keresés eredménye

orosz közlekedés

videók

Misztikus borulás Moszkvában

Íme egy videó Oroszországból, melyen egy autó egyszer csak fogja magát, és önerőből felborul. Csak elsőre tűnik megfejthetetlen rejtélynek a dolog, igazából a magyarázat igencsak egyértelmű.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / borulás

Túlfűtött utaskabin az orosz buszon

Oroszországban sokszor máshogy értelmezik a dolgokat az emberek, mint ahogy mi megszoktuk. Például, ha menet közben kigyullad a busz, az még nem jelenti azt, hogy meg is kell állni. Amúgy is hideg van, így legalább a fűtés is le van tudva.

cimkék: busz / orosz közlekedés

Kegyetlenül tarol a kamion

Sok sofőr retteg attól, ha mögöttük egy kamion halad. Nem alaptalanul, hiszen ha egy ekkora tömeg elszabadul, annak irdatlan nagy pusztítás a vége. Most egy orosz autós szemszögéből élhetjük át a horror pillanatot.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Ezért nézz előzés előtt a tükörbe

Emberünk nagy lendülettel előzgette az autókat, de nem számított arra, hogy valaki őt is elkezdheti előzni. Hiba volt, a koccanás után úgy vágódott az árokba, hogy azt nézni is rossz.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / előzés

Tankkal driftelnek az oroszok

Japánban a Toyota és a Nissan, Magyarországon inkább a BMW a driftesek kedvence. Mi a helyzet az oroszokkal? Ők 46 tonnás tankkal csinálják mindezt!

cimkék: drift / orosz közlekedés / tank

Tetőről lecsúszó jeges hó töri meg a Skodát

Megérkeztél, leparkoltál a kocsival, már biztos, hogy nem érhet semmi baj. Ne hidd ezt! A videóban szereplő orosz rendszámos Skodát például megérkezés után egy nagyobb darab jégtömb zúzza be elég szépen.

cimkék: Skoda / orosz közlekedés / jég

Orosz baleset kézfogással

Ebben az orosz videóban egy balesetet láthatunk. Idáig nincs semmi különös benne, csak hogy ez a két sofőr nem esik egymásnak, hanem barátságosan állnak a dolgokhoz. Hová jut így a világ?

cimkék: baleset / orosz közlekedés

Gázra lépett a fék helyett

Oroszországban egy nő véletlenül a gázra lépett menet közben a fék helyett. Nem így tervezte, de sikerült megoldania a problémát, ráadásul, ha úgy nézzük, akkor csak simán talált magának egy rövidebb utat.

cimkék: orosz közlekedés / fék / gáz

Segíteni akart, de csak rontott a helyzeten

Egy csatorna mellett csúszott meg a személyautó. Mivel úgy állt meg, hogy bármikor a mélybe zuhanhat, egy teherautó sofőrje úgy döntött, hogy segít rajta. Bárcsak ne tette volna.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / zuhanás

Autós üldözés humoros csattanóval

Oroszországban még az autós üldözések sem olyanok, mint máshol. Most azt láthatjuk, ahogy a menekülő kilök egy rendőrautót, de ugyan ezzel a lendülettel magát is alaposan elintézi.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / rendőrség

Amikor minden összejön

Oroszországban rossz látási viszonyok és csúszós útburkolat mellett félpályás lezárást eszközölnek az autópályán. Ugyani mi rossz sülhetne ki ebből?

cimkék: baleset / orosz közlekedés

Sorompó nyitás orosz módra

Nem nagyon hatotta meg a lezárt sorompó ezt az orosz sofőrt. Ha neki mennie kell, akkor a biztonsági őrtől és a rongálástól sem riad vissza.

cimkék: orosz közlekedés / rongálás / sorompó

Túlélték a lehetetlent

Egy félresikerült előzés következtében frontálisan ütközött egy kisteherautóval a személyautó. Mindenki kirepült a járműből, ám csodával határos módon túlélték a horror balesetet.

cimkék: orosz közlekedés / baleset / hihetetlen

Érthetetlen jelenet Oroszországból

Bár láthattunk már furcsa jeleneteket Oroszországból, ezt most mégis nehezen tudjuk értelmezni. Biciklist ver a Porschés, majd autót rabolna, de egy csapat fegyveressel találja szembe magát.

cimkék: orosz közlekedés / rablás / fegyveresek

A króm Lamborghini balesete

Oroszországban egy króm Lamborghini Murcielagot sikerült a szalagkorlátnak hajítania a felelőtlen tulajdonosnak. Az eső és a sok száz lóerő még mindig nem a legjobb párosítás az utakon.

cimkék: Lamborghini / baleset / orosz közlekedés

Izgalmas boxmeccs Oroszországból

Az orosz utcai bunyókat már megszokhattuk, ez a két férfi azonban gyönyörű mozdulatokkal produkál egy szabályos boxmeccset az út közepén.

cimkék: orosz közlekedés / box

Veszélyes előzésből baleset

A BMW sofőrje már a szemből érkezőket is veszélyeztette az előzéssel, de szerencsére csak az előtte haladót találta meg hátulról. Így nem lehet közlekedni!

cimkék: baleset / BMW / orosz közlekedés

Balesetből tömegverekedés

Már megszokhattuk, hogy Oroszországban alapvetően máshogy reagálják le a történteket az emberek, mint nálunk. Ha ott balesetet okozol, akkor meg is leszel verve. Persze, csak ha nincs ott pár haverod, aki kisegít a bajból.

cimkék: orosz közlekedés / baleset / verekedés

Ladát borít a Passat

Egy erősen ittas sofőr csapódott bele a Nivába hátulról, mely ennek hatására fel is borult. Természetesen Oroszországból érkezett a videó.

cimkék: baleset / Lada / orosz közlekedés / passat

Tolató őstehetség

Ennek a hölgyeménynek nem szóltak, hogy a gázt elengedve és a fékre lépve meg lehet állítani a hátrafelé tolatást. Mondjuk akkor nem nevettünk volna ilyen jót!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / tolatás

Így parkol egy részeg orosz nő telefonálás közben

Ismét egy cifra videó Oroszországból. Egy eléggé ittas nő szeretne parkolni, ám ezt inkább roncsderbinek lehetne nevezni. Alaposan körbe tör minden kocsit a parkolóban.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / részeg

Brutális frontál baleset

A kisteherautó sofőrje valószínűleg elbambult és megijedt az út szélén parkoló járgányoktól. Átrántotta a kormányt a szemből érkező elé, aminek igencsak brutális frontális baleset lett a vége.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / brutális

Itt az év legröhejesebb videója

Honnan máshonnan, mint Oroszországból érkezett az év legröhejesebb videója címre esélyes kis szösszenet. Emberünk rákötötte a villamosra a kocsiját, majd csodálkozott hogy az elmegy vele.

cimkék: villamos / fail / idióta / orosz közlekedés

Kemények voltak, rátámadtak egy nőre

Íme két alfa hím, akik még egy nőnek sem nézik el, hogy nem közlekedhetnek úgy, ahogy éppen a kedvük óhajtja. Nem engedte be őket a hölgy, erre erőfitogtatásba kezdtek.

cimkék: idióta / erőszak / orosz közlekedés

Rossz sávba hajtott és frontálisan ütközött

Oroszországban nem ritka sajnos, hogy összekeverik a sávokat az autósok. Az viszont meglepő, hogy senki sem akar ilyenkor fékezni.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Teljes gázzal becsapódás

Nem tisztázott, hogy miért, de a sofőr padlóig nyomta a gázt, majd némi ámokfutás után egy út szélén álló konténernek csapódott.

cimkék: orosz közlekedés / baleset

Beetle gengszter akcióban

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Gengszter Mercedes? Ugyan már! Ne kötekedj a piros Beetle sofőrökkel, mert golfütővel tanítanak móresre!

cimkék: verekedés / orosz közlekedés

Galamb okozott tömegbalesetet

A galamb a világgal mit sem törődve totyogott ki az úttestre, aminek köszönhetőn három autó is egymásba csúszott. A szárnyas köszöni szépen jól van.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / galamb

Ennél szerencsétlenebb egy sofőr már nem lehet

Egy egyszerű parkolóból kiállás alatt emberünknek a sajátján kívül még három autót sikerült megtörnie. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen létezik!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Az év legnagyobb idiótája

Azért mindennek van határa! Ez a BMW tulaj az autópályán szorítja le a mentőst, és még akkor sem engedi tovább, amikor az a szirénával jelzi, hogy dolga lenne.

cimkék: BMW / orosz közlekedés / idióta / mentő

Újabb őrült az utakon

Oroszországban már semmin sem szabad meglepődni. Egy közúti vitában előkerül a balta? Ugyan már! Pisztoly az igazi.

cimkék: orosz közlekedés / idióta / balhé

Oldalkocsis motorcsónak

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Mi ez? Egy oldalkocsis motorkerékpár? Alapból igen, de másodállásban oldalkocsis motorcsónak!

cimkék: motor / orosz közlekedés / folyó

Álrendőr segített a rablásban

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Megállít a rendőr, azt hiszed, hogy biztonságban vagy, legfeljebb egy igazoltatás lesz. Tévedsz, úgy rabolnak ki, hogy csak pislogsz a meglepetésedben.

cimkék: rablás / orosz közlekedés / rendőr

Tolatva menekülni

Az ezüst kombi sofőrjének meggyűlt a baja a jeges úttal. Nem elég, hogy elakadt, még el is kezdett visszafelé csúszni. A hátul érkező vezető reflexei megmentették a két autóst a koccanástól.

cimkék: orosz közlekedés / jég / havas út / menekülés

Faképnél hagyja a teherautó a verekedőket

Majdnem a teherautó kerekei alá került egy óvatlan gyalogos, amitől a sofőr egy picit felszívta magát. Ha már kiugrott bonyúzni, illett volna legalább egy kéziféket behúzva hagyni.

cimkék: teherautó / orosz közlekedés / verekedés

Ha menni kell, hát menni kell

Így kell azzal a bizonyos testrésszel megállítani a forgalmat. Még a villamos sem mert újat húzni a magán a kereszteződésben könnyítő fiatalemberrel.

cimkék: orosz közlekedés / villamos / humor / idióta

Mit nekem a villamos

Télen könnyebb elüttetni magunkat, hiszen az utak csúsznak, az autók nem tudnak olyan hamar megállni. Még jó, hogy emberünk erre a részére a dolognak figyelt.

cimkék: villamos / orosz közlekedés / tél / csúszós út

Parkolás profi módon

Nem valószínű, hogy a Corsa sofőrje ezt így tervezte, de a kivitelezés tényleg első osztályú. Ezt a parkolást még a legkomolyabb kaszkadőrök is megirigyelnék.

cimkék: parkolás / drift / orosz közlekedés

Beragadtál? Meg kell tolni! Az sem árt, ha valaki ül a volánnál is.

Elakadtál a hóban? Ilyenkor jó, ha sebességben van a verda, míg valaki megtolja hátulról. Ha viszont eközben a volánnál is ülnek, az még egy jó pont.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / humor / / elakadás

Batmobil házilag

Egy orosz csapat megelégelte, hogy csak Batman verdája tud szuper széles kerekeket és ágyugolyó gyorsulást felmutatni. A végeredmény egészen impozáns.

cimkék: orosz közlekedés / batmobile / dragster

Így dobáld a kocsidat Parkolás önerőből

Az orosz fiatalember nem csinál problémát abból, hogy picivel távolabb állt meg a kúttól, hanem nemes egyszerűséggel a helyére teszi azt.

cimkék: Lada / tankolás / orosz közlekedés

Corvette táncoltatás

Egy fiatal lány nem kíméli a kölcsönzői sportkocsit. Apja bíztatja a Corvette meghajtására egy nyitott placcon.

cimkék: Chevrolet / orosz közlekedés / Corvette / gumiégetés

Nem tuningnak való vidék Ültetnek az oroszok is

Egy a szó szoros értelmében a porba ültetett Lada szenvedését nézhetjük meg pár helybéli srác tolmácsolásában.

cimkék: tuning / Lada / orosz közlekedés / baleset / humor

Ha a jég az úr Oroszországban télen születnek a leglátványosabb videók.

Hiába hiszik azt az orosz autósok, a tél nem viccel. Ha ott lefagy egy útszakasz, az minimum akciófilmbe illő jeleneteket eredményez.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jeges út

Majdnem sikerült

A figyelmetlen Infinitis sebességben hagyja az autót amikor kiszáll. A hibát észreveszi, de a gyors beavatkozás nem sikerül, a gázpedált tapossa le véletlenül.

cimkék: baleset / Infiniti / orosz közlekedés

Autók a sínen

Ha nagy a dugó, az orosz autósok hamar feltalálják magukat és a zárt villamos pályát is igénybe veszik, még akkor is, ha ez némi trükközést igényel.

cimkék: orosz közlekedés / villamos

Üldözési jelenet Oroszországból

Pár perces üldözési jelenet egyenesen Oroszországból. Először reménytelennek tűnik a dolog, ám a végén csak sikerül a kisbuszost megállítani. Csak aztán megint fordul a kocka...

cimkék: baleset / orosz közlekedés / autósüldözés

A balesetet megússza, a revansot nem

Oroszországban egy autó elcsap egy gyalogost, aki elég látványosan pattan le a motorháztetőről. Az esetet sértetlenül megússza, majd bosszúból belerúg az autóba, ami miatt eltörik a bokája. Pech.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / gázolás

Hihetetlen kamionos pillanatok

Az átlag autós sokszor mérgelődik a kamionosok miatt, ám ebben az összeállításban látható sofőrök szinte mindegyike tiszteletet érdemel.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jó sofőr / mázli

Balul sikerült szabadulás

Szerencsétlen páros elakad a hóban, így kénytelen az utas megtolni hátulról az autót. Ez így jól is működne, ha a sofőr közben nem esne ki az autóból.

cimkék: baleset / humor / orosz közlekedés / / elakadás

A közlekedés humoros oldala

Egy orosz videó, ami nem balesetről szól. Bénázó parkolni szándékozók, autós szívatások és a sors kegyetlenkedései egy helyen.

cimkék: orosz közlekedés / humor / parkolás / gyalogos
Hírek

Nem ismer lehetetlent az oroszok új játékszere

Ha valahol, akkor Oroszországban tudják, hogy mit kell tudnia egy igazi terepjárónak. A Sherp tehergépkocsi ráadásul úszni is tud.

cimkék: orosz közlekedés / Sherp / zsenialitás

Halottaskocsiban csempésztek kaviárt

Nem mindennapi csempészeket fogtak pár napja az orosz rendőrök. Egy gyorshajtó halottaskocsit állítottak meg, melynek a hátulja tele volt kaviárral.

cimkék: orosz közlekedés / csempészet / halottaskocsi

Nyakába ömlött a festék

Ennyire sárga sofőrt még senki sem látott. Nem faji megkülönböztetésről van szó, az távol álljon tőlünk, és nem is az irigység tette ezt vele. Nemes egyszerűséggel egy balesetben vett részt.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Életmentő eszköz tank alapokon

Mi történik akkor, amikor egy T80-as tank megunja a gyilkolást? Életmentő és tűzoltó szerkezet lesz belőle. Ilyenkor laza tűzoltónak lenni.

cimkék: tank / tűzoltó / orosz közlekedés

Átverte a halált

Andrej Jeshchenko, híres orosz focista esett egy akkorát a Nissan GTR-jével, amekkorát eddig csak akciófilmekben láthattál. 170-el kapta el az oszlopot és túlélte.

cimkék: Nissan / nissan gtr / baleset / orosz közlekedés

Bomba csajok az orosz utakért

Az oroszok is kezdik megelégelni a saját úthálózatuk minőségét. Nem csak a kátyú a probléma, hanem a vízelvezetés is katasztrófa. Nem a megszokott módon tüntetnek.

cimkék: orosz közlekedés / tüntetés / humor
címke felhőSochiFormulapeugeot 205 gtijapán autószoknyaelektromos autókorlátozásirodakémfotósínWRC3bukfencPorsche 911 RFicza FerencvillámlástanulmányfegyverCamaroE63 Scar pornkereskedésSAS IrisTesla Model 3herbiepro-tourerhot rodhavazásPutyin8-asBentaygaHenessey Venom GTToyota TundrahuligánokkarbonhackeléshomokBlackbrutálisSubarugázolásszlalomZ5kommunikációrobbanásáremelésLand Rover DefenderFelix Baumgartnervolkswagen golf sportsvanegzotikus autósnowboardhulladékgazdálkodásMr.BeanGLCrosszullétalkalmazásvételcéldudahibrid autó458 ItaliaMercedes SLS AMGMitshubishiarab autótávolságrepülMarco WittmanFedExi3Bahraini NagydíjszállításvízSaabesésáldásReal Madridsuzuki balenoköltözéstrailerSonichooniganCitroen C3rolls-royce wraithJeff GordonidiótaBalehavas útMarchionneLa TomatinaBentleySCCChevrolet ImpalapusztításpalettaPeugeot 2008crashrali-európabajnokságKevin Magnussenkonföderációs zászlóIrmscherönvezető rendszerHeritageDwayne JohnsonültetésNismoRange Rover SportDaytonaMANRolss-RoycePiquetFord KugareflekszcherokeeMclaren 570SVila Realmobilitásjean-claude van demmekézikönyvkarc720SMaserati QuatroporteGT-RSSSamsunggázüzemű autóVFTSPSAKevin Abbringszembe sávTraficmúzeumegyezményMercedes-Benz G-osztálybejelentésbaleset tengelyHyundaijótékonyságtöltőRat RodelsőbbségToyota SupraLamborghini MurcielagobadassMercedes-Benz A-osztályMercedes EVO 2GT4bicilisSesto Elementogarazsautós jövőcustom carautó lopásJeep CherokeeitalBTCCgyilkossági kísérletPro CeedtrükksütiszörnySuzuki SamuraiBMW 4 Gran CoupéTrophy TruckgyalogAmerikai Nagydíj5008SLS AMGgödörrongálásMercedes GLElexus nxChevrolet VoltLand RoverDaniel SordoRenntechShelbyJakus Tamáskedvezményérintőkijelzőzúzóbiztonságtechnikapickupinternetlada grantabiztosításféktesztszarkaFiestaSubaru Imprezaskoda 120yellowstoneRed Bull RingMomkhanastretchrally du VARrevansAudi R8svédscooterluxus buszbalesettávirányítósFittipaldifotógazdagautótemetőLettországLummaesküvőpénzSebastian LoebPhaetondrogAdria CenniszemetelésCitroen DS3WRCV8 SupercarGörögországkonzoljégkaparóingaLamborghini HuracanDevel SixteenkéseléscsempészetTouaregFalcon34 órás versenyRallybuszmegállóJeep WranglerSvéd ralitoyota land cruiserbaseballteaser500eutcajaguar f-typedigitálisJaguar X-TypeWald InternationalmárkákBMW 7jégautóMaseratibabaJumpyHyundai i20 WRCLamborghini VenenoBMW X4kipufogóGT3Breitling Jet TeamátépítésjátékkonzolkülönösBelga NagydíjkamionEmilyleleplezésautóJames MayNASAzsúfoltságfelniJari-Matti LatvalalángolPeugeot 206Insigniajapán piacManor MarussiaFiat 500LhernyótalpMáltaJeanner rallyAlaszkapolitikaDakarcsodahódmezőrületNoodleHummer H1fejlesztésFerrari F12Mehdi BennaniMad MaxTieRoberto MerhiLexus ISW Motorsrobogóstörvénysárga zászlóYpres-raliszörnyTouristensúlyelosztásúthibatolásHondaerősgyerekkatonaikínos esetJean Alesigreenlineatv24horosz közlekedésschumacherIATdonington parkGenffelfutóEurópa Bajnokságsvéd piacErwin Wurmlada samaraGhibliÉrdi TiborDemonvonatFerrari 599 GTOPepsi MaxGenesis G90navigátorpoénerőszakChicheritlovaskocsitargoncakizárásFerrariRally Cupautomatarekord275Mercedes A-osztályVályijarri-matti latvalacsomagszállításugrásmásolásszakadékKovács ÁgiKancsár Ferencbaja 500dynoújjáépültbobpályaB11Kecskeméti BalázskombájnzombimodernRallyegyorsulási versenyTFSIStelvio458Venom F5emissziós botrányrenault talismankrosszMitsubishiAudi S5motorháztetősütiYas Marina CircuitW213furcsaságBarcelonaUltraToyota RAV4Lada NivakaszkadőrHyundai GenesisApple3008Mercedes C-osztálytesztGoProHoldenZFSsangYongRobert KubicaszerelőSwiftRCSergiosunyiLada 2104tilalomúj generációBrazil NagydíjMonte Carlo rallyversenypályaBoxsterTyler Wittenémet autóMarcus GronholmPeoplepolgármestergyorsasági objógavillanyautósprayUH-1HunGarianHadik AndrásmotorelszabadulpályanapMini Pacemanlimitált szériaorosz tuningtrident iceniGeely6x6Skoda Octavia RSrendszámde tomaso panterabűncselekményNagy FutamForzaPriusördögszekérCountachG63forma-1SpecialeMcLaren P1bikiniSinsheimkábítószerhelikoptergyőri Audi-gyárautosCaliforniautcai autóTrustategoDaciaAudi A6volkswagen bogárTrans AMdefektFestival of SpeedMercedes Maybach.Takatahard topManorélőMonzagunbentley mulsannebeszakadt burkolatG63 AMGidőjárásDefenderhalálosSTMarveljwrcSlovakia RingkésésGMCNissan MicrabakancslistaMercedes-MaybachprofiBill Gatesokos fényszóróoroszfejszeWalter CsabaPethő IstvánF40wörtherseePosrchehíd csereRadicalVerstappendagadtangol közlekedésBJ BaldwinlezárásDavid HasselhoffCadillac ATSteherautóToyota CorollaKlausz KristófApertaYouabian PumakereskedőrablásFormula StudentképRosberghangutánzáspápaszemétszedésfelelőtlenSebringRolls-Royce Wraith CoupeS65parkológyalogosárokEasytronciAIDSVilágbajnokságchrysler 200családi autóautóúténekMiami ViceAlex Zanardibuszvasúti átkelőMiguel MolinaFerrariPeopleGTszaltóKiakamikazeLaFerrari ApertabillencsJohn Cooper WorksterepezésamerikaiCintralökésjet-skiangol autóInterlagosakadályünnepi modellMichael SchumacherSmart ForFourvíruselső vásárlóharrachaudioPorsche Boxtercars coffeOne:1vásárlásLaguna Secaszondacitroen cxFIA GT3WTCCfreighterNissan Silvianői sofőrletartóztatásX5MrakományLaFerrariA9Viper SRTfiat. fiat 500Dan BilzerianAnniversaryDacia DokkerJanner rallymercedes-benz c-osztályPorschebmw m5Volkswagen TouaregNovitectévéSpongya BobsérülésGyulay ZsoltMick SchumacherFlamefolyóorosz autópokolcobra 11David BrownNissanDronekhanabalhévicces videóJeepIRCmobilBen Affleckszociautotalalkozolakókocsilángsubaru wrxOlivier PanistornádóOrosz NagydíjAudi RS3Grand DusterRally du VAR 2012digital lightBMW 8Barum-ralijavításGT 4Mercedes E-osztálypostásMatteo MalucelliDaniel RicciardolánclelepleződésSpanyol Nagydíjferrari 458 italiacseh autómanővertoyota 2000 gtvolkswagen boraQoros 3Mercedes-Benz M-osztályVolkswagenAlpineMulholland DriveDél-KoreaA5WintercontactNYPDromán közlekedésColin McRaebiztosítóLandwindGhymkhanaTata Nanorobotizált váltódriftjames bondAriel AtomMonsterveterán autógázszivárgáspattogatott kukoricalicitatkinsonERCkazahtalálkozóhumorosdemonstrációrajzfilmámokfutóMcFlyRubens BarrichelloMitsubishi Lancerakcióoldtimer találkozóKharitoninSpykerneuvilleGinskoda fabia s2000TwingoCorsica-ralitankpezsgőNasser Al-AttiyahWalterné Dancsó AdriennVolvo S90Peugeot 207Fiat 124 SpiderrendőrséghibridvonulásSigdsrallyhomokviharbevásárlásleállásmotorosrendőrSixtjó emberRed BullactrosfilmlincselésGenesisFanatecMichelinroncstelepLancia ThemactsHeinz-Harald Frentzen458 SpecialeJurassic ParkATS-VbajnokságTom ChiltonautósüldözésLada VestafalsefalseEtnaPuskádi JánosRenaultbörtönUSA Nagydíjpályatilos parkolásCoca-Colayoungtimer24 órás versenyHalid AvdagicvezetésspeakerkonvojVolvo XC90versenyautóháborúfogászatfejesBMW 1Audi Q2volkswagen t1Global Vehicle TrustAudi Prologue AvantChristiano RonaldogalambSeatKerényi Ádámfékpad44CaymanbefutóGuinness rekordszelektív hulladékpassatLamborghini UrusBentley FalconalfaDániabivalybiztonságx7NorvégiaChargerErzsébet királynőjátékautóJohn CenalányAcura NSXSuzukadömperjacht45AccordGarázs TVszörnyetegRenault RSrali-világbajnokságelnökhangesteDurangoLuc Bessonporsche macangokarttehénhatótávSilverstoneLapraszerelt autóvégső állomásrinocéroszburnoutmacskahűtésszilvszter raliSMSmutatványLandauletgyúrástélKanadai NagydíjCorvetteberagadmárkakupamentősLance GilbertFiat TipoLamborghini Veneno RoadsterládaderbiKodiakVolvoiphoneidősKia CeedléghajtásX2Német túraautó bajnokságjó sofőrgolfautóHoonicornlövésBugatti Veyron SSCross ConceptARTgumiégetésRhys Millentűzoltórobotizált autózúzásJosh CartuelszállításszimulálásfiskerEF7Super SportToyota S-FRKugaX-osztályLMP-1Harley-DavidsonR8 SpiderAlfa RomeoJensen InterceptorAston Martin Rapide SépítkezésmentőakcióCiprusbikaspanyol autóOpel Astratankoláskiegészítőparkolástitanadás760LihulladékgyűjtésMercedes GPFranciaországHongkongSiennaHillclimbCadillac EscaladeSuzuki Swiftdurva3DsafariEVBMW I8nissan navaratörésPokemon GoPiercarlo GhinzanimanuálisVolvo reklánmGymkhanaAbu-Dhabilábbal vezetnissan leafNissan NoteEurosportAudi SQ7CX-5Andy PriaulxRomániavízbenTokiói AutószalonTerrakhanagyújtogatóprototípusrönkszállítójelzésROALfelvonulásbambuszolajcserebicikliúttemetkezésSnowkhanaszélvédőmosólamborghini gallardokoppintásForma-4kazárpulykaGeneral LeespanyolTipofegyveresekIncneed for speedNascarkétkerékSata-rali570ShangutánzórobotfelfüggesztésluxusautóLotus SUVJaguar XKR-SsportkocsitkörnyezetbarátkukásautóFernando AlonsoTucsonFord MondeokátrányInfinitihot hatchRimacBMW 5-ös sorozatEVOBuggyVauxhallquadskitrolibuszintruktorCardokHappyEurosol-Honda Civic Type-RszekéraprkolókicsúszásLS 500hArteonHockenheimBrillianceunboxingTataMike TroutBMW M2MonacoBMW M760Li xDriveRX-9visszapillantótelepLada PrioramarkolókárosanyagOtt Tanakveteránautós üldözésBruno Spengleridőmérő edzésMercedes CLAvárosi miniháromkerekűQ602WDJorge LorenzohaszonjárműMercedes G-osztályPistaHoonigansGyurtanévborzSuperfastAlfa Romeo 4CüzemanyagajtóközlekedésspeedSebastian VettelroncsderbitalálmányVolkswagen PoloBMW M3AudirepülőAlpina B7motorpalettaNissan AlmeraalvásRodasesőCupraPekingi AutószalonHammanE30apokalipszishanninenAlfa RomoetáncRinspeedPaul di Restarush hourtolatástiloselképesztőkilencsebességes automta váltóFordNvidiaItaliaBuick RivierafesztiválVelociraptorMicraévnyitóHaasfüves cigiAudi A3kilökésJaguar XFkihajtói5Budapesteladó autóAMTSfarmerHummerszarvasbunkóRolls-RoyceszörfVWeladakautomata váltóEurópa NagydíjAgera RSSportscsomagváltóSport SVRGhostXford galaxyRufdaewooAlfa 4CSuzuki KizashiszállítóSzlovéniaBMW X6gyáriLancer EVOidiótaPeopleIndiamozihőkameraToyota GT86citroen c-xrfestéssikeroroszlánelszabadult járművolkswagen beetleNew JerseyBitter SándorMasterhangvezérlésvodkaszállodasorompóhegyShelby Daytona CoupeKoenigsegg Agera RCountrymanegyediRoad AmericastopCitroen DS3ATSStockholmRenault MeganecsehtengerszékDodge HellcathumotkupéMcarenForza MotorsporthajóRX-8lasszófoghúzásdrámaT-Rocbiztonsági övDetroiti AutószalonVilnerLada KalinalufthansamobiltelefonhivatalosLukács KornélcigigarázsajtóAthénJaguar XFR-Sporsche 959Liberty WalkSupermanHonda Civic Type-RAlain MenuplázanézőTSIrottweilerMercedes S-osztályijedtségChuck NorrisvadászatáradásVolvo modell960McLarenIndy 500Zengő MotorsportrágcsálómegtaláltjótékonykodásdrónnyomtatásFerrari LaFerrariF1opel karlelefánttaplófavágásrondaPaul SwiftGigafactoryOlssonRollsSierraLe MansX-Trailnapfénytetőe-Golftúlméreteshalálesetbüntetés911túlkeresletMazda CX-5Carlos SainzszáguldássorozatsylviaSRT ViperUberlopott autóarmageddonA-osztály500eladásVeneno RoadsteridiótaPeoplePeoplesugárhajtásúMuscle CarfuvarjótétPorsche 911 GT3taxienzo ferrariMariokutyawalter röhrlAudi A2Chevrolet SilveradoNeongiccsAbu Dhabi NagydíjVolvo C30epilepsziabmw z2besirtunktávirányítós autómegelőző filmmotorosSportwagonüvegkárSaab 9-3gurultáskamázlistaGPScentenáriumMemo Gidleygyorsításyolángszóróland rover discoveryAmpera-eBMW 3 GTKarina488tűzcsapvárosMazdaműszerfalKrózser MenyhértTobias Moerspremierlancia deltafrontálrányitásepizódWorld Series by RenaulthecchójáróLevantejávorszarvas-tesztDevelMagyar Nagydíjlimbótrükközésm5Audi A8 L SecuritybicajMaserati GranTurismoBulldogstarttrutyimexikói autóCadillac ELRbringáspaintballkráterFootkhanaFord F150AirscarfNissan MaximafailAudi A8 L ExtendedforgalomaromaBMW E30 M3Monacói NagydíjkerékAventadorszupersportkocsifelajánláskarácsonyBMWRenault TrafficborulásgyászhírExclusiveRGumpertOpelőrületimpalapaul walkerrobogóbuffierwcdopping350zrobbantásGLB2013IndyföldcsuszamláspotyautasEgerVolkswagen JettaszabálysértéshackerCentenariopirosCaterhamnézőkjelzőoszlopkardiológiaIrmscher InspiroLance StrolloperatőrjubileumMatthew CampbellállatautomatikatúraautóolajToyota EchobenzinkútXC60Beppo HarrachKadjarjégesőAudi RS6FRbénázásdűnekipörgésleopardPeugeotBMW 503Nissan GT-RgyerekekizomautóRenault TwingosztoriVolkswagen EosautómentésDusterVetteKia SoulDacia Logan MCVsárgaparkoló asszisztenszebraboxsorsML63 AMGcsúszásorrszarvúszakaszautósportFord RacingnapenergiaPorsche 993Hayden PaddonMP4-12CelőjegyzészsenialitásBoston reptérHill ClimbreakcióRali du ValaisrakétaarabInsanitymázliTOP10R8nissan nv200NorrdschleifeTim Gábormercedes-benzmodellfrissítésOslomotorhibajapán közlekedésVectraSzilveszter rallyillatfurcsa járműSabine SchmitzTaco BellkaszinószőnyegHonda PreludeporchedudeBYDútfelvásárláswellnessBajalövöldözésSennaVRMercedesAston MartinjárdaScoutszórásFormula 3i3 REXjason stathamfamajdnem balesetkergetőzésinstinctSebatien Loebgarazs.tvhirdetésAudi TT-RSVenomGMC SierraszámozáshihetetlengyalogosvédelemautópiacVeyrontartályMNASZford kaGorillazChironABTbírságHong KongfeltörésChevrolett CorvettelebukásátverésHonda CR-VÉsztország30 évvandalizmusRober KubicaDCnyíltnaptörök közelkedésalváznyújtott karosszériaBMW 2-es sorozatMercedes-Benz SLS AMGHuayraAEC RoutemasterTushkanovaRX-VISIONvákuumUPSroncslimitáltbemutatóflame warDucatokigyulladtVW GolfkínaegykerekezésbunyóGTAablaktörlőSpielbergautmoataalagútegyüttműködésNyirfás JuliannaMarbellahősAgeraMikkelsenJCWönzetlenISToyota PicnicMarine EditiondashcamForma-1 Spanyol NagydíjMcLaren MP4-12CszállítmánydarálódöntőszerkezetRickard RydellTolemanHennessey VenomRenault Clio TrophySmart CabrioAnton Yelchinboxkiálláskit carHonda 2&4PortugáliapókKimi RaikkonenCadillacreggeliOpel Adam RallybolondbakiAll-TerrainToyota HiluxWestfield MegabusaAston Martin DB9szétveriCsillagtúraNissan NV 200origamiévfordulóFiatXVMarchionnaKoenigsegg Agera HHégő autókiállításfüstkoncepció Bugatti Veyronstatisztikatilosban parkolásJapán NagydíjFocusgörkorcsolyaKia PicantoemberségBelgiumZöld pokolBMW 6-os sorozatLPhókotróSzilveszter raliQoros GQ3A4Eclipseközterület-fenntartásWaldowlabradorékszerFiat Pandafigyelmetlenlowriderbiztonsági autóÍrországhalálos irambanIsuzufóbiaPlaystationBullitminiszterelnökKTM X-Bowflörtbátorautó eladásMbDesignLexus LF-SAYarisClarion918 SpyderAyrton SennaISISPriorOpel CorsaFord FocusDacia Dustercars and coffehajléktalannyirfastüntetésBreitlingSkoda Citigofilmes autóHumveeBMW 4-es sorozatnyereményjátékösszehasonlítóproblémaCrossland XForma-23d nyomtatóx6intelligenswiesmannSpa FrancorchampsharcszenzációP100Dsofőrös autóSuzuki VitaraBuickmagabiztosságMartn ProkopGoodwood Festival of SpeedDodge ChargerMexikóBMW M4 GTSFerrari F40 LM BarchettaF430InfernoMadárdugóEsteban GutierrezsziklaV12boxerkereslet csökkenésMercedes CLK AMG Black SeriestávolmaradásautóbemutatóInfiniti M30dMax Mosleykalapácshumorbmw x1Sibiu-raliOpel AntaratűzijátékélményautózásautótolvajLadahídX6MijesztésYeongam46elveszvepáncélosMartin Caceresködtéli gumiMaserati 3500GTApollokatonaMaserati LevanteVida Janitúraautó világbajnokságbalesetmegelőzésRWDLykanSan DiegotechnikaBentley Continental Flying SpurAcropolis-raliKoreai NagydíjtotálkárRali VBOpel Insigniabrutálönvezetőkompakt autóI8STiAston Martin CygnetMitsubishi G4Nestor GirolamiVolkswagen GolfQorosU2Model 3átadásrészedS10festékkínai közlekedésVeszprémráncfelvarrásMotorsHollywoodhalottaskocsicrash testkigyulladJaguar XFRcrossoverkisautóriasztóFrankfurtVolkswagen Phaetonlopós autóNicolas Cagedacia loganlisztukrajnamercedes-benz econicelsősátorkisfilmBMW 6dacia sanderoford thunderbirdvolkswagen eco upKia NirofociKTMgyerekülésGázosításmercedes-benz s-osztályFord EcosporttahóborulApriliaMiataSolbergkólaámokfutásPosaidoningyen autómatt fényezésAMG GT RKen BlockrombolásDucatiCayman SbontásLodgyverekedésBessenyey Zoltánlada 4x4ájulástorlaszkatonákfutárösszefogásDelta HF IntegraleszabályozásConceptgázkamionsofőrpapTransformerstragédiamercedes-benz mlcMarcello LottirendőrautórugóZotyeYamahaLotus F1Magyar Termék NagydíjfűnyíróArany KormánykerékDB9kombisebastien ogierdízel botránylökhárítóBac MonoQ5GallardoJaguarfokozatautómosásStepwayLamborghini AventadorJerezhúzáspolo r wrcDC ShoesbalesetekrongNeymarTWOFACERali OBJanner ralibenceextra 300lépcsőFord Fiestaautó rongálásOlaszországPharrel WilliamshibasordotrollkanadaMotegiBMW E30medvefrankfurti autószalonszigetRubiconEngstlerAero 8CessnakötekedésMission EDTMnői vezetőkályhahóemberkoreai autórobotautóFinal Fantasyillegális versenygyakorlattéli közlekedésMercedes jövőfacebookmentéslízingkivetítőOlasz NagydíjcsúnyapullmanncserbenhagyásOPCGordiniSt. James Editionliepája-ralibmw m4WWEVolvo S70 Rrossz útWatkins GlenChelseachevrolet cruzeLexusfelakadXJ13MLBlopottSUVmackótetőlángokszenzorAMGegyterű autóHiluxUAZbritish greenterepjáróNissan GT-R R34truckigazoltatásSteve JobsAlpinaautolivpótkocsiGumball 3000offroadPeugeot 308 GTiMcLaren 12climuzinstreet racelánykérésADAC Deutschland rallyeszméletlencsajozáskubaEMCdízel motorPókemberÉv autójaágyközlekedésbiztonságelektromosEvoqueWranglerFormula Renaultmonte carlo ralihányásNissan Skyline R33táblaJannarellynyári gumiStoffel VandoorneDaimlerVignaleSecurityegyterűBonnevillefékAusztrál NagydíjR3Nissan Sentraközelhonda integraFord MustangCitroen C4 Picassokötélhúzásreflexvakvezető kutyamini cooperOscherslebenMinyonChevroletszemmozgásFuriousgyorshajtásKetterer ContinentalRedvillamosHyundai VelosterkézifékparasztKia Forte KoupsavBob BellMogyoródráfutáskamerakísérletQ6Opel Zafira TourerBMW 5Le Mans 24hbéreltbeszakadtTargaPauSvédországkétkerekezésquadvizelbalszerencseSmartTrabantrobbanRenault ClioelsüllyedMinifisker karmaRed Bull RacingrandisertésGLAmenekülésVATHAustintolvajLFAhalálhelyszínelésWSRDél-AfrikaRoad RoverBZZZbérautórajzvolkswagen jettacaddyKefo MotorsportNAAFFCAlefoglalt autókszimulátorIndiai NagydíjJedlik Ányos KlaszterPace CarbukásDisneyWolfsburgszabadidő-autóAutopilotpiros lámpaGuerlainrolls-royce phantomiCarBlack Bearfisker surflazapieter tsienLamborghini DiablorönkKovács TamásJustin WilsonEliaritkaságmurvafékútbénaTata ZicaHyundai ix20mólólöveghyundai i20illegálTitan XDM PerformanceMalajziaelszabadultKaroqMazda3AfrikaomlásBútor RobibölényVorsteinerdragsterJohannesburgi30 WagonvontatásmesefigurákAlpina B3szabálytalankodásDodge DartakkumulátorVolkswagen Up!oszlopijesztgetésPárizsi Autószalonaudi q3gyorsaságiHungaroringDB11darurendőre-tronPorsche 911amerikai autózeneAudi TT CupLas VegasVelarForza Horizon 2Jon OlssonskylineNémet NagydíjvárólistakormánykávéThe Mint 400autópályamatricaKazahsztángyanusítottStingerHollandiaamazonelmebetegForza 7TallinForma-1 Bahreini Nagydíjconvertiblehalottas kocsiChevrolet CamaroshowGenfi Autószalonroad rageversenyUsain BoltSuzukikisteherautóbrutál esésspeedzoneP1autópályakínai autójelmezPeugeot 508teddyLykan HypersportChevrolet Captivagőzcsúszós útmandzsettagombGMC YukonbővítésM0C8rendezvényOpel GTköztisztaságreklámF12Mount EverestRon DennisausztrálPanamera Sport TurismoCadillac CTSTDIFerrari 599 GTBBMW X5Skoda OctaviaversenygumiF150Mazda CX-9gyorsulásF50M4 GTSrajtPorsche Mission EMercedes-Benz CLAigazságszolgáltatásporral oltóleszállásürülékFerrari Californiaverésbolygódugattyús motorTechartSpanyolországnagymamaFenyrDragamerikai rendőrségsportHonda NSXAudi TTMelbourneCitroenüldözésrageBMW 1602tridenttechnológiaCreweClarksonázsiai közlekedésmelegedésToyota Yaris RSZR1SRTJensenátnevezésrichard hammondjárókelőretroautórenault sanderoring-txiAntonin TlustakforVitoRapidmentőMercedes-Benz SLSHUVkirálynőgyújtogatásWTCRrx8csattogáslexus rcraktárhistoricFerrari FXXWankel motorwrcgépi mosóYuliannaAsconaluxusprojektorChevyPeugeot 308pedálSVPlútóMotkányDoritosjeges úttrezorUSAKodiaqhangfalvillámmeganeÉv Autója 2017StellatűzoltóságChevrolet CorvettehőségAlpina B12IndyCarFord F-150Honda JazzSzingapúri NagydíjelőzésNissan JukesivatagMoszkvaösszehasonlító-tesztGuardCaterpillarConnectedDriveChryslerkilökelnöki ügyferrari enzoszénaBugatti Gangloff CoupekulcsPCM8olasz autónagy sebességOpel KadettszerencsecélgépNissan rekordchris MeekeNissan IDxDRIVE PILOTelakadásSkoda FabiaSeat Ibizamotogplistatávirányítós indítóMikulásmarketingRali EB60Giulia QVautóipari visszahívásbessenyeyGLEbiztonsági rendszerforró víztraktorugratásBMW 5 GTsteve mcqueenralibatmobilesmokebmw maasaicamegsemmisítésSuzuki AltokátyúelaludtCruzelegóWRXCorvette Z06környezetvédelemlaptimeépítésdonutWRX STIDodge RAMShelby GT350RhangprojektorForma-EZafiraColoradoPepsiScoutlineKuala LumpurterelésDodgevideó válogatásimprezaanimációskombi autóPorsche PanameraI-PaceDannyDodge ChallengerEric BoullierOpel MagyarországBryan buffierKAMAZLanciatulajdonossportautóretroDavid CoulthardSherpKOERUMercedes SLSdízelautólefulladAston Martin VulcanPakisztánPontiacTiguanaudi a4Nissan 370ztanulmányautórepülésvizes útBamboomunkagépMercedes VitoCayman GTStoyota versoTCRformagyorsasági motorplatformPur Blancpeugeot 308 swTacomaChevrolet Aveoautókiállításhullámalternatív üzemanyagutcai versenyMazda Miatabentley continental gtDokkerS600KatareldurransólyomgyűjteményClimbkhanaM6TAG Motorsportford s-maxbunkerChevrolet Camaro Z/283D nyomatásprémiumautóEnerGForceörök garanciameglepetésterepminigunSemaViperVin DieselFR-SkereszteződésSuzuki SX4Tigrislancia fulviaTimo GlockProteamLamborghiniCrosslandMichelisz Norberttesla model xkölcsönzőkabrióKomáromittassubaru wrx stiland rover discovery sportGRMNQatarSpirit Of EcstasyMaserati QuattroportevilágrekordbankautomataLancercsalásgázrobbanásközterület-fenntartóittas vezetőhibridautóhosszútávú autóversenyContinentalFerrari 355 S Spidercadillac devilleKonafurgonSvájcszippantós kocsiTestarossaChevelletuningHyundai i30Maláj NagydíjelőzetesBMW 2 Active TourerautótesztKoncz Gáborvadnyugatbrudermosásvideó4MATICoff-roadamerikaOstbergQVImolaOpel AmperaGiuliaColins CrestD3 GroupBrit NagydíjcsajokFiat 500pisztolyOliver BlumeőzszolnoktelefonmenekülItaldesign4x4Ford Fiesta RS WRCamerikai közlekedésBMW Z4Guerlain ChicheritKia RiobioüzemanyagvészfékstábszánkóS90Range RovertámadásCsehországviccCompassPolestarPeugeot 208Gran Tourismotestkezdőpeugeot 208 gtiBrazíliabringaelgurulChallengelyukBob LutzfekvőrendőrVenezuelapermetezésGooglearab közlekedésChicagofelúszásmagyarmárkaKínai NagydíjSuzuki Authentics812T1zuhanásgyárFiesta WRCtrélertanulmnánynissan gtrkarmas60Rafael Nadalfilmes autókvéletlenElon MuskMitsubishi Outlanerbmw 507Rowan AtkinsonErzsébetfrancia autóbúcsúMcDonaldsversenysportbestsellerMaybachszedánsípályalandolásjövőképturán frigyesExtremeskoda superbamerikai humorselfieújjáéledjégM550drendvédelmi erőkKeszthelyi VivienvetődésMgyerek autóModel SSkoda múzeumterrorKertész KrisztiánPikes PeakRapidEGódor BarnaMercedes S-classWill StevensMagnus WalkerTouristenfahrtgumorXJvisszahívásBethelkersMicheliszFord RangerNordschleifeclioTerraDél-AmerikaAcuraeletkromos autószingapúrpénzszállítónémet sportkocsisportszerűtlenShanghaiArab autózásbombaMarius AasenR5G650turánrészegXJ220Batmanromán autólerobbanelakadWillys. modernmorganrasszizmusblack fridaySkodaOpel AdamSuperleggeraHonda CivicoroszországNissan Skyline R34ford c-maxtérképCitroen DS5elektromos autózásGT-86AMG GTsüllyedésöregA120A110AusztriaKodokrosszmotoredukációbetonkeverőMercedes-Benz E-osztályOpel CascadaFerrari F12 Berlinettaszelfiprankvezeték nélküli töltésMagyarországNicoIED SyrmaJänner-raliangol motorNürburgringBoschkápolnaGTOgesztusvirtuálisSpafelahegyreSpyderroadsterrollerCrystal Hooksvasúti átjáróToyotaSubaru ForesterVivaro

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.