keresés eredménye

rendőrség

videók

Átrongyolt a piroson, az oszlop állította meg

Egy rendőrök elől menekülő autós nagy lendülettel próbált meg átmenni a piroson. Nem sikerült, egy másik autóról lepattanva az oszlopra csavarta a kocsiját.

cimkék: baleset / piros / rendőrség

Akcióban a rendőr, aki túl sok filmet nézett

Oroszországban nem csak a telek szívósak, hanem a rendőrök is. Itt van például egy járőr, aki ráugrik a menekülő autóra, száguldás közben betöri a hátsó szélvédőt és elfogja a bűnözőt.

cimkék: orosz / rendőrség / akció

Csapdába esett a tolvaj, gyorsan léptek a zsaruk

Amerikában egy 19 éves srác próbált meg ellopni egy autót. Nem sikerült, ráadásul pár járókelő észre is vette akció közben. Miután csapdába ejtették, a rendőröknek már könnyű dolguk volt.

cimkék: tolvaj / rendőrség / amerika

Durrogó kipufogóra gerjedtek rá a rendőrök

Amerikában egy srác tiltáson pörgette a szénné húzott Hondát. Természetesen egészségesen durrogott is a járgány, amit pár rendőr is meghallott. Ők azt hitték, hogy gépfegyverrel lőnek, ezért lerohanták a műhelyt.

cimkék: Honda / kipufogó / rendőrség

Civil BMW-vel vadászott a mini rendőr

Szokták mondani, hogy sosem lehet elég korán kezdeni. Ez pontosan igaz az autózás világára is. Most egy pörgős akció jelenetet láthatunk, ahol egy civil BMW X6-os volánja mögött lendül akcióba a pöttöm rendőrség.

cimkék: rendőrség / BMW / Audi / gyerekek

Egy gyerek kergetőzött a rendőrökkel Amerikában

A 10 éves kisfiú az édesanyja barátjának a kocsiját kötötte el. Lebukott, a család ráhívta a rendőrséget, akik csak hosszú és bonyolult üldözés után tudták megállítani.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Josh Cartu és a rendőrök esete

Josh Cartu is tiszteletét tette az idei Gumball 3000 budapesti állomásán. Nem csak megjelent, hanem a LaFerrari Apertájával egy rögtönzött bemutatót tartott a nézelődőknek. Ezt már a rendőrök sem nézték jó szemmel.

cimkék: Josh Cartu / rendőrség / Ferrari

A női táska, mint fegyver

A férfiak szemében a női táska maga a megtestesült csoda. Bármit elnyel és a felhasználási módja olyan sokrétű, hogy az már-már zavarba ejtő. Fegyverként is alkalmazható, például le lehet szedni vele a rendőrség elől menekülő motorosokat.

cimkék: rendőrség / motoros / táska

Az amerikai rendőrök nem viccelnek

Amerikában egy kisbuszost igazoltattak a rendőrök, ám az egyszer csak menekülésbe kezdett. Az egyenruhások nem óvatoskodtak, felborították a járgányt, majd a törött szélvédőn rántották ki a bűnözőt.

cimkék: rendőrség / üldözés / letartóztatás

Lasszóval támad az amerikai rendőrség

A nagy sebességű üldözéseknél mindig óriási problémát jelent a gyanúsított megállítása. Persze, ki lehet lökni, de miért kockáztatna a rendőrség, ha lasszót is alkalmazhatnak?

cimkék: rendőrség / üldözés / lasszó

Autós üldözés humoros csattanóval

Oroszországban még az autós üldözések sem olyanok, mint máshol. Most azt láthatjuk, ahogy a menekülő kilök egy rendőrautót, de ugyan ezzel a lendülettel magát is alaposan elintézi.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / rendőrség

Beleszólt a rendőr az Audi R8 és a Challenger játékába

Németországban egy Audi R8 és egy Dodge Challenger Hellcat tulaj kezdett élményautózásba. A járókelők mellett azonban a rendőrök figyelmét is magukra vonták ezzel.

cimkék: rendőrség / R8

Kigyulladt az elektromos rendőrségi BMW

Az olasz rendőrség egy igen kellemetlen szituációban találta magát a minap, amikor egyszer csak füstölni, majd égni kezdett az elektromos BMW i3 rendőrautójuk.

cimkék: BMW / rendőrség / i3

A világ leglazább rendőrei

Németországban egy motoros megpróbált meglépni a rendőrök elől, de nem ment neki. Ez után olyan alázást kapott az egyenruhásoktól, amit egyhamar nem fog elfelejteni.

cimkék: rendőrség / humor

Menekülés show elemekkel

Amerikában nem ritkák a rendőrség elől menekülős videók. Ilyen stílusosan azonban még egy bűnöző sem került a kamerák és a rendőrök kereszttüzébe.

cimkék: rendőrség / üldözés / amerika

Rendőrautóval lépett volna meg

Hihetetlen, hogy az elkeseredett helyzetben lévő bűnözők mit meg nem próbálnak. Ez az amerikai nő például a letartóztatása pillanatában egy rendőrautóval fogta volna menekülőre a dolgot.

cimkék: rendőrség / amerikai közlekedés / letartóztatás

Autós üldözés golyózáporral

A Camaro sofőrje ámokfutásba kezdett, ráadásul rá is lőtt a rendőrökre. Innentől kezdve nem kíméltek semmit a zsaruk, halálos erővel léptek fel ellene.

cimkék: rendőrség / üldözés / Camaro

Valami készül az arab rendőröknél

Adott egy Lamborghini Aventador, mely okádja magából a lángokat. Eddig semmi különleges. Na de ott áll a rendőrségi Lykan Hypersport is. Így már érdekesebb a sztori.

cimkék: rendőrség / Lamborghini / Lykan Hypersport

Nincs menekvés Rendőrségi üldözés megadással.

A rendőrség Kanadában sem viccel, ha autós üldözésről van szó. A Lexus vezetőjének esélye sem volt, így inkább a békésebb megoldást választotta.

cimkék: rendőrség / Lexus / üldözés

Extrém ciki motoros beégés

Ha már azt tervezzük, hogy lerázunk egy rendőrt, nem árt előtte megbizonyosodni az üzemanyag mennyi-ségéről, mert könnyen csalhatunk mosolyt a minket üldöző jard arcára a szerencsétlenkedésünkkel.

cimkék: rendőrség

Kormányzati konvoj Ukrajnában

Padlógázzal a szembe sávban. Vajon ilyenkor mi a rendőrségi koncepció? 

cimkék: rendőrség
Hírek

Vissza akart menni a börtönbe, teljesült a vágya

Egy amerikai férfi pár napja egy bírósági épület előtt kezdett el forogni a kocsijával, majd a szökőkútba csapódott. Célja volt a manőverrel, ráadásul sikerült is elérnie azt.

cimkék: rendőrség / amerika

Részeg embert vittek a csomagtartó tetején

Amerikában egy idős házaspár került kellemetlen helyzetbe, amikor egy erősen ittas férfi ágynak nevezte ki a kocsijuk csomagtartóját. Nem vették észre, így elindultak vele hazafelé.

cimkék: rendőrség / amerika / ittas / potyautas

Ferrarival feszítenek mostantól az olasz rendőrök

A milánói rendőrség új autója nem éppen mindennapi darab, ráadásul a története sem egyszerű. Egy olyan Ferrarit helyeztek szolgálatba, amit a maffiától foglaltak le.

cimkék: rendőrség / Ferrari / Olaszország

A szélre kente a gyorshajtást

Ausztráliában a rendőrök a megengedett sebesség túllépése miatt 200 ausztrál dollárra büntettek egy autóst. A sofőr fellebbezett, az indok eszméletlenül egyedi.

cimkék: rendőrség / gyorshajtás / ausztrál

Letartóztatták, mert kávézás után vezetett

Egy kaliforniai férfit állított elő a minap a rendőrség, miután szerintük kábítószer hatása alatt vezetett. Azóta kiderült, hogy csak sok kávét ivott, ám a vádat még mindig nem ejtették.

cimkék: rendőrség / amerika / kávé

Tesla helyett BMW i3 az amerikai rendőröknek

Nemrégiben elektromos autó beszerzésre írt ki ki a Los Angeles-i rendőrség pályázatot. A Tesla Model S és a BMW i3 között kellett dönteniük. Nyertek az anyagi szempontok.

cimkék: rendőrség / elektromos autó

Eljárás indult a megvadult Buggy sofőr ellen

Az egész internet tátott szájjal nézte végig azt a videót, melyben egy VW Buggy gyakorlatilag feldúlja San Diego utcáit. A következmények még csak most kezdenek kibontakozni.

cimkék: rendőrség / Buggy / büntetés

London: Betelt a pohár, büntetünk!

Bekeményítettek az angol hatóságok az önfeledten parádézó luxusautósok ellen. Mostantól kő kemény pénzbírság jár például a gumifüstölésért is.

: rendőrség / szupersportkocsi

Balesetet okozott, az autója buktatta le

Ha az ember balesetet okoz, akkor az a minimum, hogy a helyszínen megvárja a rendőröket. Egy amerikai nő nem így tett, az autója viszont lebuktatta őt.

cimkék: baleset / rendőrség / amerika

Csomagtartóban szállította a gyereket

Sokan nem tudják, de a Tesla csomagterében lehet legálisan gyermeket szállítani. Persze csak akkor, ha megrendeljük az ehhez kialakított plusz üléseket. Azért óvatosan ezzel.

cimkék: rendőrség / gyerekülés

Hazudott a rendőröknek, eljárás indult ellene

Egy amerikai nő kocsiját ellopták a napokban. Gondolta, hogy egy kicsit megsürgeti a nyomozást, és azt hazudta, hogy a gyermeke is az autóban volt. Természetesen lebukott.

cimkék: rendőrség / amerika / lopott autó

Quadskin járnak a San Franciscó-i zsaruk

Rendőrök alá tolni különleges járműveket újabban hasonló reklámértéket jelent, mintha egy mozifilmben szerepeltetnék az újdonságot. Most kétéltűeket kapott a hatóság.

cimkék: rendőrség / quadski

Rendőr zúzta le a Ferrarit

Elég durván elbánt a rendőrség ezzel a Ferrari 458-cal. Azt azért tudni érdemes, hogy nem volt ártatlan az olasz sportkocsi vezetője, egy üldözéses jelenet ért ilyen csúnya véget.

cimkék: balesetek / rendőrség / Ferrari

Ennél feljebb nincs

Újabb különlegességgel bővült az arab rendőrség autóflottája. Ezúttal egy 3,5 millió dolláros Lykan Hypersport került a zsaruk kezébe.

cimkék: rendőrség / Lykan Hypersport

Kabint emelgetnek a franciák

Egy helyi gyártó alkotta meg ezt a furcsaságot, főleg rendőrségi felhasználásra. Tisztán elektromos a hajtása, a kabint pedig három méter magasra képes emelni.

cimkék: rendőrség / francia autó / furcsaság / SAS Iris

Beépülve Amerikában

Amerikában a rendőrök jelöletlen sportkocsikkal lepik meg az illegális versenyzőket. Nincs menekvés, nem bízhatsz már senkiben. Tiszta Need for Speed!

cimkék: Chevrolet / Chevrolet Corvette / rendőrség / akció / amerikai autó / sportautó

Tanulmányként rombol a 7-es BMW

Még be sem mutatták hivatalosan, máris közúti balesetet okozott az új generációs 7-es BMW. Az eset pikantériája még az is, hogy pont egy rendőrautót sikerült telibe kapni vele.

cimkék: baleset / BMW / rendőrség / német autó / Mercedes / prototípus

Motorost üldöztek a plázán keresztül

Akárcsak egy filmben, a motoros áthajt a városon, először egy kis autópályázás, majd belváros, végül egy pláza, ahol általában elkapják. Na, őt nem kapták el, de elvegyülnie sem sikerült.

cimkék: motor / rendőrség

Erre jók a dubaji rendőrautók

Épp a napokban bővült egy újabb sportkocsival a dubaji rendőrflotta, pedig sokat nem használják őket. Akkor minek? Most megmutatták, miért vannak: hogy látványos videót forgassanak velük!

cimkék: Ferrari / Lamborghini / mercedes-benz / rendőrség

Újabb csúcs rendőrautó Dubajban

Dubaj járműparkja már alapból sem egyszerű, persze a hatóság sem lóghat ki a sorból. A legtöbb szuperautót beszerezték már a flottába, most egy újabb sportkocsival bővült a gyűjtemény.

cimkék: rendőrség / Lexus / japán autó

Bünti jár a Ferraris szörfözésért

Egy napja láthattátok nálunk azt a videót, melyen egy sárga Ferrari F50 húz maga mögött egy wakeboardos srácot. Jó buli volt, de a közúti száguldozásért büntetés jár.

cimkék: sportautó / rendőrség / Ferrari / olasz autó / szörf

Golfkocsit a német rendőröknek!

Nehéz megindokolni, miért kell a rendőrségnek pont egy villanyautó, bár kétségtelen, hogy speciális feladatokra tökéletes lesz. Csak addig legyen idejük feltölteni.

cimkék: rendőrautó / Volkswagen Golf / elektromos autó / német autó / Volkswagen / rendőrség

Elfogóautóként vetik be a Megane RS-t

Az autógyárak ahol tehetik, támogatják a helyi erőket néhány extra kocsival. Most a spanyol rendőrség kapott két, helyben gyártott csúcs Megane-t, az ígéretek szerint nem csak mutatóba.

cimkék: francia autó / Renault Megane / sportautó / Renault / rendőrség / megane

A világ leggyorsabb rendőrségi flottája

A rengeteg interneten keringő fotó után Dubai rendőrsége megmutatta a teljes szupersportkocsi flottáját, és azt is, hol tárolják őket. Már a kapitányság is úgy néz ki, mint egy hotel.

cimkék: Lamborghini / rendőrség / Ferrari / Aston Martin / McLaren

Élményautó brit rendőr színekben

Az Ariel manufaktúra lepte meg a brit rendőröket egy Atommal, melyet a rendőrség színeire fóliáztak, került rá fényhíd is. Ha tényleg bevetnék, mindenkit elkapnának vele.

cimkék: rendőrség

Új Lambót nyúzhatnak az olasz zsaruk A Huracán is állományba került

Már megint szupersportkocsiba ülhetnek az olasz rendőrök, eddig kétszer kaptak egy-egy Gallardót, most egy új Huracánra húztak kék-fehér egyenruhát a Lamborghininél.

cimkék: Lamborghini / rendőrség

A világ legdurvább rendőrautója Dubaj új szerzeménye

Már megszokhattuk, hogy Dubajban semmi nem úgy van, ahogy a világon máshol, itt mindenkinek különcködnie kell. A helyiek óriási kedvvel gyűjtik a szuperautókat, a rendőrség sem akar lemaradni.

cimkék: rendőrautó / rendőrség
címke felhőhídVerstappenlexus nxYpres-ralibestsellerKugaBJ BaldwinOlaszországgunFormula 3problémaA5repülőjárókelőnyíltnapWestfield MegabusaMercedes SLS AMGeladakTCRFord Fiesta RS WRCYuliannabmw m4autóamerikai autórészegStepwaykigyullad488bombaszilvszter raliToyota RAV4süllyedésszénakormánynagymamaráncfelvarrásHalid AvdagiclángszóróC8TakataGT-86MinyonHoonicornszondakit carbérautóaudi q3Specialemázlistagolyópermetezésstretchquadvirtuálskoda fabia s2000ARTmodellfrissítésirodaszakadékmorganmenekülSmart Cabriotéli gumipro-tourerNyirfás JuliannaNYPDhőséggyászhírA110Kodiaqcitroen cxDakarNissan Skyline R33TransformersbicajritkaságDelta HF Integralevolkswagen bogárlopott autókergetőzésSkoda CitigoBuick RivieraAbu Dhabi NagydíjSkoda OctaviaijesztésMazdaPontiacjó sofőrKen BlockbalesetekChevrolet VoltBMW 7Írországe-GolfszakaszOliver BlumeChevroletszabálysértésMarconiV12garazsHeinz-Harald FrentzenijedtségegyterűgumorhibridGigafactorysérülésOpel CorsaQVFR-Sforró vízVW Golfkizáráscars and coffeesésSvédországPro CeedTushkanovaJames MayEmilyMcLaren P1Szilveszter rallysvédCitroenültetésluxusSuzuki AuthenticsAudi Prologue AvantFocusrendőrségkávéelképesztőDodge HellcatBútor RobiLamborghini UrusTSIFestival of SpeedVályiLanciaOpelvízGorillazMNASZtankFord Focusgarazs.tvToyota SuprafotóFiat 124 SpiderDurangoTallinForza MotorsportoffroadP1tridentjeges úthumotLance Gilbertmunkagép8-asMatteo MalucelliAgeramesefigurákrosszullétBajatahóoldtimer találkozóRenault ClioChargerFinal Fantasylopós autótraktorVilágbajnokságRickard RydellakcióRhys MillenvadászatSesto Elementodigitálisvicces videóautós jövőgyalogosSinsheimtrailerfékbűncselekménytelefonmotorC3Cadillac EscaladequadskiwcsportQoros 3bénafelvonulássnowboardhot rodlada 4x4Jeanner rallytestTyler WittemanuálisCaterhamszociautotalalkozoJeep Cherokeeszőnyegbmw x1veterán autóPutyinelektromosbolondidőjárásvideóelőjegyzésfelúszásVolkswagen GolfBMW 3 GTLamborghini DiablotilalomMiniMercedes CLAkályhanyirfasRoad AmericaLapraszerelt autótetőgázolásFerrari F12repülsárgahalálesetSemaszelektív hulladékrongmenekülésÉv autójaSMScliomotorosrendőrBMW X4forgalomBrit NagydíjbajnokságautmoatarabláskápolnaStellajelzésépítésittasgáztrollrottweilerepizódcinemactsD3 Groupford c-maxlefoglalt autókgreenlinedaewooMount EverestBZZZbritish greentornádótotálkárSata-raliX-Trailsvéd piacbuffierTCR Europecobra 11Mercedes-MaybachWill StevensjavításSpirit Of EcstasytáblatuningRadicalszemmozgáskukásautókínai autóHadik AndrásSportsJanner raliM PerformanceQorosAMGLada 2104pörgetészebraJerezvonulásWTCRbesirtunkmini cooperkaszkadőrMarveldrónAero 8Fiat TipoBreitling Jet TeamMiguel MolinafogászatVRRally CupKharitoninugratásroadsterUbereladásautótolvajForma-3furcsaságGTATrophy TruckTimo GlockXC60Európa BajnokságkubaaprkolóMarine EditionVolvo modellzuhanásHeritageErwin WurmMagyar NagydíjGumpertTitan XDelefántKanadai NagydíjRX-VISIONbalesetmegelőzéstávirányítósAthénautósüldözéssofőrös autóporcheGhosthajléktalanCaterpillarSonicHockenheiménekkínai közlekedéslelepleződésTaco BellgyáriPSAcsalásDacia DusterbobpályapickupJedlik Ányos KlaszterVelarJustin WilsonG650navigátorkatonaDaytonakompakt autó911ingaMkábítószerFerrari 599 GTOfisker karmaPur BlancAudi TT CupCaliforniaKaroqVauxhallkonföderációs zászlóemberségLaguna SecaOlssonspecifikációkmólóelsüllyedszaltólexus rcalfastophőshegyvéletlenburnoutrészedCorvette Z06IED SyrmaJurassic ParkAnniversarynissan navaralángokfejszeCadillacCsillagtúralincselésSpielbergRober KubicaVilnerMotkányRallykisautóLettországGordiniPeopleLMSBob BellállatdonutHonda 2&4Brazil NagydíjFelix BaumgartnerOpel MagyarországvásárlásRimachalálopel karlERCIncYouabian Pumakicsúszásdacia sanderoalagútrolls-royce wraithPokemon GotilosPharrel WilliamsbakancslistahibaHenessey Venom GTVolkswagen Jettacadillac devilleAnton YelchinkézifékDodge Chargercars coffeMazda3sziklaDaciaLodgyKia NiroMP4-12Ccélrobotautókatonáksubaru wrx stijapán autózúzóLandwindapokalipsziskrosszmotorViperlimbórajzKAMAZterepford s-maxJean AlesicsempészetLaFerraribatmobilehackerDodgeVolkswagen Up!SupermanMogyoródTerraidiótaPeopleautótemetőAppleMáltaIndyPorsche BoxterAudi A3felfüggesztéselőzetestávirányítós autórandiHollandialimitáltSubaru Foresterland rover discovery sportfestésFord F150S600helyszínelésMartn ProkopgokartgázszivárgásBMW 8oszlopFicza FerencelmebetegNémet Nagydíjhot hatchkonvojgőzgépSaabRolss-Royceönvezető rendszersportkocsitSuzukiBMW 503Lamborghini HuracanRali du ValaisBob LutzfolyókereszteződésCitroen DS5MelbourneA4VectraSaab 9-3városCrewefilmtargoncaMclaren 570SindításNissanKia PicantoGoodwood Festival of Speednémet sportkocsironcstelepConnectedDrive3008CompassgalambVeyronVolkswagen PhaetondurvajelmezhomokviharspanyolGT-RoroszországhangPistaFerrari 599 GTBJapán Nagydíjrobbantásszembe sávRali VBGenfi Autószalonrichard hammond205motorpalettaGhibliGoProChevrolett CorvetteautóbemutatóChicheritZöld pokolRedbankautomataörök garanciaGTOhumorGuinness rekordgyorsasági motorlufthansaszolnokColin McRaeNoodlebalesetluxus buszKertész Krisztiánvolkswagen golf sportsvandashcamtalálmánykamerásnői sofőrSamsungBMW M3fiat. fiat 500Robert KubicaGinhatótávalvázAsconaegyediBMW 2 Active TourercrossoverProteamGeneral LeeroncsmeganeFittipaldimázliategoelszállításOpel InsigniaR8 SpiderwiesmannAcura NSXbentley mulsannedagadtbalhékínos esetvizes útréginézőkámokfutásSeat IbizaT-Rocújjáéledjávorszarvas-tesztGhymkhanamentőakcióferrari enzotűzoltósághibridautóSan Diegoközlekedésbiztonsághivatalosautómosásidiótaferrari 458 italiamentőOpel CascadaA120Eurosol-Honda Civic Type-RAbu-DhabiLand Rover DefenderBuickboxXJhalottaskocsinyomtatásMarcello LottiSvéd raliML63 AMGMaseratimobiltelefonkereslet csökkenésOscherslebenhavazáskamionsofőrgiccsChironvillanyautóautósporttávolmaradássportszerűtlenBudapestKrózser Menyhértboxerfalsefalsekaszinójógamercedes-benz c-osztályChryslerHiluxDetroiti AutószalonsafariToyotapusztításkorlátozásgyárbunkermegelőző filmlerobbanRenault TwingoimprezarobotTobias MoersAudi TT-RSúj generációműszerfalVorsteinertűzijátékNew JerseySuperfastprototípusKoenigsegg Agera HHFCAtúraautó világbajnokságparkoló asszisztensZumahajóbunyóNimródLance Strollrobotizált váltófegyveresekMbDesignszerelőBill GatestereléslezárásHunGarianromán közlekedéstruckMercedes jövőplázaóraChevrolet Corvetteversenysportmárkákhalottas kocsiP100DszerencsetolásPace CartáskaTrustFerrari 355 S SpidersúlyelosztásA9TechartBMW E30 M3rajtdrogJanner rallyWorld Series by RenaultLancerstreet raceSuzuki VitaraJohn Cooper WorksNordschleifeDemonYarisyohalálos irambankersMitsubishi G4WWEDaimlertoyota 2000 gtB11HillclimbHyundai i20 WRCcar pornLFAnissan leafkommunikációheccKínai Nagydíjangol motorTechnicSebringesküvőDannyamazonürülékvolkswagen jettacaddyAndy PriaulxMatthew CampbellChevrolet CaptivabátorZFparkolásváltókötekedésRMcFlyAudi TT458 ItaliaFormula StudentDoritosAyrton SennafilmesleszállásSixtsugárhajtásúNissan GT-RMemo GidleySpanyol NagydíjKomáromMicraszedánMazda CX-5Jeepzerocsúszós út24hSport SVRTouristenfahrtJensenangol közlekedésOpel Zafira TourerIndyCarNissan SilviaAlain Menulada samarabemutatószörnyZotyeNissan NV 200Vida Jani44jwrcIATvolkswagen beetleizomautóbeszakadt570Selnöki ügyLe Mans 24hgyorsasági obporsche macanhangprojektorneuvillesordobeszakadt burkolatFordvisszapillantóvasúti átjáróégő autóLexus ISdrámasütiADAC Deutschland rallyrongálásKoreai NagydíjélményautózásPeugeot 308 GTipeugeot 208 gtiGenesisspecialForzareflekszMcDonaldstoyota versovillamosmotorosVeszprémgyújtogatófegyverBMW 5TOP10utcai verseny812mocsárS10MissileminigunBahraini NagydíjGRMNmexikói autóBrilliancefailGT 4vezeték nélküli töltésCountachU2BoxstertérképNismoMaláj NagydíjKOERULykanBoston reptérKoenigsegg Agera RR8tűzoltóMike TroutspeakerHyundaiGMC YukonHummerContinentalDevel SixteenBMW 2-es sorozatJaguar X-TypepótkocsitaplóApollorekordManor MarussiaToyota S-FRborzCardokérintőkijelzőVolvo S70 RMercedes-Benz SLS AMGAudi A6Nissan MicrakerékVeneno RoadsterEasytronciAdria Cennirenault sanderoAston MartinjárdaKecskeméti BalázsInfiniti M30dtilosban parkolásHonda CR-VvételjégWalterné Dancsó Adriennmajdnem baleset34 órás versenyBoschhőkamerareklámBuggyGMC SierraháborúRenault TrafficKTM X-BowOpel GTZ06Gyurtafurcsa járműretroautóQ5havas útbiztosítómercedes-benz mlcbmw z2Érdi TiborGMCsuzuki balenoNissan JukecentenáriumdoppingDucatiBarum-raliNestor Girolamiletartóztatásnői vezetőWaldowaudi a4ijesztgetésAudi SQ7Ford MondeoátverésGuerlain ChicheritlabradorsylviaFerrari F40 LM BarchettakonzolDB924 órás versenyXVkötélhúzás3d nyomtatójaguar f-typeUSA Nagydíjnyújtott karosszériaAlfa 4CablakCayman SbicikliútReal MadridAmpera-evolkswagen eco upversenyautóIRCHaasvégső állomásextra 300EurosportmosáscélgépAutopilotszelfibefutóHofmannkardiológiatesztpályastábF50BonnevillehódmezőrületMercedes-Benz CLArendezvényForma-ESLS AMGSTborulApriliaMcLaren MP4-12CelaludtNovitecClarionintruktorKovács ÁgiszerkezetköztisztaságOpel AstraForms-1szállításFerrariterepjáróMonzasólyomAston Martin CygnetautópályamatricafesztiválHollywoodlökhárítóyoutubeautó rongálásOlivier PaniselnökMiataRX-9csehSiennaVignaleBessenyey ZoltándynokombájnjátékautóMiami ViceSherpkiegészítőAIDSViper SRTChevrolet AveoToyota CorollabörtönStingerClimbkhanaJari-Matti LatvalaShelbyorrszarvúhelikopterbaseballszékformavirtuál tuningJCWpezsgőmackóMulholland DriveépítkezésStratosautomatikaMarbellakólaMonte Carlo rallyWald Internationaltávirányítós indítóázsiai közlekedésördögszekérautótesztpályanapLadarendvédelmi erőkhibrid autóAusztrál Nagydíjrágcsálókulcspeugeot 205 gtiLiberty WalkHill Climbautós üldözésFerrariPeoplekirálynőDokkerVolvo reklánmelszabadulttúlkeresletJaguar XFR-Sközterület-fenntartóMercedes GLEtanulmányautózombiradarEric BoullierSzingapúri Nagydíjlamborghini gallardoiphonemedvevárólistaleleplezésNeonyoungtimerharrachráfutáshackelésAlpina B12jason stathamcsomagtélszámozásbiztosításHyundai GenesisSuzuki AltoOpel AmperaWatkins GlenzsúfoltságLamborghini Venenovillámlásfüves cigiXpoénPorscheKetterer ContinentalKaimercedes-benz s-osztálywellnessTouaregBMW 5-ös sorozatüldözésversenygumiNicoSuzuki SwiftNicolas CagegőzRTRbuszmegállóBentleyCentenarioTWOFACEmotogpcsomagszállításKerényi ÁdámSuperleggeraRed BullfüstChuck Norrisfrankfurti autószalon2013Lexus LF-SAturánFRactrosBMW X6rányitás350zmotorháztetőVenezuelaPosrcheMotegielsőShanghaihúzásájulásegyterű autóvolkswagen boraToyota GT86haszonjárműatvKefo MotorsportG63 AMGpapmobilitásMikulásLe Manslada grantaFord KugaSierraeletkromos autóMad MaxAudi A8 L SecurityEMCCX-5Alpina B3Bryan buffierhumorosnissan nv200freighterjarri-matti latvalagazdagpassateszméletlenmegsemmisítésYas Marina CircuitkanadaamerikaivízbenfoghúzásrendőrautóLevanteCoca-ColaösszkerékpremierbrutálJaguar XFCorvetteszimulálásAfrikalebukáspeugeot 308 swkihajtóbénázáspostásAuditáncújtulajdonosVila RealspraylánykérésAston Martin VulcanOrlandogarázsajtóWRXbanAventadorVetteAudi S5SpyderrobogóHammanösszehasonlítóbmw 507AEC RoutemasterExtremeJorge LorenzoLancia ThemaretrobringásVenom F5lovaskocsiszabadidő-autóGTBlángolPosaidonösszefogásMarius AasenInsanityFiat PandaAMTSpaul walkerUltraFord F-150szemeteléshányásBJNissan rekordveszteségTerrakhanabmw maasaicajövőképbéreltschumacherszlalomRowan AtkinsonpénzszállítópókzeneDB11robotizált autóSkoda Octavia RSWolfsburgdudesubaru wrxvírusOrosz NagydíjcsúnyaplatformsunyimotorhibaJumpyOlasz Nagydíjbrutál eséskarbongesztusSlovakia Ringgépi mosógyerekMadárLukács KornélJon OlssonLandauletPiercarlo GhinzaniVFTSSpanyolországprémiumautócitroen c-xrBMW 4 Gran CoupéfelelőtlenorigamiMcLaren 12cModel SPepsi MaxVitotüntetésEclipserasszizmusrinocéroszF430MasterfóbiaLummabicilisBruno SpenglerArteonharcMonacoChevellelefulladLamborghini MurcielagoBMW Z4szarvasbolygódugattyús motorF1volkswagen t1X-osztálybabaBarcelonaSabine SchmitzkörnyezetbarátPriorAusztriaCsehországChicagoönzetlenSAS IrisPepsiRapidbringaStelvioszállítmánykoppintásMercedes EVO 2NikolaChevrolet CamaroSkoda múzeumPorsche PanameraFord EcosportHyundai ix20Marcus GronholmAlaszkabiztonsági rendszerDacia Logan MCVOpel AntarabivalyCintraSmart ForFourBugatti Gangloff CoupeSergio MarchionnePorsche Mission EbukásPiquetdigital lightGázosításporral oltóUAZunboxingGran TourismodriftEvoquegörkorcsolyaLa TomatinaMcarengyorsulásErzsébetJaguar XKR-Seladó autójégesőumbauFenyrkétkerékgördeszkaMitsubishiVWAlfa Romeo 4CdugóbadassMaserati 3500GTbejelentésolajBulldogTwingoOpel Adam RallyDTMNissan IDxhullámDragszánkóautó lopásBullitcrash testBMW 4-es sorozatCamaroMercedes G-osztályegyüttműködésjean-claude van demmeCadillac ATSGarázs TVPókembermásolásegzotikus autóISISGTnyári gumiScoutbikalövésBloommentősvizelCorbellatiWSRgyakorlatlopottAcuraTestarossaKodiakkedvezményFerrari F12 BerlinettaőzhernyótalpF150homokkabriólövöldözéslövegApertaAirscarfillegálAustinBeppo HarrachHyundai i30felakadOPCmarketingliepája-raliFormula RenaultMission Emagabiztosságtilos parkolás760Ligyalogosvédelemarabenzo ferrariVATHjelzőoszlopDC ShoesKiaoposszummatt fényezésJänner-rali918 SpyderHungaroringrolls-royce phantomBMW 6-os sorozatCitroen C4 PicassoNasser Al-Attiyahrepülő autókatonaiCitroen DS3szabálytalankodásFiat 500LzúzásKazahsztánNagy FutamfokozatMitsubishi OutlanerIsuzuAudi RS3sikerugrásWRX STIQ6Volvo S90MitshubishiSecurityAntonin Tlustak45összehasonlító-tesztStoffel VandoornelimuzinhihetetlennapelemszabályozássípályacsattogásGeelyhíd cserejótétPCtankolásImolaszáguldásHonda CivicskylineHong KongMANraktárbunkóBentley Continental Flying Spurtrükközésforma-1Global Vehicle TrustiX3Német túraautó bajnokságdiszkóÚj-Zélandamerikai közlekedésrakétaEsteban GutierrezInsigniaConceptBMW M2SUVigazoltatásToyota Tundraprofirx8Bac MonoöregGLAelakadáslakókocsiKancsár FerencepilepsziaForma-1 Bahreini NagydíjS65kisfilmPetersentrezorberagadbentley continental gtchris MeekeOstbergkombi autóAccordATSautomataködring-txitemetkezésHuracamtrutyiwrcFord Fiesta3D nyomatásFlameVin DieselEVHappyboxkiállásBrazíliaLada VestaKia Rioszingapúrstorage findverekedésporsche 959téli közlekedésDucatointelligensCadillac ELRArany KormánykerékUH-1Klausz KristóffiskerPeugeot 2008reggelitörésSkoda Fabiaspanyol autógyorsulási versenyInterlagosszenzációsorsdarálóRallyeAudi A2politikaszimulátororosz tuningvandalizmussteve mcqueenszupersportkocsiEgerYamahaXJ13rakománym1raRinspeedatkinsonCrossland XHummer H1oroszlánGymkhanaMotorsTAG Motorsportünnepi modellGT40FrankfurtRCcherokeeMax MosleyHonda PreludeW MotorsarmageddonmúzeumbenceJaguar XFRjátékkonzolpaintballChevrolet ImpalaCross ConceptSsangYonggyerekülésfelahegyreMarchionneDavid Hasselhofffilmes autókgyújtogatásamerikai humorhonda integraBen Affleckvisszahívássertésbaja 500bakimarkolóEliasavCitroen DS3WRCSzilveszter raliDRIVE PILOTszállodatrélerBMW 6hókotróblack fridaygyorsaságiRoad Rovernézőrönkbmw m5renault talismanhangutánzásRosberglancia fulviakísérletfelni6x6leopardChallengespeedzoneSTiRed Bull RingkárosanyagscooterLada PrioraSRT ViperLand RovervasútlegóAriel AtomedukációTFSIadáslandolásThe Mint 400német autólancia deltakilencsebességes automta váltóesőüzemanyagDél-KoreaMercedes-Benz A-osztályRX-8RWDlowriderVenomszekérSpa Francorchampskétkerekezésomlásx7autolivvillámkivetítősebastien ogierillatspeedDisneyDél-AmerikaHarley-DavidsonWranglerKoncz GáborHongkongTesla Model 3autópályabiztonságchevrolet cruzeyellowstonehóemberautosszenzoregyezményVolkswagenNissan MaximaForma-4Walter CsabaForza Horizon 2mezőgazdaságDronekhanaerőszakMaserati GranTurismoriasztópisztolyKevin Abbringamerikapadkaelektromos autóitalfarmertolvajluxusautóPikes PeakautókiállításMercedes-Benz G-osztályClarksonGuardMini PacemankilökDefenderkülönösSnowkhanalaptimeSVviccoperatőr30 évátnevezésittas vezetőItaliabiztonságtechnikaSWGLEszigetKTMiCarMexikókipufogórali-világbajnokságidiótaPeoplePeopleámokfutóRolls-Royce Wraith CoupeMercedes-Benz M-osztályJaguarPorsche 911 RSpongya BobterepezésElon MuskszétveriparkolóGiulia QVvontatásford galaxyM6Mr.BeanaranyDaniel Sordobukfencbölénydemonstrációs60bontáskombiBentley FalconvészfékszélvédőmosórevansMomkhanaAcropolis-raliRenault RSwalter röhrlDavid CoulthardDániatanulmány2CVOsloszarkaBaleEnerGForcemodernde tomaso panteraMicheliszromán autóford thunderbirdpalettaukrajnaW213kereskedőBelga NagydíjRubens BarrichellotűzcsapGenesis G90robbanásx6Forma-1 Spanyol NagydíjMercedes-Benz E-osztályScoutlinemonte carlo raliAston Martin Rapide SI-Pacepattogatott kukoricaCarlos SainzimpalaBugatti Veyron SSboruláskutyaLancer EVOBMW E30Kia SoulDodge RAMtorlaszágysínnévAudi RS6utcaszippantós kocsiSilverstoneüvegkártámadásATS-VInfinitiNissan Skyline R34Alfa RomeofuvarIrmscherGörögországmutatványIrmscher InspiroGenfSvájcSuzuki SX4kajapályaSebatien Loebdacia loganUrusLS 500hátépítésMarco WittmanrajzfilmhójáróúthibaHonda JazzfociLaFerrari ApertalistaMarchionnaPortugáliaForma-2Cayman GTSkereskedésTargaCuprajégautóFiesta WRCTataSigdsrallyvezetésTraficreflexkameraesteingyen autófavágásfigyelmetlensmokeOne:1kínaColoradoautómentésQatarPuskádi Jánosgázüzemű autóPlaystationoff-roadPorsche 993Keszthelyi VivienköltözésKarinakátránySebastian LoeblicitmentésNascarSubaru ImprezazsiráfS-EditionúttragédiatolatásRomániapullmannlánykiállításmárkaRXland rover discoveryillegális versenytörvényFranciaországAmerikai NagydíjfűnyíróbalszerencseAudi Q2Paul di RestaalkalmazásWTCCvakvezető kutyahulladékgyűjtéslimitált szériaévnyitóinternetFalcontörök közelkedésGT3előzésEurópa Nagydíjbikininissan gtrélőm5piros lámpasütiszörnySCCX2startemissziós botrányColins CrestMonsterjubileumcsaládi autóhanninenorosz közlekedésSebastian VettelMichael SchumacherwörtherseePolestarRapidEKovács TamásBaldwinAlpinetehénTim Gáborközterület-fenntartásS90Corsica-ralimeglepetésvonat4x4animációsMoszkvaátadásF40vodkaPakisztánjapán közlekedésmanőverdűnetrükkbaleset tengelyPHEVaromaládaderbicseh autóhalálosdonington parkÉsztországExorcistTrans AMelszabadult járműprankBMW M4 GTSőrületABTMercedes C-osztályRolls-RoyceE63 SG63orosz autóbruderXD3gyorshajtásautomata váltóAll-TerrainbillencsKodoHuayragyúrásTiguanF12vadnyugataudiokarmacsodaGumball 3000Év Autója 2017BMW 5 GTselfiegolfautóR3Citroen C3Rafael NadalJannarellyStockholm720SCaymanVolkswagen TouaregLuc BessonOtt TanakbúcsújégkaparóDwayne Johnsonjapán piacTouristenGódor BarnatesztExclusiveVolvo C30karácsonymercedes-benzLexusMaserati LevanteWintercontactRubiconXC40szemétszedésautóútLotus SUVgerillaGPSrendszámVolvoreakciókigyulladtolajcsereManorKuala LumpurWankel motorRange RoverközelMercedesPárizsi AutószalonAygoGrand Dustervideó válogatástesla model xHumveehírkráterönvezetőrendőrlökésKia Forte KoupCrosslandpedálUSAToyota EchoszirénaLas VegastechnikatengerszoknyaMick SchumacherakadálySportwagonáldásLPfutárSuper SportBMW X5újjáépültM4 GTShyundai i20döntőfaNvidiamurvaPanamera Sport TurismokilökésMitsubishi LancervetődésTolemansportautóRally du VAR 2012pokolChevrolet Silverado458kamikazeUPSpirostitantúraautóTipoKevin MagnussenNAAFejtőernyőidősbevásárlásOpel Kadette-tronNissan Sentraszörnyeteglábbal vezetSzlovéniaMercedes E-osztályHonda NSXleállásBreitlingToyota HiluxtaxikéselésGoogleMagyarországMercedes GPcsúszásDragon MountainszállítóSeatbarn findFerrari FXXMercedes S-osztályMercedes A-osztályBMWbiztonsági övGLBEngstler3DQoros GQ3X6Mfilmes autóelveszvetanulmnánymobiltechnológiadudakanyarDan BilzeriannapenergiaföldcsuszamlásGLCA-osztálymandzsettagombkipörgésRodasGyulay ZsoltvilágrekordFanatecAlex ZanardiToyota Yaris RSrugóconvertiblefacebookSkodaveteránPeugeot 508okos fényszórói3 REXjames bondamerikai rendőrségsorompógyőri Audi-gyárVolkswagen PoloJeff GordonFord MustangRed Bull Racingkoreai autóSuzukakrosszvirtuálisBlazerSubaruKonacustom cargyerekekbetonkeverőFerrari CaliforniaTigrisRoberto MerhiToyota PicnicrönkszállítóZ5Porsche 911kalapácsMalajziaHondaSwiftHayden PaddonCiprusfékpadMaserati QuatroporteTom Chiltonroad rage488 Pistabambusz500késésNürburgringPeugeotpoloskai30 WagonkézikönyvBMW M760Li xDriveBitter SándorRenault Clio TrophyHUVsorozatidőmérő edzéshűtésSuzuki KizashiFormulagyűjteményFiat 500repülésgurulmegtaláltForza 7Christiano RonaldoHyundai VelosterLPGNorvégiaChevyFord Racingalvásvasúti átkelőBYD5008napfénytető500eWillys. moderndömperPeugeot 308R5Daniel RicciardoChevrolet Camaro Z/28ROALversenypályaford kaI8WRC3rondaKatarAlpinaPeugeot 208hard topmárkakupaközlekedéscigimagyarkazárkarcPekingi AutószalonAston Martin DB9polo r wrcMercedes S-classtúlméretestöltőM550dTDIalternatív üzemanyagshowárokbrutálisZengő MotorsportRali EBMikkelsenRS4szörfMercedes-Benz SLSAgera RSAMG GT RbenzinkútautópiacRali OBAudi R8XJ220Dacia DokkeroroszHennessey VenomM0i5BMW 1602bioüzemanyagflörtszórásEVOMagnus WalkerhollandPlútóelektromos autózássivatagNorrdschleifeVolkswagen Eos960Mazda CX-9skoda 120Ford RangerHoldenparasztJohannesburgLotus F1fisker surfgyalogkörnyezetvédelemOpel AdamMcLarenMichelinevolúcióAlfa Romoeautóipari visszahívásgyorsításCadillac CTSnagy sebességmelegedésrush hourévfordulóSpacserbenhagyásminiszterelnökhistoricFuriousSRTmacskapulykaLamborghiniSuzuki SamuraihulladékgazdálkodásMazda MiatapotyautasVelociraptorelsőbbségvákuumDodge Challenger46lisztkölcsönzőAxiálBlackTokiói AutószalonfekvőrendőrjótékonyságAMG GTtrident icenikémfotóE30IndiaSteve JobsterrortartályjótékonykodástévéNissan GT-R R34utcai autóBambooBethelLada Nivaolasz autóZR1SochierősfelfutóFiestafelvásárlásPaul SwiftBTCCgyerek autóJakus TamásYeongamGuerlainDevelfelajánlás458 SpecialefeltöréstalálkozóRS6Dodge DartékszerképteleppáncéloslánclízingRat Rodimportskoda superbdízelautóverésFedExhirdetésrobogósSennaablaktörlőTata ZicalazaZafiraJohn CenaMercedes Vitoakkumulátorpieter tsienturán frigyesigazságszolgáltatáshangvezérlésCrystal Hooksroncsderbiarab autóPethő IstvánBentaygaMaybachAlpina B7Martin CaceresféktesztMichelisz NorbertofficialNASAM8kezdősárga zászlóSolbergSergioJosh CartuDCgyilkossági kísérletdaruWildcatrally du VARforgázrobbanásbuszCruzeUsain BoltISIndy 500chrysler 2002WDDavid BrownSSkátyúgumiégetéspápahangfalLykan HypersportFernando AlonsoajtóInfernoFootkhanaJensen InterceptorRenault MeganeVivaroRange Rover SportTalismanMercedes Maybach.Mercedes CLK AMG Black SeriestávolságShelby GT350RgödörteddyteherautóPauBMW 1Jeep WranglerfejesDusterkoncepció Bugatti Veyron275sztoridragsterFIA GT3Smartmercedes-benz econicPhaetonarab közlekedésinasbővítésfurgonlakóparkfejlesztésPorsche 911 GT3Cessnarobbanrali-európabajnokságkupéLMP-1Giuliaflame warHoonigansháromkerekűelső vásárlóRenaultItaldesignnyereményjátékkisteherautóTacomahooniganolajfoltTucsonGT4KadjardefektragefékútBelgiumcsajokBMW I8zsenialitáspanzióTrabantherbiecsajozásinstinctHonda Civic Type-RRollstoyota land cruiserMonacói NagydíjbüntetésLada KalinaRon Denniselektromos UTVsátorBatmanstatisztikaModel 3Ferrari LaFerrarii3Kia CeedPriusChelseabarátnőTata NanoMercedes SLSzúzdaRenntechjachtRufTiehosszútávú autóversenyV8 Supercarausztrálneed for speedgyanusítottbírságlasszófestékelszabadulSibiu-raliMariolépcsőfrancia autórombolásteaserEtnakazahMaserati QuattroporteGallardoversenyPeugeot 207polgármesterhuligánokjet-skiQ60SpykerVolvo XC90Muscle Carjó emberNeymarfrontálhangutánzóvárosi miniraliX5MMehdi BennaniáradásCullinanEF7angol autólángErzsébet királynőprojektoréjszakaChiron SportIndiai NagydíjNissan 370zdízel motorrossz úttrolibuszShelby Daytona CoupeSt. James EditionCountrymanFerrarArab autózáseldurranelgurulLamborghini Aventadorautó eladásBlack BearPeugeot 206roller60dízel botrányléghajtásFiatT1Magyar Termék NagydíjLamborghini Veneno RoadstercrashegykerekezésAudi A8 L ExtendedáremelésNissan AlmeraNissan Notebessenyey4MATICkamionKimi Raikkonenmozibiztonsági autólyukpénzelakadDél-AfrikaMLB

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.