keresés eredménye

speedzone

TESZTEK

Amikor a sejknél elgurul a gyógyszer

Annak idején furábbnál-furább gépeinek képei bejárták a világsajtót, mára azonban a tulajdonos megöregedett, az extrém agymenések pedig egy múzeumban porosodnak, megtaláltuk.

cimkék: speedzone / sejk / gyűjtemény

Autópiac Dubajban

Ez az a hely, ahol az átlagpolgár vásárol ottani átlagautókat. Csak éppen egy kicsit más ott az autópark. És nem okvetlenül hedonista.

cimkék: speedzone / autópiac / adás

Autóbontó Dubajban, a vég

Még a legacélosabb autószerető szívében is megfordul a kés, amikor meglátja a sok mérnök büszke munkáját hogyan tépik darabokra fűrésszel-targoncával. Egy városnyi érték, ritkaság-hegyek.

cimkék: speedzone / adás / bontó

Autótemető illegál

A nagyobb fővárosi kerületnyi telepről csak két út vezet ki: az aukciós házba vagy a zúzdába. Bejutottunk.

cimkék: speedzone / adás / autótemető

Felhők felett? Minden formában!

Mi, magyarok mindenhol ott vagyunk, még Dubai egén is, ahol két bátor srác röpköd apró lélekvesztőikkel. És ha már a magasba vágytunk, hát megnéztük a világ legmagasabb épületét is, hogy neked ne kelljen!

cimkék: speedzone / adás

Bármi kapható, szorozva kettővel

A háttér után most játsszunk el a gondolattal, hogy számlánkon végtelen a zseton és térjünk be egy kereskedésbe, ahol ötösével állnak a 918-as Porschék és McLarenek folynak a csapból, minden, amire rákívánsz.

cimkék: speedzone / adás

Egzotikus autók: a csillogás mögött

A külcsín hibátlan: klimatizált, konstans páratartalmú termek, méregdrága olasz bőrkanapék, hosszúcombú lányok és földig hajló üzletkötők. De tudod, hogy hová viszi a csillogó tréler a menő sportkocsidat, miután felvette? Mi tudjuk. Illegális forgatás, kapugarancia.

cimkék: speedzone / epizód

Amiről a legendák szólnak

Sokan meg vannak győződve arról, hogy Dubajban lépten-nyomon luxusautók porladnak a homokban. Nos, ez nem egészen így van. Van tető a fejük fölött.

cimkék: BMW / Bentley / Maybach / Mercedes / Camaro / speedzone / adás

A sivatag nem vicc

Nem az volt a kérdés, hogy kimegyünk-e csapatni a sivatagba, hanem hogy túléljük-e a homokkal telt tüdőt és a viharocskát. Ilyen az, amikor ötleteink vannak és senki nem szól ránk, hogy ne csináljuk.

cimkék: speedzone / epizód

Elindultunk a legek városába, de...

Legforróbb kalandunk első epizódjából kiderül, hogy valójában olcsó-e a fapados járat és egy kicsit megaláz minket a forróság, na meg kapunk egy kis rekord-túltengést.

cimkék: speedzone / epizód

Viszlát Amerika, ahogy kell

Hazafelé indultunk, de nem bírtuk ki, hogy útravalóul ne vigyünk magunkkal némi morzsát a zsebben, hogy emlékeztessen arra, ami az itteni autózásban jó. A szabadságra.

cimkék: amerika / speedzone / cars and coffe / Bob

Motortérben sütni? Simán!

Az ország első olyan sütőversenye, ahol legalább olyan fontos a motor hőleadása, mint a gondosan megválogatott hozzávalók. Dízel vagy benzin? Hol jobb a saslik?

cimkék: Bocuse d'Car / speedzone / Kakucs / VAV

Itt nincs megírva semmi

Van, hogy a legnagyobb esélyes is elbukik. Van, hogy három keréken érsz a célba. Van, hogy minden sikerül van, hogy semmi. Egy dolog biztos: ha nem vagy bátor, véged. Ez a ralikrossz.

cimkék: speedzone / Spa / RX / Krisz / Audi

Megnyúztunk egy raptort

A Ford talán legmenőbb típusa betette a lábát hozzánk és bár nagy testvéréhez képest fékezett a habzása, de ez korántsem jelenti azt, hogy félvállról kéne venni, mert a fíling hatalmas. Tökön-paszulyon ilyen vidáman ritkán autózik az ember. És konkurense igazából nincs.

cimkék: Ford / speedzone / epizód / Raptor / Ranger / Marokkó

A stílus az ember

Kihúzod egy bánya tárnájából, összerakod három másikból, aztán legálisan közlekedsz vele és mégis életben maradsz, így megy ez ott, ahol érzik, hogy hagyni kell az embereket élni.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / autós találkozó

Az utolsó ütés

Amikor már levegőt alig kaptunk a látványtól, amikor már az agyunk megtelt a lóerőkkel és számokkal, amikor szédülve-támolyogva egy hűvös kis sarokba húzódtunk, hogy mindezt feldolgozzuk... na akkor kaptuk meg a legnagyobb gyomrost.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

WRX, ahol senki nem veszi el

Ott voltunk, végigcsináltuk Szabó Krisztián első VB-futamát és most megmutatjuk nektek, mennyi magyar kell ahhoz, hogy ez a cirkusz működjön.

cimkék: speedzone / adás / WRX

Játszd újra, Sam!

Ez az ember kétszer született és bármennyire sem akarta a sors, újra autóba ült, pedig csak a fejét tudja elfordítani. Jogsija van és 750 lóerőt ural most, meg egy komplett versenycsapatot. Hihetetlen történet Sam Schmidtel.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A ritkák és a kicsik

Amikor egy kicsit lazítani akarunk, akkor csak megmerítkezünk egyet az autózás esszenciájában és talán kiderül az is, mi a Porsche sikerének titka.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A tiltott raktár

Ez itt az a hely, ahol csodaszámba megy az is, ha fotózni hagynak. Ne kérdezzétek, hogyan sikerült ide kamerával bejutni. A legtöményebb autóbuzéria, amire valaha is vágytál.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Lyukra futottunk. Majdnem.

Azért itt sem minden kerek és rózsaszín, duplakúpot kaptunk két esetben is, de nem adtuk fel és a végeredmény...nézd meg magad! Figyelem! Tudod, mi az a Klexus?

cimkék: amerika / speedzone / adás / Cars&Coffe

Űrsikló vagy zűrsikló?

Talán az egyedüli gép, amit már soha nem áll módunkban kipróbálni. De ha lehetne, akkor sem mennénk a közelébe. A siker útja a hősök csontjaival van kikövezve.

cimkék: speedzone / adás / amerika / űrsikló

Genfi újdonságok itthon

Szépek és csodásak a szupersportautól, érdekesek a jövő elektromos autói, de nézzük most meg azokat, amelyekkel idehaza is hamarosan találkozhatunk!

cimkék: Genfi Autószalon / bemutató / speedzone / epizód

Nincs tovább, ez a vég

Vannak gazdag emberek és vannak nagyon gazdag emberek. Vannak, akiknek jó az ízlésük. És olyanok is, akik tudnak vezetni régi versenyautókat. De nagyon kevesen vannak olyanok, akik mindhárom halmazban benne vannak és mégsem oltári, pökhendi bunkók.

cimkék: amerika / speedzone / Canepa

Egy hős és egy Roush

Árva gyerek egy tolószékben? Nem túl jó indulás egy élethez. Ez a srác azonban megmutatta, hogy ha igazán akarjuk, akkor mindent elérhetünk. Pista pedig melléváltott egy 700+ lóerős Roush Mustangnak.

cimkék: trükk / speedzone / Roush

Paganik, GTO-k, agyhalál

Milyen az, amikor hörögve-röfögve koncentrálódik pár milliárdnyi dollár egy helyen, csak hogy kicsit megmutassa magát és égessen némi benzint? Legendák között jártunk és megtaláltuk a legpolgárpukkasztóbb autót is.

cimkék: találkozó / amerika / speedzone

A Keresztapánál és a dombok városában

Ha nem tekered ki a kormányt megbüntetnek, ugyanakkor a világ legmeredekebb utcáin kész katasztrófa a közlekedés. Na de mi köze az Oscar-díjnak a Tuckerhez?

cimkék: speedzone / epizód / amerika

Mazda CX-9, a kedves óriás

Lényegében fix pont volt az életünkben 23 napon át a Mazda legnagyobb típusa, melyről kevesen tudják, valójában mennyire jó. Bónusz: miért gyújtják fel néha a vadőrök az USA második legöregebb nemzeti parkját?
 

 

cimkék: Mazda / amerika / speedzone / epizód

Az igazi tesók, latinos unidos!

Tavaly csak kerülgettük őket, idén már nem bírtuk ki és ki is vallattuk. A legvidámabb barakk legszebb autói között alámerültünk a hispánó-tuningba.
 

 

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Nagy bukás után újra versenyben

Kis verseny egy stábnak, nagy futam egy embernek. Nem szaroztunk sokat: beültettük a gokartba BZ-t.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / gokart / BZ

Így vétkeztünk mi (Speedzone Menni Amerika S04E10)

Mindent megpróbáltunk, de az összes jóindulatunk ellenére sem sikerült törvénytisztelő magatartást tanúsítanunk. Sajnáljuk. Egy kicsit.

cimkék: amerika / speedzone / roller

Az amerikai nepper (Speedzone menni Amerika S0409)

Teljesen véletlenül futottunk bele az orosz nemzetiségű kereskedőbe és ha már ott voltunk, megkérdeztük, hogy is megy a bolt arrafelé.

cimkék: amerika / speedzone / nepper

Félelem? Azt itt nincs. (Speedzone menni Amerika S04E08)

Tulajdonképpen nem más ez, mint minden, amerikai versenyek ősanyja. Ráülnek egy 8-900 lóerős motorra és nyomják a gázt. Elmebeteg felnőttek, csillogó szemű gyerekek: ez mindennél jobb.

cimkék: speedzone / amerika / verseny / Buggy

Shelbyk, titkok, őserő (Speedzone menni Amerika S04E07)

Tudtad, hogy van olyan autógyártó, ahol a főnökök is csapatják és a kocsi alá fekszenek, ha kell? És hogy mi volt a Mustang nagy baja?

cimkék: speedzone / amerika / Shelby

A leghajtósabb verseny

Ideje volt kizökkenni a komfortzónánkból és kipróbálni valamit, amiben rengeteg a magnézium és a saját erőd adja a tempót.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Millió dolláros bébik

A Robinson helikoptergyár adott helyet annak a rendezvénynek, ahol megfért egymás mellett a Ferrari, a Mustang, az ultramodern vadászbombázó prototípusa és a P38-as veterán. És még minket sem dobtak ki!

cimkék: speedzone / amerika / repülés / kultikus autó

Az auto-show, amit nem ismersz

Mialatt Párizsban nagy csinnadrattával mutogatták a visszapillantókamerás Audit, addig itt eladtak belőle ezret. Ilyen a nagy autópiac.

cimkék: amerika / speedzone

Homokdűnék esete a buggykkal

Avagy: hempergés a parton, lélekvesztők a dombon és naná, hogy megszívtuk.

cimkék: speedzone / Buggy / amerika / dűne

Amerikai álom egy német autóból

A véletlen hozta utunkba az embert, aki Los Angelesből árulja a németeknek a német autót. Így működik odakint az üzlet, nézd meg magad!

cimkék: Porsche / amerika / speedzone / epizód

Elindultunk Amerikába

Az idei Nagy Kaland ezennel megkezdődik. Természetesen semmi nem volt olyan egyszerű, ahogy gondoltuk, de a végén csak összejött egy tisztességes Ferrari.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Kicsi a vas, de nehéz

Siklottál már ki egy nap alatt kétszer vonattal? Megcsináltuk, hogy neked ne kelljen!

cimkék: speedzone / adás / kisvasút

Új Ignis vagy használt izom?

Az örök kérdés, amikor az ember zsebét égeti a pénz: új autót vegyen vagy váltsa valóra álmait? Érvek, ellenérvek és sok lóerő!

cimkék: speedzone / adás / Mercedes / Pontiac / Suzuki

Borsodi vagányok (Speedzone S03E22)

Amikor úgy érzed, hogy a nagy faluban már csak a fixes bicikli és a fakeretes szemüvegbe csomagolt xanax-zombiság a menő, akkor kell egy kis vidéki levegő, ahol van még egy kis élet.

cimkék: tuning / speedzone / Trabant / adás

Olajmágia és egy saját motor a semmiből

Miért olyan fontos a motorolaj minősége és mi köze ennek ehhez a kis formaautóhoz, amely alig nagyobb, mint egy cipő? Egy csipetnyi csoda Győrből.

cimkék: speedzone / Audi / Motorex

Mazdával okosországban (Speedzone S03E20)

Európa talán legszebb kis országában nincs látványos sírás, inkább megoldanak mindent valahogy. Hollywood-i sztárok nyomában jártunk, döngettünk is, ahogy kell.

cimkék: Mazda / speedzone / Montenegro / bmeutató

Sirok: a motoros-Mekka és a sziklafal (Speedzone S03E19)

Az egyik legkeményebb hazai motoros kihívásra nem nevezhet bárki, de mi elkísértünk a bátrak közül kettőt. Ez lett belőle.

cimkék: motor / speedzone / Sirok

Ezzel indulunk a 24 óráson. Miután megjavítottuk.

Szép napnak indult, majd kellemetlen délután és pusztító éjszaka lett belőle, de a gép meglett.

cimkék: speedzone / Volvo / Nyirád / verseny

Felháborító dolog a Dunán: RedJet

A polgárpukkasztás netovábbja, a vízi huliganizmus alapja, ami jól pofánvert. Kétszer.

cimkék: speedzone / RedJet / duna

Offroad-legendák kontra Swift

Sáros hegyoldal, komoly terepjárók, sokféle gumi de csak egy győztes.

 
  •  

 

cimkék: speedzone / Swift / offroad

Így versenyzünk mi

Meghívásos versenyen vettünk részt a szomszédban, így jártunk a Toyotákkal.

cimkék: Toyota / verseny / speedzone / Vályi / Vida

Amikor összetörtem magam

Bár új epizódjaink már be vannak tárazva, de talán sokan nem is emlékeztek már, hol is kezdődött ez az egész Speedzone-őrület. 
Itt, egy betonparkolóban, ahol kaszkadőrnek tanultam és szándékosan felborultam. Legalább hússzor.

cimkék: BMW / dragster / speedzone / kaszkadőr / adás

Az önvezetésé a jövő?

Mérnök vagy és jogsid is van? Mit szólnál ha tudnád, hogy az autonóm közlekedés szívcsakrájában lenne hely neked? Ebben is jók vagyunk!

cimkék: speedzone / önvezető / adás

Ha verseny van, nem fájhat

A Hungaroring ha felpezsdül, akkor ott törik a karbon, üvöltenek a motorok és bármikor bele lehet botlani az ország kedvenc pilótájába, Michelisz Norbertbe.

cimkék: Hungaroring / speedzone / Open GT

Legdrágább tesztautónk (Speedzone S03E08)

Kombájnozni könnyű? Csak amíg el nem szúrod.

cimkék: speedzone / kombájn / Axiál / drága / aratás

Az igazi csibészek (Speedzone S03E07)

Kilencszázzal a föld felett pár méterrel? Lelőni a lopakodót? Megoldották. Az ország egyik legjobb múzeumában jártunk és megismerkedtünk az igazi csibészek egyikével.

cimkék: speedzone / MIG / Reptár / szolnok

UAZ, Polaris RZR turbo, sár, boldogság (Speedzone S03E06)

Brúder élete cseréjén van túl és megéli a csodát, mi pedig megfürdünk, de nagyon.

cimkék: UAZ / speedzone / eső / bruder

A világ legjobbjai: magyar motordoktorok

Sokan nem tudják, de a milliárdos autók ritka vagy elérhetetlen alkatrészei-motorjai közül rengeteg dícséri magyar mesterek keze munkáját. Hogyan kell ebbe belevágni és mi kell hozzá? Tessék.

cimkék: speedzone / epizód

Speedzone S03E04: Verseny mindenkinek

Egy remek kezdeményezés az osztrák szervezőktől, amiről mindig is álmodtunk, most itt van. Rohad valami verda a kert végében? Hegessz bele csövet és állj rajthoz. 24 órás őrület a katlanban! Megnéztük.

cimkék: rali / speedzone / roncsderbi

Speedzone S03E03: Lassan és veszélyesen!

Kipróbáltuk azt az egyszerű szerkezetet, amelyet idehaza tiltanak, máshol viszont emberek tízezreinek segít visszatalálni az egészségesek közé, olcsón. Tényleg olyan veszélyes, vagy csak megint sündisznózik a hatóság?

cimkék: BZZZ / speedzone / rokkant

Speedzone S03E02: Lítium, a megváltó

Persze nem az elektromos autók mentik meg a világot, de ez a kicsi földfém sok férfi életét teszi teljessé. Gépek!

cimkék: speedzone / epizód / Makita

Speedzone S03E01: A fiúk csapatni mentek

Amikor valami nem jön össze elsőre, akkor még egyszer legalább illik megpróbálni. Kőkemény profik és izgága amatőrök dobálják a keresztet, a driftelés, amit manapság illik üldözni, de elvenni nem vehetik el tőlünk.

cimkék: drift / speedzone / Máriapócs / Ámon Olivér

Speedzone S02E28 Viszlát Amerika és ami kimaradt

Véget ért ez a remek sorozat, de a végére is maradt benne annyi vitamin, hogy könnyesre röhögjük magunkat. Ha kíváncsiak arra, milyen ötleteik vannak a holtfáradt embereknek és hogyan szívattuk egymást, akkor tessék!

cimkék: speedzone / amerika / Hollywood / LA / Pista / bruder / bence

Speedzone S02E27: A legfurcsább versenyautó

Vannak dolgok, melyeket nem látsz jönni, aztán vannak, melyektől kicsit ódzkodsz. Aztán ha hirtelen mindkettő rádszakad, akkor kiderül, hogy bizony nem is olyan rossz. Pedig még meg is állt alattam.

cimkék: speedzone / adás / levegő meghajtás

Speedzone meets Magnus Walker: Porsche 4 life

Az ember, aki érti az autózást és mi. Respect!

cimkék: speedzone / Magnus Walker / Outlaw

Speedzone S02E25: Itt forog a pénz!

Az autós világban hatalmas üzletek köttetnek az effajta aukciókon, mi most belestünk az egyik legnagyobbra. Arra, amely közel hozta a sznob autós világot a hétköznapi emberekhez. Pergőnyelvű kikiáltók titkaival!

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Speedzone S02E24: Pityu és Marcipán Csodaországban 2.rész

Folytatódnak kalandjaink a világ legdrágább autógyűjteményének útvesztőjében. Ha elég merész vagy, velünk tartasz ezúttal is.

cimkék: amerika / speedzone / filmes

Speedzone S02 E23: Negyvenmillió dollár és a fekete ló története

Ez az autós Csodák Palotája melyben elvesztünk és nem is akartunk nagyon kitalálni. Utazz velünk a merész újítók korába!

cimkék: speedzone / adás / Petersen

Speedzone S02E22: A világ leggyorsabbjai

Amit itt látsz, az a legextrémebb őrület, ami kerekeken mozog. A háromezer lóerő csak a belépőszint, a felrobbanó motor teljesen hétköznapi, az ötszázas tempó csak egy szám. Emberek lövedékekben, óriási üzlet és látványosság.

cimkék: speedzone / amerika / Drag

Speedzone S02E21: Genf-special - Az utolsó nekifutás

Az utolsó genfi kalandot sem apróztuk el. Van itt minden, sok lóerő és gyönyörűség, de haszontalan bénaság és ember, aki a Peugeot-t megint naggyá teszi. Csekkold!

cimkék: speedzone / adás / Genfi Autószalon

Speedzone S02E20: Az autóipar mozgatói és a csodamotor a Mercedestől

Igazi nagyágyút kaptunk el egy szóra és ezúttal egy kicsit a műszaki dolgokba is belekarcolunk, valamint megnézzük a Stratos-reinkarnációját.

cimkék: Genfi Autószalon / speedzone / adás

Speedzone S02E19: Minden, ami új és egy kis nyálcsorgatás

Folytatódik a genfi ámokfutás, ezúttal olyan típusokat csekkoltunk le, amelyek hamarosan a hazai utakat koptatják majd. Na jó, egy kivétellel, de az kellett. Te melyiket vennéd?

cimkék: speedzone / Genf

Speedzone S02E18: Genf-special no1.

Mitől döglik a légy idén az autópiacon és mitől szakad le az arcunk ha végre szembejön majd az utcán? A legforróbb cuccok egyenesen a Genfi Autószalonról.

cimkék: speedzone / Genf / special

Speedzone S02E17: Romantikus mese helyett valóság

Éppen elkaptunk még valamit a télből ahhoz, hogy megtapasztaljuk, mennyire kemény dolog valójában a sípálya-karbantartás. Emberek a gépek mögött, akiket végre nem a lifestyle-újságok rózsaszín szemüvegén keresztül ismerhetsz meg.

cimkék: tél / speedzone / epizód

Speedzone S02E16: Ezt nem hiszed el

Tudod, melyik a világ leggyorsabb, hajtott kerekes gépe? És mi történik odabent a kabinban, amikor hatszázas tempónál kipörögnek mèg a kerekek? Az ember, aki Burt Munroe mellett nőtt fel és a felragasztható head up display 150 ezerért.

cimkék: amerika / speedzone / Drag / epizód

Speedzone S02E15: Szörnyek keréken és egy kis BJ Baldwin

Folytatjuk ott, ahol abbahagytuk. A döbbenetesen szétszteroidozott tuningszörnyek mellett azonban egy igazán belevaló, laza sráccal is beszéltünk arról, miért rossz az, ha túl kemény egy Trophy Truck.

cimkék: speedzone / BJ / Baldwin / Sema / amerika

Speedzone S02E14: Több ez, mint tuning

A világ legnagyobb ilyen irányú kiállítása és show-ja a nyakkendős cégvezetők körében sosem volt igazán elismert, érdekes módon azonban mégis itt vannak és figyelnek a kicsikre, az ötletek mérhetetlen tárháza és a jövő trendjei mellett nem tudnak szótlanul elmenni.

cimkék: Sema / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02E13: Nehéz gépek, nehéz sorsok?

Megmutatjuk, melyik gép hány fittyet a downsizingra és megnézzük, hogy tényleg van-e értelme még fiatalként külföldre menekülni vagy idehaza is bőven lehet már munkával boldogulni ebben az üzletben.

cimkék: speedzone / epizód / Axiál / mezőgazdaság

Speedzone S02E12 2.rész: Rendőrautó? No problem!

Tovább folytatódik kalandozásunk a filmipar autói között, de ezúttal nem szólt közbe a sors és nem csak Mr.Miyagi furgonját polírozhattuk, hanem tettünk egy kanyart egy vérbeli rendőrautóval is.

cimkék: rendőrautó / amerika / speedzone / Vályi

Speedzone S02E12 1.rész: Ahol a sztárkocsik születnek és Eleanor halála

Ez nem "olyan" ez "az". A Cinema Vehicles a hollywoodi filmipar szinte kizárólagos beszállítója. Tárt karokkal fogadtak, mi pedig kihasználtuk az alkalmat.

cimkék: amerika / speedzone / cinema

Speedzone S02E11: Lánctalpasok és a magyar csodagép

Amerikából ugorjunk egy pillanatra vissza - Budapest szívébe - és nézzünk meg pár elég nehéz és komoly gépet. Mitől volt jó a T-34-es és melyik az a magyar páncélos, amelyből a világon a legkevesebb maradt fenn? Megtudod, tarts velünk!

cimkék: speedzone / epizód / tank / Nimród

Speedzone műhely EP20: Gerillamozi? Lesz!

Segítőink nem az egekből, hanem Mindszentről érkeztek és biztosak vagyunk abban, hogy a halál völgyéből is visszahozzák a kis projektautót.

cimkék: Skoda / speedzone / gerilla

Speedzone S02E10: Ritka járgányok ínyenceknek

Ez a múzeum nem olyan, mint a többi. Itt a csodák élnek és mozognak. És mi ki is használtuk ezt, amennyire lehetett.

cimkék: múzeum / speedzone / epizód / Marconi

Speedzone S02E09: Háromezer lóerő, nulla félelem

A szerencse vezérelte utunkba Indiana Royt ő pedig elvitt minket a saját világába, mely nem csak távoli, hanem rendkívül veszélyes és elképesztően hangos.

cimkék: amerika / speedzone / Drag

Speedzone S02E08: Jézus motoron érkezett, mi Mustangon

Bár furcsának tűnhet, de meg fogja érteni mindenki, hogy ezt a fajta találkozást mi szívesen elkerültük volna, ha lehet. De nem lehetett, viszont így legalább saját bőrünkön tapasztalhattuk meg az amerikai adminisztráció gördülékenységét.

cimkék: baleset / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP05: Mit mutat az új Honda NSX?

Bár ez a mai epizód a legendás sportautó reinkarnációjáról szól, de tévedés lenne azt gondolni, hogy más nincs is benne. Mert van. És akadt sokkal komolyabb kihívás is, mint az, hogy vezetni kell az 582 lóerős autót egy versenypályán. Bizonyám, pofozott az élet minket odakint.

cimkék: Honda / speedzone / epizód

Speedzone S02EP04: Tesó-verdák, lowriderek, tömény művészet

Hispánók nélkül nem csak az Amerikai gazdaság, hanem az autós művészet is megroppanna. Azt hitted, tudod, milyen az aprólékos autóépítés? És mire költ a nyugdíjas odaát? Most megtudhatod.

cimkék: tuning / amerika / speedzone / epizód / lowrider

Speedzone S02EP03: Miért olcsó autózni Amerikában?

Az amerikai autós társadalom, mint olyan, iszonyatosan el van kényeztetve a hegyekben álló és olcsó alkatrészekkel és azok folyamatos utánpótlásával.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP02: Mennyországba oltott pokol

Milyen lehet az, amikor minden ott van karnyújtásnyira, de sosem éred el? Amikor rádöbbensz, hogy az összes lázálmod már megvalósította valaki? Amikor olyan csodákra találsz, melyekről nem is tudtál eddig?

cimkék: amerika / speedzone / epizód / bruder

Speedzone S02EP01: Nagy kaland kezdődik

Lélekben pezsgőt bontunk és ünneplünk, hiszen túléltük a kritikus első évet. Hála nektek, kedves nézők és köszönet. Ennek jeléül fogadjátok el tőlünk ezt a meghívást, az idei Nagy Kalandon tartsatok velünk.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S01EP48: Páncélok és gránátok

Ezzel az adással még adósok maradtunk ugyan, de ami késik nem múlik. Sinsheimben ugyanis nem csak autók, hanem komoly hadtörténelem is akad. És ha az autó fiús játék, akkor a tank még inkább az. Mi volt a korabeli nitró és hány fokban zuhant a Stuka? Megtudod.

cimkék: speedzone / epizód / Sinsheim

Speedzone S01EP46: Lakóbusz-nagyhatalom vagyunk, tudtad?

Sosem gondoltuk volna, hogy az idehaza gyártott lakóbuszok- és lakókocsik lepik el a világot, pedig igaz. Évente több, mint nyolcezer (!) darab hagyja el a hipermodern Knaus Tabbert-gyárat. Hogy-hogy nem, arra jártunk.

cimkék: speedzone / epizód / 46

Speedzone S01EP45: Jobb, mint a szex. Azt mondják.

Alapvetően egy közepesen unalmas Opel-bemutatónak indult, aztán egy kicsit csavartunk rajta, bár az elején azért meghökkentő kijelentéssel kellett szembesülnünk.

cimkék: Opel / speedzone / epizód / 45

Speedzone S01EP44: Milliárdok odakenve

Jó eséllyel csak akkor tud nagyobb - pénzben kifejezhető - érték felhalmozódni ennyi helyen, ha Forma-1-es futam van. Viszont ez csak a pénz és van egy szint, amit már sok pénzzel sem lehet megugrani. Az eszmei érték megfizethetetlen!

cimkék: Hungaroring / speedzone / epizód / 44

Speedzone S01EP43: Belemásztunk a kombájnba, kiömlött a sör!

A mai epizódban végül is alig történik valami: csak durrogtatunk egy Abarthtal, kipróbálunk egy büszke amerikait, amely a japán motor nélkül sehol nem lenne és kiöntjük a sört a szántóföldre. Ja, és belemászunk egy kombájnba.

cimkék: speedzone / adás / kombájn

Speedzone S01EP41: Őrület és forróság

Végre-valahára elérkezett az a hétvége, amikor minden eldől. Bírja-e a gyorsan épített csapatós Mercedes? Sikerül-e összehoznunk a mágikus, 10 ezres nézőszámot az év legjobb buliján? A móka és gépimádat egy hétvégére Hódmezővásárhelyre költözött.

cimkék: speedzone / hódmezőrület / epizód

Brúder találkozóra megy

E heti netes anyagunk elkészítését Balázsra bíztuk. Tudjátok, ő az a srác, aki traktorokat gyűjtött régen, de aztán elhatalmasodott rajta a kór, melyet csak bruderizmusként emleget az orvostudomány.

cimkék: speedzone / Trabant / bruder / szociautotalalkozo / besirtunk

Speedzone S01EP40: Egy beváltott ígéret

Ismét elkalandoztunk. Éjszakai autósok, egy csodálatos Göncölszekér és a hely, ahol lehet még szabadon autózni.

cimkék: adás / speedzone

Speedzone S01EP39: Egy csipetnyi Amerika

Tömegrendezvénnyé nőtte ki magát a kis szubkulturális találkozó, melyen természetesen ott kellett lennünk nekünk is. Kalandosra sikeredett. V8-hegyek és éjszakai bevetés.
 

cimkék: speedzone / adás / Komárom / amerikai / fesztivál

Csapatós Mercedes EP07 - Gurul a verda

Az utolsó napok hajrája elképesztően stresszes, de alakul a gép és már nincs sok hátra. A legapróbb gond is azonban katasztrofális lehet. Minden percünk beosztva, de a gép - úgy tűnik - jó lesz.

cimkék: Mercedes / speedzone / Vályi

Speedzone S01EP38: Öt hengerrel a föld alá

Kevés ilyen hely létezik az országban, ereszkedés csak saját felelősségre! Vagy vigyenek egy ilyen 200 lóerős pickupot!

cimkék: speedzone / adás / bunker

Az ötvenes robogó átka

Bence gyorsabban szeretett volna hazaérni. Vett egy robogót. De van egy kis bibi.

cimkék: robogó / speedzone / bence / felahegyre

Speedzone S01EP37: Nemlétező autók

Értékük felbecsülhetetlen, megoldásaik lélegzetelállítóak, történetük kalandfilmbe illő. Monumentális emlékek egy korból, amikor semmi nem számított.

cimkék: múzeum / speedzone / adás

Speedzone S01EP36: A leggyorsabb gépek, mind a mai napig

A technika és az ember műszaki fejlettségének csodái voltak, zseniális elmék termékei, hatalmas és nagyra törő álmok megvalósítói. Egyikőjük sem repül már manapság, de veretlenül vonultak vissza az égről. Két hiperritka csoda, testközelből.
 

cimkék: epizód / speedzone

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP06 - Már látszik a célegyenes!

Kis lépés az embernek, nagy lépés a projektnek: megoldódtak az apró, ám annál égetőbb és komolyabb problémák. A csapatós Mercedes lassan ráfordul a célegyenesre, Bertha Benz nedves álma egyszer valósággá válik.
 

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone S01EP35: A világ legszebb autóútján, MX-5-tel

Sokan mondták már, hogy ide el kell jönni és autózni kell, de azt már kevesebben tudják, hogy a megénekelt csodaszerpentin mellett ott van egy még szebb. És csak a miénk volt, egy rendes kis sportautóval.

cimkék: Mazda / speedzone / epizód

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP05 - Bevásároltunk

Bármennyire is igyekszel minél olcsóbban megúszni a dolgot, előbb-utóbb eljön a pillanat, amikor költened kell. Olyankor is érdemes költséghatékonynak lenni, ugyanakkor arra is gondolj, hogy valamiből nem biztos, hogy az olcsó a jó.

cimkék: Mercedes / speedzone

Speedzone S01EP34: Lóerők és kincsek

Az idei legpechesebb forgatási napja jól indult, aztán minden elromlott. De a végén egy rég halott csodamén kihúzott minket a bajból. Csodálatos youngtimerek és egy igazán extrém bálnamerci, amely emelt fővel lépdel a halál útján.

cimkék: speedzone

Speedzone S01 E33: Lexus GS-F, Hungaroring, Time Attack

A Lexus legerősebb limuzinja kellemes meglepetés ugyan, de nem mindenható. A hazai Time Attack bajnokságban viszont mindenki annak érezheti magát már arànylag kevés pénzből is. Pláne sokból.

cimkék: Lexus / Hungaroring / speedzone

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP04 - Az első kiadás, az első rohadás

Igyekszünk tartani magunkat az ütemtervhez, eddig sikerült is, sőt, a lengéscsillapítók is pár nap alatt készen lettek és az első beltéri elemeket is eladtuk. És előkerült a rozsda.

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone teszt? Lexus RC-F (2017)

Ritka, kihalófélben lévő állatfaj lett a sportos, nyolchengeres szívómotor. A Toyota-konszern talán utolsó ilyenjének állítottunk most gumifüstből emléket. #tiétekafogyasztásmiénkavényolc
 

cimkék: teszt / Lexus / speedzone

Speedzone S01 EP32: Ördöghi csoda, Mixi a rali

Az hagyján, hogy a magyar rali egyik legikonikusabb autóját is kipróbálhattuk, de magával a sport élő szellemével is beszélhettünk. Legenda, aki azért csinálja, mert szereti.

cimkék: rali / speedzone / epizód

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP03 - Lábatlanul

Azt mondják, hogy a McPherson helytakarékos megoldás. Szerencsére ez nem olyan. Legózunk.

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone teszt: Peugeot 5008 (2017)

Ezer éve ígérik már, hogy "na majd most!". Hát most lett az a most.

cimkék: teszt / Peugeot / speedzone / 5008

Motort vesz a láma

Na így jut el arra a pontra az ember, hogy mégis csak a robogó a legjobb megoldás.

cimkék: közlekedés / motor / robogó / speedzone / bence / vétel

Speedzone S01EP31: Versenyeztél már lakással? Speedzone TV: szemben a sztereotípiákkal

Hajára kenheti Hamilton a Mercedest. Itt rajt előtt feltett lábbal kávézgatunk a kanapén miközben szól a jazz.

cimkék: speedzone / Ducato / adás / felfutó

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP02 - Kibelezve

A közel másfél tonna súlyú C-osztály jelentős fogyókúrára szorul. Hogy mit rejt a sok kárpit alatt és hány kilót nyerünk csak egy gyors takarítással?

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone-teszt: Lada Vesta Lux

A Grantától csak felfelé vezet az út, megnézzük, mekkorát sikerült ugrania a Ladának.

cimkék: teszt / Lada / speedzone

Kell egy autó! Ez lett. Speedzone TV: szemben a sztereotípiákkal

Csapatós-Mercedes két hónap alatt 1. rész: A portéka

cimkék: drift / Mercedes / speedzone
Hírek

Amerikai Autós Fesztivál Komáromban

Immár 16. alkalommal rendezik meg Komáromban a Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivált. Mi nem hagyjuk ki, reméljük, hogy ti sem!

cimkék: amerikai autó / speedzone / NAAF

Dízel ügyek a Mercedesnél is

A Mercedes saját maga jelentette be, hogy visszahív mintegy hárommillió eladott dízel járgányt egy szoftverfrissítés erejéig. Sokak szerint csalás, a Daimler szerint viszont modernizálás áll a háttérben.

cimkék: Mercedes / speedzone
címke felhőBreitling Jet TeamJerezSilveradotoyota 2000 gtBMW 5-ös sorozatromán autóNASAhangutánzástelepwckatonáksegítClarksonvadászatBob BellLand RoverelnökMonacoliepája-ralitörésManor MarussiajelzésAston Martin VulcanpáncélosDaniel RicciardoadásLada Nivatilos parkoláslufthansalada samaraSportsSeat Ibiza3D nyomatásOpel KadettSpanyol NagydíjintruktorPSAsikerHonda Civic Type-R4Carlos Ghosnvasúti átjárószétveriwörtherseetechnikaháromkerekűlexus rckétkeréktaxiMadárChevrolet Camarogázrobbanásamerikai humorForma-2rendőrx7bringástúlkeresletOliver Blumee-GolfBMW 5élményautózásFR-Serőszakbritish greenJapán Nagydíjpaintballcsaládi autóFord Fiesta RS WRCLancerItaliakarmadrámatávirányítóslimbóKoncz GáborCintraJeep WranglerkonvojfelnifestésErzsébet királynőUH-1egyterű autólánykérésVolkswagen PolomoziPanamera Sport TurismoGLErobbanásR34másodszorjó sofőrKia CeedKharitoninBoston reptérJurassic Parkszabálytalan autóelsüllyedlövöldözésRolss-Roycebakimotogpbillencsmercedes-benz c-osztályLancia ThemagyűjteményNeymarLamborghini Murcielagoreklámbefutóforma-1Abu-Dhabis60kommunikációFanatecgyorsasági motorillegális versenyelőzfolyóDusterCarlexzúzdaGamesconMLBszakadékpulykaLPTourneo Custom960Európai BizottságCountachMazda CX-5CentenarioAudi R8Pikes PeakvárólistaLadafelajánlásalfasordohídMitsubishi G4Walter CsabayoutubeNissan rekordKuala LumpurPhaetonVitézi DávidLotus SUVKecskeméti BalázsBrexitgyászhírSiennaFranciaországMike TroutbátorparaszttűzcsapFerrari F40 LM Barchettaenzo ferrarikazárboxercsomagLykanhírrevansSRT ViperA110japán autóMercedes S-osztályLaguna Secadacia sanderoFerrari F12Max MosleyLevanteszarvasSuzuki AltoMinibigvároskémfotókHarley-DavidsonvontatásmotorROCSUVmotorpalettaStelviokávéfutárFiat TipoTOP10B11Ben AffleckGR Sportring-txi60TechnicBlackRali OBlasszóvetődésCX40süllyedéstanulmányautócsehland rover discovery sportABTMbDesignBMW 5 GTAudi RS3sütiszörnyfelfutórakétagyárleállásvolkswagen boraNissan Skyline R34Vida JaniBlack BearAcropolis-ralibivalyepilepsziaGMC YukonBlazerjwrccigiillegálHorizonJeanner rallyPHEVLamborghini VenenoChevrolet Camaro Z/28Varekainapsütésangol motortahóExclusivegun2CVBarbieColoradoTDIvadnyugatájulásGRMNgörkorcsolyaárokTSARAVisionluxus termékbadassTataOpel Adam RallyMiguel MolinakulcsbejelentésS10BMW M760Li xDriveSuper SportBrazíliahernyótalpbetörésLa Tomatinadunaflame warmesefigurákSenatRolls-RoyceszánkólelepleződésdizájnerHumveeMercedes G-osztályQ60TieTom ChiltonzuhanásToyota HiluxConnectedDriveHummercsúszós úttesztgokartNissan 370zM550dAudi S5Volvo C30kínos esetnémet autókiszivárgott képWWEorrszarvúgyilkossági kísérletpanoráma tetőorosz tuningkisvasútKim DzsongunTransformerspályanapvilágításbaja 500unboxingS600emblémaönvezető rendszerApertaautószállítókicsúszáshátsókerék959premierOlasz NagydíjpokolVolvo S70 RCadillac EscaladeAveoautótesztMercedes GLEBMW 7robotizált autóRinspeedGigafactorymobiltelefonDodge DartWestfield MegabusagreenlineMercedesi3leszálláspályaFord EcosportkézikönyvAlfa RomeokombiSkoda Octavia RSÉrdi TiborkésésMarokkóWald InternationalPakisztánverekedésBMW M4 GTSgalambFiestaVerstappenszedánbiztonságtechnikasportAxiálGorillazFerrari 599 GTBnézőparkolásspeedzoneállatLandauletMichael SchumacherelszállításEscortkísérletMercedes-Benz E-osztályfiskerStratosExorcistMarconiBMW M3Timo GlockSkoda Fabiamegelőző filmautolivkaszkadőrCsillagtúraTolemanVenom458gyújtogatásLodgyI-PacerepülBrillianceToyota S-FR3008hójárónyomtatottRed Bull Ringvasúti átkelőműszerfalCitroen DS3Fiesta WRCmodellfrissítésfelfüggesztéskínaisávtartóNikolalandolásBugatti Veyron SSPiercarlo GhinzanirobogóAygosztoriRenault Cliovirtuálstop tábladragsterSRTMartn ProkopIATGeelyVIPJaguar XFR-STerraSLKRobotruhaeszméletlenMarchionnejégkaparóközlekedési lámpahóemberford s-maxtáncLamborghini UrusReal MadridAdria CenniSkoda CitigoNémet túraautó bajnokságPeugeot 206Suzuki SwiftzúzóRon DennisP100DOlivier PanisCadillac ELRtesztpályaparkolóKiaAll-TerrainsportkocsithűtésRosbergRali du Valaisfilmes autókferrari 458 italiamackóNovitecTrans AMszenzációtoláserőstéli gumizsenialitásdízel botrányváltópapátadásLand Rover DefenderoroszlánKomáromCadillac ATSPárizsi AutószalonEtnamárkakupaamazonLiberty WalktelefonStellaürülékrali-világbajnokságEVakcióYas Marina CircuitBMW I8bicikliútAudi TT-RStridentaudi q3ládaderbiIndiavédelmi minisztériumE30488 GTBViper SRTFord MustangColins CrestMissilehegyCalifornialopós autórosszullétFittipaldiSabine Schmitzvilágrekordrenault sanderorali-európabajnokságbukfencköztisztaságorigamiFord RangermárkákmosóS-EditionUberkijelzőlabradorRapidEfarmerEcoboostterelésF3frankfurti autószalonHonda CivicVeszprémSherpbicilishuligánokvészfékKia Soulpattogatott kukoricaRoushyoungtimerford kanyárWillys. modernautógumiimportvolkswagen jettacaddyarabWill SmithfotóM6Hyundai VelosterejtőernyőForzafokozatszabálysértésLMSZR1filmautomata váltóIndykutyabmw 507Ducatohókotródashcamjason stathamSpanyolországWRXDakarrobotizált váltóvideóJeepSebatien LoebmanőverrokkantXD3laptimeMini PacemanImolaautópályamatricamezőgazdaságnissan nv200KodiakoffroadbefektetőShelby Daytona CoupePauChargeautósüldözésgyorsításkapszulaidióta275BMW X6kínaelbocsájtásveteránSuzuki VitaraakadályCitroen DS5ValhallaTata NanoeladásEvoquetalálmánymeganelincseléshumotkilökoroszmurvaNeonMikulásSwift SportbírságZengő Motorsportporral oltódiszkóVetteNissan GT-RMichelinTerrakhanaAddArmorFrankfurtmodellautóNürburgringúj generációbunkójean-claude van demmekoreai autóFernando AlonsoC8Volkswagen Up!Nissan IDxApolloRenaultMehdi BennanihangszőnyegDCdűneversenyautóCaymanMegane RS TrophyMcarenmercedes-benz econicUSAkátrányfelszereltségjapán piacgurulSpielbergMartin CaceresoperatőrbajortámadásToyota EchoHonda NSXMaserati QuatroporteBJamerikai rendőrségpoloskaBill GateskedvezménySSSupermanEnerGForcegarazs.tvkamionsofőrvillámlásbolygódugattyús motorSuperfastsvéd piacProject OneS1Coca-ColatuningGrand CherokeeManorhirtelen kormány8DaytonaGumpertLance GilbertVila RealkábítószerirodaösszefogáskarácsonyLeaf RCgőzgépösszkerékfreighterMercedes CLAMOLjaguar f-typeDél-KoreaWatkins GlenRallykamionosiCarKanadai NagydíjTipoFerrari F12 BerlinettaGTAautóXJ13gyorsulásSkodaGLCRowan Atkinsontávirányítós indítóJensen Interceptortéli közlekedésbaktériumZafiraHeinz-Harald FrentzenmegtaláltDacia DokkerTobias MoersBMW 8LFAlezárásVauxhallMazdaJänner-raliNissanShelbyPolestarkupéelképesztőkameraSpa FrancorchampsBullitUTVpiros570Stoyota versoversenygumiHyundai GenesisTitan XDdagálytúraautósportszerűtlenchris MeekefegyverlángszóróOPCAfrikahíd csereAEC RoutemasterDRIVE PILOTMlángolfejlesztésFelix BaumgartnerfelfújhatóTesla Model 3911 GT2 RSsípályaValkyrieszerződéshanninenNissan Notebiztonsági rendszerSuzuki AuthenticsWaldowgolfautóDavid BrownhangvezérlésMarco WittmanHonda PreludeTFSIDavid HasselhoffKatarCreweHofmannidőjárásnapfénytetőrollerKoenigsegg Agera RcentenáriumNoodleablakpeugeot 205 gtiF-150dízelautóroad rageVenom F5Pekingi AutószalonrageDaimlertargoncaMercedes-Benz A-osztályCarlos SainzTWOFACEritkaságkanyarelőzésVATHHyundai ix20Volvo modellGTBőzarab közlekedésorosz közlekedésFiat 500LSLS AMGRoad AmericaGTVraktárÜvegtigrisszórásR8monte carlo ralilehetetlenszerkezetMad MaxBahraini NagydíjOpel MagyarországHondaPistaszélvédőmosóÉv autójasárga zászlóE63 SE-PaceMoszkvaOpel AdamClariongázolásrombolásOlssonGeneral LeemarketingFord FiestabuffierMGLincolnAusztrál NagydíjTomini Classicsbeszakadt burkolatMonsterRallyeNasser Al-Attiyahösszehasonlító-tesztromán közlekedésSkoda múzeumáradásfesztiváljövőképtolatásszociautotalalkozotrutyiGörögországarab autóesésBobvisszahívásVolvoOpel Antaralistavicces videóCharger3d nyomtatóNimródMIGgyújtogatóOpel AmperasütiErzsébetmorganGiulia QVOstbergRally CupGTFerrarprémiumautójogBentaygaMercedes CLK AMG Black SeriesGT 4RX-VISIONAyrton SennaUrusjames bondSnowkhanameglepetésAWDV12Barum-raliofficialZotyegyilkosságBMW X5Sergio MarchionnePersonal AssistantmunkagépMercedes-Benz SLSAlpinaGhibliTacomaflörtBMW 4 Gran CoupéMaserati QuattroporteSuzuki Samuraiszékittas vezetőFrank Sinatram5Ferrari 812 SuperfastkrosszmotorX5M2019AthénösszehasonlítóJeep CherokeegullwingAntonin TlustakSuper Sport 300+Lamborghini HuracanvirtuálisszupersportkocsiAutós eladásokBaldwinGT2Nestor GirolamifelvásárlásselfieEspadavásárlásSMSLance StrollolajfoltlegdrágábbTada TecujaI8börtöneladakkombájnarmageddonBentleyénekelszabadulgőzszállításujjlenyomatBarcelonaKarinaF430DC Shoesgyáriporsche 959öregsubaru wrx stiBulldogolcsó márkaVitoPeugeotAlpina B3TallinSWJensenAgeraKaroqkátyúcsajokAudi A3RimacOpeldynoJaguarbrutál esésstartJon OlssonYarisnői sofőrAlpina B12szörnyetegborzpostásLiveWiretrollapplikációR3luxusOne:1BJ Baldwinfinal editionkizárásERCkereszteződésDetroiti AutószalonHongkongkamerásBrit Nagydíjvezeték nélküli töltésMagyarországTim GáborFord F150benceelőzetesrepülésszenzorelszabadult járműpörgetésfegyveresekmentősWRX STIquadskiTrabantkanadaFord FocusATSPuskádi JánosprototípusWSRSubaru ImprezagyúrásautóbemutatóbalesetmegelőzésForza HorizonidősláncreflexGT3MiataLanciaközlekedésbiztonságOpel CorsaújDodge ChallengerMacan SVelarkólakit carlövegFord MondeogiccsLexusGMCrobbantásYamahaleopardraliszemmozgásSLCelektromotorForma-3nyerészkedésBudapestSata-raliMaserati 3500GTfurcsaságvideó válogatásfelhőbiztonsági autóMercedes-Benz G-osztályrönkszállítóBuick RivieraTouringD3 GrouppezsgőMercedes-Benz SLS AMGGázosítássivatagkésclioboxautósportdízel motorModel SDisneyFord F-150reflektortúlméretesdigitálisChallengenapenergiakultikus autóalvásharcBambooNissan Skyline R33speciálishard topépítkezésatkinsonP1barn findHonda emotoros rendőrIED SyrmaMercedes EVO 2brutálisnyújtott karosszériaMasterNissan AlmeraAlfa 4CkisteherautótechA5Red Bull RacingKodiaqnyereségKTMMotorexBMW 6omlásLe Mans 24hSwiftKeszthelyi Vivienelső vásárlóPaul SwiftautómentésVolvo S90citroen c-xrBMWRapidJaguar X-Typeautó eladáslimuzinRenault MeganelegóMick SchumacherMonte Carlo rallyGuardGuinness rekordkihajtóRangerCars&CoffeRafael NadalB2TSIbmw z2MitshubishiNissan Micrahasználatiskoda 120FlameSaab 9-3visszapillantóCsehországGumball 3000áremelésSuzuki Kizashiluxus buszbűncselekményvonulásMP4-12Ce-NirosafariFIA GT3Forza 7vételV8 Supercardudaautótolvajamerikai autóBMW E30 M3CaterpillarBattistatáblaZ06HuracamVin Dieselkínai autóemissziós normavízbenAlain MenuállrendőrW SeriescherokeeRhys MillenValetpoénpápaLS 500hfékBoxstersubaru wrxFiat 124 SpiderWill StevenskereskedőTAG MotorsportprofitAudi A2pedálkrosszRoad RoverőrületkarcPCJohn Cooper Workskezdőoldtimer találkozószimulátor2013Citroen C3Szilveszter raliDBXRufClimbkhanaKalashnikovQ6Gazoo RacinghelikoptereldurranSzilveszter rallySeatStoffel VandoorneHadik AndrásSuzukizúzáscsempészetARTteaser760LiJohn CenaSochibmeutatóMarvelnyílgyakorlatRWDsebességmérésemojijátékkonzolF1platformDodgeAMG GT RkukásautóbontásAston Martin Rapide SMomkhanaGooglerajzfilmégő autóEurorallyLexus LF-SAriasztóSematörök közelkedéstűzoltódodzsemtrailerConceptautóipari visszahívásGPSRaptorAudi RS6JCWpadkaillatSTPokemon GoszáguldásReptártaplóvizes útSecurityNicoprojektorGladiatorBertha BenzEQCrobotautóhajókötekedésgázKovács ÁgiGhostbalesetekAIDSSpykerszállodaDelta HF IntegraleinfotainmentSirokLykan HypersportInclépcsőplázaMulholland DriveretroszekérRange RoveroldalkocsifelelőtlenstadionSinsheimAudi Q2wiesmannFicza Ferencbmw m4buszmegállóMr.Beanlefulladdizájnstúdiómúzeumdöntőautomatikamajdnem balesetBessenyey ZoltánigazoltatássziklaradartélgázszivárgásSmart3008 GTukrajnabicajJanner rallypumpaModel YújjáéledinstinctWalmartgyőri Audi-gyárNissan GT-R R34terrorrobbanugrásHillclimbmatt fényezésOtt TanakdarálófilmesRubens BarrichelloFerrariEl CaminokatonaiVFTSünnepi modellördögszekérgyalogoscrashbalesetAudi TT CupHungaroringFerrari LaFerrariF40Renault Clio TrophyspecifikációkWolfsburgkereskedéscsúnyalancia fulviaszondamobildróncsúszásEvijakarbonkigyulladCanepaMagyar NagydíjjárókelőPriusrajzX6Mboruláskínai piacChevrolet ImpalaNissan AltimatebarátnőmásolásSan DiegoElektromos motorGuerlainhistoriclamborghini gallardoDoritosford galaxyMichelisz NorbertWTCRpro-tourerF50rakománybalesetmegelőző rendszerVenezuelaTraficorosz autóbemutatóhalálos irambanMonacói Nagydíjmentéssávváltáshonda integraROALCipruskabrióemberségAMTSMazda MiatamacskaTaco Bellkereslet csökkenéselszabadultToyota Yaris RSgyárVilágbajnokságPeugeot 308 GTivideójátékAurus SenatGenfi Autószalonszimfonikus zenekarkörnyezetvédelemüvegkárChevrolet Captiva30 évTakataMclaren 570SFalconautó rongálásveterán autófalsefalsejubileumtitanFerrari 599 GTOlowriderVÉDAGenfbajnokságMazda MX5convertiblenévKTM X-BowR8 SpiderharrachhibridAudi A6heccedukációbúcsúfagumiszalagtűzijátéksertésnissan gtrkombi autóG63 AMGCessnaSmart ForFourpechGyulaHoldenHong KongskylineKugaSuzuki SX4halottas kocsimotokrosszChristiano Ronaldooszlopsprayblack fridayWorld Series by Renaultlevegő meghajtásmexikói autóPorschevákuumfröcskölpókfelahegyrelerobbanszemi30 Wagonévfordulólimitált szériaillatosítólovaskocsiEclipsebüntetőfékteddyT1peugeot 308 swRally du VAR 2012bikaneuvilleGyulay ZsoltbombarongmarkolóAMGKaiEurópa Bajnokságterepjáróbunkeriskolabuszpieter tsienturán frigyesmenekülésGallardoFestival of Speed24 órás versenytrükközésstreet raceelsőbbségKevin AbbringDodge RAMbetonolajcsereFerrari 355 S SpiderWLTPdigital lightSonicstábHyundai i20 WRCPeugeot 308lángPiquetLMP-1Svéd ralikoppintásKínai Nagydíjcars coffelakókocsicélszoknyaDB11zsiráfGinHiluxültetésTouristenJorge LorenzoModel 3Kevin Magnussenrush hourPorsche 911 GT3Hayden PaddonBAICAlpina B7MaybachOpel Zafira Tourersejkbevásárlás458 ItaliamázliBMW X4Honda 2&4Porsche 993SentryM0extra 300bambuszelektromos szupersportkocsiChevyHuayraFerrari FXXjógaVeyronSport SVRizmozásItaldesignRTRboxkiállástraffipaxzombiNissan Jukenyári gumicinemaautókereskedéskorlátozáskazahhomok3-asmotorosrendőrMcLaren P1Porsche BoxterLamborghinibankautomataroadsterF150BYDXC60Mercedes Maybach.halálesetszigetSierraMontenegroGran TourismosunyiDucatiinternetbanJosh CartuAWVLas VegasSt. James EditionLamborghini DiablomenekülreakciókajatöltőberagadrobogósAlaszkaDTMDragEmilyútlisztTucsonnagy sebességAppleázsiai közlekedésÚj-Zélandkölcsönzőpickupporsche macanTCR EuropeRS200GT-86Alfa Romeo 4CpénzszállítóAudiátnevezésfrontállancia deltaAirscarfluxusautóneed for speedSportwagonbabaJean AlesiversenypályaTrust350zrinocéroszvírusbakancslistaR32részedháborúkonzolTargaszínekCountrymanevolúciószemetelésA-osztálycsodaDemonnyomtatásChevellevandalizmusGRPur BlancNissan MaximaBelga NagydíjMercedes C-osztályhooniganrobothullámHeritagerégidudeCadillac CTSfrancia autóIndiai NagydíjLancer EVObaseballSigdsrallyWaymoGhymkhanaAston Martin CygnetbobpályaTyler Wittelefoglalt autókHenessey Venom GTtruckIFAKakucsjótétindítássteve mcqueenfacebookToyota RAV4hackelésbringafogászatChicagobestsellergyorshajtásZacariaAirbusCaterham4 ConceptlyukCitroen DS3WRCS65ködgumorToyota GT86Open GTFiat PandaroncsadatokBMW M5 CompetitonVignaleszingapúrMotkányvolkswagen eco upRSRmodernKia Forte KoupMANBentley FalcontorlaszLandwindA4Bethelrendszámaprkolóközlekedési3 REXYpres-ralisorompónagymamaHollandiaTechartközelChevrolett CorvetteNémet NagydíjcserbenhagyásBuggyÍrországbérelthumorMinyonfiat. fiat 500kínai közlekedésszállítmányvillámtrélerelektromos terepjárójelzőoszlopPaul di Restarepülő autóHunGarianRange Rover SportRat RodidiótaPeopleMcLaren 12cYuliannaitalfóbiakémfotó8Cford c-maxemissziós botrányLettországCayman GTSrenault talismanjapán közlekedésA120aszfaltArab autózásInfinitiMaserati GranTurismoRubiconRedJetmentőBelgiumbikiniForma-1 Bahreini NagydíjArteonrendőrségÉv Autója 2017de tomaso panteraschumacherspanyolpolgármesterAventadoramerikaLuc Besson992Mazda CX-9márkaAnton YelchinscooterjégPeugeot 207retroautószemétszedésbüntetésZumaEurosol-Honda Civic Type-Rlazaközterület-fenntartásMinimoelmebetegUsain BoltErwin WurmMlada BoleslavLe MansRoberto MerhiS90Magnus WalkerRCKikiEasytroncifilmes autóolajverésbmw x1nyirfasForma-4kápolnaAutopilotgarazsRober KubicamentőakcióQoros GQ3építésszellőzővéletlentetőSamsungvízbukásszalonDacia Duster911 GT3 RSnémet sportkocsikigyulladtPorsche PanameraMarius AasenprofitávolmaradásszörnyszerelősportautózebraVolkswagen GolfBac MonoBMW 4-es sorozatKlaus FrohlicvásárlógarázsajtóBMW 1602WildcatBaleMcLaren MP4-12CnyereményjátékSennaMicratermelésRacing EditionsugárhajtásúepizódNagy FutamhatótávPeoplerx8A9Porsche 911 Ralternatív üzemanyagCygnetMitsubishi Lancer4x4kaszinótűzoltóságelgurulcar pornstopbiztosítóalvázsebességautmoataPriorautókiállításPeugeot 508Nicolas CageKlassencitroen cxakkumulátorNetflixKefo MotorsportSAS IrisBMW M2balhéWranglerlángokP72rajtHennessey Venomfisker surfbmw maasaicadriftszimulálásMariobérlésLapraszerelt autóelektromos sportkocsiPepsi Maxlada 4x4Magyar Termék NagydíjérintőkijelzőSubaru ForesterForms-1Citroenvakvezető kutyaVolkswagen TouaregzerofoghúzásGT4Lukács Kornélcseh autóutcai autókályhadurvaChevroletlogoszolnokszelfiVeneno Roadsterjövő közlekedéseBollingerCorvettekeresztbeKerényi ÁdámRS6gyárbezárástévéAustinOlaszországBMW 1féktesztAgera RSMogyoródG63női vezetőversenyCorvette Z06DronekhanaMarbellaMuscle CarSanta CruzMcLarenPorsche 911távirányításherbieAlfa Romoekirálynővolkswagen golf sportsvanquadVilnerbontóteljesítménymérésegyediX1AviatorbatmobileTigrisAcura NSXangol autóképRS4Irmscher InspiroQVXVdarázsLexus ISsnowboardAurusPosrcheNAAFAudi A8 L ExtendedFerrariPeopletesttanulmánykormánymini cooperelektromos buszautótemetőijesztgetésHill Climbnőkszabadidő-autóWRC3autóútsuperquadID.RJedlik Ányos KlaszterkiállításautópiacdagadtAudi Prologue Avantkilökésnissan navaraCorbellatiAston Martin DB9smokeISISaromaMercedes Vitobenzinkútingyen autóskoda superbNyirádprojektugratásVWToyota PicnicCadillaccars and coffegesztushőkameraTestarossax6rongáláshajléktalanszembe sávstatisztikaegyterűizomautótankolásInfiniti Q50NfűnyíróMercedes-Benz CLAvasútMercedes E-osztályforgalomfelakadMazda3LaFerrariwhite-collarForza Horizon 2autókulcsHummer H1tanulmnánypaul walkerjachtjótékonykodásmercedes-benz mlcMatteo Malucelli44halálSVNvidiafüves cigiMotorsPorsche Mission EIsuzuSergioTCRAudi TTautómosáságySteve Jobsfeltöréskoncepció Bugatti VeyronKOERUGT40The Mint 400kerékDániaKrózser Menyhértkompakt autóhavas útMitsubishi500eValenDurangoszámozásminigunsofőrös autóintelligensEric Boulliergyorsaságielektromosrossz útRolls-Royce Wraith CoupeSebastian VettelijesztésMarine Editionspecial4MATICalkalmazásbénaRobert KubicarányitásSeltosTwittervezetéskilencsebességes automta váltóJeep RubiconsavApriliareggeliletartóztatásforfelhasználóbentley continental gtrandijarri-matti latvalamobilitásbűnözésDevel SixteenJohannesburgferrari enzoTesla RoadsterNorrdschleiferágcsálóhódmezőrületbérautónézőkproblémaBugatti Gangloff Coupetúraautó világbajnokságszabályozásForma-ELada 2104AnniversarymandzsettagombDél-Amerikacustom carszerencsetesla model xroncstelepM8Lada VestaborulHyundaitechnológiavárosi minielsőSpyderAmerikai NagydíjMarchionnaRali EBrepülőVolkswagen JettaTrophy TruckGLACan-Amaudi a4RollselőjegyzésDacia Logan MCVPutyinaratásAston MartinVivarokiegészítői30 Ndigitális szemüvegsárgaR5SixtDieter ZetschejótékonyságTouristenfahrt3DRenault TwingoCullinanlicithyundai i20autós találkozóBatmanföldcsuszamlásmagabiztosságrottweilerelakadBeppo HarrachfejszeAlpinenissan leaftalálkozósúlyelosztásBMW Z4biztonságúthibahőséghírekEVOFinal FantasyRenault TrafficJakus TamáselbocsátásSpecialeCorsica-ralikipufogóbénázásHybrid4bessenyeyIndyCarVályictstrükktoyota land cruiserTata Zicahulladékgazdálkodásgyerek autóEngstlerMBUXpullmannhomokviharJames MayEF7FordX-osztályporcheJaguar XKR-Sszilvszter ralitilalomMakitaelnöki ügyrekordProteamdömperChevrolet VoltGenesistotálkárSuperleggera Volanteminiszterelnökszarkaford thunderbirdamerikaielaludtMG ZStragédiaAusztriasorozatapokalipszisDevelajtóOpel CascadadrágahaszonjárműAccordMichael Jostutcai versenyjelmezF2MalajziaSimplexköltözésbeszakadtegykerekezésKia Nirokisautóstorage finddugóLaptimingAMG GTZöld pokolKancsár FerencF56x6ablaktörlőMission EfelúszásAriel AtomW MotorsJannarellyhirdetésigazságszolgáltatáslányroncsderbiRX-9wtfLa Voiture Noire46Lada Prioracsalásspanyol autóShanghaihibaTorsten Müller-ÖtvösdonutoválpályahackerSubaruForza MotorsportwellnessfékútChiron SportHonda JazzRSQ E-TronpengeRVlagyimirAmpera-eDefendergyanusítottUSA NagydíjNYPDMatthew CampbelltemetkezésjelölésPetersenbentley mulsannehangprojektoropel karlFRMicheliszEsteban GutierrezViperMelbournePontiac34 órás versenyCX-5Skoda OctaviaRenault RSSmart CabrioHooniganskárosanyagszlalomDan BilzerianOutlaw918 SpyderMNASZCardokittastilosban parkolásoposszumAssetto Corsaléghajtástávirányítós autócélgépközterület-fenntartóBuickszirénaBob LutzmikrofonJeff GordonráfutásámokfutóDragon Mountainhot rodnyíltnapfizetősMexikókapacitásHaasrichard hammondATS-VZFSlovakia RingimprezaMiniáldáskerítésInsanityaudioAndy PriaulxmotorháztetőtornádóhúzásCrystal Hooks500megsemmisítésForma-1 Spanyol NagydíjFenyrcsajozásInfernorészegSzlovéniaéjszakaKatanatrolibuszPlaystationJaguar XFRrugóA45lövésmosásAero 8BMW 2 Active Tourervolkswagen bogárLummamercedes-benzhalálosCelicaJaguar XFbruderPace CarspeakerChevrolet AveobetonkeverőBreitlingrablássínjégesőCayman SijedtségJozef Kabangyorsasági obtartálypusztításcrossoverSciroccoönjáróbalszerencsedonington parkBTCCBMW E30örök garanciahot hatchoff-roadüldözésveserondafisker karmatolvajlebukás458 SpecialeFormula RenaultactrosKimi RaikkonenRed BulljátékautókipörgésleggyorsabbsátorRX-8iphonehosszútávú autóversenym1raSebringelektromos UTVFocusrendőrautójávorszarvas-tesztVolkswagennavigátorIrmscherSvédországgépi mosórekorVRdemonstrációMarcello Lottispeedlada grantafurcsa járműWalterné Dancsó AdriennumbauPosaidonBMW 3 GTHonda CR-Vangol közlekedésVelociraptorCarlex Designmercedes-benz s-osztályfurgonGTOautoskivetítőDaciatervezetlízingJumpyGordiniGódor BarnahalottaskocsilakóparkGarázs TVFord RacingbioüzemanyagPethő IstvánYouabian PumaBMW 6-os sorozatLamborghini AventadorMikkelsenAwainpénzkamionInsigniaBútor RobifejesMercedes GPNordschleifeSvájcAlex ZanardiDB9yoVolvo reklánmG650lopott autóOpel AstraDwayne JohnsonÁmon OlivérpótkocsiToyota SupradaewoostretchGMC Sierrabaleset tengelyLebaronLPGKazahsztánfékpadX2Justin WilsonZ5kisfilmlexus nxSibiu-raliJCBsólyomIRCFormulaSuper TrofeoóraHollywoodMonzaTwingofelfrissítéskardiológiaOpel GThibrid autócadillac devilleátlagpanziósylvia812tehénMotegiszállítóhavazásOscherslebentörvényQatartilosautomataújjáépültturánMercedes SLS AMGFuriousTushkanovajet-skiWankel motorbolondleleplezésmotoroslábbal vezetpolitikaokos fényszóróautópályaEnglerGLBEgerviccShelby GT350Rsebastien ogierhihetetlenKertész KrisztiánráncfelvarrásluxuscikkTaycanF12gyerekülésGlobal Vehicle TrustVW GolfmagyardefektSesto ElementoesőjárdaDodge Hellcateletkromos autóMcFlylökhárítóFiat 500Vaughn GittinEMCburnoutsuzuki balenoCompassszippantós kocsielektromos autóMercedes S-classvolkswagen t1motorhibamelegedésünnepipiros lámpaVolkswagen PhaetonTokiói AutószalonF8 TributodrogMemo GidleyToyota TundraRXévértékelőRali VBönzetlenHalid AvdagicNissan NV 200peugeot 208 gtiátépítésOrosz Nagydíjkézifékvillamoscsattogásolasz autóhajtűkanyarEurópa Nagydíjrolls-royce phantomfelvonulászsúfoltságtüntetésML63 AMGJari-Matti Latvalatérképvirtuál tuningegyüttműködésgyereknepperkötélhúzástrack üzemmódMaseratichrysler 200figyelmetlenbmw m5crash testQoros 3javításapakalapácscobra 11showgazdagveszteségMercedes SLSvonatColin McRaerasszizmusPepsipalettaPharrel Williamstengere-tronKonaIndy 500ChicheritKodoPumaMaverickhíres autóX-Trailpolo r wrcpotyautasBrazil NagydíjCupraimpalaMercedes jövőBitter SándorSCCNurburgrinFord KugaSanta Ferally du VAREurosportDannyQ5ÉsztországmedveoroszországRadicalDokkerTalismanMcDonaldsSzingapúri Nagydíjkonföderációs zászlószakaszNew Jerseytrident iceniforró vízMount EverestwrcAmbienteBruno SpenglerdoppingToyota CorollaMercedes-Benz M-osztályatvbetonkorlátvodkakétkerekezésPeugeot 208Bryan buffieringahivatalosSaabtrezorközútFedExbevásárlókocsiUltraVidasvédGuerlain ChicheritCruzeüzemanyagCrosslandEliafüstaranyautós hírekutcaT-CrossUPSVectraategoChuck NorrisNorvégiaFiatmelegNismoHockenheimVorsteinerkörforgalomSuperbikeSilverstoneWintercontactExplorer STálcázottgengszterGrand DustergolyókörnyezetbarátelakadásszaltóalagútFormula Studentjeges útsült krumpliJeep GladiatorGT-RToyotaelektromos autózásAbu Dhabi NagydíjFCAHyundai i30autós jövőterepLotus F1mocsárleálláshollandWTCCfuvarXJ220traktorUAZScoutgázüzemű autóM4 GTSTiguanT-RocrendezvényprankR2VAVKovács Tamás5008kubaHoonicornXC40brutáltúlsúlyBajadrágulásKlausz Kristóf488Kia RiotáskatulajdonoshumorosM PerformanceHappyYeongamausztrálGiuliaContinentalAudi SQ724hMercedes-Maybachönvezetőanimációsautó lopáspassatNiro EVMaláj NagydíjelszaladRickard RydellSsangYongSolbergXmutatványSpirit Of EcstasyAcurajégautóSebastian LoebsérülésExtremekülönöscsereLamborghini Veneno RoadsteresküvőKen BlockgödörMaserati LevanteDodge Chargerlóerő harcbővítéskráterutasításbajor autóBZterepezésChevrolet CorvettePro CeedSuperleggeraiNextMáltabiztonsági övbuszvillanyautóVolvo XC90Chelsea205reflekszhangutánzóChevrolet SilveradoBZZZfekvőrendőrformaiX3KarsankerékvetőOsloultraibolyaScalafavágásFootkhanaMiami Viceszelektív hulladékmólóAsconahelyszínelésW213megszorításhibrid sportkocsipermetezésStepwayvizeleladó autórolls-royce wraithyellowstoneGenesis G90versenysportgördeszkaKoreai NagydíjhányáselveszveCross ConceptInfiniti M30dCrossland XOpel Insignianapelemparkoló asszisztensgyalogvámKAMAZkergetőzésskoda fabia s2000katonaMáriapócsévnyitóSTijelenlétarany fóliaGymkhana488 PistamanuálisNissan SentraNascarland rover discoveryStockholmhibridautóLAgumiégetés45Audi A8 L SecurityEksoVestMercedes A-osztályElon Musk720SInterlagosélőegyezményOrlandobesirtunkszabálytalankodásmérésBoschKoenigsegg Agera HH8-ashangfalCamaroKia PicantoKetterer ContinentalBentley Continental Flying SpurszörfmázlistaűrsiklóLaFerrari ApertapisztolyLada KalinaBMW 2-es sorozatelefánt2WDgyerekektankHUVlökésHotwheelsKadjarSpongya BobMitsubishi OutlanerCitroen C4 Picassoi5átverésGrandland X911limitáltbiztosításdacia loganRomániakamikazePortugáliaidiótaPeoplePeopleISSuzukaelektromos töltőHammanC3ámokfutásNyirfás JuliannaDavid CoulthardestepáncélozotthősNissan SilviaPeugeot 2008szénatitániumzeneautós üldözésgyorsulási versenyékszerADAC Deutschland rallyFerrari CaliforniaStingerchevrolet cruzerendvédelmi erőkfaillopottbelsőgerillasofőrkéselésKriszBonnevilleGyurtafociIndy500kersjó emberGoodwood Festival of SpeedtávolságteherautódaruScoutlineDaniel Sordovégső állomásfestékJettaRenntechPlútóBloomidőmérő edzéswalter röhrlSpaRodasbunyórönkPókemberFormula 3volkswagen beetleChironsorsamerikai közlekedésQoroscsomagszállításMarcus GronholmXJArany KormánykerékGoProinasbölényTouareggyalogosvédelemVolkswagen EosDél-AfrikaJanner raliegzotikus autóU2BMW 503hulladékgyűjtésRedChrysler

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.