keresés eredménye

verseny

videók

A komplett Eurorally mezőnyt kiszedte a rendőrség

Az Eurorally rendezvény résztvevői közül néhányan versenypályának nézték a német autópályát. Nem válogattak a német rendőrök, minden egyes autót egy parkolóban éjszakáztattak.

cimkék: rendőrség / verseny / Eurorally

Lamborghinivel versenyzett a rendőr

Amerikában egy Lamborghini és egy rendőr versenyét sikerült levideózni. Természetesen azonnal felmentették az érintett járőrt, a további felelősségre vonásáról még nem döntöttek.

cimkék: Lamborghini / verseny / rendőr / amerika

Drag verseny kicsiben

A távirányítós autózásban rejlő lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. Van, aki drift versenyekre jár a spéci játékszerével, mások pedig gyorsulási versenyre járnak velük esténként.

cimkék: RC / Drag / verseny / éjszaka

Versenyben az igazi és a virtuális Type-R

Ma szerencsére az autózás szerelmesei virtuálisan is elég jól ki vannak szolgálva. Ott van például a Forza 7, ami megfelelő beállításokkal egy egészen valósághű szimulátor. Na de egy profi gamernek sikerül megvernie vele egy igazi versenyzőt egy igazi pályán? Most kiderül!

cimkék: Forza / virtuális / verseny / Honda

Sportszerűtlenség és bosszú a motorversenyen

Egy utcai motorversenyen lehetünk szemtanúi annak, hogyan is érvényesül az utca törvénye a versenysportokban. Kilöktél a pályáról? Akkor én meg úgy ütlek le a motorról, hogy azt még nézni is fáj.

cimkék: motor / verseny / utca / sportszerűtlen

Elszabaduló indulatok a versenyen

Amerikában egy igen sajátságos autóversenyen szabadultak el az indulatok egy kilökés után. Először csak a kocsijával mászott rá a riválisára az egyik versenyző, majd rendes közelharc alakult ki pillanatok alatt.

cimkék: baleset / verseny / verekedés

Balesettel végződött az utcai verseny

Egy 1300 lőerős VW Golf és egy V10-es motorral szerelt BMW M3 kezdett versenybe, ám a bajor vas sosem érte el a célt. Mondjuk amúgy sem lett volna esélye a győzelemre.

cimkék: baleset / BMW / verseny

Versenykamion a raliautó ellen

Szerinted egy Kamaz képes alaposan megkergetni egy VW Polo WRC raliautót az erdőben? Itt egy látványos videó a gigászi küzdelemről!

cimkék: rali / kamion / verseny

Verseny helyett roncsderbi

A két pilóta nem várta meg a verseny leintését, már a pályán elkezdték lerendezni a kettejük közt kialakult nézeteltérést. Még a biztonsági autónak is menekülnie kellett.

cimkék: verseny / roncsderbi / idióta

Átrepült a kerítésen

Elég stílusosan hagyta el a pályát ez a verseny buggy. Egy szép bukfenc után alapvető lazasággal szökkent át a kerítés fölött.

cimkék: baleset / verseny / repül

Két ezredmásodperces különbség a célban

Igazán izgalmas befutó született a hétvégi Indy Lights futamon Indianapolisban. Két ezredmásodperc a különbség csupán az első és a második helyezett között.

cimkék: Indy / verseny / befutó

Majdnem felborul a Porsche versenyautó

Silverstone-ban majdnem sikerült bemutatni a lehetetlent. Egy Porsche 919 Hybrid versenyautó fordult át majdnem a tengelye körül, de a versenyzőnek mázlija volt.

cimkék: Porsche / Silverstone / verseny / baleset

Verseny közben törik el a felni

Egy igen gyors kanyarban eresztette el magát a Honda S2000 felnije. Az anyagfáradás elég aggasztó dolog, ám a pilóta reakciója valami zseniálisan jó!

cimkék: baleset / verseny / felni

Óriási sebességgel a betonfalnak

Alig heverte ki a világ Alonso horrorisztikus esését, máris itt a következő csodával határos megmenekülés. Egy Ferrari vágódott a betonfalnak 250 kilométeres óránkénti sebességgel.

cimkék: baleset / Ferrari / verseny

Nagy csatából nagy esés

A BMW pilótája egy kicsit túlvállalta magát, amikor meg akarta előzni az Opelt. Nem kellett volna, most újra kell építeni a kocsi hátulját.

cimkék: baleset / BMW / Opel / verseny

Mindent visz az első!

A versenyző nem csak simán célba ért, hanem elvitte magával a "cél" feliratú molinót is. Az eset pikantériája csupán, hogy az egy jó 3 méteres magasságban volt kifeszítve.

cimkék: Buggy / humor / verseny / cél

Drag gyorsulás belső nézetből

Kíváncsi vagy, hogy milyen lehet belülről átélni egy gyorsulási versenyt? Most egy 7000 lóerős vadállatba ülhetünk bele egy futam erejéig. Ne pislogj, mert lemaradsz a lényegről!

cimkék: gyorsulás / verseny / Drag

Mi ez? Quattro!

Az Audi Quattro hajtása ma már egy külön fogalommá vált. Miért? Azt hiszem, ez a videó mindent megmagyaráz! Nincs lehetetlen!

cimkék: Audi / / verseny / sípálya

Virtuális verseny a valóságban

Szerintem nincs olyan ember, aki legalább egyszer nem próbált volna ki valamilyen autós játékot. Azt hitted, hogy az reális élmény volt? Tévedtél!

cimkék: verseny / VR

Ferrari F12 alázás Audival

Egy Audi RS7 áll ki a Ferrari F12 ellen. Természetesen nyert volna a Ferrari, ha az Audi nincs alaposan feltuningolva. Így viszont más a helyzet.

cimkék: Ferrari / Audi / verseny / Drag

Veri a mezőnyt a klasszikus Porsche

Egy 1977-es Porsche volánja mögött mehetünk pár kört a híres Laguna Seca pályán, ráadásul igen szép tempóban. Nem is tudnak nagyon mit csinálni a többiek.

cimkék: Porsche / verseny / Laguna Seca

Lökdösődés a Nascar versenyen

Úgy látszik, ma már egyre könnyebben szakad el az a bizonyos cérna a versenyzők fejében. Most egy Nascar versenyen lökte ki az egyik versenyző a riválisát.

cimkék: Nascar / verseny / lökés

Biciklis kenődött fel a Porschéra

Egy amerikai bicikliversenyen történt komoly baleset. Az egyik versenyző túl gyorsan érkezett meg az egyik kanyarba és nekicsapódott az egyik kísérőautónak.

cimkék: baleset / Porsche / verseny

Gigantikus bukás a motorversenyen

A start után nem sokkal esett nagyot Casey Stoner. A hírek szerint beragadt a gázkar, a versenyző pedig nem tudott az aszfalton maradni. Néhány töréssel megúszta.

cimkék: verseny / motor / baleset / Suzuka

BAC Mono kergeti McLaren P1-et

Egy nem mindennapi csatának lehetünk szemtanúi. McLaren P1 csapatás a BAC Mono ellen. Mindkettő vérbeli sportkocsi, ám mégis más területen jók.

cimkék: Bac Mono / McLaren P1 / verseny

F1-es autóval az utcai járgányok ellen

Benned is felmerült már, hogy miként végződne egy F1-es autó csatája két utcai ellen? Most megnézheted. Mondhatni semmi meglepő nem történik.

cimkék: F1 / Honda / McLaren / verseny

Boxkiállás több verzióra

Vajon az autósport minden ágazatában ugyan úgy néz ki egy boxkiállás? Persze, hogy nem. Itt egy videó, mely rávilágít a különbségekre.

cimkék: boxkiállás / verseny / Indy / forma-1

Motor a Megane RS ellen

Milyen az, amikor a versenypályán találkozik egymással egy őrült motoros és egy hasonló beállítottságú autós? Hát ilyen!

cimkék: Nordschleife / verseny / motor / Renault

Pórul jár a pályán csapató civil autós

Nemrégiben a Baja 500 futam közben ment be a pályára saját autóval egy olyan ember, akinek ott semmi keresnivalója nem volt. Az egyik versenyző alaposan megbüntette.

cimkék: baja 500 / verseny / baleset

Horror esés a GT4 futamon

A Red Bull Ring célegyenesében történt meg a baj, amikor két versenyző összeakadt. Eszméletlen, mekkorát lehet esni egy elrontott manőverből.

cimkék: baleset / verseny / GT4

Mindig van egy nagyobb hal

Emberünk azt hitte, hogy ő az autópálya raccsingos királya, de kiderült, hogy nem. Úgy húznak el mellette a "nagyok", mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

cimkék: autópálya / gyorshajtás / verseny

Akiket megcsapott a Nascar szele

Száguldottak már el közvetlenül melletted majdnem 400-al? És egyszerre 43 autó? Akkor még nem voltál Nascar versenyen a pálya mellett.

cimkék: Nascar / verseny / rajt / amerika / autósport

Csoda, hogy élnek Amikor lassan csorogni veszélyes.

Amerikában a Daytona 24 futamon történt egy brutális baleset, mely könnyen a két pilóta életébe kerülhetett volna.

cimkék: baleset / Daytona / Ferrari / verseny / Memo Gidley / Matteo Malucelli

Extreme Hill Climb pillanatok

Főként a tengerentúlon kedvelt sportág az Extreme Hill Climb, melynek pár érdekes mozzanatát mutatjuk most meg.

cimkék: baleset / verseny / offroad / Extreme / Hill Climb

Versenyautó a repülőgép ellen

Ausztráliában a V8 Supercar verseny körül forog az autósélet. Most egy ilyen versenyautó teszi próbára magát egy repülőgép ellen.

cimkék: verseny / V8 Supercar / extra 300 / Holden

Versenyzés közben verseny

Versenyszimulátorral csapatni nagyon jó, ám való életben versenyezni még jobb. Ám mi a helyzet a verseny közbeni versenyzéssel?

cimkék: verseny / Renault / megane / need for speed

Nagy esés BMW-vel

Egy versenyzésre átalakított BMW 130i-vel esnek nagyot a hollandiai Zandvoort versenypályán. Bár igazán látványos az eset, komoly sérülés nem történt.

cimkék: baleset / BMW / verseny
Hírek

Raliautót árul kulcsra készen a Hyundai

A Hyundai a WRC sikereken felbuzdulva úgy döntött, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a verseny technikáját. R5 kategóriás i20-at rendelhetsz bármelyik szalonban.

cimkék: rali / Hyundai / verseny

Itt az első driftes Lamborghini

A Lamborghini nem éppen a drift bajnokságok legjellemzőbb résztvevője. Miért? Mert minden modern Lamborghini összkerekes. Persze ezen megfelelő átalakítással könnyen lehet segíteni.

cimkék: Lamborghini / drift / verseny

Lazítják a Nordschleife szabályozásait

Úgy tűnik megint visszatér a száguldás a Nordschleife aszfaltjára. Az illetékesek ugyanis pár biztonsági fejlesztés mellett eltörlik a jelenleg érvényes sebesség korlátot.

cimkék: Nordschleife / verseny / biztonság

VIII. Balaton Classic

Veteránverseny és filmes autók kiállítása Balatonfüreden.

cimkék: veterán / verseny / kiállítás

Gyorsulási verseny dombnak felfelé

Az arabok már nem elégednek meg azzal, hogy az aszfalton gyorsulgatnak, hanem létrehozták a homokozással vegyített változatot is. Több ezer lóerőt küldenek rá a dűnékre.

cimkék: Nissan / verseny / arab / Drag

II. Balatonfüred Concours d’Elegance

A múlt század ’20-as, ’30-as éveiben megrendezett nagyszabású autós rendezvények hagyományaira épülő program.

cimkék: veterán / találkozó / verseny

Gázolások a kerékpárversenyen

A Belgiumban megtartott Tour of Flanders kerékpáros verseny totális káosz volt. Két biciklist is elgázoltak, illetve kísérőautók is törtek rendesen.

cimkék: gázolás / verseny

Martinival ünnepel a Porsche Limitált szériás 911-es készült

A nagy Le Mans-i visszatérést ünnepli a stuttgarti sportkocsi gyártó, 16 év után állnak újra rajthoz a legendás 24 órás versenyen. A különleges kiadás a Martini versenycsíkjait kapta.

cimkék: versenyautó / Porsche 911 / Porsche / verseny / Le Mans / 911

10. Budapest Classic Grand Prix

A Mercedes-Benz Classic Magyarország Egyesület 10. alkalommal rendezi meg márkafüggetlen oldtimer versenyét.

cimkék: mercedes-benz / verseny
TESZTEK

Félelem? Azt itt nincs. (Speedzone menni Amerika S04E08)

Tulajdonképpen nem más ez, mint minden, amerikai versenyek ősanyja. Ráülnek egy 8-900 lóerős motorra és nyomják a gázt. Elmebeteg felnőttek, csillogó szemű gyerekek: ez mindennél jobb.

cimkék: speedzone / amerika / verseny / Buggy

Ezzel indulunk a 24 óráson. Miután megjavítottuk.

Szép napnak indult, majd kellemetlen délután és pusztító éjszaka lett belőle, de a gép meglett.

cimkék: speedzone / Volvo / Nyirád / verseny

Így versenyzünk mi

Meghívásos versenyen vettünk részt a szomszédban, így jártunk a Toyotákkal.

cimkék: Toyota / verseny / speedzone / Vályi / Vida

Régi új sárdagasztók A múlt örökösei

Az megvan, hogy 30-40 évvel ezelőtt teljesen máshogy nézett ki az autósport? Kevesebb volt a megkötés és jóval több a kreativitás. Mi lenne, ha még mindig itt tartanánk? Hát nagyjából ez!

cimkék: rali / Dakar / verseny / historic
címke felhőSzilveszter rallyColin McRaesafariMaserati Levantebérléspiros lámpa3d nyomtatóskoda 120Z06eladakVida JaniFuriousISKodoeletkromos autóTipoIndyCarrendőrségToyota HiluxsorsROALmunkagépMoszkvaLamborghini VenenoVilágbajnokságChristiano RonaldoDevelMichelisz NorbertGorillazOrlandoJozef KabanlegóVolkswagen EosszemmozgáshegyMaserati GranTurismoErwin WurmszörnyetegáldásMercedes A-osztálybukfencSTszélvédőmosóJean AlesiMonsterTieEnerGForceW213NyirádközlekedésbiztonságIrmscher InspiroQorosdagályrendezvényKTM X-BowaprkolóR8Bútor RobistretchJeep WranglerMANSubaruDemonRimacsztorirobotizált váltósmokeegyüttműködésStoffel VandoorneEliavárosi minidömperkipörgésTesla Model 3kápolnaMagyar Termék NagydíjtulajdonosLa TomatinatávirányításamazonérintőkijelzőRS6AurusHammanTourneo CustomBattistaBTCCmázlistaEscortMini Pacemanamerikai autókupézombiLamborghiniAbu-DhabiKevin AbbringHummer H1ÜvegtigrisDefenderbetonkeverő275húzáslamborghini gallardo911 GT2 RSrokkantkiegészítőVWpickupfüstolajautótemetővetődéstelefonintelligensszirénaElon MuskMinyonhelikopterBMW 503robogósAirbusFRsvédlefulladopel karlFerrariGT3Assetto Corsaaudi q3OstbergForma-3Bentley Continental Flying SpurwcvizelM PerformanceyellowstoneNordschleifehonda integrakínai közlekedésSMSdrágaimportázsiai közlekedésOpel Amperabörtönbmw x1HorizonYamahalexus nxprojektorUH-1nyerészkedésNissan AltimateEvoquehalottas kocsisportlicitForma-224hrendszámfilmes autóknagy sebességlada grantagépi mosóbikinikerékkombi autóóraAustintúlméretesVATHnőkBMW E30 M3parkolásMáltadoppingBentaygahihetetlentoyota 2000 gtmentőakcióvételidiótaAudi A3speedzoneMOLelsőKanadai NagydíjfuvarvonatGLBújjáépültBaleferrari enzoPeopleMercedes CLK AMG Black SeriesErzsébet királynődemonstrációZR1használatiAmerikai NagydíjdizájnstúdióJohn CenaMLBszabályozásMakitaRenault Trafficamerikai közlekedésMercedes GPVolvo reklánmX2TerrakhanaMercedes SLSRon DennisgyorsulásChicheritGran Tourismolada 4x4VeszprémmobilitásDB9offroadpermetezésnézőkCitroen DS5Sergiokihajtóközterület-fenntartóLukács KornélManorHappygázüzemű autóRolss-RoyceLe Mans 24hMount EverestszállítóInsigniasütiszörnye-GolfBlack BearClarksonZöld pokolMercedes-Benz SLSmentősLiberty Walkhirtelen kormányaratásJumpyEcoboost44BatmanméréskrosszTaco BellMercedes CLAAusztrál NagydíjNvidiarobbanarab autóSvájcPárizsi Autószaloncherokeeautós találkozóFalconelbocsájtástélünnepiPekingi AutószalonalkalmazásleopardVignaleNismoF12szabadidő-autóelektromotorlökhárítóautoslaptimeSuzuki AltoJaguar X-TypeAston MartinbruderU2vonulásgalambAMTSVenezuelalovaskocsiLas VegasVelociraptorszínekCadillac CTSKoenigsegg Agera RRufFord F-150KlassenXC60kiszivárgott képSebastian LoebmelegedésNestor GirolamiPorscheMitsubishi OutlanerAston Martin VulcanSpykerForma-4HaasKAMAZgumiszalagspecialpedálTraficpénzszállítóautósportChevrolet AveoÚj-ZélandSwiftJosh CartufékpadML63 AMGelektromos autószékSmart ForFourStelviojelzésGPStávirányítós autóretroelőjegyzésKetterer ContinentalGMC SierraEclipseAnton YelchinCadillac ELRToyota SupraBZszociautotalalkozoGT4V8 Supercarkit carInfernohójárópechjogHillclimbpostásQVTargaShelby Daytona Coupevirtuál tuningtáncürülékátadáshíd cserementésGiulia QVgörkorcsolyasteve mcqueengyáriVW GolfSLKMarconiHonda erabláskatonákOliver BlumeWintercontactjárdaleleplezés3DLaptimingKarinabuszmegállóAudi A8 L SecurityDurangopaintballarmageddonVarekai720SPorsche 911youngtimerGeneral LeegördeszkaHyundai i20 WRCHyundaiMitsubishi G4szingapúrharcLamborghini DiabloletartóztatásfurcsaságültetésrészedApriliaInfiniti M30dgyászhír812Santa Feland rover discovery sportCorvette Z06Alfa RomeoAxiálünnepi modellMogyoródrx8hackelésteherautójó emberKen BlockegyterűbikaExplorer STBMW 4 Gran CoupéNAAFmárkakupaMcLaren P1AccordtragédiaijedtségWestfield MegabusaRoberto Merhidízel motorATS-VSzlovéniautcateljesítménymérésSciroccorolls-royce wraith4ShanghaiBMW 4-es sorozatinstinctPorsche BoxterkamionosMad MaxhullámfelahegyreLykan HypersporttrutyiactrosFerrari F40 LM BarchettaPokemon Gohanninenpulykatrack üzemmódvízNew JerseytruckOne:1WranglerugratásAudi A2Kia NiroKia Picantogreenlinem5Mehdi Bennaniflame warSebatien LoebNikolaSAS IrisBMW 7Mazda CX-9TouristenEmilyromán közlekedéspályarepülőzebraAMG GTráncfelvarrásnyújtott karosszériaFestival of SpeedChevellekisteherautóRolls-Royce Wraith CoupeSuper TrofeohatótávS65sólyomingyen autóvadnyugatGR Sportfelvásárlásalfajarri-matti latvalakajaRedJet5008kijelzőTitan XDÉv Autója 2017Ferrari F12 BerlinettaLada KalinacserbenhagyásSenatjames bondViper SRTkamionsofőrkoreai autóoperatőrautótesztkisfilmford kaX6Mbrutál esésLada PrioraMercedes SLS AMGLamborghini Veneno RoadsterprojektGiuliaPeugeot 208SRT ViperForza Horizon 2RenntechgyalogbombaelőzéskalapácskamerásPace Cargyorsasági obPorsche 911 RG63 AMGMercedes-Benz CLAGT2ring-txiegyezménygyalogoskábítószerstopARTszénaMartn ProkoprajzGhostsordoreflexcitroen c-xrtaxicseh autóokos fényszóróBMW 2 Active TourerkályhaMonacofarmeresteEurópa NagydíjJensen InterceptorhumorboxkiállásbalesetInfiniti Q50RedTada TecujaLincolnRoad AmericasziklaRollstankPeugeot 206Gumball 3000R32Lada Nivatúraautóvolkswagen eco upGTBdiszkóS600EMCNissan IDxcsaládi autóBMW I8M8tolvajzsenialitásTAG Motorsportchris MeekeAusztriaOpel Adam RallyDaytonavolkswagen boraChargerRSRautós üldözéshűtésdudejövőképdragsterHonda 2&4gyújtogatásCiprusedukációégő autóNémet NagydíjBuick RivieraszánkóerősTouaregYeongamKazahsztánmobiltelefonKodiaqSport SVRNagy FutamHenessey Venom GTkarácsonytrailerautó rongálásSpongya Bobjó sofőrAurus SenatLand Roverlopós autóreakciógyűjteménylopott autóJames MayállatKefo MotorsportFootkhanaRally du VAR 2012hangfalKancsár FerencCrewezsiráfOpel AntaraMaserati QuatroporteBMW M2ferrari 458 italiabiztonsági övAlfa RomoebalhéAlex ZanardirongEQCnyomtatottadásCullinanizmozásrolls-royce phantomkoppintásjapán piacbessenyeyWolfsburgToyota EchoClimbkhanaModel S60Red Bull Ringbolygódugattyús motorkazárOlaszországCygnetOpel KadettAfrikaclioDannyquadskiVolvo XC90labradorFittipaldiGenesis458 SpecialeRClezárásGenesis G90bakiVolkswagen Jettajapán közlekedésélőtraffipaxMcLaren MP4-12CDronekhanaorigamifeltöréspókszörnyXJ220mocsárBMW M3Fernando AlonsoRally CupKadjardrónfűnyíróCitroen C4 PicassokamikazeVolvoSamsungTushkanovaKia RiohaszonjárműSibiu-raliMonzaAMGV12versenygumiapafiat. fiat 500ChicagoVRISISMercedes-Benz G-osztályAdria CennihalálGyurtaeszméletlenSkoda múzeumbeszakadtNissan MaximafotócsomagszállításMitsubishi LancerPolestarFiat PandaszenzorLaFerrari Apertafaturán frigyesSiennaKomáromszabálytalankodásrevansbentley continental gtkólaRallyehot rodbivalySigdsrallytűzcsapsikerláncMotegiejtőernyőFord MustangUltramásodszorATSpápaVivaroSirokwörtherseeKharitonincsattogásMercedes VitoreflektorZacariaSkoda OctaviaBullitgumorToyota TundraÉv autójaDragon Mountainhavas útPeugeot 508költözésMacan STimo Glockdízelautósorozatrali-európabajnokságFinal Fantasycars coffeKikijelzőoszlopnévvolkswagen jettacaddyjwrcX-TrailLa Voiture NoirePiquetMarvelszembe sávGrandland XKarsanösszkerékSkoda Octavia RSautó eladásT1donut4MATICMBeppo Harrachévnyitóegyterű autórosszullétversenysportMomkhanagyorsulási versenyRolls-RoyceKecskeméti Balázsstartbritish greendonington parkMercedes jövőHollywoodfóbiaamerikai humorAudi Q2forma-1Motorscadillac deville4x4formaelszabadulFerrarsivatagbarn findárokHongkongToyota S-FRporcheColoradoTataAutopilotbadassPaul di RestasípályaOslogyerekülésemissziós botránySolbergpolo r wrcdigitálishosszútávú autóversenySpecialeConceptFormula StudentLandwindbűncselekménybolondF430VectralépcsőGT-86Ámon OlivérbesirtunkRat RodsebességHonda Civic Type-RmodernRali OBMikkelsenőzLummahibaHonda Civicoszlopparkoló asszisztensrollerSLCJohannesburgToyota CorollaMercedes S-osztályMarbellaelőzeteshóemberzsúfoltságnissan navarabringabaseballCessnaG63oldtimer találkozóScoutturánFiat 500hőségWalter Csabamercedes-benz c-osztálydunatorlaszStingerMitshubishisportszerűtlenködBlazeramerikapörgetésraktárFenyrMatthew CampbellgyárleálláscsempészetFerrari FXXMercedes Maybach.bambuszlevegő meghajtásautómentésRWDOscherslebenEtnaMasterüldözésBMW X6Hyundai i30tesla model xRapidEesésdugóautóipari visszahívásPersonal AssistantAero 8spanyol autóMercedes-MaybachEsteban GutierrezLotus SUVbűnözéskésési3burnoutNicolábbal vezetGeelyreggelidacia sanderoHoldenHennessey Venom2CVLeaf RCAlpina B12XC402019elszabadult járműKalashnikovAWVFerrariPeopleRubiconCentenarioHummerToyotaVlagyimirE63 SschumacherVolkswagenMercedes EVO 2BaldwinB11lyukmázlitöltőLPVolvo S70 RDavid BrownAgera RSszenzációkereszteződésValenmedveatvAyrton SennaMarchionneAMG GT RelmebetegMichael JostkanadaGTsportkocsittáblaCorvetteBarbietehénolasz autóLettországSierrahuligánokbanRadicalFiat TipoleállásbakancslistakonzolBambooprofi3-asautókiállításbírságLiveWirevasúttávirányítós indítószaltóCsehországkerékvetőmeglepetésyovárólistarendvédelmi erőkSpirit Of EcstasyQ6Road Rovers60Mercedes S-classnői vezetőtúraautó világbajnokságLancer EVODodgeMercedes-Benz M-osztályFord Fiesta RS WRCkétkerékLMSMaserati QuattroportedaruVorsteinerFord FocusWildcatSata-ralicentenáriumfigyelmetlenStratospalettaE30hooniganjégesőMP4-12CVolvo C30búcsúPlaystationRed Bull RacingprototípusHuracamzúzdabiztonságKia Ceedszellőző570ShumorosLancerSkoda CitigoKim DzsongunOpel AstraW MotorstrolibuszkezdőPHEVcars and coffeautósüldözésGhibliWTCChangutánzóJaguar XKR-SproblémaManor MarussiaJakus TamásS10kormánylazavégső állomássunyilancia deltaVolkswagen PhaetonCountrymanHunGarianboxerUSAepilepsziavilágrekordbuffierBugatti Gangloff Coupeorosz autóJapán NagydíjToyota Yaris RSofficialMax MosleyfelvonulásversenyönvezetőVFTSS1Skoda FabiabicikliútNascarorrszarvúKlaus Frohliccobra 11távolmaradásMinibigultraibolyaVolvo S90HondakapszulapénzvészfékJaguarmikrofonbencejátékkonzolbajor autóPeugeot 308eladó autóWald InternationalQatarversenypályaVolkswagen Up!büntetésMotorexLance GilbertsegítBloomSilverstonei5gurulfesztiválFord F150Trans AMhot hatchluxus termékSzingapúri NagydíjF8 TributoMagyarországszarvasolcsó márkaMarine EditionkersMulholland Drivevakvezető kutyaDodge RAMMicheliszevolúcióAEC Routemasterangol autóStockholmBelgiumLykanátnevezésAmbienteRenault TwingoAlfa 4CForzaidőmérő edzéshalálesetévfordulóCsillagtúrafrankfurti autószalonMercedes GLEfavágásbalesetmegelőzésVilnerbénázásbatmobilekivetítőTobias Moerssofőrös autóFelix Baumgartnerm1raRubens BarrichellopótkocsiOlivier Panisátlagszelektív hulladékSochiFerrari 599 GTOtérképkölcsönzőgyorsaságiKovács Tamásroad rageHockenheimlimitált szériaBrillianceprofitNissan rekordvillanyautóArteonvadászatelektromos UTVkubaTrustrobotizált autóEnglerPriusTakataCardokWaymoPumaRenault Clio TrophyFrankfurtFedExbukásSportwagonÍrországDucatovilágításminiszterelnökBac MonoMarchionnaszarkahomokviharSennaszállításelszállításM4 GTSRenault Cliogyorsasági motorreflekszgarazshackerFord RacingbenzinkútCanepahavazásAudi SQ7lánykérésNissan Skyline R34vasúti átkelőjean-claude van demmeautomata váltóGódor BarnalistarasszizmusCadillac Escaladehajószupersportkocsiszigetbmw 507balesetekgyújtogatóJanner ralikátyúSvédországMonacói NagydíjdurvaSixtshowelőzzuhanásCitroen DS3WRCRenault RScserekameraBitter SándororoszAIDSkergetőzésvéletlenGRfisker karmastatisztikaMicramorgan500eGuinness rekordelektromos autózáspolitikaskoda superbHalid Avdagic2013autó lopáséjszakaSpyderhollandlowriderdöntőepizódékszerShelbyautós jövőBMW Z4liepája-ralijávorszarvas-tesztbabapoénPuskádi Jánospeugeot 208 gtiBuickFanatecforró vízJurassic ParkJaguar XFRFord RangerbefutóGrand Dusterorosz tuningkipufogómenekülviccGamesconnyirfasWill SmithApplefiskerscooterúj generációbmw m5unboxingMáriapócsharrachporsche 959VelarpusztításAcura NSXBMW X5foghúzáslángszóróaudioi30 WagonBruno SpenglerMiguel MolinaValettartályForma-1 Spanyol NagydíjüzemanyagJaguar XFR-SArab autózásMichael SchumacherPaul SwiftinternetprémiumautóMelbourneGarázs TVszilvszter raliford c-maxselfieSuzukiLevanteelszaladVerstappenlopottSeatrichard hammondPepsiGumpertDodge DartApollonissan gtrMarcus GronholmMcLarengyalogosvédelemAston Martin CygnetMick SchumacherMr.BeanmosóOlssonMartin CaceresSportsZotyeEspadaneuvilleIndy 500e-NirozeneáradásGTAszlalomelefántidősrally du VARpeugeot 308 swPorsche 993szedánhivatalosépítkezésCayman SRS200motorosnapelemWRC3StepwayhódmezőrületlimitálttúlkeresletSLS AMGállrendőrSecurityKoenigsegg Agera HHrakománypanoráma tetődizájnercrash testDC ShoesVidaszimulálástaplócsúszós útBreitlingNissan NV 200Delta HF IntegraleAveoFiat 124 SpiderAudi A8 L ExtendedidőjárásVaughn GittinAutós eladásokCadillactéli gumiEksoVestJeep CherokeejubileumDodge ChargerCX40AlpinadagadtDél-AfrikaSinsheimFerrari 355 S SpiderQoros GQ3kínai piacszondamegszorításarabFlameNASAAthénszakadékköztisztaságSVIRCkörnyezetvédelemR34belsőátverésillegálautómosásSemaQoros 3Audi Prologue Avantkompakt autóbontásViperrenault talismantolatásterepezésYouabian PumacigiShelby GT350RCaymanProteamesküvőDacia DustertámadásBelga NagydíjlakóparkMazda MiataHotwheelsBahraini NagydíjJanner rallysprayMarioBYDszalonwrcvírusBentleyNYPDVetteKoncz GáborBlackautókulcsMercedes C-osztályPetersenLadaContinentalGLEvandalizmuspisztolyhangvezérlésőrületrégiMercedes-Benz E-osztályHoonigansroncselnökkézikönyvblack fridaytörök közelkedéstornádóráfutásGazoo RacingRaptorforgalomBarum-ralitévéModel 3SebringMonte Carlo rallyautópaul walkerMazda CX-5NorvégiaTalismanGT-Roroszországgyőri Audi-gyárenzo ferrariCars&CoffemezőgazdaságautótolvajFCABMW X4volkswagen golf sportsvanbiztonságtechnikaRomániaTacoma488 GTBIndiai Nagydíjtéli közlekedésJannarellyD3 GroupGoodwood Festival of SpeedBMW M760Li xDriveKonaSuzuki SX4közúttrükkcélgépmotorosrendőrromán autótitániumAmpera-epáncélozottYuliannacélMiataKerényi ÁdámmandzsettagombvisszapillantóSupermanHeritagerugóFord FiestaEasytroncitrollbüntetőfékNicolas CageijesztgetésBMW 5-ös sorozatBJCompassXVszörflada samaradrogQ60kávétargoncabátorland rover discoveryUTVRoushGMC Yukonautomatikapiros959Robert KubicaFiatBrexitiphoneHungaroringBarcelonaeladásbankautomataFiat 500LGuerlain ChicherittankolásjégSaabtechnikaautomatarottweilerkeresztbebestsellerA9F50humotPistastreet racearanyCarlos GhosnBoston reptérsvéd piac8robbanásextra 300BMWMaláj NagydíjakkumulátorszőnyegPethő Istvánbiztonsági rendszerSubaru ForesterZafiragyanusítottMercedes E-osztályTSIapplikációzeroBMW 1602gyártetőRTRpremierbarátnőHong KongEurosol-Honda Civic Type-RLe MansBMW 3 GThalottaskocsilövésnői sofőrEl CaminoWankel motorX1paprobotközterület-fenntartásmegsemmisítésX5Mkarcmercedes-benz econicfelajánláshalálos irambangarazs.tvflörtkombájnspecifikációkIFAizomautógyorsításroncsderbiTrabantAudi TTGT 4ördögszekérskylinerossz útZumahistorickörforgalomplázaautógumiSebastian VettelDacia Logan MCVsertésSkodaHyundai VelosterRangerdrámafestéscsajozásRenault MeganekereskedőOpel InsigniaBMW E30fegyveresekWTCRP1kulcsAll-TerrainMcarenfejlesztésNissan Silviaford galaxyIED SyrmafelnirekordI8Orosz Nagydíjorosz közlekedésdacia loganR2pengepassatExclusiveKatanaProject OneSwift Sportelektromos sportkocsiBrit Nagydíjde tomaso panteratahóhelyszíneléspieter tsienbobpályadodzsemkarmaDBX3008driftSvéd raliénekCarlexOutlawMercedesCrystal HooksKovács ÁgiNeymarangol közlekedésPhaetonjelenléthangszelfimosásHiluxHuayrasütiszállodamonte carlo ralisátorhangprojektorRali VBkisvasútItaliabejelentésKeszthelyi VivienalagútborulásFiestaMike Trout350zretroautóautóútplatformKatarQ5alvázangol motornyári gumiNissan MicraPutyinkráterbérautótávolság911 GT3 RStűzoltóIndy500felfüggesztéskutyapályanapReal MadridPeugeotCross ConceptDieter ZetschegumiégetésdarázsLATaycantechfekvőrendőrIsuzuelektromospokolElektromos motorSUVrányitássubaru wrx stiKia Forte Koupe-tronkémfotókAnniversaryTiguanBMW 8lóerő harc992Nissan GT-R R34SRTsérülésbrutálMadárpattogatott kukoricatestYarisCoca-ColaOpel Zafira TourerGuerlainmacskazúzóChevrolet CaptivaJustin WilsonAlfa Romeo 4CErzsébetBMW 2-es sorozatford thunderbirdmanőverfelfutóSuzuki AuthenticsVenom F5off-roadNissanBreitling Jet TeamB2reklámtüntetésBZZZWRX STIkilökésvezetésföldcsuszamlásKimi RaikkonenmeganePur BlancmárkaADAC Deutschland rallyaroma458 Italiasült krumpliarany fóliaForms-1öregkabriómagabiztosságMercedes G-osztályMinimorobotautótávirányítósújPepsi MaxgázolásMlada Boleslavbiztonsági autóMexikóakadálystadionXJZ5kínai autóJensenjótékonykodásMarco WittmanSuperfastCarlos Sainzmajdnem balesetbéreltcsalásSteve JobsdűnetitanGinLand Rover DefenderKertész KrisztiántotálkárFerrari 599 GTBSuzuki VitaranyereményjátéklelepleződésVolkswagen TouaregmodellfrissítésSuperbikeleszállástengerKlausz KristófModel YSmart Cabrioleggyorsabbjason stathammurvaGuardrajzfilmVolkswagen PoloGTORange RoverKaroqA-osztálykigyulladchevrolet cruzeveterán autóLexus ISsávtartóCaliforniabmw maasaicatilalomMuscle CarMclaren 570SDoritosfelfrissítésrendőrautótrident iceninagymamacsehRacing EditionChryslerVolvo modellEVOfizetősT-Rocsubaru wrxDaniel RicciardotanulmnányPosaidonBertha BenzfurgonSan DiegoSuperleggeraszerelőrali-világbajnokságkorlátozásvideóbmeutatókonvojStellakaszinóstábInterlagosBuggyForma-1 Bahreini NagydíjRhys MillenlángokOpel CorsaútillatLuc BessonPorsche Mission Ekanyarkilencsebességes automta váltókaszkadőrbaktériumveszteségzúzásLMP-1Kevin MagnussenHarley-DavidsonMemo GidleyChevrolet ImpalaNovitecE-PaceMatteo MalucelliAviatorgyilkossági kísérletelszabadultYpres-raliVeneno RoadsterléghajtásmoziautmoataHonda CR-VROCSherpCrossland XPiercarlo GhinzaniKrózser Menyhértjet-skiWalterné Dancsó AdriennEF7trükközéstűzijátékgolfautóLebaronfegyvercitroen cxA45OPCBudapestsportautóx7Marcello LottifutárkukásautóCorsica-raliMaybachkisautóHonda NSXfalsefalsemólóJeff GordonPeugeot 207kilökszétveriigazságszolgáltatásolajfoltdarálótúlsúlystorage findSuzuki Kizashielsőbbséggyerekutcai versenyfrontálA4XD3limuzinRed BullcsúnyaLFAamerikai rendőrségCountachSsangYongszemétszedéslízingparasztLanciadefektrageChevrolet Voltdyno911GörögországNimródlebukásLancia ThemarönkszállítóBMW 6-os sorozatPeugeot 308 GTiNoodleP100DtermelésChevyszoknyaRober KubicaTata Zica8-asmegtaláltborulrepülXGrand CherokeeolajcsereMalajziamarketingDakarAudiBMW 5 GTájulásTestarossaszimfonikus zenekarhibridautóBoxsterbiztosításJari-Matti LatvalaszabálysértésdashcamfelhőA5SpanyolországIncborzalternatív üzemanyagporral oltóBulldogsínNissan Sentratervezetaudi a4Ferrari 812 SuperfastiNextdízel botrányelnöki ügySzilveszter raliboxVeyronMission EtesztpályaMcDonaldsA120ctsTolemanágy46RSQ E-TronlimbóhecckísérletalvásegykerekezésBMW 6kötélhúzásÉsztországsylviaPanamera Sport Turismoszerződésriasztóillegális versenybuszitalittasCX-5Ferrari CaliforniamotorCaterhamForza 7utcai autógiccsMbDesignpolgármester6x6apokalipszisDragBMW M4 GTSlegdrágábbToyota GT86gázrobbanásIrmscherkatonaiMitsubishiritkaságDwayne JohnsonChevrolet SilveradoközelM0Magyar NagydíjGenfi AutószalonVitézi DávidNissan NoteDavid CoulthardF40táskaveteránChevrolet CamaroDél-KorealövegHollandiaTechartHeinz-Harald Frentzen458bevásárlókocsimagyariX38CSanta CruzUAZUberMcFlyiskolabuszűrsiklóKugaNissan 370zvillámCarlex DesignDan BilzerianNszerkezetautópályaEric BoullierCrosslandR5RX-9csúszásverésszakaszwalter röhrlLexus LF-SAkamionJorge LorenzogőzgépReptárjárókelőjátékautósnowboardroadstersugárhajtásúkigyulladtrönkmackótelepautolivtechnológiabmw z2kereslet csökkenésbemutatóskoda fabia s2000205facebookLPGNorrdschleiferobogókizáráslufthansaIndyCitroenajtóDaimlergengsztermotorpalettaingaLamborghini MurcielagoDetroiti Autószalonsorompójapán autóBonnevilleDániagyúrásközlekedésbeszakadt burkolatbénaBajaLamborghini AventadorGlobal Vehicle TrustSuzuki Swiftmesefigurákbalesetmegelőző rendszersavChelseaOpeleldurranüvegkárátépítésnyomtatásValhallaSaab 9-3kerítésG650bővítésvolkswagen beetleLexusfokozatatkinsonvízbenFormula RenaultlehetetlenHUVKínai NagydíjSuperleggera VolanteablakJeepelgurulfreighterautóbemutatóFerrari F12indításneed for speedfelszereltségOpel AdamDavid HasselhoffkrosszmotorjégkaparóChironS90villámlásablaktörlőminigunféktesztmenekülésbunkóAston Martin Rapide SJaguar XFemberségAudi RS6baleset tengelycrossovercsomagprankkémfotógáz24 órás versenyFR-SWSRNyirfás JuliannahírekEVtanulmány3D nyomatásbicajSSlexus rcEgerautós hírekVályikörnyezetbaráttalálkozóTDIelaludtEurosportChevrolet CorvetteFiesta WRCGoogleBrazil NagydíjAwainBessenyey ZoltánAlain MenuBethelAlpina B3VenomfröcskölPontiactoyota land cruiserHofmannSt. James EditionTOP10KodiakoroszlántesztDaciaZengő MotorsportNissan JukeszemLance StrollXJ13youtubeCruzeSonicvodkahibrid autónémet sportkocsirészegmutatványJedlik Ányos KlaszterItaldesignstop táblaHyundai GenesisVin DieselidiótaPeoplelincselésnapfénytetőAlpina B7vasúti átjáróJänner-ralihíres autóDucatiScalaZFGigafactoryUSA NagydíjRosbergPauhirdetésMaserati 3500GTkéselésOpel GTLada Vestaterepkézifék50045final editionpotyautasbringásgullwingJon OlssonBollingerKaiPro Ceedfisker surffelakadCaterpillaranimációsColins Crestconvertiblebioüzemanyagi30 NLamborghini Huracanford s-maxnavigátorbaja 500hajléktalansuzuki balenoRali du Valaisszerencsehard topAlaszkaúthibaEurópa BajnokságLapraszerelt autóGoProOpen GTkereskedésugráslefoglalt autókNetflixA110filmes autóSuzuki SamuraiChevroletSuzukaáremeléssúlyelosztáshősVolkswagen GolfFord EcosportArany KormánykerékDisneyWatkins GlenSpielbergJohn Cooper WorkstoláshibridClarionRXRX-8DusterChevrolett CorvetteBill GatesIndiavolkswagen t1gödörWLTPcar pornfékkatonaSCCcsajokmotokrosszrombolásnémet autóautópályamatricatridenti3 REXTouristenfahrtrongálásLaFerrariKiaönzetlen34 órás versenyDél-Amerikaörök garanciacsodagyerek autóadatokWalmartegyediDTMRali EBDevel SixteenMagnus WalkerversenyautóépítésChallengepumpavásárlóHill ClimbgarázsajtóKOERUfüves cigielakadásRrendőrmotoros rendőrijesztésamerikaiteddyRinspeedháborúCayman GTSnézőálcázottberagadintruktorNissan Skyline R33süllyedésTCRcrashfelfújhatókoncepció Bugatti VeyronbunyóYas Marina CircuithomokTucsongesztuslasszóSpa FrancorchampsmásolásC8tűzoltóságMotkányomlásterelésWill StevensfejszeCitroen DS3halálosMiami Vicecustom carAcropolis-raliSlovakia Ringfailkultikus autóAudi S5Citroen C3billencsBob BellDokkerPorsche PanamerafilmesPikes PeakverekedésjógaCupraGhymkhanaToyota PicniclánySeat Ibizavámmatt fényezésumbauBentley FalconMichelinigazoltatásPlútóAudi TT CupkínaDacia Dokkervideó válogatásOpel MagyarországWaldowpezsgőámokfutóTokiói AutószalonNurburgrinroncstelepwiesmannFord KugaChuck NorrisPakisztángolyóvédelmi minisztériumsávváltásMercedes-Benz A-osztálynyílvirtuálHayden PaddonTata NanotuningMikulásrandivicces videójaguar f-typevolkswagen bogárJeanner rallyGMCGTVluxusF1traktorTim Gáborszemetelésluxus buszPriortrélerAcura30 évtilosPókembernyíltnapExtrememini cooperkedvezményThe Mint 400TWOFACETigrisForza MotorsportHumveeInsanitykésAudi A6GordiniAygomárkákhyundai i20DCMercedes-Benz SLS AMGTyler WittekombiFormulaVauxhallABTFord MondeoEngstlerSilveradoWWEjachthernyótalpelsüllyedrinocéroszF2MissileAlpinerush hoursuperquadCamaroGenffelelőtlendigital lightműszerfalGyulay Zsoltmexikói autóScoutlineAgeraChevrolet Camaro Z/28S-EditionillatosítóbalszerencsekiállításmentőszáguldásszámozáslakókocsibiztosítóAWDhókotróM6Bugatti Veyron SSradarLaguna SecaSpaváltóSubaru ImprezaChiron SportvontatásutasításspeedAudi RS3elektromos busztilosban parkoláskirálynőbölényszállítmányMontenegroAriel Atomrepülésnissan leafsárgaTechnicKoreai NagydíjNissan AlmeraAndy PriaulxX-osztályRapidGRMNherbieporsche macanjavításmarkolóbetonmegelőző filmpro-tourerwellnessRange Rover SportNürburgringDodge HellcatlánghátsókerékTallinLotus F1PCtrezorévértékelőExorcistOtt TanakösszefogáspoloskaWorld Series by RenaultAntonin TlustakNémet túraautó bajnokságelső vásárlófelúszásluxuscikkönjárókardiológiarajterőszakgyakorlatimprezagyorshajtásBMW 1raliLS 500hGLCSabine SchmitzpadkaLada 2104autópiacHonda PreludeimpalaszórásoválpályamanuálisHoonicornkicsúszásmúzeumIATF3FIA GT3speciálisfékútMNASZinasR3teaserChargejelmezkátrányönvezető rendszerAventadorelképesztőtilos parkolásFocusDB11Rallybicilisjeges útparkolófestékterepjárólökésluxusautóInfinitibentley mulsanneMazdaGázosításrenault sanderodaewookötekedésNasser Al-AttiyahTerraháromkerekűBen AffleckBob LutzWillys. moderngerillakétkerekezésGladiatoroldalkocsiSentryfejesterrorGT40peugeot 205 gtiPortugáliaEurópai BizottságmotorháztetőApertaF150oposszumjövő közlekedésejótétNiro EVUrusTransformersfelhasználóvásárlásspeakerF5jótékonyságMarokkógazdagFrank Sinatrax6mobiljelölésRafael NadalújjáéledládaderbiERCfilmtalálmányképlövöldözésszekérdudaEurorallyRowan AtkinsonMazda3hányásfurcsa járműUsain BoltCintraHyundai ix20kazahrobbantásLodgyCadillac ATSfocihangutánzásittas vezetőKTMhulladékgyűjtéstanulmányautóSmartpanziógyerekekvezeték nélküli töltésOpel CascadaMarius Aasenösszehasonlító-tesztkapacitásRodastoyota versovákuumPosrcheRX-VISIONkülönösM550dVitokommunikációBMW 5Landauletinfotainment2WDlandolásR8 SpiderrágcsálóvirtuálisOlasz NagydíjNissan GT-RategoSnowkhanaGLAmotogpFormula 3GyulaRickard Rydellfogászatakciómercedes-benz s-osztályTrophy Truck760LiösszehasonlítóujjlenyomatI-Pacemotorhiba488 PistaidiótaPeoplePeoplehídtörésJCW960BJ BaldwinjégautóSuper SportPeugeot 2008brutálisnapenergiaélményautózáspáncélosAirscarfgokartlerobbanHonda Jazzhőkameraszippantós kocsitörvénysárga zászló918 SpyderfolyógőzrondaBrazíliaMIGausztrálÉrdi TiborlángolSergio MarchionneConnectedDriverakétaAudi R8quadkonföderációs zászlóSWKia SoulNeonCorbellatiImolabajnokságJerezszolnokFerrari LaFerrariMBUXUPSgázszivárgásSesto ElementoAsconasofőrKuala LumpurgunBryan buffierFicza FerencSTiAudi TT-RSszimulátorToyota RAV4Abu Dhabi NagydíjTwingoVila RealMinicinemavisszahíváslancia fulviaámokfutáshulladékgazdálkodásPharrel WilliamsLamborghini UrusForma-EAston Martin DB9TCR Europemercedes-benz mlcFordnissan nv200C3spanyolbunkerpullmannTom Chiltonvároschrysler 200McLaren 12cesőelveszvePorsche 911 GT3repülő autóRobotruhaFranciaország488neppervillamosMaseratisebastien ogierTorsten Müller-ÖtvöselakadirodaGallardoiCarWRXegzotikus autókarbonTFSImercedes-benzDaniel SordoHadik AndrásGymkhanaDRIVE PILOTbevásárláskínos esettemetkezésRenaultDodge ChallengerhírVIPmodellautólisztbmw m4JettaBoschvizes útukrajnaPSAarab közlekedésRS4károsanyagfrancia autóforSpanyol Nagydíjemojiközlekedési lámpa

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.