keresés eredménye

tanulmány

Hírek

A Ferrari profitál a legtöbbet eladott autónként

Egy német szakember csinált tanulmányt arról, hogy melyik gyártó mennyit keres egy eladott modellen. A Ferrari jár a legjobban, míg a Bentley fizet a legtöbbet azért, hogy eladjon egy autót.

cimkék: profit / márkák / tanulmány / Ferrari

Tanulmányként mutatkozott be a Mercedes pickup

A Mercedes megmutatta a majdnem végleges X-osztályt a nagyérdeműnek. Nissan Navara még sosem volt ennyire kívánatos!

cimkék: tanulmány / Mercedes / X-osztály

Sportkocsit villantott a jövőből a Renault

Lényegében egy jövőbeli formatervvel leburkolt Formula E versenygépet mutatott be a Renault Párizsban. Ez a Trezor tanulmányautó.

cimkék: Renault / trezor / tanulmány

Tanulmányként mutatkozott a BMW X2

Az X-es BMW-k sorában jelenleg egy kis rés fedezhető fel, hiszen az X1 és az X3 közöt nincs jelenleg semmi alternatíva. Már nem sokáig, itt az X2 tanulmány!

cimkék: BMW / X2 / tanulmány / Párizsi Autószalon

Elektromos teherautót mutatott be a Mercedes

A Párizsi Autószalon előtt lerántotta a leplet a Mercedes az elektromos Urban eTruck teherautó tanulmányáról. A jövő városi teherszállításába engedtek bepillantást.

cimkék: teherautó / elektromos autó / tanulmány / Mercedes

Hatméteres óriáskupét villantott a Maybach

A Mercedes-Maybach legújabb sportkocsi tanulmánya több szempontból is figyelemre méltó. Elektromos luxuskupé egyenesen a jövőből.

cimkék: Maybach / tanulmány / Mercedes

Vissza a Wankel örökséghez Genfi Autószalon 2016- Mazda

A legdinamikusabban fejlődő japán gyártó már a jövő sportkocsi generációján gondolkodik. Visszatérnek a Wankel motorhoz.

cimkék: Mazda / tanulmány / Genfi Autószalon / RX-VISION

Fiatalabb vásárlókat akar a Kia

A Kia ugyan nem panaszkodik az eladások miatt, de az eddigieknél több fiatalt szeretnének magukhoz csábítani. Egy sportos szedánban látják ezt a lehetőséget.

cimkék: Kia / tanulmány

Zöld utat kapott az elektromos Porsche

Hivatalosan is zöld utat kapott a Tesla ellenfélnek szánt Porsche Mission E elektromos autó. A gyár 2020-ra már végleges változatot ígér.

cimkék: Porsche / tanulmány / Mission E

Brutál terepes tanulmány a Kiától

A SEMA Show-ra készítette el a Kia ezt az igencsak meglepő Forte Koup tanulmányt. Vérbeli terepes lett a fiatalos kupéból.

cimkék: Kia / tanulmány / Kia Forte Koup

Itt a legújabb Mazda sportkocsi tanulmány

A Tokiói Autószalonon leplezte le a Mazda azt a tanulmányt, mely nem titkoltan az RX modellek következő generációját hivatott bevezetni.

cimkék: Mazda / tanulmány / RX-VISION

Veszélyes lehet hangutasításokat adni az autónak

Egy amerikai tanulmány mutatott rá arra, hogy az autót hanggal vezérelni sokkal veszélyesebb lehet, mint a gombokat nyomogatni. Egyszerűen jobban elvonja a figyelmet.

: tanulmány / hangvezérlés

Így képzeli el a jövőt a Rinspeed

A Rinspeed jövő tanulmánya természetesen képes magát elvezetni, ráadásul még egy drón segítségével távolról is megfigyelhetjük magunkat.

cimkék: Rinspeed / tanulmány / drón

Szép, de furcsa Mercedes jövőkép

Egy német formatervező alkotta meg a híres Mercedes 300SL jövőbeli változatát. Szép és dinamikus a formája, ám mégis tele van furcsa megoldásokkal.

cimkék: tanulmány / Mercedes / Mercedes jövő

Kisméretű sportkocsival támad a Toyota

Az S-FR tanulmány nem kevesebbre hivatott, mint hogy a későbbiekben megtörje a Mazda MX-5 uralmát a kisméretű sportkocsik piacán. Sikerülhet neki.

cimkék: Toyota / tanulmány / Toyota S-FR

Félig autó félig motor a Hondánál Frankfurti Autószalon 2015

Miután csaknem minden modell új a Honda kínálatában, Frankfurtra két vagány koncepcióval készültek: egy kombival a bringásoknak és egy élményautóval a sebesség megszállottjainak.

cimkék: kombi / Honda / sportautó / tanulmány / frankfurti autószalon

Álomnak is szép a BMW retró versenyautója BMW 3.0 CSL Hommage R

Sosem lesz belőle szériaautó, de azért jó, hogy megcsinálták a legendás 3.0 CSL modern feldolgozását, a Hommage R-t. Az előző tanulmányt a versenycsíkokkal fejezték be.

cimkék: BMW / kupé / német autó / versenyautó / tanulmány / veterán

SUV tanulmánnyal készül a Mazda

Minden jel arra mutat, hogy a Mazda szeretné bővíteni a CX palettát. Mi mást jelenthetne, hogy Frankfurtban egy teljesen új crossover tanulmányt mutatnak be?

cimkék: Mazda / tanulmány / Frankfurt / Kodo / KOERU

Szenzorokkal az ittas vezetés ellen

Egy mexikói tanulókból álló csapat olyan rendszert hozott létre, mely az ittas vezetés ellen lép fel hatásosan. Eszközük segítségével az autó még az indítás előtt képes kiszűrni az ittas vezetőt.

cimkék: tanulmány / szenzor

Így készült az új Ford GT

Látványos videóval invitál a Ford féltve őrzött műhelyébe, ahol az új GT tanulmány született. Nagyon vigyáztak, de egy valami így is látszik néhány képkockán, aminek lehet, hogy nem kellett volna.

cimkék: Ford / amerikai autó / Le Mans / tanulmány

Szürreális Merci tanulmány CES Los Angeles 2015

Pár hete már lebukott a Mercedes-Benz új, tojás alakú tanulmánya, igaz csak ponyva alatt. A lehető legmodernebb cuccokkal tömték meg, ráadásul magát vezeti. Kérünk mi ilyen jövőből?

cimkék: német autó / tanulmány / mercedes-benz

Csodás kupéval bűvöl az Infiniti

Meglengették legújabb tanulmányuk egyik fotóját, talán már nem sokat változik a szériagyártásig. A legutóbbi virtuális sportkocsijuktól kapott sok vonást, és állati jól mutat.

cimkék: sportautó / japán autó / Infiniti / tanulmány

Csodaszép kupé az Infinititől

A japán formatervezésre mostanában nem lehet panasz. Az Infiniti autói eddig is feltűnőek voltak, de most egy nagyon kívánatos formavilághoz értek.

cimkék: japán autó / Infiniti / kupé / tanulmány

Lehet valami a különleges Miniből

Hiába menő és csábító a Cooper, ha mindegyik változat egy kaptafára készül. Az új modell végre egészen más lehet. Esélyes, hogy végre elkészül a dögös tanulmány.

cimkék: kabrió / Mini / roadster / tanulmány

Klotyóval is járhatunk a jövőben

Megint egy tanulmány, aminek a neve magyarul elég hülyén hangzik. Ismerjétek meg a Rinspeed legújabb őrületét, a Budii-t. Lehet ezek után komolyan venni?

cimkék: Rinspeed / tanulmány

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Sportos terepjáró lesz az Audi TT-ből

Három különleges prototípussal szondázták a közönséget az utóbbi időben, az egyik meg is valósul. Mind a három menő volt, de mi a kupénak szurkoltunk.

cimkék: Audi / terepjáró / német autó / tanulmány / Audi TT

Ő a Juke gonosz ikertesója Itt a Nissan Kicks

Már a neve is hatásos, hát még a kinézete! A Kicks tanulmány a hamarosan érkező új Nissan modell jegyeit hordozza magán, de lehet, hogy mi nem kapunk belőle.

cimkék: Nissan / japán autó / tanulmány

Tojást tesztel a Mercedes

Furcsa szerzet jelent meg az egyik Merci gyár tesztpályáján. Az erősen álcázott gépen még így is látszik, hogy nem egy sima kocsiról van szó. Reméljük, nem ez a Mercedes jövője.

cimkék: német autó / tanulmány / mercedes-benz

Négyajtós Audi TT. Jöhet?

Nekünk mindenképpen, bízunk benne, hogy tényleg megvalósul. Bár még csak rajzok vannak róla, az Audinál minden előfordulhat. Úgy tűnik, tényleg kiszélesítik a TT palettáját.

cimkék: tanulmányautó / sportautó / Audi / német autó / kupé / tanulmány / Audi TT

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Elborult furgon a Toyotától

A japánok megunták az egyszerű dobozformájú, átlagos furgonokat, és megpróbálják kicsit színesíteni a haszongépjármű piacot. Az Urban Utility egy csomó hasznos dolgot tartogat.

cimkék: tanulmányautó / japán autó / Toyota / teherautó / tanulmány / furgon

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

500 km/h-val menne az új csúcs Ferrari

Még a LaFerrari is szinte ropogósan friss, máris itt az utódjához készült első tanulmány. Az F80-as kódjelű Ferrari több mint 1000 lóerős lenne.

cimkék: Ferrari / tanulmány / LaFerrari / olasz autó

Ettől lesz praktikusabb az X4?

Egyetemisták a BMW egyik új divatcikkéből próbáltak kihozni valami használhatót, így született a Deep Orange 4. Érdekes ötlet, de a használhatóságát megkérdőjelezzük.

cimkék: SUV / német autó / tanulmányautó / BMW X4 / tanulmány / tuning / BMW

Újabb adag nem létező Porsche

Eddig is húztak már elő érdekes tanulmányautókat a Porsche leghátsó raktárából, most viszont a Car Magazine stábja is bejárhatta a titokzatos helyet. Sok csodát láttak.

cimkék: német autó / sportautó / Porsche / Porsche 911 / tanulmány / prototípus

Lábnyomot hagy az őslakosok BMW-je

Oroszlánnak álcázza magát, és ha otthagyják a sivatagban, előbb-utóbb lebomlik. A Maasaica az afrikai őslakosoknak készülne, hogy tudjanak mivel közlekedni. Szerintetek…?

cimkék: német autó / bmw maasaica / BMW / terepjáró / tanulmány

Buktuk az izgalmas Nissant

Jól felhergelték a népet a két fantasztikus tanulmányautóval, ígértek fűt-fát, mindenki izgatottan várta a sorozatgyártást, de meggondolták magukat a gyáriak. Nem lesz belőle semmi.

cimkék: Nissan / tanulmány / Nissan IDx / skyline

Dacia egy párhuzamos univerzumból

Valami hasonló születhetne, ha a Dacia kijöhetne elegáns és szép autóval is. Egyáltalán nem bánnánk, ha ez a luxuskocsi vicces áron az utakra kerülne, de biztosan nem fog.

cimkék: Dacia / tanulmány

Szörnyeteggel rémisztget a Nissan

Nem kell megijedni, a valóságban nem létezik a Nissan sportkocsi tanulmánya, a 2020 Vision Gran Tourismo a nevét adó játékhoz készült, de több részletében is felismerhető a GT-R.

cimkék: tanulmányautó / nissan gtr / sportautó / japán autó / Nissan / tanulmány

Agresszíven morog a csúcs Golf

Bécsben kapták el a csúcs Volkswagen Golf tanulmány változatát, nem csak a kinézetét sikerült megörökíteni, a közel 400 ló hangját is hallhatjuk a videón.

cimkék: Volkswagen / tuning / tanulmány

Elkészült a legbrutálisabb Volkswagen

Egészen máig tartogatta meglepetését a Volkswagen, a GTI találkozóra épült veszedelmet eddig csak virtuálisan láthattuk, a Wörthersee-re viszont meg is valósították.

cimkék: tanulmány / wörthersee / találkozó / VW / Volkswagen

Nyomokban Minit is tartalmaz

Különleges tanulmányt leplezett le a Mini, a kis roadster tervezésénél a letisztultság volt a fő szempont, a Mini vezető tervezője vérbeli angol sportkocsit szeretett volna látni.

cimkék: Mini / roadster / tanulmány

Skalpolták a Skoda miniautóját

A jövőheti Wörthersee találkozóra készülnek a Skodánál is, elkészítették saját tömegcsalogató látványosságukat, náluk a legkisebb autót tették a fűrész alá.

cimkék: wörthersee / kisautó / tanulmány / Skoda

Tető nélküli Seat Ibiza

Nagy erőkkel készül a Volkswagen konszern a közelgő Wörthersee találkozóra, legutóbb egy brutális Audit mutattak, de készülnek egy különleges Ibizával is.

cimkék: Seat / kabrió / tanulmány

Mérhetetlen luxus a BMW-től Izgalmas tanulmánnyal készültek a bajorok

Kívül-belül izgalmas formaterv, temérdek újítás és a BMW sajátosságai is megtalálhatóak az új tanulmányban. A Vision Future Luxury Concept az új 7-es sorozat előfutára lehet.

cimkék: BMW / tanulmány / német autó / luxusautó

Parasztvakítás az átlátszó motorháztető Az ötlet jó, de nem ebben a formában

Izgalmas extrát mutatott be a Land Rover: a Discovery Vision tanulmány virtuálisan átlátszó motorháztetőt kap, de bármilyen ígéretes, ebben a formában értelmetlennek látszik.

cimkék: tanulmány / Land Rover

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

Izgalmas kupé tanulmány a Lexustól

RC, de nem távirányítós kisautó, hanem látványos kupé. A Lexus újdonsága jövőre érkezik és a 4-es BMW babérjaira tör.

cimkék: Lexus / kupé / tanulmány / hibrid / lexus rc

Megmutatta a Kia a jövő formatervét

Egy kis SUV segítségével vezetnék be a márka következő arculati elemeit. Jön a háromszögletű lámpák és az azokat összekötő hűtőrács korszaka.

cimkék: Kia / tanulmány
TESZTEK

Jó lesz, ha az autó vezet helyettünk?

Vajon boldogabbak leszünk, ha majd nem kell vezetnünk a saját kocsinkat? Az önálló cselekvésre képes autókig már nem kell sokat aludni. Mi nem siettetnénk a dolgot.

cimkék: tanulmány / veterán / youngtimer / prototípus
címke felhőpulykaszabálytalankodásGT-RBaldwinMercedes-Benz SLSlányjótékonykodásPriusAlpina B12Toyota Yaris RSnyomtatásGTBlack Bear350zFerrari 355 S SpiderVolkswagen Polonissan gtr4MATICcinemaLiberty WalkbioüzemanyagtesztUSAgördeszkaautópályamatricafreighterfóbiam5Afrikaangol motorMitsubishibaseballrendvédelmi erőkHayden PaddonkubabevásárlásLukács KornélCarlos Sainzkilencsebességes automta váltófegyveresekneuvilleelakadásDB9Mini Pacemanörök garanciadigital lightrolls-royce phantomsárgaRolls-Royce Wraith CoupeRinspeedDodge ChargerlasszófűnyíróvirtuálkizárásfilmesVelarrendezvényhegySubarunői vezetőSinsheimtoyota land cruiserkisfilmlamborghini gallardoEasytronciAlex ZanardiMarco WittmanFerrariPeopleGLClovaskocsiszállítmányP1hackeléssorsapaSebringforró vízSt. James EditioninaslimitáltrakományOpen GTomlásBloomADAC Deutschland rallyNestor GirolamibűncselekményApertaJorge LorenzoamerikaJeff GordonGenfbivalyAlain MenuHockenheimautóútVW GolfFiat 500Rally du VAR 2012elszabadulingyen autótáskalyukRimacAudiKia PicantoManorautolivRedhangfalbombaArteonparasztHyundai i20 WRCAmbientetechnológiabadassGran TourismoXTraficbejelentés2CVA120bentley continental gttoyota 2000 gtszórásfelakadkábítószerSpanyolországkápolnaCitroen DS3WRCJosh Carturomán közlekedésdízel botránycsúnyaChelseaDániairodalaptimeChevroletTaycanautomatikaNorrdschleifeszelfiCardokFord Mustangdacia loganLamborghinirokkantnémet sportkocsiVolvo C30szimulátorWestfield MegabusaMitshubishirobbantásmobiltelefonversenygumijubileumBugatti Gangloff CoupeüzemanyagminiszterelnökRoberto MerhiT1tragédiapro-tourertrükkPro CeedbanszékSnowkhanaWSRközelközlekedésbiztonsághatótávPriormenekülésGarázs TVLapraszerelt autóámokfutófogászatford s-maxjet-skiToyotarinocéroszMexikó8specialIrmscher InspiroTacomaAero 8Indiai Nagydíjmásodszorbrutál esésMichelinBlazerTargaFord RangerFIA GT3KarinaRali EBfurgonRX-9oroszlánKOERUBMW X6HeritageSergio MarchionnegurulAston Martin DB9vizes úttilos parkolásmotorosDavid CoulthardrendőrségtargoncaRober KubicaMercedes VitofelúszáscserevészfékvákuumgyújtogatásbenzinkútdoppingOliver BlumeCitroenGenfi AutószalonindításLMP-1WTCCrajzfilmsorompóBarum-raliszolnokkereszteződésA110Toyota GT86hangutánzásroadsterPeopleolasz autóRaptorFalconbővítésSzingapúri NagydíjbuszmegállóTataMagyarországSkoda OctaviaPaul di RestaRX-VISIONautós üldözésategoScoutlineszörnyEurópa Bajnokságrali-világbajnokságUH-1új generációveteránkarbonKínai NagydíjOpel KadettIncSuper TrofeonapelemHumveeaprkológyászhíregyediKevin AbbringFord RacingspeedRS6Volvo XC90ExorcisttechnikaJurassic ParkCrosslandtruckcsaládi autóAudi A2kátyúGordinihíd csereTouristenfahrtZ06vonatOlasz NagydíjHillclimbugratásBajaMagyar Termék Nagydíjring-txiPeugeot 208páncélosLotus F1startVlagyimirKrózser MenyhértChironhajóbmw maasaicarégiAston MartincsomagszállításvetődésNürburgringbringáslada grantaSzlovéniaLancer EVOford c-maxscooterDaniel SordotestautómentésLand RovertahóSkodafizetősreflexNyirfás JuliannaMercedes GLEgyalogosvédelemLaFerrari ApertaRapidESuzuki Kizashiprankinternetchevrolet cruzecobra 11MazdaToyota HiluxBuggyAriel AtombarátnőA5biztonsági rendszerBob BellMitsubishi OutlanerIndycigisátorázsiai közlekedéshangvezérlésUSA Nagydíjhirtelen kormányLancia ThemaroncstelepNicoépítésSibiu-raliDronekhanapénzbeszakadt burkolatMercedes G-osztályvillámProject OneHaaskémfotólökésstorage findoperatőrgreenlineszabadidő-autóJanner raliMaserati QuattroporteharcBlackösszefogásItaliaStellaX6MHyundai ix20Polestarskoda 120kapacitásAudi TTgyárizúzdalángokW Motorsmatt fényezésMount EverestMotkányördögszekérbajnokságközterület-fenntartástridentReptármodernerősFinal FantasySesto ElementomesefigurákMazda MiatarendszámamazonFiat TipogarázsajtószánkóOutlawgyakorlatközterület-fenntartótalálkozóáremeléskommunikációcserbenhagyásMP4-12CGiulia QVCaymanInsanityForza Horizon 2Alfa RomeoAthénGenesisAnniversaryhangprojektorinstinctbakancslistaPeugeotzsiráfBoxstervégső állomásrendőrautóPeugeot 2008karácsonyDaimleresésgyorsításrányitásford galaxyvirtuál tuningBullitőzmedveDavid BrownpótkocsiboxkiállásimprezaformakatonákLada PriorarobbanásTata NanomázlibambuszcentenáriumpotyautasBMW I8Sennatáblaautópálya500törésAMGAcura NSXSigdsrallygyorsaságijelzésGLBBuick RivierakirálynőBonnevilleSkoda Octavia RSszondadonutMiami VicesikerGLA45Veneno RoadsterDakareladakAudi R8téli közlekedésepizódBreitlingHondakabrióDCterepWRXGT3sütiszörnyszénaemissziós botránykedvezményClarionitalvillámlásFerrari 599 GTOnissan nv200Neongunparkoló asszisztensvezeték nélküli töltéskéselésszámozásPorsche 911 RcsúszásMasterCitroen DS3OlaszországBMW Z4Fernando Alonsobmw z2Rali du ValaisJeep WranglerCentenarioTobias MoersMazda CX-9Abu-DhabiM550dgumiszalagijesztgetésFiatőrületemberséglánckivetítőAudi Q2betonBMW 8gyújtogatóGuardorrszarvútornádóillegális versenyrossz útriasztóFiat 500Ladásszigetcadillac devillesípályaZFkutyaBrillianceoldtimer találkozóbmw 507Dodge RAMbmw m4Pace CarkaszinóRali VBjógaüvegkárDRIVE PILOTbukásMarcello LottigyanusítottPistavásárlástrutyipadkahalálesete-GolfWolfsburgMarconigalambPortugáliaAlaszkatulajdonosS10amerikai rendőrségDragYpres-ralibarn findhumorvodkaFedExflörtroncselképesztővédelmi minisztériumsportkocsitMercedes-Benz CLATucsonfelajánláshivatalosvárosspeedzonekameraPokemon GojelmezLamborghini Murcielagobritish greenszenzációSpa FrancorchampsAygotúraautó világbajnokság24 órás versenySmart ForFourrali-európabajnokságmercedes-benz c-osztályFiestahooniganGlobal Vehicle TrustzsúfoltságbalesetmegelőzésctsRange RoverTakataWillys. modernBYDBatmanBac MonoIndiaFrankfurtUPS602WDlakókocsirobogósGTOPharrel WilliamsMercedes-Benz E-osztályNordschleifeVATHHummerVin DieselhaszonjárműautógumiOPCMikuláshot hatchDan BilzerianumbauCaliforniaRenaultRed Bullkompakt autógázüzemű autóNissan 370zidiótaD3 GroupZotyeF12bicikliútittas vezetőkameráshátsókerékMbDesignBMW M760Li xDriveretroOpeljwrcSuzuki SX4sztorikazárhangutánzóTwingoFord FiestamotokrossztüntetésMcDonaldsbenceHunGarianrönkszállítóCrewementőssúlyelosztásgyilkossági kísérletautós jövőMelbourneautósüldözésMatteo MalucelliJaguarkörnyezetvédelemMaserati 3500GTrobogórobotskylineBentleyQatarSierratrezorCullinanDelta HF IntegraleArany KormánykerékTata Zicahányás275World Series by RenaultHollandiaW213szoknyabicilisMonacoHoonicornDB11robotautóbiztosítóingaMercedes EVO 2STFerrari F40 LM BarchettaTrabantszemetelésszörnyetegVolvoRenault MeganeBen AffleckMike TroutMercedes A-osztálykörforgalomdaewooMoszkvaszerződésösszehasonlító-tesztjégkaparóprémiumautóPiquetZöld pokolBentley FalconájulásFootkhanavolkswagen t1PetersenPorsche Panamerabüntetésjean-claude van demmeDusterizomautóForzaSebastian Vetteljeges útMikkelsenFormula RenaultvillanyautóPhaetonepilepsziaLadahumorosmázlistatérképMercedes CLAmajdnem balesetMonzapeugeot 208 gtiAston Martin CygnetdugóBessenyey ZoltánKimi RaikkonenbicajEclipsebalszerencsemercedes-benz s-osztályi3spraydodzsemviccváltófrontálimpalaVignalemeglepetésjarri-matti latvalaorosz autóMaseratiKertész KrisztiánMercedes S-classspeakerdagályColoradoLe Mans 24htrükközésalkalmazásCadillac CTSViper SRTTrophy TruckmobilzuhanásterepezésWintercontactLamborghini Veneno RoadsterKevin MagnussenSLS AMGvonulásvilágrekordjó emberújjáéledGuerlain ChicheritTCRegykerekezésintelligensGenesis G90rageautomata váltó2013ChevellebruderRolss-Roycedízel motorPaul SwiftFerrari F12LykanjátékkonzolMemo GidleyiphoneBTCCátveréselefántelveszvekoncepció Bugatti VeyronkorlátozásmandzsettagombTCR EuropeMiguel MolinakerékXC60Toyota EchoVRalváskétkerekezésModel 3darálójótétáldássunyiparkolófuvarApriliadrágateddyNissan rekordDodgegengszterKia CeedVectraQoros GQ3C3névaudiogyorsulási versenyvadnyugatA4Dacia DusterMIGTAG Motorsport6x6Chevrolett CorvetteRS200terrorRCMitsubishi G4Maserati GranTurismoPeugeot 207QVX1rönkalfatoyota versoMartn Prokopbiztonsági autóamerikai közlekedésBugatti Veyron SShackerForma-1 Spanyol Nagydíjmárkacsehangol közlekedésCaterpillarpápaMad MaxRoad RoverHennessey VenomJohannesburgLancerAudi TT CuppályafékNissan SilviaLPGbessenyeyluxushókotróBreitling Jet TeamBMWBMW 2-es sorozatüldözéslábbal vezetHongkongmotorosrendőrLamborghini AventadorXC40MogyoródNvidiavideó válogatáserőszakbikafociOtt TanakLanciafestésselfietorlaszjó sofőrPeugeot 508Párizsi AutószalonwcpedálMarcus GronholmfejlesztéslisztMagnus WalkerhajléktalankarmakatonaiWildcatkézifékAudi A3M0Lotus SUVszlalomalagútARTSvédországGTVMANCarlexszétverisegítfejesAdria CenniGoodwood Festival of SpeedágyHollywoodautókiállításpókBMW M3AMG GT RSuzuki Samuraijapán közlekedésbontásFerrari LaFerrariBelgiumszerencseautómosásIndyCartolatásPSAgarazsLuc Bessonflame warfelhasználóPorsche Mission Elevegő meghajtásgyűjteménylövés3d nyomtatóbuszEMCZ5Rubens Barrichellohalálos irambanSuzuki Vitaramonte carlo raliMalajziajégautóVolkswagen TouaregChiron SportTFSITerrakhanaPCversenyRS4Audi TT-RSKia NiroSuzuki Swiftfisker surfplázajachtfilmes autókszirénamobilitáskardiológianyíltnaps60homokkigyulladintruktorkanyartávolságnőkExtremeWalter CsabacélDacia Logan MCVtúlkeresletChuck NorrisFerrari F12 BerlinettaSRTmoziMagyar NagydíjAusztriaHonda Civic Type-RkamikazeBútor RobiOpel CascadaMáriapócstávirányítós autóprofitkémfotókHenessey Venom GTOpel Astrahosszútávú autóversenyBeppo Harrach458StingermodellfrissítéspisztolyporcheofficialOpel Adam RallySonicÉsztországátadásgyorsasági motorFCAleopard34 órás versenyland rover discovery sportbefutóFormula Studentkit cartetőlabradorIRCOpel Amperanémet autóatkinsonPorsche BoxterHeinz-Harald FrentzengázszivárgásGTAkezdőRenault TrafficApplefejszeFord FocusszaltóNémet túraautó bajnokságpumpaTalismanGT4dashcamÚj-ZélandHuracamSuperman4Smart Cabrio760LiSsangYongFord Fiesta RS WRCDél-KoreaIFANikolaTWOFACEAmpera-eCayman GTSkísérletRXFiat Pandatesla model xégő autóliepája-ralielektromos autózásmotogpMatthew CampbellcsajokGoProelőzéskanadaTerraGPSfekvőrendőrML63 AMGMonsterSpawrcakadályRallyeTyler Witteelső vásárlóBMW 1602BMW 4-es sorozatfurcsa járműZR1importVetteRed Bull RacingClarksonFenyrMcLaren P1csattogásNissan MicraSSVolkswagen Golfjárdakötekedésjávorszarvas-tesztversenypályaVeszprémleleplezéslowriderDaniel Ricciardorichard hammondapokalipszisbestsellerNew Jerseyidőmérő edzésesküvőChevrolet CorvetteTushkanovahecckólaNovitecJaguar XFR-SreakcióWankel motorbunkerElon MuskdriftS600CadillacszingapúrpapM8MaybachpolgármesterDwayne JohnsonrekordgőzrottweilersnowboardszállítóminigunUAZdaruFurioussertésToyota TundraAsconaSkoda CitigoelakadF50actrosFanatecmikrofonleállásegyterűOpel AdamErzsébetbalhéluxus buszhóemberhihetetlenSuzukigyorshajtásfarmerNissan GT-RErzsébet királynőbolygódugattyús motorhavazásbesirtunkMercedes E-osztálynissan navaraigazságszolgáltatási3 REXOstbergS65Watkins Glentesztpályavakvezető kutyapassatürülékvolkswagen bogárteaserfelfüggesztéstotálkárpirosépítkezéspalettaLada VestarendőrhalottaskocsiRobert KubicaelaludthulladékgazdálkodásPeugeot 308 GTiApolloKecskeméti Balázstehénhavas útBMW 5vasútNYPDForma-1 Bahreini NagydíjBamboolefulladarab közlekedésNissan AlmeralánykérésG63 AMGPethő IstvánHoonigansÍrország911RapidelsőbbségRally Cupneed for speedrondacsempészetRenntechfutár458 SpecialeHungaroringbeszakadtpeugeot 308 swMcLaren 12cJumpyFlamenissan leafAlfa Romeo 4Ctöltőbiztonságtechnikaautóipari visszahívásbukfencLamborghini Venenolada 4x4BMW 5 GTNJedlik Ányos KlaszterMomkhanaEVOmotorXD3Nimródfrancia autóelnökproblémaRuftévégőzgépWill StevensgolyóLamborghini UrusJohn CenaeladásSeat Ibizalopós autóyoutubebmw m5RX-8lada samaraIATFord F-150ritkaságfelelőtlenSteve JobsGigafactorypokololajcsereXVelszállítástartályBrazíliavicces videóV8 SupercarSWFormulaNASAtrélerFordpeugeot 205 gtistadionmeneküldöntőAmerikai NagydíjmunkagépMcFlyPontiacültetésZumaGhostfelhőmegtaláltInfiniti M30dPepsi MaxRosbergCiprusszerkezetHappyRadicalStepwaywellnessJon OlssontávirányításBruno SpenglerSixtfokozatLada 2104Honda PreludeMáltaMaserati Levantelexus rctilosban parkolásbírságRWDBarcelonaautótesztford kaOpel CorsaAudi RS6Le Mansmercedes-benz mlchard toppályanapOrlandoVerstappenbobpályamagabiztosságVida JaniConceptdrónMarchionnevírusrevansVWLada NivaMercedes SLS AMGJeepFRkarcKia Forte KoupszörfkülönösX-Trailhonda integraAutopilotBMW X5sárga zászlóteljesítményméréstaplóAMTSlángolzsenialitásOpel Zafira TourerMarius AasenkipufogóM6veterán autóAudi S5suzuki balenoMazda3Saabfailhibridautóautó eladásablakhibrid autóCintraAudi SQ7bénalángszóróSVfestékVFTSOpel GTMercedes GPGMC Sierralépcsőluxusautóhalottas kocsironcsderbiSuperfastMichael Schumachervisszahíváspaul walkercélgépHyundai Velostersportsportszerűtlencar pornCX-5Svéd raliMissilegokartborzraliProteampermetezésborulásboxújjáépültaratásAudi A8 L Extendedherbiealternatív üzemanyagVolvo modellegzotikus autóunboxingMercedesHarley-DavidsonBMW E30 M3Agera RSCadillac ELRFord EcosportmelegedésKovács TamásvételyellowstonehúzásSlovakia RingbunkóDevel SixteenráfutásGT 4John Cooper Worksvolkswagen golf sportsvanHoldendrogAbu Dhabi Nagydíjtrollsteve mcqueenMick Schumacherwalter röhrloroszországE63 SbikiniAIDSRubiconoszloporosz tuningPorsche 911 GT3várólistaKuala LumpurkilökAudi Prologue Avanti5svédThe Mint 400jótékonyságkínai autóHyundai i30ablaktörlőtaxiNicolas Cagelancia fulviaDoritosMNASZmeganeAEC RoutemasterNetflixquadMercedes CLK AMG Black SeriesSubaru ForesterReal MadridkajaCaterhambérlésatve-tronMercedes-Benz SLS AMGPorsche 993rajtCompassolajfoltCorvettelicitnéződefektAlfa RomoeSportwagonmárkakupaCorbellativandalizmuslakóparkCayman SaromaMcLarenOrosz NagydíjMr.BeanEgersubaru wrxGorillazDemonfelvásárlásCitroen DS5ScoutRhys MillenfékpadreflekszhalálWaymoGooglekihajtósordopusztításszélvédőmosórepüléstrolibuszautmoataillatCountachszemétszedésturán frigyesBMW M4 GTSSpydergyalogosBill GatesautópiacAlfa 4CSubaru ImprezapáncélozottChallengeKen BlocknyílLykan HypersporttáncvízMFerrarclioTigrisbiztosításAudi RS3kilökésmackóRenault RSfelfutóBitter SándornyirfasVolkswagenGyulaPekingi Autószalonvolkswagen boradragsterrészedPutyintűzcsapTestarossa24hX-osztálybakikátrányVolvo S70 RISISToyota RAV4okos fényszórókráterMicrapattogatott kukoricaSmartreklámBarbieYouabian PumaJensen InterceptormocsárSRT ViperléghajtásbatmobilepoénGTBdömperRollsKodiakChevrolet SilveradojégTesla Model 3megelőző filmU2kávégyúrásGeelypremieranimációsMclaren 570SversenyautóretroautóausztrálERCJean Alesibúcsúszelektív hulladékCadillac ATSHonda 2&4extra 300Laguna Secaünnepi modellrasszizmusToyota Picnickínai közlekedésRali OBChevrolet VoltFittipaldimásolásautó rongálásBMW 6EngstlerJakus Tamásdonington parkidiótaPeopleSecuritygolfautófrankfurti autószalonCitroen C4 PicassoparkolásYeongamValetDragon MountainTrans AMAlpina B3elgurulveszteségNoodlePaufigyelmetlenMartin CaceresWaldowEnerGForcekalapácskombileszállásegyterű autóangol autóképkazahmentőRowan AtkinsonautótolvajfelniVenomautóbemutatóRenault Cliosávváltásutcai versenyamerikai autótilalomjapán piacénekalvázCsehországVila RealközlekedésKeszthelyi Vivienszekérkonföderációs zászlóOscherslebenAnton YelchinMission Eelektromos autóhelikopterAlpinakatonaS90GázosításUTVeszméletlenJCWkonvojittasHofmannIED SyrmalerobbantávolmaradásLexuscsalásfröcskölterepjárótűzijátékújZengő MotorsportMercedes S-osztályzúzássugárhajtásúBentaygaÉrdi TiborVolkswagen Up!költözéshanggarazs.tviCarsylviakersDacia DokkerkukásautóLamborghini Huracanraktárfilmforma-1KaroqDetroiti AutószalonturánWRX STIszimulálásátépítéstanulmányrajzzeroferrari 458 italiaKTMCorvette Z06mérésjárókelőjogfacebookAston Martin Rapide SAventadorJeanner rallyháromkerekűkaszkadőrBrit Nagydíjde tomaso panteraelőjegyzésgumorVolkswagen JettaNissan IDxE30hídJänner-raliNagy FutamXJ13kínos esettanulmnánySiennaközútháborúakkumulátorblack fridayR3postáspénzszállítóAcuraChevrolet CamarofurcsaságGörögországtámadásnyereményjátékOpel Antaracseh autóDucatoTieSherpLandauletShanghaielektromosrepülJari-Matti LatvalaKaiShelbymólóárokkézikönyvSpykertolvajvadászatfavágásmexikói autócitroen cxPosrcheToyota Supra488öregjaguar f-typeKonaLexus LF-SAsivatagzebrabrutálisContinentalForms-1LevanteTechnicLodgymúzeumrobotizált autóMarioBMW X4landolásplatformhősHonda JazzsavMazda CX-5BZZZmotorpalettaDucatiKanadai NagydíjMehdi BennanisínMakitatankRomániaCross ConceptUberClimbkhanaspanyoltávirányítós indítórollerpezsgőDefenderorosz közlekedésRoad AmericaFicza FerenckergetőzéspechSLCEric BoullierLMSorigamiKAMAZködrepülő autóbaja 500Mulholland Drive918 Spydersmokeromán autóaudi q3Olssoncustom carLFABMW 7bűnözésnői sofőrkölcsönzőTouristenKovács ÁgiSMSFerrari CaliforniaLexus ISgépi mosóVilágbajnokságönvezető rendszerManor MarussiaautósportHonda CivicEliacrash testXJ220terelésBentley Continental Flying Spur30 évcsomagKetterer Continentaleletkromos autóLAChristiano RonaldoBJGumball 3000One:1sütiszembe sávQ6szabálysértéslimuzinChevrolet Camaro Z/28süllyedésShelby Daytona CoupedynoF1oroszMadárBJ Baldwinskoda fabia s2000YamahalezárásmegsemmisítéslincselésKiaSkoda múzeumautótemetősubaru wrx stiroad ragetűzoltówiesmannspanyol autóporral oltó44hyundai i20önzetlenWald InternationalbénázásverekedésChargerMuscle Carmentőakcióhomokviharlancia deltaKugaStockholmdacia sanderopolitikaCountrymanSamsungpanzióForma-4halálosKoenigsegg Agera RMercedes jövődagadtbunyóChevyPiercarlo Ghinzani3DelsüllyedstábverésSport SVRlopott autótúlméretesrobbanautóberagadfolyóSebatien LoebkínaOlivier PanisstatisztikaChevrolet CaptivamarkolópullmannFiat 124 SpidernagymamakárosanyagbillencsFR-STimo GlockrongTrustkályhabátortörök közelkedésVolvo S90forrandiRenault Clio TrophygázrobbanásWranglerInfernodűneCitroen C3bérelthőkameraConnectedDrivedigitáliskrosszmotorversenysportdudahumotHong KongX2HuayraBrazil NagydíjFestival of SpeedbolondpörgetésegyezményKoreai NagydíjMercedes-Benz A-osztályátnevezésRTRélőSabine SchmitzG63Jeep Cherokeefelvonulástélkésésford thunderbirdakcióRenault TwingoMercedes C-osztályfotóGRMNJustin WilsonWalterné Dancsó Adriennestetelepmorganmutatványprofikereslet csökkenésköztisztaságMercedes-Benz M-osztályAndy PriaulxnézőkHonda NSXzeneFord Kugaradarkisteherautó3D nyomatásgesztusfoghúzás500eF150GumpertCadillac EscaladePlaystationMercedes SLSmárkákEvoquerolls-royce wraithsólyomlebukásigazoltatásautosmanőverlízingautó lopásTiponapenergiaráncfelvarrásHyundai GenesisFocuselektromotorCrystal HooksSuzuki AuthenticsAlpinekisautóVenezuelaG650marketingPeugeot 308YuliannaAcropolis-raliGódor BarnaSkoda FabiaDokkerhírHiluxFerrari FXXOsloPikes PeakR8GyurtaRArab autózáslökhárítóKodokoreai autóSLKBelga Nagydíjfiat. fiat 500opel karlhódmezőrületChicheritVidabetonkeverőEmilylehetetlenfilmes autólexus nxInfinitiFiesta WRCIsuzugázolástraktorrenault sanderoKerényi ÁdámDaytonaaranyToleman46STiTallinGrand DusterSata-ralistop táblaBMW 3 GTgyorsulásItaldesignszarvasKia RioKharitoninNissan Skyline R33időjárásNascarévfordulóSzilveszter raliQ5MOLTechartedukációbrutálForza 7Nurburgrinspecifikációk720SS1Forza Motorsportkétkerékrush hourGT-86quadskiMotorstanulmányautóSochiRolls-RoycelopottOpel MagyarországélményautózásnapfénytetőugrásSzilveszter rallyolajVolvo reklánmdízelautóGinMotegiyoBMW 1MarbellaPHEVMiataNissan SentraföldcsuszamlásNissan Skyline R34BudapestGallardonyári gumiLPVolkswagen EosukrajnaToyota Corollaskoda superbwörtherseeoposszumForma-2Janner rallyBob Lutzbankautomataösszehasonlítócars coffeNémet Nagydíjsebastien ogierVorsteinerarabizmozásgazdagLance GilbertRange Rover SportBMW 503hirdetéscsoda570Saudi a4bajor autóROALKadjarMinyonfelfrissítésporsche macanDTMHonda CR-V205RodastávirányítósPlútópieter tsienpickupSuper SportATS-VsziklaMitsubishi LancerVilnerBMW M2Max Mosleyjövőképszippantós kocsirombolásDaciaSvájcrugóvirtuálisszáguldáskulcsszupersportkocsiRallySeathollandreggelidrámademonstrációLummaszemmozgásmurvaenzo ferrariSemapanoráma tetőhibridjames bondcrossoverhőséghernyótalpékszerrobotizált váltóSergio960La Tomatinanyújtott karosszériaérintőkijelzőFord F1508-asKoenigsegg Agera HHkombi autó8CEVPur BlancHummer H1Kefo MotorsportBoston reptérbemutatóSuzukajapán autótemetkezéskonzolDél-AmerikalángDodge HellcatGeneral LeeSportsGhymkhanavasúti átjáróDisneyPeugeot 206EscortBryan buffierLance StrollVivaroMercedes Maybach.Chevrolet ImpalaMercedes-MaybachAll-TerrainJaguar XFRyoungtimerAccordmagyarámokfutásvezetésbentley mulsanneChicagoBMW 6-os sorozatcitroen c-xrEksoVestSUVShelby GT350Rvisszapillantólimitált szériaInterlagosTaco Bellcars and coffeImolaBoschB11LaFerrariKoncz GáboridősSCCI8Transformerstéli gumilistamotorhibafisker karmaGuinness rekordSpecialeSpielbergchris MeekeoldalkocsiSebastian LoebcrashT-RocJaguar XFVenom F5XJGMChistoricboxerfegyverHUVvéletlenTDIforgalomPorsche 911jason stathammezőgazdaságSan DiegoUrusajtópoloskaEF7Coca-ColaJaguar XKR-SStelvioteherautóbaleset tengelyKlausz KristófsportautóRed Bull RingkiállításAMG GTAgeraColin McRaebringa488 PistacsajozásLand Rover Defenderchrysler 200szarkaC8elszabadultForma-3ViperszociautotalalkozoKazahsztánbmw x1limbóEsteban GutierrezlufthansaSaab 9-3füves cigiMarchionnaáradásJerezHill Climbrx8lefoglalt autókAntonin TlustakNissan Noteamerikai humortrailerNeymarkoppintáskupémini cooperCessnaRafael NadalrágcsálóSpanyol NagydíjI-Paceferrari enzotrident iceniV12szállításLandwindjavításFerrari 599 GTBlazakötélhúzásfesztiválRon DenniskormánytelefonS-Editionijesztésburnoutmercedes-benz econicstoplelepleződésCsillagtúraDurangoATSzombiBMW E30eladó autógyőri Audi-gyárcsúszós útTom ChiltonillegálDC ShoesgiccsVitoHammanNorvégiagörkorcsolyax6Las Vegaspolo r wrchelyszíneléstalálmányiX3armageddonládaderbifüsthibaelőzetesNissan MaximaTokiói Autószalonrosszullétgyerek autóúteldurranPanamera Sport TurismoPakisztántuningcherokeevillamosP100DBMW 5-ös sorozatszakaszISOpel InsigniaFelix BaumgartnertankolásAudi A8 L SecurityInsigniaAlpina B7PosaidonToyota S-FRjégesőEurópa NagydíjAirscarfAston Martin VulcanDevelSwiftA9hulladékgyűjtésGhibliBethelösszkerékévnyitólövöldözésJannarellyAusztrál NagydíjVályiNAAFCupraDodge ChallengerVeyronbuffierABTrepülőfelahegyre5008TOP10huligánokidiótaPeoplePeopleHalid AvdagicÉv Autója 2017KTM X-BowYas Marina Circuitvolkswagen jettacaddybalesetekönvezetőkereskedőgyalogtörvénysorozatR8 SpiderExclusiveBuickijedtségTitan XDfeltörésMcarendiszkóTiguanbalesetkrossz3008Spongya Bobutcax7street raceAudi A6hójárószerelőmentésMonte Carlo rallyErwin WurmzúzóGLEkipörgésMiniSolbergNasser Al-AttiyahBMW 2 Active TourerfékútMarine EditionjelzőoszlopColins CrestVolkswagen PhaetongumiégetésharrachtilosUltra4x4ejtőernyőtolásFranciaországkamionsofőrPorscheborulállatsofőrös autóprototípusprojektorYarisoffroadVelociraptorporsche 959hanninenForma-Etúraautósvéd piacMicheliszgyereküléshullámBMW 4 Gran CoupéF430Michelisz NorbertSpirit Of EcstasyéjszakabölényRobotruhaAyrton SennaQ60i30 WagonegyüttműködésCygnetgyerekRickard RydellDodge DartSilverstonemosásgödörMaláj NagydíjJaguar X-TypeChryslerR5GMC Yukonutcai autóelszabadult járműnavigátorkicsúszáskombájnGyulay ZsoltSciroccokigyulladtóraNissan GT-R R34Nismogyorsasági obelnöki ügynagy sebességMonacói NagydíjNissan JukefalsefalsesafarimotorháztetőadatokLettországúthibaschumacherMarvelJapán Nagydíjhot rodJames MayJensenkörnyezetbarátkiegészítőfiskerM PerformanceGymkhanaHyundaiCorsica-raliÉv autójagyerekekÁmon OlivérEurosol-Honda Civic Type-RM4 GTSFord MondeogerillabiztonságRat RodKodiaqtitanszakadékamerikaiPókemberconvertibleszőnyeggyárLamborghini DiabloUsain Boltféktesztvolkswagen beetleszenzorarab autóvárosi minivizellövegBaleWWEszabályozásrenault talismanland rover discoverymacskaEurosportSAS IrisVauxhallA-osztályTouaregDél-AfrikaAxiálChevrolet AveoBahraini Nagydíjelektromos UTVMaserati QuatroportepaintballModel STSIsérülésF40kamionvontatásjátékautóKomáromBulldogAustinletartóztatásMcLaren MP4-12CIrmscherCruzeautomatakereskedésFormula 3GT40WTCRStratosPepsirészegStoffel VandoorneGiuliavolkswagen eco upelmebetegshowHadik AndrásWRC3tengerMLBHorizongázDavid Hasselhoffbiztonsági övsofőrSuperleggeraszilvszter raliszállodapiros lámpaSuzuki Altohűtés458 ItalialegóZafiraevolúcióoff-roadMercedes-Benz G-osztálymercedes-benzFerrariCrossland XbérautószedánrakétaesőTim GábordudeGuerlainQoros 3tűzoltóságelsőX5Mm1raEtnarally du VARelőzKancsár FerencKia SoulDannybabarablásLS 500hstretchmanuálisPuskádi Jánosvasúti átkelőfaQorosKatarbörtön812vízbenNissan NV 200Indy 500műszerfalLada KalinavideódurvarongálásNissanCamaro

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.