keresés eredménye

visszahívás

Hírek

Titokban csökkentett hatótávot a Tesla

Több korábbi Tesla vásárló is bíróságra ment az ügyével, amikor az egyik kötelező frissítés után több mint 60 kilométerrel esett az elektromos autóval egy töltéssel megtehető hatótáv.

cimkék: elektromos autó / visszahívás / hatótáv

Még több dízel BMW-t hívnak vissza

Úgy tűnik, hogy a nemrég visszarendelt 450 ezer dízel BMW csak a kezdet volt. Most már 1,6 millió példányt hívnak vissza a szervizbe tűzveszély miatt.

cimkék: BMW / visszahívás

Dél-Korea betiltotta a problémás BMW-k használatát

Pár hete jelentette be a BMW, hogy visszahív mintegy 300 ezer BMW-t, mert könnyen kigyulladhatnak. Dél-Korea komolyan vette a felhívást, náluk a javításig tilos használni ezen példányokat.

cimkék: BMW / visszahívás

Ilyen visszahívás sem volt még

A Mercedes a G-osztály legerősebb változatát rendelte vissza egy szoftverfrissítés erejéig. Miért? Mert túl gyorsan lehet tolatni vele.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Több mint egymillió autót hív vissza az Audi

A hűtőrendszerben található pumpa hibája miatt hívnak vissza több mint egymillió autót az Audinál. Az A4, A5, A6 és Q5 modellek is érintettek.

cimkék: Audi / visszahívás / pumpa

Szoftveres hiba a Ferrari 488 GTB-ben

Mintegy 40 darab 488 GTB-t hív vissza a Ferrari egy szoftveres probléma miatt. Mivel a dolog a fékeket is érinti, ezért kimondottan veszélyes lehet.

cimkék: Ferrari / visszahívás / fék / 488 / GTB

330 ezer Audit hívnak vissza elektromos hiba miatt

Németországban jelentették be, hogy mintegy 330 ezer Audit hívnak vissza elektromos meghibásodás lehetősége miatt. Audi A4, A5 és Q5 modellek is érintettek az ügyben.

cimkék: Audi / visszahívás / Q5 / A4 / A5

Hanyag hegesztés miatt hívják vissza a Chironokat

Világszintű visszahívást hirdetett meg a Bugatti a Chiron szupersportkocsi kapcsán. A gyártó fedezte fel, hogy az ülés hegesztése elengedhet, ez pedig természetesen balesetveszélyes.

cimkék: visszahívás / Chiron

Veszélyes elektronika miatt hív vissza a PSA

A PSA néhány tavaly gyártott modelljét hívja vissza egy alapos szervizelésre. Még az Év Autója, a Peugeot 3008 is elindulhat magától, vagy akár ki is gyulladhat.

cimkék: visszahívás / PSA

Váltóhiba miatt hívják vissza a Maserati Levantét

A Maserati rövid idő alatt már negyedszer kényszerül arra, hogy javítást végezzen az első SUV modelljén, a Levantén. Most a váltó dobálja üresbe magát dugóban araszoláskor.

cimkék: Maserati / visszahívás / Levante

Szivárog a nafta az elektromos i3-ból! Mi van?

Igen különös visszahívást jelentett be a BMW. Az elektromos i3 modellek üzemanyag tartálya lehet hibás. Nem, szó sincs arról, hogy megőrültek volna, a benzin rásegítéses i3 REX-ről van szó.

cimkék: BMW / visszahívás / i3 REX

Kigyulladhat a fullra töltött Lamborghini

A Lamborghini egy Aventador visszahívást jelentett be az üzemanyagtartály hibája miatt. A javításokat a lehető leggyorsabban elvégzik, ám addig nem ajánlatos tele tankolni a sportkocsit.

cimkék: Lamborghini / visszahívás / Aventador

Ennél furább visszahívás már nem lesz

Azt hiszem, hogy a Scania legújabb visszahívása minden eddigi ilyen akciót simán leköröz. A történelem folyamán először történik, hogy egy jármű gyártó plüssmackót rendel vissza.

cimkék: visszahívás / mackó

Lazuló csavarok miatt hívják vissza a Bentaygát

A világ legdrágább és leggyorsabb SUV modelljét érinti egy igen kínos visszahívási kampány. A Bentley Bentayga műszerfala és az ülés rögzítése is széteshet a kilazuló csavarok miatt.

cimkék: Bentley / visszahívás / Bentayga / baki

Visszahívja a Macant a Porsche

Mintegy 243 újonnan értékesített Macant hív vissza a Porsche a futómű hibája miatt. Az első kanyarstabilizátor könnyen eltörhet durva manőverek közben.

cimkék: Porsche / visszahívás

Beperlik a Fiat csoportot Anton Yelchin szülei

A saját autója által összenyomott színész szülei nem elégednek meg azzal, hogy gigantikus visszahívást kezdeményezett a Fiat csoport. Perelnek Anton halála miatt.

cimkék: Jeep / visszahívás / Anton Yelchin

A váltó hibája miatt hív vissza a Maserati

Mintegy 13 ezer darab Ghibli és Quattroporte modellt hív vissza a Maserati a váltó problémája miatt. Parkolás után akár el is gurulhatnak az autók.

cimkék: Maserati / visszahívás / Ghibli

Komoly probléma miatt hívják vissza a Veyronokat

Ugyan a Chiron miatt egyre inkább háttérbe szorul a Bugatti Veyron, ám most egy igen kínos visszahívás miatt mégis rá figyel az egész világ.

cimkék: visszahívás / Veyron

Elektromos Golfokat hív vissza a VW

Úgy tűnik, hogy a Volkswagennek nem csak a dízel motorokkal gyűlik meg a baja. Most egy komoly szoftver hiba miatt az elektromos Golfokat is vissza kell rendelni a szervizbe.

cimkék: visszahívás / VW / e-Golf

Kínos indok miatt hívják vissza a magyar Merciket

Nem mindennapi visszahívást kezdeményezett a Mercedes. Egy bizonyos napon legyártott Mercedes B és CLA modellek kerekei szabadulhatnak el játszi könnyedséggel.

: Mercedes / visszahívás

Elszabaduló szőnyeg miatt hív vissza a Maserati

Igen kellemetlen probléma miatt hív vissza a Maserati. Egyes modellekben könnyen elszabadulhat a szőnyeg, ezáltal blokkolva a pedálok működését.

cimkék: Maserati / visszahívás / szőnyeg

Ismét visszahívják a Maserati csúcsmodelljét

Pár hónapon belül másodszor kapott visszahívást a Maserati GranTurismo és a GranCabrio. Először az ajtó zárszerkezete volt a hibás, most pedig az üzemanyag kezdhet el szivárogni.

cimkék: Maserati / visszahívás / Maserati GranTurismo

Szoftverhiba miatt hív vissza a Mercedes

Mintegy 28 ezer Mercedes C-osztályt hív vissza a gyár, mert az elektromos kormányrásegítés könnyen meghibásodhat menet közben.

cimkék: Mercedes / visszahívás

Biztonsági öv miatt hív vissza a Tesla

A biztonsági öv meghibásodása miatt hív vissza a Tesla mintegy 90 ezer Model S-t. Nem bizonyított, hogy minden autó ténylegesen érintett, de az amerikai gyártó szerint fő a biztonság.

cimkék: visszahívás / biztonsági öv

Egyetlen autót hív vissza a Rolls-Royce

Az autózás történetében még nem volt ilyen. Visszahívások akadnak bőven, ám hogy egy ilyen akció csak egyetlen darab autót érintsen, az példa nélküli.

cimkék: Rolls-Royce / visszahívás / Ghost

Visszahívja a Quattroporte GTS-eket a Maserati

Az átlagosnál sürgősebb visszahívási akciót hirdetett meg a Maserati, mert egyes Quattroporte modellek könnyen porig éghetnek.

cimkék: visszahívás / Maserati

Kellemetlen baki miatti Charger visszahívás

A Dodge mintegy 285 ezer darab Charger modellt rendel vissza a szervizbe, mert a légzsákok szenzorjai túl érzékenyek. Elég erősebben becsapni az ajtót és kész a baj.

cimkék: Dodge / Dodge Charger / visszahívás / amerikai autó

Visszahívnak minden idei Ferrarit Amerikában

Aki 2015-ben vett magának Ferrarit az Egyesült Államokban, az most készülődhet a szervizbe. A gyártó ugyanis bejelentette, hogy minden idei modellt várnak vissza a légzsák hibája miatt.

cimkék: Ferrari / visszahívás / Takata

Megint visszahív a Land Rover

Mostanság nincs minden rendben a méregdrága Land Roverekkel. Nemrég kiderült, hogy a féklámpával gondok lehetnek, most meg már az ajtók is nyílnak maguktól.

cimkék: visszahívás / Land Rover / probléma

Kigyulladnak a Hummerek, visszahívják őket

A hűtési rendszer hibája miatt egy jó kis csapatás után könnyen lángra kaphat a Hummer H3. Már sérültje is van a hibának, mintegy 200 ezer példányt hívnak vissza.

cimkék: Hummer / visszahívás

Visszahívást kapott a Ferrari csúcsmodellje

A LaFerrari tulajok bosszankodhatnak most, mivel a drága kedvencükkel útba kell ejteniük a legközelebbi Ferrari műhelyt. Az üléssel és a guminyomás ellenőrzővel lehetnek bajok.

cimkék: Ferrari / visszahívás / LaFerrari

Új Mustangod van? Vidd csak vissza!

„Gratulálunk! Ön egy vadonatúj 2015-ös Ford Mustang tulajdonosa lett. Sok boldogságot kívánunk! De még egy pillanatra hadd kérjem vissza azt a kulcsot! Van itt még egy kis javítanivaló.”

cimkék: Ford / Ford Mustang / visszahívás / amerikai autó

Visszahívják az i3-as BMW-ket

Már megint a légzsákok miatt félnek a BMW-nél. Ugyanaz lehet a probléma, mint a régi 3-asoknál, viszont most nem kell annyi kocsit javítani. A Minisek is figyeljenek!

cimkék: BMW / Mini / elektromos autó / visszahívás / i3

Régi 3-as BMW-ket hívnak vissza

A kettővel ezelőtti generációjú, E46-os 3-as BMW-ket hívja vissza a márka, mert gond lehet az utasoldali légzsákkal.

cimkék: BMW / visszahívás

Újabb nagy visszahívás a Toyotánál

A Toyota a hírneve megtépázása óta úgy van vele, hogy inkább minden apróság miatt sokmilliós visszahívást hirdet, csak nehogy még egyszer halálesetekkel hozzák összefüggésbe.

cimkék: Toyota / visszahívás / japán autó

Botrányos visszahívás-sorozat a GM-nél

Kész tragédia, ami a GM-nél megy, és a tetejébe még óriási botrány is lehet belőle. Hétfőn újabb 1,5 millió autót hívott vissza a gyártó, év eleje óta 6,2 millió darabot mutat a számláló.

cimkék: visszahívás

Újabb egymillió autót hív vissza a GM

Bővíti a gyújtáskapcsolók meghibásodása miatt visszahívott autói körét a General Motors. A cég március közepén már 1,6 millió régebbi modellt hívott vissza a probléma miatt.

cimkék: visszahívás

270 milliárdot fizet a Toyota

Különböző műszaki hibák miatt több millió autót hívott vissza az elmúlt években a Toyota, a gyártó vélt vagy valós mulasztásai miatt eljárás is indult az Egyesült Államokban.

cimkék: Toyota / visszahívás

Már tudja a Porsche, miért égnek a 911-esek

Belefutott egy igen kellemetlen hibába az új 911 GT3 sorozattal a Porsche, konkrétan több autó is minden előjel nélkül porig égett. Az autókért nem kevés pénzt fizetett tulajok háborogtak, nem hiába.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / német autó / visszahívás

Óriási égés a Porsche 911 GT3 Leálltak a kiszállítások

Ha szuperautók és tűzesetek, akkor általában rögtön a Ferrarira gondolunk. Pedig most a Porschének van gondja, ráadásul elég komoly a 911 GT3-mal, az autó kiszállításait is le kellett állítani.

cimkék: Porsche / Porsche 911 / visszahívás

Megint leégett a Toyota 1,9 millió Priust hívnak vissza

Újabb visszahívást jelentett be a Toyota, ezúttal 1,9 millió darab (vagyis az összes), harmadik generációs Prius-tulajnak kell szervizbe mennie autójával. Szoftvert kell frissíteni.

cimkék: Toyota / hibrid / visszahívás

750 ezer BMW-t hívnak vissza

Menet közben állhatnak le a bajor márka autói egy akkumulátor csatlakozó miatt. Már baleset is történt.

cimkék: visszahívás / BMW
címke felhősportautóvasútstatisztikaszippantós kocsiterepezésMarco WittmankínaiR32sugárhajtásúvontatásBugatti Veyron SSFormula Studentpolo r wrcAMTSAssetto CorsarobogóflörtNagy FutamYarisKodoAustinLexus ISvezetésvetődésbefutójames bondDelta HF IntegraleszabályozásarmageddonExclusivebmw maasaicabalhétaplóAston Martin Rapide SigazoltatásAudi A6I-PaceKadjarlövegtúraautószáguldásVectrahullámÉrdi TiborrobbantásForma-2Minyonsofőrös autópótkocsiestelopós autóRober KubicaProteamManorGazoo RacingLamborghini Aventadorfilmes autókLance GilbertSergio MarchionneAurus SenatrepülőrendőrautólandolásnepperszabálysértéspassatpadkakommunikációszoknyaClarionmotoros rendőrszőnyegjégautóR5Final Fantasyaudi q3Honda PreludeVeneno RoadsterDél-Afrikabmw 507részedNissan Micrarendőrkijelző500eTrustJeepgyorsulási versenyRX-8ünnepihalálos irambanhűtésyoGT-86BMWRedJetMarcello LottiPekingi Autószalonm5500közterület-fenntartóVolvo reklánmmotorháztetőGoogleproblémaAston Martin DB9jeges útmexikói autóRAEC RoutemasterDél-AmerikaBuggykínai autóBMW M5 CompetitontuningszéktilalomOpel CascadaTouaregAudibankautomatanyújtott karosszériakonvoj992SsangYongOpel Astragyerek autóSpaedukációEsteban GutierrezFrankfurtHonda 2&4lebukásValenhulladékgyűjtésForza MotorsportkazahBudapestEMCKaroqROCrajzhavas útSupermannyári gumiMercedes-Benz SLSrajzfilmProject OneközelCan-AmhackerWRC3Kevin MagnussenGrandland XmotorhibamárkákMarchionnaleleplezéssárgaSinsheimMBUXméréshangfalSuzuki AuthenticsWalterné Dancsó AdriennMercedes-Benz M-osztályAlain MenuvandalizmushangprojektorkörnyezetvédelemSpanyolországAbu-DhabivéletlenExorcistnyerészkedésráncfelvarrásNissan SentraállrendőrsavminigunritkaságMercedes A-osztálygyújtogatásIndyCarmotoroskajaautógumibabaSpongya BobOpel Amperarally du VARszondaChevrolet Voltlopottgörkorcsolyaőrületford s-maxNYPDA4bölényCiprusrenault talismanbénázásJCBegyüttműködéscsempészetMercedes-Benz G-osztályGT 4V8 Supercarveterán autóSkoda Octavia RSMogyoródgarazsA120Montenegrorottweiler3008mercedes-benz econicForma-1 Spanyol NagydíjDodge Dartgyorsasági obextra 300i3AusztriaillatosítóYamahaZafiratitániumBac Monocobra 11Colin McRaegyárrongálásürülékfreighterHappyPeugeotFerrari F12truckJon OlssondragsterElon MuskVitoX-osztálysafaribuszWWEFR-SBYDgumorkulcsAlfa 4CátnevezéselszabadultSport SVRaprkolószimulátorSuper TrofeoGLCPontiacrendezvényMagyar NagydíjIrmscher InspiroToyota RAV4MissileVolkswagen TouaregDodge RAMHeinz-Harald FrentzenteddyGMC SierralelepleződésFerraribaja 500Audi R8clioAlfa Romoefinal editionRange RoverHollywoodmanuáliseszméletlenHayden PaddonejtőernyőFormula RenaultkísérletámokfutóFiat PandalökhárítónyíltnapbenceviccWranglerMercedes G-osztálykit carDefenderMoszkvabűnözésDániarongVerstappengázolásLykan HypersportOrosz NagydíjSergiobüntetésJCWlerobbanSuperleggera VolanteNovitecAnniversaryrevansTolemanszórástolvajCintraakkumulátorKimi Raikkonenkereslet csökkenéskarácsonyJeep WranglerBugatti Gangloff CoupebestsellermesefigurákDBXittas vezetőstábNorvégiaGigafactory275szerencseLiberty WalkAlpinaAgera RSTrans AMépítésD3 GrouptankE63 STata ZicaBelga Nagydíjplázastreet racekoncepció Bugatti VeyronFiestaJeep CherokeeForza 7listaAWVNasser Al-AttiyahkarcMercedes EVO 2miniszterelnökúthibaCayman GTSmásodszorfelhőMariokínai közlekedéstréleridőmérő edzéscsalásbrutál esésBMW I8SpielbergCaterhamGLEgalambfutárFicza FerenccsomagszállításS1trutyicsajozásFord MustangBullitgyanusítottContinentalnagymamaEurópai BizottságAbu Dhabi NagydíjimportparkolóLebaronVÉDAIndiafurgonDokkerlakóparkszemétszedésKetterer Continentalgyorsasági motormúzeumbemutatóTCRSmart ForFourkipufogóBMW M2demonstrációVAVTom ChiltonLS 500hlövöldözésforgalomluxusautósofőrszínekJorge LorenzoVRKecskeméti BalázsExtremeBollingerelképesztőbrutálisGuerlain ChicheritlángszóróGTVUSA NagydíjOpel MagyarországfrontálsportkocsitDTMMIGZöld pokolfilmNvidiaWaldowForma-1 Bahreini NagydíjmotorinfotainmentnavigátorKefo MotorsportRedlada grantaSt. James Editionhollandjelöléssubaru wrx stiGTOFIA GT3törésködgázrobbanásNASAfiat. fiat 500Momkhana3D nyomatáselektromosLeaf RCCorsica-ralilufthansaJeep RubiconMáriapócsArteontérképRadicalhírekkörnyezetbarátoldtimer találkozójógaFedExJohn CenaCars&CoffeMaláj NagydíjOstbergautótesztjárókelőJosh CartuTalismanSports6x6selfieMaserati QuatroportedurvaF150roadsterChevrolet CorvetteCitroen C4 PicassohackelésgiccsRSRjarri-matti latvalaG63 AMGlegóangol motorCaterpillarNimródoroszlándigitálisPorsche BoxtervárosXVgerillasorsHoldenSwiftmosásjelzésNikolaARTfűnyíróMercedes GPPSAdarueladásolajamerikai rendőrségKrózser Menyhértlóerő harcCitroenWestfield MegabusateljesítménymérésJames MayRodaskicsúszásjégesőBajaAlpina B1245VályiautókereskedéskatonaKia SoulbéreltgyerekekMartn ProkopNyirádlogoarab közlekedésMiami ViceYouabian Pumarolls-royce wraithkölcsönzőkonzolSonicUrusEurópa Bajnokságijesztgetésautósüldözéscustom carStratosBMW X4Infiniti Q50youngtimerOtt TanakmacskaCruzewiesmannGT3Katanaamerikai humorQ5gumiszalagMaserati GranTurismobővítésquaddynoErzsébetRenntechelektromos buszBMW Z4M8Év Autója 2017indításLamborghini Veneno RoadsterfekvőrendőrlépcsőNiro EVLexusautós találkozóintelligensFestival of SpeedroncsOslovolkswagen bogárTimo GlockoroszTigrisPeopleHotwheelsMLBTipofüves cigilexus rcfogászatHong KongFlame960felelőtlenbakipapS90Mount EverestFerrari LaFerrariOscherslebenFerrari FXXvámtúlméretesborulásPriusPhaetontúlkeresletnévCayman SidősReptárlángolkamionsofőrbukásQatarrepülésJapán NagydíjRapidXJJeep Gladiatorporral oltóDavid HasselhoffNissan GT-RRenault Clio TrophyPakisztánAthénterepjáróRapidEMazda3BMW 5 GTgödörMiniKodiaqautomata váltóTata NanoToyota Echovédelmi minisztériumfékútelszabadulállatskoda superbragegőzsüllyedéshegyrichard hammondChevyhíres autóidiótaRally CupAll-TerrainPaul SwiftautópiacPistakarbonMazda CX-560Nissan rekordroad rageGuerlainútAudi A8 L SecurityadáspezsgőszociautotalalkozoMonzajó emberRanger911BMW 5-ös sorozatvégső állomásBentleyneed for speedToyota Corollahídeletkromos autóSubaruGhostbaseballrobotizált autókereskedéslaptimesordobukfenctűzijátékbontásKalashnikovhalottaskocsielőzfejszeautóMclaren 570SpickupjachtSRTjwrcbérautóPumaViperW Motorsjó sofőrsárga zászlóToyota GT86SeatLamborghini DiablosorompóvonatorrszarvúMatteo MalucelliSvédországoldalkocsikanadamutatványBTCCBen AffleckAston Martin VulcanMcLaren MP4-12CMarchionneMarvelXC60szlaloméjszakagolfautóAudi A3fisker surfakcióKevin AbbringspeedzonefelvásárlásautószállítóMitshubishilimitált szériaVolkswagenijedtségmoziutcai autó760LigyárbezárásLevanteléghajtáshumortűzoltóQoros 3angol autóPeugeot 206rekordpulykaAgeragullwingPur Blancautóipari visszahívástechDodge Chargerdacia sanderofüsthóemberzuhanásTaco BelldízelautóJanner ralibolondraliMalajziareflexMicheliszRally du VAR 20122WDKoenigsegg Agera RF-150Honda eórajövőkép46KonaCitroen DS3BonnevilleSaabJustin WilsonNew JerseyversenygumiVolvo S90toyota land cruisernémet sportkocsiFittipaldiugratásBryan buffierlopott autóCross ConceptGallardoAcropolis-ralitávirányítósMonte Carlo rallyE-PaceML63 AMGBMW 4 Gran Coupéepizódbiztonsági autóFordrönkszállítótervezetdrámaRinspeedradarSkoda CitigoAudi Q2segítorosz autóNorrdschleifepengedudamegsemmisítésdrónKovács TamásöregInsigniaM4 GTSBMW 6-os sorozatÉv autójaBulldogGeelypókMANpirosközlekedésbiztonsággyereküléssebességméréslancia fulviavírusKia CeedhirdetésujjlenyomatillatautomataporcheLuc BessontulajdonosSvéd ralilamborghini gallardovákuumbetonkorlátKiatöltőkalapácsPauSochiATS-VRX-9Rubens BarrichellorekorfokozatX1peugeot 205 gtiSkoda OctaviaHeritageköztisztaságDragon MountainBrexitbalesetmegelőzéscsattogásNAAFMiguel MolinaoroszországHonda CR-VMikulásP100DLand Rover Defendertilos parkolásiX3nagy sebességCitroen DS5Pharrel WilliamstúlsúlyoszlopSirokLPGGamesconhőségAventadoratkinsonszörnyetegDucatitechnológiaegyedigurultrident iceniTushkanovatélMitsubishi LancerYeongamtraktornyárLada NivaDisneysziklaVolvo S70 RAutopilotRoushretroautolivprémiumautóTrabantLas Vegaskerékugrássubaru wrxjason stathambalesetmegelőző rendszerdacia loganhosszútávú autóversenysnowboardAmbienteGorillazstadionarab autóVolkswagen Up!X5MfékKaiMarcus GronholmittasFerrariPeopleszállítóMaybachSilveradofejlesztésFord Focusford karégiGiulia QVfelahegyrekóla458 ItaliaChevrolett CorvetteBattistaMulholland Drive81230 év350zford c-maxMichelisz NorbertSesto Elementoford galaxyCrewehot hatchitalScoutlineszenzációID.R4kávéGR Sportforma-1Mercedes jövőPeugeot 207GörögországItaldesignGT-RGran TourismoCupragyakorlati30 WagonigazságszolgáltatásAviatorRali VBelsüllyedValhallaGenfi AutószalonszakaszLotus SUVGrand Cherokeeolasz autósávváltásvezeték nélküli töltésSentryHonda Civic Type-RtragédiaalvázkezdőCentenarioJeanner rallyCaliforniamini cooperskoda 120Andy PriaulxNeonmárkaborulKuala LumpurMazda MX5panoráma tetőrobogósalfaMike TroutszenzorUTVB11Guinness rekordlökésHadik AndrásQ6jogCarlex DesignSuperbikeDannyVenom F5La Voiture NoireKazahsztánsztoriKanadai NagydíjterelésDCDucatokaszkadőrpápaMcDonaldsHunGarian911 GT2 RSCessnapisztolyMcFlystartiphoneelektromos szupersportkocsiPikes PeakRS200speakermegtaláltModel 3gyújtogatóTallinMarokkóFanatecmeglepetésamazonBrit NagydíjbringaMarine EditionfelfutóOpel Zafira TourerMonacói Nagydíjmatt fényezésFord F150trezoremissziós normaEVOcherokeeoválpályaÁmon OlivérdudegyorsaságiABTVenomillegális versenytitanAudi TTWTCChalálFerrari 812 SuperfastrugódonutBMW 6Superfastnissan gtrPace CarManor MarussiaBlack BearGyulay ZsoltBuick RivieratridentelsőbbségLada PrioratűzoltóságFernando AlonsoEasytroncifesztiválangol közlekedésközterület-fenntartásHUVs60rablásShanghaipiros lámpaforgázszivárgáswhite-collarRali EBFiesta WRCBMW X6Szilveszter raliVilnerAudi RS6e-tronTerrakhanakatonaijátékautóNestor GirolamiRed Bull RacingPeugeot 208jelenlétLada Kalinadigitális szemüvegMuscle CarfegyverScalafolyóA-osztályérintőkijelzőA9felszereltségAudi TT CupmedveMaverickékszeresőbaleset tengelym1raAxiálrali-világbajnokságMicrabénaNissan 370zévfordulóApollokameraInterlagosBMW M760Li xDriveFelix BaumgartnertávolságBútor RobiNkonföderációs zászlóMakitaC3festékVitézi DávidsmokespeedCygnetkihajtóbűncselekmény8kabriócrossoverOlssonMercedes CLK AMG Black SeriesHaasYuliannaAlaszkaFuriouspokolharrachF1Gódor BarnaElektromos motorerőspullmannMercedes-Benz A-osztálymandzsettagombsportszerűtlenMercedes S-classFiat TipoMercedes SLSrenault sanderobikiniverekedéssivatagszemmozgásoposszumCelicaSuper SportMinimofilmes autóarabromán közlekedésnapelemszabadidő-autólövésjövő közlekedéseDacia Dokkertesla model xszétveripieter tsienkiállításgyúrásLada 2104Opel InsigniaHuayraLiveWirei30 NSMSRenault ClioMercedesbalesetekRafael NadalLe Mans 24hGlobal Vehicle TrustBMW M4 GTSPeugeot 308 GTihonda integraNissanWaymoTouristenUPSlánykérésSvájcBoston reptérBMW 2-es sorozatleálláshalálesetBrilliancevadászatRubiconlabradortáskaBMW E30 M3wörtherseeSan DiegoEgerLMP-1LACadillac ELRtermelésPepsi MaxBrazíliaBitter SándorNeymarriasztóvolkswagen beetleForza Horizon 2EnerGForceBMW 5terepChicagoEspadaSierraJaguarMlada BoleslavaratásAcurapusztításspeciálisszámozásVelarkersSubaru ForesterelőzetesVolvo modellForma-EIFAiNextdízel motorbesirtunkadatokfeltörésversenysportcsúszós útCarlexösszehasonlítóScoutrali-európabajnokságfiskerJensen InterceptorRallyefuvarhelyszíneléskábítószerdöntőgarázsajtócitroen cxvételoffroadGT2nézőBill GatesbunkerBZWRX STIördögszekérAlpina B7elektromos UTVwc488 GTBüldözésplatformLMSföldcsuszamlásorigamiPaul di RestatahóHill ClimbcsajokSuzuki SamuraiWolfsburgLamborghini Venenoáremelésélményautózásparkoló asszisztensSanta FeprojektColoradoGRMNMazda MiatabessenyeyGLAVIPrészegGinConceptERCharcképgumiégetésVeyronvolkswagen t1skoda fabia s2000badassWald Internationalde tomaso pantera3-aslazafelakadFord RangerPeugeot 508kilökésepilepsziaRickard RydellvízbenOrlandoFalconRenault RSkanyarnőkfoghúzásdrágaU2Toyota PicnicmodellfrissítésForza Horizonpeugeot 208 gtidizájnerBentley FalconmólóQorossávtartóIndiai NagydíjSuperleggeraMr.Beanpermetezésversenyautóscooterutcai versenyszilvszter raliVelociraptorM0Specialefotóimpalaforró vízAygoPorsche PanameraGenesis G90stopLFAmagabiztossághernyótalpHennessey VenomMonacoembléma2CVCadillacbiztonsági rendszer570ShistoricLotus F1RosbergpályabmeutatóJaguar XFR-SAlpineInfiniti M30dROALVeszprémkamionostelepCorvetteLadaemberségfejesSabine SchmitzRTRtrükközésgördeszkaBuickenzo ferrariszellőzőkátyúChevrolet Camaro Z/28Renault MeganeÉsztországHarley-Davidsonamerikai közlekedésFormula 3bajnokságamerikaHyundai GenesisPlútóGumball 3000megszorítássportTraficVaughn GittinpostásTSARAVisionbmw z2ATSázsiai közlekedésAirbusTWOFACEAIDSDC ShoestraffipaxlegdrágábbkápolnatolatásaudiobillencsR3F3zsiráfyellowstonekombiZacariaM550dGMC YukonMacan STSIboxtanulmnányForma-3Chryslerirodazúzóelektromos töltőcar pornMercedes C-osztályvészfékautókiállításbátoremissziós botrányJeff GordonNissan SilviatolásMercedes-Benz SLS AMGverésdarázsnémet autómentőlakókocsiesküvőműszerfale-NiroBMW 2 Active TourerkergetőzésfailChironCrystal HooksR2zenetávirányításjelmezJakus Tamásnyirfashangutánzójapán közlekedésMáltaOutlawmentősatvcars and coffekereszteződésToyota HiluxbicajDakarCX-5TechartshowRollsDieter ZetschehasználatiLamborghini MurcielagoAlfa Romeoferrari 458 italiaSata-raliárokCountrymankínai piacChargerBMW X5zsenialitásForms-1i3 REXKharitoninBZZZmarketingAudi SQ7szerződéshíd csereG650építkezésAddArmorfékpadblack fridayquadskiBoschHollandiaelektromos terepjáróKugamázlistaautópályamatricabrutálsérülésIndyelakaddömperversenyF40barn findrokkanttévébanTorsten Müller-Ötvöskilencsebességes automta váltóDodgedarálóhanninenelsőzsúfoltságrendvédelmi erőkelektromotorautós jövőhavazásszállítmányIsuzubmw m5közlekedési lámpatüntetésPiercarlo GhinzaniSanta CruzSuzuki Vitaramotorosrendőrcseh autóGymkhanaA110RX-VISIONItaliaSpyderporsche 959csúnyakigyulladtGT4profitegzotikus autóroncsderbitávirányítós autóBaldwinszörnyRS4rasszizmusNurburgrinszemetelésMbDesignRali du ValaisOpelcsereVarekaiegykerekezéstemetkezéstanulmányprankmelegedésGyulaPokemon GoizmozásdagályAudi RS3Indy 500AMG GT RKoreai NagydíjszingapúrLand RoverPuskádi JánosMasterbalszerencsePeugeot 2008AppleCompassHyundai ix20ctsWatkins GlenbontóHyundai VelosterRenaultB2XJ220bikakirálynőtornádóCadillac EscaladeTakatavirtuálStockholmWRX4x4UberDB11chrysler 200Rali OBhójáróx7krosszmotorLance StrollsorozatTerraluxus buszMcLaren P1célgépTobias MoerseldurranboxertelefonelszállításlyukGázosítástesztpályaUAZFord RacingBahraini NagydíjbivalySTiDacia DusterChevrolet Silveradoelső vásárlóRobert KubicakarmaSwift SportszabálytalankodásVolkswagen Eosapplikációnissan nv200rányitáselaludtMichael Jostautós hírekKoenigsegg Agera HHhősMitsubishiNissan Notecitroen c-xrnyomtatottfelúszásapaKatarpeugeot 308 swyoutubeLa Tomatinaingyen autóFocusBMW 503Nissan IDxVlagyimirlevegő meghajtásCarlos GhosnletartóztatásToyota TundraAriel AtomkaszinódodzsemTada TecujamurvaLaFerrariJumpyDragChallengeközútAnton YelchindashcamidiótaPeopleStoffel VandoorneHungaroringgyűjteményBarcelona2013TataAmpera-ebruderDwayne JohnsonDevelAlex ZanardiBMW 1WTCRfelvonulásAdria Cennipáncéloségő autóparasztWill SmithTourneo CustomPárizsi AutószalonNissan MaximagőzgépszánkóBob LutzUH-1Rolls-Royce Wraith CoupeUltraWillys. modernBethelAston Martin CygnetcigiHongkongÜvegtigrisAudi TT-RSPókemberKarinaSportwagonkizáráskisvasútpoloskaLamborghinifelfrissítésévnyitómagyarmotorpalettaCsillagtúraTomini ClassicsTDIHuracamtechnikaX-TrailmobilitásújjáéledIRCCrossland Xpénzszállítólada samaranézőkChristiano RonaldoMagnus WalkerhátsókerékPanamera Sport TurismoRobotruhacrashFord FiestaChelseareakcióVauxhalljégBMW E30CardokhangutánzásChevrolet AveoMarius AasenKen BlocktrükkpénzálcázottújMemo GidleyJedlik Ányos KlaszterMonsteroff-roadtrack üzemmódiCarjapán piacVATHEvijabakancslistaautótemetőformaSamsungBarum-raliChuck Norrisbentley continental gtW SeriesSpirit Of EcstasyKodiakvasúti átkelőkombi autóvolkswagen golf sportsvanInfinitiingaOlaszországStellaneuvillebombaFerrari F12 Berlinettaegyterű autótúraautó világbajnokságBMW M3női vezetőWankel motorturán frigyesConnectedDriveiskolabuszopel karlDevel SixteenLapraszerelt autókazárszalonReal MadridspecifikációkSuzukiönzetlenjávorszarvas-tesztidőjáráshibrid sportkocsitehénBatmanfrancia autóHillclimblehetetlenvillamoskupéSeat IbizaDaniel RicciardoVW GolffelhasználóelszaladApriliagyorsulásmocsárSWMini PacemanszerelőátverésVolkswagen PhaetonAirscarfzebraCadillac ATSszabálytalan autóVignaleBMW 4-es sorozatOpel GTSpa FrancorchampsMiataForzaEngstlerMick SchumacherhecckombájnrakományM PerformanceszirénaSkodaAston MartinValkyrieShelby GT350Rchevrolet cruzebelsőgyaloggyilkosságCitroen DS3WRCS10VivaroBarbiemobildaewoogengsztervillámemojiboxkiállásSolberginasPorsche 911visszahívásLummaKertész KrisztiánVolkswagen JettaönjáróToyota SupraelőjegyzéshulladékgazdálkodásQoros GQ3donington parkchris MeekeMax MosleyUSAmobiltelefonRenault TrafficberagadLancia ThemaszörfCrosslandLodgyModel SKia Forte Kouptanulmányautó3d nyomtatópotyautasSkoda FabiaTesla Roadsterbeszakadtmikrofonflame warmorganBMW 8szembiztonságtechnikaZR1Yas Marina CircuitévértékelőNissan NV 200bolygódugattyús motorGeneral LeeRenault TwingotámadásKriszkeresztbeWildcatEQClefulladSubaru ImprezaamerikaiKovács ÁgiLe MansTucsonVin DieselEscortautómosásRhys MillenOpel AntarapáncélozottSpanyol Nagydíjdűneorosz tuningNissan Altimatekátrányhoonigannissan navaravodkaDan BilzerianTim GáborelbocsájtásADAC Deutschland rallyFerrari CaliforniaJurassic Park918 SpyderSuzuki SwiftHorizonvisszapillantóRolss-RoyceAntonin Tlustaktoyota versogarazs.tvamerikai autóaudi a4Netflixbmw m4jubileumsikertalálkozóausztrálBrazil NagydíjomlásThe Mint 400Lukács KornélDaimlerkiegészítőzeroEksoVest2019LaFerrari Apertafóbiarobotautórolls-royce phantomHiluxAmerikai NagydíjpechMikkelsenferrari enzokémfotókHockenheimDusterelektromos autózásRat RodAudi A2mercedes-benz mlcpoénFenyrmonte carlo raliCitroen C3Racing EditionEclipsesuzuki balenofavágástilosEnglerkigyulladmeganemanőverFootkhanavirtuál tuningFord KugaEliahalálosNissan JukeT-Crosssvédbeszakadt burkolatpalettanyereségVidaTaycansátor8-asMercedes-Benz CLAIATtengerTargaISEric BoullierDavid BrownMadárlicitsprayjet-skiFiat 500LGenesisAwainSnowkhanaláncvízPersonal AssistantelnökmotokrosszjelzőoszloplimbófociinstinctE30premierfrankfurti autószalonnapfénytetőPeugeot 308digital lightBJ BaldwindagadtmunkagépschumacherXJ13Új-ZélandSTösszkerék911 GT3 RSHyundaiXC40Autós eladásokrobotkipörgészúzásAurusjótétP72kétkerekezésTestarossaA5autópályaGTAfelfújhatóRowan Atkinsonautó lopásGarázs TVChevellepro-tourersebességHummerViper SRTbicilisLettországfanyomtatásGordiniGumpertFrank SinatraXLykanForma-4sylviaGRLaguna Secatankolás34 órás versenyMcLaren 12cpumpaSciroccoKAMAZbefektetővesemodellautótestbmw x1nyílStepwayelbocsátáshaszonjárműmodernszakadékErwin WurmKerényi ÁdámreklámPorsche 911 Rrobotizált váltóelnöki ügyToyotakézikönyvIncZFparkolásukrajnaPolestarBertha Benztávirányítós indítóvásárlómentésFRJensenBMW 7táblaveteránáradásgunPriorgázleoparddoppingRange Rover SportX2háromkerekűOpel AdamM6dízel botránytoyota 2000 gttalálmányOlasz NagydíjIndy500alagútSuzuki SX4WLTPGuardSLKsült krumplibuffier4MATICFerrari 599 GTObunkóRS6Maserati 3500GTorosz közlekedésmenekülésDavid Coulthardtrollkráter3DS600lasszóKTMFord EcosportkrosszF12projektorkubaHammanWalmartkedvezményCarlos SainzVFTSfelniNoodleFerrarvideó válogatáskötekedésaromabírságZ06ládaderbitávolmaradásPethő IstvánHondaőzfelfüggesztésTransformersfestésstop táblaSUV205Landwindkisautójaguar f-typeautosautó rongálásautótolvajJerezBelgiumModel YCorbellatireflekszi5DronekhanaSigdsrallycars coffeKia RioToyota S-FRnapsütésHyundai i30AccordKlaus Frohlicpörgetésland rover discovery sportland rover discoveryMarbellahókotróF5SenatT-Rocrinocéroszcrash testokos fényszóróTokiói AutószalonbicikliútMexikóErzsébet királynőImolalovaskocsiEtnaraktárösszefogásategoOpel Corsaromán autóelakadásféktesztkilökelveszverossz útfurcsaságroncstelepwalter röhrlDRIVE PILOThomokvihargazdagDodge HellcatSRT ViperHonda NSXIrmschertűzcsapValetRed Bull Ringjean-claude van demmesunyiMegane RS TrophytörvényEurosportCamarokéselésFerrari 599 GTBrx8Keszthelyi VivienrandiPutyingokartveszteségKlassen488 PistaLancerüvegkárablaktörlőszarvasR8 SpiderNissan Skyline R33MaseratiBob BellBobJari-Matti Latvalae-GolftesztRon DennisExplorer STlánybajorrepülkivetítőBreitling Jet TeamSiennaCaymanLancer EVOSLCTOP10sütielgurulPorscheAWDTrophy TruckmentőakcióQVSuzukaNicolas CagePorsche 993MG ZSx6Koncz GábordefektkisfilmDaciacsodaajtóDemonAMG GTporsche macanmelegrepülő autóVolvo XC90Kínai Nagydíjmezőgazdaságlefoglalt autókInsanitylimitáltEurorallyfigyelmetlenvakvezető kutyapolitikaeladakG63elszabadult járműTouristenfahrtNissan GT-R R34LaptimingTwingovizelágySzlovéniaBMW 3 GTrendőrségMatthew CampbellMehdi BennaniSlovakia RinggyárleállásátépítésClarksonHenessey Venom GTNémet NagydíjönvezetőRimacháborúluxusgreenlineautó eladásskylinehajléktalanApertaluxuscikkT1autós üldözéskézifékSibiu-raliGenfumbaurágcsálósertésNissan Almeraterrorsebastien ogierRolls-RoycejátékkonzolS-EditionkoppintásKia NiroaszfaltprototípusultraibolyaoperatőrF2Johannesburgkompakt autóJohn Cooper WorksR8téli közlekedésszimuláláshyundai i20Kia PicantoAyrton SennaKakucslowriderolcsó márkaszarkaSpykerBJtáncF8 TributoapokalipszisJean Alesikereskedőúj generációbalesetFiathumorosEmilyhibaSaab 9-3SSDoritosmázlibiztonságszigetLexus LF-SAkiszivárgott képhot rodBoxsterszimfonikus zenekarKancsár FerencbérlésTechnicShelby Daytona Coupevolkswagen borawellnessversenypályaSuzuki KizashiBlazerKlausz KristófkerítésWintercontactHoonigansMNASZvilágrekordautókulcsZumafarmerevolúcióford thunderbirdelmebetegVenezuelaMaserati QuattroporteleggyorsabbColins CrestWill StevensBMW 1602késkötélhúzásGTrosszullétTwitterwtflancia deltapanzióherbiejégkaparó24hszelfiLPSemaFerrari F40 LM BarchettakardiológialimuzinJanner rallyHyundai i20 WRCFord F-150villanyautógázüzemű autóFormulapattogatott kukoricaArany KormánykerékMazdaspanyolconvertibleFranciaországHonda CivicFiat 124 SpiderszénaPlaystationAcura NSXDetroiti Autószalonbritish greenOpel KadettmárkakupaTesla Model 3bambuszStingerRoberto MerhiCountachkisteherautóPorsche 911 GT3kultikus autóMHalid AvdagiclízinggesztusVorsteinerF50gyerekJaguar XKR-SMercedes-MaybachátlagSmarttéli gumiofficialvillámlásCanepaJozef Kabanszerkezetmosó959rajtkínaTFSITacomaGhibliBloomkörforgalomhúzásGoodwood Festival of SpeedYpres-ralistretchSteve JobsegyezményEF7S65fröcskölkülönösvirtuálisráfutásvicces videógyorshajtásintruktorNismoSixtpaul walkerfilmessípályaZengő MotorsportDél-KoreaMelbournelángokkerékvetőgyászhíregyterűliepája-raliünnepi modellMercedes VitohőkamerarakétaMercedes S-osztálymercedes-benz c-osztályHumveeGPStotálkárCullinanprofiMad MaxSCCDurangoautómentéstilosban parkolásTiguanpedálpaintballmotogpKarsanOpen GTarany fóliadunakémfotóhibrid autóFord MondeoCorvette Z06akadálykormánycsomagdizájnstúdióSuzuki AltoGT40Chevrolet Camaro5008hírDacia Logan MCVdriftbringásélőnői sofőrLamborghini UrusAlfa Romeo 4CturánV12fizetősChargezombiRomániaretroautóactrosanimációsBambooJaguar XFRoad Americatargoncaborzteherautóhalottas kocsikutyaWorld Series by RenaultkapacitásLamborghini HuracanPortugáliaAero 8Mercedes E-osztályISISbenzinkúthangMercedes-Benz E-osztály44csúszásbetonkeverősínvolkswagen jettacaddykárosanyagrobbanbioüzemanyagmenekülEl CaminoSebastian VettelStelvioMartin Caceres720Solajfoltbiztonsági övkukásautóMercedes Maybach.hivatalosMichael Schumacherrush hoursólyomspecialNascarAfrikaMaserati Levantevolkswagen eco upvárosi miniTCR EuropeablakmarkolóDodge ChallengerpolgármesterSecurityNyirfás JuliannafelajánlásPepsiMotorslángtetőBalebüntetőféklincselésmercedes-benzW213VettehibridautóWSRmackóautósportKOERUvilágításjótékonyságTAG MotorsportSLS AMGmajdnem balesetpályanaphuligánokgyalogoshard topInfernoültetésidiótaPeoplePeoplebatmobileszállításcserbenhagyáskétkerékTyler WitteNémet túraautó bajnokságösszehasonlító-tesztJannarellycentenáriumPro CeedSzilveszter rallyHonda Jazzspanyol autóMitsubishi G4DB9eladó autóCadillac CTSlexus nxNissan Skyline R34Volkswagen PoloPiquetAudi S5GoProillegálolajcserePosaidoncadillac devilleTieVilágbajnokságPHEVfacebookalkalmazásSeltoselefántújjáépültMercedes SLS AMGRXNordschleifevárólistareflektorMcLarenköltözésChevrolet Impalagyilkossági kísérletvizes útMP4-12CbiztosítószekérRWDhibridDaytonafisker karmaI8rollerkatonákrombolásalternatív üzemanyagbevásárlásáldásMcarenszaltóVila RealjárdaEcoboostszélvédőmosóbajor autóSherpbiztosításutcaHofmannBeppo HarrachvideójátékszedánhomoktrailerRSQ E-TronijesztésGiuliaFiat 500svéd piacgyőri Audi-gyárChevroletszupersportkocsibunyógyorsításJettakameráshirtelen kormányhelikopterRaptorMotorextartályközlekedésdugóEVCoca-ColaMitsubishi Outlanerlada 4x4Porsche Mission EToyota Yaris RSzúzdaC8rondaMOL488lábbal vezetinternetbejelentésizomautóunboxingOpel Adam RallywrcBlackMission EelőzéshányásdrágulásSVVolvoOne:1Q60GyurtaF430SennaOlivier PanisGLBkésésutasításMagyarországteaserMercedes CLARCPosrcheAveoNicoXD3PCBentley Continental Flying SpurP1Red BulltorlaszGrand Dusterváltósteve mcqueenHummer H1Arab autózásbetonbúcsúsütiszörnyhihetetlenBAICTitan XDKomáromFord Fiesta RS WRCR34kínos esetbentley mulsanneEurópa NagydíjLincolnMercedes GLEfurcsa járműelektromos sportkocsiKim DzsongunSebatien Loebkályha24 órás versenycsehLanciaVWVolvo C30hangvezérlésüzemanyagGMCámokfutáscélkoreai autórendszámmásoláshumotrobbanásA45CX40superquadkapszulaZotye458 SpecialeLada VestaAudi Prologue Avant458Ausztrál NagydíjájuláskamikazegyalogosvédelemEurosol-Honda Civic Type-RÍrországvadnyugatAsconakorlátozásMGJaguar XFRautóbemutatóMarconistorage findring-txiSAS IrisMazda CX-9Bentaygaszembe sávéneksúlyelosztásAudi A8 L ExtendedgolyóSilverstonetrolibuszátadáscinematörök közelkedéshódmezőrületvasúti átjáróSebastian LoebGladiatorrönkszolnokalvásDaniel SordoAMGCsehországautomatikaRoad RoverHoonicornbevásárlókocsiUsain Boltgépi mosóGhymkhanaleszállásIED Syrmaszelektív hulladékbörtönluxus termékörök garanciajótékonykodásShelbyBruno SpenglerFerrari 355 S Spiderjapán autómercedes-benz s-osztályClimbkhanaelektromos autóbarátnődrogvásárlásbobpályaKikiSkoda múzeumerőszakVolkswagen GolfgyáriaranyvideószállodaBreitlingMotkány8CMotegihajónissan leafJänner-ralilezárásJaguar X-TypehatótávPetersentaxiZ5Vida JanireggeliOliver BlumenapenergiaFCASebringKTM X-Bowcsaládi autóChicheritvonulásNürburgringmegelőző filmlisztMinibigChevrolet CaptivaMichelineséskamionOPCnyereményjátékRufGTBönvezető rendszerbaktériumSmart CabriofegyveresekautóútűrsiklóautmoataWalter CsabaAlpina B3EvoqueX6MburnoutSzingapúri NagydíjjavításRallydiszkófalsefalseimprezaMagyar Termék NagydíjChiron SportLandauletbuszmegállóBessenyey Zoltán

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.