keresés eredménye

speedzone

TESZTEK

Amiről a legendák szólnak

Sokan meg vannak győződve arról, hogy Dubajban lépten-nyomon luxusautók porladnak a homokban. Nos, ez nem egészen így van. Van tető a fejük fölött.

cimkék: BMW / Bentley / Maybach / Mercedes / Camaro / speedzone / adás

A sivatag nem vicc

Nem az volt a kérdés, hogy kimegyünk-e csapatni a sivatagba, hanem hogy túléljük-e a homokkal telt tüdőt és a viharocskát. Ilyen az, amikor ötleteink vannak és senki nem szól ránk, hogy ne csináljuk.

cimkék: speedzone / epizód

Elindultunk a legek városába, de...

Legforróbb kalandunk első epizódjából kiderül, hogy valójában olcsó-e a fapados járat és egy kicsit megaláz minket a forróság, na meg kapunk egy kis rekord-túltengést.

cimkék: speedzone / epizód

Viszlát Amerika, ahogy kell

Hazafelé indultunk, de nem bírtuk ki, hogy útravalóul ne vigyünk magunkkal némi morzsát a zsebben, hogy emlékeztessen arra, ami az itteni autózásban jó. A szabadságra.

cimkék: amerika / speedzone / cars and coffe / Bob

Motortérben sütni? Simán!

Az ország első olyan sütőversenye, ahol legalább olyan fontos a motor hőleadása, mint a gondosan megválogatott hozzávalók. Dízel vagy benzin? Hol jobb a saslik?

cimkék: Bocuse d'Car / speedzone / Kakucs / VAV

Itt nincs megírva semmi

Van, hogy a legnagyobb esélyes is elbukik. Van, hogy három keréken érsz a célba. Van, hogy minden sikerül van, hogy semmi. Egy dolog biztos: ha nem vagy bátor, véged. Ez a ralikrossz.

cimkék: speedzone / Spa / RX / Krisz / Audi

Megnyúztunk egy raptort

A Ford talán legmenőbb típusa betette a lábát hozzánk és bár nagy testvéréhez képest fékezett a habzása, de ez korántsem jelenti azt, hogy félvállról kéne venni, mert a fíling hatalmas. Tökön-paszulyon ilyen vidáman ritkán autózik az ember. És konkurense igazából nincs.

cimkék: Ford / speedzone / epizód / Raptor / Ranger / Marokkó

A stílus az ember

Kihúzod egy bánya tárnájából, összerakod három másikból, aztán legálisan közlekedsz vele és mégis életben maradsz, így megy ez ott, ahol érzik, hogy hagyni kell az embereket élni.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / autós találkozó

Az utolsó ütés

Amikor már levegőt alig kaptunk a látványtól, amikor már az agyunk megtelt a lóerőkkel és számokkal, amikor szédülve-támolyogva egy hűvös kis sarokba húzódtunk, hogy mindezt feldolgozzuk... na akkor kaptuk meg a legnagyobb gyomrost.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

WRX, ahol senki nem veszi el

Ott voltunk, végigcsináltuk Szabó Krisztián első VB-futamát és most megmutatjuk nektek, mennyi magyar kell ahhoz, hogy ez a cirkusz működjön.

cimkék: speedzone / adás / WRX

Játszd újra, Sam!

Ez az ember kétszer született és bármennyire sem akarta a sors, újra autóba ült, pedig csak a fejét tudja elfordítani. Jogsija van és 750 lóerőt ural most, meg egy komplett versenycsapatot. Hihetetlen történet Sam Schmidtel.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A ritkák és a kicsik

Amikor egy kicsit lazítani akarunk, akkor csak megmerítkezünk egyet az autózás esszenciájában és talán kiderül az is, mi a Porsche sikerének titka.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

A tiltott raktár

Ez itt az a hely, ahol csodaszámba megy az is, ha fotózni hagynak. Ne kérdezzétek, hogyan sikerült ide kamerával bejutni. A legtöményebb autóbuzéria, amire valaha is vágytál.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Lyukra futottunk. Majdnem.

Azért itt sem minden kerek és rózsaszín, duplakúpot kaptunk két esetben is, de nem adtuk fel és a végeredmény...nézd meg magad! Figyelem! Tudod, mi az a Klexus?

cimkék: amerika / speedzone / adás / Cars&Coffe

Űrsikló vagy zűrsikló?

Talán az egyedüli gép, amit már soha nem áll módunkban kipróbálni. De ha lehetne, akkor sem mennénk a közelébe. A siker útja a hősök csontjaival van kikövezve.

cimkék: speedzone / adás / amerika / űrsikló

Genfi újdonságok itthon

Szépek és csodásak a szupersportautól, érdekesek a jövő elektromos autói, de nézzük most meg azokat, amelyekkel idehaza is hamarosan találkozhatunk!

cimkék: Genfi Autószalon / bemutató / speedzone / epizód

Nincs tovább, ez a vég

Vannak gazdag emberek és vannak nagyon gazdag emberek. Vannak, akiknek jó az ízlésük. És olyanok is, akik tudnak vezetni régi versenyautókat. De nagyon kevesen vannak olyanok, akik mindhárom halmazban benne vannak és mégsem oltári, pökhendi bunkók.

cimkék: amerika / speedzone / Canepa

Egy hős és egy Roush

Árva gyerek egy tolószékben? Nem túl jó indulás egy élethez. Ez a srác azonban megmutatta, hogy ha igazán akarjuk, akkor mindent elérhetünk. Pista pedig melléváltott egy 700+ lóerős Roush Mustangnak.

cimkék: trükk / speedzone / Roush

Paganik, GTO-k, agyhalál

Milyen az, amikor hörögve-röfögve koncentrálódik pár milliárdnyi dollár egy helyen, csak hogy kicsit megmutassa magát és égessen némi benzint? Legendák között jártunk és megtaláltuk a legpolgárpukkasztóbb autót is.

cimkék: találkozó / amerika / speedzone

A Keresztapánál és a dombok városában

Ha nem tekered ki a kormányt megbüntetnek, ugyanakkor a világ legmeredekebb utcáin kész katasztrófa a közlekedés. Na de mi köze az Oscar-díjnak a Tuckerhez?

cimkék: speedzone / epizód / amerika

Mazda CX-9, a kedves óriás

Lényegében fix pont volt az életünkben 23 napon át a Mazda legnagyobb típusa, melyről kevesen tudják, valójában mennyire jó. Bónusz: miért gyújtják fel néha a vadőrök az USA második legöregebb nemzeti parkját?
 

 

cimkék: Mazda / amerika / speedzone / epizód

Az igazi tesók, latinos unidos!

Tavaly csak kerülgettük őket, idén már nem bírtuk ki és ki is vallattuk. A legvidámabb barakk legszebb autói között alámerültünk a hispánó-tuningba.
 

 

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Nagy bukás után újra versenyben

Kis verseny egy stábnak, nagy futam egy embernek. Nem szaroztunk sokat: beültettük a gokartba BZ-t.

cimkék: speedzone / amerika / epizód / gokart / BZ

Így vétkeztünk mi (Speedzone Menni Amerika S04E10)

Mindent megpróbáltunk, de az összes jóindulatunk ellenére sem sikerült törvénytisztelő magatartást tanúsítanunk. Sajnáljuk. Egy kicsit.

cimkék: amerika / speedzone / roller

Az amerikai nepper (Speedzone menni Amerika S0409)

Teljesen véletlenül futottunk bele az orosz nemzetiségű kereskedőbe és ha már ott voltunk, megkérdeztük, hogy is megy a bolt arrafelé.

cimkék: amerika / speedzone / nepper

Félelem? Azt itt nincs. (Speedzone menni Amerika S04E08)

Tulajdonképpen nem más ez, mint minden, amerikai versenyek ősanyja. Ráülnek egy 8-900 lóerős motorra és nyomják a gázt. Elmebeteg felnőttek, csillogó szemű gyerekek: ez mindennél jobb.

cimkék: speedzone / amerika / verseny / Buggy

Shelbyk, titkok, őserő (Speedzone menni Amerika S04E07)

Tudtad, hogy van olyan autógyártó, ahol a főnökök is csapatják és a kocsi alá fekszenek, ha kell? És hogy mi volt a Mustang nagy baja?

cimkék: speedzone / amerika / Shelby

A leghajtósabb verseny

Ideje volt kizökkenni a komfortzónánkból és kipróbálni valamit, amiben rengeteg a magnézium és a saját erőd adja a tempót.

cimkék: amerika / speedzone / adás

Millió dolláros bébik

A Robinson helikoptergyár adott helyet annak a rendezvénynek, ahol megfért egymás mellett a Ferrari, a Mustang, az ultramodern vadászbombázó prototípusa és a P38-as veterán. És még minket sem dobtak ki!

cimkék: speedzone / amerika / repülés / kultikus autó

Az auto-show, amit nem ismersz

Mialatt Párizsban nagy csinnadrattával mutogatták a visszapillantókamerás Audit, addig itt eladtak belőle ezret. Ilyen a nagy autópiac.

cimkék: amerika / speedzone

Homokdűnék esete a buggykkal

Avagy: hempergés a parton, lélekvesztők a dombon és naná, hogy megszívtuk.

cimkék: speedzone / Buggy / amerika / dűne

Amerikai álom egy német autóból

A véletlen hozta utunkba az embert, aki Los Angelesből árulja a németeknek a német autót. Így működik odakint az üzlet, nézd meg magad!

cimkék: Porsche / amerika / speedzone / epizód

Elindultunk Amerikába

Az idei Nagy Kaland ezennel megkezdődik. Természetesen semmi nem volt olyan egyszerű, ahogy gondoltuk, de a végén csak összejött egy tisztességes Ferrari.

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Kicsi a vas, de nehéz

Siklottál már ki egy nap alatt kétszer vonattal? Megcsináltuk, hogy neked ne kelljen!

cimkék: speedzone / adás / kisvasút

Új Ignis vagy használt izom?

Az örök kérdés, amikor az ember zsebét égeti a pénz: új autót vegyen vagy váltsa valóra álmait? Érvek, ellenérvek és sok lóerő!

cimkék: speedzone / adás / Mercedes / Pontiac / Suzuki

Borsodi vagányok (Speedzone S03E22)

Amikor úgy érzed, hogy a nagy faluban már csak a fixes bicikli és a fakeretes szemüvegbe csomagolt xanax-zombiság a menő, akkor kell egy kis vidéki levegő, ahol van még egy kis élet.

cimkék: tuning / speedzone / Trabant / adás

Olajmágia és egy saját motor a semmiből

Miért olyan fontos a motorolaj minősége és mi köze ennek ehhez a kis formaautóhoz, amely alig nagyobb, mint egy cipő? Egy csipetnyi csoda Győrből.

cimkék: speedzone / Audi / Motorex

Mazdával okosországban (Speedzone S03E20)

Európa talán legszebb kis országában nincs látványos sírás, inkább megoldanak mindent valahogy. Hollywood-i sztárok nyomában jártunk, döngettünk is, ahogy kell.

cimkék: Mazda / speedzone / Montenegro / bmeutató

Sirok: a motoros-Mekka és a sziklafal (Speedzone S03E19)

Az egyik legkeményebb hazai motoros kihívásra nem nevezhet bárki, de mi elkísértünk a bátrak közül kettőt. Ez lett belőle.

cimkék: motor / speedzone / Sirok

Ezzel indulunk a 24 óráson. Miután megjavítottuk.

Szép napnak indult, majd kellemetlen délután és pusztító éjszaka lett belőle, de a gép meglett.

cimkék: speedzone / Volvo / Nyirád / verseny

Felháborító dolog a Dunán: RedJet

A polgárpukkasztás netovábbja, a vízi huliganizmus alapja, ami jól pofánvert. Kétszer.

cimkék: speedzone / RedJet / duna

Offroad-legendák kontra Swift

Sáros hegyoldal, komoly terepjárók, sokféle gumi de csak egy győztes.

 
  •  

 

cimkék: speedzone / Swift / offroad

Így versenyzünk mi

Meghívásos versenyen vettünk részt a szomszédban, így jártunk a Toyotákkal.

cimkék: Toyota / verseny / speedzone / Vályi / Vida

Amikor összetörtem magam

Bár új epizódjaink már be vannak tárazva, de talán sokan nem is emlékeztek már, hol is kezdődött ez az egész Speedzone-őrület. 
Itt, egy betonparkolóban, ahol kaszkadőrnek tanultam és szándékosan felborultam. Legalább hússzor.

cimkék: BMW / dragster / speedzone / kaszkadőr / adás

Az önvezetésé a jövő?

Mérnök vagy és jogsid is van? Mit szólnál ha tudnád, hogy az autonóm közlekedés szívcsakrájában lenne hely neked? Ebben is jók vagyunk!

cimkék: speedzone / önvezető / adás

Ha verseny van, nem fájhat

A Hungaroring ha felpezsdül, akkor ott törik a karbon, üvöltenek a motorok és bármikor bele lehet botlani az ország kedvenc pilótájába, Michelisz Norbertbe.

cimkék: Hungaroring / speedzone / Open GT

Legdrágább tesztautónk (Speedzone S03E08)

Kombájnozni könnyű? Csak amíg el nem szúrod.

cimkék: speedzone / kombájn / Axiál / drága / aratás

Az igazi csibészek (Speedzone S03E07)

Kilencszázzal a föld felett pár méterrel? Lelőni a lopakodót? Megoldották. Az ország egyik legjobb múzeumában jártunk és megismerkedtünk az igazi csibészek egyikével.

cimkék: speedzone / MIG / Reptár / szolnok

UAZ, Polaris RZR turbo, sár, boldogság (Speedzone S03E06)

Brúder élete cseréjén van túl és megéli a csodát, mi pedig megfürdünk, de nagyon.

cimkék: UAZ / speedzone / eső / bruder

A világ legjobbjai: magyar motordoktorok

Sokan nem tudják, de a milliárdos autók ritka vagy elérhetetlen alkatrészei-motorjai közül rengeteg dícséri magyar mesterek keze munkáját. Hogyan kell ebbe belevágni és mi kell hozzá? Tessék.

cimkék: speedzone / epizód

Speedzone S03E04: Verseny mindenkinek

Egy remek kezdeményezés az osztrák szervezőktől, amiről mindig is álmodtunk, most itt van. Rohad valami verda a kert végében? Hegessz bele csövet és állj rajthoz. 24 órás őrület a katlanban! Megnéztük.

cimkék: rali / speedzone / roncsderbi

Speedzone S03E03: Lassan és veszélyesen!

Kipróbáltuk azt az egyszerű szerkezetet, amelyet idehaza tiltanak, máshol viszont emberek tízezreinek segít visszatalálni az egészségesek közé, olcsón. Tényleg olyan veszélyes, vagy csak megint sündisznózik a hatóság?

cimkék: BZZZ / speedzone / rokkant

Speedzone S03E02: Lítium, a megváltó

Persze nem az elektromos autók mentik meg a világot, de ez a kicsi földfém sok férfi életét teszi teljessé. Gépek!

cimkék: speedzone / epizód / Makita

Speedzone S03E01: A fiúk csapatni mentek

Amikor valami nem jön össze elsőre, akkor még egyszer legalább illik megpróbálni. Kőkemény profik és izgága amatőrök dobálják a keresztet, a driftelés, amit manapság illik üldözni, de elvenni nem vehetik el tőlünk.

cimkék: drift / speedzone / Máriapócs / Ámon Olivér

Speedzone S02E28 Viszlát Amerika és ami kimaradt

Véget ért ez a remek sorozat, de a végére is maradt benne annyi vitamin, hogy könnyesre röhögjük magunkat. Ha kíváncsiak arra, milyen ötleteik vannak a holtfáradt embereknek és hogyan szívattuk egymást, akkor tessék!

cimkék: speedzone / amerika / Hollywood / LA / Pista / bruder / bence

Speedzone S02E27: A legfurcsább versenyautó

Vannak dolgok, melyeket nem látsz jönni, aztán vannak, melyektől kicsit ódzkodsz. Aztán ha hirtelen mindkettő rádszakad, akkor kiderül, hogy bizony nem is olyan rossz. Pedig még meg is állt alattam.

cimkék: speedzone / adás / levegő meghajtás

Speedzone meets Magnus Walker: Porsche 4 life

Az ember, aki érti az autózást és mi. Respect!

cimkék: speedzone / Magnus Walker / Outlaw

Speedzone S02E25: Itt forog a pénz!

Az autós világban hatalmas üzletek köttetnek az effajta aukciókon, mi most belestünk az egyik legnagyobbra. Arra, amely közel hozta a sznob autós világot a hétköznapi emberekhez. Pergőnyelvű kikiáltók titkaival!

cimkék: speedzone / amerika / epizód

Speedzone S02E24: Pityu és Marcipán Csodaországban 2.rész

Folytatódnak kalandjaink a világ legdrágább autógyűjteményének útvesztőjében. Ha elég merész vagy, velünk tartasz ezúttal is.

cimkék: amerika / speedzone / filmes

Speedzone S02 E23: Negyvenmillió dollár és a fekete ló története

Ez az autós Csodák Palotája melyben elvesztünk és nem is akartunk nagyon kitalálni. Utazz velünk a merész újítók korába!

cimkék: speedzone / adás / Petersen

Speedzone S02E22: A világ leggyorsabbjai

Amit itt látsz, az a legextrémebb őrület, ami kerekeken mozog. A háromezer lóerő csak a belépőszint, a felrobbanó motor teljesen hétköznapi, az ötszázas tempó csak egy szám. Emberek lövedékekben, óriási üzlet és látványosság.

cimkék: speedzone / amerika / Drag

Speedzone S02E21: Genf-special - Az utolsó nekifutás

Az utolsó genfi kalandot sem apróztuk el. Van itt minden, sok lóerő és gyönyörűség, de haszontalan bénaság és ember, aki a Peugeot-t megint naggyá teszi. Csekkold!

cimkék: speedzone / adás / Genfi Autószalon

Speedzone S02E20: Az autóipar mozgatói és a csodamotor a Mercedestől

Igazi nagyágyút kaptunk el egy szóra és ezúttal egy kicsit a műszaki dolgokba is belekarcolunk, valamint megnézzük a Stratos-reinkarnációját.

cimkék: Genfi Autószalon / speedzone / adás

Speedzone S02E19: Minden, ami új és egy kis nyálcsorgatás

Folytatódik a genfi ámokfutás, ezúttal olyan típusokat csekkoltunk le, amelyek hamarosan a hazai utakat koptatják majd. Na jó, egy kivétellel, de az kellett. Te melyiket vennéd?

cimkék: speedzone / Genf

Speedzone S02E18: Genf-special no1.

Mitől döglik a légy idén az autópiacon és mitől szakad le az arcunk ha végre szembejön majd az utcán? A legforróbb cuccok egyenesen a Genfi Autószalonról.

cimkék: speedzone / Genf / special

Speedzone S02E17: Romantikus mese helyett valóság

Éppen elkaptunk még valamit a télből ahhoz, hogy megtapasztaljuk, mennyire kemény dolog valójában a sípálya-karbantartás. Emberek a gépek mögött, akiket végre nem a lifestyle-újságok rózsaszín szemüvegén keresztül ismerhetsz meg.

cimkék: tél / speedzone / epizód

Speedzone S02E16: Ezt nem hiszed el

Tudod, melyik a világ leggyorsabb, hajtott kerekes gépe? És mi történik odabent a kabinban, amikor hatszázas tempónál kipörögnek mèg a kerekek? Az ember, aki Burt Munroe mellett nőtt fel és a felragasztható head up display 150 ezerért.

cimkék: amerika / speedzone / Drag / epizód

Speedzone S02E15: Szörnyek keréken és egy kis BJ Baldwin

Folytatjuk ott, ahol abbahagytuk. A döbbenetesen szétszteroidozott tuningszörnyek mellett azonban egy igazán belevaló, laza sráccal is beszéltünk arról, miért rossz az, ha túl kemény egy Trophy Truck.

cimkék: speedzone / BJ / Baldwin / Sema / amerika

Speedzone S02E14: Több ez, mint tuning

A világ legnagyobb ilyen irányú kiállítása és show-ja a nyakkendős cégvezetők körében sosem volt igazán elismert, érdekes módon azonban mégis itt vannak és figyelnek a kicsikre, az ötletek mérhetetlen tárháza és a jövő trendjei mellett nem tudnak szótlanul elmenni.

cimkék: Sema / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02E13: Nehéz gépek, nehéz sorsok?

Megmutatjuk, melyik gép hány fittyet a downsizingra és megnézzük, hogy tényleg van-e értelme még fiatalként külföldre menekülni vagy idehaza is bőven lehet már munkával boldogulni ebben az üzletben.

cimkék: speedzone / epizód / Axiál / mezőgazdaság

Speedzone S02E12 2.rész: Rendőrautó? No problem!

Tovább folytatódik kalandozásunk a filmipar autói között, de ezúttal nem szólt közbe a sors és nem csak Mr.Miyagi furgonját polírozhattuk, hanem tettünk egy kanyart egy vérbeli rendőrautóval is.

cimkék: rendőrautó / amerika / speedzone / Vályi

Speedzone S02E12 1.rész: Ahol a sztárkocsik születnek és Eleanor halála

Ez nem "olyan" ez "az". A Cinema Vehicles a hollywoodi filmipar szinte kizárólagos beszállítója. Tárt karokkal fogadtak, mi pedig kihasználtuk az alkalmat.

cimkék: amerika / speedzone / cinema

Speedzone S02E11: Lánctalpasok és a magyar csodagép

Amerikából ugorjunk egy pillanatra vissza - Budapest szívébe - és nézzünk meg pár elég nehéz és komoly gépet. Mitől volt jó a T-34-es és melyik az a magyar páncélos, amelyből a világon a legkevesebb maradt fenn? Megtudod, tarts velünk!

cimkék: speedzone / epizód / tank / Nimród

Speedzone műhely EP20: Gerillamozi? Lesz!

Segítőink nem az egekből, hanem Mindszentről érkeztek és biztosak vagyunk abban, hogy a halál völgyéből is visszahozzák a kis projektautót.

cimkék: Skoda / speedzone / gerilla

Speedzone S02E10: Ritka járgányok ínyenceknek

Ez a múzeum nem olyan, mint a többi. Itt a csodák élnek és mozognak. És mi ki is használtuk ezt, amennyire lehetett.

cimkék: múzeum / speedzone / epizód / Marconi

Speedzone S02E09: Háromezer lóerő, nulla félelem

A szerencse vezérelte utunkba Indiana Royt ő pedig elvitt minket a saját világába, mely nem csak távoli, hanem rendkívül veszélyes és elképesztően hangos.

cimkék: amerika / speedzone / Drag

Speedzone S02E08: Jézus motoron érkezett, mi Mustangon

Bár furcsának tűnhet, de meg fogja érteni mindenki, hogy ezt a fajta találkozást mi szívesen elkerültük volna, ha lehet. De nem lehetett, viszont így legalább saját bőrünkön tapasztalhattuk meg az amerikai adminisztráció gördülékenységét.

cimkék: baleset / amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP05: Mit mutat az új Honda NSX?

Bár ez a mai epizód a legendás sportautó reinkarnációjáról szól, de tévedés lenne azt gondolni, hogy más nincs is benne. Mert van. És akadt sokkal komolyabb kihívás is, mint az, hogy vezetni kell az 582 lóerős autót egy versenypályán. Bizonyám, pofozott az élet minket odakint.

cimkék: Honda / speedzone / epizód

Speedzone S02EP04: Tesó-verdák, lowriderek, tömény művészet

Hispánók nélkül nem csak az Amerikai gazdaság, hanem az autós művészet is megroppanna. Azt hitted, tudod, milyen az aprólékos autóépítés? És mire költ a nyugdíjas odaát? Most megtudhatod.

cimkék: tuning / amerika / speedzone / epizód / lowrider

Speedzone S02EP03: Miért olcsó autózni Amerikában?

Az amerikai autós társadalom, mint olyan, iszonyatosan el van kényeztetve a hegyekben álló és olcsó alkatrészekkel és azok folyamatos utánpótlásával.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S02EP02: Mennyországba oltott pokol

Milyen lehet az, amikor minden ott van karnyújtásnyira, de sosem éred el? Amikor rádöbbensz, hogy az összes lázálmod már megvalósította valaki? Amikor olyan csodákra találsz, melyekről nem is tudtál eddig?

cimkék: amerika / speedzone / epizód / bruder

Speedzone S02EP01: Nagy kaland kezdődik

Lélekben pezsgőt bontunk és ünneplünk, hiszen túléltük a kritikus első évet. Hála nektek, kedves nézők és köszönet. Ennek jeléül fogadjátok el tőlünk ezt a meghívást, az idei Nagy Kalandon tartsatok velünk.

cimkék: amerika / speedzone / epizód

Speedzone S01EP48: Páncélok és gránátok

Ezzel az adással még adósok maradtunk ugyan, de ami késik nem múlik. Sinsheimben ugyanis nem csak autók, hanem komoly hadtörténelem is akad. És ha az autó fiús játék, akkor a tank még inkább az. Mi volt a korabeli nitró és hány fokban zuhant a Stuka? Megtudod.

cimkék: speedzone / epizód / Sinsheim

Speedzone S01EP46: Lakóbusz-nagyhatalom vagyunk, tudtad?

Sosem gondoltuk volna, hogy az idehaza gyártott lakóbuszok- és lakókocsik lepik el a világot, pedig igaz. Évente több, mint nyolcezer (!) darab hagyja el a hipermodern Knaus Tabbert-gyárat. Hogy-hogy nem, arra jártunk.

cimkék: speedzone / epizód / 46

Speedzone S01EP45: Jobb, mint a szex. Azt mondják.

Alapvetően egy közepesen unalmas Opel-bemutatónak indult, aztán egy kicsit csavartunk rajta, bár az elején azért meghökkentő kijelentéssel kellett szembesülnünk.

cimkék: Opel / speedzone / epizód / 45

Speedzone S01EP44: Milliárdok odakenve

Jó eséllyel csak akkor tud nagyobb - pénzben kifejezhető - érték felhalmozódni ennyi helyen, ha Forma-1-es futam van. Viszont ez csak a pénz és van egy szint, amit már sok pénzzel sem lehet megugrani. Az eszmei érték megfizethetetlen!

cimkék: Hungaroring / speedzone / epizód / 44

Speedzone S01EP43: Belemásztunk a kombájnba, kiömlött a sör!

A mai epizódban végül is alig történik valami: csak durrogtatunk egy Abarthtal, kipróbálunk egy büszke amerikait, amely a japán motor nélkül sehol nem lenne és kiöntjük a sört a szántóföldre. Ja, és belemászunk egy kombájnba.

cimkék: speedzone / adás / kombájn

Speedzone S01EP41: Őrület és forróság

Végre-valahára elérkezett az a hétvége, amikor minden eldől. Bírja-e a gyorsan épített csapatós Mercedes? Sikerül-e összehoznunk a mágikus, 10 ezres nézőszámot az év legjobb buliján? A móka és gépimádat egy hétvégére Hódmezővásárhelyre költözött.

cimkék: speedzone / hódmezőrület / epizód

Brúder találkozóra megy

E heti netes anyagunk elkészítését Balázsra bíztuk. Tudjátok, ő az a srác, aki traktorokat gyűjtött régen, de aztán elhatalmasodott rajta a kór, melyet csak bruderizmusként emleget az orvostudomány.

cimkék: speedzone / Trabant / bruder / szociautotalalkozo / besirtunk

Speedzone S01EP40: Egy beváltott ígéret

Ismét elkalandoztunk. Éjszakai autósok, egy csodálatos Göncölszekér és a hely, ahol lehet még szabadon autózni.

cimkék: adás / speedzone

Speedzone S01EP39: Egy csipetnyi Amerika

Tömegrendezvénnyé nőtte ki magát a kis szubkulturális találkozó, melyen természetesen ott kellett lennünk nekünk is. Kalandosra sikeredett. V8-hegyek és éjszakai bevetés.
 

cimkék: speedzone / adás / Komárom / amerikai / fesztivál

Csapatós Mercedes EP07 - Gurul a verda

Az utolsó napok hajrája elképesztően stresszes, de alakul a gép és már nincs sok hátra. A legapróbb gond is azonban katasztrofális lehet. Minden percünk beosztva, de a gép - úgy tűnik - jó lesz.

cimkék: Mercedes / speedzone / Vályi

Speedzone S01EP38: Öt hengerrel a föld alá

Kevés ilyen hely létezik az országban, ereszkedés csak saját felelősségre! Vagy vigyenek egy ilyen 200 lóerős pickupot!

cimkék: speedzone / adás / bunker

Az ötvenes robogó átka

Bence gyorsabban szeretett volna hazaérni. Vett egy robogót. De van egy kis bibi.

cimkék: robogó / speedzone / bence / felahegyre

Speedzone S01EP37: Nemlétező autók

Értékük felbecsülhetetlen, megoldásaik lélegzetelállítóak, történetük kalandfilmbe illő. Monumentális emlékek egy korból, amikor semmi nem számított.

cimkék: múzeum / speedzone / adás

Speedzone S01EP36: A leggyorsabb gépek, mind a mai napig

A technika és az ember műszaki fejlettségének csodái voltak, zseniális elmék termékei, hatalmas és nagyra törő álmok megvalósítói. Egyikőjük sem repül már manapság, de veretlenül vonultak vissza az égről. Két hiperritka csoda, testközelből.
 

cimkék: epizód / speedzone

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP06 - Már látszik a célegyenes!

Kis lépés az embernek, nagy lépés a projektnek: megoldódtak az apró, ám annál égetőbb és komolyabb problémák. A csapatós Mercedes lassan ráfordul a célegyenesre, Bertha Benz nedves álma egyszer valósággá válik.
 

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone S01EP35: A világ legszebb autóútján, MX-5-tel

Sokan mondták már, hogy ide el kell jönni és autózni kell, de azt már kevesebben tudják, hogy a megénekelt csodaszerpentin mellett ott van egy még szebb. És csak a miénk volt, egy rendes kis sportautóval.

cimkék: Mazda / speedzone / epizód

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP05 - Bevásároltunk

Bármennyire is igyekszel minél olcsóbban megúszni a dolgot, előbb-utóbb eljön a pillanat, amikor költened kell. Olyankor is érdemes költséghatékonynak lenni, ugyanakkor arra is gondolj, hogy valamiből nem biztos, hogy az olcsó a jó.

cimkék: Mercedes / speedzone

Speedzone S01EP34: Lóerők és kincsek

Az idei legpechesebb forgatási napja jól indult, aztán minden elromlott. De a végén egy rég halott csodamén kihúzott minket a bajból. Csodálatos youngtimerek és egy igazán extrém bálnamerci, amely emelt fővel lépdel a halál útján.

cimkék: speedzone

Speedzone S01 E33: Lexus GS-F, Hungaroring, Time Attack

A Lexus legerősebb limuzinja kellemes meglepetés ugyan, de nem mindenható. A hazai Time Attack bajnokságban viszont mindenki annak érezheti magát már arànylag kevés pénzből is. Pláne sokból.

cimkék: Lexus / Hungaroring / speedzone

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP04 - Az első kiadás, az első rohadás

Igyekszünk tartani magunkat az ütemtervhez, eddig sikerült is, sőt, a lengéscsillapítók is pár nap alatt készen lettek és az első beltéri elemeket is eladtuk. És előkerült a rozsda.

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone teszt? Lexus RC-F (2017)

Ritka, kihalófélben lévő állatfaj lett a sportos, nyolchengeres szívómotor. A Toyota-konszern talán utolsó ilyenjének állítottunk most gumifüstből emléket. #tiétekafogyasztásmiénkavényolc
 

cimkék: teszt / Lexus / speedzone

Speedzone S01 EP32: Ördöghi csoda, Mixi a rali

Az hagyján, hogy a magyar rali egyik legikonikusabb autóját is kipróbálhattuk, de magával a sport élő szellemével is beszélhettünk. Legenda, aki azért csinálja, mert szereti.

cimkék: rali / speedzone / epizód

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP03 - Lábatlanul

Azt mondják, hogy a McPherson helytakarékos megoldás. Szerencsére ez nem olyan. Legózunk.

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone teszt: Peugeot 5008 (2017)

Ezer éve ígérik már, hogy "na majd most!". Hát most lett az a most.

cimkék: teszt / Peugeot / speedzone / 5008

Motort vesz a láma

Na így jut el arra a pontra az ember, hogy mégis csak a robogó a legjobb megoldás.

cimkék: közlekedés / motor / robogó / speedzone / bence / vétel

Speedzone S01EP31: Versenyeztél már lakással? Speedzone TV: szemben a sztereotípiákkal

Hajára kenheti Hamilton a Mercedest. Itt rajt előtt feltett lábbal kávézgatunk a kanapén miközben szól a jazz.

cimkék: speedzone / Ducato / adás / felfutó

Speedzone műhely: Csapatós Mercedes EP02 - Kibelezve

A közel másfél tonna súlyú C-osztály jelentős fogyókúrára szorul. Hogy mit rejt a sok kárpit alatt és hány kilót nyerünk csak egy gyors takarítással?

cimkék: drift / Mercedes / speedzone

Speedzone-teszt: Lada Vesta Lux

A Grantától csak felfelé vezet az út, megnézzük, mekkorát sikerült ugrania a Ladának.

cimkék: teszt / Lada / speedzone

Kell egy autó! Ez lett. Speedzone TV: szemben a sztereotípiákkal

Csapatós-Mercedes két hónap alatt 1. rész: A portéka

cimkék: drift / Mercedes / speedzone
Hírek

Amerikai Autós Fesztivál Komáromban

Immár 16. alkalommal rendezik meg Komáromban a Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivált. Mi nem hagyjuk ki, reméljük, hogy ti sem!

cimkék: amerikai autó / speedzone / NAAF

Dízel ügyek a Mercedesnél is

A Mercedes saját maga jelentette be, hogy visszahív mintegy hárommillió eladott dízel járgányt egy szoftverfrissítés erejéig. Sokak szerint csalás, a Daimler szerint viszont modernizálás áll a háttérben.

cimkék: Mercedes / speedzone
címke felhőlebukásvadnyugatkátyúVelociraptorMlada BoleslavBMW 6-os sorozatarab közlekedésKatanalakóparkbringaműszerfalHoonicornlazabunkerBattistaszippantós kocsiFedExMichael JostaromaLamborghini Venenobiztonsági rendszergyorsulási versenyHonda Civic Type-RautolivS600Skoda Octavia RSorosz közlekedésTesla Roadster2CVleggyorsabbF50Mercedesszupersportkocsi911Koenigsegg Agera RÁmon OlivérbikinirobogódűneelszállításJosh CartutanulmányautóWaldowBollingerChevrolet VoltMotkányBonnevilleford thunderbirdFord EcosportSpa FrancorchampsNissan 370zMercedes CLK AMG Black SeriesszimulálásEscortMercedes-Benz M-osztályMogyoródakadályMercedes-Benz G-osztályRolls-Royce Wraith CoupeJCBHonda PreludeBlackóraKimi RaikkonenOpen GTnézőjachtMazda CX-9Lukács Kornél2WDSamsungforró vízProject OnetechOpel KadettnyílJeanner rallykávéGlobal Vehicle TrustpápaLexus ISDTMSigdsrallySpalegóSuzuki AuthenticsElektromos motorhihetetlenLancia ThemarugóhalálesetfelhasználóSebatien LoebToyota CorollaVenezuelastadionClarksonTataspecifikációkNissankigyulladtridentVidaMercedes C-osztálytéli gumiAston Martin DB9KarinaláncKia CeedautógumiMP4-12CájulásContinentalBMW 503DemonépítésML63 AMGToyota S-FRBMW I8mosóCintrafelnibicajFiestalovaskocsiColoradorendvédelmi erőkMercedes E-osztályjárdaHonda CivicLexushyundai i20aprkolóWRC3chrysler 200jó emberpörgetésvillamosfelfújhatópiros lámpabírságbrutálisSRT Viperrobotizált váltóállatJozef Kabantörök közelkedésPersonal Assistanttilosnői sofőrWRXTobias MoerssordoSpongya BobyoutubeJaguar XFSeat IbizaGenesisChevrolet SilveradoRowan AtkinsonRacing EditionJanner rallyMatthew Campbellvárosmercedes-benz mlcamerikaioperatőrfarmerroadsterMcLaren 12cmodellfrissítésZöld pokolautópályaBTCCF5Mulholland DriveGT3Lamborghini Murcielago458 ItaliaOpel AntarafestékbemutatóveszteségAudi S5E-PaceAudi TTgumiégetésmelegedésGigafactoryM8matt fényezésluxuscikkreflektorgyárleállásFIA GT3lövegtetőágyBahraini NagydíjOpel Adam RallyfilmfelszereltséghooniganLexus LF-SABrillianceTraficF8 TributoArab autózássafarikatonalángokBMW 5-ös sorozatneed for speedBulldogInsanityámokfutóautós jövőS-Editionviccutcai autóbestsellerPorsche BoxterfelfrissítésHotwheelsAIDStúlkeresletkarboni3mercedes-benzX5MLodgyfegyverpeugeot 308 swMarioszekérCan-AmHonda JazzTievillanyautókátrányrobotizált autóF430PhaetonFerrariPeopleátnevezéspénzszállítókanadaRomániaoffroaddrámabüntetésOlasz Nagydíjsárga zászlóVivarohídmobiltelefonStratoslépcsőPriororoszlánmackóbevásárlókocsiköltözésHonda CR-Vgullwingkiszivárgott kép760LiSecuritytolatásJustin WilsonérintőkijelzőcrossoverGran TourismoNAAFCompassEVGrand DusterChevrolet CaptivaTata ZicagyalogosvédelembencekivetítőszállítóugratásfreighterBMW 5 GTnévAcropolis-raliÉsztországhegyfurcsaságKevin MagnussenlandoláskiegészítőkülönösLettországSibiu-raliblack fridaypickupGeelyMartin CaceresEurópa NagydíjidősCruzeSuperleggeraFenyrliepája-ralidarálóARTshowkardiológiaVolkswagen Up!Európa BajnokságkalapácsBoschRinspeedkápolnaBMW M5 CompetitonigazoltatásfestésMartn ProkopHill ClimbolajévnyitóreakciócélOsloEurosol-Honda Civic Type-RpezsgőNiro EVpolgármesterbajor autóÚj-ZélandSubaru Imprezaszabadidő-autókereszteződésEnerGForceösszkeréktolásforma-1Tim GáborsütiszörnyP100DKia NiroPorscheMaserati LevanteKínai Nagydíjbrutál8Ckínos esetRubiconSuzukiKovács ÁgiSabine SchmitzRS200Volkswagen TouaregBMW X5EspadaYamahaTallinmenekülésgesztuslopottLance GilbertlángszóróesésFord MustangAthénNASAInfiniti Q50Explorer STU2CaymanMax MosleyvásárlásShelby GT350RDavid BrownhivataloskamikazeüvegkárRober KubicaVolvoNissan IDxMcLarenháborúlóerő harcverésvízbenkazárromán autóSt. James EditionctsBaja918 SpyderkisfilmDodge ChallengerMitshubishiFestival of SpeedX6MváltócinemaMonacói NagydíjbiztosítóCorvetterágcsálóvesekereskedőXJbajnokságlada 4x4mutatványG650premierMercedes Vito3d nyomtatóutcai versenyPeugeot 2008Red Bull RingTouristenfahrtjaguar f-typeTechartfiskerRali du ValaisJaguar XFR-SegyedikiállításEvijakihajtóMinibigExorcistNürburgringutasításPaul di Resta60Walter CsabahackerátadásillatosítóleállásOpel GTHummerelőzetesCitroen DS3rali-világbajnokságIRCYuliannaPeugeot 208BMW 1602RedPHEVsávtartókormányÉrdi TiborSonicrendőrSnowkhanarollerstorage findPace Carolajfoltquadskimexikói autóStelvioBryan buffierFranciaországjelmezbessenyey488 PistaHummer H1TCR488cserbenhagyásnepperautómosásújállrendőrRufVolvo S70 Rhullámúthibaoldtimer találkozóSebastian LoebWorld Series by RenaultEl CaminoGhymkhanaGorillazturánAygoFord F-150városi minivámbakihalálijedtségcsajokMBUXDucatoRaptorFerrarijesztésvolkswagen jettacaddyhackelésMonte Carlo rallyzúzdaversenypályaújjáépültgyorsaságikráterCygnetMercedes A-osztályGallardoPortugáliarajzfilmNissan MicraErzsébet királynőNoodleGenfi AutószalonVauxhallnyereményjátékszőnyegRallyefröcskölAusztrál Nagydíjhíd csereluxusLamborghini DiabloélményautózásBMW 4 Gran Coupéhirtelen kormánynőkGamesconNissan NV 200HiluxKriszközlekedésbiztonságBentleybajorTSIChevrolet AveoszerkezetbefutójégkaparóspanyolMagyar Nagydíjtuningprototípusvisszahívásoroszjárókelőfinal editionszimulátorID.RPlaystationMonacoS90MaverickfelvonulásMercedes S-classspanyol autóeladakSherpChevrolet ImpalaPorsche Mission Erányitáswhite-collarelektromos buszcars and coffebeszakadt burkolatirodacsehVerstappenmólóChuck NorrissúlyelosztásimportgalambRapidSRTMotegiyoungtimerVAVNémet túraautó bajnokságRafael NadalmarketingkamionBútor Robizúzótilosban parkolásbukásInsigniaVila Realszelektív hulladékHenessey Venom GTbüntetőfékárokSanta CruzBuick RivieraWildcathalálosKen BlockBarcelonaVolvo XC90herbieDokkerablakbuffierCoca-ColacliotelefonWLTPPeugeot 207HaassüllyedésszigetAudi Q2KomáromnézőkPlútókölcsönzőSaab 9-3Aston Martin Rapide SCX40Alain MenuOpel AmperaMercedes-Benz E-osztályRenault MeganekötélhúzásADAC Deutschland rallyfisker karmazeroRXM550dgarázsajtóJanner ralikorlátozásManor MarussiaAudi TT-RSNordschleifesuzuki balenoJaguarnyomtatottFormulaBreitling Jet TeamSpanyolországmárkaterrorlasszóTaycanútFerrari F12OlssonschumacherinternetzsiráfLincolnUAZJeff Gordoncseh autóEcoboosthangutánzóflame warenzo ferrariItaliaFlameCaterhamhot rodNascarkínai közlekedésFernando AlonsofolyóönzetlenEF7Eliahanninenelektromos UTVkicsúszásrinocérosznői vezetőCreweVida Janivezeték nélküli töltésadásWillys. modernMáltaChevellefék4Miguel MolinaSirokBMW 6PókemberzuhanásemberségtermelésTWOFACEveterán autóLS 500hVeneno Roadsterlada grantaBambooImolaáremelésLada PrioraChevrolett CorvettevontatásSuzuki Kizashitornádófrontálepizód458 Specialejet-skiautópályamatricarendezvényPeugeot 206sólyomWWEgyerekekimprezaCarlos SainzDaniel Ricciardo812instinctzúzásQ60bmw x1Audieladó autóChelseaBMW M4 GTSCaterpillarmandzsettagombfékútfigyelmetlenJeepkeresztbeForms-1kulcskétkerékAccordKim DzsongunizmozásGTkultikus autójapán közlekedésMLBautós üldözéssvédRenault Clio Trophydudejogvirtuálgörkorcsolya959gengszterhomokRally du VAR 2012CountachtrailerGörögországEMCKodiak911 GT2 RSAudi Prologue AvantcsúnyaVolkswagen JettagyerekBessenyey Zoltángyárönjáróopel karlszerelőOlaszországAston MartinMáriapócsjó sofőrszilvszter raliszemétszedésfokozatPutyinszenzációMarchionnaberagadönvezetőWaymoingacélgépRX-9LPelektromosgolyópermetezéshőkamerahangprojektorInterlagosrendőrségVÉDALaFerrariMini PacemanvíruskínaSpyker570Sjótékonyságbesirtunkhűtéskínai autóhasználatiprojektorKatarjégRed BullkisautóMagnus WalkergőzkajabiztosításjátékkonzolCrystal HooksidőjárásKertész Krisztiánautós találkozó34 órás versenybmw m5Austintulajdonoshibridtesla model xSpanyol NagydíjAbu-DhabifotóForma-3OstbergNorrdschleifeGumball 3000köztisztaságReal MadridMelakadáslexus nxMIGBZZZBMW E30Mr.BeanteaserrakétastartrégiOscherslebengyászhírtrükközéssorozatsuperquadSaabVitézi Dávidnagy sebességOpelapplikációGuinness rekordlamborghini gallardomobilFormula Renaultjapán autóKugaColin McRaeNissan GT-RgyorsításCadillackit carMarco WittmantúlméretesDaniel SordonavigátorMercedes-Benz CLAszórásHadik András2019bivalyEsteban GutierrezesőcsajozásbalesetekSTiBuggyChevroletSuzukaNissan NoteX2R8Mitsubishi G4Leaf RCautomatikajwrcAppleolasz autóCitroen C3Krózser MenyhértbejelentésdragsterAlfa RomoeNasser Al-Attiyahchevrolet cruzefelakadBugatti Gangloff CoupeHayden PaddonMcLaren MP4-12ChódmezőrületBen Affleckx6ChicheritHarley-DavidsonFR-ShajléktalanlángközelBullitvirtuál tuningToyota PicnicMonsterfailprankR32balesetvilágrekordmedveszabályozásSuper SportkémfotóPorsche 911bambuszQ6General LeefelahegyrepusztításMercedes GLEhíres autóPeugeotDRIVE PILOTelmebetegKarsanangol közlekedésRickard Rydellcadillac devillemérésApollotörésdynoPepsi MaxAudi A2magyarZotyevásárlóHyundai GenesisLandauletyoReptárDacia Logan MCVsunyiönvezető rendszerrosszullétszolnokTerraRX-VISIONKharitoninsofőrös autóDániaFinal FantasyPethő IstvánrasszizmusSkodaMaserati GranTurismoDragködpeugeot 205 gtirush hourAlaszkaénekGT2brutál esésChevrolet CamaroPanamera Sport TurismovizelGR Sportprémiumautóráncfelvarrásgépi mosópostásporcherobot3D nyomatásleopardRat RodátverésmázlistafilmeslabradorkésJaguar X-Typem5Renault TwingolimuzinToyota TundraLancia350zFerrari 599 GTBGuardCadillac EscaladeBrexitsorsPakisztánkabriókoppintásFerrari LaFerrariszörnyhangcobra 11monte carlo raliSuzuki Altohalálos irambankisteherautóBob Bellhalottas kocsiLaptiminglerobbanalvásTrabantbalesetmegelőzésűrsiklóSS500eAmbienteKodobetonidiótaPeoplePeopleJohn Cooper WorksKecskeméti Balázsnémet autóversenyfelelőtlenMegane RS Trophyelsőbbségukrajnacrashcar pornKuala LumpurTaco BellMercedes Maybach.hóemberPeugeot 308 GTiBoston reptérVeszprémDél-KoreaélőKTMgyáripengeKia RioLada VestaKovács TamásUberborulFiesta WRClancia fulviaA120MagyarországHeritagerepülőWalterné Dancsó AdriennFiat PandaChargerBarum-raliskylineOpel MagyarországNrongformaGMCmunkagépjavításSpyder24hTushkanovabikatávirányításgokartgarazsSwift Sportkábítószermercedes-benz econicFelix Baumgartnere-tronwcMNASZFord Fiesta RS WRCKikiDodgewtfkompakt autóVin DieselEksoVestGTVkésésAlfa RomeoejtőernyőjégautóDannyszállításnyújtott karosszériatrucknissan nv200terepretroautóSemaMehdi BennaniparkolókereskedésBac MonoMelbourne4x4KodiaqújjáéledZFtávolmaradásPur BlancvéletlenToyota RAV4hibaPSAVolkswagen GolfTokiói AutószalonSanta FePetersennissan leafChallengeFormula StudentszétveridunaSzlovéniaskoda superbEgerLancerjelzésGiulia QVV12autókulcsAurus SenatAxiálSkoda Octaviasátorbmw maasaicaford s-maxrobotautószabálytalan autóHoldenPistaMarchionnedurvaVWraktárlegdrágábbrally du VARRally CupExtremeDakarautó rongálásrombolásMicracrash testautóVenom F5HollywoodharrachfavágásalfaSkoda múzeumForza 7dízel botrányVolkswagenEmilyszembe sávkedvezménytáskaüzemanyagVarekairepülő autóAfrikaMichelisz Norbertimpalafüstdodzsemfuvarvicces videó8STfóbiabiztonságrobbanásdigitálisPosaidonfrancia autódömperOPCIndylízingjelzőoszlopNissan GT-R R34markolóPekingi AutószalonTerrakhanaBMWMarokkóForma-1 Spanyol NagydíjSCCfejesszállodaEclipseFormula 33DGumpertB11CorbellativideójátékpáncéloslowridertervezetTargaMarbellahókotróÉv autójaMagyar Termék NagydíjgyárbezárásCadillac ATSLadaSLS AMGszarkagőzgépS1GázosításAudi A8 L Extended960Honda 2&4Mazda MiataOliver BlumeversenyautóépítkezésáldáshulladékgazdálkodásbéreltBMW Z4LAbaktériummentőördögszekérM4 GTSGT-86riasztóámokfutáskonvojHuracamtáblahősMichael SchumacherR34kamerarekordapokalipszishumorgolfautóClimbkhanaCitroen DS5Aventadorpolitikameganenissan gtrkereslet csökkenésTCR Europe45ExclusiveRenaultMercedes GPWill StevensevolúciómoziJettatűzijátékamerikai autóSpecialelisztDBXékszerlökésAgeragázrobbanásZR1Ford FocusDodge HellcatTAG MotorsportátlagRenault RSOpel InsigniaRhys MillenhátsókerékF150lyukegyterűClarionMitsubishihollandkazahMercedes CLAXJ13InfinitihányáspotyautasROCterepezésbobpályaBMW 5megelőző filminfotainmentdrogkisvasútCitroen DS3WRCKlassenwalter röhrlCullinanJänner-raliultraibolyatelepW SeriesRali VBNismoszemmozgásVilnerprofiFord KugaSMSvolkswagen eco upbuszmegállósertésproblémaMaserati 3500GTrepülmezőgazdaságRali OBközterület-fenntartóScoutplatformajtóFittipaldiLada NivaMike TroutKoncz GáboremojinagymamakörnyezetbarátlufthansasérülésparasztVeyrontúlsúlykamionsofőrAviatorAutopilotbevásárlásSergio MarchionneMikulásEvoqueingyen autóXC60motoros rendőrhosszútávú autóversenyTrans AMBMW M760Li xDriveModel 3centenáriumHungaroringtestMclaren 570SNew Jerseyvideóelektromos autózásSzilveszter rallysportautógázoláskötekedésszalonTrophy TruckMbDesignSubaru ForesterS10kipufogóBentley FalconerőszaklányhajóoválpályacsúszásspeedzoneSUVAnniversarybarátnőCamarorokkantautoscserehangutánzásboxLe MansMaserati QuattroporteRedJetKlaus Frohlicbmw m4ünnepi modellNissan Skyline R34Volvo modellgyújtogatóLas VegasitalprojekteladásszabálytalankodásNissan Almerabmw z2családi autótankpótkocsiAlpineMarcus GronholmalkalmazáspirosautóbemutatóQVEQCCadillac CTSFalconamerikai közlekedésrenault sanderoSzingapúri NagydíjfelúszásmegtaláltgumiszalaggunMemo GidleyRoad RoverralioszlopMercedes jövőnyíltnapepilepsziaDB11Beppo HarrachfutártechnológiaiCarpieter tsienVignaleTucsonelsüllyedBalevodkaGLANyiráddacia sanderoJeep RubiconCars&CoffefociintelligenshírbankautomataMontenegroSvédország8-asGT-R458kombitechnikaCrossland XvárólistaBugatti Veyron SSpechvideó válogatáskoreai autóeldurranVitojeges útAsconaP72parkoló asszisztensÉv Autója 2017rondataxilimitált szériaumbaupanziószoknyavákuumQ5temetkezéssziklaAndy PriaulxLaguna SecaBMW X4gyorsulásgarazs.tvT-Crossiphonewrcautomata váltóelszabadulJari-Matti LatvalabölénykólafelajánlásGPSSkoda Fabiaring-txiEurorallyMadárlánykérésCayman GTSBitter SándorOrosz Nagydíjsubaru wrx stijótékonykodásfilmes autókForma-2EngstlerpóktávolságLamborghini Aventadorbűnözésidőmérő edzésvakvezető kutyakísérletromán közlekedésSeatévfordulóAutós eladásokForma-1 Bahreini NagydíjMercedes S-osztályfékpadlövöldözéslancia deltajean-claude van demmekatonaiPharrel WilliamsXJ220toyota land cruiserelszaladmeglepetéskarácsonyPontiacdizájnstúdióAlex ZanardiburnoutkaszinóRenault TrafficVolkswagen Eosürülékpadkahibrid sportkocsiAudi A8 L SecurityÜvegtigrisittas vezetőfurcsa járműFanatecgyorshajtásChiron SportkutyaLotus F1Lapraszerelt autóutcabakancslistateljesítményméréskanyarBJ BaldwinCarlex DesignMercedes-Benz SLSlevegő meghajtásSteve JobsX-osztályaudi a4ford galaxyToyotagyakorlatAlfa Romeo 4CAcuraillatSebringpályanapelbocsátáspisztolyDCCayman SKoreai NagydíjszánkóesküvőneuvilleroncskrosszboxkiállásSochiAudi RS3távirányítós autóázsiai közlekedésNurburgrinmotokrosszvolkswagen bogárjótétfejlesztésJakus TamáselképesztőAyrton SennaQoros GQ3Mad Maxalternatív üzemanyagCitroenLiveWireatvGhibliGarázs TVMonzaizomautóIFATakataConnectedDriveúj generációDodge Charger488 GTBföldcsuszamlásreklámtrack üzemmódpeugeot 208 gtisvéd piacRangerelektromos szupersportkocsiháromkerekűbővítésskoda fabia s2000Opel AstraKetterer ContinentalsegítLPGKancsár FerencDél-AmerikaHyundai i20 WRCPepsidagadtporsche macanVolvo C30gyűjteményQoros 3kézikönyvdaewooMcarenhangvezérlésSmartdigital lighttáncferrari enzoSinsheimTipoHyundai VelosterbontásRenntechJerezmacskabaseballgyorsasági obgördeszkamentősSwiftSenatkézifékbiztonsági autóhírekbúcsúautótemetőMinielőjegyzésAston Martin Cygnetland rover discovery sportA4trükkatkinsonkezdővédelmi minisztériumfrankfurti autószalonbatmobiletitanprofitzombiausztrálNestor GirolamiValkyrieR3XVLamborghini UrusVolkswagen Phaetonbabakilencsebességes automta váltószedánrészedrekorpulykaPeopleWTCCGLBRolss-RoyceSzilveszter raliforEurópai BizottságFord RacingNémet NagydíjSLKMissile4MATICmentésparkolásautókiállításujjlenyomathulladékgyűjtésvolkswagen t1MichelinráfutásOrlandoPCorrszarvúGRMNbmw 507álcázottdefektcitroen cxangol motorMaseratirolls-royce wraithde tomaso panterapumpaPorsche 993ISHonda NSXSennagázüzemű autóPorsche Panameraporsche 959Nyirfás Juliannaelőzestebentley continental gtveterántalálmánycsattogásVRMazda CX-5DurangoHyundai ix20bentley mulsanneretroTOP10StingerCorsica-raliluxus termékcigihavas útViperhumorosR5ATS-VRoberto Merhidonington parkegykerekezésvilágításHUVDodge RAMamerikai humorTolemanMinimoFRDaytonaNissan SilviaedukációbicilisX1oroszországelektromos autóbritish greenvételbioüzemanyagtotálkárKaipénzMotorsKerényi ÁdámOutlawkizárásAMTSApertaAMG GT RkarmaPiquetCarlos GhosnMercedes SLS AMGZ5mocsárMacan SToyota Yaris RSkapacitáscustom carW213CX-5rendszámMOLhavazásJaguar XFRkilökChevyporral oltóM0iskolabusztávirányítós indítóselfiemajdnem balesetbringásmini cooperNeymarFordRobert KubicafurgonkommunikációLummaCentenarioCadillac ELRFerrari 355 S Spidervolkswagen golf sportsvankirálynőDustertéli közlekedésMinyonelektromos terepjáróProteamForza Horizon 2Goodwood Festival of SpeedXD3passatFootkhanafelfüggesztésR8 Spiderflörtvégső állomásfesztiválBelga Nagydíjszimfonikus zenekarFuriouschris MeekeToyota GT86motorháztetőgázpaul walkergyújtogatásNvidiarobogósPárizsi AutószalonalvázBMW M3SportwagonrepülésIED SyrmaI-PacekamionosDaciaszélvédőmosókerékScoutlineSpirit Of EcstasyNissan SentraLada 2104demonstrációLamborghiniWSRABTtűzoltógerillaAMG GToldalkocsiillegális versenypro-toureroff-roadMomkhanaHennessey VenomKoenigsegg Agera HHMaláj Nagydíjablaktörlőemissziós botránybuszG63Qatarpapkínai piacéjszakadizájnerSpielbergmásolásheccDieter ZetscheMoszkvaRWDrobbantásPaul SwiftamazonmodellautóT1GoogleMotorexHyundai i30szenzorsivatagnyerészkedéstélRadicalfisker surfWestfield MegabusaradarbadassminigunPeugeot 508Happyi30 NRange RovertartályKOERUMcLaren P1X205GenfalagútRS4Jean AlesiFerrari F12 BerlinettaCsehországMatteo MalucelliMission EIndy 500sportJensen InterceptorHorizonGrand CherokeehelyszínelésDragon MountaintilalomS65poloskaDisneytrutyiKefo MotorsportAgera RSorigamiGLCképKanadai NagydíjrönkszállítóFiatszemetelésstretchbolondBrit NagydíjChargeiX3zebraC3volkswagen beetleborulászsenialitástitániumcherokeepaintballgyanusítottroad rageMount EverestToyota EchoRS6KazahsztánmárkakupakipörgésBuickstreet raceDél-AfrikaautóútkörforgalomDacia DusterYarisA45Zengő MotorsportGMC SierrabunyóVolvo reklánmIndiai NagydíjgazdagmorgankaszkadőrindításhalottaskocsiFrankfurtdigitális szemüvegCupraáradásbérautóLada KalinaBreitlingi5KTM X-BowX-TrailIsuzuManorautószállítóLFAdrágaKaroqwellnessSkoda CitigoNicoFocusShanghairagevillámlászenereflekszBaldwinintruktorrx8ArteonVectrakatonákBatmanMazda3WranglerJaguar XKR-SOlivier PanisPauittassteve mcqueenCelicaGT40vadászatUSAtesztpályabanegyüttműködésUsain Boltferrari 458 italiaTata NanospraynapfénytetőHuayrasubaru wrxjógaEnglerSan DiegoB2honda integraSLCValethibrid autóamerikai rendőrségelgurulSilveradoTom ChiltonYouabian PumaanimációsNeonA9VetteRapidEhirdetéselveszveBloomRolls-RoyceLuc BessonRoad AmericamotorpalettaGyulay Zsoltautóipari visszahívásokos fényszóróCardokmásodszortámadáselakadrossz útautósüldözéskétkerekezésdízelautóAWVlada samaraörök garanciakerítésbukfencbicikliútrolls-royce phantomarany fóliaOpel Zafira TourerBobOpel CorsakerékvetőRali EBJon OlssonszakadékTourneo Customkombi autóCrosslandIrmscher InspiroElon MusktrollAudi SQ7belsőidiótaPeopleautós hírekLebaronforgalomtargoncaMarvelfüves cigidöntőbeszakadtDaimlerbunkóidiótaSixtNagy FutamapaiNextlövésHillclimbAMGGMC YukonDacia DokkerkamerásTyler WitteversenysportMicheliszEric BoullierAcura NSXfiat. fiat 500GTOautomataJeep GladiatorPorsche 911 RautópiacrevanskémfotókautmoataIndyCar5008inasZumajelenléthistoricközterület-fenntartásfizetősRCVW Golfbalesetmegelőző rendszergreenlineültetésszakaszmotogptraktorDavid CoulthardhibridautóTalismanGyurtaGymkhanaBethelSVszabálysértésSsangYongverekedésbetonkorlátForma-Ebalszerencsevasúti átkelőOpel CascadaBMW 3 GTTiguanautó eladásMazdanissan navarakersbolygódugattyús motorscooterlopott autóAmpera-ePro Ceed30 évNissan JukeelefántHumveeI8Heinz-Harald Frentzenkárosanyagakciórichard hammondTDIorosz tuningtrezorwörtherseeszingapúrWill SmithCessnamesefigurákGazoo Racingmercedes-benz c-osztályUrusgyerek autóTesla Model 3manuálisfacebooksugárhajtásúBMW 2-es sorozatKalashnikovDan BilzerianvetődésegyezményBudapestLamborghini HuracanBob Lutzorosz autóForma-4aratásMasterlezárásVenomVilágbajnokságPikes PeakszociautotalalkozoAwainMuscle CarFerrari 812 SuperfastkergetőzéstrolibuszJohannesburgLe Mans 24hvandalizmussípályakéseléskigyulladttehénkilökésszellőzőtraffipaxmobilitásSuzuki SX4miniszterelnökPiercarlo GhinzaniKakucsTimo GlockApriliaPriusfelhőMercedes-Benz SLS AMGigazságszolgáltatásrönkStockholmmotorhibaStoffel VandoorneSierraOpel AdamSergiokonzoltöltőChevrolet CorvetteCalifornia720SFCAsportkocsithot hatchHalid AvdagicNetflixpedálP1szelfielszabadultDevel SixteenMcDonaldsRobotruhafekvőrendőrGordiniszáguldásModel Ykoncepció Bugatti Veyronlehetetlensavdacia loganGTBtankoláss6044szénaRodasvillámteddyjubileumFord MondeotérképAirscarfnyirfasFrank SinatraDronekhanamotorgyalogsofőrF3tűzcsapArany KormánykeréktahóHong KongreggeliStepwaysávváltásvizes útjégesőijesztgetésmagabiztosságszerződésWRX STIletartóztatásDefenderbátorErzsébetrajzátépítéshójáróTechnicMercedes G-osztálysikerdonutkályhanyomtatásféktesztXC40BMW 4-es sorozatsebességmérésJannarellyszörnyetegbmeutatóRubens Barrichellojason stathamAdria CenniScalaVolkswagen PoloSuperfastdróngyalogosISISsárgaDetroiti AutószalonVolvo S90Gódor BarnaspecialGT4Ferrari F40 LM BarchettaOtt TanakpokolmázlihuligánokMarius AasenKonamotorosrendőrelektromos töltőBZSiennaRange Rover SportTransformersSesto Elementojávorszarvas-tesztViper SRTBrazil Nagydíjbillencseletkromos autóSentryDavid HasselhoffPolestarMitsubishi OutlanerYeongamakkumulátorDucatiBentley Continental Flying SpurugrásD3 Groupegyterű autóBJVIPspeedszarvasBertha Benzbarn findüldözéscars coffeaudi q3diszkóBarbietragédiaMaserati QuatroporteerősLMSLaFerrari ApertaFiat 500leszállásSuperbikekonföderációs zászlólistaDodge DartCountrymanomlásDwayne JohnsonAll-Terrainjövő közlekedéseLand Rover DefenderPosrcheValhallaMcFlyösszefogásrajtMANAero 8tévékupébénaBoxsterKadjarbörtönSportsCiprusösszehasonlítóFord RangerCsillagtúraGiuliarablásGuerlainadatokluxus buszAriel AtomHyundaiAveovolkswagen boraLandwindErwin WurmspeakerMercedes-Maybach911 GT3 RSroncstelepHockenheimrali-európabajnokságSAS IrisROALToyota SuprajelölésV8 SupercarYas Marina Circuitgyilkossági kísérletautótesztdagályterepjárónyári gumiUPSChryslerbrudergiccsEasytronciMarconiford kabenzinkútjátékautóAlpinaösszehasonlító-tesztAlpina B7csodaHammanm1raF40Novitecgödörelektromos sportkocsiTestarossatilos parkolásKia Forte KoupévértékelőFiat TipoNissan AltimateNissan Skyline R33Toyota HiluxKeszthelyi VivienItaldesignShelby Daytona Couperendőrautómikrofongyőri Audi-gyárvisszapillantócsalásIndy500LevanteolajcserevonulásfejszeünnepiKlausz KristófnapelemLMP-1GT 4IndiatanulmnányF1armageddonVATHTomini ClassicsFerrarilopós autóModel SrakományfalsefalseSuzuki SwiftSuzuki VitaradarázsMaybachPumaTSARAVisionHunGarianVályiUTVBMW X6autótolvajelszabadult járműlefoglalt autókbérléspoénpolo r wrcluxusautóMiataGRpáncélozottkijelzőspeciálislimitáltMercedes EVO 2Lancer EVOSuperleggera VolantesnowboardSlovakia RingkörnyezetvédelemDC ShoesR2őrületsztoriSmart ForFourRenault CliomúzeumValenNicolas CageBMW E30 M3húzásMercedes SLSteherautóközlekedési lámpapullmannJohn Cenalakókocsi46virtuálisBYDZ06TwingoautósportForza HorizonléghajtásmenekülactrosRX-8vezetésYpres-ralikukásautóGladiatorF12szerencsenémet sportkocsiDB9renault talismanCorvette Z06Tada TecujaLykancsomagKAMAZRTRCarlexsorompópanoráma tetőPuskádi JánosRon DennisJensenLiberty WalkATSsín24 órás versenyForza MotorsportAntonin TlustakTitan XDSvéd raliAssetto CorsaWTCRVlagyimirMercedes-Benz A-osztálydriftrészegelektromotortörvényGrandland Xtolvaji3 REXG63 AMGelőzésFerrari FXXStellaLykan Hypersportautómentésszörflefullad3008Guerlain ChicheritConceptVFTSfogászatrobbanSubaruBMW M2tanulmányhelikopteröregJeep Wrangleraudio6x6víz275Roushjapán piacJapán Nagydíjfűnyírójarri-matti latvaladudaharcfoghúzásKia SoulBlazerUH-1túraautó világbajnokságAmerikai NagydíjmegsemmisítésAEC RoutemasterHongkongsütiszínekelaludtritkaságelbocsájtáswiesmannolcsó márkaTouristenquadsebastien ogierSeltosstatisztikagázszivárgásInfiniti M30dERCFord FiestaHoonigansyellowstonekubaRosbergFerrari CaliforniaboxerIrmscherVaughn GittintűzoltóságamerikaFiat 124 SpidervészfékEurosportkarcGTABruno Spenglermercedes-benz s-osztályhumottüntetés2013Honda eBelgiumAusztriaAudi A6Chevrolet Camaro Z/28távirányítósNissan MaximaAlpina B12E63 SA5biztonságtechnikaSmart CabriotalálkozóFiat 500LborzTouaregNorvégiaMexikódaruThe Mint 400NimródSilverstoneGyulaSupermanGoProT-RocelnökGLESebastian VettelAlpina B3MakitaAudi A3közútlökhárítódashcamstoplelepleződésWalmartBlack BeartaplóRollsCitroen C4 PicassobetonkeverőRSROne:1Watkins Glenjövőképgumorland rover discoverySata-ralielnöki ügyLa TomatinavasútAddArmorWolfsburgford c-maxarab autóRLand RoverNYPDLamborghini Veneno Roadsterx7HollandiaplázavonatIATlimbóbalhéMarine Editionbaleset tengelytoyota versoAston Martin VulcanszlalomBrazíliaszámozásDoritoseszméletlenUSA NagydíjTFSIA-osztályF2Audi RS6ForzaMikkelsenfamurvaSuper TrofeoM6MalajziaHofmannC8Peugeot 308toyota 2000 gtW Motorscsúszós útTacomaAnton Yelchinturán frigyesLance StrollszondaategoTigristúraautóhaszonjárműe-NiroE30Mitsubishi LancerKiaszékszemBMW 1Jorge LorenzosebességAWDstop táblaBill GatesszirénaColins CrestdugóKia PicantoJCWrottweilerUltraRSQ E-TronhomokviharszállítmányfeltörésM Performancebiztonsági övAudi TT CupEtnalincseléselső vásárlóSvájccitroen c-xrTrustAirbus500BMW 8ládaderbiCanepatengerChicagotrident iceniBentaygaBMW 2 Active TourerJedlik Ányos KlaszterGin3-asmentőakciólábbal vezetSolbergSuzuki Samurairongálás992roncsderbilexus rccsempészetJeep CherokeePorsche 911 GT3lángoldoppingterelésdízel motorZafiralaptimeDelta HF IntegraleconvertibleAurusAlfa 4ChangfalfelfutóKevin AbbringFord F150egzotikus autóQorose-GolfversenygumistábEVOCross ConceptChristiano RonaldoSciroccomanőverGenesis G90Marcello Lottifilmes autóvasúti átjárószaltóelsőoposszumgyereküléssmokemárkákRed Bull RacingA110Sport SVRunboxingzsúfoltsággyúrásDevelAbu Dhabi NagydíjLa Voiture NoireWald InternationalAudi R8Miami VicearanyhőségHondaextra 300skoda 120licitbűncselekményÍrországIncmosásVelarGhostNissan rekordsült krumpligyorsasági motorbombaSWautókereskedésWankel motorbénázásillegálJumpygurulLotus SUVmotorossylviapályahernyótalpőzofficialRimacnapenergiaJurassic ParkmodernBMW 7megszorításJames MayreflexNikolaZacariaközlekedésarabInfernoi30 Wagonhard topteszthatótávautó lopásrandifelvásárlásFicza FerencTorsten Müller-ÖtvösleleplezésMick SchumacherShelbysportszerűtlencsomagszállításkrosszmotorfegyveresekVorsteinerWintercontactkombájnbaja 500kapszulatorlaszChironjames bondégő autópattogatott kukoricapalettaRallyPokemon Goangol autótrélerFerrari 599 GTO

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.