keresés eredménye

rendőrség

videók

Rózsaszín dodzsemmel ment az autók közé

Kínában egy rózsaszín dodzsemmel autókázó nőt állítottak meg a rendőrök, hogy felelősségre vonják. Ki nem találod, mit keresett az úton a vidámparki alkalmatossággal.

cimkék: rendőrség / dodzsem / közút

Átrongyolt a piroson, az oszlop állította meg

Egy rendőrök elől menekülő autós nagy lendülettel próbált meg átmenni a piroson. Nem sikerült, egy másik autóról lepattanva az oszlopra csavarta a kocsiját.

cimkék: baleset / piros / rendőrség

Akcióban a rendőr, aki túl sok filmet nézett

Oroszországban nem csak a telek szívósak, hanem a rendőrök is. Itt van például egy járőr, aki ráugrik a menekülő autóra, száguldás közben betöri a hátsó szélvédőt és elfogja a bűnözőt.

cimkék: orosz / rendőrség / akció

Csapdába esett a tolvaj, gyorsan léptek a zsaruk

Amerikában egy 19 éves srác próbált meg ellopni egy autót. Nem sikerült, ráadásul pár járókelő észre is vette akció közben. Miután csapdába ejtették, a rendőröknek már könnyű dolguk volt.

cimkék: tolvaj / rendőrség / amerika

Durrogó kipufogóra gerjedtek rá a rendőrök

Amerikában egy srác tiltáson pörgette a szénné húzott Hondát. Természetesen egészségesen durrogott is a járgány, amit pár rendőr is meghallott. Ők azt hitték, hogy gépfegyverrel lőnek, ezért lerohanták a műhelyt.

cimkék: Honda / kipufogó / rendőrség

Civil BMW-vel vadászott a mini rendőr

Szokták mondani, hogy sosem lehet elég korán kezdeni. Ez pontosan igaz az autózás világára is. Most egy pörgős akció jelenetet láthatunk, ahol egy civil BMW X6-os volánja mögött lendül akcióba a pöttöm rendőrség.

cimkék: rendőrség / BMW / Audi / gyerekek

Egy gyerek kergetőzött a rendőrökkel Amerikában

A 10 éves kisfiú az édesanyja barátjának a kocsiját kötötte el. Lebukott, a család ráhívta a rendőrséget, akik csak hosszú és bonyolult üldözés után tudták megállítani.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Josh Cartu és a rendőrök esete

Josh Cartu is tiszteletét tette az idei Gumball 3000 budapesti állomásán. Nem csak megjelent, hanem a LaFerrari Apertájával egy rögtönzött bemutatót tartott a nézelődőknek. Ezt már a rendőrök sem nézték jó szemmel.

cimkék: Josh Cartu / rendőrség / Ferrari

A női táska, mint fegyver

A férfiak szemében a női táska maga a megtestesült csoda. Bármit elnyel és a felhasználási módja olyan sokrétű, hogy az már-már zavarba ejtő. Fegyverként is alkalmazható, például le lehet szedni vele a rendőrség elől menekülő motorosokat.

cimkék: rendőrség / motoros / táska

Az amerikai rendőrök nem viccelnek

Amerikában egy kisbuszost igazoltattak a rendőrök, ám az egyszer csak menekülésbe kezdett. Az egyenruhások nem óvatoskodtak, felborították a járgányt, majd a törött szélvédőn rántották ki a bűnözőt.

cimkék: rendőrség / üldözés / letartóztatás

Lasszóval támad az amerikai rendőrség

A nagy sebességű üldözéseknél mindig óriási problémát jelent a gyanúsított megállítása. Persze, ki lehet lökni, de miért kockáztatna a rendőrség, ha lasszót is alkalmazhatnak?

cimkék: rendőrség / üldözés / lasszó

Autós üldözés humoros csattanóval

Oroszországban még az autós üldözések sem olyanok, mint máshol. Most azt láthatjuk, ahogy a menekülő kilök egy rendőrautót, de ugyan ezzel a lendülettel magát is alaposan elintézi.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / rendőrség

Beleszólt a rendőr az Audi R8 és a Challenger játékába

Németországban egy Audi R8 és egy Dodge Challenger Hellcat tulaj kezdett élményautózásba. A járókelők mellett azonban a rendőrök figyelmét is magukra vonták ezzel.

cimkék: rendőrség / R8

Kigyulladt az elektromos rendőrségi BMW

Az olasz rendőrség egy igen kellemetlen szituációban találta magát a minap, amikor egyszer csak füstölni, majd égni kezdett az elektromos BMW i3 rendőrautójuk.

cimkék: BMW / rendőrség / i3

A világ leglazább rendőrei

Németországban egy motoros megpróbált meglépni a rendőrök elől, de nem ment neki. Ez után olyan alázást kapott az egyenruhásoktól, amit egyhamar nem fog elfelejteni.

cimkék: rendőrség / humor

Menekülés show elemekkel

Amerikában nem ritkák a rendőrség elől menekülős videók. Ilyen stílusosan azonban még egy bűnöző sem került a kamerák és a rendőrök kereszttüzébe.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Rendőrautóval lépett volna meg

Hihetetlen, hogy az elkeseredett helyzetben lévő bűnözők mit meg nem próbálnak. Ez az amerikai nő például a letartóztatása pillanatában egy rendőrautóval fogta volna menekülőre a dolgot.

cimkék: rendőrség / amerikai közlekedés / letartóztatás

Autós üldözés golyózáporral

A Camaro sofőrje ámokfutásba kezdett, ráadásul rá is lőtt a rendőrökre. Innentől kezdve nem kíméltek semmit a zsaruk, halálos erővel léptek fel ellene.

cimkék: rendőrség / üldözés / Camaro

Valami készül az arab rendőröknél

Adott egy Lamborghini Aventador, mely okádja magából a lángokat. Eddig semmi különleges. Na de ott áll a rendőrségi Lykan Hypersport is. Így már érdekesebb a sztori.

cimkék: rendőrség / Lamborghini / Lykan Hypersport

Nincs menekvés Rendőrségi üldözés megadással.

A rendőrség Kanadában sem viccel, ha autós üldözésről van szó. A Lexus vezetőjének esélye sem volt, így inkább a békésebb megoldást választotta.

cimkék: rendőrség / Lexus / üldözés

Extrém ciki motoros beégés

Ha már azt tervezzük, hogy lerázunk egy rendőrt, nem árt előtte megbizonyosodni az üzemanyag mennyi-ségéről, mert könnyen csalhatunk mosolyt a minket üldöző jard arcára a szerencsétlenkedésünkkel.

cimkék: rendőrség

Kormányzati konvoj Ukrajnában

Padlógázzal a szembe sávban. Vajon ilyenkor mi a rendőrségi koncepció? 

cimkék: rendőrség
Hírek

Vissza akart menni a börtönbe, teljesült a vágya

Egy amerikai férfi pár napja egy bírósági épület előtt kezdett el forogni a kocsijával, majd a szökőkútba csapódott. Célja volt a manőverrel, ráadásul sikerült is elérnie azt.

cimkék: rendőrség / amerika

Részeg embert vittek a csomagtartó tetején

Amerikában egy idős házaspár került kellemetlen helyzetbe, amikor egy erősen ittas férfi ágynak nevezte ki a kocsijuk csomagtartóját. Nem vették észre, így elindultak vele hazafelé.

cimkék: rendőrség / amerika / ittas / potyautas

Ferrarival feszítenek mostantól az olasz rendőrök

A milánói rendőrség új autója nem éppen mindennapi darab, ráadásul a története sem egyszerű. Egy olyan Ferrarit helyeztek szolgálatba, amit a maffiától foglaltak le.

cimkék: rendőrség / Ferrari / Olaszország

A szélre kente a gyorshajtást

Ausztráliában a rendőrök a megengedett sebesség túllépése miatt 200 ausztrál dollárra büntettek egy autóst. A sofőr fellebbezett, az indok eszméletlenül egyedi.

cimkék: rendőrség / gyorshajtás / ausztrál

Letartóztatták, mert kávézás után vezetett

Egy kaliforniai férfit állított elő a minap a rendőrség, miután szerintük kábítószer hatása alatt vezetett. Azóta kiderült, hogy csak sok kávét ivott, ám a vádat még mindig nem ejtették.

cimkék: rendőrség / amerika / kávé

Tesla helyett BMW i3 az amerikai rendőröknek

Nemrégiben elektromos autó beszerzésre írt ki ki a Los Angeles-i rendőrség pályázatot. A Tesla Model S és a BMW i3 között kellett dönteniük. Nyertek az anyagi szempontok.

cimkék: rendőrség / elektromos autó

Eljárás indult a megvadult Buggy sofőr ellen

Az egész internet tátott szájjal nézte végig azt a videót, melyben egy VW Buggy gyakorlatilag feldúlja San Diego utcáit. A következmények még csak most kezdenek kibontakozni.

cimkék: rendőrség / Buggy / büntetés

London: Betelt a pohár, büntetünk!

Bekeményítettek az angol hatóságok az önfeledten parádézó luxusautósok ellen. Mostantól kő kemény pénzbírság jár például a gumifüstölésért is.

: rendőrség / szupersportkocsi

Balesetet okozott, az autója buktatta le

Ha az ember balesetet okoz, akkor az a minimum, hogy a helyszínen megvárja a rendőröket. Egy amerikai nő nem így tett, az autója viszont lebuktatta őt.

cimkék: baleset / rendőrség / amerika

Csomagtartóban szállította a gyereket

Sokan nem tudják, de a Tesla csomagterében lehet legálisan gyermeket szállítani. Persze csak akkor, ha megrendeljük az ehhez kialakított plusz üléseket. Azért óvatosan ezzel.

cimkék: rendőrség / gyerekülés

Hazudott a rendőröknek, eljárás indult ellene

Egy amerikai nő kocsiját ellopták a napokban. Gondolta, hogy egy kicsit megsürgeti a nyomozást, és azt hazudta, hogy a gyermeke is az autóban volt. Természetesen lebukott.

cimkék: rendőrség / amerika / lopott autó

Quadskin járnak a San Franciscó-i zsaruk

Rendőrök alá tolni különleges járműveket újabban hasonló reklámértéket jelent, mintha egy mozifilmben szerepeltetnék az újdonságot. Most kétéltűeket kapott a hatóság.

cimkék: rendőrség / quadski

Rendőr zúzta le a Ferrarit

Elég durván elbánt a rendőrség ezzel a Ferrari 458-cal. Azt azért tudni érdemes, hogy nem volt ártatlan az olasz sportkocsi vezetője, egy üldözéses jelenet ért ilyen csúnya véget.

cimkék: balesetek / rendőrség / Ferrari

Ennél feljebb nincs

Újabb különlegességgel bővült az arab rendőrség autóflottája. Ezúttal egy 3,5 millió dolláros Lykan Hypersport került a zsaruk kezébe.

cimkék: rendőrség / Lykan Hypersport

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Beépülve Amerikában

Amerikában a rendőrök jelöletlen sportkocsikkal lepik meg az illegális versenyzőket. Nincs menekvés, nem bízhatsz már senkiben. Tiszta Need for Speed!

cimkék: Chevrolet / Chevrolet Corvette / rendőrség / akció / amerikai autó / sportautó

Tanulmányként rombol a 7-es BMW

Még be sem mutatták hivatalosan, máris közúti balesetet okozott az új generációs 7-es BMW. Az eset pikantériája még az is, hogy pont egy rendőrautót sikerült telibe kapni vele.

cimkék: baleset / BMW / rendőrség / német autó / Mercedes / prototípus

Motorost üldöztek a plázán keresztül

Akárcsak egy filmben, a motoros áthajt a városon, először egy kis autópályázás, majd belváros, végül egy pláza, ahol általában elkapják. Na, őt nem kapták el, de elvegyülnie sem sikerült.

cimkék: motor / rendőrség

Erre jók a dubaji rendőrautók

Épp a napokban bővült egy újabb sportkocsival a dubaji rendőrflotta, pedig sokat nem használják őket. Akkor minek? Most megmutatták, miért vannak: hogy látványos videót forgassanak velük!

cimkék: Ferrari / Lamborghini / mercedes-benz / rendőrség

Újabb csúcs rendőrautó Dubajban

Dubaj járműparkja már alapból sem egyszerű, persze a hatóság sem lóghat ki a sorból. A legtöbb szuperautót beszerezték már a flottába, most egy újabb sportkocsival bővült a gyűjtemény.

cimkék: rendőrség / Lexus / japán autó

Bünti jár a Ferraris szörfözésért

Egy napja láthattátok nálunk azt a videót, melyen egy sárga Ferrari F50 húz maga mögött egy wakeboardos srácot. Jó buli volt, de a közúti száguldozásért büntetés jár.

cimkék: sportautó / rendőrség / Ferrari / olasz autó / szörf

Golfkocsit a német rendőröknek!

Nehéz megindokolni, miért kell a rendőrségnek pont egy villanyautó, bár kétségtelen, hogy speciális feladatokra tökéletes lesz. Csak addig legyen idejük feltölteni.

cimkék: rendőrautó / Volkswagen Golf / elektromos autó / német autó / Volkswagen / rendőrség

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

A világ leggyorsabb rendőrségi flottája

A rengeteg interneten keringő fotó után Dubai rendőrsége megmutatta a teljes szupersportkocsi flottáját, és azt is, hol tárolják őket. Már a kapitányság is úgy néz ki, mint egy hotel.

cimkék: Lamborghini / rendőrség / Ferrari / Aston Martin / McLaren

Élményautó brit rendőr színekben

Az Ariel manufaktúra lepte meg a brit rendőröket egy Atommal, melyet a rendőrség színeire fóliáztak, került rá fényhíd is. Ha tényleg bevetnék, mindenkit elkapnának vele.

cimkék: rendőrség

Új Lambót nyúzhatnak az olasz zsaruk A Huracán is állományba került

Már megint szupersportkocsiba ülhetnek az olasz rendőrök, eddig kétszer kaptak egy-egy Gallardót, most egy új Huracánra húztak kék-fehér egyenruhát a Lamborghininél.

cimkék: Lamborghini / rendőrség

A világ legdurvább rendőrautója Dubaj új szerzeménye

Már megszokhattuk, hogy Dubajban semmi nem úgy van, ahogy a világon máshol, itt mindenkinek különcködnie kell. A helyiek óriási kedvvel gyűjtik a szuperautókat, a rendőrség sem akar lemaradni.

cimkék: rendőrautó / rendőrség
címke felhőSvájcAlpinaRHonda 2&4lövegFerrari 599 GTOletartóztatáselektromos autóOutlawlopós autómutatványPorsche BoxtertehénU2Mitsubishi LancerDetroiti AutószalonStingerspecifikációkMarioAudi A3Kia Forte Koupkonföderációs zászlóbajnokságWildcatIrmscher InspirosziklaJean AlesiMax MosleyEtnasmokeveszteségPorsche 911T-RocShelby GT350RAMG GT RútRenault TrafficHenessey Venom GThackerburnoutrakományskylineSmartstartErzsébetcsúszásretroautóSebringTom ChiltonBonnevilleQorosTyler WitteBethelléghajtáspisztolyHappyofficialjégesőHyundai Velosterluxusx6tesztpályabiztonságtechnikaCiprus8CRinspeedretroimportsorozatkrosszreklámgépi mosóSuzuki SwiftFiat 124 SpiderGenesis G90Netflixorosz tuningsugárhajtásúERCEscortbalszerencseDacia DokkerLada 2104drámavírusSuzuki AltoTwingoautomataKen BlockversenyharrachChargerroad ragekábítószerkergetőzésCompassHayden PaddonLukács Kornélrossz útMarvelAventadorPriusIRCSergioGT 4Év Autója 2017beragadMáltaVolvo XC90Airscarfgyalogskoda 120peugeot 205 gtiÁmon OlivérCarlos SainzDevel SixteenHyundai GenesissorompókülönösijedtségháborúSwiftzúzásBarcelonaLance StrollBob LutzvetődésfelhőKAMAZUH-1BMW 5 GTszerencsebmw m5Sebastian LoebkersgyorsításmotorrablásI-Pacelancia deltaAbu-DhabiDániaLamborghini HuracanhúzásAlpina B12Veneno RoadsterolajselfieMiguel MolinaForza 7SAS Irisbmw m4premierelakadásgyorsaságikatonaipeugeot 208 gtiNovitecpályanapHUVLMSNissan MicraévfordulótrutyiBaldwinM8elnöki ügyOscherslebenTargaSesto ElementoS90LamborghiniwcSpa FrancorchampsSubaru ImprezaXJ220Jurassic ParkMatteo MalucelliRhys MillenautóútCsillagtúraDusterItaldesignHungaroringsikerbabaóraszélvédőmosóváltóapokalipszisnissan leafCuprafurcsaságamerikai közlekedésVolkswagenhomokújjáépülterőszakbűncselekménytávolságátverésbolondmocsárvolkswagen golf sportsvanoroszhíd csereszoknyaQ5kilökésvirtuálisGTOtöltőZotyerongViperterepezésIndyCarInfernoMinyonkonzolJeep WranglerbővítéstuningKancsár FerencSpaKeszthelyi VivienBMW 1XC40lökhárítóPolestarpickupkárosanyagF50Cayman GTSChiron SportDacia DusterCaterpillarOpel CorsaRange RoverroncstelepFerrari 599 GTBmini cooperKaroqbemutató44ConceptkínaKoreai NagydíjWorld Series by RenaultmobilitásAlpina B3LevantePriorkéselésBryan buffierNestor GirolamiFerrari F40 LM BarchettaVolvo reklánmKoenigsegg Agera HHgyűjteményhomokviharjelzéssütiFocusPokemon GoToyotavákuumhójárógumorámokfutóharcWWEszörnyetegautósüldözéskanyarChevrolet VoltBMW 5Forma-2hibridspeakercrashMartin Cacereshalálos irambanMcDonaldsfisker surfgázolásMcFlyFestival of SpeedBentley FalconsportszerűtlenigazságszolgáltatásWaymoMercedes EVO 2testTechartNagy FutamWSRtrükkLapraszerelt autókazahSiennaalváskezdővicces videóPeugeot 206KOERUStellaFIA GT3Kodiaqangol autóCross ConceptszondaAston Martin Rapide SvillamosAxiálWankel motorMichael SchumacherhangvezérlésHuracamFerrari LaFerrariMitsubishi G4újjáéledSilverstoneRapidEforma-1márkákönzetlenrolls-royce phantomkigyulladtfoghúzásUrusGumball 3000Hyundai i30szenzációAustinRenault MeganelányVolvo S70 RgumiszalagélményautózásChevrolet AveoHill ClimbGMC Sierraszaltóiphonecadillac devilleSolbergChevrolet CaptivaTatagolyóToyota SupraRS6EnerGForceversenyautóbunyóaudioTCR EuropekupéBrazil NagydíjBulldogDodge ChargerYamahanavigátorOpel AstrabiztosítópezsgőhavazásNémet túraautó bajnokságAutopilotmesefigurákimprezaAlfa RomeoAudi RS6Coca-ColarottweilerMoszkvajaguar f-typezuhanásvicchőségstábKTMázsiai közlekedésGLEéjszakaMarchionnekisteherautóatkinsonWRXAll-TerrainatvLamborghini Veneno RoadsterfolyómackóPuskádi JánosmoziSVKimi RaikkonenelektromosNYPDjátékautókukásautóGiuliaFCAkompakt autólángszórótrident icenirandikubaPeugeot 208VivaroForma-3bicilisLe Mansvásárlásdízel motorOpel GTrx8Dan BilzeriansprayJedlik Ányos KlaszterHonda Jazzeladó autópörgetésChevrolet SilveradoháromkerekűsafariAusztrál NagydíjDaniel RicciardoChelseavirtuál tuningMikkelsenC8autókiállításillathernyótalpgolfautószáguldáskormánybarn findF12sertéssztoriford kanémet sportkocsivideóJeanner rallyaudi a4lexus nxbentley mulsanneHilux720SProteambmw x1Formula Studentland rover discovery sportkézifékOpel InsigniamázlikisautóSinsheim3008Aston Martin DB9idiótaPeopleRenault RSszingapúrRallyJari-Matti LatvalaüvegkárdízelautóDaytonacitroen cxDakarNicolas Cagehosszútávú autóversenyJohn Cooper WorksijesztésalvázgőzgépNicoMANAudi TT-RSbalhésnowboardpulykaPeugeot 508AlaszkakipörgésNeymarMarine EditionszállítmányDefenderHaasFormula 3MicheliszMount Everestsvéd piacCountachX2limuzins60TWOFACEBambooriasztóbaja 500Gorillazbmw z2TouaregRali EBrendőrségBullitBZZZkereslet csökkenéskardiológiaVRFanateckommunikációFiat PandatengerlövésSaabJeff GordonbunkóWRC3Dragon MountainbalesetmegelőzésfutártilalomösszehasonlítóIED SyrmaATSdaewootörök közelkedésbringasportautóőzGódor Barnahibrid autóeséségő autóittas vezetőferrari enzokajacars coffehalálesetjelzőoszlopfuvarGumpertFrankfurthulladékgyűjtésnapenergiaThe Mint 400Audi SQ7VerstappenteherautószekérGuardAmpera-eSemaSCCkörforgalomJon OlssonmenekülésKarinakameraMicralövöldözésrönkm1raPiquetelmebetegbillencsmotorháztetőSport SVRkoppintáshivatalosközlekedésbiztonság3DBarum-rali812időmérő edzésPlútórongálásCentenariodefektmeganeRenault CliofarmerGT-RyoároktanulmányMercedes C-osztálytraktorbessenyeyTolemanesküvőFR-SbénázásCaliforniaDavid Brownönvezető rendszerDurangojégkaparóautótemetőTaycantávolmaradásVolkswagen PolorinocéroszültetésDB11hegyPethő IstvánBMW X4rali-európabajnokságsofőrkerékbaseballelőzetesfejszeBarbieSuzuki Vitarajelmezsofőrös autóOpel Adam RallyGTBkatonáklebukás205umbauSigdsrallylyukhalottas kocsibátorVilnerMuscle CarbicajHonda PreludeMogyoródkalapácsparkolóelszabadulMexikóföldcsuszamlásBMW X6torlaszRadicalOpel AdamRally du VAR 2012aromaaprkolóZ06Acura NSXLaguna SecaCardokEurosol-Honda Civic Type-Rszakadékturán frigyesjason stathamrepülő autófilmes autóRowan AtkinsonI8névmunkagépForma-1 Spanyol Nagydíjintelligensrobbanszolnoknői vezetőNissan JukeYas Marina CircuitráncfelvarrásbruderMichelisz Norbertskoda fabia s2000PCPlaystationjet-skiRat RodLiberty Walkcsomagbetonkeverőplatformbiztonsági rendszerKetterer ContinentalNorrdschleifestopdűneMercedes CLK AMG Black SeriesUTVjátékkonzolelveszveizomautóTobias MoersegyezményStratoskereszteződésHoonigansInfiniti M30dForzaAMTSlovaskocsibankautomataWolfsburgEclipsevolkswagen eco upArany KormánykerékBMW 6páncélosOpel MagyarországNissan rekordprémiumautóMarius Aasenfejesbetonrakétablack fridayQ6sátorködBMW 6-os sorozatford galaxyfüves cigicserbenhagyásMick SchumacheringaJaguar X-TypeHongkongSTlefoglalt autókpályaring-txiszerelőfisker karmaVeyronAudicélgéppassatgyőri Audi-gyárSpanyolország24 órás versenytéli gumiÉrdi TiboreszméletlenLettországAyrton SennaMercedes VitoGuerlainSennaBugatti Gangloff CoupeToyota EchoGT4Lada VestafeltörésMbDesignlakóparkmanuális24hLamborghini VenenoDél-KoreaHummerD3 GrouppótkocsiChevelleKia RioKiaLaFerrarirendszámÍrországnapfénytetőKecskeméti BalázsKanadai NagydíjDoritos458Toyota GT86XVNorvégiaforékszergazdagSRT ViperArab autózásWalter CsabaRenault Clio TrophyDodge RAMSvéd raliLPrendőrautóGyulay Zsoltorosz közlekedésAston MartinúthibaB113d nyomtatóolajcsereralisteve mcqueenfékpadIATadásNimródelnöktűzoltóCaymannissan nv200városmárkakupafogászatBMW Z4Volvo S90audi q3műszerfalkézikönyvEasytroncifelfüggesztéscseh autócustom carBMW E30motogpQ60760LikipufogótűzijátékCitroen DS3ZR1örök garanciaLamborghini AventadorszánkójárdaSierratargoncahistoricinasdízel botránykizáráshihetetlenhavas útpoloskaOliver BlumeISIShókotrógurulElon MuskVWAdria Cenniyoungtimerjeges útPace CarBill Gateschris MeekeKrózser MenyhértWTCRkamikazehóemberrégiátnevezésErzsébet királynőUSAYpres-raliSteve JobstáncBMW 4-es sorozatBoschgyalogoshibridautószippantós kocsiijesztgetésvezetésPorsche 911 GT3borulFerrari F12filmes autókMitsubishiOlssonpapBJ Baldwingokartelső vásárlódynostretchDacialicitMercedes S-classKomáromQoros GQ3BlackpullmannugratásPistajavításPortugáliahollandBMW 1602magabiztosságPeugeotRally CupRedsípályaForma-1 Bahreini NagydíjgázszivárgásGymkhanaFerrari 355 S SpiderszirénaSSpáncélozottszarkaNascarFicza FerencOpel AntaraClimbkhanaCullinancrash testMercedes SLSfelajánlásparasztcitroen c-xrvárólistadrónBTCCquadskirendvédelmi erőkR3borzrobotizált autótaxiNAAFTushkanovaM6Nissan Skyline R34LandwindAmerikai NagydíjMonte Carlo rallytörésAMGelefántprankbolygódugattyús motorvisszapillantóBrit NagydíjkötélhúzásBentaygatilosfesztiválTiguan34 órás versenyJCWvizelfavágásBlazerRollstankolásiCarOsloautópiacBatmanFiat 500Toyota CorollaROALAlain MenuCrossland XgyúrásKazahsztánCintrakazárSamsungVeszprémkirálynőrobotizált váltórali-világbajnokságládaderbiFord RangerEvoqueFiat 500Lskoda superbkamerásdragsterGran TourismoTigrisBMW M3YeongamunboxingbuffierF40FerrarAriel AtomdigitáliskólaNasser Al-Attiyahleállásfilmautópályaromán közlekedéscsodaGRMNnyújtott karosszériaHollywooddrifttrélerrágcsálóhangfalMonacói NagydíjChryslerPikes PeakFerrari FXXzúzórageMercedes-Benz SLS AMGRolls-Royce Wraith Coupejótékonykodási30 WagonpalettabesirtunkkedvezménytáblahalottaskocsiNoodlearabbuszGLC4labradorSuzukaErwin Wurmporsche 959VolvoFord F150GingerillaSaab 9-3showmonte carlo raliWatkins GlenimpalaZöld pokolOpel Zafira TourerBugatti Veyron SSalternatív üzemanyagbiztosításlada samararobbanás960téli közlekedésköztisztaságPeugeot 308elsőbbségvasútlufthansaDannyalagútTerraLancer EVOPeugeot 308 GTiNordschleifefokozatnagymamaPorsche 911 RSonicViper SRTrevansBMW 3 GTLPGjárókelőrugóMaybachJanner rallyamerikai autóvodkaIndytanulmnánybadass500Magnus WalkernyirfaskonvojsportkocsitJeep CherokeeAntonin TlustakMazda3Egerelszabadulthelikoptertesla model xbalesetTDIFormula RenaultautmoatabicikliútdashcamDél-Afrikatörvényhard topRon Denniscsajokneed for speedBMW E30 M3Nurburgrinautó eladásBahraini Nagydíjtelefonszörnye-trontetőfailMclaren 570SMarbellaolasz autóheccjapán autóTouristenRenaultszedánszemétszedésmotorosrendőrkombi autóbenzinkútBJA110GPSAccordSkoda OctaviaAthénvolkswagen boraWRX STIColin McRaevillanyautóMike Troutland rover discoveryKaiflörtAudi TT Cupmegelőző filmrokkantFittipaldifelniveréspermetezésChuck NorrisFerrari488AEC RoutemasterherbiemarketingVorsteinerDél-AmerikafegyveresekAudi R8idiótaPeoplePeopleReal MadridBMW 8Indiai NagydíjcélF150vízCadillac CTStrükközésTata NanoMad MaxHeritagenissan navarazsiráfgunvisszahívásMichelinsunyiTokiói AutószalonNissan NoteSzlovéniaFootkhanaversenypályaKugaW MotorsBac MonoContinentalgyerek autóegzotikus autóMercedes SLS AMGKTM X-Bowlopottintruktorgyalogosvédelempénzszállítówörtherseekoreai autóFord Fiesta RS WRCkaszkadőrhőssuzuki balenorészedsebastien ogierEVautó lopásRenault TwingoprototípusfilmesukrajnaHofmannSkoda Octavia RSfrankfurti autószalonNikolagarazsKonakulcsJorge Lorenzogyorsasági obFord MustangFerrari F12 BerlinettaBMW M2gyerekekSportsDwayne JohnsonX5MEmilyIFAbiztonsági autóSubaru ForesterDelta HF Integrale5008TalismanszemetelésbakancslistaRufMercedes E-osztálySpanyol NagydíjOne:1Honda CivicelakadDRIVE PILOTJanner raliMagyarországSebatien Loebmatt fényezésidiótaDodge HellcatSuzuki KizashiSpydergödörtilosban parkolásCitroen C4 PicassobéreltGoodwood Festival of SpeedOpel AmperaVignaleAlfa Romeo 4CsvédjótétLexus ISUbergyújtogatásZengő Motorsportsubaru wrxMikuláshangutánzójó sofőrToyota S-FRösszefogásS600Robert KubicaGMC YukonMercedes-Benz CLAFenyrLada NivarobotMaseratijapán piacKoenigsegg Agera Rhumorhot hatchVectraDucatidoppingManorMarco WittmanModel 3PhaetonamerikaiHeinz-Harald FrentzenP100DMaserati GranTurismoSubaruToyota RAV4orrszarvúenzo ferrarinyereményjátékfelúszásmelegedésTouristenfahrtscooterFormulatahóG63PepsiG63 AMGRed Bull Ringlegóhumotliepája-raliSixtSpongya BobAcuraMercedesparkoláslamborghini gallardocsúszós útforgalommobilW213BMW 7mentőChevrolett Corvetteutcai autóhűtésmárkaATS-VSzilveszter rallyBMW X5yellowstonegyerekbiztonságGallardoSan DiegoVolvo C30görkorcsolyaMercedes S-osztályrajzfilménekRenntechévnyitómenekülKertész Krisztiánbukfenclábbal vezettávirányítósHonda NSXvillámsütiszörnyCrewetrailerSmart ForFourhajléktalanVenezuelareakcióHennessey VenomHyundai i20 WRCAudi A8 L ExtendedfahangutánzástrezorvonatMonsterAfrikaRimacRubens BarrichellotaplóGiulia QVKadjarMercedes CLAfocinapelemJaguar XFittasDokkerBrillianceSMSBútor Robielektromos autózáslasszóprofinői sofőrmotorhibagarazs.tvautótesztsylviagyerekülésAmbientegyanusítottelaludtromboláscsattogásX-osztályTCRFuriousmegsemmisítésépítésbentley continental gtMNASZarab autóMagyar NagydíjKia SoullefulladBloomHong KongevolúcióP1Stockholmvasúti átjáróMini PacemanToyota TundrafelfutóRallyeactroselképesztőbande tomaso panteraDaimlerszimulálásrepülLada KalinatanulmányautóRX-8kémfotóSochitotálkárVida JaniJaguarMotorsidősGT-86Peugeot 2008utcapedálItaliagyáriKerényi Ádámhumorostechnikai3Valetáradásfalsefalselökés46ÉsztországSpykerEurópa Nagydíjamazonvárosi minirobogósdöntőTOP10cigiCountrymanlezárásdacia sanderoCadillacfóbiaNissanRali OBCrossland8-asFiat TipoVettekápolnafotósólyomillegális versenyManor MarussiaHollandiakínos esetmentésautós jövőstorage findRali VBMaserati Quattroportei5bringásgázüzemű autóhelyszínelésMercedes-Benz M-osztályAygonyári gumiAudi S5RapidLe Mans 24hGenfautómosásjövőképChevrolet Corvetteszelektív hulladékjó emberszakasztechnológiaösszehasonlító-tesztvadnyugatSpirit Of EcstasyMitsubishi OutlanerGT40erősMercedes A-osztályHyundaiLas VegasSnowkhanaRaptorcinemarasszizmusVlagyimirspeedzoneM550dPekingi Autószaloncentenáriumpattogatott kukoricaExtremeF1M PerformanceRafael NadalBitter SándorkilökNissan NV 200üldözésjwrcsors45élőDevelExorcistJaguar XFR-SGTVFiesta WRCImolaNürburgringszelfiVályiAudi A6áremeléskarbonmarkolóVolkswagen PhaetonInsanityBMW M760Li xDriveMercedes-Benz G-osztályborulásSuzuki AuthenticsBYDKefo MotorsportRolss-Roycesubaru wrx stidagadtmosásSlovakia Ringcar pornMercedes-Benz SLSShelby Daytona CoupeRoberto MerhiőrületgiccsVFTSLAHoldenfestésJerezÉv autójaMarcus GronholmtúlkeresletHadik AndrásterrortartálybatmobilePetersenLancia ThemaA-osztályBentleyalkalmazásCruzejapán közlekedésStelviokörnyezetbarátlevegő meghajtásbuszmegállóoposszumLancerszállítóautó rongálásFord FiestafékgyorsulásbombahídkorlátozászeroDronekhanabrutálisextra 300radarlakókocsiönvezetőbioüzemanyagSkoda FabiaChristiano RonaldomeglepetésfelakadbrutálrollermúzeumMartn ProkopSuperleggerautcai versenyegyterűJohn CenatalálkozóHumveeautomata váltóMaserati LevanteAIDSfűnyírókisfilm275Jakus TamásNémet Nagydíjrolls-royce wraithejtőernyőösszkerékvadászatBMW 2-es sorozattitanJustin WilsonIncepizódteszteletkromos autóFord Mondeoroncscsaládi autóBentley Continental Flying SpurhulladékgazdálkodáslistatridentminigunÚj-ZélanddurvaMercedes-Maybachhonda integraCadillac EscaladeGuerlain ChicheritCitroen C3ajtóScoutWestfield MegabusaTakataPanamera Sport TurismokötekedésvirtuálrönkszállítóInfinitizúzdapolgármesterVolkswagen TouaregoroszlánüzemanyagtérképDaniel SordomacskaolajfoltYuliannaVATHsávváltásSibiu-raliszupersportkocsibmw maasaicaFord Racinglaptimeemissziós botránykátyúszabadidő-autóNissan Skyline R33versenygumiopel karlABTPHEVvonulásakkumulátorkereskedőspanyolOrlandogumiégetésindításrajzámokfutásvasúti átkelőHoonicornOpelvontatástilos parkolásfelahegyreszabálytalankodásgyorsulási versenyJapán NagydíjGordiniGörögországreflekszChevrolet Camaro Z/28Belga NagydíjMr.BeanRX-9hirdetésCitroen DS3WRCFordbúcsúBMW 503Trans AMChironDClelepleződésTraficvizes útdömperkölcsönzőszociautotalalkozoMazda CX-5potyautasképjégbüntetésDodge ChallengerMazdaveteránCayman S60Lance GilbertrányitásmikrofonHonda Civic Type-RautóKínai NagydíjGyulaStoffel Vandoorne3D nyomatásátépítésQatarMission EPorsche 993McLarenugrásbevásárlásVolkswagen EoshódmezőrületkabrióLykan HypersportautómentésAlfa RomoeDodge DartepilepsziaegyüttműködésMercedes GLEzsenialitásTitan XDFelix BaumgartnerelgurulHillclimbDacia Logan MCVoroszországágyrekordrichard hammondFiatX-TrailDC ShoesMelbourneszabályozásOrosz NagydíjFiestaelőzBen AffleckRXmanőverZ5rendőr2013nagy sebességSuzukiNissan IDxfurgonhyundai i20hányáskicsúszásXJHummer H1mázlistaApolloHuayraemberségorosz autóclio488 PistaPur BlancMarcello LottiTSIszörf2WDszétveriAnniversaryhot rodFalconhírCessnakarmaUPSFord FocuspostástűzcsaprepülésCorvette Z06magyarAlex ZanardiautósportFranciaországTrustBuickterepAlpinecsehMissileBreitling Jet Teamparkoló asszisztenssínTipofurcsa járműSWátadásferrari 458 italiaschumacherFlameszenzorJänner-ralikráterrush hourJumpyKoncz GáborkarácsonyillegálbikatelepverekedésHockenheiminstinctpusztításVolvo modellpápagyászhírQVNASAköltözésjachtGhiblimólóoldtimer találkozószerkezetkrosszmotorSuper SportPaul di RestaTAG MotorsportSkodaAlfa 4CSecurityszőnyegnézőkdacia logansúlyelosztásML63 AMGAudi A8 L SecurityPosrcheford thunderbirdbaleseteklowriderarab közlekedésfrontálvezeték nélküli töltésakcióbaleset tengelyColins Crestfegyverbencemotorpalettaakadályhajócobra 11animációsGuinness rekordPorschegesztusChallengelada 4x4S65SsangYongCadillac ELRvideó válogatásSebastian Vettelautóipari visszahívásBMW 5-ös sorozatAudi TTZafiraplázakésésközterület-fenntartáseladakpaul walkerMotegihibaChevydodzsemszénaelőjegyzéslincseléssivatagbukásrendezvény6x6TacomaA9felvásárláslazaFerrari CaliforniaJeeprobogóVenom F5PontiacleopardarmageddonEVOWill StevensDodgekiegészítőGenesisLada Priorapadkagőzluxusautódonington parkszórásmodernbeszakadtSuperfastgreenlinedudegyilkossági kísérletSpecialelexus rcOPCwiesmannamerikai rendőrségRoad America458 SpecialeGMCTerrakhanaPharrel WilliamsMagyar Termék NagydíjhalálosCorbellatiHammanInsigniaközterület-fenntartócrossoverkamionOpel KadettRober Kubicaautópályamatricavakvezető kutyamásolásegykerekezésmodellfrissítéskanadaAppleMonzaBoxsterpaintballflame warbritish greengengszterszabálysértésautomatikaDavid HasselhoffMehdi Bennanitoyota 2000 gtSergio MarchionneS10Aero 8renault talismanCadillac ATSTFSIoff-roadIsuzuSzilveszter raliBob BellDB9Volkswagen GolfKuala LumpurDragautóbemutatólandolástulajdonosKia PicantoPorsche PanameralángTechnictornádóVelarszarvasmercedes-benz econicMáriapócsedukációversenysportLotus F1közelScoutlinekamionsofőrtruckISvégső állomásMitshubishihalálformaAusztriaGTAlimitált szérianézőVilágbajnokságKlausz Kristóf4MATICSabine SchmitzGoProMreflexsüllyedésbarátnőtűzoltóságTim Gábortévéjames bondállatsportgyújtogatóTransformersDucatoMadárfelelőtlendiszkóVila RealmentőakcióLS 500hKevin Magnussenpolo r wrcRange Rover SportVitokörnyezetvédelemfiskerokos fényszórólángokcsalásLFATieGigafactoryablaktörlőelsőpeugeot 308 swNissan GT-R R34Land Rovertolásbűnözésm5E63 SMcLaren MP4-12CChevroletMLBcsúnyaMercedes GPMaláj NagydíjMercedes-Benz A-osztályFedExfékútnissan gtrKodiakdugószigetkereskedésPókembermandzsettagombmedvepanzióMaserati QuatroportePeopleA120terepjáróLamborghini MurcielagoChicheritPeugeot 207Hyundai ix20piros lámpabefutóMazda MiataBMWOtt TanakLamborghini DiabloSpielbergAMG GTkísérletelektromos UTVARTkátrányFinal FantasyFernando AlonsoV12V8 Supercaramerikai humorszámozásfigyelmetlenfiat. fiat 500autótolvajbölénydonutminiszterelnöklimbóADAC Deutschland rallyoffroadlízingWranglerHunGarianérintőkijelzőlopott autókályhaautolivPárizsi AutószalonSkoda CitigorészegtúraautóépítkezésEF7bikinirobbantásSherpelszabadult járműporcheneuvilletolatásAcropolis-rali458 ItaliahaszonjárműOpel CascadaMarchionnateljesítménymérésRed Bull RacinggarázsajtóToyota HiluxWald InternationalPutyinNyirfás JuliannaBessenyey ZoltánSLS AMGQoros 3David CoulthardLexus LF-SAAudi A2BMW 4 Gran CoupébörtönEMCBrazíliamexikói autóVolkswagen JettaGrand DusterteaserbénaBaleráfutáskivetítőKodoRomániaMaserati 3500GTamerikaMarconiTucsongördeszkalépcsőjótékonyságromán autóXD3tragédiaBajaCamaroSuzuki SX4Aston Martin CygnetHonda CR-VRS4Lummaaranydigital lightBudapestEurópa Bajnokságmercedes-benz s-osztály570Sangol közlekedésIndiaChevrolet CamarokaszinóGTkínai autómurvakínai közlekedésspecialJosh CartubírságXPakisztánGhostNvidiacsempészetCitroen DS5Eurosportpieter tsienOlivier PanisVelociraptorFerrariPeopleMalajziaroncsderbicsereTesla Model 3Nissan GT-RausztrálA4lancia fulviaájulásPaul SwiftToyota Picnicporral oltómegtaláltzsúfoltságBlack BearVin Dieselstreet race911Makitalada grantaMonacopókapaMP4-12CrajtvandalizmusBuick RivieraExclusivejégautóDTMgázrobbanásModel SgalambAgera RSjógaLMP-1esőteddygáztoyota versofekvőrendőriX3x7eldurranroadsterPSARWDJaguar XKR-SEsteban GutierrezKia CeedtámadásGeelyAudi Prologue AvantGLAPepsi Max350zOstbergWTCCGlobal Vehicle TrustomlásStepwayApertabeszakadt burkolatSupermanhuligánoksavLamborghini Urusspanyol autófejlesztésbrutál eséspolitikabestsellerMazda CX-9új generációZumaesteoszlopBreitlingfelvonulásWillys. modernpokolRolls-RoyceEliaMomkhanapirospoénGázosításShanghaituránitalWaldowbobpályaMercedes jövőChevrolet Impalaáldásrobotautóluxus buszRickard RydellközlekedéselsüllyedMasterNissan AlmeratáskaClarionbontáswrcTimo GlockSvédországkapacitásNismoMercedes G-osztályBuggynyíltnapKovács TamáslángolX6MrosszullétGT3Olaszországmercedes-benz c-osztálykarcdarálórondafestékSRTGyurtaegyediMiami ViceTallinkávévéletlen30 évCaterhamjubileum4x4Interlagosbiztonsági övalfaszlalomLa TomatinaJensen InterceptorhőkameraNew JerseykihajtóLuc BessonNeonfreighterRCAston Martin VulcandudareggeliKharitonintávirányítós autóidőjárásirodagyorshajtásbunkerSuzuki Samuraikilencsebességes automta váltóTestarossaTrophy TruckYarisegyterű autóLotus SUVinternetSTiördögszekéryoutubeVW GolfzebracherokeevillámlásPro CeedleszállásRTRwalter röhrlvészfékHorizonrally du VARRed BullKovács ÁgiKia NiroöregkombájnColoradorenault sanderotolvajMcLaren P1Forma-ESata-raliangol motorhatótávveterán autó918 SpyderigazoltatásAgerasárga zászlóford c-maxdarutrolibusze-GolfXC60ZFoperatőrelőzésGeneral Leeelszállításporsche macanvételrepülőGoogleRubiconVauxhallbakiM0tereléschrysler 200USA Nagydíjvolkswagen bogármercedes-benzszékvízbennémet autóautós üldözéslimitáltSzingapúri Nagydíjhangtúraautó világbajnokságzombiToyota Yaris RSA5RX-VISIONforró vízSeatkiállításBMW M4 GTSraktárOlasz NagydíjbejelentéscsomagszállításRoad RoverR5Memo GidleyNissan 370zVenomzeneGLBvolkswagen jettacaddytüntetésCitroenKatarBoston reptérAudi Q2gyakorlatoldalkocsicars and coffesárgaLexusCrystal HooksLodgyMercedes Maybach.Nissan SilviaszállodaNissan SentraApriliaYouabian PumaLaFerrari ApertaAsconaJannarellyBruno SpenglerprojektorGenfi AutószalonRodasAndy PriaulxRali du ValaisürüléktankCorsica-raliNJaguar XFRquadhangprojektorkit carünnepi modellSkoda múzeumConnectedDriveközútmotorosvolkswagen t1ctsJohannesburggyári3 REXHalid AvdagicEngstlerMiataVolkswagen Up!Matthew CampbellbivalyShelbymercedes-benz mlcritkaságDemonPosaidonpro-tourerBMW 2 Active Tourerchevrolet cruzeszállítás2CVmorganszilvszter raliford s-maxjávorszarvas-tesztTata Zicajarri-matti latvalakétkerékmotokrosszhullámArteonPaukétkerekezésbérautóCX-5sordoT1MiniBeppo HarrachújIndy 500találmánykutyaategoHondakatonaUltraSt. James EditionAbu Dhabi NagydíjWalterné Dancsó AdriennE30statisztikaszembe sávSUVBelgiumLandauletkombilerobbanEric BoullierTrabantbambuszhooniganbmw 507facebookjean-claude van demmenyomtatásFord KugasérülésszimulátorboxerpénzSeat IbizaDisneylisztpumpaM4 GTSClarksonUsain BoltLykanLadaablakR8 SpiderSmart CabrioboxféktesztdemonstrációjogForza Horizon 2mobiltelefonspeedPiercarlo GhinzaniBMW I8MotkányF430koncepció Bugatti Veyronorigamitúlméretesgyorsasági motorR8Forma-4ingyen autótemetkezésMcarenHarley-Davidsontoyota land cruisereladásfrancia autócsajozástávirányítós indítókigyulladFRC3McLaren 12cAudi RS3S-EditionhanninenszemmozgásJensenFord F-150Forms-1wellnesslánykérésNissan MaximaForza MotorsportconvertibleláncautosleleplezésAlpina B7IrmscherhackelésG650Ford EcosportfüstXJ13Kevin AbbringLanciaUAZSportwagonvolkswagen beetleWintercontactautógumiGhymkhanatrolltélCorvette8Mercedes-Benz E-osztályMulholland DriveTaco BellCsehországRosbergLand Rover DefenderJames MayGarázs TVmajdnem baleset500eAnton YelchinvilágrekordboxkiállásChicagodrogmezőgazdaságproblémaPorsche Mission Ementős

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.