keresés eredménye

orosz közlekedés

videók

Misztikus borulás Moszkvában

Íme egy videó Oroszországból, melyen egy autó egyszer csak fogja magát, és önerőből felborul. Csak elsőre tűnik megfejthetetlen rejtélynek a dolog, igazából a magyarázat igencsak egyértelmű.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / borulás

Túlfűtött utaskabin az orosz buszon

Oroszországban sokszor máshogy értelmezik a dolgokat az emberek, mint ahogy mi megszoktuk. Például, ha menet közben kigyullad a busz, az még nem jelenti azt, hogy meg is kell állni. Amúgy is hideg van, így legalább a fűtés is le van tudva.

cimkék: busz / orosz közlekedés

Kegyetlenül tarol a kamion

Sok sofőr retteg attól, ha mögöttük egy kamion halad. Nem alaptalanul, hiszen ha egy ekkora tömeg elszabadul, annak irdatlan nagy pusztítás a vége. Most egy orosz autós szemszögéből élhetjük át a horror pillanatot.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Ezért nézz előzés előtt a tükörbe

Emberünk nagy lendülettel előzgette az autókat, de nem számított arra, hogy valaki őt is elkezdheti előzni. Hiba volt, a koccanás után úgy vágódott az árokba, hogy azt nézni is rossz.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / előzés

Tankkal driftelnek az oroszok

Japánban a Toyota és a Nissan, Magyarországon inkább a BMW a driftesek kedvence. Mi a helyzet az oroszokkal? Ők 46 tonnás tankkal csinálják mindezt!

cimkék: drift / orosz közlekedés / tank

Tetőről lecsúszó jeges hó töri meg a Skodát

Megérkeztél, leparkoltál a kocsival, már biztos, hogy nem érhet semmi baj. Ne hidd ezt! A videóban szereplő orosz rendszámos Skodát például megérkezés után egy nagyobb darab jégtömb zúzza be elég szépen.

cimkék: Skoda / orosz közlekedés / jég

Orosz baleset kézfogással

Ebben az orosz videóban egy balesetet láthatunk. Idáig nincs semmi különös benne, csak hogy ez a két sofőr nem esik egymásnak, hanem barátságosan állnak a dolgokhoz. Hová jut így a világ?

cimkék: baleset / orosz közlekedés

Gázra lépett a fék helyett

Oroszországban egy nő véletlenül a gázra lépett menet közben a fék helyett. Nem így tervezte, de sikerült megoldania a problémát, ráadásul, ha úgy nézzük, akkor csak simán talált magának egy rövidebb utat.

cimkék: orosz közlekedés / fék / gáz

Segíteni akart, de csak rontott a helyzeten

Egy csatorna mellett csúszott meg a személyautó. Mivel úgy állt meg, hogy bármikor a mélybe zuhanhat, egy teherautó sofőrje úgy döntött, hogy segít rajta. Bárcsak ne tette volna.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / zuhanás

Autós üldözés humoros csattanóval

Oroszországban még az autós üldözések sem olyanok, mint máshol. Most azt láthatjuk, ahogy a menekülő kilök egy rendőrautót, de ugyan ezzel a lendülettel magát is alaposan elintézi.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / rendőrség

Amikor minden összejön

Oroszországban rossz látási viszonyok és csúszós útburkolat mellett félpályás lezárást eszközölnek az autópályán. Ugyani mi rossz sülhetne ki ebből?

cimkék: baleset / orosz közlekedés

Sorompó nyitás orosz módra

Nem nagyon hatotta meg a lezárt sorompó ezt az orosz sofőrt. Ha neki mennie kell, akkor a biztonsági őrtől és a rongálástól sem riad vissza.

cimkék: orosz közlekedés / rongálás / sorompó

Túlélték a lehetetlent

Egy félresikerült előzés következtében frontálisan ütközött egy kisteherautóval a személyautó. Mindenki kirepült a járműből, ám csodával határos módon túlélték a horror balesetet.

cimkék: orosz közlekedés / baleset / hihetetlen

Érthetetlen jelenet Oroszországból

Bár láthattunk már furcsa jeleneteket Oroszországból, ezt most mégis nehezen tudjuk értelmezni. Biciklist ver a Porschés, majd autót rabolna, de egy csapat fegyveressel találja szembe magát.

cimkék: orosz közlekedés / rablás / fegyveresek

A króm Lamborghini balesete

Oroszországban egy króm Lamborghini Murcielagot sikerült a szalagkorlátnak hajítania a felelőtlen tulajdonosnak. Az eső és a sok száz lóerő még mindig nem a legjobb párosítás az utakon.

cimkék: Lamborghini / baleset / orosz közlekedés

Izgalmas boxmeccs Oroszországból

Az orosz utcai bunyókat már megszokhattuk, ez a két férfi azonban gyönyörű mozdulatokkal produkál egy szabályos boxmeccset az út közepén.

cimkék: orosz közlekedés / box

Veszélyes előzésből baleset

A BMW sofőrje már a szemből érkezőket is veszélyeztette az előzéssel, de szerencsére csak az előtte haladót találta meg hátulról. Így nem lehet közlekedni!

cimkék: baleset / BMW / orosz közlekedés

Balesetből tömegverekedés

Már megszokhattuk, hogy Oroszországban alapvetően máshogy reagálják le a történteket az emberek, mint nálunk. Ha ott balesetet okozol, akkor meg is leszel verve. Persze, csak ha nincs ott pár haverod, aki kisegít a bajból.

cimkék: orosz közlekedés / baleset / verekedés

Ladát borít a Passat

Egy erősen ittas sofőr csapódott bele a Nivába hátulról, mely ennek hatására fel is borult. Természetesen Oroszországból érkezett a videó.

cimkék: baleset / Lada / orosz közlekedés / passat

Tolató őstehetség

Ennek a hölgyeménynek nem szóltak, hogy a gázt elengedve és a fékre lépve meg lehet állítani a hátrafelé tolatást. Mondjuk akkor nem nevettünk volna ilyen jót!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / tolatás

Így parkol egy részeg orosz nő telefonálás közben

Ismét egy cifra videó Oroszországból. Egy eléggé ittas nő szeretne parkolni, ám ezt inkább roncsderbinek lehetne nevezni. Alaposan körbe tör minden kocsit a parkolóban.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / részeg

Brutális frontál baleset

A kisteherautó sofőrje valószínűleg elbambult és megijedt az út szélén parkoló járgányoktól. Átrántotta a kormányt a szemből érkező elé, aminek igencsak brutális frontális baleset lett a vége.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / brutális

Itt az év legröhejesebb videója

Honnan máshonnan, mint Oroszországból érkezett az év legröhejesebb videója címre esélyes kis szösszenet. Emberünk rákötötte a villamosra a kocsiját, majd csodálkozott hogy az elmegy vele.

cimkék: villamos / fail / idióta / orosz közlekedés

Kemények voltak, rátámadtak egy nőre

Íme két alfa hím, akik még egy nőnek sem nézik el, hogy nem közlekedhetnek úgy, ahogy éppen a kedvük óhajtja. Nem engedte be őket a hölgy, erre erőfitogtatásba kezdtek.

cimkék: idióta / erőszak / orosz közlekedés

Rossz sávba hajtott és frontálisan ütközött

Oroszországban nem ritka sajnos, hogy összekeverik a sávokat az autósok. Az viszont meglepő, hogy senki sem akar ilyenkor fékezni.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Teljes gázzal becsapódás

Nem tisztázott, hogy miért, de a sofőr padlóig nyomta a gázt, majd némi ámokfutás után egy út szélén álló konténernek csapódott.

cimkék: orosz közlekedés / baleset

Beetle gengszter akcióban

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Gengszter Mercedes? Ugyan már! Ne kötekedj a piros Beetle sofőrökkel, mert golfütővel tanítanak móresre!

cimkék: verekedés / orosz közlekedés

Galamb okozott tömegbalesetet

A galamb a világgal mit sem törődve totyogott ki az úttestre, aminek köszönhetőn három autó is egymásba csúszott. A szárnyas köszöni szépen jól van.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / galamb

Ennél szerencsétlenebb egy sofőr már nem lehet

Egy egyszerű parkolóból kiállás alatt emberünknek a sajátján kívül még három autót sikerült megtörnie. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen létezik!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Az év legnagyobb idiótája

Azért mindennek van határa! Ez a BMW tulaj az autópályán szorítja le a mentőst, és még akkor sem engedi tovább, amikor az a szirénával jelzi, hogy dolga lenne.

cimkék: BMW / orosz közlekedés / idióta / mentő

Újabb őrült az utakon

Oroszországban már semmin sem szabad meglepődni. Egy közúti vitában előkerül a balta? Ugyan már! Pisztoly az igazi.

cimkék: orosz közlekedés / idióta / balhé

Oldalkocsis motorcsónak

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Mi ez? Egy oldalkocsis motorkerékpár? Alapból igen, de másodállásban oldalkocsis motorcsónak!

cimkék: motor / orosz közlekedés / folyó

Álrendőr segített a rablásban

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Megállít a rendőr, azt hiszed, hogy biztonságban vagy, legfeljebb egy igazoltatás lesz. Tévedsz, úgy rabolnak ki, hogy csak pislogsz a meglepetésedben.

cimkék: rablás / orosz közlekedés / rendőr

Tolatva menekülni

Az ezüst kombi sofőrjének meggyűlt a baja a jeges úttal. Nem elég, hogy elakadt, még el is kezdett visszafelé csúszni. A hátul érkező vezető reflexei megmentették a két autóst a koccanástól.

cimkék: orosz közlekedés / jég / havas út / menekülés

Faképnél hagyja a teherautó a verekedőket

Majdnem a teherautó kerekei alá került egy óvatlan gyalogos, amitől a sofőr egy picit felszívta magát. Ha már kiugrott bonyúzni, illett volna legalább egy kéziféket behúzva hagyni.

cimkék: teherautó / orosz közlekedés / verekedés

Ha menni kell, hát menni kell

Így kell azzal a bizonyos testrésszel megállítani a forgalmat. Még a villamos sem mert újat húzni a magán a kereszteződésben könnyítő fiatalemberrel.

cimkék: orosz közlekedés / villamos / humor / idióta

Mit nekem a villamos

Télen könnyebb elüttetni magunkat, hiszen az utak csúsznak, az autók nem tudnak olyan hamar megállni. Még jó, hogy emberünk erre a részére a dolognak figyelt.

cimkék: villamos / orosz közlekedés / tél / csúszós út

Parkolás profi módon

Nem valószínű, hogy a Corsa sofőrje ezt így tervezte, de a kivitelezés tényleg első osztályú. Ezt a parkolást még a legkomolyabb kaszkadőrök is megirigyelnék.

cimkék: parkolás / drift / orosz közlekedés

Beragadtál? Meg kell tolni! Az sem árt, ha valaki ül a volánnál is.

Elakadtál a hóban? Ilyenkor jó, ha sebességben van a verda, míg valaki megtolja hátulról. Ha viszont eközben a volánnál is ülnek, az még egy jó pont.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / humor / / elakadás

Batmobil házilag

Egy orosz csapat megelégelte, hogy csak Batman verdája tud szuper széles kerekeket és ágyugolyó gyorsulást felmutatni. A végeredmény egészen impozáns.

cimkék: orosz közlekedés / batmobile / dragster

Így dobáld a kocsidat Parkolás önerőből

Az orosz fiatalember nem csinál problémát abból, hogy picivel távolabb állt meg a kúttól, hanem nemes egyszerűséggel a helyére teszi azt.

cimkék: Lada / tankolás / orosz közlekedés

Corvette táncoltatás

Egy fiatal lány nem kíméli a kölcsönzői sportkocsit. Apja bíztatja a Corvette meghajtására egy nyitott placcon.

cimkék: Chevrolet / orosz közlekedés / Corvette / gumiégetés

Nem tuningnak való vidék Ültetnek az oroszok is

Egy a szó szoros értelmében a porba ültetett Lada szenvedését nézhetjük meg pár helybéli srác tolmácsolásában.

cimkék: tuning / Lada / orosz közlekedés / baleset / humor

Ha a jég az úr Oroszországban télen születnek a leglátványosabb videók.

Hiába hiszik azt az orosz autósok, a tél nem viccel. Ha ott lefagy egy útszakasz, az minimum akciófilmbe illő jeleneteket eredményez.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jeges út

Majdnem sikerült

A figyelmetlen Infinitis sebességben hagyja az autót amikor kiszáll. A hibát észreveszi, de a gyors beavatkozás nem sikerül, a gázpedált tapossa le véletlenül.

cimkék: baleset / Infiniti / orosz közlekedés

Autók a sínen

Ha nagy a dugó, az orosz autósok hamar feltalálják magukat és a zárt villamos pályát is igénybe veszik, még akkor is, ha ez némi trükközést igényel.

cimkék: orosz közlekedés / villamos

Üldözési jelenet Oroszországból

Pár perces üldözési jelenet egyenesen Oroszországból. Először reménytelennek tűnik a dolog, ám a végén csak sikerül a kisbuszost megállítani. Csak aztán megint fordul a kocka...

cimkék: baleset / orosz közlekedés / autósüldözés

A balesetet megússza, a revansot nem

Oroszországban egy autó elcsap egy gyalogost, aki elég látványosan pattan le a motorháztetőről. Az esetet sértetlenül megússza, majd bosszúból belerúg az autóba, ami miatt eltörik a bokája. Pech.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / gázolás

Hihetetlen kamionos pillanatok

Az átlag autós sokszor mérgelődik a kamionosok miatt, ám ebben az összeállításban látható sofőrök szinte mindegyike tiszteletet érdemel.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jó sofőr / mázli

Balul sikerült szabadulás

Szerencsétlen páros elakad a hóban, így kénytelen az utas megtolni hátulról az autót. Ez így jól is működne, ha a sofőr közben nem esne ki az autóból.

cimkék: baleset / humor / orosz közlekedés / / elakadás

A közlekedés humoros oldala

Egy orosz videó, ami nem balesetről szól. Bénázó parkolni szándékozók, autós szívatások és a sors kegyetlenkedései egy helyen.

cimkék: orosz közlekedés / humor / parkolás / gyalogos
Hírek

Nem ismer lehetetlent az oroszok új játékszere

Ha valahol, akkor Oroszországban tudják, hogy mit kell tudnia egy igazi terepjárónak. A Sherp tehergépkocsi ráadásul úszni is tud.

cimkék: orosz közlekedés / Sherp / zsenialitás

Halottaskocsiban csempésztek kaviárt

Nem mindennapi csempészeket fogtak pár napja az orosz rendőrök. Egy gyorshajtó halottaskocsit állítottak meg, melynek a hátulja tele volt kaviárral.

cimkék: orosz közlekedés / csempészet / halottaskocsi

Nyakába ömlött a festék

Ennyire sárga sofőrt még senki sem látott. Nem faji megkülönböztetésről van szó, az távol álljon tőlünk, és nem is az irigység tette ezt vele. Nemes egyszerűséggel egy balesetben vett részt.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Életmentő eszköz tank alapokon

Mi történik akkor, amikor egy T80-as tank megunja a gyilkolást? Életmentő és tűzoltó szerkezet lesz belőle. Ilyenkor laza tűzoltónak lenni.

cimkék: tank / tűzoltó / orosz közlekedés

Átverte a halált

Andrej Jeshchenko, híres orosz focista esett egy akkorát a Nissan GTR-jével, amekkorát eddig csak akciófilmekben láthattál. 170-el kapta el az oszlopot és túlélte.

cimkék: Nissan / nissan gtr / baleset / orosz közlekedés

Bomba csajok az orosz utakért

Az oroszok is kezdik megelégelni a saját úthálózatuk minőségét. Nem csak a kátyú a probléma, hanem a vízelvezetés is katasztrófa. Nem a megszokott módon tüntetnek.

cimkék: orosz közlekedés / tüntetés / humor
címke felhőamerikai autóOpelSzilveszter ralirevanstesztpályaepilepsziasnowboardmentősMasterSSszerencseKlausz KristófDragon MountainBrazil NagydíjWaymoEgerkedvezményAntonin TlustakkisteherautóLamborghini DiablostretchWTCCszétveriMonacói NagydíjegyezményCruzePuskádi JánosbunkerSixtChiron Sportnyereményjátéknapelemforma-1bmw x1Volkswagen Up!gyerekülésOpel GTBeppo HarrachjárdaNorrdschleifetelepGLAluxusrobotizált váltóAndy PriaulxamazonátépítésDB9trailerfotógyorsulásR3pisztolyFord Fiesta RS WRCFordRS4teherautógurulhókotróMáltaVelociraptorMP4-12CunboxingRon DennishelikopterélőHorizonautó rongálásMarcello LottiVW GolfbővítésmúzeumSubarumotorháztetőJCWCsehországLandauletfrancia autóPekingi AutószalonBessenyey ZoltánAygoroncsderbiMercedes C-osztálycsúnyaWSRBrillianceXJ220régirombolásOrlandogengszterFittipaldiChicheritsportszerűtlenAthénbabaForza 7Sergiodemonstrációkatonákpeugeot 208 gtiLPGborzNissan JukevételMercedes-Benz G-osztálygreenlinecherokeeHayden Paddon812lakóparkhollandSsangYongsávváltásTolemanPeugeot 308AnniversaryadásvontatásfoghúzáshelyszínelésDél-Koreabentley mulsanneautóSergio MarchionnetávolságreakciópoénConceptkarmabeszakadtbillencsPriorRali EBvirtuál tuningSkoda Octaviaverekedés918 Spyderlada samaraGörögországFerrari 599 GTObejelentésGlobal Vehicle TrustADAC Deutschland rallyaudi q3World Series by RenaultverésSibiu-ralilopós autóRally CupPharrel WilliamsnagymamaMercedes Maybach.gyalogosvédelemFiatHunGarianAston Martin CygnetRubiconVályiShelby Daytona CoupemarkolóyoRCproblémaBMW 5 GTTesla Model 3Malajziabiztonsági övvirtuálisbikaPanamera Sport TurismoCitroenMarchionnejeges útGLCelsőKoenigsegg Agera HHeladó autófóbiaTucsonkorlátozásbatmobilecsaláshonda integraRenault Clio TrophywellnessVolvo reklánmfawcFerrari F40 LM BarchettaRali OBágyHong KongfigyelmetlenYas Marina CircuitMercedes E-osztályBrit Nagydíji30 WagonChevroletegyterűJumpyInterlagosszenzorsikerszörfkameralimbóFIA GT3Ford KugaForza MotorsportLanciadiszkóErzsébethibridautószigetjachtlánykéréssebastien ogierfisker karmaFormula RenaultPepsiszáguldásDacia Logan MCVDavid CoulthardmásolásközlekedésbiztonságlelepleződésInfinitikapacitásPorsche 911 GT3Magyar Termék Nagydíjs60ExtremeBTCCkarbonúthibaalkalmazásRTRMaseratiBMW 6-os sorozatlángszórógázszivárgásTata ZicaautospostáskisfilmLa TomatinatitanVignaleelektromosoroszlánM4 GTSbunyótörök közelkedésmentéstanulmnányMiniPorsche 911 Rszembe sávVolkswagen PoloChevysztoriszakadékBMW M3homokviharAusztrál Nagydíjchevrolet cruzeTouristenMax MosleyspeedSonicbalesetmegelőzésOpel InsigniaABTategotrezorJaguar XFGenesis G90youngtimerAbu Dhabi NagydíjpolgármesterNeymarWill StevensAudi S5CullinanGuerlain Chicherithúzáskínai autózenegödörsivatagtűzijáték34 órás versenyVida JaniHeritageFord RangerVettegördeszkainternetbruderközelCadillac CTSDC ShoesbolondgőzgéprobbanásfreighterpörgetésNissan Maximaprofibivalyorosz autóerősKaroqT-Rocrali-európabajnokságkésésGenfAston Martin Rapide SfelfutóRamerikaifurcsa járműtehénszilvszter ralifrankfurti autószalonkubaGódor BarnaMazda Miatakaszkadőrbarn findjapán közlekedéspaul walkerclioWRX STIpályaFerrariPeopleHiluxlaptimeextra 300svéd piacbiztosításvisszapillantóvárólistaF150failKia NiroE30jubileumAsconaFicza FerencSpielberghangvezérlésRWDgolfautóNissan 370zFord RacingRosbergHyundai i30villanyautóelnökflörtépítkezésXJJari-Matti LatvalaNissan GT-R458 ItaliaPontiacszerelőDodgeCardokNyirfás JuliannaszaltókommunikációHungaroringS65papCiprusGrand DusterChevrolet AveoHuracamesküvőkilökSpongya BobszakaszMiami Vice3008temetkezésF430EmilyLuc BessonDavid Brownpeugeot 205 gtiGázosításkormányCrystal HooksBMW 2 Active TourerStingerpáncélosnői vezetőéjszakaXC40sunyiszimulátorNASAvízGallardojárókelőHuayraspecialjó emberAnton YelchinDodge ChargerRobert KubicaborulrágcsálóI8QVvákuumrongkereskedőhihetetlenesésFanatecBahraini Nagydíjszarkamajdnem balesetMercedes CLAPorsche 911LodgyfelfüggesztésLamborghini MurcielagoDTMOpel MagyarországColins CrestLada Priorahuligánokingyen autóSebringAudi R8orosz közlekedésPSAgyakorlatChallengeAlfa 4ChangutánzásakcióDacia DokkerschumacherrobogóslimitáltJeep CherokeeA120Mercedes VitoDokkerBYDGeelyVATHwiesmannfelhőtesla model xNoodleFormula 3kombi autóbadassScoutlinekínaCoca-Colaporsche 959bikiniMercedes A-osztályChuck Norrisvolkswagen jettacaddyinasCX-5román autóLapraszerelt autódagadtAudi Q2gunTerrakhanaCitroen DS3WRCsúlyelosztáshalálesetJon OlssonBMW M4 GTShangMNASZautomatikaSportwagonrobogóvillámlasszóShelby GT350Rhirdetéslefoglalt autókAppleAustinSportsofficialpattogatott kukoricafegyveresekGoogleangol motorgarázsajtóbakifelelőtlenLancerRali du ValaisbrutáliseszméletlenRoberto MerhitáncHadik AndrásRallyMichelinHonda PreludeDevel SixteenCharger488 PistaMad MaxelmebetegszélvédőmosóSesto ElementoRat Rodimpalaplázatávirányítósillegális versenyGT-RGTOrepülTwingoskoda 120porsche macankézikönyvsteve mcqueenMitshubishilökhárítóLaFerrarivasútColorado8CFranciaországSecurityMitsubishiPetersencadillac devilleSigdsrallyvizes útpermetezésBac MonoRenaultCintrakivetítőStratosszekérMiguel MolinahangutánzógarazsactrospulykaKínai NagydíjDél-AmerikabéreltpickupQorospolitikanémet sportkocsiWRC3idősSMScrash testautóbemutatóháborúkisautómelegedéskétkerekezésVlagyimirvolkswagen eco uptestbajnokságRaptorskoda superbtechnikaPHEVdashcamkanadaDaniel Sordofüves cigiJaguar XKR-SKarinaSpaversenysportInfiniti M30dJanner rallyoffroadCentenarioMr.BeanKerényi ÁdámProteamAudi RS3áldásbrutál esésfelahegyreszékAIDSajtósütiszörnyPeugeot 208ferrari enzoboxS90dynoszemétszedésAll-TerrainGMC SierralandolásEVOrolls-royce wraithBentaygasprayNeonkülönösStelvioVRAero 8megtaláltváltóörök garanciaelőzetesKodiakLancer EVONémet NagydíjMercedes-Maybachhójáróaudiokilencsebességes automta váltóGTAhullámomlásBMW 5Érdi Tibor275öregHyundaiveszteségLevanteSeat IbizaLFArali-világbajnokságszállodaRenault MeganeMercedes CLK AMG Black SeriesRXDodge HellcathangfaldudaLukács KornélminiszterelnökSpirit Of EcstasyGLEQ60Dodge DartgesztusTDIIsuzuLamborghiniBarcelonaNémet túraautó bajnokságmólóBMW 8armageddonHonda 2&4frontálHaasgiccsbritish greenSeatcars cofferendőrautóR8torlaszland rover discoverylezárásCorvette Z06oposszumjátékkonzol570SleleplezésolajVolvo modellelőjegyzéshalottaskocsibölénypolo r wrcrepülő autóRowan AtkinsonjótékonyságidiótaPeoplePeople960zúzásFCAkereszteződésMaybachtévéparkolásgyorshajtásláncelsüllyedbeszakadt burkolate-tronhányássüllyedésIndy 500WolfsburgcélAgerai3 REXNordschleifeOliver BlumeIndiaPeopletélford c-maxanimációsszánkóOstberggyerek autótéli gumihajléktalanAdria CenniSebatien LoebbombaA945bicajF1hibagyanusítottbuffierLAJohn CenahivatalosBarum-raliIndyCarmobilitáshalálos irambanNvidiaKiaNorvégiaKugaKodoatkinsonland rover discovery sportErzsébet királynő760Lisavvideó8-asChevrolet VoltItaliaprémiumautóDronekhanavéletlenBMWkólaműszerfalcigigyorsaságiTFSIújSzingapúri NagydíjautótolvajGPSNissan Micraroad rage458 SpecialenapfénytetőMissilebérautóSilverstonestreet raceDacia DusterWildcatA5olasz autóWranglernissan nv200Skoda FabiaBMW 4 Gran CoupéAston Martin Vulcanjwrcfüstmercedes-benz mlcritkaságWillys. modernolajcsere8sportautószippantós kocsikit carutcai versenyutcai autóBZZZvezetésHockenheimporcheBajamunkagépLPboxerrepülőTSIkombájnfelúszásSinsheimkápolnaÉsztországStepwayráfutásgyilkossági kísérletegykerekezésBentley Continental Flying Spurtrollrenault talismanViperAfrikarageautomataEclipsemercedes-benz s-osztályittasSlovakia RingGyulay ZsoltKomáromViper SRTGuinness rekordpoloskabukásPriusamerikai rendőrségSmart ForFourtragédiaRolls-RoyceChevrolet CamarofékútTyler WittehídNürburgringMercedes SLS AMGBentley Falconvicces videórichard hammondOlaszországHill ClimbizomautóparkológerillaGhostSvéd raliskylinenapenergiaversenyKuala LumpurföldcsuszamláselszabadulBuickGuardYeongamOpel Adam RallyindításBMW 7AlaszkaSuzuki SwiftRimacJaguarRX-VISIONEvoquekompakt autóidiótaPeopledrog4MATICCompassRange Rover SportdonutzombihernyótalpHyundai VelosterlányLMSNurburgringazdagDaytonaszállítmányspanyol autóstartkarcájulásbringásbmw m4motorMexikóhumorosInsanitykamionsofőrhistoricMotkánybesirtunkkicsúszáskazárVilnerkilökésW213túlkeresletcsajozásOpel AstraMoszkvaToyota Yaris RSSubaru ForesterfelakadpokolLada KalinaMinyonberagadMercedes SLSSuzuki VitaraUPSnissan leafSan DiegoEsteban GutierrezPárizsi Autószalonnyári gumiF50ablakF12Nissan Almeracsaládi autóPakisztániphoneCaliforniamikrofonugrásvírusExorcistS10Justin Wilsonégő autóAxiálPolestarautógumi24 órás versenygarazs.tvi5motorosrendőrtáskaCamarorészedOlivier PanisAcropolis-raliÍrországMcLaren MP4-12CBJ BaldwinMicraPorsche 993Dodge ChallengerfavágásgumiszalagPorsche Panamerameglepetésgyorsulási versenyAudifutárI-PaceÉv autójaTCR EuropeDaniel RicciardopaintballPCcars and coffeCitroen C3MkanyartúlméretesjótétOpel Kadettenzo ferrarivolkswagen borakoreai autóWintercontactlökésA110MbDesignVenezuelataplópadkahanninenOlssondaewooSmartkoppintásszarvasferrari 458 italiaVolkswagen Touareg60limuzincitroen c-xrOne:1SemaZFvízbenMonzasportmotokrosszkörnyezetvédelemMotorsReal Madrid24hvárosi miniHonda JazzForma-Eemissziós botrányelakadásAlpina B7RodasAlpineV12G63 AMGlebukásjelzésGyurtaford kaModel 3kupéLaguna SecaCaterhamszámozásAlpinasólyom500evillámlásJerezBill Gatesnagy sebességGTVRapidEIndyBaldwinMagyar NagydíjkigyulladtpókMatteo MalucellimentőakcióKancsár Ferenctámadás911szoknyadodzsemdacia sanderoVolvo XC90traktorDusterLettországKovács Ági3DLamborghini Huracangyorsasági obdarálóSkoda CitigoWestfield MegabusaEMCChicagoPethő Istvánoff-roadroadsterTobias MoershumorSuzuki SX4GuerlainScoutcar pornPeugeotSAS Irism1raösszehasonlítórendezvényázsiai közlekedésStellaautóútChirondigital lightLamborghini Veneno RoadstercentenáriumSvájcMartn ProkopAlpina B12rajtSupermansípályaJakus TamáskerékG650Lotus F1erőszakDemontuningbestsellernyomtatásMikkelsensofőrös autóhooniganSVClimbkhanaRapidSport SVRM550dLummaOPCCitroen C4 PicassoIFAcsehraliMick Schumacherbmw m5Peugeot 206AMTSYarisKetterer ContinentaltörvénybörtönkereskedészsúfoltságsportkocsitlopottMercedesNissan SilviafacebookszőnyegJosh CartuFerrari F12sütiGorillazToyota Corolla6x6Nissan GT-R R34taxiGT3reklámFinal FantasysérülésZengő MotorsportvadászatbénaBreitling Jet TeamPhaetonForma-3fűnyíróSRT ViperNestor Girolamicitroen cxwörtherseeMini Pacemantrident iceniBelga Nagydíjring-txileopardAudi TTittas vezetőF40Maláj NagydíjDucatoMaserati QuattroporteChelseariasztóHyundai ix20TWOFACElopott autószimulálásAMGCorbellatiSkoda múzeumújjáépültmercedes-benz econictereléstalálmányamerikai közlekedésFord EcosportSuperleggeraszedánToyota PicnicForza Horizon 2Audi RS6aranyszelfiChevrolet SilveradoképfurcsaságMarioMiataszemmozgásToyotaLance GilbertMonte Carlo rallyvirtuálrondaFormula StudentModel SBugatti Veyron SSGoodwood Festival of Speedvasúti átkelőfékpadforGRMNFerrari LaFerrarilépcsőIATWWESCCLand Rover DefenderbrutálCarlos SainzSuzuki AltoleszállásSTCupradudeóraISAlex ZanardifekvőrendőrbiztonságtechnikaedukációAventadorColin McRaekatonaibiztonságCayman GTSUsain BoltszerkezetChevrolet Camaro Z/28FlameJohn Cooper Workstűzcsaphíd csereLamborghini AventadorApollorakományVolvo S70 R3D nyomatásevolúcióterepirodashowArany KormánykerékátnevezésviccKefo MotorsportherbiegumorKTMFord MondeoKovács TamásrönkszállítóSzlovéniacrossovervolkswagen golf sportsvangyújtogatóChevrolet CorvetteteddyKen Blockromán közlekedéspanzióhibrid autóautmoataAcura NSXTim GáborMagyarországAmerikai Nagydíjparkoló asszisztensNissan SentrabenceMemo GidleykamerásAudi A8 L SecuritySuzukireflekszkoncepció Bugatti VeyronDél-AfrikaNissan rekordHenessey Venom GTmodellfrissítésburnoutegzotikus autóhűtésAlpina B3időjárásLance StrollAEC RoutemasteráremelésSt. James EditionFiat 500LCadillacChristiano Ronaldojean-claude van demmeördögszekérBob BellfeltörésillatLe MansRali VBközlekedésSWU2Rickard RydellZöld pokollexus rcMulholland DrivesínkiállításVila Realrush hourlakókocsiAccordkrosszmotormackóBelgiumesteüvegkárvillamosvasúti átjáródűneelképesztőBJjapán piacEngstler4x4hot hatchLada 2104VelarönzetlenFord Mustangfurgonjason stathamlicitsorsmegsemmisítésX-TrailzúzdaMazdaúj generációLand Roverfisker surfemberségMitsubishi OutlanerTallinelektromos autózásB11458Red Bull RacingkipufogókörnyezetbarátléghajtásERCintruktorgyőri Audi-gyárzuhanás2013szolnokMercedes S-osztálygyáriPlaystationVolkswagen Phaetonautós jövőbobpályagázüzemű autócsúszós útOpel CascadadöntőtulajdonosautókiállításSpykerluxus buszvolkswagen beetleBrazíliaRally du VAR 2012okos fényszóróbmw z2jávorszarvas-tesztRed BullbalesetévfordulógumiégetésquadZumabmw 507első vásárlóZotyehőségBatmankötélhúzásharctornádóoperatőrGLBSteve Jobstávirányítós indítóautópiacpeugeot 308 swrossz útconvertibleOlasz NagydíjPro CeedWaldowmarketingAston MartinJurassic ParkFelix BaumgartnerboxkiállásDB11jó sofőrkardiológiafestékletartóztatásIndiai NagydíjTouristenfahrtVerstappenSata-raliVenomZafiraTushkanovaaromaTCRtrükközésoroszátadásGT40Cross ConceptLada VestaigazságszolgáltatásüldözésToyota SupraformaWRXyellowstoneTrans AMRolls-Royce Wraith CoupepótkocsiApertaRoad RovergázrosszullétSochiLada NivaToyota TundraFedExSpanyol NagydíjDCC3retroautóMcLaren 12cTalismanYpres-raliFerrari FXXHummerStockholmOslotoyota 2000 gtBudapestmezőgazdaságMercedes-Benz SLSnői sofőrRenntechDetroiti AutószalonmázliVenom F5havas útJeep Wranglermexikói autómonte carlo ralimodernD3 GrouptesztOpel AmperaSuzuki Kizashiprototípusliepája-raliNasser Al-AttiyahAmbiente3d nyomtatókátyúBoschV8 Supercarautó lopásTrabantBlackMarchionnaChevrolett CorvetteUAZegyedibunkóFalconpályanapRX-8Kharitoninpénzvakvezető kutyaMogyoród350zflame warCessnalistaOpel Zafira Tourerkihajtótilalomrajzbicilisautóipari visszahívásszelektív hulladékX-osztályGT 4Hummer H1csomagBlack BearBloomPace CarNAAFBMW 2-es sorozatarab közlekedéskersSabine SchmitzNismoInsignianeed for speedkonvojElialángoltetőInckigyulladrendvédelmi erőkpáncélozottelőzéskölcsönzőchrysler 200rasszizmustolásGiulia QVámokfutásArteonBlazerturánMaserati QuatroportekarácsonySebastian LoebkutyaTigrisKia RioShelbygázolásorosz tuningLadazsenialitásigazoltatásstatisztikagalambBútor RobidragsterNissan NoteUrusAmpera-eNissan IDxMazda CX-9x7leállásATSZR1gyerekmenekülés720SlegóhibridbírságvároshulladékgazdálkodásBMW X4Ferrari 599 GTBsertésPeugeot 308 GTielőznissan navaraM PerformanceWald InternationalBMW Z4kávérepülésHarley-DavidsoncsempészetMadárgolyóVeyronForma-4speedzoneM0IED SyrmaesőköltözésVolvoünnepi modellfejesterepezéshajóbaseballJeanner rallyveterán autóMcarenközterület-fenntartásSuzuki AuthenticshackerbambuszMehdi BennaniLykanKrózser MenyhértDwayne JohnsonKaisvédforgalomtöltőversenyautóbmw maasaicalada grantaMatthew CampbellLandwindlincselésPeugeot 508Audi A3fejlesztésMercedes-Benz A-osztályBamboohősrönkJeepTrophy TrucksziklakipörgésFiesta WRCsofőrSnowkhanaszabályozásCadillac ATSRX-9X2jógahavazásbuszmegállóMclaren 570SkaszinóEF7youtubeVolkswagen EosMitsubishi LancerSherpTOP10jótékonykodásClarionKia CeedJaguar XFR-SkukásautóretroRenault ClioFrankfurtalvásTaycanBMW E30 M3kalapácsJean AlesiVorsteinerAlfa Romeo488VectrasorompóUTVsmokevonatfolyófelvonulásGT4SLS AMGintelligenstartályTom ChiltonChevrolet Impalaékszerlexus nxmatt fényezésLS 500hCadillac ELRaudi a4lancia deltaszondakonföderációs zászlóterrorHonda CR-VdefektmorganMarcus GronholmbefutóSRTkamionlisztkínos esetbemutatóUSAMaserati GranTurismoMarbellahírüzemanyagvadnyugatWTCRSpanyolországzebraeladakkályhafalsefalse46x6találkozóVolkswagenToyota S-FRchris MeekelövöldözésHofmannYuliannaspecifikációkKecskeméti BalázsplatformtrélerNlevegő meghajtásQatarGhymkhanafegyveroszlopFocusbetonEVkirálynőalfaOrosz Nagydíjrányitássubaru wrx stiSolbergautó eladásHollywoodsátorTraficW MotorsKia PicantoGumpertsorozatBonnevilleQ5Koncz GáborkrosszNYPDsuzuki balenoLancia ThemaSkodaInfernoKAMAZjelmezautós üldözésAMG GT RnézőkJorge LorenzoRolss-RoyceféktesztMartin CacereskatonaMANLe Mans 24hrollerForma-2Happyjames bondködtúraautóautomata váltóMichael SchumacherNikolaEnerGForcefuvarChevelleE63 SAirscarfdízel motorNissan Skyline R34mentőHyundai i20 WRCVFTSládaderbiPauönvezetőForzaamerikaélményautózásUltraSamsungJanner raliChevrolet Captiva2WDFormulaausztrálrinocérosznévbontástruckEasytronciőrületturán frigyeswrcAlain MenuDan BilzeriantanulmányfesztiválkergetőzésHyundai Genesislimitált szériaMarco WittmanMercedes-Benz CLAautómentésraktárBuick RivieraTatameganevodkaakadályejtőernyőAusztriabaja 500tilosrajzfilmGinautótesztXC60motogpiX3HondaKia Soulvásárlásjapán autódurvafilmes autóCsillagtúraTacomapápatérképszupersportkocsicsereFenyrvonulásillegálValetTokiói Autószalonárokbentley continental gtbiztosítóelakadszénaKia Forte KoupbénázásQ6P100DGTBtüntetésDevelkulcsExclusivenézőönvezető rendszerkísérletElon MuskMarius Aasen30 évdonington parkhyundai i20távolmaradásteljesítménymérésGarázs TVmandzsettagombTiporoncstelepNew JerseySmart Cabrioversenygumitávirányítós autóAudi TT-RSszóráslövésköztisztaságMercedes-Benz M-osztálygázrobbanásAston Martin DB9pieter tsienLMP-1dugóelaludtBaleLykan HypersportpranktűzoltóAudi A8 L ExtendedMonsterHoonicornSTitéli közlekedésÚj-ZélanditalÉv Autója 2017énekidőmérő edzésBMW 4-es sorozatARTlabradorLaFerrari ApertaXbiztonsági rendszerspeakerluxusautóHeinz-Harald FrentzenUSA NagydíjMazda CX-5CaymanBMW 1fejszetanulmányautóR8 SpiderLexusneuvillevolkswagen bogárBMW X6eladásmobiltelefonErwin WurmgyújtogatásgyalogrongálásGenfi Autószalonbalszerencselowriderrottweilerforró vízSubaru Imprezanyújtott karosszériaterepjáróvetődésGeneral LeeYamahaEscortRufcsomagszállításford galaxyNimródM6Z5e-Golfszabadidő-autóMelbourneBMW M760Li xDrivecseh autótrutyilángokDodge RAMVitohalálosVin DieselNissankabrióhard topiCarVilágbajnokságCayman SRadicalS-EditionGTautómosáshőkameraRubens BarrichelloCrewekörforgalomborulásDoritosAbu-Dhabiszociautotalalkozoi3RedMarine EditionHonda CivicfelvásárlásForma-1 Bahreini NagydíjM8angol autóroncselgurulPaul di RestaJannarellyépítésMicheliszNetflixYouabian PumaSaabDucatiRS6RomániacsattogásTargaBulldogCadillac EscaladeJeff GordonA4XJ13Crossland X5008mozinyirfasrx8SUVráncfelvarrásnémet autóJaguar X-TypebátorRhys MillenfestésHUVkéselésAudi SQ7Nicolas CageMercedes jövőFord FocusnavigátorKoreai Nagydíjrolls-royce phantomjogRafael NadalMLBPókemberCorvetteShanghaimagabiztosságClarksonelszabadultSuzuki SamuraiBethelSiennagyúráslerobbanGiuliaMagnus WalkerT1lazatankoláskizárásPikes PeakprojektorPepsi MaxSierraradararabOpel CorsasordoürülékingacsajokMotegiTechnicrugóreflexzúzóJohannesburgKevin MagnussenDefenderTerraszirénamacskaMaserati LevanteCorsica-ralihatótávKatarrally du VARRed Bull Ringjarri-matti latvalamercedes-benzámokfutóTrustAudi A6egyterű autófocitargoncaNascarRange RoverHillclimbBMW 503Koenigsegg Agera Rbaleset tengelyJapán NagydíjszabálytalankodásMercedes EVO 2Mazda3Volkswagen GolflefulladEurosol-Honda Civic Type-RFerrarpro-tourerbioüzemanyagmutatványpotyautasKertész KrisztiánPiercarlo GhinzaniHonda Civic Type-ROutlawApriliajégautótolatásTimo GlockUH-1utcasafariAudi TT Cuprenault sanderotilosban parkolásoldtimer találkozóAyrton Sennamegelőző filmelveszvePaul SwiftDakaridiótaHoonigansközterület-fenntartóVivaroTaco BellMercedes GPumbaugyászhírtengerjátékautómesefigurákFiat PandaFerrariTitan XDcsúszásEric BoullierItaldesignThe Mint 400BMW X5szemetelésMikulásFRbringaWalterné Dancsó AdriennfelniBreitlingLamborghini VenenoHollandiarobotheccFootkhanaSuzukanissan gtrMakitapassattöréshalálGyulahóemberbűncselekményPokemon GohomokFord F-150márkákzerolángGMC YukonkézifékTechartBMW 5-ös sorozatMcLaren P1Barbiestorage findToyota Hiluxgőzbenzinkútkínai közlekedésösszkerékDragAlfa RomoemobilKodiaqX5MautolivvilágrekordGumball 3000KOERUSuper SportbevásárlásMercedes-Benz SLS AMGszállítóugratástúraautó világbajnokságS600útEurosportFord FiestaszörnyvészfékNissan NV 200toyota land cruiserBitter Sándorsubaru wrxMercedes GLEjégkaparóhosszútávú autóversenyNicohot rodAgera RSFiat 124 SpiderRenault RSmotorpalettamotorosáradásGordinieletkromos autóMcDonaldspusztításrobotautófilmamerikai humortűzoltóságXVMaserati 3500GTLexus LF-SAML63 AMGm5kráterConnectedDriveijesztésHongkongKevin AbbringPosrcheJensengyárAMG GTVeszprémjégjaguar f-typeCaterpillarrendőrségPutyinFiat TiporészegRinspeedhalottas kocsiPeugeot 207Jedlik Ányos KlaszterBMW M2Keszthelyi VivienvandalizmusNovitecautópályaparasztMission EDelta HF IntegraleaprkolóAutopilotbankautomatastábmotorhibarobbantásmanuálisoroszországkárosanyagtahólábbal vezetdoppingLamborghini UrusbakancslistajégesőMonacoBullitbicikliútBen Affleckimprezaharrachlamborghini gallardodrónPlútóőzévnyitóLotus SUVWalter CsabaDaimlerC8Jaguar XFRTAG MotorsportDisneyBuggyPeugeot 2008Ubermini cooperMarvelangol közlekedésBoston reptérGymkhana500görkorcsolyaalternatív üzemanyagbüntetésmosásgyalogosPorsche BoxterstopcrashFestival of SpeedgyorsításMichelisz NorbertP1humotTransformersEurópa NagydíjPorscheSaab 9-3McLarenszlalomX6MBMW 1602rokkantMercedes-Benz E-osztályPorsche Mission ESpecialeBMW E30autósportvisszahíváselszabadult járműDániakezdőspanyolRober KubicaR5lancia fulviaepizódpiros lámpasylviaállatrendszámháromkerekűHalid AvdagicautósüldözéssugárhajtásúSpa FrancorchampsLas VegasdömperBentleytridentgyűjteményKazahsztánelnöki ügyRollsMarconidigitálisFord F150Arab autózáshulladékgyűjtésIRCAlfa Romeo 4Cvezeték nélküli töltésvizelijedtségcustom carPiquetMercedes G-osztályOtt TanakMuscle CarKimi RaikkonenimportForma-1 Spanyol NagydíjelsőbbségbűnözéspezsgőSebastian VettelAudi Prologue Avantlovaskocsicinemaelektromos autóhegyBMW 6nyíltnapForms-1Honda NSXA-osztályJensen Interceptortilos parkolásFiat 500BoxsterMercedes S-classújjáéledDaciaátverésTiguanWatkins GlenjelzőoszlopablaktörlőKanadai NagydíjMitsubishi G4végső állomásJänner-ralielszállításNissan Skyline R33manőverakkumulátorrekordbarátnőCrosslandorigamiarab autóVeneno RoadsterImoladacia loganvideó válogatásmagyarToyota RAV4SvédországeldurrancserbenhagyásctsDavid HasselhoffGT-86Hennessey VenominstinctATS-VdaruIrmscherAudi A2Toyota EchokiegészítődízelautóültetésgokartCountachGMChaszonjárműquadskiBruno Spenglerpénzszállítótechnológiaközútbanbiztonsági autólövegStoffel VandoornemocsárBMW I8autótemetőDRIVE PILOTtelefon44HammandriftÁmon Olivérwalter röhrlVolkswagen Jettajet-skiEtnacsodaTouaregminigunKadjarCitroen DS5SwiftChryslerjövőképkétkerékFernando AlonsoAcuraMount Everestfilmes autókapokalipszisTakataGigafactoryZ06murvalufthansaPistaPortugáliaszingapúrRoad AmericaEurópa BajnokságISISford s-maxblack fridayIrmscher InspiroRenault TwingoXD3Qoros GQ3bukfenc4Bugatti Gangloff Coupeatvde tomaso panteraManor Marussiaszabálysértésfiat. fiat 500tolvajfarmerOscherslebenukrajnarobotizált autóelefántMcFlyfogászatOpel Adamalagútporral oltókábítószerG63trükkVolvo C30VWJames MaysárgaSkoda Octavia RSMáriapócsMomkhanaSpyderpalettamercedes-benz c-osztálytanklada 4x4Nagy FutamVauxhallbúcsúLexus ISFerrari Californiakamikazeopel karlorrszarvúrobbankonzolveterán205hackeléstrolibuszPosaidonvolkswagen t1Manortotálkárgyerekekelektromos UTVautópályamatricarandiselfiedrámafilmesgyorsasági motorQoros 3betonkeverőkazahkémfotóTieTestarossaFiestaKonaösszefogás2CVbolygódugattyús motorpedálDannykombioldalkocsiFuriousRallyezsiráfLiberty WalkrakétaBryan buffierGoProGhibliROALFR-SbuszhódmezőrületkajaTata Nanotoyota versoteaserdízel botrányFerrari 355 S SpiderOpel AntaraCountrymanPur BlancSuperfastbessenyeyalvázVolvo S90Ferrari F12 Berlinettaford thunderbirdfiskerszörnyetegToyota GT86medveHoldenpiroslízingegyüttműködésfékkereslet csökkenésmenekülgépi mosóösszehasonlító-tesztbalhéBMW 3 GTpumpareggeliSzilveszter rallymázlistaHumveemárkakupaversenypályaAriel AtomszállításolajfoltcélgépBob LutzRenault TraffichangprojektorscooterDurangoGenesisbalesetekfokozatpremiersárga zászlórendőrSennajavításrabláskötekedéskátrányijesztgetésmárkaWankel motorGran TourismofelajánláslyukpullmannMike TroutContinentalcobra 11Citroen DS3szenzációérintőkijelzőskoda fabia s2000táblaKTM X-Bow

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.