keresés eredménye

tanulmány

Hírek

Tanulmányként mutatkozott be a Mercedes pickup

A Mercedes megmutatta a majdnem végleges X-osztályt a nagyérdeműnek. Nissan Navara még sosem volt ennyire kívánatos!

cimkék: tanulmány / Mercedes / X-osztály

Sportkocsit villantott a jövőből a Renault

Lényegében egy jövőbeli formatervvel leburkolt Formula E versenygépet mutatott be a Renault Párizsban. Ez a Trezor tanulmányautó.

cimkék: Renault / trezor / tanulmány

Tanulmányként mutatkozott a BMW X2

Az X-es BMW-k sorában jelenleg egy kis rés fedezhető fel, hiszen az X1 és az X3 közöt nincs jelenleg semmi alternatíva. Már nem sokáig, itt az X2 tanulmány!

cimkék: BMW / X2 / tanulmány / Párizsi Autószalon

Elektromos teherautót mutatott be a Mercedes

A Párizsi Autószalon előtt lerántotta a leplet a Mercedes az elektromos Urban eTruck teherautó tanulmányáról. A jövő városi teherszállításába engedtek bepillantást.

cimkék: teherautó / elektromos autó / tanulmány / Mercedes

Hatméteres óriáskupét villantott a Maybach

A Mercedes-Maybach legújabb sportkocsi tanulmánya több szempontból is figyelemre méltó. Elektromos luxuskupé egyenesen a jövőből.

cimkék: Maybach / tanulmány / Mercedes

Vissza a Wankel örökséghez Genfi Autószalon 2016- Mazda

A legdinamikusabban fejlődő japán gyártó már a jövő sportkocsi generációján gondolkodik. Visszatérnek a Wankel motorhoz.

cimkék: Mazda / tanulmány / Genfi Autószalon / RX-VISION

Fiatalabb vásárlókat akar a Kia

A Kia ugyan nem panaszkodik az eladások miatt, de az eddigieknél több fiatalt szeretnének magukhoz csábítani. Egy sportos szedánban látják ezt a lehetőséget.

cimkék: Kia / tanulmány

Zöld utat kapott az elektromos Porsche

Hivatalosan is zöld utat kapott a Tesla ellenfélnek szánt Porsche Mission E elektromos autó. A gyár 2020-ra már végleges változatot ígér.

cimkék: Porsche / tanulmány / Mission E

Brutál terepes tanulmány a Kiától

A SEMA Show-ra készítette el a Kia ezt az igencsak meglepő Forte Koup tanulmányt. Vérbeli terepes lett a fiatalos kupéból.

cimkék: Kia / tanulmány / Kia Forte Koup

Itt a legújabb Mazda sportkocsi tanulmány

A Tokiói Autószalonon leplezte le a Mazda azt a tanulmányt, mely nem titkoltan az RX modellek következő generációját hivatott bevezetni.

cimkék: Mazda / tanulmány / RX-VISION

Veszélyes lehet hangutasításokat adni az autónak

Egy amerikai tanulmány mutatott rá arra, hogy az autót hanggal vezérelni sokkal veszélyesebb lehet, mint a gombokat nyomogatni. Egyszerűen jobban elvonja a figyelmet.

: tanulmány / hangvezérlés

Így képzeli el a jövőt a Rinspeed

A Rinspeed jövő tanulmánya természetesen képes magát elvezetni, ráadásul még egy drón segítségével távolról is megfigyelhetjük magunkat.

cimkék: Rinspeed / tanulmány / drón

Szép, de furcsa Mercedes jövőkép

Egy német formatervező alkotta meg a híres Mercedes 300SL jövőbeli változatát. Szép és dinamikus a formája, ám mégis tele van furcsa megoldásokkal.

cimkék: tanulmány / Mercedes / Mercedes jövő

Kisméretű sportkocsival támad a Toyota

Az S-FR tanulmány nem kevesebbre hivatott, mint hogy a későbbiekben megtörje a Mazda MX-5 uralmát a kisméretű sportkocsik piacán. Sikerülhet neki.

cimkék: Toyota / tanulmány / Toyota S-FR

Félig autó félig motor a Hondánál Frankfurti Autószalon 2015

Miután csaknem minden modell új a Honda kínálatában, Frankfurtra két vagány koncepcióval készültek: egy kombival a bringásoknak és egy élményautóval a sebesség megszállottjainak.

cimkék: kombi / Honda / sportautó / tanulmány / frankfurti autószalon

Álomnak is szép a BMW retró versenyautója BMW 3.0 CSL Hommage R

Sosem lesz belőle szériaautó, de azért jó, hogy megcsinálták a legendás 3.0 CSL modern feldolgozását, a Hommage R-t. Az előző tanulmányt a versenycsíkokkal fejezték be.

cimkék: BMW / kupé / német autó / versenyautó / tanulmány / veterán

SUV tanulmánnyal készül a Mazda

Minden jel arra mutat, hogy a Mazda szeretné bővíteni a CX palettát. Mi mást jelenthetne, hogy Frankfurtban egy teljesen új crossover tanulmányt mutatnak be?

cimkék: Mazda / tanulmány / Frankfurt / Kodo / KOERU

Szenzorokkal az ittas vezetés ellen

Egy mexikói tanulókból álló csapat olyan rendszert hozott létre, mely az ittas vezetés ellen lép fel hatásosan. Eszközük segítségével az autó még az indítás előtt képes kiszűrni az ittas vezetőt.

cimkék: tanulmány / szenzor

Így készült az új Ford GT

Látványos videóval invitál a Ford féltve őrzött műhelyébe, ahol az új GT tanulmány született. Nagyon vigyáztak, de egy valami így is látszik néhány képkockán, aminek lehet, hogy nem kellett volna.

cimkék: Ford / amerikai autó / Le Mans / tanulmány

Szürreális Merci tanulmány CES Los Angeles 2015

Pár hete már lebukott a Mercedes-Benz új, tojás alakú tanulmánya, igaz csak ponyva alatt. A lehető legmodernebb cuccokkal tömték meg, ráadásul magát vezeti. Kérünk mi ilyen jövőből?

cimkék: német autó / tanulmány / mercedes-benz

Csodás kupéval bűvöl az Infiniti

Meglengették legújabb tanulmányuk egyik fotóját, talán már nem sokat változik a szériagyártásig. A legutóbbi virtuális sportkocsijuktól kapott sok vonást, és állati jól mutat.

cimkék: sportautó / japán autó / Infiniti / tanulmány

Csodaszép kupé az Infinititől

A japán formatervezésre mostanában nem lehet panasz. Az Infiniti autói eddig is feltűnőek voltak, de most egy nagyon kívánatos formavilághoz értek.

cimkék: japán autó / Infiniti / kupé / tanulmány

Lehet valami a különleges Miniből

Hiába menő és csábító a Cooper, ha mindegyik változat egy kaptafára készül. Az új modell végre egészen más lehet. Esélyes, hogy végre elkészül a dögös tanulmány.

cimkék: kabrió / Mini / roadster / tanulmány

Klotyóval is járhatunk a jövőben

Megint egy tanulmány, aminek a neve magyarul elég hülyén hangzik. Ismerjétek meg a Rinspeed legújabb őrületét, a Budii-t. Lehet ezek után komolyan venni?

cimkék: Rinspeed / tanulmány

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Sportos terepjáró lesz az Audi TT-ből

Három különleges prototípussal szondázták a közönséget az utóbbi időben, az egyik meg is valósul. Mind a három menő volt, de mi a kupénak szurkoltunk.

cimkék: Audi / terepjáró / német autó / tanulmány / Audi TT

Ő a Juke gonosz ikertesója Itt a Nissan Kicks

Már a neve is hatásos, hát még a kinézete! A Kicks tanulmány a hamarosan érkező új Nissan modell jegyeit hordozza magán, de lehet, hogy mi nem kapunk belőle.

cimkék: Nissan / japán autó / tanulmány

Tojást tesztel a Mercedes

Furcsa szerzet jelent meg az egyik Merci gyár tesztpályáján. Az erősen álcázott gépen még így is látszik, hogy nem egy sima kocsiról van szó. Reméljük, nem ez a Mercedes jövője.

cimkék: német autó / tanulmány / mercedes-benz

Négyajtós Audi TT. Jöhet?

Nekünk mindenképpen, bízunk benne, hogy tényleg megvalósul. Bár még csak rajzok vannak róla, az Audinál minden előfordulhat. Úgy tűnik, tényleg kiszélesítik a TT palettáját.

cimkék: tanulmányautó / sportautó / Audi / német autó / kupé / tanulmány / Audi TT

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Elborult furgon a Toyotától

A japánok megunták az egyszerű dobozformájú, átlagos furgonokat, és megpróbálják kicsit színesíteni a haszongépjármű piacot. Az Urban Utility egy csomó hasznos dolgot tartogat.

cimkék: tanulmányautó / japán autó / Toyota / teherautó / tanulmány / furgon

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

500 km/h-val menne az új csúcs Ferrari

Még a LaFerrari is szinte ropogósan friss, máris itt az utódjához készült első tanulmány. Az F80-as kódjelű Ferrari több mint 1000 lóerős lenne.

cimkék: Ferrari / tanulmány / LaFerrari / olasz autó

Ettől lesz praktikusabb az X4?

Egyetemisták a BMW egyik új divatcikkéből próbáltak kihozni valami használhatót, így született a Deep Orange 4. Érdekes ötlet, de a használhatóságát megkérdőjelezzük.

cimkék: SUV / német autó / tanulmányautó / BMW X4 / tanulmány / tuning / BMW

Újabb adag nem létező Porsche

Eddig is húztak már elő érdekes tanulmányautókat a Porsche leghátsó raktárából, most viszont a Car Magazine stábja is bejárhatta a titokzatos helyet. Sok csodát láttak.

cimkék: német autó / sportautó / Porsche / Porsche 911 / tanulmány / prototípus

Lábnyomot hagy az őslakosok BMW-je

Oroszlánnak álcázza magát, és ha otthagyják a sivatagban, előbb-utóbb lebomlik. A Maasaica az afrikai őslakosoknak készülne, hogy tudjanak mivel közlekedni. Szerintetek…?

cimkék: német autó / bmw maasaica / BMW / terepjáró / tanulmány

Buktuk az izgalmas Nissant

Jól felhergelték a népet a két fantasztikus tanulmányautóval, ígértek fűt-fát, mindenki izgatottan várta a sorozatgyártást, de meggondolták magukat a gyáriak. Nem lesz belőle semmi.

cimkék: Nissan / tanulmány / Nissan IDx / skyline

Dacia egy párhuzamos univerzumból

Valami hasonló születhetne, ha a Dacia kijöhetne elegáns és szép autóval is. Egyáltalán nem bánnánk, ha ez a luxuskocsi vicces áron az utakra kerülne, de biztosan nem fog.

cimkék: Dacia / tanulmány

Szörnyeteggel rémisztget a Nissan

Nem kell megijedni, a valóságban nem létezik a Nissan sportkocsi tanulmánya, a 2020 Vision Gran Tourismo a nevét adó játékhoz készült, de több részletében is felismerhető a GT-R.

cimkék: tanulmányautó / nissan gtr / sportautó / japán autó / Nissan / tanulmány

Agresszíven morog a csúcs Golf

Bécsben kapták el a csúcs Volkswagen Golf tanulmány változatát, nem csak a kinézetét sikerült megörökíteni, a közel 400 ló hangját is hallhatjuk a videón.

cimkék: Volkswagen / tuning / tanulmány

Elkészült a legbrutálisabb Volkswagen

Egészen máig tartogatta meglepetését a Volkswagen, a GTI találkozóra épült veszedelmet eddig csak virtuálisan láthattuk, a Wörthersee-re viszont meg is valósították.

cimkék: tanulmány / wörthersee / találkozó / VW / Volkswagen

Nyomokban Minit is tartalmaz

Különleges tanulmányt leplezett le a Mini, a kis roadster tervezésénél a letisztultság volt a fő szempont, a Mini vezető tervezője vérbeli angol sportkocsit szeretett volna látni.

cimkék: Mini / roadster / tanulmány

Skalpolták a Skoda miniautóját

A jövőheti Wörthersee találkozóra készülnek a Skodánál is, elkészítették saját tömegcsalogató látványosságukat, náluk a legkisebb autót tették a fűrész alá.

cimkék: wörthersee / kisautó / tanulmány / Skoda

Tető nélküli Seat Ibiza

Nagy erőkkel készül a Volkswagen konszern a közelgő Wörthersee találkozóra, legutóbb egy brutális Audit mutattak, de készülnek egy különleges Ibizával is.

cimkék: Seat / kabrió / tanulmány

Mérhetetlen luxus a BMW-től Izgalmas tanulmánnyal készültek a bajorok

Kívül-belül izgalmas formaterv, temérdek újítás és a BMW sajátosságai is megtalálhatóak az új tanulmányban. A Vision Future Luxury Concept az új 7-es sorozat előfutára lehet.

cimkék: BMW / tanulmány / német autó / luxusautó

Parasztvakítás az átlátszó motorháztető Az ötlet jó, de nem ebben a formában

Izgalmas extrát mutatott be a Land Rover: a Discovery Vision tanulmány virtuálisan átlátszó motorháztetőt kap, de bármilyen ígéretes, ebben a formában értelmetlennek látszik.

cimkék: tanulmány / Land Rover

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

Izgalmas kupé tanulmány a Lexustól

RC, de nem távirányítós kisautó, hanem látványos kupé. A Lexus újdonsága jövőre érkezik és a 4-es BMW babérjaira tör.

cimkék: Lexus / kupé / tanulmány / hibrid / lexus rc

Megmutatta a Kia a jövő formatervét

Egy kis SUV segítségével vezetnék be a márka következő arculati elemeit. Jön a háromszögletű lámpák és az azokat összekötő hűtőrács korszaka.

cimkék: Kia / tanulmány
TESZTEK

Jó lesz, ha az autó vezet helyettünk?

Vajon boldogabbak leszünk, ha majd nem kell vezetnünk a saját kocsinkat? Az önálló cselekvésre képes autókig már nem kell sokat aludni. Mi nem siettetnénk a dolgot.

cimkék: tanulmány / veterán / youngtimer / prototípus
címke felhőszállítmánybeszakadt burkolatF15024hGLEtolásvillámlásNémet NagydíjtörvényaudiotöltőCrystal Hooksluxus buszféktesztChevrolet SilveradoyellowstoneROALfegyveresekTata NanoPontiacverekedésgyúrásaudi a4tűzcsapáradásManorrevansrendőrségcélgépmotorosAgera RSMercedes VitoBitter SándorbúcsúVolvodűneBMW I8énekmajdnem balesetKia Soularab autóyokötekedésAyrton SennaraktárForma-4új generációGhymkhanaRoberto MerhiAudi R8matt fényezésamerikai autótúlméretesmegelőző filmsikerautolivkaszkadőrProteamAlfa Romoejégautófűnyíróoroszországjarri-matti latvalaMazdaautóbemutatószerelőteddykézikönyvEVOpattogatott kukoricafejszeConceptjames bondTolemanrasszizmushulladékgazdálkodástoyota land cruiserjean-claude van demmeZafiraVolvo modellM8mesefigurákWSRFocusMonacoskoda 120rönkFormula RenaultToyota GT86gépi mosósütirali-európabajnokságIndy 500rendőrautópénzszállítóidőmérő edzésDaimlersorsbivalylövésOpel CorsaeladaktolatásFerrarilimitált szériaPeugeotúthibaBreitling Jet Teamcars coffeAfrikabentley mulsannevészfékerőszakbicikliúthivatalostaplóárokSibiu-ralidigital lightAudi TT-RSrongálásscooterpapOne:1Felix BaumgartnerBethelLancerőrületsárga zászlójó sofőrPauHollandianissan navara34 órás versenyszociautotalalkozomercedes-benzModel 3Memo GidleyFootkhanaLe MansAston Martin Rapide STakataMagyar NagydíjLFAelmebetegquadskilaptimeMasterújjáéledsafariBMW 2-es sorozatAudi TT CupszállításkörnyezetvédelemBrazil Nagydíjtűzoltóságönvezető rendszerviccvízInfiniti M30dYamahaautókiállításnapenergiaJeep WranglerlezárásGrand DusterNismoVWDoritostesztToyota SupraDB11orosz autóS10Kia NiroOpel AdamHummercsehVolvo S90rönkszállítóGázosításGigafactoryutcaelefánt275végső állomásDCpeugeot 205 gtiQoros 3Klausz KristófföldcsuszamlásJaguar XFR-ShanninentahósertésFormulaegyterű autóRollsJurassic ParkKevin AbbringM6Genfi AutószalonBútor Robielektromos autózáskínai közlekedésRX-9A-osztályVauxhallcsomagszállításközlekedésbiztonságjótékonykodásFord FocusIsuzuMercedes-Benz CLAesteSkodaNicoUH-1kínai autóbikiniToyota Picnici30 Wagonrajtpaintballrenault talismanLamborghini UrusrekordPaul di RestaTCRCoca-Colabmw x1A4pisztolyJeanner rallyautó lopáslefoglalt autóktélfesztiválcsempészetrobogósKharitonintitanPolestarfelfüggesztéstávirányítós indítóAlfa 4CJorge LorenzoYuliannaHenessey Venom GTemissziós botránysípályaMikulás4MATICfegyverChevroletTesla Model 3AgeraJensen InterceptorPeugeot 207Ferrari F40 LM BarchettaARTCrosslandegzotikus autóbmw z2moziszállítóVila RealkupéTacomaDevelGlobal Vehicle TrustZengő Motorsportsportkocsitfestés3DSan DiegoÉv autójaKoenigsegg Agera HHAcura NSXBulldogtúlkeresletIrmschergyalogHiluxcar pornvilágrekordleopardlegóMagnus WalkerüzemanyagszimulátorOpel Adam RallylépcsőschumacherERCFenyrOrosz NagydíjRadicalrendőrB11Jon OlssonKonaháromkerekűGuerlain Chicheritinstinctörök garanciaUbertilos parkolásCintravideóT-RocGTAbiztonságtechnikabeszakadtStoffel VandoorneSebringoff-roadalvásForza MotorsportTata Zicaluxusautóokos fényszóróZR1gyerekekNestor GirolamiinternetFiesta WRCzuhanás960Chuck NorrisFittipaldiDucatidonington parkgyerekülésrolls-royce wraithAlfa Romeo 4CAudi Q2lánydrogesőSeat Ibizahűtésszemmozgás3d nyomtatócsaládi autóDaytonaoffroaddugóViper SRTMercedes Maybach.Kerényi ÁdámG63ragebátorreklámfelvásárlásjégkaparó46Pace Carmercedes-benz mlcWaldowhavazásbuszmegállóDC ShoesTouristenfahrtgurulegyterűVenomkanadaMoszkvarandiGumball 3000temetkezésirodaSuzuki Vitarakamionveterán autóHayden PaddonChevyopel karlfüst500eparkolásColins Crestelső vásárlóamazonV12BMW 3 GTBMW 5 GTAudi TTRoad Roverutcai autógokartmutatványépítésbenzinkútbillencschrysler 200izomautóSpa Francorchampsmotogplada grantaszembe sávGordinilábbal vezetkilökfékpaddefektajtóPorsche PanameraViperAlain MenuMercedes A-osztályAthéngyárkínaForzarobotautóctskipörgésToyota S-FRforlánykéréstilalomForma-2Ferrari F12freighterszakaszbéreltSVHonda PreludedemonstrációMagyar Termék NagydíjfokozatHollywoodenzo ferrarikólakiállításHong Konglancia deltaelnökversenypályamegsemmisítésShelbyDakarShelby Daytona CoupeBMW 7találmányszippantós kocsielveszveporsche 959Renault RSCitroen C3D3 Groupillegális versenykábítószerRosbergford galaxyPuskádi JánosamerikaiigazoltatásToyotamobilelektromos autóGMCTFSIpolgármesterrollerfurcsaságkameraakcióstartgödörAudi RS3ChallengeGuinness rekordfelnisorompógyorshajtásBMW 1602Jean AlesiCayman SWald InternationaltúraautóukrajnaléghajtáslízingGuarddarálóleállásNissan IDxS90HondaRolss-RoyceFerrari F12 BerlinettaactrosautóColoradoveteránelsőbbségTAG MotorsportHoldeni3 REXOpel AstraKovács TamásNordschleifegázolásRenault Trafficporsche macanIATsubaru wrxSkoda FabiakémfotóLance GilbertFiat 124 SpiderhajóLaFerrari ApertaBahraini NagydíjdróndaruOstberghőkamerapokolTieKoreai NagydíjfutárMiami VicetraktorimprezaterelésNeymarcserbenhagyásesésMission EkarbonüldözésfociChristiano RonaldoVolvo reklánmbűncselekményVolvo XC90skoda superbDodge ChallengermázlistaEV760Licrash testkombi autóSuperleggeraSTLancia ThemaSuzuki SX4csomagTim Gáborrendezvényjávorszarvas-tesztszaltóMichelisz Norbertünnepi modellcustom cartrezor812vadászatsugárhajtásúTraficCessnaMercedes GPForza Horizon 2villanyautókoncepció Bugatti VeyronVolvo C30Rober KubicakigyulladFanateclazafelfutóPeugeot 2008facebookbiztonsági autóYpres-raliFerrariPeopletáskanémet autótesla model xsordomonte carlo ralinémet sportkocsiKertész Krisztián44fogászatAudi SQ7QorosUSASuzukatargoncaMP4-12CFiat 500LgyújtogatásSvájcNascarSRTGhibliCorvetteThe Mint 400kátyúvillámMercedes EVO 2bikafigyelmetlenidiótaGoodwood Festival of SpeedTipoMaserati Levantevolkswagen beetleszakadékFCAHill ClimbBMW E30nyíltnaphuligánokidiótaPeoplemeglepetéskezdőbunyóLamborghini Veneno RoadsterJaguar X-Typevizelgalambelőjegyzésfiat. fiat 500ördögszekérgyorsulásRenault Clio TrophyBMW 6-os sorozatApolloVin DieselzebrapusztításMercedes S-osztályTigrisIncBullitselfieKínai NagydíjversenygumifiskerInsigniajwrcalagútüvegkármárkakupaPaul SwiftdömperakadályDefenderAudi A3ML63 AMGImoladurvaGenfgyanusítottbukfencVilágbajnokságeldurranChicheritTransformersCitroen DS3SiennabessenyeyFerrari LaFerrarikisteherautóWankel motorhonda integraMiguel MolinaönzetlenhackelésKomáromHUVlabradorMaserati QuatroporteAusztrál Nagydíjhomokviharwalter röhrlberagadMichelinlada samaraSeatT1trident icenibritish greenvakvezető kutyabiztonsági övFestival of SpeedPeugeot 208katonaifejlesztésijedtségE30OlaszországPakisztánvárosVitorolls-royce phantomszörnybérautóAudi RS6CX-5jégVenezuelaszingapúrbringásgolfautóe-GolfWatkins Glenangol közlekedésGallardoprototípusX-osztályminiszterelnökHadik AndrásBMW M3Hyundai VelosterBMWvolkswagen bogárautomatarányitáskedvezményMarco Wittman2WDbobpályaKatarRedInsanityOpel KadettNissan Skyline R34R8süllyedésAcropolis-ralitúraautó világbajnokságAudi A8 L ExtendedGT3Hyundai i30gesztusSigdsrallySuper Sportgyújtogató5008formaFord FiestaszlalomWRC3Volkswagen TouaregBlackdragsterVolvo S70 RX5MRubiconDodge HellcatClarionFernando AlonsoDelta HF IntegraleBuick RivieraXVnissan leafcrashkisautóWorld Series by RenaultkilökésAston Martin CygnetájuláselakadásLamborghiniesküvőzeneford kaTallinOpel CascadaDurangoVályiMarcus GronholmPorsche 911ládaderbiAudi S5stretchLapraszerelt autóNissan GT-RfelvonulásepilepsziaversenymotorosrendőrR3mentőSpecialeRX-VISIONzsenialitásMazda CX-5Nissan MaximafeltörésSLS AMGOpel MagyarországmanőverszabálysértésjátékautówörtherseeNissan SilviaFuriousBlack BearTrustharckizárásSaabHonda Civic Type-RRufévnyitólökésbüntetésFord KugaLamborghini Diabloamerikai közlekedésGT-RFerrari CaliforniabringaBen AffleckAMTSMercedes-Benz G-osztályFR-SMad MaxreflexMarine EditionArab autózásátnevezéswiesmannrottweilerkrosszmotorelnöki ügyMercedes-Benz M-osztályChevrolet Impalagyalogosroadsterbénázásx7boxmentésromán közlekedésbunkerbevásárlásMick SchumacherLaFerrariHyundai ix20Ford EcosportLandauletEasytroncibunkóOliver BlumeHonda Civictilosban parkolásfüves cigiBMW 4 Gran CoupéroncshulladékgyűjtésvíruskoppintásdonutSt. James EditionJari-Matti LatvalaReal MadridMax MosleyAudi A2Timo GlockEurosportE63 SPutyinjátékkonzollángspeakerwellnessSuzuki SamuraiDaniel SordoSemafelelőtlenBJ BaldwinráfutásgázszivárgásPorsche 911 GT3amerikai rendőrségKodobesirtunkfisker surfAll-TerrainKia Forte KoupPárizsi AutószalonrobottechnológiamobilitásakkumulátorMotkánykombii5TouristenSlovakia RingMaserati QuattroporteámokfutáslopottErwin WurmSubaru ImprezaorrszarvúhangGyurtaMaserati GranTurismoRubens Barrichelloroad ragesofőrös autóautó rongálásSupermanQ6BamboorobogóJakus Tamásvárólistaautós üldözésLamborghini Murcielagohőségsteve mcqueenKoncz GáborjavításVilnerAston Martin VulcanMcarenvízbenmagyardagadtmercedes-benz econicDaniel RicciardoBoston reptérhatótávFord F150eszméletlenCadillacMcDonaldsEric BoullierdöntőMercedes SLS AMGDél-AfrikafelakadtankKimi Raikkonenmodellfrissítésugráshullám3008toyota 2000 gtM550dbombaVenom F5szekérOpel Zafira TourerWTCRChevelleközterület-fenntartásGoogleRobert KubicaKevin MagnussenkráterHonda NSXverésrészedMarchionnechevrolet cruzeNew JerseylovaskocsitámadáspedálNyirfás JuliannaBonnevilleLiberty WalkfelajánlásHongkongszoknyahókotrórendvédelmi erőkhyundai i20olasz autóx6Porsche Mission ESebastian LoeberősvadnyugatCadillac ELRLaguna SecaelőzésLodgySTiösszefogásparasztGenesis G90ShanghaiSkoda Octavia RSNorrdschleifebadasstrolibuszRon DennisMonte Carlo rallyreakcióelsőtéli gumiWolfsburgTyler Witteszenzációapokalipszisbestsellerszánkófilmes autókBajaMariohavas útelakadbicajAlpina B3mini cooperGeelycsajozásNissan rekordbaseballszemétszedésWRX STIBoxsterhódmezőrületChevrolet CorvetteCruzefavágásrx8S65A5biztonsági rendszerPCgyáripullmannMazda3HammanLuc BessonbakiTrophy Truckhúzáskínos esetláncWillys. modernHeritageMarvelABTAriel AtomMonsterKugaPokemon Gojótétfékútautópályalöveggázgumiégetésfisker karmasprayplázaExclusiveteaserKia RiokarácsonyGymkhanalowriderC8Lanciahirdetésfrankfurti autószalonForma-Elopott autóbolondBelgiumTargaadássúlyelosztásforró vízMANAntonin TlustakEtnaSvéd raliDodgemarkolóFord Rangerrajzcitroen cxTiguanMatthew CampbellugratásBTCCAMG GTToyota TundrasínFedExelszállításlada 4x4doppingLada NivaGLAwrcRinspeedmásolásautótesztJeff GordonPepsiomlásskoda fabia s2000autótemetőtrükk4x4ChironNissan GT-R R34nézőkMaserati 3500GTjárdaFlamecadillac devilleCaliforniamotorpalettaMount EverestYarisközelautós jövőVRSzilveszter raligiccsMbDesignRolls-RoycekersijesztésSmart ForFourVeyronpályanévjárókelőCitroen DS3WRCSuzuki AltoidőjáráskárosanyagSecurityMLBgyerek autóM0ablaktörlőlerobbanPókemberkompakt autóSportwagonPeugeot 308FrankfurtforgalomSennaGran TourismoJosh CartuvirtuálisfailRenault CliopirosTwingopostásnyári gumiSnowkhanaRali EBforma-1JeepRX-8orosz tuning350zFord Fiesta RS WRCEurópa Bajnokságland rover discovery sportElon MuskrészegJohn Cooper Worksfrancia autótengerHoonigansEclipseleleplezésSolbergLS 500hHarley-DavidsonIndypassatSSSpyderbicilisExtremeGörögországpolo r wrchelikoptermoderncsattogásközterület-fenntartókereskedésAccordNissan Jukeprankrobban24 órás versenykötélhúzásretroPorsche 911 RmenekülbankautomataPistaInterlagosmárkákSzingapúri NagydíjúthelyszínelésMaybacharmageddonlefulladcentenáriumEurópa NagydíjSherpCadillac CTS8-asPharrel WilliamsfoghúzásszimulálásCsillagtúraaromaISISjet-skiDan BilzerianMcLarenEliaélményautózáskéselésversenysportStepwayDRIVE PILOTtiloshot hatchittasrobotizált váltóNissan 370zfurgonbiztosításGenesismenekülésCrewewckombájnkápolnaautó eladásMichael Schumacheregykerekezésmercedes-benz s-osztálymobiltelefonFRkályhaBMW M760Li xDriveÍrországhajléktalanjógaSonicDronekhanahumotsunyiSzlovéniaKuala LumpurGiuliaamerikai humorkonföderációs zászlóhídkisfilmrakománychris Meekevárosi miniFord RacingSkoda OctaviaVivaroAustinhibridautórali-világbajnokságbatmobilevodkaAbu Dhabi Nagydíjliepája-raliszerencseFranciaországTechartMcLaren P1PorschedigitálisUPSP100Dvideó válogatásLadaSmart CabrioChevrolet CaptivaSkoda Citigode tomaso panteraTouaregstreet racemandzsettagombKia PicantoékszerFerrari FXXHonda Jazzfilmvákuum720SLand RoverVolkswagen PoloFormula StudenttérképOpel GTChelseaidősflörtCardokelszabadulttartályG63 AMGelgurulForma-1 Spanyol NagydíjMotegispeedLandwindjason stathamBMW 2 Active TourermentősRapidVolkswagen EosRWDidiótaPeoplePeopleiphonebefutóJustin WilsonnyereményjátékFiat TipoShelby GT350RW MotorsPortugáliaszabályozástávolmaradásLada KalinalelepleződésalvázszedánnézőitalDaciaMercedes-Benz E-osztályFalconelszabadulMagyarországJapán NagydíjletartóztatásNissan SentraJanner ralihihetetlentanulmnányVolkswagen JettaLexus LF-SAkit carfejesWTCCturánPSANeonstábsütiszörnyMercedes S-classQoros GQ3elaludtHappyBoschConnectedDriveCaymanhősEurosol-Honda Civic Type-RChargerNorvégiaChevrolet CamaroMercedes SLSategoGhostpoéngyorsasági motorgazdagbővítésAmpera-eFicza FerencbuffierkísérletQ5hooniganTitan XDátveréspickupösszehasonlító-tesztKodiaqLamborghini VenenoLada PrioraMáltaAprilia45BarcelonacsodaR5női sofőrturán frigyesRowan AtkinsonSpaarabvételijesztgetésbentley continental gtKetterer Continentaljapán piacWalterné Dancsó AdriennR8 SpiderBuggyTrans AMMercedes jövőalkalmazáspaul walkersziklaStelviomárkaspanyol autórichard hammondlopós autóHyundaiSteve JobsHuayraBMW 1kipufogóbajnokságbiztosítólángokgyorsasági obittas vezetőGorillazmurvaGLChumorosIndyCarstatisztikaSinsheimCountrymanboxerutcai versenyvisszahívástűzijátékKaroqintruktorArany KormánykerékCentenariobioüzemanyagQatarPosaidonHonda CR-Vjó emberFerrari 599 GTBtankolásBac MonoDodge DarttüntetésszerkezetTrabantkonvojfóbiahot rodKodiaktéli közlekedésgyorsulási versenyMiataNoodleAnniversaryháborúRkiegészítőtestFiestalyukszondakormánycsajokLMP-1U2Lummakukásautós60tévéErzsébet királynőSebatien LoebFerrari 599 GTOtolvajHennessey VenomhibridSochiMclaren 570SSubaruTokiói Autószaloncars and coffedriftrobotizált autóeladó autóiCarInfernotrollösszehasonlítóKOERUázsiai közlekedésmorganelképesztőráncfelvarrásconvertibleVeneno RoadsterCorsica-ralivasúti átjárójapán autósportszerűtlenlistaBentaygaMomkhanagyűjteményhangutánzótávirányítós autóHeinz-Harald Frentzenhalálesetkávéplatformelőzeteshalottas kocsizsúfoltságISRCContinentalszörnyetegIED Syrmaford s-maxkilencsebességes automta váltóSportssportArteonBugatti Gangloff CoupeMercedesTatarepüléscigivicces videóbalhéManor MarussiaÉv Autója 2017ferrari enzotrélervolkswagen eco upRat RodAndy PriaulxkardiológiaTucsonGTváltónavigátorsárgatorlaszszabadidő-autóX2GT-86rosszullétlasszóBob Lutzm5jelzésTOP10HillclimbMercedes CLK AMG Black SeriesMNASZVolkswagen GolfLa TomatinaNürburgringelszabadult járműrepülRickard RydellAusztriaautomatikahalálcherokeeAMG GT RMcFlyNvidiabalesetLettországfurcsa járműbrudertragédiaritkaságDacia DokkerLancer EVO6x6Mercedes-Benz SLSautosNYPDautomata váltóMcLaren 12cZFtávolságrossz útborulásnői vezetőcobra 11I-PaceélőRallyerepülőAppleSpirit Of EcstasyF40reggeliChevrolett CorvetteújjáépültgunBeppo Harrachtűzoltó3D nyomatásorosz közlekedéscél60buszATSszigetMitshubishiF430bmw m5zombiEngstlervezetésKefo MotorsportMitsubishi G4bmw maasaicabaleset tengelyMogyoródJedlik Ányos KlaszterautómosáskétkerékLykan HypersportMulholland DriveparkolóreflekszTestarossaRenaultmólókubaToyota HiluxorigamiVFTSvolkswagen t1SamsungdaewooMercedes-Benz A-osztályszenzorborulkézifékX-TrailproblémalufthansaJaguar XKR-SAlex ZanardicsúszásBZZZBuickraliaprkolóMazda CX-9Mehdi BennaniEmilyfekvőrendőrGyulay ZsoltBob BellkommunikációQ60győri Audi-gyárGinVW Golforoszgyakorlatbejelentésshowjaguar f-typeAero 8tereplimitáltbabanapfénytetőoldtimer találkozóLykanHunGarianA110vasúti átkelőoszlopkarcChevrolet Camaro Z/28Irmscher InspiroámokfutószupersportkocsiKadjarPepsi MaxSuzukiAirscarfBaletaxigreenline918 SpyderévfordulóMuscle CarAcuraTWOFACESpongya BobillatVolkswagenlángolScoutlineÉsztországvonatKecskeméti BalázsDavid HasselhoffátadássérüléspókhistoricStockholmBMW X4kamionsofőrKialövöldözésSpykerRenault TwingokutyaWestfield Megabusaőzpremierégő autóPosrcheInfinitigyorsításmexikói autóEvoquehangvezérléstávirányítósRali VBroncsderbiPorsche Boxterönvezetődrámabiztonságalfai3Corvette Z06svédNissan MicraTDItridentmúzeumsebastien ogiercsúszós úttetőRenault MeganevéletlenSMSelsüllyedpolitikaMicheliszpápaland rover discoveryrobbanásbetonkeverőDragrobbantásingyen autósylviarugórush hourJames MayVida JaniátépítéskölcsönzőBudapestköltözésFord MondeorendszámamerikagőztalálkozóKazahsztánautóipari visszahíváshalálosKen BlockürülékAutopilotegyüttműködésCadillac EscaladesmokeClarksonpieter tsienhójárószékmacskaBMW Z4telefonfelúszásMarbellaszórásKTMDannyChryslersztoriMercedes G-osztályretroautóBrillianceMartn ProkopKovács Ágicseh autógázrobbanásbukásmegtaláltMJannarellyteherautóstopMonacói NagydíjszarkaForza 7porral oltóZ5Esteban GutierrezCaterpillarlakókocsiAlpina B7quadM PerformanceszállodalángszóróyoungtimerSaab 9-3extra 300japán közlekedésfarmerdacia sanderoCross ConceptmotorhibaBYDbrutál esésAlaszkadudekerékkatonavillamosAsconaW213vásárlásAMGrondatanulmányautóhalálos irambanangol motorTom Chiltonsvéd piacPhaetonpro-toureregyezményMaseratiVectravezeték nélküli töltésvolkswagen jettacaddyfrontálsivatagRhys Millen911LexusMercedes CLArenault sanderoTerrakhanaboxkiállásMazda MiatapályanapWill StevensXJ13zúzásF12rinocéroszlebukás570SJaguar XFRhányástuningFiat 500Model SSmartP1autópályamatricaOlssonPur BlanckulcsDodge ChargerLotus SUVnyújtott karosszériajótékonyságnyomtatásautósüldözéscrossoverRange RoverMikkelsenaudi q3palettaADAC Deutschland rallyPeugeot 206AIDSGeneral Lee458 SpecialeelektromosmelegedésJeep CherokeeSUVSRT ViperDTMSixtautmoataausztrálRange Rover SportRimacSebastian VettelfalsefalsekaszinóDacia Dustermunkagépangol autóedukációNASAMadárXJ220skylineprofiOlivier PanisszabálytalankodásKancsár FerencfestékszörfkazárRed Bull RacingPikes PeakVeszprémS600LevanteérintőkijelzőprémiumautóKeszthelyi VivienborzszáguldásgyászhírCitroenépítkezésZöld pokolNagy FutamterepjáróMartin CaceresBMW M4 GTSdízel motorbontásVolkswagen Up!sátorNissan NoteterrorItaliatáncRed BullSilverstonemotorháztetőMinisavhalottaskocsiSierraáremelésblack fridayOsloAlpina B12Opel AmperaMarius AasenGMC YukonVelociraptorrablásM4 GTSkihajtószilvszter raliszélvédőmosóYouabian PumahomokpulykafuvarrombolásJanner rallyBMW M2GLBPekingi AutószalonTSISAS IrisMercedes C-osztályDokkermackógumorCitroen C4 PicassoXJneed for speedJaguarbörtönSpanyolországbírságCitroen DS5szelfiLand Rover DefenderSkoda múzeumbmw m4pezsgőX6MChicagohackerFormula 3Szilveszter rallyJänner-raliBMW 5-ös sorozatEMCMini Pacemantrutyipeugeot 308 swtrailerszénaBill Gateshibrid autóJohannesburgPethő IstvánBMW 6balszerencsepotyautasCompassHonda 2&4Anton YelchinMarchionnaCaterhamflame warFIA GT3StingerepizódimpalarágcsálóBugatti Veyron SSállatMonzakrosszJensenMotorstörök közelkedésnagymamamedvehegybakancslistabrutálisEgerSpanyol NagydíjRenntechV8 Supercarlexus rcdízel botrányRally Cupvolkswagen golf sportsvanzúzóKanadai NagydíjIRCmegane458jubileumközlekedésWranglerPlaystationbölényWWETaco BellmentőakciókalapácsRodasApertamanuálisPeugeot 308 GTioperatőrRed Bull RingMercedes GLEMalajziaOscherslebenCayman GTSültetéskoreai autóMitsubishisportautóMexikóGTOAdria CennioroszlánolajvontatásFordriasztóemberségcsalásÉrdi TiborToyota Yaris RSgyorsaságiPriortotálkárbenceCupraDél-Koreatoyota versogörkorcsolyafelahegyrelisztAston MartinA9jelzőoszlopHyundai GenesisRally du VAR 2012BMW E30 M3CountachUltrapénzErzsébetszarvasatkinsonversenyautóLamborghini AventadorCarlos SainzDwayne JohnsonBruno SpenglerMelbournehecckátrányBMW X5szőnyegbambuszspeedzonehangfalEnerGForcegarázsajtóhernyótalpOpel InsigniaSuzuki Kizashibaja 500ingaGuerlainlicitNissan Skyline R33Dodge RAMillegálDevel SixteenSubaru ForesterTobias MoersMinyonRali OBtulajdonosBrazíliatrükközésEF7hóemberMcLaren MP4-12CMicraBelga NagydíjGMC Sierrasuzuki balenoSCCautómentésclioluxusburnouttornádóJaguar XFRali du ValaisMercedes E-osztálySpielbergTerraNissan NV 200Matteo MalucellibalesetmegelőzésRolls-Royce Wraith Coupekereszteződésszétverikirálynősubaru wrx stiPiquetkereskedőPro CeedBarum-ralikicsúszásDucatoBreitlingcsúnyaHalid Avdagicalternatív üzemanyagképLukács KornélYas Marina Circuite-tronKoenigsegg Agera Reletkromos autópeugeot 208 gtikatonákjelmezA120KarinaágyNissan AlmeraWalter CsabaRallyHungaroringPeoplemázlikabrióOlasz Nagydíjtörésjégesőfékautóútvisszapillantónissan gtrMr.BeankarmaI8Ford MustangVetteAventadorDB9GT 4vetődésfotóterepezésszemeteléslimbóOpelmarketingjeges útbalesetekBentleyAlpinavizes útHoonicornSabine SchmitzkergetőzésClimbkhanamosásToyota EchoToyota CorollaJohn CenaKAMAZpótkocsiGarázs TVXC60ködprojektorAlpineBMW 5gyalogosvédelemkésésLamborghini Huracan488Toyota RAV4NissanKrózser MenyhértJCWNasser Al-Attiyahkazahhíd csereDisneyQVtechnikagázüzemű autóműszerfalhangprojektorautótolvajVolkswagen PhaetonPanamera Sport TurismoOpel AntaraspanyolBryan buffierRafael NadalAlfa RomeoBMW X6neuvilleintelligensfilmes autóLPRoad AmericaLas VegasJerezPlútórajzfilmautópiacCamaroLada 2104Mercedes-Maybachvolkswagen boraNémet túraautó bajnokságbénaPorsche 993animációsRomániatanulmányrally du VARBMW 503USA NagydíjköztisztaságbrutáldudaScoutGoProarab közlekedésDacia Logan MCVAudi A6Hummer H1lökhárítóvonulásDániaminigunOPCszelektív hulladékXSsangYongNicolas CageSport SVRferrari 458 italiagyilkossági kísérletG650Chevrolet AveopáncélosF50sólyomatvhaszonjárműDél-Amerikabmw 507Gódor BarnaCadillac ATSDavid BrownWRX500YeongamBMW 4-es sorozatdacia loganhangutánzásFinal Fantasy30 évunboxingDemonkonzolszolnokItaldesignherbieCiprusleszállásford thunderbirdLe Mans 24hVorsteinerlamborghini gallardoOtt TanakColin McRaeKia CeedNAAFCsehországlincselésHumveelimuzinVATHsorozatSuzuki AuthenticsFord F-150Lada VestaöregjachtVerstappenKTM X-BowtelepBessenyey Zoltánroncstelepfaparkoló asszisztensharrachromán autóDavid CoulthardNovitecSuzuki SwiftMercedes-Benz SLS AMGAudi Prologue Avanttehénrakétamercedes-benz c-osztályF1landoláshosszútávú autóversenyMaláj NagydíjAston Martin DB9kigyulladtfolyógarazsegyedibolygódugattyús motorFerrari 355 S SpiderGumpertBentley Continental Flying Spurnagy sebességporchekamikazegarazs.tv458 Italiaáldáshard topGT4Lotus F1SergioUAZMitsubishi OutlanerSvédországUsain BoltAbu-DhabiVelarnyirfasPiercarlo GhinzaniSuperfastGiulia QVtáblaIndialancia fulviasnowboardDusterHockenheimZotyePriushumorBatmanbemutatóTushkanovaStellaszámozáskörnyezetbaráthibaIndiai NagydíjForma-1 Bahreini NagydíjolajcsereWintercontactBentley FalconFiat PandadynoautósportAEC RoutemasterVignaleAmerikai NagydíjFiatGRMNjövőképlexus nxkülönöscitroen c-xrRapidELance StrollJumpyvandalizmusLexus ISHyundai i20 WRCSwiftnissan nv200HaaseladásgyerekdashcamMike TroutkivetítőSata-raliMarcello Lottikorlátozáspiros lámpaford c-max2013rongBrit NagydíjGPSring-txiBMW 8igazságszolgáltatásChevrolet VoltPeugeot 508Audi A8 L SecurityAudipermetezésSesto ElementokétkerekezésDetroiti AutószalonCrossland Xkereslet csökkenésdízelautómotorMitsubishi LancerATS-Vmagabiztosságtruck

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.