keresés eredménye

Skoda

Hírek

Gazdag motorpalettát hozott az új Skoda SUV

A Skoda nem sokkal a Kodiaq bemutatása után tovább bővítette az SUV palettáját. Most egy kompakt variáns, a Karoq mutatkozott be takarékos és erős kivitelben egyaránt.

cimkék: Skoda / SUV / Karoq

Megújult a Skoda Rapid

Csinosodott és okosabb is lett a Skoda Octavia kistestvére, a Rapid. Most már az egyliteres turbós motorral is kérhető.

cimkék: Skoda / Rapid

Genfi Autószalon 2017: Skoda

A Skoda Genfben mutatta be a legújabb családtagnak számító Kodiaq terepes változatát. Továbbá nem elhanyagolható, hogy minden idők legerősebb Octaviája is itt debütált.

cimkék: Skoda / Genfi Autószalon / Kodiaq

Most lett teljes az Octavia frissítés

Az alap változat és az RS után az emelt hasmagasságú Octavia Scout is megkapta a frissítést. Most már DSG váltóval is kérhető a 2 literes gázolajos aggregát.

cimkék: Skoda / Scout

Jöhet a sportos Skoda Superb

A Skoda Octavia RS kapcsán tartott sajtótájékoztatón hangzott el, hogy a márka már azt sem zárja ki, hogy lesz a Superb kapcsán is teljesítmény orientált változat.

cimkék: Skoda

Osztott fényszórót kapott a Skoda Octavia

A Skoda egy ráncfelvarrásban részesítette az Octaviát. Alaposan megváltoztatták az autó orrát, a technikai tudását pedig tovább bővítették.

cimkék: Skoda / ráncfelvarrás

Bemutatkozott a Skoda nagy SUV-ja

A Skoda lerántotta a leplet a Kodiaq-ról, mely egy nagyméretű hétszemélyes SUV modell. Ötféle motor és háromféle váltó közül választhatunk.

cimkék: Skoda / Kodiaq

Amerika felé terjeszkedhet a Skoda

Ugyan hivatalos közleményt még nem adott ki a Skoda az amerikai piac felé nyitásról, de pár jel arra mutat, hogy nemsokára a tengerentúlon is megnyílnak az első szalonok.

cimkék: Skoda / USA

Háromhengeres motorral frissült az Octavia

A VW csoporton belül egyre több autó alkalmazza az 1 literes háromhengeres turbós motort. Most az Octavia palettájába építették be.

cimkék: Skoda / Skoda Octavia / TSI

Kodiaq névre hallgat majd az új Skoda SUV

Sok hónapja megy a találgatás arról, hogy milyen néven kerül majd a szalonokba az óriás Skoda SUV. A gyáriak egy ötletes képpel tettek pontot az ügy végére.

cimkék: Skoda / Kodiaq

Vezeték nélküli telefon töltőt kínál a Skoda

A Skoda Octavia és a Superb is rendelhető lesz nemsokára vezeték nélküli telefon töltő rendszerrel. Majdnem minden telefon típust támogat a megoldás.

cimkék: Skoda / töltő

Új SUV modellt fejleszt a Skoda

Genfben megmutatja a Skoda a legújabb SUV tanulmányát, ám jövőre már a széria változat várható belőle. Nagy helykínálat és divatos forma jellemzi majd.

cimkék: Skoda / SUV / Kodiak

Mindenre gondol a Skoda

A Skoda új rendelhető kiegészítőket mutatott be az autóihoz. Nem a mindennapi kínálatról van szó. Kutyások és áruszállítók előnyben.

cimkék: Skoda / kutya / kiegészítő

Jön a terepruhás Skoda Rapid

Egy emelt hasmagasságú változattal bővül a Skoda Rapid paletta. Azért kemény terepezésre senki ne számítson.

cimkék: Skoda / Scoutline

Veteránkorú Skodát 800 ezerért?

Ez a piros 120-as Mlada Boleslavban készült, vigyáztak rá, fényezése, utastere egyformán gyári, mégsem ezért kérik meg az árát. Ilyen 1:10-es modellből alighanem ez az egy darab létezik.

cimkék: Skoda / veterán / skoda 120

A főnök új kedvence megérkezett Itt az új Skoda Superb

A harmadik generációs Skoda Superb végleg kibújt a VW Passat árnyékából. Szerencsére a formaterve is teljesen rendben van, igazán komoly német szedánt sikerült összehozniuk.

cimkék: Skoda / skoda superb / cseh autó / német autó / limuzin / szedán

Sötétben bujkál az igazgatók álma Készülődik az új Skoda Superb

A luxus Skoda legújabb generációjára a legtöbb cégvezető nyálcsorgatva vár, már nem is kell túl sokáig. Megérkeztek az első beharangozó fotók, egész ígéretesnek tűnik.

cimkék: Skoda / limuzin / cseh autó / német autó / skoda superb

Skoda múzeumtúra a fotelből

Mindig tud újat mutatni a Google térkép. Az utcák után már egyes múzeumokba is beleshetünk, most a csehországi Skoda gyűjtemény került sorra.

cimkék: veterán / Skoda / Skoda múzeum / Google / térkép / cseh autó

Dekoráld fotóval a Skodádat!

Aranyos kiegészítőt készített a Skoda legújabb modelljéhez, a Fabiához. Lehet több gyártónál is izgalmas dekoráló matricákat kapni az új kocsikhoz, de ez sokkal személyesebb.

cimkék: Skoda / cseh autó / német autó / Skoda Fabia

Még egy ilyen Skodát nem találsz! Mond valamit a 996 Supersport név?

Tudtad, hogy létezett Skoda versenyautó? Most nem a raliról beszélünk, hanem a pályaversenyekről és egy szivar Skodáról. Csodás darab!

cimkék: Skoda / cseh autó / versenyautó / forma-1

Egy szavunk sem lehet a Fabiára Párizsi Autószalon: Skoda újdonságok

Elkészült a Skoda Fabia régen várt, harmadik generációja. A Párizsi Autószalon standjára egyből két kivitelt is hoztak belőle a csehek, nagyon sokféle összeállításban.

cimkék: Skoda / Skoda Fabia / kombi / cseh autó / német autó / Párizsi Autószalon

Befutott a puttonyos Fabia

Nem is kellett sokat várni az új Fabia kombi változatára! Nagyobb a csomagtér az elődénél és kívülről is sokkal komolyabb. Hasonló, mégis sikerült távol tartani a Rapidtól.

cimkék: Skoda / cseh autó / családi autó / kombi / német autó / Skoda Fabia

Megérkezett az új Skoda Fabia Ugyanolyan, mint a Rapid

Egy sor rejtélyes részletfotó után a Skoda végre leleplezte a Fabia legújabb változatát. A kisautó tökéletesen passzol a kínálatba, emellett egy új kis dízelmotort is hoz magával.

cimkék: Volkswagen / Skoda / cseh autó / kisautó / német autó / bemutató

Beáll a sorba az új Skoda Superb

A jelenlegi Superb nemrég esett át egy ráncfelvarráson, az újról viszont már érkeznek is az első részletek. Veszíteni fog egyéniségéből, de nagy összegben fogadnánk rá, hogy népszerű lesz.

cimkék: Volkswagen / Skoda / limuzin / cseh autó

Mégis kell a Skodának a szoci múlt

A Skoda sokáig jótékonyan hallgatott a farmotoros évtizedekről, most mégis a 40 éves 130 RS-sel kampányol. Bár új kupét nem terveznek, a klasszikus versenyautó ma is mutatós.

cimkék: veterán / kupé / sportautó / német autó / cseh autó / Skoda Octavia / Skoda

Skalpolták a Skoda miniautóját

A jövőheti Wörthersee találkozóra készülnek a Skodánál is, elkészítették saját tömegcsalogató látványosságukat, náluk a legkisebb autót tették a fűrész alá.

cimkék: wörthersee / kisautó / tanulmány / Skoda

Komolyabb lesz az új Skoda Fabia

Tesztelés közben kapták le a Skoda kisautóját, sokat még nem tudni róla, de a dizájn mindenesetre jól látható az álcázott modellen.

cimkék: Skoda / kémfotó

Vadított Octavia RS érkezik

Már most is elég jó szórakozás az RS a maga 220 lóerejével, jövőre viszont ünnepel a gyártó, a Skoda híres raliautója 40 éves lesz, ennek örömére erősítenek.

cimkék: rali / Skoda / sport

11 millió autó a nagy Skoda-gyárból

Szép, kerek számhoz érkezett a Skoda, eddig összesen 11 millió autó gördült le a Mladá Boleslavban működő gyár szerelőszalagjairól. Az üzemben jelenleg a márka hat modellje készül.

cimkék: Skoda / cseh autó

Jövőre indul a nagy Skoda-SUV gyártása

Eddig is volt szabadidő-autója a Skodának, de a Yetinél jóval komolyabb modellt is piacra dob a cseh márka. A méretben a Tiguant idéző Snowman gyártása jövő év végén kezdődhet.

cimkék: szabadidő-autó / Skoda / SUV

Ez nem is Skoda, hanem egy Audi Skoda VisionC Genfben

Mivel tud még több vevőt fogni a Skoda? Ha olyan autókat készít, amelyek Audinak néznek ki. Valami ilyesmi lehetett az apropója a Genfben debütáló VisionC tanulmánynak.

cimkék: Skoda / tanulmányautó / cseh autó / Genf

Földgázzal is megy az Octavia Itt az G-Tec változat

A Citigo után elkészült a Skoda második földgázhajtású modellje, naná, hogy a népszerű Octaviából. A CNG-s változat a G-Tec nevet kapta, start-stop rendszer és fékenergia-visszanyerő is jár hozzá.

cimkék: Skoda / Skoda Octavia / Genf

VisionC, az első igazán izgalmas Octavia

Ki mondta, hogy egy Skoda Octavia csak unalmas cégautó lehet? Na jó, eddig mindenki. De a Skoda már próbál rácáfolni.

cimkék: Skoda / Skoda Octavia / kupé / Genf / cseh autó

Jön az új Skoda Fabia Premier Genfben

A Skoda lecseréli a Fabiát, a kisautó alá is betolják az MQB platformot. Most először rövidített változatban.

cimkék: Skoda / Genfi Autószalon / kisautó / cseh autó

Elveszítheti dupla ajtaját a Superb

A legnagyobb Skoda utódját is nagyra tervezik, de lemondanak a trükkös hátsó ajtóról. Mostantól a gazdaságos megoldásokra koncentrálnak.

cimkék: Skoda / skoda superb / német autó

Spéci Fabia Angliának

1000 darabos limitált szériás Fabia készül kimondottan Angliának kétféle fényezéssel és motorral. Alap a szatelites navigáció és a fekete tető.

cimkék: Skoda / Skoda Fabia

Sportruhás városlakó

Sportcsomagot kapott a Skoda kínálat legkisebbje. A teljesítmény maradt, csupán a stílus és a külcsín változott. Egyelőre csak az angolok kapnak belőle.

cimkék: Skoda / Skoda Citigo

Hivatalosan is bemutatkozott az új Octavia

Felsőbb kategóriába lépett a Skoda legismertebb modellje, mely mostantól a Ford Mondeo és a VW Passat piaci részesedéséből szeretne magának egy jókora részt.

cimkék: Skoda / Skoda Octavia

Az új Octavia kombi változata is lebukott

Chile egyik városában sikerült lencsevégre kapni a Skoda Octavia új kombi változatát, melynek a hivatalos leleplezése a jövő év folyamán várható.

cimkék: Skoda / Skoda Octavia / kombi / kémfotó

Már készül az új Octavia

Egészen minimális álcázással sikerült levideózni az Octavia következő generációját, ami egyértelműen szakít az előd hagyományaival.

cimkék: Skoda Octavia / cseh autó / Skoda
TESZTEK

Veteránkorú Skodát 800 ezerért?

Ez a piros 120-as Mlada Boleslavban készült, vigyáztak rá, fényezése, utastere is gyári, mégsem ezért kérik meg az árát. Ilyen 1:10-es modellből alighanem ez az egy darab létezik.

cimkék: Skoda / skoda 120 / veterán

Genfi kedvenceink – Skoda Superb Mindig van feljebb

Élete aktuális főművét leplezte le Genfben a Skoda. A harmadik generációs Superb nem csak tágasabb és okosabb, szebb is, mint valaha. Végre megadták a császárnak, ami a császáré!

: Skoda / cseh autó / német autó / Genfi Autószalon / skoda superb

Törióra: 60 éves a Skoda 440 Miből lesz az Octavia?

Életét Spartakként kezdte, majd Octaviaként folytatta, hogy a farmotorosokat is túlélje, végül a nevét a jövő bestsellerének adja át. Egy régi világ családi Skodáját ünnepeljük!

cimkék: Skoda / Skoda Octavia / kombi

Top 10 bizarr lépcsőshátú

Szedánt tervezni nagy kihívás, sokan bele is buknak. Akkor meg minek erőltetik? Mert a világ nagyobbik részén egyet jelent az autóval. Béna négyajtósok a Föld minden tájáról.

cimkék: orosz autó / francia autó / német autó / angol autó / szedán / Citroen / Peugeot / Skoda / Suzuki / Renault / Seat / BMW / Lada

Pólót cserélt a Fabia Skoda Fabia-bemutató

Amekkora dobás volt az első Fabia, akkora ciki lett a második, sokan csak csukott szemmel voltak hajlandóak beleülni. A harmadik megint menő, különben megint egy VW Polo.

cimkék: Skoda / cseh autó / kisautó / német autó / Skoda Fabia / bemutató

Top 10 ártalmatlan hátsókerekes

Most kapott jogsit a fiad és máris Steve McQueen-t akar játszani? Túl olcsó a BMW E36, és félsz, hogy több bogároldót locsol majd az oldalablakra, mint a szélvédőre? Van megoldás!

cimkék: kisautó / Subaru / Renault / Mitsubishi / Ford / Volkswagen / Fiat / Smart / Skoda / mercedes-benz / youngtimer / veterán

Törióra: 30 éves a Skoda Rapid A szegény ember Porschéja

Kupét gyártani a szocializmusban egyenlő volt a kikacsintással nyugat felé. A Skoda mindent meg is tett, hogy a Rapid bevágódjon az exportpiacokon, mint olcsó Porsche-pótló.

cimkék: Skoda / kupé / sportautó / veterán

Yeti vagyok, és ez itt a Jackass! Skoda 4x4-menetpróba (2014)

Olyan domboldalakról ereszkedtünk le - rábízva magunkat a technikára - ahova ép ésszel nem merészkednénk. A Yetinek meg se kottyant, és van ott más is, ahonnan ez jött.

cimkék: Skoda / Skoda Octavia / cseh autó / SUV / kombi / német autó / skoda superb

Nagy az érdeklődés Azori-szigetek iránt

56 versenyző csapat adta le a nevezését a soron következő ERC futamra, amelyet az Azori-szigeteken bonyolítanak le, és amely már az idei ötödik versenye lesz a bajnokságnak.

cimkék: ERC / Rally / rali / Skoda

Törióra: 50 éves a Skoda 1000 MB Valutaváltó

Modern autóval lépett be a Skoda a hatvanas évekbe. A nagy múltú gyár első és egyben legjobb farmotorosa akkoriban hasonlóan jó vétel volt, mint német származású utódai.

cimkék: Skoda / veterán

Idén is sportosodik az autókínálat II. 2014 újdonságai II.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: mercedes-benz / Toyota / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Lexus / Skoda / Volvo / Ford / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini

Idén is sportosodik az autókínálat I. 2014 újdonságai I.

Idén is tucatnyi új autó kerül piacra. Összegyűjtöttük az év első felében várható modelleket, elmondjuk, melyikre várunk és melyiknek kívánunk sok szerencsét.

cimkék: Ford / Jaguar / Subaru / Seat / Citroen / Audi / Honda / Kia / Mitsubishi / Mazda / Toyota / Lexus / Skoda / BMW / Porsche / Nissan / Peugeot / Opel / Renault / Volkswagen / Mini / Volvo / mercedes-benz

Skoda Rali Program 2013 Hanninen biztosan távozik

A mai napon a Skoda Motorsport is nyilvánosságra hozta, hogy hol és mivel láthatjuk a gyári versenyzőket 2013-ban. A gyártó legeredményesebb versenyzője biztosan elhagyja a csapatot.

cimkék: Skoda / rali / wrc / Rali EB
videók

Tetőről lecsúszó jeges hó töri meg a Skodát

Megérkeztél, leparkoltál a kocsival, már biztos, hogy nem érhet semmi baj. Ne hidd ezt! A videóban szereplő orosz rendszámos Skodát például megérkezés után egy nagyobb darab jégtömb zúzza be elég szépen.

cimkék: Skoda / orosz közlekedés / jég

Alaposan felöklelték a Skodát

Ugyan a piros Volkswagen szemmel láthatóan nagy sebességgel érkezett meg a kereszteződésbe, a legnagyobb hibát mégis az elsőbbséget meg nem adó Skodás követte el.

cimkék: baleset / Volkswagen / Skoda

Nem kegyelmez a kocsinak az elefánt

A cirkuszi elefántok legalább annyira tudnak brutálisak lenni, mint a vadon élő társaik. Ez esetben például szegény Skodának esélye sem volt.

cimkék: baleset / Skoda / támadás / elefánt
címke felhőJensenJedlik Ányos KlasztertalálkozóFormulalopottlánykérésDusterVolkswagen GolfBMW E30 M3telepbaleset tengelyládaderbikalapácsYouabian PumaJames Maygyerek autóPanamera Sport TurismotaxiSemaferrari 458 italiaBMW 8BMW X4zsenialitásállatautótolvajparasztMcFlyCX-5Opel GTvisszapillantófüves cigiDaniel RicciardokivetítőversenypályaPro Ceedégő autóHyundai i30kombiparkolóRadicalwiesmannS10Audi S5BatmanEurópa NagydíjPokemon Gosüllyedésautó lopásjövőképvideógörkorcsolyafelelőtlenrajzPace CarBeppo HarrachMáltaSaabspeedzoneLotus SUVJaguar XKR-SRali du ValaisbuszAndy PriaulxApolloDucatoRoad Americafurcsa jármű3DMaserati LevanteMcLaren P1Év autójatilalomjames bondsorskínakézikönyvPeugeot 207szemmozgásGeelyCrosslanddudeAudi TT-RSAero 8börtönangol közlekedésx7BambooGT4Tata NanoGuerlain ChicheritEngstlerfokozatcrash testkukásautóLaguna SecaPontiacBob LutzCitroen DS3Audi A8 L ExtendedNorvégiamarketingBMW 6havazásBob BellTargamárkákmoziKuala LumpurMcDonaldsMasterAudi A2Kimi Raikkonencars and coffeváltócsaláspermetezésBrilliancemercedes-benz mlcNordschleifepénzszállítódacia sanderoSpirit Of Ecstasyszemetelésnői vezetőlada samaraGoodwood Festival of SpeedpassatV8 SupercarvadnyugatPorsche 993ChelseaSzlovéniaSebringCayman SSuper SportPosaidonCross Conceptbringásyoungtimertávirányítós autófestékigazoltatáskályhakörnyezetvédelemGT-86ÍrországMercedes VitoNissan Skyline R33fisker surfVeyrondarálószállításViperautópiacünnepi modellInsanityGLBTokiói Autószalonlefulladkormányrekordvillámlásszlalomromán közlekedéspostásLevanteNasser Al-Attiyahspanyol autóCitroen DS5Dodgeporral oltóToyota HiluxbemutatókiállításTim Gáborwalter röhrlAston Martin Rapide SInfinititörvényVW GolfHill ClimbNovitecSUVürülékproblémapremierGRMNvasúti átjáróamerikaGhymkhanarolls-royce phantomAMG GTjaguar f-typekereszteződésGMCjógabővítésX2Vida JaniviccChicagoAyrton SennaF150homokviharsvédManor MarussianyereményjátékIrmscher InspirogőzSRT Viper458 ItaliaWill StevensMercedes G-osztálySebastian VettelbolondkaszkadőrkirálynőARTsmokeFanatecbakancslistaAlfa Romeogyújtogatástelefonforró vízpókyotrükközéscsattogástridentMotorsvontatásTrustskoda 120porsche 959sárgaTrophy Trucki5Red Bull RacingKharitoninDavid Brownmercedes-benz c-osztálywellnesscsempészetXJcars coffevilágrekordRenault TrafficDaniel SordoDodge Dartvillanyautóvolkswagen golf sportsvanChevrolet ImpalaOlivier PanisegyedibicajForma-1 Bahreini NagydíjpapDokkerSebastian LoebKodiaqMercedes CLK AMG Black SeriesbeszakadtretroPikes PeakFiesta WRCajtóvonatRMitsubishi Lancerelszabadult járműford s-maxChevelleőrületreakcióspraykrosszmotorBessenyey ZoltánkamikazeFinal FantasyhulladékgazdálkodásMitsubishi G43008szerencsekisfilmMaybachtévéBentley Continental Flying SpurrobbanástáskaHummer H1találmánylicitterepezésIndysorozatmanővercitroen c-xrBuickLexus LF-SAFerrari F40 LM Barchettacrashautmoatajeges útrossz útHarley-DavidsonvandalizmuscigiVeszprémépítkezésverésSkoda Octaviaskoda superbjó emberSuzuki VitaraSamsungDevel SixteenCorvetteamazonszimulátorleleplezéstrélerLamborghini MurcielagopápahűtésFlameWTCRQ6GumpertmacskaForza MotorsportMikkelsen570SelsőraktárlasszóvírusFerrari 599 GTOe-tronleállásedukációPorscheHillclimbOslokupétűzoltóFerrari CaliforniaLand Rover DefenderSuzuki AuthenticsBruno SpenglerszaltóTOP10olasz autóFord RangerhomokdemonstrációSierraFerrari 599 GTBAlpina B7TipokazahtűzcsapE63 SékszerTacomakergetőzésrenault talismanültetésCsehországRenault ClioPolestarelszabadultMini PacemanrugóSTiUSA NagydíjszingapúrLadatesla model xdízel botrányAfrikaPistaRally CupChryslerrx8festésbéreltreggeliháborúhajósunyicsúszászebraTigrisGiuliaSpielbergLancerLamborghiniparkolásDwayne JohnsonmásolásAustinsütiszörnybesirtunkNeonHayden PaddonszállítmányNémet túraautó bajnokságmonte carlo raliverekedésI-PaceSuzuki KizashiSRTroncsderbi34 órás versenyBYDTerraGlobal Vehicle Trustmobil60Kia NiroToyota GT86motorNew JerseySecuritybunkerMaserati GranTurismotragédiaroncstelepenzo ferrariKrózser MenyhértMazda3Peugeot 308hangprojektorbombaVolvo modellelsüllyeddaewooReal MadridmobilitásfekvőrendőrCupraMercedes-Benz CLAsvéd piacDB9szelektív hulladékRat RodkereskedőHyundaifuvarHungaroringM4 GTSRosbergKugaGenesis G90német sportkocsiVorsteinerVolvokéselésSCCbiztonsági övScoutvákuumVelociraptorCountrymanHiluxTouaregkabrióGarázs TVamerikai humorlegóJurassic Parkaroma45QVMonzaWolfsburgDragGuinness rekordvészfékNissan SentraBMW I8volkswagen eco upford kaDC ShoesvillámPaul SwiftJaguar XFcitroen cxemissziós botrányJCWSebatien LoebkedvezménynézőkNASAMcLaren 12c6x6önvezető rendszerSt. James EditionturánAventadorLotus F1digital lightlopós autóCitroen C3szerkezetMaserati Quatroportetrollkereslet csökkenéshídFiat Pandarali-európabajnokságtáncmedvelimitált szériaúj generációtoyota 2000 gthajléktalan458CaymanAbu-DhabiautópályaschumacherFerrarikötélhúzáskínai autóAudi A3Abu Dhabi NagydíjMichael SchumacherBTCCgyárAston MartinQorosvisszahívásSnowkhanaT-Rocteherautókazárparkoló asszisztensHonda 2&4chrysler 200iphoneamerikai autósárga zászlórobbankilökésMercedes S-osztálylada 4x4Lamborghini DiablobevásárlásKia PicantoFerrari LaFerrariMonsterAutopilotToyota Yaris RSm5pro-tourerRedvezeték nélküli töltésbunyóFernando Alonsovolkswagen jettacaddykilencsebességes automta váltóSherpTAG Motorsportpiros lámpasütiRWDDRIVE PILOTJeep WranglerátverésegykerekezésTieSport SVRUberminiszterelnökborulásátadásneuvilleBMW 6-os sorozatkátrányOpel Adam RallygyáriTakataFerrari F12 BerlinettabiztonságMonacói NagydíjÉv Autója 2017balszerencsehőkameraOpel MagyarországrablásDevelSan DiegoRenault Clio TrophyátépítésLa TomatinaChicheritAIDSsínVFTSbátorhard topmólóidiótaPeopleMatthew CampbellrészedgumorLexusszenzációSeatTrans AMDelta HF IntegraleKínai NagydíjgumiégetésDemonMagnus WalkerKovács ÁgitesztelnökfelfutóVolkswagen EosvillamosDan Bilzerian500eFordgokartNascartörésSLS AMG275raliZR1Belga NagydíjMoszkvaChevrolet CamaroLukács Kornélmercedes-benz s-osztályhosszútávú autóversenyVenom F5vízA5brutál esésland rover discovery sportChevrolet Captivaharcösszehasonlító-tesztFerrari FXXjet-skitüntetésSixtMitsubishiDavid HasselhoffOPCsikervakvezető kutyaszékfékBrazil Nagydíj2013Skoda Octavia RSQatargyújtogatóFuriousnyári gumikarbonVolkswagen Touaregranditörök közelkedésHollywoodfelvonulásHyundai ix20angol motorArany KormánykerékfelúszásML63 AMGWald Internationalhelikopternyirfasszabadidő-autóForma-EMaláj NagydíjI8historicmorganUltrakatonahaszonjárműChevroletM8Pur BlancAudi R8richard hammondhangvezérlésChuck NorrisSlovakia RingMartn ProkopbrutálisPeugeot 206Jeepgyorsasági motorRallyeMitsubishi OutlanerrobogóFicza Ferencféktesztlábbal vezetDaytonaszilvszter raliDodge ChargerMagyar NagydíjGázosításFord Racingkémfotócsaládi autólistaautóútNissan AlmeraközelPiercarlo GhinzaniStepwayrobbantásmegsemmisítésvideó válogatásidőmérő edzésfutárGLEBreitlingBreitling Jet TeamgyorsaságiJanner rallyrendőrwcillegálijesztésfrontáldudaingaapokalipszisContinentalMarvelminigunGyulay ZsoltmodellfrissítéstuningIsuzuOpel Adamsertésnyújtott karosszériaMcarenM PerformanceSpecialeHummerMercedes C-osztályTallinHuayraMazda CX-9ingyen autókonzolBaleMercedes-Benz G-osztályirodabölény918 SpyderJumpytéli gumijávorszarvas-tesztillegális versenyIATGeneral Leevasúti átkelőSinsheimford thunderbirdchevrolet cruzeSolbergFRTWOFACEPiquetFittipaldigyúrásbentley continental gtprémiumautóidősbuffierpeugeot 208 gtiM6AlpinaFord F-150szállítóDacia Logan MCVTobias Moersmajdnem balesetélményautózásNissan JukeErzsébet királynőlancia deltasúlyelosztásRimacbunkóQoros GQ3MikulásKOERURolls-Royce Wraith CoupeAdria Cennilancia fulviaKia SoulfaVRAudi RS6Miami ViceÉsztországreklámMagyarországbejelentéslazaüldözés488Alfa RomoeösszefogásSzilveszter rallyA120nissan navarajátékkonzolWWEPhaetonmeganeSuperleggeraFormula 3John Cooper WorksráncfelvarrásSilverstoneMarcus GronholmborulstretchgyászhírMike TroutSubaruAlfa 4Caudi a4Honda JazzbikaLPBMW 2-es sorozatRallyvicces videósztorikiegészítőFord Mustangkárosanyaghaláloskarcaudiohalálos irambanfailSupermanMad MaxChevrolet VoltlakókocsiHUVX5Mneed for speedarmageddonhanninenhegyctstúlméretestámadástanulmányautóTataBMWTwingoG650Toyota TundraDél-AmerikaHoldengarazs.tvGT 4Olssonbúcsúrally du VARVin DieselnyíltnapPeugeotTesla Model 3Marine EditionhibadashcambalesetekBrazíliafelfüggesztésMarchionneköztisztaságKatarhangszélvédőmosócustom carkólabiztosításTolemanBMW X6facebookAnniversaryeletkromos autóTaco BellRX-VISIONsubaru wrx stifelahegyreGordinirendszámJannarellytilosban parkolásHoonigansdragstersípályaszelfilebukáspieter tsienLapraszerelt autóRenaultV12gyorsasági obKovács TamásrobotPepsimini coopernapenergiaműszerfalfiat. fiat 500black fridayszarvasconvertibleEF7lezárásSvédországugrásPekingi AutószalonjwrclövöldözésbioüzemanyagKazahsztánrágcsálóDronekhanamotorháztetőLodgylövésidőjárásKiaCayman GTSColin McRaekardiológiajégautóBoxstermatt fényezéscadillac devilleLiberty WalkrongálásShelbyDacia DusterdrogBahraini NagydíjPakisztándefektorigamiDetroiti Autószalonforma-1letartóztatásbiztonsági rendszerbicikliútGLCtoyota versoGorillazscooterjubileumBMW M4 GTSHollandiaSuzuki SX4CompassWintercontactautosÉrdi TiborepilepsziaSigdsrallysportszerűtlenjátékautómúzeumTiguanCessnaTata ZicahumotbukásAsconaMercedes E-osztálylovaskocsikrosszbérautóAntonin TlustakVályitolásélőAusztrál Nagydíjintruktor720SfűnyíróADAC Deutschland rallykompakt autóAriel AtomJean AlesiNoodleAcura NSXhányásSubaru ForesterdrónTestarossacserbenhagyásmentősRali OBlincselésszenzorRobert KubicaAudi Prologue AvantSpykerfurgonönvezetőLancia ThemamotorosrendőrLada PriorapénzDB11robotautótartályAudi TTtilosszupersportkocsiföldcsuszamlásQoros 3Mercedes GLERufAudi SQ7jelzőoszlopXJ13akciógazdagToyota CorollaFiat 500x6A4ájulásutcai versenyNissan Skyline R34mercedes-benzLe Mansgázüzemű autóX-TrailreflexIrmscherHyundai Velosterinternetévfordulódarubaja 500üvegkárFIA GT3Elon MuskdriftfejszeesésPorsche PanameraNissan MicraautolivEurosol-Honda Civic Type-Ri30 WagonamerikaiBulldogalvásBlackporsche macanpickupNeymarVATHShanghaiszakadékImolaKoreai NagydíjorrszarvúCadillac ELRretroautóRomániaTDIP1Chevrolet Camaro Z/28rakománytélmentésVilágbajnokságfegyveresekborzközterület-fenntartásAppledűnetankolásszáguldásMick SchumacherCentenarioKadjarFCAHondashowU2napfénytetőVerstappenimprezaMercedes SLS AMGugratásgyűjteményatvKoncz GábortávolmaradástehénoroszországInfiniti M30dPriorszámozásbmw maasaicaColoradoLada Vestafrancia autóFiat 124 SpiderjelmezOpel AmperaRhys MillenBMW 5freighterrepülésLS 500hskylinespeakerOscherslebenYeongamelakadáshőségdonutturán frigyesPeugeot 208donington parkJaguar XFR-SritkaságelsőbbségJeanner rallyOpel CorsaZöld pokolcélgépsordoMiniquadskiRed BullterepOtt TanakkipufogóCaterpillarCsillagtúraOliver BlumemárkabukfencHammanfolyómentőakcióSata-raliZotyebakifelakadLykan Hypersportliepája-raliVolvo reklánmDefenderbalhékoreai autóWalterné Dancsó AdriennJaguar X-TypeLe Mans 24hLaFerrariMatteo MalucelliKia RiospanyolvásárláslépcsőHoonicorn44AlaszkaApertaautomata váltóHennessey Venom3D nyomatásmutatványMazda MiataWatkins GlenrinocéroszluxusautópisztolyszociautotalalkozopedálGenesisHonda PreludeautókiállításGigafactoryversenyautónissan nv200fiskerDTMBethelTCRcar pornAlpina B3ChallengeOstbergIncR8VenezuelakábítószerABTROALszigetMercedes EVO 2furcsaságBMW 5 GTGMC SierraRafael Nadalbabahibrid autóVolvo S90volkswagen t1betonkeverőBlack BearJerezgarazsOpelbestsellerVolkswagen Phaetonhot rodbessenyeydugólimitáltszakaszGymkhanaködPharrel WilliamssportLancer EVOSportsillatColins Crestlamborghini gallardoS90jégkaparó350zBMW X5F12reflekszpirosráfutásEric Boullierroncsriasztópezsgőbicilispoéntahókaszinókisautóorosz autóorosz tuningQ5karmaPókemberbiztonsági autóGörögországalkalmazásFerrari 355 S SpiderSpa FrancorchampsRolss-RoyceszörfelefántháromkerekűEgerAgeraXC60extra 300autósportHonda Civic Type-RMercedes-Maybachtechnológiasubaru wrxévnyitóolajcsereautóMadárCadillaccentenáriumszőnyegCrystal Hooksopel karllimuzinátnevezésköltözésDániakonföderációs zászlófeltörésmotogpGhibliS600Skoda FabiaDaimlerszekérmelegedésautóbemutatótraktorSVR8 SpiderHyundai Genesisbentley mulsanneMclaren 570SYpres-raliUPSsugárhajtásúPlútói3Mercedes A-osztályPuskádi JánoskézifékAudi RS3Spongya BobpusztításMercedes-Benz M-osztály812halottaskocsigázolásKarinaújjáépültágyFedExRenault Twingogyőri Audi-gyárautó eladáslízingsofőrös autómarkolócsajokoffroadBajagreenlinePorsche BoxterVolvo S70 RPorsche 911 RForma-2UAZablaktörlőForma-1 Spanyol NagydíjRon DennisrönktulajdonosalagútsólyomkráterhackelésJaguar XFRCreweleopardPaul di RestafociSabine SchmitzlisztanimációstúraautóLada 2104tűzoltóságkanadarepülőDakarcsehnavigátorIRCford c-maxMount EverestUH-1gyerekMarbellaKTM X-Bowgarázsajtóbolygódugattyús motorRenault RSBen Affleckland rover discoveryNissan NV 200lánysylvialexus nxelszállításoszlopbefutóGrand DusterijedtségszimulálásrepülkonvojJon OlssonLada NivaNissan 370zautomatikaProteamoroszDisneyMP4-12CRapidESennaGoProamerikai közlekedésmexikói autóBútor Robiittasarab közlekedésszolnokAlex ZanardiAlain Menufilmes autókkamionsofőrfoghúzásYas Marina CircuitLamborghini Veneno RoadsterCorvette Z06Micrarolls-royce wraithvégső állomáslufthansaOpel KadettKia CeedEliaTFSIarabEmilyzeneLas VegasMitshubishicélkínai közlekedésRange RoverForza 7RinspeedOne:1Magyar Termék NagydíjFocusprojektorbuszmegállóPCtitanlimbórajzfilmalternatív üzemanyagLandauletDodge ChallengerrakétaPauSkoda Citigobaseballszoknyade tomaso panteraversenyKeszthelyi Viviencobra 11savérintőkijelzőSAS IrisTechartgyorsításlaptimeGMC YukonszabálysértésHenessey Venom GTtesthulladékgyűjtésbillencsterrorEMCbalesetmegelőzésEclipseTom ChiltonkápolnaRoad RoverBJ BaldwinVolkswagen Up!akadályszállodafelniSeat IbizaördögszekérplatformLykanBentley FalconFord F150autós jövőjégesőáldásjavításBMW 4-es sorozatmesefigurákelmebetegolajemberségkoppintásM550dDCIndyCarCoca-ColatemetkezésWorld Series by RenaultboxtankKAMAZSuzuki Swiftittas vezető30 évszabálytalankodásMercedes-Benz SLSkezdőelőjegyzéstrezorSesto ElementoNissan MaximaPárizsi Autószalonvetődésangol autó46csomagszállításszörnyetegLexus ISlángokmosássportkocsitBuick RivieraKonagyalogosvédelemTucsonErwin Wurmautóipari visszahívásbiztonságtechnikagiccsGT-RNissan SilviaMonte Carlo rallyelső vásárlólyukChristiano RonaldoragestábHappyR5LummaNYPDMarco WittmansivataghalálategozúzásrosszulléttérképSzingapúri NagydíjhullámInterlagosveteránteasermotorosszondaDacia Dokkerrendvédelmi erőkring-txiegyüttműködésGTokos fényszórókizáráskigyulladtbiztosítóléghajtásgalambFord MondeoMercedes SLSbadassHumveepokolAusztriahalottas kocsiCountachmodernGinzuhanásdrámas60bűncselekménybírságautós üldözésBugatti Veyron SSTyler WitteWaldowWestfield Megabusatrükktrident iceniStoffel Vandoornetolvajlökhárítóközterület-fenntartóAEC RoutemasterThe Mint 400Lamborghini UrusbrutálautomatasafariLand RoverSpanyol Nagydíjidiótaskoda fabia s2000kínos esetJorge LorenzoLada KalinaakkumulátorItaliaautómentésFord EcosportJapán NagydíjSzilveszter raliaudi q3korlátozássnowboardAmerikai NagydíjhelyszínelésdoppingStellaBentleyLuc BessonCiprusfilmes autóRapidChevrolet SilveradoRally du VAR 2012Nyirfás JuliannarányitásExtremeA110XJ220Acropolis-raliPosrcheKTMFelix BaumgartnerbüntetésJanner ralirenault sanderoMelbourneBMW 3 GTWalter Csabasteve mcqueenkarácsonyExclusiverollerRubiconEsteban GutierrezBMW 4 Gran CoupéközlekedésB11Lance GilbertSmartArab autózásKodoVignaleRickard RydellBitter SándorkubaJosh CartufóbiapullmannManorPriusázsiai közlekedésHaasCrossland XTransformersX-osztálySkodaNorrdschleifeoperatőrAcuraGLAFiatburnoutEVOepizódpotyautas500chris MeekeBonnevillemázlipalettaMNASZMemo GidleyfüstjachthókotróNicolas CageRenault MeganetraileritalforLettországJaguartengerERCKanadai NagydíjgázrobbanásegyezményleszálláskétkerekezésEvoquehangutánzásheccT1ApriliaDurangoArteonronglabradorhibridrobotizált váltóRolls-RoyceCadillac CTSMalajzialopott autóSportwagonHockenheimtávirányítós24 órás versenydurvaújjáéledvonulásnévfelvásárlásTraficCruzePethő IstvánCardokhóemberflame warJohn CenaDannyWTCCToyota EchogyalogHeinz-Harald FrentzenSvéd ralirali-világbajnokságAMGstop24hMinyonSpavadászatBudapestkicsúszásMarcello LottiAMG GT RpótkocsiSubaru ImprezagödörszerelőláncBelgiumToyotamunkagépVenomberagadModel SPorsche 9112WDfisker karmaamerikai rendőrségHonda NSXbikinimeglepetésforgalomeszméletlenPorsche 911 GT3bringaWSRcseh autókétkerékausztrálwörtherseehalálesetgyorsulási versenyüzemanyaglada grantaunboxingvárosFestival of SpeedNissan rekordAirscarfrevansesküvőFord KugaAnton YelchinJänner-ralidynoF1Justin Wilson5008BMW 1speedBMW M3rasszizmusjarri-matti latvalaAston Martin CygnetRX-8Klausz KristófF40FranciaországkommunikációAudi A8 L SecurityAudi TT CupPepsi Maxrendőrségsuzuki balenoM0Vila RealQ60ConceptSochiWRXSMSSmart CabriokombájnForza Horizon 2esőBMW M760Li xDriveestedömpertotálkárhivatalosX6MCadillac Escalade911MotegiC8BMW 503crossoverelszabadulSuzuki Altomárkakupastreet racePorsche Mission Ebruderegzotikus autógázVolkswagenLaFerrari ApertaBuggyJensen InterceptorGódor BarnakátyúPlaystationFootkhanajapán közlekedésNissan NoteUSALFAvodkaWRX STIJakus TamásfilmChevrolett Corvettebmw z2bobpályalexus rcalvázluxustanulmányCorsica-raliLamborghini VenenoMiguel MolinaintelligensGumball 3000autósüldözésTrabantgurulW MotorsGenfChevrolet Corvettebritish greenRali VBpulykaNissan GT-R R34bambuszörök garanciaInsigniaBMW 5-ös sorozatfejlesztésYarisFiat TipoNémet NagydíjEnerGForceNürburgringdacia loganjótékonyságMercedes-Benz SLS AMGAlfa Romeo 4CbankautomataBarum-raliámokfutásmagyarG63hódmezőrületképgázszivárgásSibiu-raliGTAkombi autóTushkanovaAmpera-eVectraönzetlenA9Halid Avdagicőzharrachhyundai i20hooniganMomkhanajótékonykodástúraautó világbajnokságE30mackóMax MosleyrendezvényteddyStingerKoenigsegg Agera RKia Forte KoupNestor GirolamigyerekekBMW 1602hatótávGuardkilökIndiai NagydíjeldurranSkoda múzeumKen BlockGhostautómosásfavágáskihajtóiCare-GolftanulmnánytorlaszKomáromAccordszórásSvájcFord Fiesta RS WRCerőszakIndiaBoston reptérgesztusChironépítésadáshirdetésHonda CR-Vgyilkossági kísérletLandwindTouristenSuzukapeugeot 205 gticsúszós útluxus buszijesztgetésCitroenGyurtaHeritageMAND3 GroupcsúnyagyalogoshernyótalpCitroen C4 PicassoATS-VBMW Z4Model 3járókelőBentaygafejesrendőrautóFerrariPeopleJeff GordonrajtDoritoskutyakatonákjapán piactúlkeresletdízel motorfesztiválpályanapCamarokereskedésOlasz NagydíjrobogóskulcsWankel motorFiestaForma-4döntőS65koncepció Bugatti VeyrontrucklelepleződésLMP-1BZZZToyota SupragunelőzésKefo MotorsportkülönösSmart ForFourAthénatkinsonVitoMazda CX-5véletlenmotorpalettavizelHongkongHunGariannagy sebességversenygumigépi mosóNAAFzúzóMr.BeanXVflörtG63 AMGformamobiltelefonAston Martin Vulcanszarkai3 REXFord Focusjapán autórészegtáblaDavid CoulthardGran Tourismomercedes-benz econicMbDesignsportautójó sofőrelőzetesromán autóhumorroadsterAudijégLanciaMarius AasenmenekülDél-AfrikaMotkánybmw m4Yamahaszabályozásdízelautótéli közlekedés458 SpecialeBill GateserősTSIgyanusítottlángoljean-claude van demmetereléscsajozásautótesztegyterű autóShelby Daytona CoupeSaab 9-3RCCaterhamZ5motorhibabmw x1Spyderszippantós kocsiSuzuki SamuraifotócsodaVetteMcLarenKecskeméti BalázsSonicAudi A6Giulia QVhősvizes útvolkswagen beetlelövegChargerkit carFiat 500Lvirtuálisbmw m5összehasonlítóOpel AntarasátorKevin MagnussentechnikakisteherautóigazságszolgáltatásRubens Barrichellokötekedéspattogatott kukoricakerékRX-9startF50EVRoberto MerhiMehdi BennaniErzsébetautó rongálásRange Rover SportZengő Motorsport3d nyomtatóoroszlánjason stathamEtnaoldtimer találkozófalsefalseMarchionnamegelőző filmOpel Zafira TourertaplóISStockholmZafiraF430havas útveterán autóJeep CherokeeViper SRTsérülésBMW M2RollsChevyvárosi miniDucatiATSszörnybenzinkútPSAsebastien ogiersziklalángszóróDodge RAMcherokeelerobbanBoschelakadámokfutóLance StrollprankimpalaEurosportidiótaPeoplePeopleBMW 2 Active TourerMercedes CLAChevrolet AveoScoutlinetetőquadnézőR3wrchot hatchNismomagabiztosságMichelisz NorbertGuerlainhangutánzóRodasutcagyerekülésAll-TerrainIED SyrmarombolásKerényi Ádámtávirányítós indítóLamborghini AventadorszedánNissanMicheliszbalesetáremelésItaldesignúthibagyakorlateladásAlpina B12trutyiCadillac ATSdigitálisboxkiálláshibridautóVeneno RoadsterKevin AbbringGallardoelektromosJohannesburgRed Bull Ringlefoglalt autókstatisztikaVolkswagen JettaVivaroUsain BoltFormula StudentversenysporttargoncatávolságelveszveprototípusbatmobileGoogleelgurulNissan IDxfékútterepjárófarmerhangfalToyota RAV4VelarGT3aprkolóHadik AndrásYuliannabénázásroad ragecsomagbmw 507SergioMercedes-Benz E-osztályszemétszedésNvidiakésésStelvioKoenigsegg Agera HHhójáróSwiftrönkszállítóLamborghini Huracan4x4PortugáliaVilnerplázaRober KubicavárólistaHong KongFormula RenaultpáncélosbénaCarlos SainzjótétMaserati 3500GTmandzsettagombvezetésDaciarobotizált autóRali EBzsúfoltságöregkörnyezetbarátpolo r wrcOlaszországGTOMazdaMkölcsönzőFenyrvételMcLaren MP4-12Cnissan gtrnagymamaW213Mission EInfernoEurópa BajnokságvízbenAston Martin DB9ConnectedDrivenyomtatásbivalyDodge HellcatVolvo C30Mercedes jövőfelajánláspolitikasorompóhumorosMichelinHyundai i20 WRCDél-Koreaorosz közlekedéstűzijátékKertész KrisztiánKaroqOpel Astrarottweilerautópályamatricaszembe sávMLBfékpadOrosz NagydíjkísérletSsangYong8-asXNagy FutamgyorshajtáslowriderToyota S-FRarab autómurvaGenfi AutószalonrondaBullitTerrakhanaactrospeugeot 308 sweladakszétveripályaSuperfastMercedes S-classfrankfurti autószalonBugatti Gangloff Coupefigyelmetleneladó autóbajnokságCitroen DS3WRCNissan GT-RMarioBMW 7benceMonacokigyulladselfieTitan XDcliokávérush hourKodiakTouristenfahrtlángferrari enzogyorsulásFord FiestaRowan AtkinsonISISnissan leafSteve JobsSTPeopleKancsár FerencJari-Matti LatvalaClimbkhanaWranglerMercedeselnöki ügyClarksonfegyver960ZFnői sofőrBMW E30WRC3RenntechToyota PicnicMartin Caceresnémet autópolgármesteryellowstoneelaludtBryan buffierénekMogyoródFerrari F12CintrahuligánokkersherbiekatonaiWillys. modernMercedes Maybach.Maserati QuattroporteMulholland DriveAMTSmázlistaSiennaautótemetőjárdafogászatPeugeot 508boxerMuscle CarOpel InsigniaizomautóBac MonolandolásAgera RSFalconCaliforniahonda integraVWIndy 500MiataMaseratiárokutcai autóközlekedésbiztonságSpanyolországForza760LikameraA-osztálypaintballmenekülésútMexikózombiSuzukiVolkswagen PoloBrit NagydíjtrolibuszVauxhallShelby GT350RbontásszánkótornádóinstinctSSvolkswagen boraalfaKetterer ContinentaltöltőOpel CascadaomlásPeugeot 2008ukrajnaáradásegyterűvolkswagen bogárGPSPeugeot 308 GTiNicopaul walkerelképesztőFR-Stoyota land cruisermanuálisszénaEasytronciAlpinemegtaláltkamionprofilökéskipörgéselektromos autózásdagadtgolfautóMercedes-Benz A-osztálytolatásHonda CivicmentőClarionTimo Glockhíd cserejelzésP100DFrankfurtford galaxyhackerbeszakadt burkolattilos parkoláselektromos autóBarcelonaVolvo XC90PutyinMercedes GPporcheoff-roadhúzáshihetetlenAudi Q24MATIC

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.