keresés eredménye

rendőrség

videók

Rózsaszín dodzsemmel ment az autók közé

Kínában egy rózsaszín dodzsemmel autókázó nőt állítottak meg a rendőrök, hogy felelősségre vonják. Ki nem találod, mit keresett az úton a vidámparki alkalmatossággal.

cimkék: rendőrség / dodzsem / közút

Átrongyolt a piroson, az oszlop állította meg

Egy rendőrök elől menekülő autós nagy lendülettel próbált meg átmenni a piroson. Nem sikerült, egy másik autóról lepattanva az oszlopra csavarta a kocsiját.

cimkék: baleset / piros / rendőrség

Akcióban a rendőr, aki túl sok filmet nézett

Oroszországban nem csak a telek szívósak, hanem a rendőrök is. Itt van például egy járőr, aki ráugrik a menekülő autóra, száguldás közben betöri a hátsó szélvédőt és elfogja a bűnözőt.

cimkék: orosz / rendőrség / akció

Csapdába esett a tolvaj, gyorsan léptek a zsaruk

Amerikában egy 19 éves srác próbált meg ellopni egy autót. Nem sikerült, ráadásul pár járókelő észre is vette akció közben. Miután csapdába ejtették, a rendőröknek már könnyű dolguk volt.

cimkék: tolvaj / rendőrség / amerika

Durrogó kipufogóra gerjedtek rá a rendőrök

Amerikában egy srác tiltáson pörgette a szénné húzott Hondát. Természetesen egészségesen durrogott is a járgány, amit pár rendőr is meghallott. Ők azt hitték, hogy gépfegyverrel lőnek, ezért lerohanták a műhelyt.

cimkék: Honda / kipufogó / rendőrség

Civil BMW-vel vadászott a mini rendőr

Szokták mondani, hogy sosem lehet elég korán kezdeni. Ez pontosan igaz az autózás világára is. Most egy pörgős akció jelenetet láthatunk, ahol egy civil BMW X6-os volánja mögött lendül akcióba a pöttöm rendőrség.

cimkék: rendőrség / BMW / Audi / gyerekek

Egy gyerek kergetőzött a rendőrökkel Amerikában

A 10 éves kisfiú az édesanyja barátjának a kocsiját kötötte el. Lebukott, a család ráhívta a rendőrséget, akik csak hosszú és bonyolult üldözés után tudták megállítani.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Josh Cartu és a rendőrök esete

Josh Cartu is tiszteletét tette az idei Gumball 3000 budapesti állomásán. Nem csak megjelent, hanem a LaFerrari Apertájával egy rögtönzött bemutatót tartott a nézelődőknek. Ezt már a rendőrök sem nézték jó szemmel.

cimkék: Josh Cartu / rendőrség / Ferrari

A női táska, mint fegyver

A férfiak szemében a női táska maga a megtestesült csoda. Bármit elnyel és a felhasználási módja olyan sokrétű, hogy az már-már zavarba ejtő. Fegyverként is alkalmazható, például le lehet szedni vele a rendőrség elől menekülő motorosokat.

cimkék: rendőrség / motoros / táska

Az amerikai rendőrök nem viccelnek

Amerikában egy kisbuszost igazoltattak a rendőrök, ám az egyszer csak menekülésbe kezdett. Az egyenruhások nem óvatoskodtak, felborították a járgányt, majd a törött szélvédőn rántották ki a bűnözőt.

cimkék: rendőrség / üldözés / letartóztatás

Lasszóval támad az amerikai rendőrség

A nagy sebességű üldözéseknél mindig óriási problémát jelent a gyanúsított megállítása. Persze, ki lehet lökni, de miért kockáztatna a rendőrség, ha lasszót is alkalmazhatnak?

cimkék: rendőrség / üldözés / lasszó

Autós üldözés humoros csattanóval

Oroszországban még az autós üldözések sem olyanok, mint máshol. Most azt láthatjuk, ahogy a menekülő kilök egy rendőrautót, de ugyan ezzel a lendülettel magát is alaposan elintézi.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / rendőrség

Beleszólt a rendőr az Audi R8 és a Challenger játékába

Németországban egy Audi R8 és egy Dodge Challenger Hellcat tulaj kezdett élményautózásba. A járókelők mellett azonban a rendőrök figyelmét is magukra vonták ezzel.

cimkék: rendőrség / R8

Kigyulladt az elektromos rendőrségi BMW

Az olasz rendőrség egy igen kellemetlen szituációban találta magát a minap, amikor egyszer csak füstölni, majd égni kezdett az elektromos BMW i3 rendőrautójuk.

cimkék: BMW / rendőrség / i3

A világ leglazább rendőrei

Németországban egy motoros megpróbált meglépni a rendőrök elől, de nem ment neki. Ez után olyan alázást kapott az egyenruhásoktól, amit egyhamar nem fog elfelejteni.

cimkék: rendőrség / humor

Menekülés show elemekkel

Amerikában nem ritkák a rendőrség elől menekülős videók. Ilyen stílusosan azonban még egy bűnöző sem került a kamerák és a rendőrök kereszttüzébe.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Rendőrautóval lépett volna meg

Hihetetlen, hogy az elkeseredett helyzetben lévő bűnözők mit meg nem próbálnak. Ez az amerikai nő például a letartóztatása pillanatában egy rendőrautóval fogta volna menekülőre a dolgot.

cimkék: rendőrség / amerikai közlekedés / letartóztatás

Autós üldözés golyózáporral

A Camaro sofőrje ámokfutásba kezdett, ráadásul rá is lőtt a rendőrökre. Innentől kezdve nem kíméltek semmit a zsaruk, halálos erővel léptek fel ellene.

cimkék: rendőrség / üldözés / Camaro

Valami készül az arab rendőröknél

Adott egy Lamborghini Aventador, mely okádja magából a lángokat. Eddig semmi különleges. Na de ott áll a rendőrségi Lykan Hypersport is. Így már érdekesebb a sztori.

cimkék: rendőrség / Lamborghini / Lykan Hypersport

Nincs menekvés Rendőrségi üldözés megadással.

A rendőrség Kanadában sem viccel, ha autós üldözésről van szó. A Lexus vezetőjének esélye sem volt, így inkább a békésebb megoldást választotta.

cimkék: rendőrség / Lexus / üldözés

Extrém ciki motoros beégés

Ha már azt tervezzük, hogy lerázunk egy rendőrt, nem árt előtte megbizonyosodni az üzemanyag mennyi-ségéről, mert könnyen csalhatunk mosolyt a minket üldöző jard arcára a szerencsétlenkedésünkkel.

cimkék: rendőrség

Kormányzati konvoj Ukrajnában

Padlógázzal a szembe sávban. Vajon ilyenkor mi a rendőrségi koncepció? 

cimkék: rendőrség
Hírek

Vissza akart menni a börtönbe, teljesült a vágya

Egy amerikai férfi pár napja egy bírósági épület előtt kezdett el forogni a kocsijával, majd a szökőkútba csapódott. Célja volt a manőverrel, ráadásul sikerült is elérnie azt.

cimkék: rendőrség / amerika

Részeg embert vittek a csomagtartó tetején

Amerikában egy idős házaspár került kellemetlen helyzetbe, amikor egy erősen ittas férfi ágynak nevezte ki a kocsijuk csomagtartóját. Nem vették észre, így elindultak vele hazafelé.

cimkék: rendőrség / amerika / ittas / potyautas

Ferrarival feszítenek mostantól az olasz rendőrök

A milánói rendőrség új autója nem éppen mindennapi darab, ráadásul a története sem egyszerű. Egy olyan Ferrarit helyeztek szolgálatba, amit a maffiától foglaltak le.

cimkék: rendőrség / Ferrari / Olaszország

A szélre kente a gyorshajtást

Ausztráliában a rendőrök a megengedett sebesség túllépése miatt 200 ausztrál dollárra büntettek egy autóst. A sofőr fellebbezett, az indok eszméletlenül egyedi.

cimkék: rendőrség / gyorshajtás / ausztrál

Letartóztatták, mert kávézás után vezetett

Egy kaliforniai férfit állított elő a minap a rendőrség, miután szerintük kábítószer hatása alatt vezetett. Azóta kiderült, hogy csak sok kávét ivott, ám a vádat még mindig nem ejtették.

cimkék: rendőrség / amerika / kávé

Tesla helyett BMW i3 az amerikai rendőröknek

Nemrégiben elektromos autó beszerzésre írt ki ki a Los Angeles-i rendőrség pályázatot. A Tesla Model S és a BMW i3 között kellett dönteniük. Nyertek az anyagi szempontok.

cimkék: rendőrség / elektromos autó

Eljárás indult a megvadult Buggy sofőr ellen

Az egész internet tátott szájjal nézte végig azt a videót, melyben egy VW Buggy gyakorlatilag feldúlja San Diego utcáit. A következmények még csak most kezdenek kibontakozni.

cimkék: rendőrség / Buggy / büntetés

London: Betelt a pohár, büntetünk!

Bekeményítettek az angol hatóságok az önfeledten parádézó luxusautósok ellen. Mostantól kő kemény pénzbírság jár például a gumifüstölésért is.

: rendőrség / szupersportkocsi

Balesetet okozott, az autója buktatta le

Ha az ember balesetet okoz, akkor az a minimum, hogy a helyszínen megvárja a rendőröket. Egy amerikai nő nem így tett, az autója viszont lebuktatta őt.

cimkék: baleset / rendőrség / amerika

Csomagtartóban szállította a gyereket

Sokan nem tudják, de a Tesla csomagterében lehet legálisan gyermeket szállítani. Persze csak akkor, ha megrendeljük az ehhez kialakított plusz üléseket. Azért óvatosan ezzel.

cimkék: rendőrség / gyerekülés

Hazudott a rendőröknek, eljárás indult ellene

Egy amerikai nő kocsiját ellopták a napokban. Gondolta, hogy egy kicsit megsürgeti a nyomozást, és azt hazudta, hogy a gyermeke is az autóban volt. Természetesen lebukott.

cimkék: rendőrség / amerika / lopott autó

Quadskin járnak a San Franciscó-i zsaruk

Rendőrök alá tolni különleges járműveket újabban hasonló reklámértéket jelent, mintha egy mozifilmben szerepeltetnék az újdonságot. Most kétéltűeket kapott a hatóság.

cimkék: rendőrség / quadski

Rendőr zúzta le a Ferrarit

Elég durván elbánt a rendőrség ezzel a Ferrari 458-cal. Azt azért tudni érdemes, hogy nem volt ártatlan az olasz sportkocsi vezetője, egy üldözéses jelenet ért ilyen csúnya véget.

cimkék: balesetek / rendőrség / Ferrari

Ennél feljebb nincs

Újabb különlegességgel bővült az arab rendőrség autóflottája. Ezúttal egy 3,5 millió dolláros Lykan Hypersport került a zsaruk kezébe.

cimkék: rendőrség / Lykan Hypersport

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Beépülve Amerikában

Amerikában a rendőrök jelöletlen sportkocsikkal lepik meg az illegális versenyzőket. Nincs menekvés, nem bízhatsz már senkiben. Tiszta Need for Speed!

cimkék: Chevrolet / Chevrolet Corvette / rendőrség / akció / amerikai autó / sportautó

Tanulmányként rombol a 7-es BMW

Még be sem mutatták hivatalosan, máris közúti balesetet okozott az új generációs 7-es BMW. Az eset pikantériája még az is, hogy pont egy rendőrautót sikerült telibe kapni vele.

cimkék: baleset / BMW / rendőrség / német autó / Mercedes / prototípus

Motorost üldöztek a plázán keresztül

Akárcsak egy filmben, a motoros áthajt a városon, először egy kis autópályázás, majd belváros, végül egy pláza, ahol általában elkapják. Na, őt nem kapták el, de elvegyülnie sem sikerült.

cimkék: motor / rendőrség

Erre jók a dubaji rendőrautók

Épp a napokban bővült egy újabb sportkocsival a dubaji rendőrflotta, pedig sokat nem használják őket. Akkor minek? Most megmutatták, miért vannak: hogy látványos videót forgassanak velük!

cimkék: Ferrari / Lamborghini / mercedes-benz / rendőrség

Újabb csúcs rendőrautó Dubajban

Dubaj járműparkja már alapból sem egyszerű, persze a hatóság sem lóghat ki a sorból. A legtöbb szuperautót beszerezték már a flottába, most egy újabb sportkocsival bővült a gyűjtemény.

cimkék: rendőrség / Lexus / japán autó

Bünti jár a Ferraris szörfözésért

Egy napja láthattátok nálunk azt a videót, melyen egy sárga Ferrari F50 húz maga mögött egy wakeboardos srácot. Jó buli volt, de a közúti száguldozásért büntetés jár.

cimkék: sportautó / rendőrség / Ferrari / olasz autó / szörf

Golfkocsit a német rendőröknek!

Nehéz megindokolni, miért kell a rendőrségnek pont egy villanyautó, bár kétségtelen, hogy speciális feladatokra tökéletes lesz. Csak addig legyen idejük feltölteni.

cimkék: rendőrautó / Volkswagen Golf / elektromos autó / német autó / Volkswagen / rendőrség

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

A világ leggyorsabb rendőrségi flottája

A rengeteg interneten keringő fotó után Dubai rendőrsége megmutatta a teljes szupersportkocsi flottáját, és azt is, hol tárolják őket. Már a kapitányság is úgy néz ki, mint egy hotel.

cimkék: Lamborghini / rendőrség / Ferrari / Aston Martin / McLaren

Élményautó brit rendőr színekben

Az Ariel manufaktúra lepte meg a brit rendőröket egy Atommal, melyet a rendőrség színeire fóliáztak, került rá fényhíd is. Ha tényleg bevetnék, mindenkit elkapnának vele.

cimkék: rendőrség

Új Lambót nyúzhatnak az olasz zsaruk A Huracán is állományba került

Már megint szupersportkocsiba ülhetnek az olasz rendőrök, eddig kétszer kaptak egy-egy Gallardót, most egy új Huracánra húztak kék-fehér egyenruhát a Lamborghininél.

cimkék: Lamborghini / rendőrség

A világ legdurvább rendőrautója Dubaj új szerzeménye

Már megszokhattuk, hogy Dubajban semmi nem úgy van, ahogy a világon máshol, itt mindenkinek különcködnie kell. A helyiek óriási kedvvel gyűjtik a szuperautókat, a rendőrség sem akar lemaradni.

cimkék: rendőrautó / rendőrség
címke felhőokos fényszóróversenysportstorage findPorsche 911tuningbadasscsúszós út2CVOstbergvetődésKancsár FerencFerrarbaleset tengelymandzsettagombhulladékgyűjtésZ5Peugeot 308nyújtott karosszériaAll-Terrainturán frigyessofőrös autó488hard topXJ13célelektromos autóesküvőrendszámDaciaDacia Logan MCVPeugeot 206hirtelen kormányNissan 370zHalid Avdagicpolo r wrcközterület-fenntartáshihetetlen60FranciaországJosh CartufrontálprofitFord F-150ArteonbakimozikoppintásGódor BarnaszedánMinyonOrosz NagydíjablaktörlőspecialgyakorlatfékLas VegasmárkákHadik AndrásheccChicheritHoldenJean AlesipályaOsloarab autóMelbourneTobias MoerssnowboardmázlistabrutálisWaldowhőkameraSpykerlimitált szériarageAudi RS6szlalomszörnyetegrolls-royce phantom44GenesisChuck NorrisnavigátorAccordAlaszkaKomáromJustin WilsonV8 SupercarRed Bull Ringrobbantásrajthangfalporsche macanMitsubishiTipoExclusiveSibiu-ralimegtaláltMariorégiExorcistForma-4wcjégautókereskedéspullmannskoda superbausztrállopottSpielbergDodge HellcatzebraBelga NagydíjbérlésbunyóMercedes A-osztályrobotJames MayToyota TundraF1Sherprajzmercedes-benzszörnyRenault TrafficlakókocsiMarcus GronholmterelésHaasSUVdefektspeakerT-RocEF7La TomatinaPriusbicilis205autós jövőjátékkonzolzsenialitástulajdonosszelfiBarbiePosrcheKrózser MenyhértÁmon Olivérfurcsa járműVolkswagen GolfWaymozúzásgyalogosvandalizmusLancia ThemaBentley Continental Flying SpurfelvásárlásVFTSőzCaterhamközterület-fenntartóhomokviharrombolásJensen InterceptorCentenarioXJ220SAS IrisbioüzemanyagsylviabeszakadtrendőrautóunboxingMercedes GLEXLe MansSmart CabriolincselésbababiztonsághídgyúrásSRTNagy FutamVerstappenCorvetteForma-3Audi A3buszmegállóhalálesetEric BoullierSuzuki AltoJänner-raliERCbejelentésmonte carlo raliLamborghini Veneno RoadsterKínai NagydíjköltözésamerikaiContinentalgyőri Audi-gyárkátyúWolfsburg720Stoyota versotorlaszhókotróirodaJannarellyR8 SpidertánckatonaiBMW 5 GTShanghaiHockenheimCross ConceptAudi A2női sofőrMarius Aasen4x4BloomRallyműszerfalBMW 5I-PaceimpalaBMW 4-es sorozatBMW 5-ös sorozatselfienissan leafAntonin TlustakCadillac ELRmackóegyezményGörögországittasMbDesignForma-1 Spanyol NagydíjHunGarianBonnevillerokkantSergiorepülőValetPokemon Gojapán autóparkolásDusterGigafactorylimitáltMercedes jövőMercedes GPKAMAZbrutál esésDC ShoesVATHJon OlssonChevrolet Impalaamerikai humorritkaságcélgépAston Martin DB9ZR1omlásCitroenmikrofonélményautózásPriorbritish greenbestsellerLamborghini UrusInctahóSpa FrancorchampsNissan IDxfilmes autókRenault RSPeugeotWRC3AventadorlefulladGázosításillegálszabályozásBen AffleckR5földcsuszamlásJaguar XFRjachtFord F150Oliver BlumeMonacói NagydíjborulásgyerekülésÚj-ZélandPur BlancLance StrollOpelspanyolgödörjó sofőrFiestakatonákTyler Wittelerobbanshowde tomaso panterabalesetDaytonacserbenhagyásTesla Model 3Gran TourismoközlekedésbiztonságToyota CorollatűzoltóFiatSesto ElementoMagyar NagydíjmesefigurákhulladékgazdálkodásFordGLAYeongamJanner rallyhackelésChevrolet CaptivamotorMaserati GranTurismokipörgés570SEgeraudi a4Koreai NagydíjM4 GTSGhostbombaMercedes-Benz A-osztályPiquetchrysler 200DakarAyrton SennakombájngumiszalagSebastian VettelForza 7Jeep WranglerChevrolet AveomotorosrendőrhullámNyirfás Juliannavolkswagen beetleA-osztályRali du ValaisInterlagosCadillac EscaladeSuzuki Kizashiszerződésarab közlekedéstáblabemutatókábítószeradatokmutatvány275JCWpályanapMSigdsrallyvezeték nélküli töltésjégkaparófisker karmatrezorsertésmanőverparkológyerekekforgalomDetroiti AutószalonDaniel SordoolajMarine EditionMatthew CampbellhódmezőrületautókiállításAudi A8 L ExtendedbatmobilePaul di RestamotorosManoratvstretchCsehországnyíl2013A9Opel InsigniaXC40Delta HF IntegraleletartóztatásfeltöréselsüllyedtechnológiaDodge ChallengerLandwindPeugeot 508rendvédelmi erőkTechnicLada KalinaszondaSilverstoneQoros 3ZotyeStingertesztHuracamgázolásvolkswagen golf sportsvanreggeliAlpina B3szerkezetConceptPortugáliafejszeMáriapócsLexus ISMIGOpel KadettLodgySciroccoXC60késeléselszállításhatótávkávéhangutánzóKia Nirointelligensszerelőporral oltóelakadásporcheLanciaviccdrágarottweiler30 évBahraini Nagydíjsárga zászlóNismoRally CupkabrióConnectedDriveForma-2alternatív üzemanyagBulldogBMW X5sikerlazakémfotókhavazásveteránAudi RS3ChelsealegóAston Martin VulcanCrystal HooksPorsche 911 RsportautóJorge LorenzoOne:1Nvidiavideó válogatásvakvezető kutyabentley mulsanneFerrari 355 S Spider4MATICKia Forte KoupProject OnemásodszorHeinz-Harald FrentzensegítFinal FantasyNYPDnissan gtrmárkakupaspecifikációkCaliforniadashcamReptárLada PrioraDél-AmerikaPeugeot 207nyereményjátékSLKrekordPorsche 911 GT3Maybachjarri-matti latvalaOpel CorsagyalogfilmroncsderbiközelBentley FalconTiekörforgalomkrosszAxiálBJ BaldwinumbauOlivier PanisalagútIED SyrmaSRT Viperford galaxyvilágrekordBambooboxerfelúszásoroszlánCitroen DS5Amerikai NagydíjáremelésvisszapillantóSuper Sportrobotizált autódagadtMalajziajapán piackötélhúzásbuszéjszakaHonda PreludeMichelinTWOFACEwörtherseeNissan AlmeraBMW X4MOLLance GilbertSteve JobsS10öregLamborghini MurcielagorobbanásmarketingMANhibridforNissan SilviaBZZZtávirányítós autómurvaNurburgrinLapraszerelt autóVolkswagen Touaregjeges útSebringPorsche 993Corsica-raliroadsterTakataelveszvejárókelővirtuál tuningFelix BaumgartnerCintragyalogosvédelemakciósziklapoéngördeszkayoturánkigyulladtS1Dacia DusterszabálytalankodásRon Dennisadásnagy sebességfaildugóvárosTrans AMszállításindításBarum-ralirefleksztérképMissileSuperleggeraoszlopkilökésautomataázsiai közlekedésHeritageFocuslada 4x4Cuprapiros lámpaönzetlenvészfékVWRowan AtkinsonHollywoodRoad Americaszékorosz közlekedésGarázs TVkanadaKarinaLaFerrarivételvolkswagen eco upDodge RAMoperatőrRimacátadásmeganeNordschleifeKertész Krisztiánroad rageOpel Adam RallyVRAudi R8EvoqueszociautotalalkozoMotorsbunkercsehGTVvisszahívásautóbemutatóSan DiegoTestarossaszemetelésm5gyárKia PicantoEngstlerSiennagyerekVolvo C30ültetéstraktorPontiacfelajánlásrenault sanderotolvajtéli közlekedéselképesztőneuvillekonföderációs zászlóÉsztország500evirtuálDavid BrownShelbybűnözésKugaToyotakamionsofőrstartnézőtemetkezéskínaDevel Sixteenpeugeot 205 gtiPiercarlo Ghinzanidízel botránysofőrMazda MiataSCCRat RodAgera RSEurosportMini Pacemanring-txiHungaroringDavid HasselhofffesztiválalkalmazásgázProteamlamborghini gallardorepülő autóMercedes SLS AMGCiprusesőzsúfoltságAMG GTQorosájulásBlackköztisztaságbérelttragédiahanninenesteT1hőségüldözéstoyota 2000 gtjótétVolkswagen PhaetonTSImercedes-benz mlcStratosHonda CR-VdurvajavításCarlos SainzSuzukafogászatfurcsaságmocsárlexus rcfutárGMC YukontetőMax Mosleygyorsasági motorládaderbiévnyitójégesőFrankfurtAlex Zanardinapfénytetőfilmes autóARTKodiaqLandauletPCKlausz Kristófvasúti átkelőJurassic ParkForzanagymamaMcFlyMercedes-Benz SLS AMGcseregázszivárgásHoonicornRS4karácsonykétkerekezésluxusautóGinQoros GQ3VilnerRobotruhaSTShelby Daytona CoupekisteherautóOtt TanakVila ReallyukWorld Series by RenaultRobert KubicaWankel motormagyarPeugeot 208rali-európabajnokságV12gokartJaguarTushkanovaPHEVkarcoldtimer találkozóporsche 959Fiat 500rollerrolls-royce wraithactrosIFAMicheliszGyulaKharitoninverekedéslezárásSt. James Editionléghajtásautó eladásMaserati 3500GTMatteo Malucelli8Cardokrosszullétingaszarvasegyüttműködés760LiToyota Yaris RSMercedes C-osztályChristiano RonaldoGMC SierrafigyelmetlenRXGuerlain ChicheritplázaaratásTCRCruzeRali EBTrustDoritoségő autóbuffierWald InternationalAudi Q2ChargerW213LS 500hjógarobogóshumorosBentaygaVin DieselFord RacingstábHonda CivicAudi A8 L SecurityiCarfoghúzáskereszteződésGLENAAFBMW 6-os sorozattéli gumisunyiChiron SportelaludtNicolas Cage24 órás versenyimprezaM PerformanceLe Mans 24hItaliateaserbarátnőNissan SentraJari-Matti LatvalagázrobbanásbolondkápolnaapaEurosol-Honda Civic Type-RrasszizmusleopardG650VlagyimirmentősínTrabantejtőernyőKazahsztánrészegemberségManor MarussiaLexus LF-SAAnniversaryPanamera Sport TurismofokozatdudatávolságSzilveszter ralihumorjelzésverésterrorautópiacprémiumautóGallardoalvásW MotorsJaguar XKR-StűzcsapgyorsulásmosásLukács KornélkulcsjubileumfaSvéd raliInsigniapostásTimo Glock34 órás versenydízelautóDefendergyorsításhonda integraLMP-1Goodwood Festival of SpeedKevin MagnussencsúnyabénázásHondaWRXcsajokM0Rali OBLykanMaserati LevantebúcsúBMW M2versenyautócsaládi autóMasterlábbal vezetUPSAutopilotSkodaChevroletcsomagAlpinaVolvo modelllancia fulviaTaco BellfelhasználóvéletlenF430AthénszaltósávváltásDisneykötekedésOpel AmperapoloskatörvényBethelCrosslandbérautókínai közlekedéskormányMercedes-MaybachMazda3Renault MeganeKeszthelyi VivienluxusBútor Robiflame warrevansnyirfastrutyiStelviomodernvillámkétkerékkupéSWAEC RoutemasterJohannesburgszarkaPókember8-asmotogpArab autózásszekérjótékonyságsportszerűtlenlada grantaDél-AfrikaRenaultkardiológiaAlpina B7Ausztriacrash testlefoglalt autóksorsDRIVE PILOTpaintballidőjárásRomániaGordinikiegészítődarálóFord FocusSpecialeLotus SUVForza Horizon 2LexusMonsterToyota RAV4Dél-Koreapaul walkerHummer H1koncepció Bugatti VeyronRS6pisztolyvideóHennessey Venomködördögszekérchevrolet cruzeautótesztskoda fabia s2000Breitling Jet TeamsafaribevásárlásFerrari 599 GTBSkoda múzeumGuerlainPorsche BoxterpáncélozottdrogrányitástargoncaJensenRed Bull RacingEVÉv autójakubaingyen autóGiulia QVMercedestilos parkolásrakétaJohn Cooper WorksBTCCépítésRubiconútátépítéshelikopterszigetLiberty WalkkihajtóMiami ViceújjáépültKodiakPSAbikaLancer EVOMcDonaldsEmilyPlútóprofiszirénaidősquadskiKia SoulwrcAnton YelchinPárizsi AutószalonB11Alfa Romeo 4CLamborghini AventadorMcLarenszánkóCessnaford s-maxautós üldözésMP4-12CTata ZicabővítésFormula 3Yas Marina CircuitAlfa 4CkörnyezetvédelemrongPeugeot 308 GTicars and coffebringásgalambHongkongAMGszippantós kocsielakadbalszerencseinternetAustinBMW 3 GTspeedzonetörésdízel motorgarazs.tvChryslerScoutDavid CoulthardMitsubishi G4kajaaprkolóMercedes-Benz CLAsárgagyújtogatógyorsasági obautóútGMCállatspanyol autóúj generációROALRX-8billencsfüves cigiHumveeközútVolvo reklánmOpel Adampattogatott kukoricaBatmanvásárlásdonutAsconaToyota PicnicOrlandoüzemanyagtámadásAmbienteMehdi Bennanielektromos autózásoldalkocsieletkromos autóvillanyautótartálybunkószupersportkocsiutcai autóGoogledonington parkbiztonságtechnikavákuumDwayne JohnsonApriliapápaBMW M4 GTSKetterer ContinentalHiluxluxus buszlandolásVenom F5munkagépHyundai GenesisBMWkonzolelnökTerraErzsébetSzilveszter rallylehetetlenformaMercedes-Benz M-osztálybankautomatakínos esetpusztításmercedes-benz s-osztályCoca-Colafizetősbaja 500HillclimbfekvőrendőrvirtuálistridentEclipsecustom cargumiégetésMitsubishi LancerhangutánzásBudapestStellaModel 3Európa BajnokságC3gyilkossági kísérletUH-1halálosbefutóNissanrx8Jeep CherokeefelahegyreU2Targabmw 507balesetmegelőzésAmpera-eHorizonversenypályaLevanteeladásFedExDTMkereskedőtanulmányautóLamborghiniBMW 2 Active TourerbruderSuper TrofeoFiat TipoPistaC8töltőMonzanyári gumiColoradoGiuliasvédautóipari visszahívászeneFerrari CaliforniaszámozáskrosszmotorRaptorBob Bellhóemberamerikai rendőrségmotokrosszApollobiztonsági övrally du VARstoplopós autóPro CeedtesztpályahajóepizódszélvédőmosóKevin AbbringS-EditionszőnyegNew JerseypolgármesterPeugeot 2008Vida JaniPikes PeakLaguna SecagyújtogatásmentőakcióGRMNpapőrületAdria CennigőzgépPorsche Mission EHUVkivetítőAlfa RomeoMcLaren MP4-12CszétveriitalDacia DokkerEMCelmebetegLettországJaguar XFVályiFicza FerencTouaregm1raelefántsorozatkersveszteségháromkerekűegyterűVivarospeedvégső állomásbukáscsempészetquadInfernoKoenigsegg Agera HHTFSIpro-tourerLada NivazúzóTalismanszoknyaMogyoródvolkswagen boratrükkland rover discoveryChevrolett CorvetterönkInfiniti M30dNorrdschleifeLancerLamborghini VenenobalhéWillys. modernford thunderbirdhavas útukrajnautcarajzfilmösszehasonlítókompakt autóLotus F1BaldwinMercedes E-osztályillatAcropolis-raliCsillagtúraSupermankilökGhiblivadászatesésLaFerrari ApertaszénaExtremetruckráfutásautómentéslángszóróVenezuelaCullinanErzsébet királynőCitroen C3oroszrablásbűncselekményopel karltilosgunBMW M3Renault Clio TrophyRange RoverbátorkörnyezetbarátijedtségGyurtaSzingapúri NagydíjoposszumfarmerautógumiSSErwin Wurmbmw z2TOP10CadillacBac MonoterepjáróFittipaldicar pornfilmesfiat. fiat 500RTRMulholland DriveMad MaxFormulalisztprojektormedveÍrországKanadai Nagydíjoff-roadPhaetonMercedes S-osztályCayman SRZöld pokolApplecsalásátverésbüntetésforma-1kanyarMercedes Maybach.teleprossz útjaguar f-typeVilágbajnokságcseh autóGT40száguldásjátékautóámokfutásfejesSpaelőzésEliaAusztrál NagydíjgőzmotorhibaTouristenLada VestaGlobal Vehicle TrustKTM X-BownőkvonulásdudeBelgiumkazahgreenlineStepwaymanuálispechfűnyíróhátsókerékfelfrissítésbivalyUberNimródcobra 11SennaszemétszedésVetteAbu-DhabiÉv Autója 2017építkezésMarchionnaKTMtalálkozóelsőrongálásTransformerscinematanulmnánybeszakadt burkolatAudi S5elszabadulStockholmVeyronCX-5bmw m45008mezőgazdaságtrükközésBMW 4 Gran CoupészakadékMcLaren 12cSzlovéniapörgetésIrmscherbarn findmólónyíltnapMcLaren P1Cayman GTSAfrikaGPStolásEscortberagadWildcatG63 AMGNissan Micraönvezető rendszerszállodaNascarR8hírtávirányításCaterpillarbikinimotorpalettaarmageddonGT3bessenyeyizomautódagálylányBMW 503E63 SMercedes EVO 2elszabadult járműcsúszástengerRadicalHayden PaddontehénNestor GirolamirakománySemaBlack BearMercedes VitobambuszSaabgiccsGT-86túraautóAston Martin Cygnetkilencsebességes automta váltóGTBnémet sportkocsiAlain MenulaptimeeszméletlenkipufogóDokkerfékútjótékonykodástankoláslowriderRedi30 WagonJanner raliDaniel RicciardoönvezetőBill Gatesautótolvajkommunikációkézikönyv812versenyminigun46Corvette Z06Kuala LumpurVelardigitálisidiótaPeoplePeoplelancia deltaékszerhangNeonCountachDronekhanaReal MadridNovitecDannyteddySkoda Octavialada samaratáskakarmaepilepsziaIRCWill StevensCarlexKaroqMakitaTraficOpel GTBMW 7Zafirakamikazeneed for speedMagnus WalkerChevrolet SilveradoSamsungChevrolet Corvettevárosi minilángolgarazsugratásGenfi AutószalonstadionvízFerrariFuriousorosz autótroll918 SpydermobiltelefonboxkiálláspezsgőfröcskölFiat Pandaszimulátori3 REX4The Mint 400bajor autótávolmaradásvárólistagyorshajtáspotyautasUltranémet autóámokfutópermetezésBarcelonajwrcúthibaGT-Rliepája-raliszimulálásdemonstrációVolkswagen PoloÉrdi TiborToyota GT86énekI8Bugatti Gangloff CoupeFernando AlonsocsodaFIA GT3RufLamborghini DiablokameraMadárünnepi modellRCRoad RoverNissan GT-RfestésCaymankizárásjárdax7csomagszállításOlssonCitroen C4 PicassofacebookWSRegykerekezésprototípuslicitEurópa Nagydíjford kafrankfurti autószalondigital lightkisfilmfelfüggesztéshőselszabadultWatkins GlenTAG Motorsportfuvarároksteve mcqueenFR-SakadályBalezuhanásTaycanFCAFiat 500LVolvo XC90repülésháborúakkumulátorhalálos irambanModel SfelelőtlenDodgebetonhuligánokYamahaRolss-RoyceAriel Atom500Suzuki SwiftChevrolet CamaroNissan rekordtüntetésBryan buffierF50Bessenyey ZoltánSpanyol NagydíjMercedes SLStoyota land cruiserhelyszínelésangol motorvasúti átjárórönkszállítóromán közlekedéshíd cseresavUsain BoltTallinszakaszreflexdűneBajasólyomM8garázsajtóNASAelőzelektromosOpel Zafira TourerablakSlovakia RingAndy PriaulxautópályamatricaWintercontactvolkswagen bogáráradásApertasorompóJaguar X-TypevizeldynoTokiói Autószalonmercedes-benz c-osztályMáltaborzfiskerLuc Bessoneladakautomata váltóRickard RydellMazda CX-9Hong KongFootkhanaFerrari FXXMr.Beanwellnessjapán közlekedésBlazerscooteroffroadFerrari 599 GTOHyundai VelosterFord KugaABTvillamos458 ItaliaHammankazárkalapácsLummacigiSpanyolországMNASZGenesis G90alfalabradorriasztóColin McRaeFerrari F12 BerlinettaRali VBPosaidon3d nyomtatóferrari enzoMercedes G-osztályx6tolatásVolkswagenRosbergSubaruChevrolet Camaro Z/28RS200haszonjárműNissan Skyline R34Mercedes-Benz G-osztályOpel Astrabicikliútkombi autóCountrymanFiat 124 SpidersmokeEVOSixtKatarG63subaru wrx stiMitsubishi OutlanerViperIsuzuNémet NagydíjBullitrepülChevyClarksonAudi TT CupVolkswagen Jettaszilvszter raliszerencseMonacoKecskeméti BalázsJeepVolvoigazoltatásOpen GTHonda Civic Type-RpókSeat IbizaX-TrailX-osztálycrossoveregzotikus autómexikói autóMarbellahivataloshot hatchFenyrszóráshumotlopott autódrónMikulásburnouttankpremiermelegedésszembe sávSochihangprojektorForma-1 Bahreini NagydíjSTiTim GáborWalter CsabaDániafékpadnissan nv200olajcseremérésSuzukijövőképForza MotorsportNissan GT-R R34Rubens BarrichellolimuzinJaguar XFR-SAgeracsattogásS600trailerTucsonterepS90bmw m5Lykan Hypersportrali-világbajnokságmorganürülékyoungtimerRolls-Royce Wraith CoupeSkoda Octavia RSYouabian PumaIATNorvégiaKerényi Ádámnapelemkit carbiztonsági autóleállásGLCTatajégdoppingPaul SwiftSinsheimAudi TT-RSbalesetekeldurrantornádóGT 4LPGRapidEdacia sanderoérintőkijelzőArany Kormánykerékittas vezetőkamionbaseballhirdetéstaxiZengő MotorsportcsajozásSeatChevelleSnowkhanaKodoTata NanoBentleyCamaroMercedes CLK AMG Black Seriess60Renault Cliokínai autómagabiztosságteljesítménymérésYpres-ralivicces videóWTCRWWERollsstreet racePakisztánAero 8driftautósüldözésFormula Studentcadillac devillelufthansaInsanitysprayfelvonulásaromaapokalipszisWrangleryoutubeDB9Brit Nagydíjautó lopásfelfutógurulelgurulautómosásfurgonVorsteinerpokolCadillac CTSVeneno RoadsterQ60Opel MagyarországbukfencX6MiX3350zFlamemobilerőszakleszállásLFAkapacitásP1DucatoDemonjó embervolkswagen jettacaddySkoda FabialöveggengszterForms-1szörfhúzásgazdaggyerek autólángBoschpickupgyászhírparkoló asszisztensátnevezésnévJumpytanulmányüvegkárelektromos UTV2WDorigamijelzőoszlopEasytroncirendőrségamerikaFerrari LaFerrarifegyveresekpénzszállító3D nyomatásVidaszemmozgásOPCHonda JazzFord Fiesta RS WRCMemo GidleyItaldesignImolaDurangoMercedes-Benz E-osztálybajnokságkülönössérülésISGTO6x6gázüzemű autó45halottas kocsielektromotorWRX STImázlivadnyugatIndiai NagydíjautótemetőZFmenekülésenzo ferrariRapidFerrari F40 LM BarchettaSmart ForFourpeugeot 308 swcherokeeVignaleaudi q3benzinkútamerikai autóX2BoxsterrágcsálóRenntechtélfelniSebatien LoebfolyótilalomBMW 1602SuperfastDevelgyorsaságiKia RiobringaMotegiS65sütiPetersenPuskádi JánosOpel CascadakerékRhys MillenretroautóautósporthooniganévfordulóskylinehistoricarabCompassmentősvízbenbírságbmw maasaicaraliHoonigansSebastian LoebRally du VAR 2012ChicagomodellfrissítésA120bontásösszehasonlító-tesztszállítóterepezésvontatásMaláj NagydíjBob LutzhűtésFord Mondeoaranycitroen cxkísérletkatonaIndy 500páncélosKoenigsegg Agera Rmercedes-benz econicelnöki ügyHyundaikaszinóAudi TTSuzuki SamuraiPorscheanimációslízingMarvelVolkswagen Up!utcai versenyEsteban GutierrezMexikóPepsi MaxlistaWalterné Dancsó Adriennnissan navaraPharrel WilliamsAcuraKen BlockLABMW Z4BMW X6nyomtatásvezetésLadaMercedes CLASuzuki AuthenticsLand Rover Defendervizes útBitter SándorSonicbolygódugattyús motorrandiGymkhanalovaskocsiF40lánykérésScoutlinereakcióMount Everestsztorimegsemmisítéshalottaskocsifrancia autódöntőgolyóNeymarbakancslistaevolúciólépcsőVenomChironFerrariPeopleSuzuki VitaraTDIjogMaseratiColins CresttalálmányHyundai i30AirscarfMcarenBMW 1lelepleződésidiótaPeopleBruno SpenglerMLBfelakadMiniszingapúrMichelisz NorbertújjáéledAbu Dhabi NagydíjBYDMicraBMW E30 M3LPtesla model xSubaru ForesterAston Martin Rapide SRX-VISIONHyundai ix20Outlawprobléma960iphoneborulCadillac ATSmatt fényezésVolvo S70 RHofmannISISTom Chilton3008Muscle CarnapenergiaMotkányMitshubishirenault talismanSsangYongmotorháztetőSpydervillámlásA110ajtóStoffel VandoorneschumacherQ5Mercedes S-classnői vezetőóraGhymkhanamásolásradarkarbonKovács TamáselőjegyzésOscherslebenolajfoltkezdőágyLMSkésésijesztéssütiszörnypanoráma tetőroncstelepsordofisker surfSuzuki SX4UAZpadkaUSA NagydíjDragon Mountainemissziós botrányrichard hammondatkinsonWTCCstop táblaharrachidiótagyűjteményVitoBuickösszefogásrinocéroszSportsdömpertávirányítósBMW E30román autószenzorYuliannaNürburgringinstinctzsiráfintruktorKiarészedlexus nxTCR EuropeM6RWDpassatMike TroutCrewefóbiaraktárújráncfelvarrásJeanner rallyigazságszolgáltatásTrophy TruckFord Fiestaextra 300Q6inasZ06koreai autóToyota S-FRangol autómárkaJedlik Ányos KlaszterBugatti Veyron SSKOERUVelociraptorA4szabálysértésbesirtunkPolestarmegelőző filmCitroen DS3autolivbicajedukációBrazil NagydíjNissan NoteMartn Prokophyundai i20Spongya BobNicogesztusTouristenfahrtszabadidő-autókiállításSwiftparasztEnerGForceGenffreighterElon MuskGLBKimi RaikkonenbobpályaflörtFord RangerorrszarvúIndyDan BilzerianTechartEtnaVauxhallrobbanlökéspieter tsiensvéd piacgyanusítottleleplezésversenygumiváltóconvertibleHill ClimbSVkorlátozás458szállítmányPethő Istvánfavágáspótkocsielsőbbséghajléktalan458 SpecialelövöldözésBMW M760Li xDriveHonda 2&4időmérő edzésFRdragsterRafael NadalJerezGuinness rekordKovács ÁgiTolemanOpel AntaraHyundai i20 WRCAygoWestfield MegabusaNémet túraautó bajnokságKia CeedUrusFormula RenaultmentésAlpina B12daewoolökhárítószolnokjelmezFiesta WRCtúlkereslet3DMclaren 570SAcura NSXtúlméreteslasszóXVGumpertJakus Tamáshosszútávú autóversenylángokHuayramobilitásR3MarchionnefotóMagyarországvodkaféktesztGTlakóparkMaserati QuattroporteSaab 9-3kráterMarcello LottiBMW 6Gumball 3000subaru wrxbenceategocrashrugótűzoltóságkedvezménykirálynőskoda 120kémfotóBJközlekedésNikolaQatarfestékprankYarisBrillianceautossebastien ogierOlaszországfelhősátorAudimenekülkölcsönzőtelefonSpirit Of EcstasyGeelyPace CarLand RoverDucati911Volvo S90panzióSecuritytrident icenikátrányamerikai közlekedéssúlyelosztásfocirondaelőzetesToyota Echomini cooperi3Vectrajason stathamford c-maxangol közlekedéstotálkárPekingi AutószalonkólarendezvényKadjarctsRX-9Aston MartingyáriBuggylevegő meghajtáslimbóGeneral LeeToyota HiluxMission ELada 2104Viper SRTKefo Motorsportautó rongálásF150kigyulladtúraautó világbajnokságbrutálML63 AMGDCXD3chris Meekegépi mosórobogóSergio MarchionnerendőrMazdaJeff Gordonrush hourRallyeGrand DustersportkocsitpulykaAudi Prologue AvantkicsúszásMiguel MolinazombiPepsiChallengekutyatrolibuszorosz tuningPeoplehomokCygnetáldásegyterű autóSvájckaszkadőrAlfa RomoeVeszprémTwingohegyhot rodbiztosítóPlaystationtaplóPutyinbiztosításhackerveterán autóolasz autóOlasz NagydíjPorsche PanameraNetflixsípályabanpirosMartin CaceresFord MustangtrélerFestival of Speedjávorszarvas-tesztbetonkeverőNoodleblack fridayképChevrolet VoltRed BullSmartwalter röhrlP100DKonasüllyedésRange Rover SportHummerRenault TwingoMagyar Termék NagydíjDB11automatikaClimbkhanai5lövéstévéjean-claude van demmePaureklámszelektív hulladékeladó autómeglepetésX5MAMTStilosban parkolásJohn CenaFanateczúzdaKaiDragautmoataTerrakhanaplatformMichael SchumacherBMW 2-es sorozatofficialVW GolfsivatagegyedikályhadiszkódodzsemtesthalálTacomaMazda CX-5Sabine SchmitzboxRinspeedQVimportXJteherautóGoPromarkolóoroszországdacia loganhányáskereslet csökkenésFalconIndyCargerillaHenessey Venom GTbiztonsági rendszerSLS AMGhibridautóFerrari F12AMG GT RAudi A6alvázbmw x1Mikkelsengyorsulási verseny488 PistakombiHonda NSXautóSkoda CitigoJapán NagydíjMoszkvaMomkhanabörtönNasser Al-AttiyahE30ugrásHappypeugeot 208 gtisuzuki balenorobotizált váltópolitikaNGTAe-tronBuick RivieraSportwagonF12DaimlerFord EcosportMarco WittmanhójáróösszkerékerősszenzációADAC Deutschland rallyferrari 458 italiaD3 GroupnézőkyellowstonepedálShelby GT350RSport SVRroncsclio8CBMW I8robotautóbölényDodge Dartretromajdnem balesettűzijátékhollandvolkswagen t1bentley continental gtNissan JukeATSCitroen DS3WRCpénzBoston reptérstatisztikapumpaBrazíliaAIDScentenáriumsportharcNissan NV 200jet-skiizmozáse-GolfMiatahernyótalpClarionkisautóTiguanfejlesztésaudioSierraforró vízcitroen c-xrBMW 8Toyota Supramacskavédelmi minisztériumTigrisRober KubicamúzeumSata-raliEksoVestTitan XDgörkorcsolyadaruSLCNissan Skyline R33CorbellatiM550dIndiajames bondhibaNissan MaximaMaserati QuatroporteVolkswagen Eosvasúttörök közelkedésbénaAlpineláncautópályacars coffeInfinitisugárhajtásúhibrid autófalsefalseillegális versenyGuardkárosanyagRodasBeppo HarrachkukásautóHarley-DavidsonGT4drámaSMSvírusminiszterelnökzeroSvédországhangvezérlésSubaru ImprezaA5ATS-VijesztgetésIrmscher InspirokergetőzésDodge Chargervonat24hCrossland XfegyverfüstZumatechnikagolfautóMonte Carlo rallySolbergherbiewiesmannkézifékgumorAudi SQ7kamerásX1amazonLamborghini HuracanKoncz GáborélőkonvojMick Schumacherelső vásárlópalettatávirányítós indítóRolls-RoyceUTVörök garanciaMercedes-Benz SLSForma-EGyulay ZsolttitanlebukásUSABreitlingMarconiland rover discovery sportHollandiaRoberto MerhiGorillaz

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.