keresés eredménye

visszahívás

Hírek

Még több dízel BMW-t hívnak vissza

Úgy tűnik, hogy a nemrég visszarendelt 450 ezer dízel BMW csak a kezdet volt. Most már 1,6 millió példányt hívnak vissza a szervizbe tűzveszély miatt.

cimkék: BMW / visszahívás

Dél-Korea betiltotta a problémás BMW-k használatát

Pár hete jelentette be a BMW, hogy visszahív mintegy 300 ezer BMW-t, mert könnyen kigyulladhatnak. Dél-Korea komolyan vette a felhívást, náluk a javításig tilos használni ezen példányokat.

cimkék: BMW / visszahívás

Ilyen visszahívás sem volt még

A Mercedes a G-osztály legerősebb változatát rendelte vissza egy szoftverfrissítés erejéig. Miért? Mert túl gyorsan lehet tolatni vele.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Több mint egymillió autót hív vissza az Audi

A hűtőrendszerben található pumpa hibája miatt hívnak vissza több mint egymillió autót az Audinál. Az A4, A5, A6 és Q5 modellek is érintettek.

cimkék: Audi / visszahívás / pumpa

Szoftveres hiba a Ferrari 488 GTB-ben

Mintegy 40 darab 488 GTB-t hív vissza a Ferrari egy szoftveres probléma miatt. Mivel a dolog a fékeket is érinti, ezért kimondottan veszélyes lehet.

cimkék: Ferrari / visszahívás / fék / 488 / GTB

330 ezer Audit hívnak vissza elektromos hiba miatt

Németországban jelentették be, hogy mintegy 330 ezer Audit hívnak vissza elektromos meghibásodás lehetősége miatt. Audi A4, A5 és Q5 modellek is érintettek az ügyben.

cimkék: Audi / visszahívás / Q5 / A4 / A5

Hanyag hegesztés miatt hívják vissza a Chironokat

Világszintű visszahívást hirdetett meg a Bugatti a Chiron szupersportkocsi kapcsán. A gyártó fedezte fel, hogy az ülés hegesztése elengedhet, ez pedig természetesen balesetveszélyes.

cimkék: visszahívás / Chiron

Veszélyes elektronika miatt hív vissza a PSA

A PSA néhány tavaly gyártott modelljét hívja vissza egy alapos szervizelésre. Még az Év Autója, a Peugeot 3008 is elindulhat magától, vagy akár ki is gyulladhat.

cimkék: visszahívás / PSA

Váltóhiba miatt hívják vissza a Maserati Levantét

A Maserati rövid idő alatt már negyedszer kényszerül arra, hogy javítást végezzen az első SUV modelljén, a Levantén. Most a váltó dobálja üresbe magát dugóban araszoláskor.

cimkék: Maserati / visszahívás / Levante

Szivárog a nafta az elektromos i3-ból! Mi van?

Igen különös visszahívást jelentett be a BMW. Az elektromos i3 modellek üzemanyag tartálya lehet hibás. Nem, szó sincs arról, hogy megőrültek volna, a benzin rásegítéses i3 REX-ről van szó.

cimkék: BMW / visszahívás / i3 REX

Kigyulladhat a fullra töltött Lamborghini

A Lamborghini egy Aventador visszahívást jelentett be az üzemanyagtartály hibája miatt. A javításokat a lehető leggyorsabban elvégzik, ám addig nem ajánlatos tele tankolni a sportkocsit.

cimkék: Lamborghini / visszahívás / Aventador

Ennél furább visszahívás már nem lesz

Azt hiszem, hogy a Scania legújabb visszahívása minden eddigi ilyen akciót simán leköröz. A történelem folyamán először történik, hogy egy jármű gyártó plüssmackót rendel vissza.

cimkék: visszahívás / mackó

Lazuló csavarok miatt hívják vissza a Bentaygát

A világ legdrágább és leggyorsabb SUV modelljét érinti egy igen kínos visszahívási kampány. A Bentley Bentayga műszerfala és az ülés rögzítése is széteshet a kilazuló csavarok miatt.

cimkék: Bentley / visszahívás / Bentayga / baki

Visszahívja a Macant a Porsche

Mintegy 243 újonnan értékesített Macant hív vissza a Porsche a futómű hibája miatt. Az első kanyarstabilizátor könnyen eltörhet durva manőverek közben.

cimkék: Porsche / visszahívás

Beperlik a Fiat csoportot Anton Yelchin szülei

A saját autója által összenyomott színész szülei nem elégednek meg azzal, hogy gigantikus visszahívást kezdeményezett a Fiat csoport. Perelnek Anton halála miatt.

cimkék: Jeep / visszahívás / Anton Yelchin

A váltó hibája miatt hív vissza a Maserati

Mintegy 13 ezer darab Ghibli és Quattroporte modellt hív vissza a Maserati a váltó problémája miatt. Parkolás után akár el is gurulhatnak az autók.

cimkék: Maserati / visszahívás / Ghibli

Komoly probléma miatt hívják vissza a Veyronokat

Ugyan a Chiron miatt egyre inkább háttérbe szorul a Bugatti Veyron, ám most egy igen kínos visszahívás miatt mégis rá figyel az egész világ.

cimkék: visszahívás / Veyron

Elektromos Golfokat hív vissza a VW

Úgy tűnik, hogy a Volkswagennek nem csak a dízel motorokkal gyűlik meg a baja. Most egy komoly szoftver hiba miatt az elektromos Golfokat is vissza kell rendelni a szervizbe.

cimkék: visszahívás / VW / e-Golf

Kínos indok miatt hívják vissza a magyar Merciket

Nem mindennapi visszahívást kezdeményezett a Mercedes. Egy bizonyos napon legyártott Mercedes B és CLA modellek kerekei szabadulhatnak el játszi könnyedséggel.

: Mercedes / visszahívás

Elszabaduló szőnyeg miatt hív vissza a Maserati

Igen kellemetlen probléma miatt hív vissza a Maserati. Egyes modellekben könnyen elszabadulhat a szőnyeg, ezáltal blokkolva a pedálok működését.

cimkék: Maserati / visszahívás / szőnyeg

Ismét visszahívják a Maserati csúcsmodelljét

Pár hónapon belül másodszor kapott visszahívást a Maserati GranTurismo és a GranCabrio. Először az ajtó zárszerkezete volt a hibás, most pedig az üzemanyag kezdhet el szivárogni.

cimkék: Maserati / visszahívás / Maserati GranTurismo

Szoftverhiba miatt hív vissza a Mercedes

Mintegy 28 ezer Mercedes C-osztályt hív vissza a gyár, mert az elektromos kormányrásegítés könnyen meghibásodhat menet közben.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Biztonsági öv miatt hív vissza a Tesla

A biztonsági öv meghibásodása miatt hív vissza a Tesla mintegy 90 ezer Model S-t. Nem bizonyított, hogy minden autó ténylegesen érintett, de az amerikai gyártó szerint fő a biztonság.

cimkék: visszahívás / biztonsági öv

Egyetlen autót hív vissza a Rolls-Royce

Az autózás történetében még nem volt ilyen. Visszahívások akadnak bőven, ám hogy egy ilyen akció csak egyetlen darab autót érintsen, az példa nélküli.

cimkék: Rolls-Royce / visszahívás / Ghost

Visszahívja a Quattroporte GTS-eket a Maserati

Az átlagosnál sürgősebb visszahívási akciót hirdetett meg a Maserati, mert egyes Quattroporte modellek könnyen porig éghetnek.

cimkék: visszahívás / Maserati

Kellemetlen baki miatti Charger visszahívás

A Dodge mintegy 285 ezer darab Charger modellt rendel vissza a szervizbe, mert a légzsákok szenzorjai túl érzékenyek. Elég erősebben becsapni az ajtót és kész a baj.

cimkék: Dodge / Dodge Charger / visszahívás / amerikai autó

Visszahívnak minden idei Ferrarit Amerikában

Aki 2015-ben vett magának Ferrarit az Egyesült Államokban, az most készülődhet a szervizbe. A gyártó ugyanis bejelentette, hogy minden idei modellt várnak vissza a légzsák hibája miatt.

cimkék: Ferrari / visszahívás / Takata

Megint visszahív a Land Rover

Mostanság nincs minden rendben a méregdrága Land Roverekkel. Nemrég kiderült, hogy a féklámpával gondok lehetnek, most meg már az ajtók is nyílnak maguktól.

cimkék: visszahívás / Land Rover / probléma

Kigyulladnak a Hummerek, visszahívják őket

A hűtési rendszer hibája miatt egy jó kis csapatás után könnyen lángra kaphat a Hummer H3. Már sérültje is van a hibának, mintegy 200 ezer példányt hívnak vissza.

cimkék: Hummer / visszahívás

Visszahívást kapott a Ferrari csúcsmodellje

A LaFerrari tulajok bosszankodhatnak most, mivel a drága kedvencükkel útba kell ejteniük a legközelebbi Ferrari műhelyt. Az üléssel és a guminyomás ellenőrzővel lehetnek bajok.

cimkék: Ferrari / visszahívás / LaFerrari

Új Mustangod van? Vidd csak vissza!

„Gratulálunk! Ön egy vadonatúj 2015-ös Ford Mustang tulajdonosa lett. Sok boldogságot kívánunk! De még egy pillanatra hadd kérjem vissza azt a kulcsot! Van itt még egy kis javítanivaló.”

cimkék: Ford / Ford Mustang / visszahívás / amerikai autó

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Régi 3-as BMW-ket hívnak vissza

A kettővel ezelőtti generációjú, E46-os 3-as BMW-ket hívja vissza a márka, mert gond lehet az utasoldali légzsákkal.

cimkék: BMW / visszahívás

Újabb nagy visszahívás a Toyotánál

A Toyota a hírneve megtépázása óta úgy van vele, hogy inkább minden apróság miatt sokmilliós visszahívást hirdet, csak nehogy még egyszer halálesetekkel hozzák összefüggésbe.

cimkék: Toyota / visszahívás / japán autó

Botrányos visszahívás-sorozat a GM-nél

Kész tragédia, ami a GM-nél megy, és a tetejébe még óriási botrány is lehet belőle. Hétfőn újabb 1,5 millió autót hívott vissza a gyártó, év eleje óta 6,2 millió darabot mutat a számláló.

cimkék: visszahívás

Újabb egymillió autót hív vissza a GM

Bővíti a gyújtáskapcsolók meghibásodása miatt visszahívott autói körét a General Motors. A cég március közepén már 1,6 millió régebbi modellt hívott vissza a probléma miatt.

cimkék: visszahívás

270 milliárdot fizet a Toyota

Különböző műszaki hibák miatt több millió autót hívott vissza az elmúlt években a Toyota, a gyártó vélt vagy valós mulasztásai miatt eljárás is indult az Egyesült Államokban.

cimkék: Toyota / visszahívás

Már tudja a Porsche, miért égnek a 911-esek

Belefutott egy igen kellemetlen hibába az új 911 GT3 sorozattal a Porsche, konkrétan több autó is minden előjel nélkül porig égett. Az autókért nem kevés pénzt fizetett tulajok háborogtak, nem hiába.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / német autó / visszahívás

Óriási égés a Porsche 911 GT3 Leálltak a kiszállítások

Ha szuperautók és tűzesetek, akkor általában rögtön a Ferrarira gondolunk. Pedig most a Porschének van gondja, ráadásul elég komoly a 911 GT3-mal, az autó kiszállításait is le kellett állítani.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / visszahívás

Megint leégett a Toyota 1,9 millió Priust hívnak vissza

Újabb visszahívást jelentett be a Toyota, ezúttal 1,9 millió darab (vagyis az összes), harmadik generációs Prius-tulajnak kell szervizbe mennie autójával. Szoftvert kell frissíteni.

cimkék: Toyota / hibrid / visszahívás

750 ezer BMW-t hívnak vissza

Menet közben állhatnak le a bajor márka autói egy akkumulátor csatlakozó miatt. Már baleset is történt.

cimkék: visszahívás / BMW
címke felhőbessenyeyMarine EditionEVAntonin TlustakLexus ISkábítószerújhóemberRobert KubicaFerrari CaliforniaDB11túlméretestanulmnányJanner raliVorsteinerSzingapúri NagydíjGódor Barnaemissziós botrány350zTyler Wittebikamotoros rendőrautómosástúlsúlyburnoutKaroqGPSidőmérő edzéstánctilos parkolásNicolas CageLiveWireautógumiRX-VISIONrepülNissan rekordAriel AtomStratosbetonkorlátVitézi DávidOpel GTájulásKia Forte Kouptöréstolatáslancia fulviakilökkínai autóDavid CoulthardMatthew CampbellkörnyezetvédelemMANcserbenhagyásChiron Sport959Honda JazzCadillac ATSRali EBatvfuvartilalomautótesztbetonstreet raceToyota HiluxlimbóSuzuki SX4egyediSebringNoodleletartóztatásitalToyota Yaris RS812Fiat PandaAero 8Alfa RomeohibaautópiacSuper Trofeoland rover discovery sportlopottreflektorJaguarJaguar XKR-SszupersportkocsidömperBMW 3 GTBlazerKuala LumpurmosásPersonal AssistantHondaGörögországvideóChevrolet Aveorepülő autóWatkins GlenVeszprémoroszlánEspadatoyota land cruiserhajléktalanEvoqueML63 AMGelnökRolls-Royce Wraith CoupenévRenault RSkazárFord RangerCX40kaszinóGhymkhanacadillac devilleYarisPosaidonmárkacsomagkombájnféktesztmagabiztosságmotorpalettaágyhalottaskocsialagútChelseazsenialitáskigyulladPeugeot 208MinyonLamborghini Veneno RoadsterAudi RS3paintballHonda 2&4gödörszámozásMcLaren P1csodazuhanáskötélhúzásNürburgringOlivier PanisautótolvajNASAfelhasználóVolkswagen PoloVelaroffroadCayman SMonsterXJ13renault talismanferrari 458 italiaPepsi MaxStingerSpyderZafiraAirbusZacarialand rover discoveryluxusCoca-ColaSuperbikehangfalbestsellerreklámvételhomokviharF8 TributoMatteo MalucelliElektromos motorzombiszörnyetegsárga zászlóhalálos irambanbiztosítóhalálI8rugóAusztriaalternatív üzemanyagkoncepció Bugatti VeyrontávolságKia CeedGazoo RacingszállodaRali VBléghajtásátadástrükközéssorompónissan nv200nissan gtrbevásárlókocsigyerekülésVolvo S70 RAventadorültetéslexus nxGorillazAustinSierraszoknyatrutyiautós jövőW SeriesfelakadDaniel RicciardoelszaladszánkóStelvioMotkánycseh autóautópályamatricapro-tourerkameraautóstartSzilveszter raliskylineW MotorskarbonkísérletpanzióMáltaMiniDacia DokkerDan Bilzerianbalhékultikus autóMercedes SLS AMGvégső állomásAlain MenuSuzukiUsain BoltOpel Zafira TourerVWKoenigsegg Agera HHgázvadnyugatfegyverIndy500HappymarkolóhangvezérlésCrossland X2CVAudiangol közlekedésbénázásSkoda Octaviacustom carAlpinasérülésszabálysértésZR1Suzuki SwiftversenyChevrolet CaptivaArteonkonföderációs zászlókátyúgolfautóAston Martin Rapide SPiquetMitsubishi Outlanerúj generációfelvonulásCarlexnémet sportkocsiBentley Continental Flying SpurKTMBMWMcDonaldsQatarkamerásB11Bryan buffierSRTLance StrollWalmartbefutóVolkswagen Jettaszembe sávJari-Matti Latvalafestésbénagyorsasági obStoffel Vandoornefutárnői vezetőDacia DusterBMW X5szarvaselsüllyedcigiCountrymandrámalovaskocsiGumpertEclipseGarázs TVvásárlóoldtimer találkozóPhaetonjótékonykodásMercedes Maybach.GyulazsúfoltságFord F150volkswagen golf sportsvanKodoclioRolls-Royce918 SpyderBattistaBertha BenzszínekMarcello LottiNTietöltőFerrari F40 LM BarchettainstinctNissan JukementéscsúszásfelhőMlada BoleslavGoProEngstlerYas Marina CircuitMichael Jostroad ragefékútbicikliútkereszteződésSpykerlakóparkillegális versenybobpályacélRenntechbüntetőfékszerződésKancsár FerenctűzijátékTaco BellMonacói NagydíjAyrton SennarombolássvédF50Seat IbizavadászatCardokGTBCitroen DS3dízel motorDániaMazda3Infiniti Q50önvezetőjubileumMagyar Termék NagydíjSzilveszter rallySupermanméréspadkaSanta CruzKia PicantoénekNissan Sentratoyota 2000 gtbetonkeverőbővítésroadsterMalajziagumorategorönkillatriasztóFerrari FXXsátorchrysler 200bakiWolfsburgMercedes VitoKoreai NagydíjKerényi ÁdámRSQ E-TronSuper SportleállásFord EcosportRali du ValaishajóBeppo Harrachbaja 500Genfi Autószalonford thunderbirdgyújtogatás570SmobilbemutatóarmageddonHonda CivicsorozatKim DzsongunVida JaniF2Chironszimfonikus zenekarF1katonákrokkant30 évVenomdudadrónUSAaratásTechnicYouabian PumarasszizmusösszehasonlítóBMW M3hooniganKoncz GáborboxkiállásbenceAston Martin CygnetCuprafestékJettaSciroccoSportssivatagsínvetődésSema911 GT2 RSaromaAutós eladásoktolvajmonte carlo ralielsőbbségpolo r wrcgyújtogatómotorháztetőCiprushalálosbrutálisfotóG650CreweKertész KrisztiánÍrországtúraautó világbajnokságkoreai autóSuzuki AuthenticsGT2F3R5Volvo C30mackóBonnevilleelektromotortanktahórendőrségKlaus FrohlickarmaidőslángokForza HorizonbivalyLand Rover Defenderneed for speedCadillac ELRtűzoltóBMW M4 GTSvonatTimo GlockLancianissan leaffurcsasághumorjótékonyságford c-maxautolivPárizsi AutószalonBMW 5verésboxgarázsajtó488prankFiat 124 Spiderwalter röhrlFenyrtridenttemetkezésForma-3szénaHonda Civic Type-RAudi A8 L Extended720Sgyorshajtásrolls-royce phantomjapán piacforgalomJon OlssonmásolástartályOlsson275dízelautóbmw m4chris MeeketrailerRubiconillatosítórevansPorsche 993origamiJCWR8 SpiderjachtgiccsNew JerseymikrofonpörgetésUTVbabaHoonicornBMW I8WaymoPriorLadakápolnaomláselső vásárló3-asszétverimenekülésAll-TerrainGuerlainBMW 8lexus rc2013biztonsági övtüntetésChevrolet Camaro Z/28Jaguar XFR-Sjégautóautó rongálásRoad RoverlerobbanTesla Model 3palettaTSARAVisionnyereményjátékVolkswagen PhaetontávolmaradásPeugeotElon Muskszabadidő-autóFittipaldiversenysportPakisztánVin Dieselpattogatott kukoricaillegálAlpinerendvédelmi erőkFerrari 812 SuperfastnepperSpanyol NagydíjsuperquadszirénaSesto ElementoTrustWTCCHill Climbalkalmazásautós hírekindításDavid Brownjávorszarvas-tesztrongaudi q3Sebatien Loeb3008PlútólowriderHennessey Venombmw x1DBXfékVolvo modellShanghaigullwinghírrobotbusztrollNestor GirolamiEksoVestcentenáriumbarátnőTata ZicaKAMAZautókiállításjövő közlekedésebontásfinal editionpénzbukásfelahegyreelszabadultXC60WranglerAudi Prologue Avantkályhajaguar f-typeMercedes-Benz A-osztályPaul SwiftNissan Skyline R34száguldásJänner-ralifilmes autókdarálózeneSiennaborzszekér4MATICOpelPepsiGLESMSVolvo S90storage findalfaTokiói Autószalonsofőrvízbenközterület-fenntartásTobias Moersdonington parklimuzinvirtuálszékrobotizált autóDavid HasselhoffversenypályaBMW 6-os sorozatvillamosőzmanőverkardiológiaprémiumautóG63RenaultLamborghini VenenovillámláskupéTouristenvirtuál tuninghard topIndy 500találmányautomatasylviaBentleyGTVsordoFerrariPeopleközlekedésbiztonságamerikaiCanepaMarconiSpanyolországForma-1 Spanyol NagydíjV8 SupercarInterlagosszedánrottweilergumiszalagsavIATbatmobileintelligenssárgaajtóelakadásGázosításparkolóChevyVolkswagen Touareg46e-GolffelfutóelszállításGenfkétkerékForma-4Mercedes S-osztályUPSSsangYongReptárjarri-matti latvalaLuc BessonAudi A8 L Securitypostásdigital lightunboxingcélgéplandolásShelbyA45animációstechCX-5költözésBrexiterősID.RgalambkátrányKatarkipörgéspremierreggeliT1ApriliaIED SyrmautcagokartkazahAudi TT-RSprofitKevin MagnussenApple60AMTSszondaDronekhanabrutállancia deltaInfiniti M30darany fóliaiskolabuszfűnyíróbmw maasaicahangutánzóRS6CentenarioPur Blanclimitálttérképfüves cigibéreltszörfTOP10Aston Martin DB9pályanapI-PacebiztosításSubaru ImprezaBMW 5 GTrabláspénzszállító500ebritish greenSabine Schmitz488 GTBHong KongMarvelOscherslebenmesefigurákautóipari visszahívási3 REXTakataritkaságBMW 6Nissan SilviaMercedes-Benz M-osztályMercedes G-osztálybörtönKarinahányástesztelőzhalottas kocsie-tronBMW M2Anton YelchinJedlik Ányos KlaszterGuinness rekordUltraautós találkozófilmPorsche 911KodiaqRed Bull RingfurgonesőjégkaparóEtnavárosi minilistazúzdaCorvetteversenygumifékpadBoxsterAudi SQ7jógaIFAkisvasútgépi mosóHonda ekompakt autóelképesztőConnectedDriveFerrariMitsubishiFalconHuayraautó eladásgörkorcsolyabentley continental gtDusterSubaruMIGKen BlocktechnikaGiulia QVutcai autóelektromos terepjárókörnyezetbarátmezőgazdaságeladásátnevezésSanta FehulladékgazdálkodásbuffierZumaversenyautószerelőhegyhumotFiestaveterán autóAlaszkalufthansafizetős458 ItaliaIsuzuNissan GT-RMichelingyalogsikerBugatti Gangloff CoupeChevrolet CorvetteAudi TTford s-maxCygnetCarlos SainzvákuumnyomtatásS90Memo GidleyJohn CenaPontiacpulykaverekedésKakucsÉv autójaHongkongScalaM PerformanceFerrari F12 BerlinettaapokalipszisMicheliszkombi autótáblaB2Can-AmCsehországPorsche BoxterSenatrégivolkswagen beetleSkodakéstörvénym1raMick SchumacherUbertesztpályaablakInfernoGT-86DRIVE PILOTbejelentésGenesisJakus TamásRoberto MerhikráterjwrcHammanG63 AMGrajzfilmtruckKia RiojátékkonzolkijelzőWankel motorhíd csereNimródHyundai VelosterrobogóE30volkswagen bogárAudi S5VectraExtremerobotizált váltóstoppeugeot 205 gtiMarbellavandalizmusTrans AMpieter tsienelbocsátásR8officialXJszenzorUrusring-txiKadjarGTAKetterer ContinentalGigafactorykamionsofőrkalapácsSwiftMercedes-Benz G-osztályRaptorRS4csalásFanateckilökésInsigniaapaIndiai NagydíjFormula StudenthalálesetmegsemmisítéscsattogásBMW M5 CompetitonsertésA9Porsche Mission EHoldenmegelőző filmFord Fiestaittas vezetőJensenTipoBMW 503Hadik Andrásvasúti átjáróösszefogásViperPeugeot 206izomautótűzoltóságHeinz-Harald Frentzeni3Skoda Citigo3D nyomatásRS200hyundai i20fisker surfMicralicitkülönösshowLS 500hhatótávProject OneVolkswagenaudiorally du VARgyorsasági motorráncfelvarrásNissan Altimatevolkswagen t1trükknézőkValengyúrásfarmerdacia loganBMW 1602hibridautóáldásTigrisValetT-CrossA120white-collarU2erőszakAurusrinocéroszpumpapotyautasfurcsa járműPumaszellőzőMagnus WalkervilágrekordnagymamaKimi Raikkonengyilkossági kísérlethistoricVIPluxus buszSportwagonkerékTacoma488 PistaLevanteNyirádorosz közlekedésKodiakporsche 959Bac MonoR34cinemaMarokkóűrsiklóMarchionneWRXbalszerencseConceptautósportintruktormúzeumPanamera Sport TurismosziklakémfotóáradáskávéMOLBahraini NagydíjAgera RSlehetetlenChryslereséss60trident iceniretrosávváltásNordschleifeugratásA4spanyol autóRally CuptilosCitroen C3StepwayRon DennisstadionbérautóBrillianceUH-1AmbienteSan DiegoPokemon Gohosszútávú autóversenykirálynőhivatalosüldözésFiesta WRCMercedesSWkigyulladtkerítésMotorsmentősportszerűtlenráfutáskubaelektromos autóausztrálAssetto Corsahihetetlenvolkswagen jettacaddyWalterné Dancsó Adriennelektromos sportkocsidagálySkoda múzeumlada 4x4kisteherautóFerrari 355 S SpiderDodge HellcatF5ImolaHillclimbbölénylépcsőBMW 2-es sorozattaplóMulholland DriveLA8ScoutMarco WittmankeresztbeszelfiEurosportmutatványwörtherseerendszámFerrari F12Marcus GronholmSochilimitált szériaBarbieautmoatatitániumbanenzo ferrariMercedes GPösszkerékHarley-DavidsonDokkerChevrolet CamaroToyota CorollaborulRomániaMbDesignmozipiros lámpapanoráma tetőPlaystationBMW E30Aurus SenatLe Mans 24hteaserelefántnagy sebességSuzukatávirányításluxusautóSlovakia RingPharrel WilliamsTorsten Müller-ÖtvösHonda CR-VFord RacingYamahaPókemberdarázsrepülőtorlaszSpirit Of EcstasySuzuki VitaraHayden PaddonrágcsálóhullámszenzációgázrobbanásSpielbergMichelisz Norbertfacebookangol autótrélerSuzuki Kizashivasúti átkelőrobbantásHalid AvdagicbringásIRCRX-9Amerikai NagydíjMazdaPace CarCorvette Z06gyászhírPaul di RestaBambooLaguna SecaFCABatmanbiztonságtechnikaEliahonda integraLiberty WalkBelga Nagydíjforma-1AccordQVAudi A3CountachZotyemotokrosszHyundai GenesisEmilyönvezető rendszernői sofőrdriftDragon MountainVlagyimirSigdsrallyhibrid autóZ06Lamborghini AventadorhójáróCitroen DS5Dél-AmerikaATScsúnyaForma-EsípályaMartin Cacereselektromos buszbmeutatóhőkameratanulmányúthiba458 Specialemercedes-benz c-osztályPHEVjelzőoszlopeszméletlenoposszumpótkocsiKikiEgerChargerYuliannaYeongamvolkswagen eco upMomkhanapezsgőKoenigsegg Agera REl CaminoPikes PeakTallinatkinsonhelikopterMiami ViceMission EVenezuelarobbanSLCgyárFestival of SpeedátépítésCadillac Escaladex7jogVaughn Gittinbikinikínai közlekedésTim Gáborgesztusfelni24hV12La Voiture Noirem5BTCCidőjárásInfinitiplázakonzoldaruRed Bull Racing45trolibuszT-RocLincolnlyukBMW 1Max MosleyAudi RS6NeymarvárólistaLMP-1EscortFord FocusRenault TrafficBethelMaserati QuatroporteFormula 3ABTVelociraptorDodgelángS65drogrobogósBob LutzKefo MotorsportakadályszemmozgáswcközelVFTSvészfékBentaygaLummaLe MansToyota S-FRBlack BeariX3ValhallateddypickupEric BoullierKrózser Menyhértegyterű autóNagy FutamRX-8ittasAMGErwin Wurmokos fényszóróSata-raliBoston reptérMonacoOpel AntarapirosGLCDwayne JohnsonsebességmérésÁmon OlivérJosh Cartuturán frigyescsaládi autóDelta HF IntegraleJozef KabanVenom F5Land RoverSebastian VettelLettországCaterpillarporcheMacan SColins CrestNorvégiamenekülJeepévértékelőKharitoninközútLas VegastáskaújjáéledShelby Daytona CoupeoroszapplikációRolss-Roycefrancia autóProteamgőztaxiszimulálásBajaTom ChiltonbalesetekBitter Sándoregzotikus autódizájnstúdióTataMartn ProkopEnglerbunkóAcropolis-raliDannyCaymanNYPDlaptimehídRallyegyalogosDacia Logan MCVAudi R8frankfurti autószalonspanyolVauxhallWTCREurópai BizottságKalashnikovelsőrakétaelszabadulbmw m5gyerekekrollerNissan NV 200C3Renault TwingobambuszMNASZMLBBútor Robiakkumulátorhirtelen kormányColoradokamionBarum-ralihókotrópokoljet-skimárkakupanémet autóOpel Astrae-NiroSkoda Octavia RSSeathollandparasztFuriousNicoATS-VhackerA5közlekedésHummer H1inasteljesítménymérésMad MaxXTolemanGallardoHyundai ix20felvásárlásRenault MeganemázlistavillanyautóDevel SixteenNetflixgarazs.tvfekvőrendőrkorlátozásveteránpisztolyLotus SUViphoneSolbergHoonigansLPGlábbal vezetvéletlenkereskedőlopott autódugóélőkínos esetPeugeot 308 GTiItaldesignkamionos2WDszemSamsungx6MinibigkanadaIrmscherlökhárítóZöld pokolszélvédőmosóközterület-fenntartókisautómedveAston MartinszemétszedésSpa FrancorchampsWWEMaverickKlassenHaasvontatásszőnyegHeritageangol motoropel karlhátsókerékkiegészítőgreenlineátlagTestarossaX-osztályhaszonjárműAthénleleplezéschevrolet cruzerekorX5MhasználatifegyveresekFiat TipoYpres-ralilasszóGymkhanalazaSvéd ralipályaterepezésExorcistKazahsztánferrari enzoVolvo reklánmtulajdonosolajgyorsulási versenyjégesőhot hatchSUVLPkarcmercedes-benz econicCitroen DS3WRCRed BullcrashChevelledűneReal MadridOpel InsigniaBoschForzaharcVRkólaMercedes-Benz SLSbolygódugattyús motorOrlandosportautóamerikai rendőrségVolkswagen Golfközlekedési lámpafeltörésFerrari 599 GTBLancer EVOD3 GroupEurópa NagydíjLamborghini MurcielagonapelemMercedes S-classGMC SierraNissan MaximaLMSChristiano RonaldoMaláj NagydíjrendőrautóbadassTCR EuropeTouristenfahrtBill Gatesgyerek autóévfordulókommunikációbarn findMitsubishi Lancerstop táblaGamesconrali-világbajnokságRali OBTargaázsiai közlekedésSuzuki SamuraiMonzaTransformersCars&CoffeelektromosDTMháborújavításlisztmotorosWald InternationalfoghúzásErzsébet királynőKonaszolnokeladó autóMelbourneproblémasofőrös autósubaru wrxrush hourGenesis G90DucatoApertaleggyorsabbelnöki ügymurvabakancslistabombabicilisGuardFormulaPSATiguanpedálERCvámRufrandiüvegkármázlivakvezető kutyaFlameRangerakcióForza 7modernBMW 2 Active TourerlakókocsimentőselbocsájtásKecskeméti BalázsModel 3tornádóMadárőrületNissanForza Motorsporttesla model xvilágításOlasz NagydíjQoros 3One:1átverésmini cooperRinspeedDC ShoesAudi A2GLAKínai NagydíjfelfüggesztésManor MarussiaTesla RoadsterMichael SchumacherBZForma-2skoda superbBMW X6lányMotorexromán közlekedés2019benzinkútcobra 11Ford F-150HotwheelsMexikóGeelykit carörök garanciaKevin AbbringborulásNémet NagydíjhírekretroautóheccöregJean Alesihot rodlángszóróMarius AasenBrazíliaDaciaManorRapidE500nőkForms-1jason stathamkergetőzésRacing EditionámokfutószakadékhangprojektorrendezvénybillencskabriópáncélozottGRMNdigitálisrolls-royce wraithtuningDevellamborghini gallardovizelútjelmez458híres autóDucatii30 NCayman GTSaprkolóAudi TT CupsegítPriuselektromos töltőFerrarPiercarlo GhinzaniradarDragKugaTitan XDwiesmannRautóútDieter ZetscheVAVpermetezésMazda MiataMcarenJapán NagydíjsütiszörnyAveoModel YTourneo CustomkapszulaAwainvideó válogatástraffipaxCrosslandtávirányítósMr.BeanRange RoverszabálytalankodásOpel AdammacskafesztiválFocusprototípusDodge ChargerSirokMaserati QuattroporteultraibolyaSaabsafariFicza FerencjelzésFormula RenaultadatokOliver BlumeBMW Z4bankautomataPekingi AutószalondudeColin McRaeR3jeges útwellnesscsehösszehasonlító-tesztAygogazdagGT 4profi8-asautómentésautomatikaRobotruhakutyaLaptimingtéli közlekedésjárókelő960WaldowVATH6x6SilveradoAnniversary4GLBÉsztországGyulay ZsoltterelésBreitling Jet TeamumbauToyota PicnicjárdaGhostmarketingAcura NSXelőzésAudi Q2folyóPorsche 911 RsunyiHUVgyorsaságiBMW X4BMW 4 Gran Coupéállatfilmes autóKlausz KristóffigyelmetlenEsteban GutierrezugrásMBMW E30 M3amerikai közlekedésFinal FantasyfokozatmanuálissugárhajtásúHuracamautósüldözésBreitlingS1váltóCorsica-raliOrosz NagydíjyoungtimerBobkiállításgolyóGoodwood Festival of SpeedLykan HypersportOstbergNasser Al-Attiyahskoda fabia s2000SVselfieRhys Millenfiat. fiat 500Daniel SordorobotautóXJ220General Leeszóráspeugeot 308 swStockholmAIDSMagyar NagydíjKia SoulM4 GTSspeedXC40késelésMáriapócsLada VestaszerkezetR32cars and coffebmw 507GiuliakörforgalomPolestarKeszthelyi VivienneuvillegurulRedJetwrcVolkswagen EosplatformBentley FalconschumacherJeanner rallyképRober KubicakatonaiChevroletberagadUAZBullitVilnersólyomLada KalinaterepvodkaPistaMikkelsenLamborghini Diablorali-európabajnokságSuperleggera VolantefüstpápaSzlovéniaAndy PriaulxvideójátékC8HofmannMcLaren 12cSinsheimForma-1 Bahreini NagydíjP100D3DrészedsmokeTaycanbeszakadt burkolatFrankfurt205epilepsziaSAS IrisfavágásMercedes E-osztályháromkerekűMontenegrofilmesmercedes-benz mlcAutopilotMaybachsorsJustin Wilsonkiszivárgott képSt. James Editionminiszterelnökford karenault sanderorosszullétszállítóBJ BaldwinCitroen C4 PicassoSibiu-raliTechartSecuritykaszkadőrkombiRafael NadalXVflörtClarksonTFSIOutlawbaleset tengelyGT40Varekai4x4TAG MotorsportAlpina B3Volvo XC90dunaCessnavisszapillantóSTMclaren 570SbaseballArab autózásbeszakadtrossz útautosszingapúrhangEurosol-Honda Civic Type-RBalejó emberönjáróablaktörlőCarlos Ghosncrash testszemetelésA110dashcamdoppingJumpyTrabantRCüzemanyagujjlenyomatRat RoddiszkólegdrágábbTouaregLaFerrariRallyautópályaTWOFACEkémfotóktermelésámokfutásrendőrFord MondeoirodahirdetésLada Niva44BaldwinSTiEQCdizájnerClimbkhanaSherpmajdnem balesetkínarepülésBuggyvonulásIndyDodge ChallengerforBMW 4-es sorozatkarácsonyLotus F1projektorfreightervasútLFAhumorosChuck Norriskölcsönzőzeronyári gumiPeugeot 207Maserati Levanteterroremberségford galaxyzebraVitoWRX STIegyüttműködésKia NiroChevrolet SilveradoDefenderPorscheNissan 370zItaliatraktorCsillagtúraLamborghinisubaru wrx sticars coffeépítésoperatőrBMW 7Saab 9-3lelepleződéshódmezőrületBulldogGT4havas útChallengeRenault CliosnowboardvároslövöldözésáremelésHockenheimpechlángoltűzcsapreakcióRoush911 GT3 RSAlfa RomoedurvakivetítőDB9kihajtóS-EditionadásAudi A6ISbiztonságOPCMercedes SLSmegszorításMissiletélsvéd piacKarsanhibrid sportkocsiRXjégNissan Notesuzuki balenoDél-AfrikascooterelgurulszalonAcuraVeyronmorgan760LigyárifaMount Everesti5gőzgépejtőernyőSixtSergioLancia ThemanézőBrit NagydíjAMG GT RHyundaikoppintásAlfa 4CBruno SpenglerModel SHyundai i20 WRCMercedes C-osztályWalter CsabaTerradodzsemVidalada grantaterepjáróGrandland XMakitaspeciálisF430részegévnyitóWill SmithCamarorichard hammondIrmscher InspiroDél-KoreaLada Prioraautós üldözésMercedes GLEzsiráfJaguar XFTwingoigazságszolgáltatástehénFootkhanaEurorallygumiégetésJensen InterceptorSebastian LoebOpel MagyarországelmebetegautókulcstelefonaranyGoogletengercar pornDisneyWill StevensKTM X-BowkerékvetőRapidISISJannarellyparkoló asszisztensBYDBuick RivieragyakorlatgyűjteménybűnözésgördeszkaizmozáshősFernando AlonsoegykerekezésturánBob BellHummerGT3arab közlekedésgyalogosvédelemCross Conceptleopardkicsúszásaudi a4Skoda FabiamólószlalomFR-SOpel CascadaFRcitroen c-xrGuerlain Chicheritinternetjean-claude van demmegázüzemű autókulcsMercedes EVO 2Gladiatornyerészkedésbalesetmegelőző rendszerélményautózásgyőri Audi-gyárprojektROALjelenlétVerstappenmodellfrissítésdízel botrányRickard RydellM0speakerLancerPorsche 911 GT3ünnepiMiataijesztéskezdőkézikönyvChicheritVetteimportalvázyellowstonelada samaraiCarZFSennaFedExraktárbelsőOslolebukásnapenergiactsalvásPutyinidiótaBloomMaserati 3500GTADAC Deutschland rallySwift Sportcitroen cx3d nyomtatóde tomaso panteraJeep CherokeelefulladGMC YukonX6MFord KugaDoritosOpel Amperapassatsült krumpliBrazil NagydíjX1oldalkocsirakománySteve Jobsjó sofőrpókmodellautóesküvőA-osztályelaludtbunyóContinentalreflekszlincselésAWVStellaExplorer STsebastien ogiertörök közelkedésműszerfalszállításIndiaHollandiaToyota SupraCintraAMG GTtervezetvédelmi minisztériumGordiniFerrari 599 GTOtargoncavillámhernyótalparab autóálcázottFiat 500reflexSnowkhanaArany KormánykerékMuscle Carolcsó márkalóerő harcérintőkijelzőelakadszimulátorsportkocsitP1orrszarvúsúlyelosztásvizes útRollsnyílfejlesztésViper SRTjelölésidiótaPeoplePeopleolajcseremotorhibakapacitásbiztonsági rendszerlövegtúlkeresletviccdöntőmosóhackelésDetroiti AutószalonFiat8CDaimlerLexus LF-SAszilvszter raliFord Fiesta RS WRCPorsche PanameraARTbérlésMotegiInsanityJanner rallymercedes-benz s-osztályszociautotalalkozoHyundai i30dynoszelektív hulladékkétkerekezésInckipufogóSpongya BobMercedes-Benz E-osztályRange Rover SportM550ddrágamegtaláltteherautóLebaronbüntetésgyorsításVivaroHonda PreludeQ6liepája-raliMegane RS Trophyfelfrissítésoff-roadkamikaze911Ford MustangpolitikagyorsulásfociBMW M760Li xDriveSpamunkagépSuperleggeravírusAlpina B12LandauletkereskedéscsomagszállításHollywoodForza Horizon 2távirányítós indítóvolkswagen boraSvédországHorizonárokGrand DusterSRT ViperF150992Mazda CX-9bírságrongálásbátorsebességfrontálgarazsmagyardaewooolasz autóveszteségrageformaNissan MicraNikolaTata NanoGran TourismoTDIMaseratiLamborghini HuracanChevrolett CorvetteroncsRally du VAR 2012JohannesburgThe Mint 400Lukács KornélSergio MarchionnerondafelúszásbevásárlásRenault Clio TrophyláncEasytronciKovács ÁgiLa TomatinaWSRFIA GT3BelgiumZengő Motorsportorosz tuning5008nyirfasluxus termékÜvegtigrisPortugáliaMinimogengszterFrank Sinatrajövőképextra 300stáblökésSuzuki AltoKiaarabpáncélosforró vízGTtankoláskukásautóJaguar XFRKovács Tamáselektromos UTVJames MayAWDbúcsútéli gumiNiro EVquadNovitecoroszországralitestolajfoltszarkaS10gázolásAdria CenniS600MikulásmeglepetésFiat 500Lactrosporral oltóTerrakhanarányitásgyerekDaytonabajnokságmásodszorLamborghini UrusyopusztításAlex ZanardifejszelabradorkersfóbiaRSRmatt fényezésMcFlyVályiGhibliKaiF40RWDcserekrosszmotorBJhomokAsconaszabálytalan autóToyota TundraMercedes-Benz CLAspeedzonetámadásWildcathulladékgyűjtésskoda 120köztisztaságorosz autószerencsesprayNissan Almeraördögszekéróranissan navaraLada 2104PosrcheCarlex DesignkatonaeldurranBen AffleckrajtSvájcquadskielőjegyzésAbu-DhabiMP4-12CWorld Series by RenaultBuicktetőLapraszerelt autóOpel KadettAxiálBessenyey ZoltánépítkezésBollingermobiltelefonamazoncsajokoválpályakínai piaclezárásCadillachanninenládaderbivezetésvízAston Martin VulcanSubaru ForestermentőakciórobbanásChevrolet VoltPethő IstvánMarioWestfield MegabusaMercedes A-osztályegyezményéjszakaVW Golftilosban parkolástoyota versoMonte Carlo rallyelőzetesDemonNémet túraautó bajnokságMBUXQ5GR SportautótemetőHumveeamerikai humorfalsefalsemeganeNissan GT-R R34felelőtlenspecialbajor autóGRKomáromi30 WagonCorbellatiFelix BaumgartnerFerrari LaFerrarikedvezménytévéAirscarfSmart ForFourKriszGTOtanulmányautóromán autóMitshubishifiskerApollomercedes-benztotálkárX2Lexusvezeték nélküli töltésMazda CX-5mandzsettagombékszerstatisztikavirtuáliselektromos autózásWintercontactutasításLance GilbertRimacRosbergMehdi BennaniTushkanovakonvojAmpera-eOpel CorsaEMCJerezVila RealHenessey Venom GTsávtartóállrendőrBlackSLS AMGvásárlásSSAlfa Romeo 4CbunkerCitroenEnerGForceelszabadult járműSentryCruzeködNissan Skyline R33elveszveevolúciómárkákAbu Dhabi Nagydíjcsajozásrekordeletkromos autóChargegyanusítottcsempészetTada Tecujafailjames bondCadillac CTSPuskádi JánosToyota GT86R2Sport SVRVignaleNorrdschleifeünnepi modellOlaszországNascarlefoglalt autókAusztrál NagydíjcrossoverRTRlízingamerikai autóidiótaPeopleflame warhuligánokToyotakilencsebességes automta váltóutcai versenyMogyoródtalálkozómotorosrendőrVilágbajnokságAviatorMercedes CLAbringaHonda NSXhibridharrachepizódX-TrailNeonzúzásbiztonsági autóErzsébetesteOpen GTiNextPaubioüzemanyagKatanasztoribolondAfrikalövésMike TroutDodge DartOtt TanakbukfencjátékautóJurassic ParkbűncselekménynyíltnapMercedes-Benz SLS AMGRedEF7GMCMitsubishi G4kanyarRowan AtkinsonCullinanpolgármesterrx8Global Vehicle TrustMini PacemanönzetlenGyurtaVolvoSonicdacia sanderoLandwindE-PacespecifikációktrezorChicagolegógerillapoloskaroncsderbiBarcelonabicajÚj-ZélandautóbemutatófelfújhatóXD3Mercedes-MaybachMaserati GranTurismoDakartitankizárássteve mcqueenEurópa BajnokságpullmannÉv Autója 2017M8McLarenszippantós kocsizúzóPetersenszakaszégő autóboxergyárleállásvisszahívásedukációingyen autódefektbrutál eséslopós autószabályozásújjáépültdragsterSilverstonenavigátorkereslet csökkenésbesirtunkimprezakárosanyagWLTPbalesetLykanparkolásNurburgrinföldcsuszamlás24 órás versenykajaautó lopásMasterleszálláspengetelepGumball 3000eladakTrophy TruckEcoboostijesztgetésNissan IDxhúzástragédiaCrystal HooksFranciaországconvertibleFordAlpina B7CompasshelyszínelésM6stretchroncstelephűtésPeoplesportfejesukrajnaTalismanBudapestkrosszClarionCaterhamdagadtPeugeot 508Dodge RAMürülékMarchionnaTCRbmw z2SeltosdonutSuperfastszaltóBZZZPro CeedCaliforniaszállítmányfelajánlásemojiWRC3SLKtolásdigitális szemüvegÉrdi TiborJeff GordonSmart CabrionapfénytetőinfotainmentJeep WranglerKanadai NagydíjLodgytrack üzemmód34 órás versenyF12Z5HungaroringrönkszállítóhangutánzáshőségHiluxautomata váltólánykérésJorge Lorenzocsúszós útminigunScoutlineRubens BarrichelloGT-RpoénsütiyoutubeNvidiaROCigazoltatásDCingabalesetmegelőzésMercedes jövőBugatti Veyron SSjapán autóamerikaoszlopVolkswagen Up!távirányítós autókézifékPeugeot 2008TucsontechnológiaKOERUfogászatAEC RoutemasterEVORadicalWillys. modernpaul walkerszörnyfelszereltségimpalaHunGarianQ60Moszkvabentley mulsannekésésOpel Adam RallyPeugeot 308Veneno RoadsterhavazásQorosExclusivegunporsche macanIndyCarnyomtatottMercedes CLK AMG Black SeriesbruderMiguel Molinapeugeot 208 gtipapToyota EchoRoad AmericabuszmegállógázszivárgáscherokeeNAAFDurangonyújtott karosszériaszigetmelegedésherbiemobilitásMcLaren MP4-12Cvicces videóNismoSmartjótétJohn Cooper WorksegyterűAgeraSCCTraficE63 Sfisker karmamotogpfröcskölbaktériumQoros GQ3kormányLaFerrari ApertamocsárBMW 5-ös sorozatPCToyota RAV4Rodasmexikói autóUSA NagydíjShelby GT350RtúraautóluxuscikkNyirfás JuliannaTSIGinblack fridaydemonstrációmotorkisfilmVÉDAsüllyedésjapán közlekedésLeaf RClevegő meghajtásChevrolet ImpalaMagyarországGrand CherokeeijedtségSpecialeJaguar X-TypeW213rajzkötekedés

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.