keresés eredménye

tanulmány

Hírek

Tanulmányként mutatkozott be a Mercedes pickup

A Mercedes megmutatta a majdnem végleges X-osztályt a nagyérdeműnek. Nissan Navara még sosem volt ennyire kívánatos!

cimkék: tanulmány / Mercedes / X-osztály

Sportkocsit villantott a jövőből a Renault

Lényegében egy jövőbeli formatervvel leburkolt Formula E versenygépet mutatott be a Renault Párizsban. Ez a Trezor tanulmányautó.

cimkék: Renault / trezor / tanulmány

Tanulmányként mutatkozott a BMW X2

Az X-es BMW-k sorában jelenleg egy kis rés fedezhető fel, hiszen az X1 és az X3 közöt nincs jelenleg semmi alternatíva. Már nem sokáig, itt az X2 tanulmány!

cimkék: BMW / X2 / tanulmány / Párizsi Autószalon

Elektromos teherautót mutatott be a Mercedes

A Párizsi Autószalon előtt lerántotta a leplet a Mercedes az elektromos Urban eTruck teherautó tanulmányáról. A jövő városi teherszállításába engedtek bepillantást.

cimkék: teherautó / elektromos autó / tanulmány / Mercedes

Hatméteres óriáskupét villantott a Maybach

A Mercedes-Maybach legújabb sportkocsi tanulmánya több szempontból is figyelemre méltó. Elektromos luxuskupé egyenesen a jövőből.

cimkék: Maybach / tanulmány / Mercedes

Vissza a Wankel örökséghez Genfi Autószalon 2016- Mazda

A legdinamikusabban fejlődő japán gyártó már a jövő sportkocsi generációján gondolkodik. Visszatérnek a Wankel motorhoz.

cimkék: Mazda / tanulmány / Genfi Autószalon / RX-VISION

Fiatalabb vásárlókat akar a Kia

A Kia ugyan nem panaszkodik az eladások miatt, de az eddigieknél több fiatalt szeretnének magukhoz csábítani. Egy sportos szedánban látják ezt a lehetőséget.

cimkék: Kia / tanulmány

Zöld utat kapott az elektromos Porsche

Hivatalosan is zöld utat kapott a Tesla ellenfélnek szánt Porsche Mission E elektromos autó. A gyár 2020-ra már végleges változatot ígér.

cimkék: Porsche / tanulmány / Mission E

Brutál terepes tanulmány a Kiától

A SEMA Show-ra készítette el a Kia ezt az igencsak meglepő Forte Koup tanulmányt. Vérbeli terepes lett a fiatalos kupéból.

cimkék: Kia / tanulmány / Kia Forte Koup

Itt a legújabb Mazda sportkocsi tanulmány

A Tokiói Autószalonon leplezte le a Mazda azt a tanulmányt, mely nem titkoltan az RX modellek következő generációját hivatott bevezetni.

cimkék: Mazda / tanulmány / RX-VISION

Veszélyes lehet hangutasításokat adni az autónak

Egy amerikai tanulmány mutatott rá arra, hogy az autót hanggal vezérelni sokkal veszélyesebb lehet, mint a gombokat nyomogatni. Egyszerűen jobban elvonja a figyelmet.

: tanulmány / hangvezérlés

Így képzeli el a jövőt a Rinspeed

A Rinspeed jövő tanulmánya természetesen képes magát elvezetni, ráadásul még egy drón segítségével távolról is megfigyelhetjük magunkat.

cimkék: Rinspeed / tanulmány / drón

Szép, de furcsa Mercedes jövőkép

Egy német formatervező alkotta meg a híres Mercedes 300SL jövőbeli változatát. Szép és dinamikus a formája, ám mégis tele van furcsa megoldásokkal.

cimkék: tanulmány / Mercedes / Mercedes jövő

Kisméretű sportkocsival támad a Toyota

Az S-FR tanulmány nem kevesebbre hivatott, mint hogy a későbbiekben megtörje a Mazda MX-5 uralmát a kisméretű sportkocsik piacán. Sikerülhet neki.

cimkék: Toyota / tanulmány / Toyota S-FR

Félig autó félig motor a Hondánál Frankfurti Autószalon 2015

Miután csaknem minden modell új a Honda kínálatában, Frankfurtra két vagány koncepcióval készültek: egy kombival a bringásoknak és egy élményautóval a sebesség megszállottjainak.

cimkék: kombi / Honda / sportautó / tanulmány / frankfurti autószalon

Álomnak is szép a BMW retró versenyautója BMW 3.0 CSL Hommage R

Sosem lesz belőle szériaautó, de azért jó, hogy megcsinálták a legendás 3.0 CSL modern feldolgozását, a Hommage R-t. Az előző tanulmányt a versenycsíkokkal fejezték be.

cimkék: BMW / kupé / német autó / versenyautó / tanulmány / veterán

SUV tanulmánnyal készül a Mazda

Minden jel arra mutat, hogy a Mazda szeretné bővíteni a CX palettát. Mi mást jelenthetne, hogy Frankfurtban egy teljesen új crossover tanulmányt mutatnak be?

cimkék: Mazda / tanulmány / Frankfurt / Kodo / KOERU

Szenzorokkal az ittas vezetés ellen

Egy mexikói tanulókból álló csapat olyan rendszert hozott létre, mely az ittas vezetés ellen lép fel hatásosan. Eszközük segítségével az autó még az indítás előtt képes kiszűrni az ittas vezetőt.

cimkék: tanulmány / szenzor

Így készült az új Ford GT

Látványos videóval invitál a Ford féltve őrzött műhelyébe, ahol az új GT tanulmány született. Nagyon vigyáztak, de egy valami így is látszik néhány képkockán, aminek lehet, hogy nem kellett volna.

cimkék: Ford / amerikai autó / Le Mans / tanulmány

Szürreális Merci tanulmány CES Los Angeles 2015

Pár hete már lebukott a Mercedes-Benz új, tojás alakú tanulmánya, igaz csak ponyva alatt. A lehető legmodernebb cuccokkal tömték meg, ráadásul magát vezeti. Kérünk mi ilyen jövőből?

cimkék: német autó / tanulmány / mercedes-benz

Csodás kupéval bűvöl az Infiniti

Meglengették legújabb tanulmányuk egyik fotóját, talán már nem sokat változik a szériagyártásig. A legutóbbi virtuális sportkocsijuktól kapott sok vonást, és állati jól mutat.

cimkék: sportautó / japán autó / Infiniti / tanulmány

Csodaszép kupé az Infinititől

A japán formatervezésre mostanában nem lehet panasz. Az Infiniti autói eddig is feltűnőek voltak, de most egy nagyon kívánatos formavilághoz értek.

cimkék: japán autó / Infiniti / kupé / tanulmány

Lehet valami a különleges Miniből

Hiába menő és csábító a Cooper, ha mindegyik változat egy kaptafára készül. Az új modell végre egészen más lehet. Esélyes, hogy végre elkészül a dögös tanulmány.

cimkék: kabrió / Mini / roadster / tanulmány

Klotyóval is járhatunk a jövőben

Megint egy tanulmány, aminek a neve magyarul elég hülyén hangzik. Ismerjétek meg a Rinspeed legújabb őrületét, a Budii-t. Lehet ezek után komolyan venni?

cimkék: Rinspeed / tanulmány

Ha a Citroën elegáns kupét csinálna

Az SM óta nem volt igazi exkluzív kupéja a Citroënnek. Ha ez megvalósul, újra beléphet egy elég népes piacra. Nem gyári tervezés, de az alkotója szépen ráérzett a DS stílusvilágra.

cimkék: Citroen / tanulmány / kupé / francia autó

Sportos terepjáró lesz az Audi TT-ből

Három különleges prototípussal szondázták a közönséget az utóbbi időben, az egyik meg is valósul. Mind a három menő volt, de mi a kupénak szurkoltunk.

cimkék: Audi / terepjáró / német autó / tanulmány / Audi TT

Ő a Juke gonosz ikertesója Itt a Nissan Kicks

Már a neve is hatásos, hát még a kinézete! A Kicks tanulmány a hamarosan érkező új Nissan modell jegyeit hordozza magán, de lehet, hogy mi nem kapunk belőle.

cimkék: Nissan / japán autó / tanulmány

Tojást tesztel a Mercedes

Furcsa szerzet jelent meg az egyik Merci gyár tesztpályáján. Az erősen álcázott gépen még így is látszik, hogy nem egy sima kocsiról van szó. Reméljük, nem ez a Mercedes jövője.

cimkék: német autó / tanulmány / mercedes-benz

Négyajtós Audi TT. Jöhet?

Nekünk mindenképpen, bízunk benne, hogy tényleg megvalósul. Bár még csak rajzok vannak róla, az Audinál minden előfordulhat. Úgy tűnik, tényleg kiszélesítik a TT palettáját.

cimkék: tanulmányautó / sportautó / Audi / német autó / kupé / tanulmány / Audi TT

500 lóerős terepjáró a Peugeot-tól

Egy kicsit brutálisan képzelik el a jövőt a francia gyártónál. Legalábbis a legfrissebb tanulmányuk elég betegre sikerült. Igazi terepjáró is lehet a Quartzból, ha egyszer elkészül.

cimkék: Peugeot / tanulmány / francia autó

1 litert fogyaszt az új Renault Szép jövőt ígér az Eolab

Persze még csak tanulmány, de rengeteg újítást dolgoztak ki benne, ráadásul még jól is néz ki! A VW elbújhat az XL1-gyel, az Eolab egy négyszemélyes, teljes értékű autó.

cimkék: tanulmányautó / Renault / francia autó / hibrid / tanulmány

Elborult furgon a Toyotától

A japánok megunták az egyszerű dobozformájú, átlagos furgonokat, és megpróbálják kicsit színesíteni a haszongépjármű piacot. Az Urban Utility egy csomó hasznos dolgot tartogat.

cimkék: tanulmányautó / japán autó / Toyota / teherautó / tanulmány / furgon

Nincs hátsó ablak a jövő DS-én

Megmutatták legújabb tanulmányautójukat a franciák. Érdekesek és látványosak a részletek, ráadásul a Citroen egy ablakkal kevesebbel képzeli el a jövőt, mint ahogy megszoktuk.

cimkék: Citroen / francia autó / tanulmány / bemutató / Párizsi Autószalon

500 km/h-val menne az új csúcs Ferrari

Még a LaFerrari is szinte ropogósan friss, máris itt az utódjához készült első tanulmány. Az F80-as kódjelű Ferrari több mint 1000 lóerős lenne.

cimkék: Ferrari / tanulmány / LaFerrari / olasz autó

Ettől lesz praktikusabb az X4?

Egyetemisták a BMW egyik új divatcikkéből próbáltak kihozni valami használhatót, így született a Deep Orange 4. Érdekes ötlet, de a használhatóságát megkérdőjelezzük.

cimkék: SUV / német autó / tanulmányautó / BMW X4 / tanulmány / tuning / BMW

Újabb adag nem létező Porsche

Eddig is húztak már elő érdekes tanulmányautókat a Porsche leghátsó raktárából, most viszont a Car Magazine stábja is bejárhatta a titokzatos helyet. Sok csodát láttak.

cimkék: német autó / sportautó / Porsche / Porsche 911 / tanulmány / prototípus

Lábnyomot hagy az őslakosok BMW-je

Oroszlánnak álcázza magát, és ha otthagyják a sivatagban, előbb-utóbb lebomlik. A Maasaica az afrikai őslakosoknak készülne, hogy tudjanak mivel közlekedni. Szerintetek…?

cimkék: német autó / bmw maasaica / BMW / terepjáró / tanulmány

Buktuk az izgalmas Nissant

Jól felhergelték a népet a két fantasztikus tanulmányautóval, ígértek fűt-fát, mindenki izgatottan várta a sorozatgyártást, de meggondolták magukat a gyáriak. Nem lesz belőle semmi.

cimkék: Nissan / tanulmány / Nissan IDx / skyline

Dacia egy párhuzamos univerzumból

Valami hasonló születhetne, ha a Dacia kijöhetne elegáns és szép autóval is. Egyáltalán nem bánnánk, ha ez a luxuskocsi vicces áron az utakra kerülne, de biztosan nem fog.

cimkék: Dacia / tanulmány

Szörnyeteggel rémisztget a Nissan

Nem kell megijedni, a valóságban nem létezik a Nissan sportkocsi tanulmánya, a 2020 Vision Gran Tourismo a nevét adó játékhoz készült, de több részletében is felismerhető a GT-R.

cimkék: tanulmányautó / nissan gtr / sportautó / japán autó / Nissan / tanulmány

Agresszíven morog a csúcs Golf

Bécsben kapták el a csúcs Volkswagen Golf tanulmány változatát, nem csak a kinézetét sikerült megörökíteni, a közel 400 ló hangját is hallhatjuk a videón.

cimkék: Volkswagen / tuning / tanulmány

Elkészült a legbrutálisabb Volkswagen

Egészen máig tartogatta meglepetését a Volkswagen, a GTI találkozóra épült veszedelmet eddig csak virtuálisan láthattuk, a Wörthersee-re viszont meg is valósították.

cimkék: tanulmány / wörthersee / találkozó / VW / Volkswagen

Nyomokban Minit is tartalmaz

Különleges tanulmányt leplezett le a Mini, a kis roadster tervezésénél a letisztultság volt a fő szempont, a Mini vezető tervezője vérbeli angol sportkocsit szeretett volna látni.

cimkék: Mini / roadster / tanulmány

Skalpolták a Skoda miniautóját

A jövőheti Wörthersee találkozóra készülnek a Skodánál is, elkészítették saját tömegcsalogató látványosságukat, náluk a legkisebb autót tették a fűrész alá.

cimkék: wörthersee / kisautó / tanulmány / Skoda

Tető nélküli Seat Ibiza

Nagy erőkkel készül a Volkswagen konszern a közelgő Wörthersee találkozóra, legutóbb egy brutális Audit mutattak, de készülnek egy különleges Ibizával is.

cimkék: Seat / kabrió / tanulmány

Mérhetetlen luxus a BMW-től Izgalmas tanulmánnyal készültek a bajorok

Kívül-belül izgalmas formaterv, temérdek újítás és a BMW sajátosságai is megtalálhatóak az új tanulmányban. A Vision Future Luxury Concept az új 7-es sorozat előfutára lehet.

cimkék: BMW / tanulmány / német autó / luxusautó

Parasztvakítás az átlátszó motorháztető Az ötlet jó, de nem ebben a formában

Izgalmas extrát mutatott be a Land Rover: a Discovery Vision tanulmány virtuálisan átlátszó motorháztetőt kap, de bármilyen ígéretes, ebben a formában értelmetlennek látszik.

cimkék: tanulmány / Land Rover

Formabontásra készül a Peugeot Sportos tanulmány jön

Még csak ijesztgetnek a kupé tanulmánnyal a franciák, de a lepel alatt már az új Peugeot stílust rejtegetik. Pekingben minden kiderül.

cimkék: Peugeot / francia autó / tanulmány

Izgalmas kupé tanulmány a Lexustól

RC, de nem távirányítós kisautó, hanem látványos kupé. A Lexus újdonsága jövőre érkezik és a 4-es BMW babérjaira tör.

cimkék: Lexus / kupé / tanulmány / hibrid / lexus rc

Megmutatta a Kia a jövő formatervét

Egy kis SUV segítségével vezetnék be a márka következő arculati elemeit. Jön a háromszögletű lámpák és az azokat összekötő hűtőrács korszaka.

cimkék: Kia / tanulmány
TESZTEK

Jó lesz, ha az autó vezet helyettünk?

Vajon boldogabbak leszünk, ha majd nem kell vezetnünk a saját kocsinkat? Az önálló cselekvésre képes autókig már nem kell sokat aludni. Mi nem siettetnénk a dolgot.

cimkék: tanulmány / veterán / youngtimer / prototípus
címke felhőpaintballgengszterbevásárlásépítkezésDC ShoeskörforgalomkétkerekezésIrmschergyilkossági kísérletrasszizmusszippantós kocsiféktesztWildcatRali OBgödörNicolas CageLFAtartályDél-Afrikaegzotikus autógördeszkaLancerVWFiat TipobenzinkútFedExIndiaképrenault talismanelnöki ügySzingapúri NagydíjBarum-raliS10500General LeeCrossland XBrazíliajátékautómázlicsúszós útkereszteződéstéli gumiRali du ValaisAlfa Romeo 4CBMW 6importConceptOpel CascadabajnokságMarcus GronholmtalálmányFormula 3benceBelgiumjavításújMotkánycseh autóGoogleVivaroösszefogásspraychevrolet cruzee-GolfcsodaPeugeotindításPokemon GoSAS IrisNissan MaximanapfénytetőÉv Autója 2017targoncaJeanner rallyCrystal HooksOpel Zafira TourerLaFerrariToyota Tundraenzo ferrarikit carLamborghini AventadorSuzuki SX4terrorparaszthegyukrajnavolkswagen boraautomataSkoda múzeumberagadManorMissile488 PistaszoknyaFord Rangerautó eladáseldurranMazda CX-5sertésXVsorozatszőnyegkukásautósportkocsitBreitling Jet TeamS90Marine EditionMcFlySRT ViperelsőnapenergiaroncsHungaroringChiron Sport911GMCMaserati LevanteMarbellatűzcsaplisztWankel motorLada KalinaLykan Hypersportbuszmegállóbolygódugattyús motorlángokSuperman3008veszteségtáncFord Ecosportturán frigyesEVSigdsrallyHong KongJumpyATSFormula Studentnyereményjátékmentőland rover discoveryKimi RaikkonenJapán NagydíjNissan 370zlabradorCross ConceptbicikliútBreitlingMercedes-Benz E-osztályénekRaptorpoloskaVolkswagen PoloJedlik Ányos Klaszterdarutolvajamazonimpalalyukkergetőzéstoyota 2000 gtCessnaGumpertcobra 11luxus buszPakisztánpullmannrongelőzésGT4Ford MondeomelegedésToyota S-FRbeszakadt burkolatE63 Semissziós botrányHonda 2&4Kerényi ÁdámpályaAll-Terrainbmw x1BMW 1602Rallyeföldcsuszamlásfisker karmabicajkonzolpiros lámpaMichael SchumacherPorsche Mission EIFABuggyAudi A3Szilveszter raliSpirit Of EcstasywrcStellaMcarennapelemFR-Speugeot 208 gtiautósüldözéslábbal vezeti30 WagonATS-VrobbanásBYDGMC SierraHongkongverekedésBen Affleckakkumulátorbesirtunkorosz autóRenault Cliovandalizmushot hatchporsche 959Audi A2jövőképeszméletlenzebralamborghini gallardokiállításmegtaláltCruzestorage findtüntetésbioüzemanyagLancer EVOFerrari 355 S SpiderDCSvédországtetőgalambbmw z2AEC Routemasterjapán autóatkinsonJerezTiguanvásárlásJeep CherokeeXJ13fiat. fiat 500majdnem balesetBútor RobitelefonCsehországkínaItaldesignDB11bmw 507aranyVeneno RoadsterUrushistoricDavid BrownAcura NSXSpecialekedvezményBentleydömperevolúcióOutlawsikerangol motorpumpaBMW Z4pieter tsientúlméretestesztolajcsereF50Rally CupszlalomPaul di RestanavigátorMonacoGoProúj generációúthibabaja 500Opel CorsaLexus ISversenypályaAIDSolajfoltmenekülGenfdarálóbmw m5leleplezéshard topFord FiestaI-PaceKínai Nagydíj812Toyota GT86GiuliarönkHillclimbidiótafeltörésmásolásSubarurolls-royce phantomritkaság720SXJ220Olivier PanisHyundai VelostercsomagHofmannLotus F1crashPriusKia Forte KoupbikinirendszámJurassic Parkfacebookvirtuál tuningoroszbérautólimbónői sofőrbunkóördögszekérbúcsúEliafelahegyrechris MeekeGLBDodge ChargerfelúszásmezőgazdaságsérülésreggeliájulásTAG MotorsportBugatti Gangloff CoupeCompass4pro-tourerrobogóhecccélFiestahanninenMarcello LottiPistaGRMNBMW 5 GTWalter CsababűnözéstorlaszrosszullétlövöldözésAcropolis-ralilincselésjótékonykodásdízelautóijesztésFiat 500LGordiniMNASZbukfencJaguar X-TypeG650tiloskupéborulClarionDevel SixteenterepjárómeganenagymamaNYPDOtt TanakMercedes-Benz A-osztályHuayraFelix Baumgartnerakadályidőmérő edzésLummaMartin CaceresSvájcactrosbrutálisWintercontactLotus SUVOpel KadettmurvaschumachergyerekekPanamera Sport TurismoszáguldáspulykaLada VestazeroSibiu-raliJanner raliHyundai ix20subaru wrx stidöntőFRRoad Americasuzuki balenoquadGTVKharitoninMazda MiataelakadPharrel WilliamskombájnLevanteNicoFocusAmerikai NagydíjLamborghini HuracanijesztgetésMercedes-Benz G-osztálycadillac devilleolasz autóAnniversaryTerraközterület-fenntartáslakóparkemberségdodzsemZöld pokolneed for speedMercedes-Benz M-osztályhóembervezeték nélküli töltéstávirányítósBMW X5KomáromelnökPur BlancRali EBfékútSpykerForma-3PutyincsajozásWorld Series by Renault500eOlssonblack fridaykommunikációJeepDacia DusterQoros 3GörögországszékLand RoverMotegiP1FranciaországOne:1kilökEscortTata NanoSebastian VettelRon Dennisporsche macanpusztítástáskagerillaamerikamenekülésSeat IbizaYuliannakaszkadőrbéreltToyota RAV4ablakIATVolkswagen TouaregUH-1hídWaymoautosFlamerongálásC8VenomRoad RoverkisteherautóBZZZangol közlekedésBJSportwagonaprkolóOpel AmperaCiprusvírustankolásGuerlainJorge Lorenzotesla model xvizes útBMW 4-es sorozatszabadidő-autóSergio Marchionne275városZ5biztonságtechnikaQ6lada samaraleszálláspeugeot 308 swepilepsziaRomániarali-világbajnokságyoKonaAustinCayman GTSfelfutóösszehasonlító-tesztjégautókutyapassatcélgépAriel AtomImolaQ5S-EditionáldásKiaMercedes EVO 2Ford KugaTipoösszkerékCX-5bátorpaul walkerHammangyorsításland rover discovery sportCrosslandofficialturánSvéd raliItaliaJean AlesiXD3MicheliszLamborghini Veneno RoadsterbringásTrustkörnyezetvédelemlexus rcversenyautóegyterűSkoda FabiaFittipaldiapaproblémaMarchionneTom Chilton918 SpydertemetkezésHummerrobotizált autódűneDaniel Sordomatt fényezésPiercarlo GhinzanibővítéskatonaEvoqueMiniAlpinagyőri Audi-gyárViperMini Pacemanautós üldözésSuzuki AltoQatarDokkerVila RealBonnevillepickupnézőkNmobilitásdugóBMW 2-es sorozatKazahsztánautóipari visszahívásLas Vegasford galaxyInsigniaitalgyerek autóbanszirénaEVOrönkszállítóChevrolett CorvetteselfiemodernGyulay ZsoltDragMission Eázsiai közlekedésS600trolibuszMercedes GLEhalottas kocsiForma-4SpaMercedes-Benz SLSErzsébetMiami ViceKoenigsegg Agera RToyota Picnicm5biztonságVelociraptorrobogósTallinBMW X4faBrit NagydíjAmpera-eFord F150A120Lukács KornélszimulálásdashcamkülönösInfiniti M30dbessenyeykardiológiaclioJohannesburgangol autóPorsche PanameraMad MaxMount EverestEF7támadásgesztusAudi TT CupF150Marius AasenAcuraelakadásmotorháztetőparkolóhangprojektorExclusivefreighteringaAston MartinAudi Q2kilökésmodellfrissítésbalesetIncAirscarfformaconvertibleszigetszenzorPorsche 993Hayden PaddonmotorosajtóquadskiszerelőpénzszállítóMichelinkihajtókötekedésFerrariPeopleBajairodaDavid HasselhoffvadnyugatPorsche BoxterOpel Adam RallyMonzaMagyarországlufthansaSennaTechartSWUSAPeugeot 208halottaskocsiretroTrophy TruckOPClezárásBMW X6balesetmegelőzéssorompóSUVtaplószénaSMSradarintruktorKodoLadaChevrolet CorvettetuningMercedes-Maybachmini cooperMercedes GPmotokrossz4x4karmakéseléselképesztőBlack BearrobotautótáblaFootkhanatrailerRed Bull Racingnissan nv200Renault TrafficFerrariAudi Prologue AvantgyújtogatásluxusfegyveresekkubaIRCstopGenfi Autószalonhibrid autóBelga NagydíjNorvégiaRobert KubicaKancsár FerencAusztrál Nagydíjhavas útMaserati QuattroporteMercedes SLSsportautóelszállításszekéróraAndy PriaulxChicagoRS4pókBoxstergyerekülésForma-1 Bahreini NagydíjidősGLAjógaretroautóStepwayfekvőrendőrT1jubileumelektromos autólefoglalt autókBryan buffierborulásteaserMcLaren P1Mercedes E-osztálylízingsztoriamerikai közlekedésX6MgázrobbanáslökhárítóApolloAsconabestsellerszemmozgásRafael NadalBMW 1defektAlpina B3TolemanéjszakaGTOfotópörgetésBMW M3utcai autóMaserati QuatroportesúlyelosztásspecialVida JaniámokfutóRoberto Merhidigital lighttankfelelőtlenelszabadulmanuálisgyalogosIndy 500SRTbejelentésMANTobias MoersfavágásYeongamRimacsátorgyakorlatreflekszTatacsomagszállításGázosításidiótaPeopleJänner-ralizeneGhymkhanaR5safarihúzásUltraBarcelonagőzyoungtimerPiquetPuskádi JánosautomatikaprojektorvillámlásFormula Renaulttrident icenibiztosításDannyVectraDurangoautolivYas Marina CircuitAusztriagázüzemű autóPeugeot 308 GTicinemaamerikai autóvolkswagen t1Indiai NagydíjRolss-RoyceDetroiti Autószaloncar pornsüllyedésSmart ForFourpremierYpres-ralilowriderjárókelővodkatévébaseballNürburgringApertaversenyFerrari LaFerrariSkoda CitigoCamaroFerrari F40 LM BarchettaForma-ESolberghivatalosjégkaparóNeonQorosForms-1gázszivárgáshibridautóKairobotstábvészfékgázolásgyúrásADAC Deutschland rallyHonda JazzaromaBMW M4 GTSISToyota CorollapalettaBrillianceForza Motorsportfilmes autókCitroen C3Martn Prokoplicitbűncselekménygyorsulási versenyKia SoulMclaren 570SrészedHadik Andrásolaj8-askivetítőlandoláswiesmannFIA GT3drónCintrafesztiválerősNismobarátnőAMG GT Rbaleset tengelyHyundairali-európabajnokságBMW M760Li xDriveMercedes-Benz CLADaimlerpeugeot 205 gtibuszRodaskávéSpyderszaltótitanwcToyota EchoAlfa RomoeHockenheimToyota HiluxValetshowHappyCadillac ELRNordschleifeGhibliláncContinentallakókocsirugóGódor BarnaRenntechTWOFACErobbantásLMSBatmanDevelesteborzIrmscher InspiroelveszvepénzlányvízbenAudi S5folyórush hourF430BMW 4 Gran CoupészolnokBaldwinSabine SchmitzbiztosítótolatásBarbiestatisztikaJohn CenaedukációcentenáriumkazahKovács Ági458 ItaliaElon MuskfelakadpokolAnton Yelchinfociorosz közlekedéskipufogóijedtségDodge RAMtörvényhókotrówörtherseetragédia458 SpecialelángszóróPárizsi AutószalonGenesisGiulia QVjátékkonzolSierrarokkantfokozatfilmBMW 503gyalogWranglerArab autózásM550dmólóAprilialimitált szériavasúti átjáróChelseatúlkeresletleálláseletkromos autóautómentéskatonákrombolásbiztonsági rendszernagy sebességPetersenx7fóbiaszabálytalankodásvisszahívásfékpadsnowboardcsajokélőSt. James EditionLettországFormulaPorsche 911 GT3internetkalapácsManor MarussiaLandauletAgera RSSesto ElementoPepsi Maxrepülő autóNissan rekordChevrolet SilveradoWTCCvégső állomásautó lopásExtremeöregBethelKia NirofejszeGuerlain ChicheritporcheFrankfurtAudi A6Peugeot 207gyorsulásközterület-fenntartóJustin WilsonLance GilbertJannarellyalternatív üzemanyagkólaRadicalkiegészítőBMW 6-os sorozatMichelisz NorbertLuc BessonTokiói Autószalonjapán közlekedésmercedes-benz c-osztályMercedes SLS AMGbmw m4RWDpedálUsain BoltgreenlineHollywoodoffroadlángKuala LumpurriasztóyoutubeMiguel MolinaplatformPhaetonvontatásesőW MotorsSportskamikazeMcLaren MP4-12CittasautópályaegykerekezéskábítószerintelligensOlaszországDél-AmerikaKanadai NagydíjXC40szabályozásNeymarC3Brazil NagydíjVolvo XC90Peugeot 508Hill ClimbRCNagy FutamVauxhallRubicondonutzúzásDodgeOlasz Nagydíjford thunderbirdIsuzuMicralada grantaunboxingszétveriJames MayCitroen DS3Carlos SainzültetéskísérlethangutánzóDakartrélerwellnessVeszprémszörnyZotyeelmebetegStockholmvillamoselsőbbségillatszállítógyorshajtáskarácsonyAlain MenuEclipseCardokgyáriM PerformanceMagyar Termék NagydíjátépítésÉsztországfejesGTBStingerDaniel RicciardoTacomakisautóbüntetésbírságTata ZicaSport SVRNovitecBMW 5tanulmányautóHonda Civic Type-Rszilvszter ralipótkocsiSemaspanyol autóarab közlekedésCreweRX-9VenezuelasípályaAudi R8Bahraini NagydíjszállítmányGyurtatechnikaModel 3rakományCorvettekínos esetRallyNasser Al-AttiyahZFPolestarscooterLance StrollautómosáslánykérésMitshubishiFord Fiesta RS WRCterelésMelbourneTaycaniX3Guinness rekordmárkakupaHUVZafiraelektromos UTVChevrolet Voltkínai közlekedéskölcsönzőugratásgyászhírAudi TTkombi4MATICpápakirálynőkipörgésPeugeot 308Buick RivieraBoschSuper SportVlagyimirEmilyZ06markolójárdaőrületPeugeot 2008autópiacTechnicfalsefalseGlobal Vehicle TrustboxFerrari FXXAccordD3 GroupJaguarCayman Sgolyó2CVsportszerűtlenHyundai i30AutopilotakcióTimo Glockhőkamerax6Talismanford s-maxhihetetlenopel karlJaguar XFR-SDisneycsempészetBloomlelepleződésaudi q3kompakt autógépi mosóR8fuvarXEngstler488Smart CabriofurcsaságVolvo reklánmszabálysértésTucsonWald InternationalerőszakAppleamerikai rendőrségkátyúi5steve mcqueenProteamNyirfás Juliannabritish greenkersEurosol-Honda Civic Type-RHonda CR-VVolvo S70 RspeedzoneFiat PandaForma-2Klausz Kristófjarri-matti latvalaMcDonaldszsiráfneuvilleVeyronTOP10Mercedes CLAPaul SwiftPorsche 911WRX STIMarchionnaLykangázKoreai NagydíjkicsúszáscigiRfelhőjótékonyságnyári gumiBac MonoSTiMLBvolkswagen jettacaddyoposszumtúraautó világbajnokságMercedesszállodaszelfiskoda superbhonda integraroncstelepForma-1 Spanyol Nagydíjnyújtott karosszériaCaliforniaMakitaX-osztályArany Kormánykerékrossz útkápolnaüldözésLaFerrari ApertaRhys MillenMaserati GranTurismoSteve JobsVerstappenGT3Audi RS3gyárJeff GordonGeelysvéd piaccrossovertruckrajtSuzukavolkswagen bogárgumorFCASebringjason stathamLandwindnémet sportkocsirendőrségWestfield MegabusavillanyautóAfrikakereslet csökkenésQoros GQ3ScoutlineágyPókemberürülékvirtuálAlpineBMW M2tanulmánykoreai autóveterán autóspeakerFord RacingmagyarHonda NSXSata-raliPlaystationVitogarazsszörnyetegRober KubicaherbieSan DiegoátveréspolitikaQVHeinz-Harald Frentzenvolkswagen golf sportsvanFalconjelzésNissan JukeapokalipszisVolkswagen GolfpotyautasvárólistatotálkárBob LutzNissan SentramanőverelőjegyzésNémet túraautó bajnokságmúzeumKetterer Continentalversenysportchrysler 200NASADB9önvezetőfisker surfejtőernyőNissan Notefrankfurti autószalonHennessey Venomautomata váltóIndyCarSuzuki Authentics46sárga zászlóOpel AstraSpanyol NagydíjKeszthelyi VivienrendőrSinsheimhangralihangfalkizárásdurva3D nyomatásHoldenSkoda Octavia RSGLCRenaultCaymanRenault Twingopezsgőcars and coffeSwiftparkolásPorsche44sugárhajtásúChevrolet AveoJari-Matti LatvalabénázáshangutánzásGPSISISKevin AbbringfelvonulásSilverstonevételhójáróDavid CoulthardFinal FantasykonvojGT-86Cadillac ATSháromkerekűNew JerseySebastian LoebAgeraDelta HF IntegraleOpel AntaraF40kulcshavazásrakétaTouristenfahrtrinocéroszjwrcbakihumotChuck NorrisKadjarfelajánlásjachtMiataConnectedDriveteljesítménymérésMax MosleytűzijátékléghajtásgörkorcsolyaChallengeinstinctjaguar f-typeKen BlockMercedes VitoiphoneF12autósportLand Rover DefendergyűjteménySiennaWillys. modernstreet raceelefántShanghaii3repülésLe Mans 24hFestival of Speedrichard hammondIED SyrmabénaRollsAygoCitroen C4 PicassogolfautóGinfűnyíróBMW I8spanyolM4 GTSautótemetőpályanaporoszlánAston Martin Rapide SJaguar XFRtúraautóAlpina B7Citroen DS3WRCelgurulszociautotalalkozoFiat 124 SpiderWaldowAventadorMazdarevansRange Rovermonte carlo raliBuickAero 8GuardFuriousLexus LF-SASuperfastbakancslista8CDaciatilosban parkolásInfinitiHunGarianflame warfejlesztéscherokeeGLEbalhéFenyrLada 2104moziRed BullrendőrautóSCCVW Golfeladó autóautótolvajlancia deltafelniSVlángolsárgaraktárCountrymanforró vízfelfüggesztéscsaládi autóGTtehénOslopolgármesterkonföderációs zászlóR8 Spider570SMick SchumacheresésjótétJCWWRC3vakvezető kutyaBlazermotogpboxerSonicKia CeedBalerenault sanderoviccVolkswagen PhaetonelszabadultShelbybrutál esésHoonigansvolkswagen beetlerablásToyotaSpielbergm1rahot rodAMTSbetonkeverőlasszóAlfa 4Crajzparkoló asszisztensközlekedésbiztonságSzlovénianői vezetőlevegő meghajtásAston Martin DB9ctshulladékgazdálkodásNissan SilviaHondamentésfelvásárlás960robotizált váltósivatagelektromos autózásautótesztTesla Model 3V12motorosrendőrtechnológiaMaseratibeszakadtdynoszakadékPorsche 911 Relszabadult járműtornádóTSIKAMAZátnevezésarab autóesküvőX5MMikulásGT40szimulátorA5specifikációkizomautóVolkswagen Up!bikaEasytroncitengerkanyarjelzőoszlopHaasspeedmázlistaMazda3nyomtatáshumor5008lopott autóSixtszenzációLancia ThemaszerencseautóútbunyóbörtönAyrton SennaEtnanyirfasChryslerrx8márkaDRIVE PILOTgarazs.tvReal Madridbölénytulajdonos34 órás versenylancia fulviajames bondMonacói NagydíjZR1világrekordBentley FalconvetődésPontiactolásHoonicornWRXPHEVszupersportkocsiLada NivahűtésfurgonCaterhammobilBoston reptérVályiford katávolmaradásMarveljogOrlandoPortugáliaátadásárokCupraoldtimer találkozóSuzuki KizashiOrosz Nagydíjskoda fabia s2000önvezető rendszerautószánkóBMW E30minigunSsangYongbankautomataForza Horizon 2ausztrálCadillac CTSháborútöltőmikrofonAudi A8 L ExtendedpáncélosM6morganAudiMaybachEnerGForcecars coffeGhostrágcsálócrash testCitroen DS5Európa NagydíjCadillac Escaladeokos fényszóróMotorsAudi A8 L SecurityR3tűzoltóságErwin WurmillegálGran TourismoChristiano RonaldoSpa FrancorchampsversenygumielektromosVorsteinerroadsterjet-skiPepsiFerrari 599 GTOBMW24 órás versenyközelterepUTVT-Rocrégibiztonsági övDaytonaPikes PeakJeep WranglerMinyonLada Prioraközlekedés6x6veteránSuzuki SamuraiAmbienteAbu Dhabi NagydíjChargerhibridkerékERCRowan AtkinsonMaláj NagydíjkátrányDTMRolls-RoyceAston Martin Cygnet458VettebefutóTyler WitteszörfluxusautóMcLarenegyterű autóoldalkocsiGallardoOscherslebenLPtrutyihősfutárstartrottweilerhackelésfüstSherpbentley mulsanneARTtörésHiluxkémfotószélvédőmosóbivalyChicheritSmartChevyRubens BarrichelloPeoplekilencsebességes automta váltóprémiumautóTransformersújjáépültFicza FerenchomokviharhirdetésExorcistÚj-Zélandkigyulladtingyen autókameráshíd csereShelby Daytona CoupeU2WolfsburgBitter SándorautóbemutatóForza 7Garázs TVfigyelmetlenAudi RS6MalajziaPCErzsébet királynőkarbongurulNissan GT-RLe MansSpongya BobRedOpel GTverésvasútbalesetekMazda CX-9virtuálisW213szórásfrontálbillencshelikopterMikkelsennissan navaraaudiobobpályareakcióRickard RydellMercedes C-osztálytesztpályadacia sanderohalálesetNikolaFerrari 599 GTBVRműszerfalsubaru wrxOpel AdamcsalásAlex ZanardikorlátozásrajzfilmStelvioRX-VISIONMP4-12CvéletlenigazoltatássmokebatmobileInsanityjégesőkaszinópisztolyromán közlekedésAston Martin VulcanAlpina B12S65CaterpillarSzilveszter rallyDucatiKTMKoenigsegg Agera HHMagyar NagydíjzúzóködeladakhódmezőrületarabBugatti Veyron SSVolkswagen JettarageSSRolls-Royce Wraith CoupeélményautózásDemonvonatLamborghinikályhaorosz tuningCsillagtúraMonte Carlo rallymobiltelefonlegóÁmon OlivérNimróddoppingFerrarOpeleladáshulladékgyűjtésszondaMoszkvaszerkezetRally du VAR 2012dacia loganönzetlenvárosi miniHumveeMercedes S-osztálymotorhibabrutálIndyV8 Supercarhaszonjárműsofőrközúttávirányítós indítóBMW 5-ös sorozatkézikönyvTushkanovaOpel Insigniamercedes-benzvezetésprofiKodiakDronekhanaWatkins GlenHorizonorigamitéli közlekedésszingapúrategoámokfutásLamborghini VenenorondaSuzukifilmesKevin MagnussenAlaszkasorslada 4x4Saab 9-3Volvo S90tahóhajléktalanBentley Continental Flying SpurkanadakrosszMasternissan leafBessenyey ZoltánKefo Motorsportgyorsasági obtrükközésarmageddonPosrchefortilos parkolásextra 300francia autó2013helyszínelésG63bemutatóAthéngyújtogatólökésNorrdschleifeHenessey Venom GTKatarpermetezésrendezvényfestékUPSKia RioSeatköltözéskétkerékáradásRX-8égő autójégDusterhackerkereskedésrepülHonda PreludeatvX-TrailSecuritybadassnézőSkodabunkerbolondMogyoródZengő MotorsporttrükkLodgyChevrolet Camaro Z/283DTigrisMatthew Campbellvolkswagen eco upLS 500hCountachLa TomatinaSuzuki Vitarakereskedőring-tximeglepetésJanner rallyfurcsa járműToyota Supragyalogosvédelemgyorsasági motordagadtlovaskocsiMitsubishi G4TDIcserbenhagyásfogászatNissan GT-R R34Krózser MenyhértPeugeot 206Josh CartuA-osztályHalid Avdagichangvezérlésgazdagteddymárkák30 évlistaShelby GT350RamerikaiSergioVolvo C30fegyverbentley continental gtprototípusjean-claude van demmeTim GáborkrosszmotorkazárautókiállítászombiCitroenUberPSABJ BaldwindaewooMercedes A-osztálySuperleggeraMáltaPace CarévnyitóSubaru ImprezaMulholland DriveidőjárástelepMehdi BennaniplázasordotilalomROALforgalomalagútoroszországtérképSpanyolországsütiszörnyráncfelvarrásbringaépítésJensen InterceptorcserePauamerikai humoridiótaPeoplePeopleFordSaabkajaEMCRXkormánykötélhúzásVin DieselhumorosBMW 7WSRtoyota land cruiserVignaleColins Crestdonington parkMarco Wittmanjeges útXC60Touristenvisszapillantóutcai versenyTieskoda 120sávváltásgyerekMitsubishi LancerNissan IDxlaptimeAbu-DhabiDwayne JohnsonGorillazKodiaqtanulmnánygyorsaságiYamahae-tronszállításSTkapacitásPekingi AutószalonML63 AMGautópályamatrica350zelaludthőségB11Jon Olssonlépcsőmesefigurákjó sofőrCorsica-raliBMW 3 GTJakus TamásegyüttműködéshomokMercedes CLK AMG Black SeriesmentőstrezorrollerDániaGT-RLamborghini MurcielagopoénMercedes S-classutcaterepezésKertész KrisztiánInfernoLPGBudapestLamborghini UrusABTleopardszarvaslövegYouabian PumaNissan MicraFerrari F12köztisztaságittas vezetőállatClimbkhanavillámdriftStoffel VandoorneNissan Skyline R33Nissan Almerabiztonsági autóbontásTakataMbDesignÉrdi TiborkamionThe Mint 400YarisérintőkijelzőTraficTwingoLamborghini DiabloRufkoppintástávirányítós autóelőzkárosanyagLapraszerelt autóLanciaToyota Yaris RSPriorreklámdrámaelsüllyed45illegális versenydemonstrációpadkaVolkswagenáremeléspattogatott kukoricakráterFord F-150GTAútüvegkárVelarFernando Alonsopolo r wrcmunkagépsofőrös autóKia PicantoLiberty Walklerobbanforma-1Muscle CarKarinaimprezaVFTSTargaegyediflörtmedveoperatőrrányitásbambuszStratosporral oltógumiégetésBTCCNestor GirolamiMcLaren 12cWill StevensHyundai GenesissavBMW 2 Active TourerA110Fiesta WRCsütikarchollandUAZX2John Cooper Workshatótávhalálos irambanszámozásVenom F5mosásharc8I8videó válogatásWWEteherautóClarksontraktorScoutanimációsmercedes-benz econicMaserati 3500GTalkalmazáspanzióGenesis G90NAAFDefenderKoncz Gábormackóoff-roadyellowstoneÉv autójai3 REXprankSlovakia RingrandilazaepizódNoodle205fékBill GatesEric BoullierRed Bull RingvízCadillacRenault MeganeújjáéledráfutásroncsderbiTrans AMelső vásárlódízel botránykatonaimutatványládaderbiColin McRaeharrachmegelőző filmgarázsajtóKugalövéswalter röhrlautógumiSkoda OctaviaFiat 500kabriódízel motorRenault RSgőzgépvákuumWalterné Dancsó AdriennMarconiumbaukigyulladegyezményRapidfoghúzásinasletartóztatásékszerkisfilmváltóBMW E30 M3bicilisautós jövőChevrolet CaptivatrollnyíltnapTCR Europecsúszásferrari enzoBob Belljapán piacHyundai i20 WRCszemetelésrepülőKOERUNvidiaPlútóRange Rover SportFerrari F12 Berlinettabarn findMatteo MalucellisvédskylineSebatien Loebvadászatsportrobbanford c-maxKaroqMadárnévbabaalvázDodge HellcatdrogüzemanyagAMG GTelőzeteshuligánokaudi a4mercedes-benz mlclimitáltstretchhányáskoncepció Bugatti VeyronÍrországHuracamZumaautó rongálásmarketingWTCRsylvialopottnissan gtrKTM X-BowTaco Bell3d nyomtatóboxkiálláshajófarmersebastien ogierkéséspostásbetonChironpaphalálgiccsRat Rodvicces videóEgerkörnyezetbarátBulldogHonda CivicVilnerlimuzinSochiRTRDacia Logan MCVkézifékGymkhanabruderLexusjó emberigazságszolgáltatásDan BilzerianvizeldudaF1Bullitde tomaso panterafüves cigivasúti átkelőJaguar XKR-SAudi SQ7rekordtaxiszakaszMitsubishisínmotorpalettas60Beppo HarrachNissan Skyline R34custom carmagabiztossághullámChevrolettoyota versoHarley-DavidsonNissan NV 200dragstercitroen cxEurópa BajnokságTCRBMW 8GMC YukondiszkóBlackGumball 3000festésP100DsziklazsenialitáshírVATHG63 AMGFord FocusomlásLMP-1szelektív hulladékhosszútávú autóversenyrolls-royce wraithszembe sávLaguna Secaliepája-ralikamionsofőr2WDQ60csehRosberggyanusítottünnepi modellalvásSamsungfiskerMagnus WalkerDoritosAMGCorvette Z06zuhanásMercedes-Benz SLS AMGLAMercedes G-osztálylexus nxVolvokezdőPro CeedszedánSLS AMGsunyiBentaygaőzminiszterelnökFerrari CaliforniaGyulaNurburgrinTitan XDautmoatamercedes-benz s-osztályForzaburnoutbalszerencseugráslebukáspáncélozottzúzdabukásNascarlefulladösszehasonlítóGrand DustersólyomChevelleHollandiaMexikóKovács Tamáslopós autóJaguar XFDodge DartgokartPosaidonM8Suzuki SwiftJensen60Rali VBromán autóRinspeedévfordulóroad rageNetflixA9Pethő IstvántávolságiCarTerrakhanahyundai i20mexikói autórendvédelmi erőkAntonin TlustakorrszarvúcsúnyaHummer H1mandzsettagombModel SBruno SpenglermacskaVolkswagen EosChevrolet CamaroFord MustangArteonbuffierA4CorbellatihernyótalpMercedes Maybach.E30Dél-KoreaKecskeméti BalázsEurosportMercedes jövőjelmezBamboomotordudeörök garanciaChevrolet ImpalaColoradokameragunmocsárhoonigandigitálisszemétszedésMemo GidleyMr.Beanbmw maasaicaMitsubishi OutlanermegsemmisítésXJszarkaVilágbajnokságpirostűzoltóCentenarioadásTouaregCullinanHeritagetörök közelkedésalfaMomkhanaMike TroutMonsterMáriapócsOstbergmentőakcióGT 4Audi TT-RSOliver Blumejávorszarvas-teszt24hkínai autóRS6Renault Clio TrophyTestarossaTFSIfilmes autófailNissanAxiálGoodwood Festival of SpeedVolvo modellzsúfoltságvonulásDodge ChallengerrészegreflexcsattogásFanatecvideóM0haláloscitroen c-xrFiatDucatoferrari 458 italiaNémet NagydíjtestGigafactorytridentViper SRTtéltalálkozórally du VAROpel MagyarországSubaru ForesteroszlopgumiszalagMTrabantUSA NagydíjSnowkhanaAlfa Romeokombi autónémet autóRapidE760LiInterlagosAdria CennibombaDragon MountainCoca-ColaEsteban GutierrezMarioDacia Dokkerablaktörlőhiba

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.