keresés eredménye

tanulmány

Hírek

Tanulmányként mutatkozott be a Mercedes pickup

A Mercedes megmutatta a majdnem végleges X-osztályt a nagyérdeműnek. Nissan Navara még sosem volt ennyire kívánatos!

cimkék: tanulmány / Mercedes / X-osztály

Sportkocsit villantott a jövőből a Renault

Lényegében egy jövőbeli formatervvel leburkolt Formula E versenygépet mutatott be a Renault Párizsban. Ez a Trezor tanulmányautó.

cimkék: Renault / trezor / tanulmány

Tanulmányként mutatkozott a BMW X2

Az X-es BMW-k sorában jelenleg egy kis rés fedezhető fel, hiszen az X1 és az X3 közöt nincs jelenleg semmi alternatíva. Már nem sokáig, itt az X2 tanulmány!

cimkék: BMW / X2 / tanulmány / Párizsi Autószalon

Elektromos teherautót mutatott be a Mercedes

A Párizsi Autószalon előtt lerántotta a leplet a Mercedes az elektromos Urban eTruck teherautó tanulmányáról. A jövő városi teherszállításába engedtek bepillantást.

cimkék: teherautó / elektromos autó / tanulmány / Mercedes

Hatméteres óriáskupét villantott a Maybach

A Mercedes-Maybach legújabb sportkocsi tanulmánya több szempontból is figyelemre méltó. Elektromos luxuskupé egyenesen a jövőből.

cimkék: Maybach / tanulmány / Mercedes

Vissza a Wankel örökséghez Genfi Autószalon 2016- Mazda

A legdinamikusabban fejlődő japán gyártó már a jövő sportkocsi generációján gondolkodik. Visszatérnek a Wankel motorhoz.

cimkék: Mazda / tanulmány / Genfi Autószalon / RX-VISION

Fiatalabb vásárlókat akar a Kia

A Kia ugyan nem panaszkodik az eladások miatt, de az eddigieknél több fiatalt szeretnének magukhoz csábítani. Egy sportos szedánban látják ezt a lehetőséget.

cimkék: Kia / tanulmány

Zöld utat kapott az elektromos Porsche

Hivatalosan is zöld utat kapott a Tesla ellenfélnek szánt Porsche Mission E elektromos autó. A gyár 2020-ra már végleges változatot ígér.

cimkék: Porsche / tanulmány / Mission E

Brutál terepes tanulmány a Kiától

A SEMA Show-ra készítette el a Kia ezt az igencsak meglepő Forte Koup tanulmányt. Vérbeli terepes lett a fiatalos kupéból.

cimkék: Kia / tanulmány / Kia Forte Koup

Itt a legújabb Mazda sportkocsi tanulmány

A Tokiói Autószalonon leplezte le a Mazda azt a tanulmányt, mely nem titkoltan az RX modellek következő generációját hivatott bevezetni.

cimkék: Mazda / tanulmány / RX-VISION

Veszélyes lehet hangutasításokat adni az autónak

Egy amerikai tanulmány mutatott rá arra, hogy az autót hanggal vezérelni sokkal veszélyesebb lehet, mint a gombokat nyomogatni. Egyszerűen jobban elvonja a figyelmet.

: tanulmány / hangvezérlés

Így képzeli el a jövőt a Rinspeed

A Rinspeed jövő tanulmánya természetesen képes magát elvezetni, ráadásul még egy drón segítségével távolról is megfigyelhetjük magunkat.

cimkék: Rinspeed / tanulmány / drón

Szép, de furcsa Mercedes jövőkép

Egy német formatervező alkotta meg a híres Mercedes 300SL jövőbeli változatát. Szép és dinamikus a formája, ám mégis tele van furcsa megoldásokkal.

cimkék: tanulmány / Mercedes / Mercedes jövő

Kisméretű sportkocsival támad a Toyota

Az S-FR tanulmány nem kevesebbre hivatott, mint hogy a későbbiekben megtörje a Mazda MX-5 uralmát a kisméretű sportkocsik piacán. Sikerülhet neki.

cimkék: Toyota / tanulmány / Toyota S-FR

Félig autó félig motor a Hondánál Frankfurti Autószalon 2015

Miután csaknem minden modell új a Honda kínálatában, Frankfurtra két vagány koncepcióval készültek: egy kombival a bringásoknak és egy élményautóval a sebesség megszállottjainak.

cimkék: kombi / Honda / sportautó / tanulmány / frankfurti autószalon

Álomnak is szép a BMW retró versenyautója BMW 3.0 CSL Hommage R

Sosem lesz belőle szériaautó, de azért jó, hogy megcsinálták a legendás 3.0 CSL modern feldolgozását, a Hommage R-t. Az előző tanulmányt a versenycsíkokkal fejezték be.

cimkék: BMW / kupé / német autó / versenyautó / tanulmány / veterán

SUV tanulmánnyal készül a Mazda

Minden jel arra mutat, hogy a Mazda szeretné bővíteni a CX palettát. Mi mást jelenthetne, hogy Frankfurtban egy teljesen új crossover tanulmányt mutatnak be?

cimkék: Mazda / tanulmány / Frankfurt / Kodo / KOERU

Szenzorokkal az ittas vezetés ellen

Egy mexikói tanulókból álló csapat olyan rendszert hozott létre, mely az ittas vezetés ellen lép fel hatásosan. Eszközük segítségével az autó még az indítás előtt képes kiszűrni az ittas vezetőt.

cimkék: tanulmány / szenzor

Így készült az új Ford GT

Látványos videóval invitál a Ford féltve őrzött műhelyébe, ahol az új GT tanulmány született. Nagyon vigyáztak, de egy valami így is látszik néhány képkockán, aminek lehet, hogy nem kellett volna.

cimkék: Ford / amerikai autó / Le Mans / tanulmány

Szürreális Merci tanulmány CES Los Angeles 2015

Pár hete már lebukott a Mercedes-Benz új, tojás alakú tanulmánya, igaz csak ponyva alatt. A lehető legmodernebb cuccokkal tömték meg, ráadásul magát vezeti. Kérünk mi ilyen jövőből?

cimkék: német autó / tanulmány / mercedes-benz

Csodás kupéval bűvöl az Infiniti

Meglengették legújabb tanulmányuk egyik fotóját, talán már nem sokat változik a szériagyártásig. A legutóbbi virtuális sportkocsijuktól kapott sok vonást, és állati jól mutat.

cimkék: sportautó / japán autó / Infiniti / tanulmány

Csodaszép kupé az Infinititől

A japán formatervezésre mostanában nem lehet panasz. Az Infiniti autói eddig is feltűnőek voltak, de most egy nagyon kívánatos formavilághoz értek.

cimkék: japán autó / Infiniti / kupé / tanulmány

Lehet valami a különleges Miniből

Hiába menő és csábító a Cooper, ha mindegyik változat egy kaptafára készül. Az új modell végre egészen más lehet. Esélyes, hogy végre elkészül a dögös tanulmány.

cimkék: kabrió / Mini / roadster / tanulmány

Klotyóval is járhatunk a jövőben

Megint egy tanulmány, aminek a neve magyarul elég hülyén hangzik. Ismerjétek meg a Rinspeed legújabb őrületét, a Budii-t. Lehet ezek után komolyan venni?

cimkék: Rinspeed / tanulmány

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Sportos terepjáró lesz az Audi TT-ből

Három különleges prototípussal szondázták a közönséget az utóbbi időben, az egyik meg is valósul. Mind a három menő volt, de mi a kupénak szurkoltunk.

cimkék: Audi / terepjáró / német autó / tanulmány / Audi TT

Ő a Juke gonosz ikertesója Itt a Nissan Kicks

Már a neve is hatásos, hát még a kinézete! A Kicks tanulmány a hamarosan érkező új Nissan modell jegyeit hordozza magán, de lehet, hogy mi nem kapunk belőle.

cimkék: Nissan / japán autó / tanulmány

Tojást tesztel a Mercedes

Furcsa szerzet jelent meg az egyik Merci gyár tesztpályáján. Az erősen álcázott gépen még így is látszik, hogy nem egy sima kocsiról van szó. Reméljük, nem ez a Mercedes jövője.

cimkék: német autó / tanulmány / mercedes-benz

Négyajtós Audi TT. Jöhet?

Nekünk mindenképpen, bízunk benne, hogy tényleg megvalósul. Bár még csak rajzok vannak róla, az Audinál minden előfordulhat. Úgy tűnik, tényleg kiszélesítik a TT palettáját.

cimkék: tanulmányautó / sportautó / Audi / német autó / kupé / tanulmány / Audi TT

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Elborult furgon a Toyotától

A japánok megunták az egyszerű dobozformájú, átlagos furgonokat, és megpróbálják kicsit színesíteni a haszongépjármű piacot. Az Urban Utility egy csomó hasznos dolgot tartogat.

cimkék: tanulmányautó / japán autó / Toyota / teherautó / tanulmány / furgon

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

500 km/h-val menne az új csúcs Ferrari

Még a LaFerrari is szinte ropogósan friss, máris itt az utódjához készült első tanulmány. Az F80-as kódjelű Ferrari több mint 1000 lóerős lenne.

cimkék: Ferrari / tanulmány / LaFerrari / olasz autó

Ettől lesz praktikusabb az X4?

Egyetemisták a BMW egyik új divatcikkéből próbáltak kihozni valami használhatót, így született a Deep Orange 4. Érdekes ötlet, de a használhatóságát megkérdőjelezzük.

cimkék: SUV / német autó / tanulmányautó / BMW X4 / tanulmány / tuning / BMW

Újabb adag nem létező Porsche

Eddig is húztak már elő érdekes tanulmányautókat a Porsche leghátsó raktárából, most viszont a Car Magazine stábja is bejárhatta a titokzatos helyet. Sok csodát láttak.

cimkék: német autó / sportautó / Porsche / Porsche 911 / tanulmány / prototípus

Lábnyomot hagy az őslakosok BMW-je

Oroszlánnak álcázza magát, és ha otthagyják a sivatagban, előbb-utóbb lebomlik. A Maasaica az afrikai őslakosoknak készülne, hogy tudjanak mivel közlekedni. Szerintetek…?

cimkék: német autó / bmw maasaica / BMW / terepjáró / tanulmány

Buktuk az izgalmas Nissant

Jól felhergelték a népet a két fantasztikus tanulmányautóval, ígértek fűt-fát, mindenki izgatottan várta a sorozatgyártást, de meggondolták magukat a gyáriak. Nem lesz belőle semmi.

cimkék: Nissan / tanulmány / Nissan IDx / skyline

Dacia egy párhuzamos univerzumból

Valami hasonló születhetne, ha a Dacia kijöhetne elegáns és szép autóval is. Egyáltalán nem bánnánk, ha ez a luxuskocsi vicces áron az utakra kerülne, de biztosan nem fog.

cimkék: Dacia / tanulmány

Szörnyeteggel rémisztget a Nissan

Nem kell megijedni, a valóságban nem létezik a Nissan sportkocsi tanulmánya, a 2020 Vision Gran Tourismo a nevét adó játékhoz készült, de több részletében is felismerhető a GT-R.

cimkék: tanulmányautó / nissan gtr / sportautó / japán autó / Nissan / tanulmány

Agresszíven morog a csúcs Golf

Bécsben kapták el a csúcs Volkswagen Golf tanulmány változatát, nem csak a kinézetét sikerült megörökíteni, a közel 400 ló hangját is hallhatjuk a videón.

cimkék: Volkswagen / tuning / tanulmány

Elkészült a legbrutálisabb Volkswagen

Egészen máig tartogatta meglepetését a Volkswagen, a GTI találkozóra épült veszedelmet eddig csak virtuálisan láthattuk, a Wörthersee-re viszont meg is valósították.

cimkék: tanulmány / wörthersee / találkozó / VW / Volkswagen

Nyomokban Minit is tartalmaz

Különleges tanulmányt leplezett le a Mini, a kis roadster tervezésénél a letisztultság volt a fő szempont, a Mini vezető tervezője vérbeli angol sportkocsit szeretett volna látni.

cimkék: Mini / roadster / tanulmány

Skalpolták a Skoda miniautóját

A jövőheti Wörthersee találkozóra készülnek a Skodánál is, elkészítették saját tömegcsalogató látványosságukat, náluk a legkisebb autót tették a fűrész alá.

cimkék: wörthersee / kisautó / tanulmány / Skoda

Tető nélküli Seat Ibiza

Nagy erőkkel készül a Volkswagen konszern a közelgő Wörthersee találkozóra, legutóbb egy brutális Audit mutattak, de készülnek egy különleges Ibizával is.

cimkék: Seat / kabrió / tanulmány

Mérhetetlen luxus a BMW-től Izgalmas tanulmánnyal készültek a bajorok

Kívül-belül izgalmas formaterv, temérdek újítás és a BMW sajátosságai is megtalálhatóak az új tanulmányban. A Vision Future Luxury Concept az új 7-es sorozat előfutára lehet.

cimkék: BMW / tanulmány / német autó / luxusautó

Parasztvakítás az átlátszó motorháztető Az ötlet jó, de nem ebben a formában

Izgalmas extrát mutatott be a Land Rover: a Discovery Vision tanulmány virtuálisan átlátszó motorháztetőt kap, de bármilyen ígéretes, ebben a formában értelmetlennek látszik.

cimkék: tanulmány / Land Rover

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

Izgalmas kupé tanulmány a Lexustól

RC, de nem távirányítós kisautó, hanem látványos kupé. A Lexus újdonsága jövőre érkezik és a 4-es BMW babérjaira tör.

cimkék: Lexus / kupé / tanulmány / hibrid / lexus rc

Megmutatta a Kia a jövő formatervét

Egy kis SUV segítségével vezetnék be a márka következő arculati elemeit. Jön a háromszögletű lámpák és az azokat összekötő hűtőrács korszaka.

cimkék: Kia / tanulmány
TESZTEK

Jó lesz, ha az autó vezet helyettünk?

Vajon boldogabbak leszünk, ha majd nem kell vezetnünk a saját kocsinkat? Az önálló cselekvésre képes autókig már nem kell sokat aludni. Mi nem siettetnénk a dolgot.

cimkék: tanulmány / veterán / youngtimer / prototípus
címke felhőHill Climbmajdnem balesetOscherslebenBMW 5 GTBentley Continental Flying Spur2CVCitroen DS3Toyota RAV4SWMaybachMitsubishi OutlaneregyezményCitroen44kereskedésnissan gtrItaliadízel motorKerényi ÁdámJohn Cenatrutyimexikói autóMercedes S-classChevrolet AveomarkolóSupermanMercedes A-osztályPárizsi AutószalonRali EBluxusBessenyey ZoltánboxGMC SierraakkumulátorMax MosleybikiniRenaultABTKaroqarabA-osztálypiroshibridIndyCarkulcsLotus F1olasz autóköztisztaságspanyol autóCorsica-ralimarketinggörkorcsolyaWTCCcars and coffeV8 SupercarmotogpHayden PaddoneladásJedlik Ányos KlaszterAgerasorsgyerek autókereslet csökkenésMagyar NagydíjVolvopermetezésvásárlásArteonKadjarvárólistaDelta HF IntegraleMission Esebastien ogiergázszivárgásLexus ISHyundai i20 WRCAmpera-eForma-4különösfejszerepüléstoyota versoliszttotálkárWaldow458 SpecialeLand Rover DefenderToyotaChevrolet CaptivaDaytonamacskaBudapesttélUAZhídkazahÉsztországbalszerencseNürburgringkisautóMarcello Lottinyári gumiHyundaiÚj-ZélandTraficoroszland rover discoverySzlovéniaSRThódmezőrületwalter röhrlToyota S-FRrossz úttúlméretesS-EditionChevrolett CorvettehóemberX5Mopel karlOpel InsigniaKomárom3d nyomtatódrogGT-RszemétszedésBMW 4 Gran CoupéPauDragofficialversenyKefo MotorsportSesto Elementofurcsa járműJames MayNYPDbringaCintraXC40Kia CeedCitroen DS5Peugeot 206MbDesignElon MuskMonzaBen AffleckHong KongtalálkozóToyota HiluxShanghaiToyota GT86tehénelőzetesbiztonságtechnikakonzolBuick RivieraTargabiztosítókörnyezetbarátGLBford s-maxBryan buffierR8Citroen DS3WRC458wiesmannMaserati 3500GTjógaKoreai NagydíjEnerGForcecsúszásmercedes-benzJaguar XFhumorVolvo modellbuszRenault RSbrutáljárókelőM PerformanceNissan IDx24hdrámaXJVettekátrányvészfékfóbiajó emberXD3eladakMcarenAccordA5ChrysleremberségbaseballelőjegyzésRon DennisszétveriRolls-Royce Wraith CoupeLas VegasZ06crossoveryoungtimerNémet túraautó bajnokságRferrari 458 italiatérképMad MaxáradástöltőMicrahangutánzóhókotró812Mitsubishi G4arab autógőzDevelAgera RSMini PacemanX-Trail24 órás versenyvezetésHollywoodNissan rekordrepülő autóZumaSTspeedzonebenzinkútPSAlökhárítóForms-1radarvízbenPlútóATSStellaWillys. modernmotorhibarolls-royce phantomcitroen cxPontiachackelésForzaFerrari LaFerrarischumacherMaserati QuattroporteittasHondaszondaChevrolet CamarolistaFiat 500Opel AmperaSLS AMGFiat 500Lkábítószerpaul walkerMercedes E-osztályGTZöld pokolAudikémfotóG650villamosRallyeKTMszállodaBuggyChargeromlásJeep WranglerNissan NV 200RollsbrutáliskereskedőNasser Al-Attiyahkávépaphalottas kocsikihajtóPókemberChevrolet SilveradoBob LutzwörtherseeszimulálásrakományRodastúraautó világbajnokságcinemaAEC RoutemasterSergio MarchionneAlfa RomeoRange Rover SportRobert KubicapremierRoad RoverAbu-DhabiboxerterelésOsloalternatív üzemanyagOpel AntaravételSuzuki SX4NascartargoncaSwiftHarley-DavidsonreakcióAudi A2Rubens BarrichelloCorvette Z06Acura NSXMercedes jövőhihetetlenMercedes CLK AMG Black SeriesDaimlerlopós autóCaterhamittas vezetővezeték nélküli töltésritkaságDaniel Sordoluxus buszRenault TwingoTacomaYeongamAudi SQ7manőverPHEVfailLada 2104baja 500jachtkutyaijesztgetésT1liepája-ralihőségnyirfashivatalosJannarellyARTLandauletMatthew CampbellChicagoveteránszociautotalalkozotáskanyújtott karosszériazombibetonkeverőÉv autójaPhaetonSmart CabriovillámlásOlasz NagydíjtrükkS65jwrcvéletlenKoenigsegg Agera HHYarisDél-AfrikaCsehországGumpertKovács TamásJeff GordonanimációsAston Martin CygnetBoschChevrolet Camaro Z/28indításfékúttornádóFlameSkoda múzeumADAC Deutschland rallyNeonKiaSvédországZ5Skoda Octavia RSBahraini NagydíjMemo GidleyMáltaTechniclízingkoncepció Bugatti VeyronkamikazeJean AlesijégtuningdurvaBMW 3 GTfilmes autókRX-9távirányítós autóMercedes CLAbírságLuc Bessonkarbonhonda integrahajóNissan AlmeragyalogosTipolefulladcsomagszállításprankSpirit Of EcstasyrönkszállítóSSPekingi AutószalonSpykermezőgazdaságelnökhot rodlada samaraoroszországSeatgumormozilabradorjelzésVolkswagen JettaKodiaqForma-EevolúcióbringásHofmann488Qoros GQ3Dél-AmerikaMikkelsenrekordgyerekdűneGuerlain ChicheritTaco Bellegyterű autórobbantásTrophy TruckgázrobbanásFord F150Techartautmoatasütiszörnysofőrös autóGT 4SuperfastBMW 5Vin DieselpullmannHungaroringMaseratiatvforma-1tilosBruno SpenglerBill GatesbabaKimi RaikkonenMiniOpel GTMercedes-Benz CLArottweilerkombi autóStepwayNissan 370zterepSVcadillac devillegázüzemű autóFerrari 599 GTOelektromosszámozásimpalaszemmozgáspickupDodgeSportwagongyorsulási versenybevásárlásolajbmw x1Incemissziós botrányYouabian PumaimprezaparkolóBonnevillePeugeot 308VenezuelaUberSamsungszabályozásnői sofőrApplepieter tsienRomániaszilvszter ralikombájnCayman GTSDodge ChallengerijedtségtechnológiaChevelleidőjárászebraskoda fabia s2000Lexus LF-SAutcai versenyJustin WilsonhangLaguna Secagyorsasági motorLamborghini DiabloRXNissan GT-R R34Madárkit carx7hard topDodge RAMhulladékgazdálkodásbessenyeyszenzációvonulásBMW I8Liberty Walkreggelisvéd piackályhanyereményjátékTucsonTrans AMAudi A8 L ExtendedAudi S5áremelésRed Bull RacingmentőakciópénzszakaszToyota Yaris RSteddynévhackerhelyszínelésgyorshajtásKarinatrident icenirendőrkaszkadőrRali du ValaisyoGenfMount EverestlángokbalhéUrusgyáriWill Stevensboxkiálláselnöki ügyLada PrioramúzeumBMW Z4Kia PicantojégkaparóChelseaRenntechDB9RS4MotorsSubaru ForesteraudioAcropolis-raliPorsche 993BMW 5-ös sorozatHoonigansjégautótanulmnánybestsellerkormányszánkólövöldözésMr.BeantávolmaradásGörögországMP4-12CSRT ViperMehdi BennaniletartóztatásTolemanJänner-raliFerrari CaliforniaLFAarab közlekedésHeritagerali-világbajnokságtávolságinstinctVelociraptorbátornői vezetőJaguar XKR-SAlaszkavideó válogatásQ6limitált szériaSkodameganeBMW M2Lukács KornéloperatőrstretchSMStolvajAlpina B12illatpotyautasmásolásGLEOliver Blumepisztolyland rover discovery sportHumveeMcLarenMaserati LevanteDacia DusterlopottRed Bull RingDTMszörnyetegLaFerrarifestésprofiTestarossasúlyelosztásHoonicornAygoBugatti Veyron SSVila RealKia RiobontásminigunGenesissínrongálásDan Bilzerianszabálytalankodásfüstmatt fényezésVenomRinspeedGoodwood Festival of SpeedautópályamatricaBitter SándorszigetvadászatCayman SSigdsrallyátveréslazarégiVolkswagentaxiNordschleifeorosz tuningAxiálrosszullétFord EcosporttrezorNvidiaOpel CorsaporcheDronekhanakötekedéshangvezérlésVolkswagen EosherbieBaleMonsterbaleset tengelyGiulia34 órás verseny3D nyomatáscsaládi autótraktorOlivier Panistoyota land cruiserfüves cigii5igazoltatásEF7MercedesKuala LumpurBuickColin McRaeösszefogásGiulia QVPriusGRMNSixtTerrakhanaDemonBútor RobiChevybicajfegyveresekTCR EuropeintelligensLamborghini HuracanszedánWRC3bobpályadonutKonakamionelefántvizes útkrosszmotorhalálos irambanMogyoródHonda PreludeTushkanovaNissan SilviaInfinitiColins Crestültetéspeugeot 208 gtiVivarokráter4x4székDavid BrownvideóMcFlylökéssikerAmerikai NagydíjWWEDB11youtubeúj generációhatótávTataKOERUMomkhanabadassLamborghini Veneno RoadsterPriorlancia fulviacustom carBentleyBMW 1602torlaszBMW 503MotegiExclusiveOpelSpielberghecclépcsőFord KugaidiótaPeoplecsehJon OlssonHyundai i30Tata NanoLandwindJeepStoffel VandoorneDaniel RicciardoháromkerekűshowWSRspeakerdynoAdria CenniVolvo C30I8Audi A3csúszós útRolls-Royceszabadidő-autóQatarOrosz NagydíjgödörEMClimitáltLykanukrajnaF1távirányítós indítóThe Mint 400eséstörvényeletkromos autómeglepetésOpel AstraRallyPepsi MaxEVO3DAntonin Tlustakbmw z2kiállításAventadorfokozatrally du VARJari-Matti LatvalaT-RocbruderMagyar Termék NagydíjegykerekezésPiquetbiztonsági rendszerkatonaiHyundai ix20frankfurti autószalonToyota Suprabmw maasaicanémet sportkocsiunboxingközlekedésbicilisKia Soulbmw 507volkswagen jettacaddyHockenheimgyúrásÉrdi Tiborékszercsattogásvolkswagen eco upTobias MoersvisszapillantóPortugáliaausztrálMulholland DriveösszkerékroncsSvéd raliháborúBMW X6előzésPeoplejapán autórágcsálóSebringRafael Nadalközterület-fenntartósportkocsitsípályaFRépítésskoda 120tankolásSpydersprayLada NivaMazda CX-9esőDacia Logan MCVleállásszáguldásrali-európabajnokságérintőkijelzőnémet autó2WDkézifékelaludtCrystal HooksNismoTalismanA4ázsiai közlekedésLance GilbertDurangoszállítmánySuzuki SamuraivisszahívásP1autókiállításgyanusítottGenfi AutószalonAMGkivetítőSuzuki KizashiInfernoImolaDragon MountainmunkagépdarálóMazda MiataUH-1Nissan Skyline R34XC60Pethő IstvánFord FocusversenygumivirtuálD3 GroupfestékalagútbénacigiForma-1 Spanyol NagydíjManorepilepsziaGMC YukonhírfelvonulásSTinissan nv200RimacPorsche 911 GT3Magnus WalkerKugabolondDannyautós üldözéskiegészítőAudi TTangol motorköddöntőhavazásRolss-RoyceBaldwinUltraGhibliSCCLapraszerelt autóAudi Prologue AvantOlssonbatmobilekötélhúzásnavigátoridiótaHummer H1közelautomataSaab 9-3pápaTrabantfrancia autóhalálosillegállánykérésQorosBMW E30HollandiaPosaidonvonathíd cseremorganAusztriaJumpysztoriNAAFvolkswagen beetleskylineelképesztőCorvetteAlpineISISgolfautóforró víz4MATICE30ClarionAero 8Walter Csabanissan leafSebastian LoebGLAroncsderbiCadillac EscaladeorigamiAfrikaGlobal Vehicle TrustV12hooniganFrankfurtgreenlinesavJohn Cooper WorksfelfutóamerikabukfencWTCRrasszizmuskizárásMercedes-Benz M-osztályU2Felix BaumgartnertűzijátékAudi RS6revansKia Niroamerikai autóromán közlekedésAriel AtomBlazerátnevezése-GolfCitroen C3Mercedes-Benz G-osztályGenesis G90Pokemon GoirodaFerrari F12LevanteórarendőrségSubaru ImprezaHennessey Venomveterán autóextra 300M6HillclimbMcLaren 12cWald InternationaltrailerTransformershalottaskocsiragetáncDCsziklaelveszveSUVpalettarombolásJorge LorenzofigyelmetlenFIA GT3Porsche45Honda CR-VSzilveszter raliAll-Terrainoszlopjó sofőrISVWSzilveszter rallyTOP10SvájcSebastian VettelBMW E30 M3dragsterrönkForza MotorsportÍrországroadsterFocusoldtimer találkozóSeat IbizaQ60porsche 959haszonjárműLadaPanamera Sport Turismo30 évámokfutásbakiOpel AdamkanadaLMSorrszarvúTata ZicaAMG GT RQVautósüldözéskátyúbérautóMichelisznyíltnapTom Chiltondonington parkSmartkárosanyagnézőkparkoló asszisztensgyárLancerIndiai Nagydíjdaewoobunyó911GallardoélőeldurranénekNagy FutamBMW M760Li xDriveEurópa BajnokságJanner rallyDRIVE PILOTtahózúzóbicikliútContinentalillegális versenyVATHrandidoppingRali OBEclipseMarioVeyronlincselésfoghúzásModel 3Volkswagen PoloSherpERCBajaFormula 3NeymarSsangYongA110szórásStratosPace CarváltóSpongya BobTigrisLance StrollKatarSkoda CitigoRhys Millenrobotizált autóelsőbbségLancer EVOMichael SchumacherVitoGódor BarnaM8mentősrablásnissan navaraautó lopásaudi q3hangprojektorhalálugrásViperMonte Carlo rallyszembe sávBMW 6-os sorozatErzsébetszelfilelepleződésHadik AndrásWolfsburgtartályképszekérelsüllyedvilágrekordfavágásintruktortruckstatisztikaleleplezéscsodarajzfilmPro CeedKovács ÁgiIED SyrmaStingerGordiniátadásOpel Zafira TourerVolkswagen GolfPakisztánedukációneed for speedpeugeot 205 gtiFord Fiesta RS WRCTCRautomata váltótankhibrid autógyilkossági kísérletVolvo reklánmkukásautóLa TomatinabukáslerobbanPeugeot 508Walterné Dancsó AdriennIRCNimródharrachArany Kormánykerékrugóe-tronDucatovizelHyundai Veloster275wcMissilenézőPeugeot 207I-PacemobilitásYuliannamonte carlo ralibalesetrészedszénataplóChironproblémafisker karmagesztusIndiaHammanhosszútávú autóversenyBMW X4turánamerikai közlekedéskatonákInfiniti M30dkicsúszásijesztésManor MarussiaStelvioDakarB11legógyászhírsordohúzásF40tanulmányGhostF150Forma-3DokkerszimulátorhistoricdemonstrációZengő Motorsportkisteherautóm5WRXbölényGran Tourismoörök garanciaW213chevrolet cruzeAustinVolvo S90Anton YelchinSilverstonebeszakadt burkolatS90jótékonyságkrosszRenault Cliosteve mcqueenkörnyezetvédelemRally du VAR 2012ZFBoston reptérZafiragőzgépDefenderreflekszdömpergokartX2luxusautóbűncselekményAbu Dhabi NagydíjDC ShoessivatagDodge ChargerRosbergViper SRTIrmscherállatDacia Dokkerdízel botrányhumotGT40kilökésRedCrossland XburnoutHonda Jazzring-txiWildcatPeugeot 2008mentésUSAVályiAIDSapokalipszisbemutatóTyler WitteCentenarioBarcelonaBugatti Gangloff CoupealvázjégesőfuvarDwayne Johnson760LiWintercontactBambooHappybénázásrenault sanderotáblaBrit NagydíjMarchionnaFord F-150Final FantasyPosrcheToyota PicnicLamborghinisporttitanLe Mansláncautomatika500eMaláj NagydíjJensen Interceptorhot hatchNASALamborghini Urusromán autóJaguararanyPeugeot 208R3giccsstábWranglerfelelőtlenoff-roadCupraBullitelektromos autózásChevroletAsconabentley mulsanneRCMagyarországTouristenfahrtDánialasszóZR1Nissan MicraOne:1SinsheimAlain MenuborzGuerlainbalesetekrendvédelmi erőkzeneSecurityS10Honda Civicmotorpalettarobotizált váltóLPkazárlövegvízWestfield MegabusavíruspostásSpafelahegyrebombahirdetésmázliMexikóbarátnőcélgépGuardGT4Jakus TamásFranciaországalvásEurópa Nagydíjkonföderációs zászlóGeelymegelőző filmgyorsaságimotorosakadályEVfelvásárlásMasterMick SchumacherBrazíliaChuck Norrisbmw m4TFSIMitsubishiVeszprémG63 AMGtelefonE63 SKevin Abbringlopott autólángelszabadultesztkésésJapán NagydíjSuperleggerarendezvényégő autótolásEasytroncikölcsönzőfilmkergetőzésToyota Tundravárosi miniX-osztálySpa FrancorchampsAudi R8ládaderbiMercedes EVO 2fisker surfXJ220dudefejesközterület-fenntartástanulmányautóMazda3fekvőrendőrjövőképSonicsugárhajtásúelakadásTAG Motorsportbolygódugattyús motorRoad Americastorage findDoritosMike Troutroad rageMalajziaangol autódigitálisgyorsításreklámMichelisz NorbertExtremecrashcsajozáspoénGymkhana8-asS600Belga Nagydíj918 SpyderLodgyWatkins GlenRowan Atkinsonszerkezetbefutórx8TDIspeedCadillac CTSford c-maxcar pornajtóLettországakcióBetheldigital lightNissan SentraszakadékSan DiegogarázsajtóvillámrobotplázaOpel Adam RallyDucatijavításSibiu-ralitolatástechnikaerőszakTim GáborAston Martin Rapide Sorosz közlekedésScoutKoenigsegg Agera Rautolivcars coffeYas Marina Circuit6x6elszabadultJurassic ParkpoloskakínaMercedes VitoEsteban Gutierrezenzo ferrariautóipari visszahívásSaabVida JanimodellfrissítésEric BoullierGigafactoryConnectedDriveFalconbmw m5peugeot 308 swStockholmAlpina B3süllyedésOtt Tanakcrash testgyorsulásSuzuki AltoHonda Civic Type-RRufkarácsonyreflextestCadillac ELRvirtuálisscooterFerrariKecskeméti Balázsbunkóhomokviharéjszakakólarolleramerikai humorcseh autóbeszakadtNissan MaximaszörnyDisneyHenessey Venom GTfocijubileumtroll720SExorcistSabine SchmitzszupersportkocsimenekülésrendőrautószabálysértésversenypályafrontálcélmotorosrendőrzsúfoltságepizódKharitoninP100DSkoda OctaviaOpel Magyarországforgalompolo r wrcmegtaláltTWOFACESpanyol NagydíjeszméletlenSuper SportTesla Model 3sátorSkoda Fabiabritish greenejtőernyőhibridautóCX-5gyerekülésnagymamaJeanner rallytetőctshányásönvezető rendszerMLBfreighterFerrari 599 GTBaudi a4VorsteinerAyrton SennaBreitling Jet Teamgyorsasági obVolkswagen PhaetonFanatecTrustkompakt autóEvoquecsomag2013Aston Martinszlalomangol közlekedésjapán közlekedésmosásMercedes-Benz SLS AMGInsigniaPCtévéVilnerújőrületBJ BaldwinSAS IrisVW GolfleszállásReal Madridbantilos parkolásDavid CoulthardMelbourneautós jövőjet-skiboruláskalapácsRat RodGyulay ZsolttrolibuszSpecialeJCWsportszerűtlenBentaygasorompóoffroadGrand Dusterjávorszarvas-tesztiCarCadillacgyalogML63 AMGSnowkhanaBloomBTCCKoncz Gáborrendszámlada 4x4pro-tourerTakataIndy 500koppintásautóBMW M3lexus rcfeltörésferrari enzoüzemanyagfolyóChallengeA9snowboardyellowstoneTallinráfutásborulkéselésutcaCessnaCrewelángszórógalambévfordulómegsemmisítésGeneral LeeBentley FalconDél-Koreaneuvilleigazságszolgáltatásterepezéskoreai autóJaguar XFRMoszkvaBulldoghelikopterMatteo MalucelliCountrymanteaserMarine EditionTSIegyterűBMW 1JohannesburgBMW 75008tulajdonosautómentésterrorKaikarmaminiszterelnökstreet racehumorostemetkezésW MotorsAlex ZanardiRenault Clio Trophyharcporsche macanBMW 2 Active Tourerbencegarazs.tvsorozatrepülőForma-1 Bahreini NagydíjFormulajelmezVeneno RoadsterverekedésAston Martin VulcankonvojMuscle Carsubaru wrx stiPharrel WilliamsDodge DartAudi TT-RSAnniversaryamazoncitroen c-xrautótolvajGoProAudi A8 L SecuritypénzszállítógazdagSochivetődésTwingovontatáskorlátozásCountachFord MustangMarius AasenmobiltelefonJeep CherokeefogászatGarázs TVHUVMotkányEgersmokePistawrcwellnessdashcamlövésAirscarfHunGarianategoretroautóDevel SixteenrajzGMCárokNew JerseyMercedes-Benz A-osztályMercedes C-osztálylakókocsiautósportKAMAZShelby350zsárga zászlóiphonelamborghini gallardokamerarolls-royce wraithNissan GT-RverésHyundai GenesisSuzukiTimo GlockBMW 4-es sorozatkubaköltözésChristiano Ronaldo960hyundai i20Alpinaünnepi modellFerrari 355 S SpiderhangutánzásEurosportOPClada grantadriftszállításMercedes Maybach.pótkocsifapáncélosLykan Hypersportidőmérő edzésmercedes-benz s-osztályVolkswagen Up!kamionsofőrhűtésegyediplatformUSA NagydíjIrmscher InspiroItaldesignford kaPepsiSuzuki SwiftMclaren 570Sford galaxyMercedes SLSChevrolet Impala570SF123008biztosításvégső állomásFernando AlonsoMcLaren P1szingapúrRapidElimbóelsőpedálRapidKia Forte KouplángolautómosásSportsfurgonArab autózásToyota CorollalovaskocsiolajcsereFordEliapezsgőpolgármestervakvezető kutyaHiluxBMW 8szarvasShelby Daytona CoupeCullinanBatmanCiprusApriliaForza Horizon 2TouaregpolitikaFiestarondaHummerCamarohomokkínai közlekedésvolkswagen bogárbüntetésQoros 3m1raC8MiataNestor GirolamigyerekekKancsár FerencSt. James EditionF50furcsaságMercedes SLS AMGtéli közlekedésPlaystationCompassLancia Themabővítésvadnyugatmercedes-benz mlcSergioBeppo HarrachKínai Nagydíjporral oltóYamahadaruaprkolóLada KalinaMcDonaldsraktárAcuraVFTSarmageddonfotólancia deltaJosh CartuEngstlerAudi Q2FittipaldiProteamPolestarNorrdschleifemutatványPur Blancfelajánlásvolkswagen golf sportsvanNovitechibapályaautó rongálásJensenChicheritVolkswagen TouaregSpanyolországDusterRober KubicalaptimeáldásFootkhanahullámmotorháztetőM550dUsain BoltTouristenrobbanástelepbajnokságújjáépültfékpadmárkaFord RacingR5BrillianceA120beragadSuzuki VitaraGhymkhanabiztonsági autóúthibaMarco WittmanürülékkisfilmAudi A6Peugeot 308 GTiG63hajléktalanLS 500hüldözésForza 7ClimbkhanaSiennaXtrélerimportadásMaserati GranTurismoCaterpillarmelegedésAudi RS3brutál esésorosz autóútrobogósugratásinasinternetspanyolBYDFiatPuskádi JánosautópiacAMG GTNissaneladó autólandolásX6MSuzuki AuthenticskatonaSennaAlfa 4CSteve JobsbesirtunkROALprojektorAlfa Romeo 4CdagadtDetroiti AutószalonelszállításR8 SpiderVenom F5jarri-matti latvalaFord FiestaMichelinkezdőbikaMonacói Nagydíjgépi mosóHeinz-Harald FrentzenJerezBelgiumszerelőkétkerékChevrolet VoltconvertibleErzsébet királynőcsajokkipufogóerősFerrari FXXkigyulladSmart ForFourCadillac ATSHaasgumiégetésSierrastopVolvo XC90atkinsonjátékkonzolnagy sebességGázosításfelúszástalálmányM4 GTSraliviccturán frigyesutcai autódugóDavid HasselhoffBZZZráncfelvarráspiros lámpaFerrari F40 LM Barchettaelső vásárlóquadskiVelartilalomkilökkaszinóVauxhallblack fridayKetterer Continentalkínai autóCruzefegyveringaGumball 3000autótemetőautosApertamedveszörfmárkakupaPorsche BoxterrakétaFiat PandaEurosol-Honda Civic Type-RBJdacia loganFedExGorillazBarum-ralicsúnyaQ5NorvégiaquadnyomtatásMartn ProkopszoknyarobbanFuriousGinterepjárómagabiztosságLMP-1Maserati Quatroporteöregvárostörök közelkedéscobra 11autótesztépítkezésRenault TrafficDodge Hellcatteherautóegzotikus autóFR-SMazdaMonacoGLChójáróBMW 6SemaHonda 2&4autóútMANtüntetésScoutlinerobotautóMNASZCaliforniaLPGHongkongjean-claude van demmesárgaversenysportaromaNicolas CageélményautózásautópályagerillaLada Vestai30 Wagonösszehasonlítólexus nxpaintballMercedes-Benz SLSmesefigurákAutopilotLe Mans 24hamerikaiSport SVRestehalálesetpadkajapán piacGoogleegyüttműködésszolnoklábbal vezetszarkafejlesztéspusztítás458 Italiamercedes-benz econicFerrari F12 Berlinettamercedes-benz c-osztálysubaru wrxpályanapBoxsterMitsubishi LancerkerékPikes Peaknapfénytetőrush hourműszerfalfacebookLaFerrari ApertaVilágbajnokságpokolClarksonFormula StudentidiótaPeoplePeoplelyukretrogyalogosvédelemdízelautótesla model xcentenáriummázlistabiztonsági övfelfüggesztésrongÉv Autója 2017Cross Conceptselfiekarckigyulladtmodernforpattogatott kukoricaKlausz Kristófgyűjteményi3dudaátépítésGT-86HoldenRed BullNissan Skyline R33Range RoverbörtönEmilyford thunderbirdMercedes GPjátékautópörgetésfutárHalid AvdagiccsempészetájuláshuligánokMercedes-MaybachJanner raliSzingapúri NagydíjablaktörlőszőnyegWRX STIMiguel MolinakabrióAlpina B7cserbenhagyásversenyautóelektromos autóSlovakia Ringfalsefalsetoyota 2000 gtszenzorsunyiJaguar XFR-SAMTSvasúti átkelőmini cooperkupésvédhollandChiron SportMarchionneC3FerrariPeopleMikuláskápolnarányitásGTOFiat 124 SpiderzúzásMarvelkardiológiatragédiabúcsúszelektív hulladékközlekedésbiztonságlufthansaLexusőzIATmurvaparasztámokfutóMazda CX-5autó eladástörésAndy PriaulxfarmerzuhanásGTARickard RydelljótékonykodásNoodleKodomotoringyen autóMarconiBob BellModel Sactrosgyújtogatási3 REXMinyonkombihősKertész KrisztiánrajtjelzőoszlopVRbejelentésVignalefelakadflörtflame warbankautomatagarazsFicza FerencPaul di RestaWorld Series by Renaultvicces videólebukásformajaguar f-typeNémet NagydíjtridentüvegkártrükközésFord RangerRWDGyurtasólyomCorbellatileopardfelniPorsche PanameraATS-VgázLamborghini MurcielagocsalásBlack BearparkoláselmebetegBlackCaymanNyirfás JuliannaKen Blockx6hanninentengerféktesztkedvezményFiesta WRClefoglalt autókriasztóhavas útbalesetmegelőzéslicitelakadjótétbiztonságsafarimackókerss60szemetelésszerencseCsillagtúraFenyrLotus SUVZotyebunkerKTM X-Bowstarthernyótalprinocéroszkétkerekezésvákuumfilmes autóXJ13de tomaso panteraléghajtásvodkaCardokvolkswagen boraKanadai NagydíjPaul SwiftMercedes GLEvasúti átjárósportautóF430hangfalAthénföldcsuszamlásjames bondmagyarSebatien LoebXVApollorobogóCrosslandbéreltnapelemroncstelepbarn findfiskermenekülKrózser MenyhértdefektmárkákautóbemutatóBreitlingVectrakínos esetrichard hammondWankel motorlowriderAusztrál NagydíjRX-VISIONösszehasonlító-tesztmólópókInsanityForma-2italTieCarlos SainzMiami ViceMarbellaidőshulladékgyűjtéssertésKevin Magnussen500Coloradookos fényszóróAston Martin DB9fiat. fiat 500járdaIsuzuBMW 2-es sorozatévnyitókommunikációönzetlenRenault MeganeOpel CascadaChevrolet CorvetteesküvőShelby GT350R46BMW X5jeges útlányjason stathamOstbergTerrachris MeekeUPSdrónConceptkipörgéslezárástéli gumipanzióRadicalYpres-ralivillanyautósylviaprototípusPorsche 911 RKodiakMercedes-Benz E-osztályJaguar X-TypeördögszekérkísérletalfaFCAclioErwin WurmtúraautóSuzukaBac MonoMercedes G-osztályMartin CaceresCoca-Colaskoda superbIndyHuayraLand RoverkereszteződésSata-raliOlaszországtűzoltóságToyota EchoPiercarlo GhinzaniKeszthelyi VivienkirálynőMM0BMWGuinness rekordgunbuffiermentőfesztiválDaciaRX-8bambuszLanciamobildacia sanderoFiat TiposütibillencsBMW M4 GTSalkalmazásVerstappenLamborghini Venenochrysler 200tilosban parkolásrészegpulykabioüzemanyaggyakorlatelgurulTiguanpassatHonda NSXoroszlántámadásgyújtogatóNissan JukelimuzinprémiumautóhegyágyrepülPeugeotFormula RenaultizomautóoposszumbuszmegállóEtnaCitroen C4 PicassobivalyzsenialitásszaltóPorsche Mission Ehőkameraszélvédőmosóvolkswagen t1renault talismanInterlagoscherokee60OrlandoTokiói Autószalongyőri Audi-gyárkilencsebességes automta váltófékvandalizmustűzoltógurulPorsche 911GT3Alfa Romoeszippantós kocsiTitan XDelszabadult járműRoberto MerhimandzsettagombLummaMcLaren MP4-12CbakancslistaRubiconRali VBRally CupNissan NoteLamborghini Aventadorsuzuki balenoAudi TT CupSubarutúlkeresletbentley continental gtamerikai rendőrségNicogázolásönvezetőmanuálisOpel KadettSolbergFord MondeoMercedes S-osztályPutyinMarcus Gronholmfűnyírókézikönyvújjáéledsérülés488 PistaFestival of SpeedGPSMitshubishiBrazil NagydíjVolvo S70 RszállítóKazahsztánnapenergiatávirányítóstűzcsap

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.