying Spur2CVhard topSzilveszter rallyChevrolet CaptivaLaguna Secabalesetmegelőző rendszerbrutál esésgyorsulástúraautó világbajnokságGR SportP72BMW 1602F12kínai autóAudi RS6Daimlergyorsasági motorelveszveMount EverestnyílPekingi Autószalonflame warRTAG Motorsportszembe sávtervezetPeugeot 308jégkaparómosásLamborghini HuracanstadionletartóztatásjelölésfilmrollerMicheliszrasszizmuscsereSilveradomercedes-benz c-osztályvillámláshátsókerékFerrari 812 Superfastromán autóhanninenfotóMariocsomagMercedes SLS AMGEnerGForceösszehasonlítóXJspeedgörkorcsolyaparkolóCountachjachtMacan Ssvéd piacimprezapalettalexus rcszélvédőmosóVolvofestékChevroletjavítás60BJ Baldwinelszabadult járműunboxingkatonairobogólegótávirányítós autógőzgépbüntetőfékbiztonságBeppo Harrachfurcsa járműKia PicantoRally du VAR 2012Ferrari CaliforniaroadsterJeep WranglerHaasittaskukásautóMarcello LottifailBMW M2Tata ZicaI-PacebringásMarvelrageMagnus Walkerjapán közlekedésLexus ISkárosanyagdagadtF8 Tributobmw maasaicasofőrös autóHoonicornkötélhúzástűzoltóságCarlexcsattogástraffipaxErzsébetSenatMikulásFord F-150ablaktörlőnissan leafTFSIfarmerösszehasonlító-tesztADAC Deutschland rallyPolestarközelSmartreklámMichelisz NorbertterepezéskaszinóCiprusSvédországHarley-DavidsongarázsajtóWill Smithlóerő harckereskedőRadicalQoros 3BuggyZengő MotorsportegyüttműködésmentőalkoholautókiállítássunyirajtMercedes C-osztályland rover discoveryjeges útkétkerékVolkswagen Phaetonhelyszíneléskicsúszástilosban parkolásintruktorwtfLamborghini Veneno RoadsterszakadékC3oroszTrustPepsi Maxangol közlekedésbalesetmegelőzésVelarNordschleifelamborghini gallardocadillac devilleIndyBoston reptérmandzsettagombFerrari F40 LM Barchetta4MATICPaul SwiftIATSpa FrancorchampsToyota Yaris RSpassatLukács KornélkonvojFittipaldiCrystal HooksBMW 5W213GTVkapacitásidőmérő edzésAudi S5ultraibolyagázolásJaguar XFRJCBelőzG63 AMGmenekülésSamsungpusztításállrendőrSlovakia RingMoszkvadefektNasser Al-AttiyahScoutlineGMC Sierraforró vízflörtsikerMomkhanaBahraini NagydíjJapán NagydíjFernando AlonsodonutMr.BeanRX-VISIONContinentalNürburgringInfiniti M30dSubaru Foresterhódmezőrületeladó autóbetonstreet raceSuperfast2WDclioamerikai humorGTOVitézi DávidJustin WilsonKerényi ÁdámrégivilágrekordPosrchepaintballmezőgazdaságformafalsefalseszimulátorWaldowmagabiztosságTim GáborverekedésDucatiAston MartinfékútZ06walter röhrlPauKrózser MenyhértSubaruChevrolet Camaro Z/28sárga zászlóDetroiti AutószalonfejespoénAppleBac MonoRenault ClioluxuscikkgyalogosPur Blanc812dacia sanderoLFAGarázs TVKlausz KristófLancia Themaneuvilleokos fényszóróToyota GT86prototípusISISSan DiegoKim DzsongunBentaygaKlaus FrohlicLPGDoritos488 PistaGrand Cherokeeategokísérlet46banRinspeedForma-1 Bahreini NagydíjfelfüggesztésPlútóMercedes-Benz CLAColins CrestPSAchevrolet cruze458 ItaliaDannyTouristenfahrtRX-8Trans AMSTiGázosításkamionsofőreséssavtragédiaIrmscher InspiroGódor BarnadashcamCitroenbicilisévfordulópolgármesterÉv Autója 2017japán autóEurópa BajnokságW MotorsszimulálásDB11bontásCadillac ATShatótávMercedes-Benz SLS AMGOscherslebenOpel CascadaomlásTalismanVenezuelajelzésChristiano RonaldotorlaszördögszekérCaterpillarDBXCorvetteFerrari 355 S SpidermentőakcióOpel AdamGrandland XLas VegasLiveWiredugófelúszásCrossland XWalmartkereskedésfilmes autóstopkersjégautóTouringközlekedésbiztonságpengemedveVÉDAelektromos versenyautóSpanyolországHUVrush hourhosszútávú autóversenyVolvo S90R8kardiológiaskoda 120eletkromos autónévBob BellfelvásárlásCanepaMG ZSDieter ZetscheX5MFord FiestaGLCTrabantLance StrollrányitásRWDkirálynőAMTSVila RealmotorosrendőrRange RoverhegyhackelésSibiu-ralibátoralvásUSA NagydíjidiótaPeoplecustom carTyler WitterobbantásVarekaiOpelTechartHyundai i30felhőjelzőoszlopvezetésbetörésmobilitásR3sült krumpliAwainRowan Atkinsongyerek autótűzoltószínekCaymanWTCRjean-claude van demmeadatokForza MotorsportEliaeldurranAcuraThe Mint 400munkagépkátrányföldcsuszamláslövésJannarellyForzaFestival of SpeedFinal FantasyVignalelerobbanPókemberszarkaMarius AasenelakadelképesztőMercedes-Maybachspeakerszelektív hulladékSRTdodzsemmercedes-benz mlcintelligenselgurulKia RioAudi TTForza HorizonDaciaUltraBuickQ6Indy500JeepStockholmmutatványdynoMercedes-Benz G-osztályünnepiFormula960St. James Edition205Ferrari 599 GTOtesztMatthew CampbellRedJetszellőzővisszahívásCompassCarlos Sainzpezsgőjames bondCadillac EscaladehumotM0Forza Horizon 2Michael Jostfóbiagyilkossági kísérletkoreai autóázsiai közlekedésfrancia autópremierDodge RAMChicagoarab közlekedésChevykiszivárgott képfiat. fiat 500túlsúlyAlain MenuHuayrastop táblaRoushSixtAygoporsche 959ford thunderbirdyellowstoneMotorexMartin CaceresAsconavásárlásMinimoSkoda múzeumTrophy TruckBoschEclipsearatásbicajgyújtogatásLS 500hCygnetbevásárlásdrágarepüléslelepleződésCupraGT3HockenheimToyota RAV4kínaiWill StevensprofitSnowkhanaDucatocobra 11KriszLamborghini VenenoT1szupersportkocsiautómentésVolvo C30Nissan Skyline R34Memo GidleyPethő IstvánárokElektromos motorLamborghini DiabloDragcigiMichelinSuzuki Altojövő közlekedéseMinibigVWérintőkijelzőskoda fabia s2000Audi TT CupSolbergbüntetésGooglesuzuki balenoÉv autójadűneHonda NSXAbu-DhabinapfénytetőSochihulladékgazdálkodásszénaRed Bull Racingévértékelőnagy sebességRSQ E-TronLeaf RCtúraautóNyirádMitshubishiDodgeékszerrondaMissileKovács ÁgiCoca-Colabiztonsági rendszerGhostemojiEspadabarátnőtilalomJerezprojektorW SeriesVATHMP4-12CKetterer Continental3Delektromos rollerarablimitáltTouaregvezeték nélküli töltéslasszósertésAudi SQ7Fenyr3d nyomtatóRS4EVbarn findluxus buszjarri-matti latvalaalvázOrosz NagydíjTomini ClassicsBMW 6-os sorozatHill ClimbautótesztgumiszalagOpel Astradigital lightbambuszRCExorcistvadnyugatkereszteződésEvoqueteljesítménymérésidőjáráshihetetlentrezorkémfotóveseUPSGigafactoryvolkswagen eco upMercedes-Benz E-osztály8-asmarkolóVIPKTM X-BowmotokrosszMercedes S-classlehetetlenjaguar f-typebakancslistaF150ChelseaPlaystationDefenderGuerlain4x4snowboardújvicces videópeugeot 208 gtiMarcus GronholmVectraOpel CorsaszolnokélőszáguldásTakataindításrali-európabajnokságSuper Sport 300+Forma-3Aston Martin DB9SRT ViperSuzukateddyGyulabrutálisNYPDtávirányításBamboobölényautomata váltólandolás6x6késelésWildcatlancia deltaelbocsájtásVeszprémF50összefogásOrlandomelegedéserőskatonaVelociraptorlángolHuracamGladiatorSabine SchmitzDwayne JohnsonPetersenrendvédelmi erőkBajaCamaroHeinz-Harald Frentzenvodkaelektromos szupersportkocsiMcLaren MP4-12CForma-Evolkswagen borahírBrazil NagydíjplatformkisvasútSuperbikeMonte Carlo rallyugrásgyanusítottValettoyota 2000 gtQatarRenault TwingoCorsica-raliillatterepjáróSergio MarchionnebővítésArteonBMW E30tengerDodge ChallengerhóemberWSRA5Robert Kubica3D nyomatásland rover discovery sportálcázottkazahGLAkubaelőjegyzésalfaprofiBMW 6megszorításford s-maxJCWi3pokolRolls-RoyceDurangoLMP-1fegyveresekKefo MotorsportHoldenSebastian LoebzombiRTRZR1szórásmásodszorautósüldözésAyrton SennakörnyezetbarátHonda 2&4Fiat Pandawhite-collarkémfotókConnectedDrivebefutóLe MansIndiadaewooSkoda Octavia RSkameraépítésskylineproblémaLada 2104távolmaradásAEC RoutemasterszemhumorAmpera-eHonda eSeat IbizaModel Ynyújtott karosszériaSLS AMGborulInfernoautóÍrországReal MadridVolkswagen EosgyárleállásleggyorsabbRali OBChevrolet VoltMercedes A-osztályBrilliancerinocéroszfisker surfCayman Slimitált szériaprojektjelenlétszörnyValhallaMini PacemanFord F150MadárAlpinaelektromos UTVColorado720SfelhasználóAustinhíd csereKatanaJozef Kabanünnepi modell500eFerrari F12nyomtatottkatonákPakisztándigitálisJeff GordonbontókézifékbuffierpénzmeganeBertha BenzrongálásGyurtaturánporsche macanegyezményfestésChevrolet AveoNiro EVfelfrissítéslada grantaÉrdi TiborhőségdemonstrációautóúttuningcinemaEVOGlobal Vehicle TrustInterlagosAssetto CorsaSierraMazdatechkajavolkswagen beetleelektromos sportkocsikipörgésgáznői vezető911jet-skineed for speedbírságAudi RS3rakományZ5oszlopeladásSebastian VettelesküvőGenesisbiztosításProject OneHayden PaddonCadillackijelzőlángokijesztgetésBrazíliatechnikaTobias MoersCross Conceptkilökpanoráma tetőhuligánokSWAudi TT-RSMulholland DriveCorbellatiolajautómosásarab autókezdőkamikazeSilverstoneBMW X6csúszásNismomegelőző filmfilmes autókRolls-Royce Wraith CoupeDokkerNissan SentraMegane RS TrophyhídMotorsmonte carlo raliA453-asMaybachAntonin TlustakKiaBMW I8korlátozásToyotaeladakBútor RobivontatásvasútUTVFIA GT3cars and coffeVerstappenBMW M4 GTSHollandiaPorsche 911 RCitroen C3diszkósztoriMakitaBelgiumGamesconBarbierenault sanderojapán piaclicitbmeutatóMagyar NagydíjMercedes GPBitter SándorVeyronrönkszállodaszörnyetegTata NanolincselésszakaszfékpadvillámMagyar Termék NagydíjHiluxelőzésLMSpattogatott kukoricabűncselekménytitániumakadályriasztóbiztonsági autódarukilencsebességes automta váltóFrankfurtRodasviccRenault Clio TrophyKevin MagnussendarálófegyverPro Ceedorosz tuningönvezetőrolls-royce wraithford galaxyvéletlenszerkezetPace CarRon DennisR8 SpiderSonicfogászatBreitlingPorsche PanameraDodge Hellcattitanlakóparkleopardszenzorpiros lámpaapplikációSennaS600Toyota HiluxshowhalálesetSuzuki SamuraistartráfutásMiami VicehajóemblémaőztrollClarksonvárosLand RovertestlépcsőcélWRXautópályaaprkolókézikönyvkergetőzéskarcShelby GT350RdagályburnoutNikolaKeszthelyi VivienhőkameraKevin Abbring918 SpyderkábítószerXJ220Apriliafelfújhatóelektromos autózásvárosi miniGuardsordoSuzuki AuthenticspénzszállítóVilnerelső vásárlóR34Maserati Levanterendezvényautó eladásBentleyGintechnológiaguntoyota land cruiserAston Martin Rapide SGuinness rekordSuper SportfelelőtlenOpel Zafira TourerML63 AMGpanzióvetődésüvegkárjégesőpályanapE63 ShangprojektoryoungtimerMercedes VitoMarconisárgaSanta FeKharitoninNémet túraautó bajnokságCrosslandTaycanNeonMarokkósegítQVhójáróSupermanUH-1Gazoo Racingrepülő autóLPgyakorlatjátékkonzollopottspeciálisOlaszországRali EBFord FocusYamahaEvijapaul walkeramerikamárkakupalowrideramerikaivolkswagen golf sportsvanképValenTom Chiltoncrashszippantós kocsiS1mackóelsüllyedepilepsziavillamosUrustrükktulajdonosSuzuki SX4HammanpullmannHappyMarchionnaPiquetpörgetéscseh autóhangGyulay ZsoltLada NivaCitroen DS3Miguel MolinaAutopilotbatmobileFerrari 599 GTBTigrisforma-1Jetta2019pirosMcLarenKertész KrisztiánjelmezJames MayWLTPévnyitóImolaMarco WittmanPeugeot 207Mehdi Bennanivolkswagen t1El Caminolefoglalt autókOpen GTBryan buffierfelajánlásClarioni5luxusautóJakus TamásszerelőrevansPutyinelszállításSpyderRed BullIRCtaplóKadjarferrari enzosofőrtehénjason stathamFord MondeoszámozásF430gyalogosvédelemHorizonHummer H1béreltJorge LorenzoRoberto MerhiMalajziakisteherautóUSAJumpysebességbuszmegállógolyóVolvo XC90TechnicGumpertautókulcsTesla RoadsterVolvo S70 Rring-txiMazda CX-5Afrikakisautóterep201330 évTWOFACEkiállításMikkelsenpermetezésszalonWillys. modern488 GTBanimációsigazoltatásIFALadabritish greenIsuzuBMW X5Devel SixteenrombolásLexusWatkins GlenGhiblisubaru wrx stirx8SirokújjáépültAlpinekamionosgreenlineWolfsburgGenesis G90fekvőrendőrtetőhűtésMIGNASAkipufogóZöld pokolChrysleraudi a4Toyota TundraSpielbergszabadidő-autóarany fóliaSuper TrofeoamazonparasztF1mázlitankolásközútVenom F5Nissan Micrakombicsúszós útSemaTiguanhot rodzuhanásAudi R8roncsderbiborzLa Voiture NoireFerrarmorganPorsche Mission EBMWegykerekezésspeedzoneWranglerSzingapúri NagydíjSuperleggera VolantePorsche Boxternői sofőr4MasterMexikóFordbűnözésmotorháztetőJensenelszabadultextra 300A120Formula 3vételSebatien Loebkereslet csökkenésLodgyAcropolis-ralireggeliGMC YukonChevrolet CorvetteMitsubishi LancerRallyhalálos570Soffroadaudi q3lovaskocsirolls-royce phantomKuala LumpurmelegGT-86közterület-fenntartásIndiai Nagydíjveterán autónyíltnaphibrid sportkocsiFord RacingpedálMBUXpro-tourerblack fridaybobpályaTipokalapácsspecifikációkkínai piaciCarQ5jótékonykodásInsanityNissan NV 200ejtőernyőwclízingmatt fényezésBMW 5-ös sorozatEnglerkabrióFranciaországautós találkozóSvájclogomercedes-benz s-osztálymurvaRali du Valaisbabadízel botrányGenfTonaledunarajzfilmTushkanovaolasz autómenekülMarbellaAero 8PumaCitroen DS3WRCXJ13Európa NagydíjharrachrekordChargeFedExModel 3bajor autóOlssontolvaj3008MbDesignTraficspanyol autósütiOPCLiberty WalkbolondlebukásSpaLykan HypersportbillencszsúfoltságvásárlóGTBelbocsátásS10fröcskölrongesőSebringLaptimingnémet autóLancerMazda MX5szemetelésM8armageddonSMSHonda Civicautosolcsó márkaMitsubishiLotus F1FlamefuvarAlfa Romeo 4CfüstzebraámokfutóapaszabálytalankodásmobilpechfejszeDragon MountainkizárásBessenyey ZoltánváltóTatalángCorvette Z06autó rongáláséjszakaAurusFrank SinatraszerencseAMGIndy 500Spirit Of EcstasyCayman GTSkit carHybrid4RS200szemmozgásszondasuperquadsportkocsithumorosVolvo reklánmSuzuki KizashiDodge DarthooniganMagyarországóraSherpbruderEric BoullierLapraszerelt autóROCAusztrál NagydíjrobotMuscle CarToyota S-FRFCAevolúcióNew JerseyMGNissankrosszmotorKoreai NagydíjversenyMlada BoleslavbuszStingercherokeeInsigniaboxkiállásFuriousSergioÚj-Zélandláncjátékautó959CreweautógumireflexSpongya BobPeugeot 508márkaPokemon GoKazahsztáni30 Wagoni30 NGordiniofficialDaytonatraileregyedivízGT-RWalter CsabaSpykeriNextdriftS65Wankel motorBatmanromán közlekedéslyukhangutánzóelektromotorDisneyAudi A8 L ExtendedChironManor Marussiaroncsteleptávolságretrohíres autódizájnstúdióEQCkínaErzsébet királynőTCRStepwayPorsche 911 GT3napenergiaÜvegtigrismotorhibasafariFRCaterhamford kamázlistaISutcaminiszterelnökadáskeresztbeközterület-fenntartówrcGMCtrolibusztörvényhackergesztustrident iceniShelbytoyota versoPorschebukfenc8CHyundai i20 WRCDaniel SordobadasskölcsönzőfocijövőképTwingospraybunkóbiztonságtechnikaTolemanbérautóJänner-ralide tomaso panteramanuálisSeatlángszóróGoProSuzukiMarine EditionJeanner rallyPeugeot 208baleset tengelysportautóWalterné Dancsó AdriennBlack Bearigazságszolgáltatásszerződéskultikus autógázüzemű autóAcura NSXBelga Nagydíjautótemetővideójátéksylviamotormini coopervolkswagen jettacaddylegdrágábbFord RangerRenault RSClimbkhanaJean AlesiAlaszkakigyulladtHotwheelselektromosMinyonDavid HasselhoffrablásAlfa RomoeJon Olssonchrysler 200John Cooper WorksGeelycsalásMcLaren P1süllyedésKovács TamásmotorpalettaRali VBGuerlain ChicheritlistaEurópai BizottságNetflixkiegészítőszimfonikus zenekarRobotruhaöregdizájnerSigdsrallySkoda FabiaFootkhanakedvezményChallengemodernutasításToyota PicnicBobútoroszlánquadskibankautomatafelahegyrebevásárlókocsisebastien ogiergázszivárgásdízelautóhalottas kocsictsfesztiválEsteban GutierrezBrexitMercedes CLK AMG Black Seriescitroen cxkanadaSUVlada samaraGiuliapóknapsütésVorsteinerágybivalynyerészkedéskapszulaJaguar XFR-STSARAVisionvizes úttüntetésládaderbiámokfutásorosz autóAlpina B3súlyelosztásPharrel WilliamsNissan IDxOpel Kadettford c-maxrakétaiskolabuszgyúrásactrossebességmérésCsehországBugatti Gangloff CoupepályaAusztriaChevrolet ImpalaAgera RSvirtuálistridenttemetkezésrajzmacskaX-TrailE30reflektorhomokARTkombájnPontiacbombaiX3XC60Nissan JukeLamborghini MurcielagoMcFlyMercedes-Benz A-osztálybicikliútelektromos terepjáróLettországE-PaceCX40olajfoltSwiftstatisztikamentésbessenyeyMercedes Maybach.opel karlbentley continental gtsejkKaroqCO2drágulásRickard RydellAutós eladásokPeopleKia SoulstábExclusivebalszerencseijedtségszabálytalan autóBullitLada Vestaangol autóAndy Priaulxcitroen c-xrAveoAviatorSanta CruzberagadnyárNissan NoteszabálysértésfizetősEmilyhirtelen kormányFiestatűzcsapInfiniti Q50telefonKancsár FerenctélfeltörésEF7TCR EuropebeszakadtradarlimuzinRenault MeganekésésVilágbajnoksághibaJeep CherokeeKatarBMW 5 GTtrack üzemmódHyundaiHongkongkisfilmCX-5repülMad MaxPorsche 993térképR5RosbergDan BilzerianVauxhallBAICúthibaApolloBen AffleckimportversenysportAIDS

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.