keresés eredménye

orosz közlekedés

videók

Misztikus borulás Moszkvában

Íme egy videó Oroszországból, melyen egy autó egyszer csak fogja magát, és önerőből felborul. Csak elsőre tűnik megfejthetetlen rejtélynek a dolog, igazából a magyarázat igencsak egyértelmű.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / borulás

Túlfűtött utaskabin az orosz buszon

Oroszországban sokszor máshogy értelmezik a dolgokat az emberek, mint ahogy mi megszoktuk. Például, ha menet közben kigyullad a busz, az még nem jelenti azt, hogy meg is kell állni. Amúgy is hideg van, így legalább a fűtés is le van tudva.

cimkék: busz / orosz közlekedés

Kegyetlenül tarol a kamion

Sok sofőr retteg attól, ha mögöttük egy kamion halad. Nem alaptalanul, hiszen ha egy ekkora tömeg elszabadul, annak irdatlan nagy pusztítás a vége. Most egy orosz autós szemszögéből élhetjük át a horror pillanatot.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Ezért nézz előzés előtt a tükörbe

Emberünk nagy lendülettel előzgette az autókat, de nem számított arra, hogy valaki őt is elkezdheti előzni. Hiba volt, a koccanás után úgy vágódott az árokba, hogy azt nézni is rossz.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / előzés

Tankkal driftelnek az oroszok

Japánban a Toyota és a Nissan, Magyarországon inkább a BMW a driftesek kedvence. Mi a helyzet az oroszokkal? Ők 46 tonnás tankkal csinálják mindezt!

cimkék: drift / orosz közlekedés / tank

Tetőről lecsúszó jeges hó töri meg a Skodát

Megérkeztél, leparkoltál a kocsival, már biztos, hogy nem érhet semmi baj. Ne hidd ezt! A videóban szereplő orosz rendszámos Skodát például megérkezés után egy nagyobb darab jégtömb zúzza be elég szépen.

cimkék: Skoda / orosz közlekedés / jég

Orosz baleset kézfogással

Ebben az orosz videóban egy balesetet láthatunk. Idáig nincs semmi különös benne, csak hogy ez a két sofőr nem esik egymásnak, hanem barátságosan állnak a dolgokhoz. Hová jut így a világ?

cimkék: baleset / orosz közlekedés

Gázra lépett a fék helyett

Oroszországban egy nő véletlenül a gázra lépett menet közben a fék helyett. Nem így tervezte, de sikerült megoldania a problémát, ráadásul, ha úgy nézzük, akkor csak simán talált magának egy rövidebb utat.

cimkék: orosz közlekedés / fék / gáz

Segíteni akart, de csak rontott a helyzeten

Egy csatorna mellett csúszott meg a személyautó. Mivel úgy állt meg, hogy bármikor a mélybe zuhanhat, egy teherautó sofőrje úgy döntött, hogy segít rajta. Bárcsak ne tette volna.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / zuhanás

Autós üldözés humoros csattanóval

Oroszországban még az autós üldözések sem olyanok, mint máshol. Most azt láthatjuk, ahogy a menekülő kilök egy rendőrautót, de ugyan ezzel a lendülettel magát is alaposan elintézi.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / rendőrség

Amikor minden összejön

Oroszországban rossz látási viszonyok és csúszós útburkolat mellett félpályás lezárást eszközölnek az autópályán. Ugyani mi rossz sülhetne ki ebből?

cimkék: baleset / orosz közlekedés

Sorompó nyitás orosz módra

Nem nagyon hatotta meg a lezárt sorompó ezt az orosz sofőrt. Ha neki mennie kell, akkor a biztonsági őrtől és a rongálástól sem riad vissza.

cimkék: orosz közlekedés / rongálás / sorompó

Túlélték a lehetetlent

Egy félresikerült előzés következtében frontálisan ütközött egy kisteherautóval a személyautó. Mindenki kirepült a járműből, ám csodával határos módon túlélték a horror balesetet.

cimkék: orosz közlekedés / baleset / hihetetlen

Érthetetlen jelenet Oroszországból

Bár láthattunk már furcsa jeleneteket Oroszországból, ezt most mégis nehezen tudjuk értelmezni. Biciklist ver a Porschés, majd autót rabolna, de egy csapat fegyveressel találja szembe magát.

cimkék: orosz közlekedés / rablás / fegyveresek

A króm Lamborghini balesete

Oroszországban egy króm Lamborghini Murcielagot sikerült a szalagkorlátnak hajítania a felelőtlen tulajdonosnak. Az eső és a sok száz lóerő még mindig nem a legjobb párosítás az utakon.

cimkék: Lamborghini / baleset / orosz közlekedés

Izgalmas boxmeccs Oroszországból

Az orosz utcai bunyókat már megszokhattuk, ez a két férfi azonban gyönyörű mozdulatokkal produkál egy szabályos boxmeccset az út közepén.

cimkék: orosz közlekedés / box

Veszélyes előzésből baleset

A BMW sofőrje már a szemből érkezőket is veszélyeztette az előzéssel, de szerencsére csak az előtte haladót találta meg hátulról. Így nem lehet közlekedni!

cimkék: baleset / BMW / orosz közlekedés

Balesetből tömegverekedés

Már megszokhattuk, hogy Oroszországban alapvetően máshogy reagálják le a történteket az emberek, mint nálunk. Ha ott balesetet okozol, akkor meg is leszel verve. Persze, csak ha nincs ott pár haverod, aki kisegít a bajból.

cimkék: orosz közlekedés / baleset / verekedés

Ladát borít a Passat

Egy erősen ittas sofőr csapódott bele a Nivába hátulról, mely ennek hatására fel is borult. Természetesen Oroszországból érkezett a videó.

cimkék: baleset / Lada / orosz közlekedés / passat

Tolató őstehetség

Ennek a hölgyeménynek nem szóltak, hogy a gázt elengedve és a fékre lépve meg lehet állítani a hátrafelé tolatást. Mondjuk akkor nem nevettünk volna ilyen jót!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / tolatás

Így parkol egy részeg orosz nő telefonálás közben

Ismét egy cifra videó Oroszországból. Egy eléggé ittas nő szeretne parkolni, ám ezt inkább roncsderbinek lehetne nevezni. Alaposan körbe tör minden kocsit a parkolóban.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta / részeg

Brutális frontál baleset

A kisteherautó sofőrje valószínűleg elbambult és megijedt az út szélén parkoló járgányoktól. Átrántotta a kormányt a szemből érkező elé, aminek igencsak brutális frontális baleset lett a vége.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / brutális

Itt az év legröhejesebb videója

Honnan máshonnan, mint Oroszországból érkezett az év legröhejesebb videója címre esélyes kis szösszenet. Emberünk rákötötte a villamosra a kocsiját, majd csodálkozott hogy az elmegy vele.

cimkék: villamos / fail / idióta / orosz közlekedés

Kemények voltak, rátámadtak egy nőre

Íme két alfa hím, akik még egy nőnek sem nézik el, hogy nem közlekedhetnek úgy, ahogy éppen a kedvük óhajtja. Nem engedte be őket a hölgy, erre erőfitogtatásba kezdtek.

cimkék: idióta / erőszak / orosz közlekedés

Rossz sávba hajtott és frontálisan ütközött

Oroszországban nem ritka sajnos, hogy összekeverik a sávokat az autósok. Az viszont meglepő, hogy senki sem akar ilyenkor fékezni.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Teljes gázzal becsapódás

Nem tisztázott, hogy miért, de a sofőr padlóig nyomta a gázt, majd némi ámokfutás után egy út szélén álló konténernek csapódott.

cimkék: orosz közlekedés / baleset

Beetle gengszter akcióban

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Gengszter Mercedes? Ugyan már! Ne kötekedj a piros Beetle sofőrökkel, mert golfütővel tanítanak móresre!

cimkék: verekedés / orosz közlekedés

Galamb okozott tömegbalesetet

A galamb a világgal mit sem törődve totyogott ki az úttestre, aminek köszönhetőn három autó is egymásba csúszott. A szárnyas köszöni szépen jól van.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / galamb

Ennél szerencsétlenebb egy sofőr már nem lehet

Egy egyszerű parkolóból kiállás alatt emberünknek a sajátján kívül még három autót sikerült megtörnie. Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen létezik!

cimkék: baleset / orosz közlekedés / idióta

Az év legnagyobb idiótája

Azért mindennek van határa! Ez a BMW tulaj az autópályán szorítja le a mentőst, és még akkor sem engedi tovább, amikor az a szirénával jelzi, hogy dolga lenne.

cimkék: BMW / orosz közlekedés / idióta / mentő

Újabb őrült az utakon

Oroszországban már semmin sem szabad meglepődni. Egy közúti vitában előkerül a balta? Ugyan már! Pisztoly az igazi.

cimkék: orosz közlekedés / idióta / balhé

Oldalkocsis motorcsónak

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Mi ez? Egy oldalkocsis motorkerékpár? Alapból igen, de másodállásban oldalkocsis motorcsónak!

cimkék: motor / orosz közlekedés / folyó

Álrendőr segített a rablásban

Oroszországban semmi sem az, aminek látszik. Megállít a rendőr, azt hiszed, hogy biztonságban vagy, legfeljebb egy igazoltatás lesz. Tévedsz, úgy rabolnak ki, hogy csak pislogsz a meglepetésedben.

cimkék: rablás / orosz közlekedés / rendőr

Tolatva menekülni

Az ezüst kombi sofőrjének meggyűlt a baja a jeges úttal. Nem elég, hogy elakadt, még el is kezdett visszafelé csúszni. A hátul érkező vezető reflexei megmentették a két autóst a koccanástól.

cimkék: orosz közlekedés / jég / havas út / menekülés

Faképnél hagyja a teherautó a verekedőket

Majdnem a teherautó kerekei alá került egy óvatlan gyalogos, amitől a sofőr egy picit felszívta magát. Ha már kiugrott bonyúzni, illett volna legalább egy kéziféket behúzva hagyni.

cimkék: teherautó / orosz közlekedés / verekedés

Ha menni kell, hát menni kell

Így kell azzal a bizonyos testrésszel megállítani a forgalmat. Még a villamos sem mert újat húzni a magán a kereszteződésben könnyítő fiatalemberrel.

cimkék: orosz közlekedés / villamos / humor / idióta

Mit nekem a villamos

Télen könnyebb elüttetni magunkat, hiszen az utak csúsznak, az autók nem tudnak olyan hamar megállni. Még jó, hogy emberünk erre a részére a dolognak figyelt.

cimkék: villamos / orosz közlekedés / tél / csúszós út

Parkolás profi módon

Nem valószínű, hogy a Corsa sofőrje ezt így tervezte, de a kivitelezés tényleg első osztályú. Ezt a parkolást még a legkomolyabb kaszkadőrök is megirigyelnék.

cimkék: parkolás / drift / orosz közlekedés

Beragadtál? Meg kell tolni! Az sem árt, ha valaki ül a volánnál is.

Elakadtál a hóban? Ilyenkor jó, ha sebességben van a verda, míg valaki megtolja hátulról. Ha viszont eközben a volánnál is ülnek, az még egy jó pont.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / humor / / elakadás

Batmobil házilag

Egy orosz csapat megelégelte, hogy csak Batman verdája tud szuper széles kerekeket és ágyugolyó gyorsulást felmutatni. A végeredmény egészen impozáns.

cimkék: orosz közlekedés / batmobile / dragster

Így dobáld a kocsidat Parkolás önerőből

Az orosz fiatalember nem csinál problémát abból, hogy picivel távolabb állt meg a kúttól, hanem nemes egyszerűséggel a helyére teszi azt.

cimkék: Lada / tankolás / orosz közlekedés

Corvette táncoltatás

Egy fiatal lány nem kíméli a kölcsönzői sportkocsit. Apja bíztatja a Corvette meghajtására egy nyitott placcon.

cimkék: Chevrolet / orosz közlekedés / Corvette / gumiégetés

Nem tuningnak való vidék Ültetnek az oroszok is

Egy a szó szoros értelmében a porba ültetett Lada szenvedését nézhetjük meg pár helybéli srác tolmácsolásában.

cimkék: tuning / Lada / orosz közlekedés / baleset / humor

Ha a jég az úr Oroszországban télen születnek a leglátványosabb videók.

Hiába hiszik azt az orosz autósok, a tél nem viccel. Ha ott lefagy egy útszakasz, az minimum akciófilmbe illő jeleneteket eredményez.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jeges út

Majdnem sikerült

A figyelmetlen Infinitis sebességben hagyja az autót amikor kiszáll. A hibát észreveszi, de a gyors beavatkozás nem sikerül, a gázpedált tapossa le véletlenül.

cimkék: baleset / Infiniti / orosz közlekedés

Autók a sínen

Ha nagy a dugó, az orosz autósok hamar feltalálják magukat és a zárt villamos pályát is igénybe veszik, még akkor is, ha ez némi trükközést igényel.

cimkék: orosz közlekedés / villamos

Üldözési jelenet Oroszországból

Pár perces üldözési jelenet egyenesen Oroszországból. Először reménytelennek tűnik a dolog, ám a végén csak sikerül a kisbuszost megállítani. Csak aztán megint fordul a kocka...

cimkék: baleset / orosz közlekedés / autósüldözés

A balesetet megússza, a revansot nem

Oroszországban egy autó elcsap egy gyalogost, aki elég látványosan pattan le a motorháztetőről. Az esetet sértetlenül megússza, majd bosszúból belerúg az autóba, ami miatt eltörik a bokája. Pech.

cimkék: baleset / orosz közlekedés / gázolás

Hihetetlen kamionos pillanatok

Az átlag autós sokszor mérgelődik a kamionosok miatt, ám ebben az összeállításban látható sofőrök szinte mindegyike tiszteletet érdemel.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés / jó sofőr / mázli

Balul sikerült szabadulás

Szerencsétlen páros elakad a hóban, így kénytelen az utas megtolni hátulról az autót. Ez így jól is működne, ha a sofőr közben nem esne ki az autóból.

cimkék: baleset / humor / orosz közlekedés / / elakadás

A közlekedés humoros oldala

Egy orosz videó, ami nem balesetről szól. Bénázó parkolni szándékozók, autós szívatások és a sors kegyetlenkedései egy helyen.

cimkék: orosz közlekedés / humor / parkolás / gyalogos
Hírek

Nem ismer lehetetlent az oroszok új játékszere

Ha valahol, akkor Oroszországban tudják, hogy mit kell tudnia egy igazi terepjárónak. A Sherp tehergépkocsi ráadásul úszni is tud.

cimkék: orosz közlekedés / Sherp / zsenialitás

Halottaskocsiban csempésztek kaviárt

Nem mindennapi csempészeket fogtak pár napja az orosz rendőrök. Egy gyorshajtó halottaskocsit állítottak meg, melynek a hátulja tele volt kaviárral.

cimkék: orosz közlekedés / csempészet / halottaskocsi

Nyakába ömlött a festék

Ennyire sárga sofőrt még senki sem látott. Nem faji megkülönböztetésről van szó, az távol álljon tőlünk, és nem is az irigység tette ezt vele. Nemes egyszerűséggel egy balesetben vett részt.

cimkék: baleset / kamion / orosz közlekedés

Életmentő eszköz tank alapokon

Mi történik akkor, amikor egy T80-as tank megunja a gyilkolást? Életmentő és tűzoltó szerkezet lesz belőle. Ilyenkor laza tűzoltónak lenni.

cimkék: tank / tűzoltó / orosz közlekedés

Átverte a halált

Andrej Jeshchenko, híres orosz focista esett egy akkorát a Nissan GTR-jével, amekkorát eddig csak akciófilmekben láthattál. 170-el kapta el az oszlopot és túlélte.

cimkék: Nissan / nissan gtr / baleset / orosz közlekedés

Bomba csajok az orosz utakért

Az oroszok is kezdik megelégelni a saját úthálózatuk minőségét. Nem csak a kátyú a probléma, hanem a vízelvezetés is katasztrófa. Nem a megszokott módon tüntetnek.

cimkék: orosz közlekedés / tüntetés / humor
címke felhőstretchhőkameralimitált szérialezárásreklámToyotaForza MotorsportbivalyFiat Tipocars coffeautó lopáséjszakaOpel KadettBugatti Gangloff CoupePhaetonTimo GlockBarum-ralimeganemackópoloskaAusztrál NagydíjénekparasztbírságOpel Adam RallyJohn Cooper WorksVilnerDan BilzerianChevrolet AveoGenfi AutószalontávolságX-osztálye-GolfLotus F1Will StevensEvoqueTAG MotorsportHofmannfailmarketingtalálmányUltraSecurityegyüttműködésViper SRTMarine EditionVATHLada VestaTakataWintercontactfelfutóautmoataforma-1V8 Supercarmajdnem balesetAMGspeakerForma-Egyilkossági kísérletlebukásA5roadsterjógagunRenault Clio TrophyakciókézikönyvKTM X-BowSuzuki SamuraiTFSIrongAudi SQ7VorsteinerSupermanQ60i5vasúti átkelőNestor GirolamirakétalángszóróStingerP100DrobbantásSUVamerikaInsigniaMaseratigyárInfiniti M30dköztisztaságOslokardiológiaWatkins GlenKetterer Continentalvolkswagen t1SwiftVolvo S90gyászhírhulladékgyűjtésNissanhíd csereKuala LumpurProteammobilitásSuzuki SX4arab közlekedéskezdőbombaDacia Logan MCVolajcsereDaciaJedlik Ányos KlaszterkameratilalomhuligánokHarley-Davidsonelektromosgarazsféktesztjarri-matti latvalajapán piacrekordnémet autóchris MeekeGT40lincselésChevrolet Camaro Z/28jachtkémfotóHyundai i30kerékZöld pokolgyáritalálkozóPolestarElon MuskidiótaPeoplePeopleBajaZafirabillencsJCWFiesta WRCEnerGForcemosásládaderbimotorpalettaTCR EuropeHockenheimKia RioWankel motorrégiZotyeBen AffleckSzlovéniafelelőtlensordohalálesetMercedes GLESpielbergpályanapFerrari CaliforniaRoad RoverkatonaOlasz NagydíjKOERUFlameSRT Viperautó eladásRenault MeganereakcióDodgeVitolopottGLACardokrendőrségx7Volvo reklánmMartin CaceresPorsche 911488bukáskorlátozásNorvégiaWalter CsabahegyOne:1LMP-1Smart CabrioKaiDetroiti Autószalonhódmezőrületlopott autópeugeot 308 swlexus rcMinikárosanyagSvédországHummer H1SpaMehdi BennanihősTushkanovaóraCaymanCorbellatigyorsulástanulmányautóBelga NagydíjrepülőRenault ClioMercedes CLAimpalahóemberTerraT1SpyderLykanMazda3raktárPiercarlo GhinzanitélelefántSamsungpaintballMonzaNissan GT-R R34Mr.Beanszáguldásforró vízmeneküldömperMogyoródbalesetmegelőzéskisfilmPárizsi AutószalonTitan XDOpel Zafira TourerlövegmotogpdrogtemetkezésCountachTiguanjean-claude van demmevakvezető kutyatechnológiamesefigurákFuriousrajzlimbóidősSuperleggeraAMG GTFord MondeoRenault RSelső vásárlóF12bénázásluxusautóÉrdi TiborGTAnémet sportkocsiretroautóforgalomrobotautófurcsaságvolkswagen jettacaddyAcura NSXMount EverestMichelisz NorbertSeatATS-VWaldowSuzukihídAccordtartályCayman GTScseh autógázüzemű autóvandalizmusAdria CenniNicolas CagemagyarNémet túraautó bajnokságBMWlancia fulviakatonákKonaBMW X5458 Italiaplatformtesla model xterepjáróGázosításbicajDucatiharclada grantaingyen autóepizódBugatti Veyron SSSpa FrancorchampswellnessBMW 8környezetvédelemkazárF430hooniganbrutálisIED SyrmakamikazeQorosVWgyorsasági obtávolmaradásDRIVE PILOTzsenialitásPosrchezuhanásLada 2104hójárógázolásJensenkamionsofőrgyerek autóCruzeközterület-fenntartáslízingfisker karmaDronekhanagyerekülésSLS AMGhangfalkézifékdrónprankA-osztályDB9Indiai NagydíjTrabantmoziföldcsuszamlásBreitlingszénabefutóhot hatchOtt TanakMad MaxmotorosMasterSport SVRPókemberGMCx6Vin DieselmurvavideórágcsálóISISvétel2WDARTorosz közlekedésugrásördögszekérBútor RobiCitroen DS5utcai autóleopardsportszerűtlenbioüzemanyagHummerPeugeot 208BMW M3szimulálásbetonkeverőBlackhalottaskocsielőzésAgera RSE63 SBelgiumkaszkadőrhullámGuinness rekordlefoglalt autóktraktorPro CeedKoreai NagydíjmedveMercedes G-osztályImolaGT-Rsubaru wrxMercedesfékfiskerHonda 2&4versenyautóHoldenFinal FantasySennaJänner-ralifisker surflazaHonda Civic Type-RYamahaHammansuzuki balenoreflexinaspeugeot 208 gtiClimbkhanaselfiekiegészítőbmw m4porsche macanelszabadulGeelyGlobal Vehicle TrustMartn ProkopDTMFocusJaguar XFFedExMoszkvaaudioGran TourismoszőnyegBYDFerrarbátorCadillac ELRHenessey Venom GTDwayne JohnsonAustinemissziós botrányámokfutásMercedes-Benz CLAimportHoonigansFRkrosszmotorRali du ValaisChevrolet VoltcsempészetJari-Matti LatvalaoroszEF7ScoutJaguar X-TypeTata NanoShelby GT350RszirénasorozatAEC RoutemastervillámlásLanciaAlain MenutornádótáblaBMW Z4MLBDC ShoesCsillagtúrabővítésKrózser MenyhértPriusfelnielnökATStűzoltóretroJaguar XKR-SMitsubishi G4Ferrari LaFerrariroad ragekipufogóWSRkólaUPSBatmanBuggyfrancia autóegzotikus autósebastien ogierFenyrAMTSalagútgyalogosMotkányTrophy TruckMarchionneDaimlerhumorKTM46szemétszedésalfaSochikülönösCorvette Z06dízelautóDaniel RicciardoKoncz GáborYpres-raliBMW 3 GTNissan JukehackelésautomatikaChevrolet Camaroradarjó emberFiat 500bicikliútSubaru Imprezaablaktörlőanimációsszarkadonington parkbrutál esésiphoneZ5roncsderbisvéd piaclökéssavroncsclioVolkswagen Golfpattogatott kukoricaIrmscherA120Mercedes-Benz SLSMercedes Vitoliepája-raliSuzuki SwifthajóSubaruKen BlockJeanner rallyROALi3 REXskoda 120Disneyvicces videóChevelleGiuliaMercedes-Benz G-osztályNoodleGPSritkaságRCgurulGuerlainPethő Istvánrobbanás760Lifilmes autóSubaru ForesterBMW X6MiatabalhéMotegiszupersportkocsigumorS90bolondPaukormányborulásBuickangol motorSherpSzilveszter rallyrepülő autóF1rönkszállítójeges útPutyinSkoda Octavia RSegyterű autóélményautózásSixtsorompóLexus ISautóútKecskeméti BalázsbobpályaJumpyLe MansMarchionnaboxalternatív üzemanyagCitroen DS3WRCDodge Hellcataudi q32CVPorsche 911 GT3TataNissan NV 200boxerSpirit Of Ecstasylada 4x4arab autóNissan Skyline R34ittasCintramanuálislábbal vezetLaFerrariolasz autóautóJeepautómosásamerikaiprofiCayman SGhymkhanaNimródmólóvíztrollExorcistsafarihangutánzásToyota SupraSzingapúri NagydíjColoradotűzoltóságForma-2lowriderTCRCaliforniahistoricMcarenMercedes-Benz M-osztályLand RoverAsconalicitgesztusNissan MaximaNovitecm1raMatthew CampbellDániaLykan Hypersporttankmegelőző filmVectraPepsi Maxveteránelszabadult járműijesztgetéstérképtargoncacobra 11filmvodkaJakus TamásátnevezésWRXvillamosMicraExclusiveTobias MoersChelseaAirscarfAcropolis-raliyoutubeRadicaltörök közelkedésferrari 458 italiaDokkerPeugeot 207ford kaCrosslandjapán autóköltözésrally du VARZR1ElialövöldözésAmpera-etankolásSilverstoneRobert KubicaáremelésconvertiblebalesetekjótékonykodásrészedfotóReddízel motorLPGMemo GidleyEVOGTOflame warkínos esetHyundai ix20mentőakcióChallengenissan navaraExtremetestAudi TTAudi TT-RSeldurranautótemetőChiron SportFord Focusjubileumbmw x1kereskedéslandolásDelta HF IntegraleZFpezsgőtávirányítós autóGorillaztréleridiótaPeopleRX-VISIONfarmerautótolvajporral oltókarcAston MartinSebringXC40kommunikációtolvajelveszvebüntetési3richard hammondszenzációsín2013Mercedes GPRolls-RoyceyoungtimerpályaCX-5mutatványközlekedésERCAston Martin CygnetOlaszországversenyLada PrioraszerkezetherbieSuzuki AltoMomkhanaskylinejávorszarvas-tesztLuc Bessonmegsemmisítéstrident iceniünnepi modellEurosol-Honda Civic Type-RSAS IrisautóbemutatóIrmscher InspiroToyota GT86női sofőrLe Mans 24hVolvonissan leaf570SMANRolss-RoycedashcamOliver Blumeszoknyamercedes-benz mlcAudi A3taplóI8csomagszállításShelbyhangutánzóDCveterán autóindításvárosF150UAZijesztésKodoösszehasonlító-tesztgyúrásLancer EVOátépítésMarcello LottihaszonjárműleállásdoppingJohn Cenasüti500jótékonyságRed Bull Ringúj generációkonföderációs zászlóOpel Corsamenekülésautótesztwiesmannhibrid autójátékautóBMW I8i30 WagonBZZZintelligensegyterűKerényi ÁdámAbu Dhabi NagydíjMagyarországBill GatesKatarfesztiválFerrari FXXkazahlyukNeymarpirosrobogóMáltaMini Pacemanvárosi miniBJford galaxyutcai versenyMicheliszmunkagépheccbankautomataBJ BaldwinvetődéselőzetesNASAFittipaldiNissan Sentrafelajánlás350zgázdonutAlex ZanardikötélhúzásChevrolett Corvettehard topGyurtaRWDMalajziakétkerekezésMcDonaldsMitsubishi OutlanercsodatörésInterlagosvadászathelyszínelésChevroletBonnevillekigyulladLandwindtöltőVolkswagen Up!Nissan Skyline R33passatRapidEarab30 évhollandLadaGuerlain ChicheritR8 SpiderPeugeot 508M4 GTSpolo r wrchibalánykérésrolls-royce wraithdöntőAudi A2sugárhajtásúFR-ShatótávJaguar XFR-ShelikopterBMW 5MitsubishipostásminiszterelnökRufgerillaüldözésDél-KoreaBoschrakományApriliaC3Beppo HarrachCitroen C3szakadékgyűjteményPlaystationIndiaGyulay ZsoltvisszahívásképJean AlesiesésbakancslistaHyundai GenesiskizárásDoritoskísérletkipörgéstávirányítós indítóForza Horizon 2Opel AmperarablásAudi Prologue AvantjövőképsípályaRange RoverAudi R8FormulaPur BlancMaláj NagydíjjwrcLa TomatinaApollovákuumcsajozásfigyelmetlenKia Forte KoupMarbellafilmes autókAudi A8 L Securityrx8Sata-ralikínai autóátadásR8Josh Cartuautópályamatricabenzinkútjet-skitilos parkoláserősTacoma8-asSzilveszter raliBentaygacar pornlistapullmannGTCaterhamSierraszabálysértésFord Fiestamercedes-benz econicszelektív hulladékUSA NagydíjepilepsziaABTjapán közlekedésSRTgyorsításWRX STIzúzda911kersautós üldözéscsúnyaNissan AlmeraInsanitymobiltelefonBreitling Jet TeambessenyeyHaasturáneladó autózúzásGörögországrajtSVnői vezetőtáncFord KugamodellfrissítésAston Martin Rapide SSportwagonsteve mcqueenszámozásFCAbevásárlástilosfokozatCadillac ATSMonacosikerőzbringásSTiMichelinLance StrollHappyléghajtássubaru wrx stilakókocsijó sofőrFord RacingCrystal Hooksönvezető rendszerbadassMercedes E-osztályvillanyautópermetezésSpecialeHonda CivicmúzeumelgurulAMG GT Rcrossovervolkswagen boraautó rongálásversenypályaamerikai közlekedésVolvo modellVW Golfvonatgyerekekbaleset tengelybölényautomataQ5jótétNismoHiluxkarmakombájnszörnykereszteződészeneSkoda OctaviaKia Soulhomokviharprototípus458 SpecialeborulJon OlssonkihajtóSSevolúcióleleplezésvasúti átjárósportautópremierA4Trans AMBrazil Nagydíjdízel botránymegtaláltBudapestlépcsőMercedes SLS AMGpapHonda JazzteleppadkatelefonlimuzinHadik AndrásEtnalelepleződésürülékDél-AmerikaYouabian PumarosszullétAmerikai NagydíjtuningLandauletskoda fabia s2000kaszinóingaCullinanTaco BellAbu-DhabiJerezlányegykerekezésPorsche PanameraE30OrlandoHondaAndy Priaulxcsattogásrenault talismancsehVauxhalldarálóösszkerékGenesis G90Lotus SUVgreenlineüvegkárnyereményjátékU2angol közlekedéstévémentőmotorhibaépítkezésbmw 507bringaChevrolet ImpalaLaFerrari Apertabikiniszállításmodernwalter röhrlPeugeot 308robotizált autóClarionMikulásangol autóArany Kormánykerékautomata váltójégesőfelvonulásgőzNyirfás Juliannacadillac devillepickupColin McRaeNicoautóipari visszahívásijedtségSteve JobskubaVolkswagen EosPeopleModel 3Anton YelchinPikes PeaküzemanyagelőjegyzésesteMP4-12CBryan buffierX6MVenomIndyCarSaab 9-3ManorKiaSnowkhanaNémet NagydíjámokfutóoroszországfejlesztésőrületGrand DusterbuszmegállóhernyótalpSpanyolországMNASZSkoda múzeumVolvo XC90Scoutlinetéli gumiidőmérő edzéstrolibuszkarbonDodge DartbarátnőrinocéroszIndyluxuspisztolyMbDesignrandiukrajnaHuayraTucsonChironautópályabiztonsági öv4MATICMaybachnissan nv200elakadvonulástrezorösszehasonlítóBMW 4 Gran CoupéhangprojektorAriel AtomkoppintásMercedes EVO 2StockholmM PerformancegyújtogatásgörkorcsolyaGenesisausztrálGumpertPosaidonlada samaraPepsikéselésbunkerpénzgalambidőjáráslexus nxszörnyetegadásEngstlerHonda PreludeRally du VAR 2012elektromos autóStratosTokiói Autószalonamerikai rendőrséggyőri Audi-gyárszigetMazda CX-9Z06Lamborghini MurcielagoArteonSkoda CitigosnowboardDavid HasselhoffJaguar XFRlamborghini gallardoPaul SwiftOrosz NagydíjparkolásFiat Pandaautós jövőalkalmazásmotorGallardorobotTDIteaserAudi TT CupintruktorpolitikaYas Marina CircuitToyota RAV43D nyomatásOpel GTvolkswagen eco upszilvszter raliNürburgringSan DiegoPistalisztBoston reptérhalálos irambanfelahegyrefestéskanadahőségszekérájulásTransformersLS 500hReal MadridKoenigsegg Agera HHVelociraptorsunyivisszapillantószabályozásbanCsehországAcuraKAMAZrobotizált váltóalvástragédiaoszlopvirtuálisfejszeHong Kongautókiállításorosz tuningszélvédőmosóFerrari 599 GTBXJ13Audi RS3forMercedes Maybach.Qoros 3HyundaiToyota TundrakonzolrobogósbajnokságZumaBrillianceoldtimer találkozóVolkswagen TouaregcigiSportsszembe sávAventadorBessenyey ZoltánhírszórásStelviobabaAlpina B7autolivLamborghini AventadorcrashMazda CX-5VályiForza 7eszméletlenTouristenfahrtévnyitószemmozgáswörtherseeGLBszerencsebesirtunkFord Fiesta RS WRCMadárszedánchevrolet cruzesylviaszékporsche 959IRCKimi RaikkonenKovács ÁgiTerrakhanatrükközésM0érintőkijelzőbentley continental gtgázrobbanássertésOlssonerőszakscooterautópiacÉv autójahomokdragsterSolbergWolfsburgYariskit cartahóWald InternationalzúzóLada KalinaLada NivaPharrel WilliamsBMW 7ittas vezetőMercedes-Benz A-osztályprémiumautószimulátorFerrari F12Road AmericaEasytroncikilencsebességes automta váltóMick Schumacher458sofőrös autódudeárokenzo ferrariBMW E30közterület-fenntartóFordW213McLarenAnniversaryaudi a4balesetkínai közlekedéselsőfogászatGT4apokalipszisGMC SierrahumotjelzésAston Martin VulcankápolnaMercedes S-osztályelaludtinstinctbalszerencsePeugeothangKodiaqBMW 6-os sorozatItaldesignteddyZengő Motorsportszállítmánye-tronChevysúlyelosztásDodge ChargerlaptimeDucatoCompassFord MustangXVmorganQoros GQ3szörfbuffierHUVKeszthelyi ViviendriftMuscle CarVRKharitoninUsain BoltnézőelmebetegColins CrestpörgetésMcLaren MP4-12Cázsiai közlekedésautósportkilöktesztSebastian VettelSebastian LoebSinsheimItaliabmw maasaicateherautónyíltnapLummalasszóDefenderIsuzusárga zászlópiros lámpaMaserati LevantetüntetésCrossland XNissan MicrabakiSuzuki KizashiFerrariformaford s-maxAudi A6WTCCLodgyAntonin TlustakborzBlack BearCreweBMW M760Li xDrivepolgármesterWWEparkolóhosszútávú autóversenySuzuki VitaraHongkongPHEVHonda NSX720SráncfelvarrásáldásRenntechfalsefalsevizes útsivatagviccML63 AMGMonte Carlo rallyWTCRVelarPriorToyota Corollanyári gumiHalid AvdagicJaguarDodge ChallengerVolkswagen Polofüves cigiVilágbajnokságAfrikaShelby Daytona CoupeBullitbentley mulsannekölcsönzőfűnyírórendőrautóNYPDLettországGinfuvarMiami ViceOscherslebenamerikai autóXD3kutyaSkodazsúfoltságC8AutopilotX-Traillángokillegális versenycélgépvolkswagen golf sportsvanBMW 4-es sorozatjátékkonzolThe Mint 400488 PistaújjáépültRX-8Indy 500M6Red Bull RacingPaul di RestaLexusegyezményMikkelsenbiztonsági rendszerAlfa Romeo 4CCaterpillarTallinjégCentenariohivataloságyMarius AasenM550dtűzcsapközelTouristenkirálynőbarn findS600autómentéscserbenhagyásLapraszerelt autókötekedésChicagoMercedes jövővadnyugatLamborghini Diablorevanssmokegépi mosókátrányberagadszarvasMelbournehulladékgazdálkodásNissan rekordhányásparkoló asszisztensÍrországgyerekBaldwinrajzfilmspeedúthibaLaguna SecaBlazerkályhaAlpinewcgyorsulási versenyFerrari F40 LM BarchettaKlausz KristófCarlos SainzkínaelakadásVolvo S70 RbatmobileGT-86túraautóAston Martin DB9projektor60gyanusítottBentley Continental Flying SpurpotyautasfegyveresekD3 GroupmárkaDannyműszerfalHill ClimbP1szondaelszállításszabálytalankodásRenault TwingoÚj-ZélanddudaNagy FutamcsalásnavigátorRgyalogosvédelemOpel AntarakonvojizomautóViperTipoEMCkisautóÉsztországmercedes-benz c-osztálylövésIATHyundai VelosterMatteo MalucelliharrachlángolWalterné Dancsó AdriennproblémaShanghaiBambooHollandiaTieCamaroOpel InsigniaVivarobrutálbenceSuzuki AuthenticscélcsomagEsteban GutierrezVida JanifejesPorsche BoxteralvázMcLaren 12cSergiorendvédelmi erőkBloomfurcsa járműeladakBMW 5 GTcinemabikaford c-maxLas VegasRat RodG650918 SpyderX2kereslet csökkenésrali-világbajnokságkrosszajtóLiberty WalkburnoutDemonSkoda Fabiamexikói autóleszállásoroszlántotálkárvészfékrombolásszenzorVila RealM8Erwin WurmForma-3Rally CupmezőgazdaságVettebicilisvideó válogatásHungaroringMagyar NagydíjGuardfiat. fiat 500BMW 1602ForzaállatékszersárgaToyota HiluxkigyulladtSiennaForma-1 Bahreini Nagydíj45Lamborghini VenenoContinentalactrosletartóztatásfociLamborghini HuracanboxkiállásTrustF40Falconstorage findDusterBMW 2 Active TourerRali VBigazságszolgáltatásautostúraautó világbajnokságtolástaxisportkocsitinternetlovaskocsiChristiano RonaldobunyóvillámnézőkSaabbiztosítóhajléktalannapenergiaelsüllyedsütiszörnyBentleyISrönkWorld Series by RenaultporchekörnyezetbarátFiestafapeugeot 205 gtidefektfacebookvásárlásMercedes C-osztályháromkerekűVFTSRange Rover SportQatarJeff GordonHayden PaddonhibridautóMaserati 3500GTbestsellerMcLaren P1aranystreet raceKaroqbúcsúG63 AMGillegálPanamera Sport TurismoversenysportManor MarussianapelemUH-1elektromos autózásgokartMitshubishikrátertechnikademonstrációkoreai autóGiulia QVfeltörésTolemanopel karlOpelCitroenpanzióSTs60versenygumiszállodaMarco WittmanT-RocDevel Sixteentéli közlekedésgyorsaságihúzásOstbergJeep CherokeeSpongya BobRubiconMax MosleyatkinsonzombiváltóeladásQ6BMW 503rendőrfelfüggesztésG6344kombi autóAero 8Pekingi AutószalonNeonPakisztánPorsche 993elsőbbséglángHunGarianYuliannaBaleomláskalapácsTom ChiltonvizelNasser Al-Attiyahjárdaközlekedésbiztonságbruderszlalomfrankfurti autószalonErzsébetoperatőrzebrasztorititanTyler WitteR3SemaDodge RAMFernando AlonsoKoenigsegg Agera RSesto Elementomobilmonte carlo ralibunkóbiztosításCadillac CTSChevrolet SilveradoMercedes-Benz SLS AMGctsFranciaországkamionszolnokSlovakia Ringbritish greenJapán NagydíjClarksonSebatien LoebTraficrendezvényLancer3008biztonságrasszizmusszingapúrSmartorrszarvú275Opel Astragyorsasági motorMiguel Molinavégső állomásAlfa RomeoKevin AbbringszociautotalalkozoW MotorsGoProskoda superbFIA GT3Mulholland Drivebérautóátverésorigamibiztonsági autóitalmelegedésErzsébet királynőRali OBkergetőzésTSIhumorosterepVignaleDavid Brownhirdetésbaja 500HumveeszaltóNAAFbolygódugattyús motorEgerSsangYongRafael NadaloposszumDacia DokkeryellowstoneS-EditionFiatSMSmandzsettagombHillclimbplázaLance GilbertMercedes S-classDurangoLPgolfautóAyrton SennamázliCountrymanDevelrollerSpanyol NagydíjpókRollsategoakkumulátorXC60Festival of Speedszabadidő-autólegóConnectedDriveMichael SchumacherADAC Deutschland rallyHeritagebéreltejtőernyőToyota PicnicLamborghini Veneno RoadsterKínai NagydíjHollywoodfolyódacia sanderofestékbejelentésgyújtogatóhackersziklaVerstappenRon DennisMarvelOpel Magyarországrush hourfóbiaMercedes SLShaláloshókotróBrazíliaszippantós kocsikedvezményKugadűneesőtorlaszAlfa 4CbörtönPeugeot 206Gódor BarnaOpel CascadawrcönvezetőtulajdonosJensen InterceptorTim GáborfékpadbaseballmanőverXJ220elnöki ügyriasztóutcahavazásofficialbeszakadt burkolatI-PaceWillys. modernRapidFicza FerencimprezaspecialLMSpáncélosKanadai NagydíjRodasfelvásárlásRallySCCvezeték nélküli töltésgyakorlatkisteherautójason stathammagabiztosságOlivier PanisLancia ThemanapfénytetőCessnahanninenNordschleifelerobbanRimacAlpina B12QVmentősamazonUrusnagy sebességszétveriPeugeot 308 GTi3Dcsaládi autóBMW E30 M3kicsúszásszelfiring-txiVolkswagen Phaetonszállítótoyota 2000 gtPeugeot 2008MarconiFerrariPeopleToyota Yaris RSelszabadultFord F150Rali EBstopBMW 5-ös sorozatCadillac EscaladeJurassic ParkNissan NoterepülNissan 370zgőzgépkukásautóde tomaso panteraquadfelúszásKevin Magnussenferrari enzohot rodGLCTata ZicaverésForms-1járókelőFrankfurtFormula StudentWRC3RX-9Rubens Barrichellogyalogminigunesküvővolkswagen bogárokos fényszóróvolkswagen beetleSvéd rali5008Infinitipro-tourerBMW M2jelmezRowan Atkinsonbmw m5Nissan IDxBMW 2-es sorozatMazdaAll-TerrainVolvo C30fekvőrendőrMarioeletkromos autóF50PSAültetésApplemázlistaTWOFACEAlaszkaCupraKia PicantotúlméretesCorvettePorsche 911 RshowAthénMonacói NagydíjdigitálisfavágásMotorsFootkhanaújSibiu-raliturán frigyesorosz autóhavas útbeszakadttereléssátorszerelőDB11GigafactorykátyúSpykertrükkBob BellArab autózástávirányítóspalettaromán autóm5BMW 6pulykaHennessey VenomSeat IbizasüllyedésGeneral LeeAudi Q2iCarbambuszkétkerékcustom carfelakadSWreflekszRosbergMagnus WalkerVenezuelaMercedes CLK AMG Black SeriesfurgonsprayflörtroncstelepJohannesburgLand Rover DefenderCadillacMaserati Quattroportemárkák34 órás versenyBMW M4 GTSragepápavezetésPace CarGumball 3000Felix Baumgartnerhonda integraKia CeedFord RangerKadjarDragon MountainJustin WilsonstartgyorshajtásSuzukaCorsica-ralicitroen cxdugóLevanteszakaszrendszámépítésPokemon GokésésspanyolLamborghinihalálVolkswagen Jettadacia loganhihetetlenTOP10chrysler 200extra 300VeszprémlökhárítóelképesztőstábvéletlenOPCMercedes-MaybachöreggiccsKodiakLukács KornélmacskabűncselekményGenfrányitásverekedésszánkóMissileEric Boulliercsúszós útbontásToyota S-FRnévpieter tsienNissan GT-RNew JerseyWildcatAlfa Romoetörvénycars and cofferenault sanderoneed for speedGhiblirottweilerJames MayAlpina B3Év Autója 2017PontiacB11BMW X4TecharttrucksorsbénavárólistacentenáriumtrailerBethelmeglepetéstáskafegyverCoca-ColaDavid Coulthardráfutáskoncepció Bugatti VeyronújjáéledChuck NorrisNissan SilviaModel Srali-európabajnokságXBentley FalconDél-Afrikaluxus buszörök garanciaInfernoSmart ForFourpusztításGLEChargerKancsár FerenctolatásAudi RS6Venom F5bemutatóMitsubishi LancerPorsche Mission EhűtéshangvezérlésS10mercedes-benzkávélimitáltRenault TrafficDakarfutárFerrari 355 S SpiderdynoGhostPortugáliaR5poénChryslerKarina4x4Citroen DS3irodatűzijátékApertaKia NiroquadskiévfordulóSonicX5Mspeedzoneland rover discovery sportblack fridaybmw z2katonaiPlútókiállításmatt fényezésAxiáláradássvédgumiégetésháborúMonsterForma-4füstemberségolajBoxsterjelzőoszloptanulmányBTCCMexikóRoberto MerhioffroadGarázs TVRolls-Royce Wraith CoupeRomániaStoffel Vandoornelopós autóPiquetKazahsztánland rover discoveryhalottas kocsiBulldogUSALFAcsúszástehénautósüldözésvirtuál tuningDaniel SordotridentRenaultdaruAlpinaWranglertrutyivilágrekordmotorosrendőrEurópa Bajnokságjégkaparópótkocsi960Honda CR-VrondatanulmnányOpel AdamillatnyirfasNorrdschleifePorscheMclaren 570SSuperfastTigrisraliunboxingnyújtott karosszériaFord Ecosport6x6TechnicAuditoyota land cruiserakadályvirtuálmini coopervontatásFiat 124 SpiderMazda MiataarmageddonGT 4rossz útVolkswagenbukfencSuper SportugratásDaytonaFiat 500LCitroen C4 PicassotúlkeresletMcFlykupélufthansaTalismanGordiniChicheritCiprustetőmercedes-benz s-osztálykombiBac Monopaul walkerdrámaBuick RivieragazdagGymkhanaPuskádi JánosLamborghini UrusrongálásHeinz-Harald FrentzenConceptSabine SchmitzA110durvaFerrari F12 Berlinettatoyota versoRinspeedfrontáljavításterrorNvidiaFormula 3szemetelésTesla Model 3Formula RenaultBob Lutzgarázsajtóegyedibiztonságtechnikakivetítőrészeg3d nyomtatóVeneno RoadsterBahraini NagydíjRed Bull500evírusStellaúttámadásTargaJeep WranglerrepülésvízbenmárkakupaCross ConceptBarcelonamentésRhys MillenDacia DusterTouaregAusztriaschumacherMercedes A-osztályGT3kereskedőMarcus Gronholmégő autórugóEVGMC YukonPCdigital lightönzetlencrash testBitter SándormotorháztetőMaserati GranTurismoyogödörMagyar Termék NagydíjDragRS4Sergio MarchionneLexus LF-SAösszefogásoff-roadhyundai i20RallyeterepezésFanatecBruno SpenglerTestarossa24 órás versenyGoodwood Festival of SpeedMaserati QuatroportestatisztikaJanner ralikábítószerAudi A8 L Extendedgázszivárgásford thunderbirdhibridpedálKertész KrisztiánFerrari 599 GTOStepwayMToyota EchoélőHoonicornnagymamarobbankabrióEurosportJorge Lorenzobuszláncsólyomkompakt autóRickard RydellXJAygoForma-1 Spanyol NagydíjSt. James EditionjégautódagadtMercedes-Benz E-osztályKovács Tamáslancia deltaNascarMinyonromán közlekedésBrit NagydíjIncpokolEclipseSvájcEurópa NagydíjEmilyKomáromnyomtatásChevrolet CaptivaChevrolet CorvettekarácsonypénzszállítóedukációcsajokBMW 1JannarellyfékútJanner rallyAIDSlefulladVeyronigazoltatásmarkolóneuvilleA9atvWestfield MegabusaS65reggelitenger24hSigdsrallyYeongamsérülésamerikai humorV12cherokeeMission Ecitroen c-xrAudi S5Kefo Motorsporttilosban parkolásdaewooMike Troutlabrador812GooglesportkulcsTwingonissan gtridiótaRXfoghúzásgarazs.tvjames bondaromaRober KubicafreighterUberGRMNFord F-150AgeraHyundai i20 WRCkilökésspanyol autómásolásaprkolóködjaguar f-typerolls-royce phantom

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.