keresés eredménye

Nordschleife

videók

Három BMW-t is összetörtek a Zöld Pokolban

A Nordschleife egy veszélyes pálya, nem ritka, hogy egy-két ember odaveri a kocsiját a korláthoz. Na de hogy három autót törnek össze egy kanyarban egyszerre? Na az még ott is ritka!

cimkék: BMW / baleset / Nordschleife

Megane és a Zöld Pokol

Ismét Nordschleife, és ismét egy kínos esés. Ezúttal egy becsövezett Megane RS-nek nem adta ki a kanyar, sikerült is a pálya mindkét oldalát érintőre vennie.

cimkék: Nordschleife / megane / GT / baleset

Nem várt fordulat a BMW M5 tesztelése alatt

Javában zajlik az új generációs BMW M5 tesztelése, már a Zöld Pokolban próbálgatják a 600 lóerős fenevad képességeit. Azt azonban ne felejtsük el, hogy a tesztpilóta is ember, ha szólítja a kötelesség, akkor nincs mese, menni kell...

cimkék: Nordschleife / BMW / m5 / wc

Ismét középpontban a szalagkorlát

Megint Nordschleife és megint pályanap. Most egy BMW 130i tulaja nem bírt magával. Egy kanyar után elvesztette az uralmát a járgány felett és alaposan megkínálta a kocsit a pálya menti szalagkorláttal.

cimkék: baleset / Nordschleife / Touristenfahrt / BMW

Bérelt Clio RS-t nulláztak le a Zöld Pokolban

A Nordschleife hírhedt aszfaltcsíkja sosem megy ki a divatból. Évről évre rengetegen teszik próbára magukat a világ egyik legnehezebb versenypályáján, többnyire sikeresen. Persze, van, aki rendesen benézi és igen komoly pénzveszteséggel zárja a mókát.

cimkék: Nordschleife / Touristen / baleset / bérelt / clio

Brutális baleset a Nordschleifén

A Zöld Pokol ismét felemésztett egy autót, ráadásul majdnem a benne ülőkkel együtt. A Clio RS olyan erővel csapódott a korlátnak, hogy az bukfencezve hajította vissza a pályára.

cimkék: baleset / Renault / Nordschleife

Összeakadt a Porsche és a Ferrari

A Nordschleife egyik szakaszán akadt össze a Ferrari és a Porsche versenyautó. Az olasz gép járt rosszabbul, elég nagy erővel vágódott a szalagkorlátnak.

cimkék: Porsche / Ferrari / Nordschleife

Majdnem elvérzett a BMW M2 prototípusa

A Nordschleife nem csak az alkalmi önjelölt versenyzőket tudja megtréfálni, hanem néha bizony a hivatásos tesztpilótákat is felemészti a Zöld Pokol. Most a BMW M2 egyik prototípusa járt közel ahhoz, hogy ripityára törjön.

cimkék: BMW / Nordschleife

Fenékkel kínálta meg a korlátot a BMW M3

Itt a jóidő, ismét neki lehet rugaszkodni a Nordschleife gyilkos aszfaltjának. Persze, benne van a pakliban, hogy nem úszod meg baleset nélkül, akár csak ez a BMW M3 tulaj.

cimkék: baleset / BMW / Nordschleife

Kilökte a BMW a Hondát

A BMW nagyon ment volna már tovább, de a Honda lezárta előtte az ívet. Természetesen össze is akadtak.

cimkék: baleset / BMW / Honda / Nordschleife

Audi S3 esett nagyot a Zöld Pokolban

Az Audi sofőrjének nem adta ki az egyik kanyarkombináció a Nordschleifén. A megcsúszó német hatch irányíthatatlanul vágódott neki a korlátnak, majd alaposan megtörve a pálya másik oldalán állapodott meg.

cimkék: baleset / Audi / Nordschleife

Alaposan eldobta a Suzukit

Ezúttal egy Suzuki Swift tulajának okozott komoly gondolt teljesíteni a Nordschleife kört. Olyan pofont kapott az egyik korláttól, hogy a szemközti adta a másikat.

cimkék: Suzuki / baleset / Nordschleife

Magyar sofőr költséges köre a Zöld Pokolban

Egy magyar autós bérelt egy M3-as BMW-t és nekivágott a Zöld Pokolnak. Valószínűleg örök emlék lesz neki a kiruccanás, hiszen a három összetört autót nem lesz fájdalommentes kifizetni.

cimkék: Nordschleife / baleset

Porsche Cayman GT4 és a Nordschleife esete

A Porsche különlegességét sem kímélte meg a Zöld Pokol. Olaj a pályán, a Porsche pedig a BMW oldalában.

cimkék: Porsche / Nordschleife / GT4 / Cayman

Olaj a pályán

Gyakorlatilag pillanatok alatt káoszba fulladt egy nyitott nap a Zöld Pokolban. Valamelyik kocsi olajat nyomott a pályára, a többiek pedig ripityára törték magukat.

cimkék: baleset / BMW / Nordschleife

A korlátról pattant vissza az Audi

A Nordschleife egyik kanyarjában kicsúszott az Audi kombi, majd a korlátról pattant vissza. Meglepő, hogy mennyire minimálisan sérült meg.

cimkék: baleset / Audi / Nordschleife

Puszi a korlátnak

A BMW E36 elnézte a kanyart és megpuszilta a korlátot. Mindezek után teljesen jó irányba pördült vissza a pályára, ám a csapatást sajnos nem tudta tovább vállalni.

cimkék: baleset / Nordschleife

Olcsón megúszta

A BMW M3 tulaja elvesztette az uralmát az autó fölött, de a kimozdítható korlátnak és a lökhárítónak köszönhetően nem lett komolyabb baja a bajor sportkocsinak.

cimkék: Nordschleife / BMW

Álcázott Camarót törtek össze tesztelés közben

Az új generációs Chevrolet Camaro Z/28 tesztelése már javában zajlik. A videó alapján azért vannak még bajok vele.

cimkék: baleset / Nordschleife / Camaro

Melós buszt törtek a Zöld Pokolban

Hihetetlen, hogy néhány ember milyen járgánnyal hajt fel a Nordschleife aszfaltjára. Nem ritka a busz és a melós járgány sem. Most a kettő kombinációja mutatja meg, hogy miként kell a korlátnak csapódni.

cimkék: baleset / Nordschleife / Vivaro

Megane RS nagy bukása

Ismét egy Megane RS, melyet tetőre raktak a Zöld Pokolban. Úgy tűnik, ennek a típusnak nincs nagy szerencséje arrafelé.

cimkék: Renault / Nordschleife / megane

Ritka Skyline törik a Zöld Pokolban

Az, hogy van egy bitang erős és legendásan jó autód, még nem jelenti azt, hogy rendesen végig tudsz menni a Nordschleife aszfaltcsíkján. Szerencsétlen Skyline GT-R R34 meg is kóstolta a korlátot.

cimkék: baleset / Nissan / Nordschleife / Nissan GT-R R34

Balesetbe kergeti a Ducato a kis Citroent

Már eleve az furcsa, hogy egy Fiat Ducato száguldozik a versenypályán, az pedig már csak hab a tortán, hogy balesetbe kerget egy Citroent. Ez a Nordschleife.

cimkék: baleset / Citroen / Nordschleife / Ducato

Nagyot esik a Porsche 911 GT3

Elég szépen csapatta a Porsche 911 GT3 sofőrje, de azért ő sem menekülhetett a Nordschleife haragjától. Szépen összetörte a német sportkocsit.

cimkék: baleset / Porsche / Nordschleife

Eldobta a kerekét a Golf

Szerencsétlen VW egy kipördülés miatt nem tudta befejezni a Nordschleife körét. A bal hátsó kerék azért megpróbálta nélküle.

cimkék: Nordschleife / VW

BMW M3 zúzás a pályán

A BMW M3 nem játék. A Nordschleife sem. A kettő együtt pedig kimondottan ütős kombináció tud lenni. Szépen össze is törik a szegény bajor sportkocsit.

cimkék: baleset / BMW / BMW M3 / Nordschleife

Nagyot esik a TT

Köszöntünk mindenkit a Nordschleife-n ismét! Ezúttal egy Audi TT dicső pusztulását nézhetjük végig egy helyi önjelölt versenyző jóvoltából.

cimkék: baleset / Nordschleife / Audi TT

Nordschleife a 90-es évekből

A felvételhez viszonyítva már csaknem 20 év eltelt, ám a Nordschleife Touristenfahrt ugyan az maradt. Már akkor is gyilkolták a gépeket a vállalkozó szellemű tulajok.

cimkék: Nordschleife / Touristenfahrt / retro

Kilökte az Audi a BMW-t

A Nordschleife veszélyes üzem. Ezt tudja mindenki, amikor felhajt a pályára. Mindezek ellenére ez a BMW E30 tulaj igencsak meglepődhetett.

cimkék: baleset / BMW / Audi / Nordschleife

Viperrel csapódtak a korlátnak

Elég nagy felelőtlenség volt bukósisak nélkül felmenni a pályára. Majdnem komoly baj lett belőle, a Viper ugyanis egy megcsúszás után a korlátnak vágódott.

cimkék: Viper / baleset / Nordschleife

Szerencsés esések a Zöld Pokolban

Arról rengeteg felvételt láthattunk már, ahogy totálkárosra törnek autókat a Zöld Pokolban. Most nézzük, milyenek azok, akik némi szerencsével, de megúszták.

cimkék: Nordschleife / szerencse / baleset

Nem kímélik az S-osztály kabriót

A Nordschleife aszfaltcsíkján tesztelik a Mercedes S-osztály kabriót. Nem bánnak éppen kesztyűs kézzel vele, de a teszt már csak ilyen.

cimkék: teszt / Nordschleife / Mercedes

Golf R32 bukfenc a pályán

Már a kanyar sem adta ki rendesen ennek a Volkswagen Golf R32-nek, a szalagkorlát pedig végkép rossz helyen volt. Így kell totálkárosra törni egy ritka Golfot.

cimkék: baleset / Volkswagen / Nordschleife

Motor a Megane RS ellen

Milyen az, amikor a versenypályán találkozik egymással egy őrült motoros és egy hasonló beállítottságú autós? Hát ilyen!

cimkék: Nordschleife / verseny / motor / Renault

Gyors facelift Nordschleife módra

Újabb Nordschleife eset, ráadásul a költségesebb fajtából. Most egy vadi új BMW M4 elejét szabta át a tulaj az önfeledt csapatás közben.

cimkék: baleset / BMW / Nordschleife

Nordschleife balesetek visszatekintés

Megmenekülni látszik a világ leghíresebb és legnehezebb versenypályája, így jövőre is számíthatunk olyan balesetekre, mint amilyeneket ez az összeállítás mutat be az idei esetekről.

cimkék: baleset / Nordschleife
Hírek

Limitált szériás Alfák jönnek

Az Alfa Romeo tudja, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Most az övék az SUV Nordschleife körrekord, így jönnek is Zöld Pokol nevével fémjelzett limitált modellek.

cimkék: Alfa Romeo / Nordschleife

Japánba viszi a Nordschleife-t a Toyota

A japánok megelégelték, hogy sokat kell utazniuk, ha a Zöld Pokolban akarnak tesztelni. Megszületett a megoldás: megépítik a Nordschleife pár részletét Japánban.

cimkék: Toyota / Nordschleife

Két keréken teljesítette a Nordschleife kört

Egy kínai kaszkadőr srác mintegy 45 perc alatt teljesítette a Nordschleife kört egy Minivel. Túl lassú? És úgy, hogy a négyből csak két kereket használ végig?

cimkék: Mini / Nordschleife / kétkerék

Orosz kézen a Nordschleife

Egy orosz üzletember felvásárolta a Nürburgring tulajdonjogának a 99 százalékát. Viktor Kharitonin neve nem ismeretlen a pálya eddigi történetében sem.

cimkék: Nordschleife / Kharitonin

Orosz kézen a Nordschleife

Egy orosz üzletember felvásárolta a Nürburgring tulajdonjogának a 99 százalékát. Viktor Kharitonin neve nem ismeretlen a pálya eddigi történetében sem.

cimkék: Nordschleife / Kharitonin

Teszt alatt robbant le a prémium Hyundai

Már nagyban zajlik a Hyundai Equus tesztelése, a srácok még a versenypályán is kipróbálták. Nem kellett volna, nem bírta ki.

cimkék: Hyundai / Nordschleife / lerobban

Lazítják a Nordschleife szabályozásait

Úgy tűnik megint visszatér a száguldás a Nordschleife aszfaltjára. Az illetékesek ugyanis pár biztonsági fejlesztés mellett eltörlik a jelenleg érvényes sebesség korlátot.

cimkék: Nordschleife / verseny / biztonság

Összetörte a Ferrarit, pénzt kér a javíttatásra

Egy srác ki akarta próbálni a Ferrari 458-at a versenypályán. Természetesen összetörte, most meg az emberek segítségét kéri az újjáépítéshez. Adakozz a tehetős embernek!

cimkék: Ferrari / baleset / Nordschleife

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord
TESZTEK

López nyerte a tesztnapot a Nürburgringen

Ahogy arra számítani lehetett, a Citroën pilótái domináltak a WTCC keddi nürburgringi tesztnapján, az sem meglepetés, hogy José María López szerezte meg az első helyet.

cimkék: WTCC / Nürburgring / Nordschleife

WTCC: A Nordschleife olyan, mint Disneyland

A pilóták folyamatosan készülnek a WTCC történetének első nürburgringi futamára, vannak, akik nemrég jutottak el először a pályára.

cimkék: WTCC / Nürburgring / Nordschleife

Halálos baleset a Zöld Pokolban

Tragédiával végződött a hétvégi VLN futam. A 23-as rajtszámú Nissan GT-R versenyautó egy ugrató után vágódott a nézők közé. Egy emberen már nem tudtak a mentők segíteni.

cimkék: Nürburgring / Nordschleife / baleset / halál

Muller: Unalmas verseny lesz a Nürburgringen

A WTCC rekordbajnoka, Yvan Muller szerint a pilóták élvezni fogják a nürburgringi versenyt, de a nézők szempontjából nem biztos, hogy jó ötlet volt a futam.

cimkék: WTCC / Nordschleife

Az Audi nyert a Nürburgringen is A Phoenix Racing nyerte a legendás 24 órást

A Le Mans-i siker után egy héttel az Audi megnyerte a világ legnehezebb 24 órás versenyét is a Nürburgringen. A versenyt  teljesítette a Kovács/Walter/Walterné magyar trió is.

cimkék: BMW / Walterné Dancsó Adrienn / Walter Csaba / hosszútávú autóverseny / GT3 / 24h / 24 órás verseny / Mercedes / Nordschleife / Audi R8 / Audi / Aston Martin / Nürburgring / autósport / Porsche / Kovács Tamás

Hivatalos: a Zöld Pokolba megy a WTCC

A WTCC igazgatója, Francois Ribeiro hivatalosan is bejelentette, hogy a túraautó-világbajnokság egyik állomása a Nürburgring lesz 2015-től, a versenyzők a híres Nordschleifén körözhetnek majd.

cimkék: Nürburgring / WTCC / Nordschleife
címke felhőamerikai humorGiuliaAcuraCadillacleállásToyota GT86AirscarfPorsche PanameraedukációCitroenlowriderlopott autótáblaMcLarenBatmanBulldogolasz autóKevin AbbringSport SVRbaseballjason stathamSVminiszterelnökhajléktalanrendezvényrush hourFootkhanatoyota 2000 gtmelegedésLada 2104részegWildcatkameraItaliaRenault Meganehibrid autóCrystal HookslövöldözésDokkerDaimlerHiluxquadskiPur BlanctankolásbénaMarcello LottifotólángszóróSkoda Octavia RSromán autónissan nv200AIDSbalesetmegelőzésegzotikus autóSmartorrszarvúJean AlesiBMW M2Ferrari F12 BerlinettaszórásRoad AmericalebukásSpirit Of EcstasyNissan SentraCaterpillarörök garanciaszemétszedésXVföldcsuszamlásSuper SportZ06Opel Zafira Tourergarazs.tvLexus LF-SAMulholland DrivelízingBMW 2 Active TourerEMCSaab760LiBMW 5-ös sorozathalottaskocsiMagyar NagydíjBMW 503élőFord KugaNoodlePlútó3008Westfield MegabusaevolúcióátverésHummerAudi A8 L Securitykrosszrali-világbajnokságRafael NadallabradorCessnaFocusFR-Sjeges útWRC3Gyurtapattogatott kukoricaijedtségKetterer ContinentalgyalogJon OlssonúthibaOlasz Nagydíji5újjáéledHoonicornPakisztánsordobobpályaNissanHonda Civic Type-RZotyeszörfSebastian VetteldízelautóPorsche BoxterNémet NagydíjHayden PaddonHuayraelsőbbségBlazerszilvszter raliWTCCvisszapillantóparkolóSpykerbeszakadtGoodwood Festival of SpeedürülékterelésPontiacATS-VFittipaldiakadályamerikaiDetroiti AutószalonműszerfalRange Roverhősbmw m5Sibiu-raliHUVPeugeot 308Mercedes SLSmentésBentley Falconmini cooperUSAegykerekezészombiCross ConceptTechartmanuálisARTzúzáscseh autóLotus F1furcsa járműI8Ken Blockamerikai3versenypályakerékKínai Nagydíjautó eladástúlkeresletrendőrségIndiaCrossland XMick SchumachergyorshajtásPhaeton34 órás versenyXJ13BelgiumcsajozássztoripalettaelszabadulSzlovéniainasManor MarussiadigitálisHonda CivicBob LutzLykanmajdnem balesetRapidegyüttműködésFord MustangFormula StudentmegtaláltMitsubishi OutlanerDodge ChargerWintercontactArteonDragon MountainHonda JazzEsteban GutierrezVeneno RoadsterRX-9kölcsönzőBMW 1602Jensen InterceptorMaserati QuatroportepótkocsiKia RioLand Rover Defendermexikói autóBMW E30sugárhajtásúrombolásSata-ralierőszakprototípusjelzésJänner-raliromán közlekedésOpel CascadakápolnakardiológiactsgázszivárgásbalesetekInchídszénaJCWBentleyszakasznyereményjátékLPtörésBTCCMatthew CampbellExorcistEliaLanciaVilágbajnokságvontatásOlivier Panistrident iceniA5GuerlainjavításköztisztaságAMG GT Rferrari enzoM8távirányítós indítódugóx6jégkatonafelfutójátékautótorlaszbunyóDacia DokkerönvezetőWRX STIFalconhirdetésvészfékKoenigsegg Agera RGLBtesla model xBudapestFordVenom F5CintramoziAudi TT CupBruno Spenglerlamborghini gallardoVWMomkhanabefutóStoffel Vandoorneoperatőrgyorsulásünnepi modellDC ShoesmenekülésCorsica-ralikínai közlekedés350zSeatvizelBlackKia Forte KoupvárosAgera RSDodge DartZengő Motorsporteladó autóMbDesignCorvetteJorge LorenzotélAlpina911terepjáró275W213késésmagabiztosságzúzdasmokekergetőzéscsomagpályaKrózser MenyhértAlpineamerikai közlekedésBreitlinggyorsulási versenyRollsoposszumpókGMC SierramotorháztetőChicagoUPSátadásMercedes Maybach.vezetésTAG MotorsportboxkiállásS-EditiongiccsjelmezKancsár FerencOpel GTlancia fulviaGTOPikes PeakBugatti Gangloff Coupekisteherautócobra 11halálosalkalmazásCayman GTSChevrolet AveoPaul SwiftGenfjégautóaudi a4bmw maasaicaToyota Yaris RSGLCChallengeBrillianceFerrari CaliforniaToyota Echohangutánzóablaktörlőkonföderációs zászlópedáltérképtestG63lufthansaangol autóhivatalosbuszmegállóbakancslistaképcsodariasztóFiat TipobunkógurulHammanForza MotorsportVetteúj generációkaszkadőrvízbenFiat 500nyújtott karosszériatávolmaradásalternatív üzemanyagrolls-royce wraithrali-európabajnokságVRMercedes-Benz E-osztályTata Zicapaul walkerradarmercedes-benz econictalálmányrobbanUltraBYDugratásTrustWaldowszállítóbetonkeverőkráterKecskeméti BalázsGT-86Mexikóautmoatamonte carlo ralikülönösmackóToyota SupraLe Mans 24hAlex ZanardiCadillac ATSI-PacepanzióA4elmebetegRali VBCarlos SainzkereszteződésBrazíliaNissan Skyline R34Bill GatesfelahegyreAuditelepdarálósárgaBMW E30 M3buszfiat. fiat 500Forma-1 Spanyol NagydíjhumorBugatti Veyron SSFord FiestapaintballDakarvirtuálWalter Csabawörtherseetúraautóbringaháborújávorszarvas-tesztMANBZZZBMW 5 GTPutyinNagy FutamszállításüzemanyagBuick RivieraVauxhallAlpina B12szippantós kocsihulladékgyűjtésKovács TamásVenomautópiacHong KongsorsTaco BellVivaro500elexus rchosszútávú autóversenyiphoneiCarLance GilbertScoutlineIndyvásárláselakadásFord F-1502013Mercedes-Benz A-osztályMercedes A-osztályillatZöld pokolMoszkvaoroszsuzuki balenoüldözéspulykatuningrolls-royce phantomYuliannadragstertankNismofelajánlásugrásangol közlekedésVeyronconvertibleS90motorpalettakisfilmToyota S-FRszerencseFerrari 599 GTBDB9MarioChevrolet Silveradobentley continental gt458 ItaliamegsemmisítésördögszekérRenault RSFerrariPeoplemeganefűnyírógolfautóRobert Kubicavolkswagen bogárDaniel SordoQ60vadászatbikaszingapúrverekedésszakadékgyerekOtt Tanakjapán közlekedéslövéskersutcaAccordPistakisautóhalálrosszullétChelseaMicheliszCitroen C4 PicassostartstábénekelszabadultmacskaTouaregSvéd raliMikulásforgalomMicraAlfa RomoeVilnerAMTSRally CupTFSIAlain MenuWorld Series by Renaultgarazsminigunbolygódugattyús motorCardokS600összefogásMazda CX-5black fridayTCR EuropeAudi R8GTAApplekompakt autóShelby GT350RcrossovertrükközésVolkswagen EosKazahsztánDavid HasselhofftaplóbemutatóOpel Amperavirtuál tuningburnoutMercedes S-osztályAcura NSXtechnikade tomaso panteraPeugeot 2008MáltaMad MaxbrutálisBac MonoStingerRedönvezető rendszerBambooszolnokForma-4bolondskylineDucatiToyota PicnicDronekhanakamikazeDavid BrownTiposavSpongya BobszarvasNestor GirolamilopottViper SRTakkumulátorDaniel RicciardoluxusfurcsaságPeugeot 208Nissan IDxPrius6x6tragédiajégesőnagymamakoreai autólángokraligyilkossági kísérletpieter tsienfegyverSportwagonSmart ForFourlakókocsibűncselekménylegóZFHockenheimDCillegálvakvezető kutyaDurangoThe Mint 400Olaszországtitanrenault sanderosárga zászlóspanyoltechnológiakötélhúzásbeszakadt burkolathalálesettesztJensenközterület-fenntartásLodgyfékútDusterHooniganssátorTata NanolistaKOERUösszkerékBelga NagydíjHadik AndrásJumpyBMW 8rx8pokolHunGarianszondaSzilveszter raliS65oszlopSennajapán piacrondaFerrari 355 S SpiderelveszveRS4Gyulay ZsoltErzsébetráfutásSierraKefo MotorsportBMW 4-es sorozatLexus ISkabrióluxusautóMelbourneEurópa BajnokságNimródmatt fényezésKatarTigrisöregösszehasonlítóhihetetlenTitan XDbioüzemanyagoroszországKuala LumpurJanner raliTyler WitteABTDB11TalismanKadjarKoncz GáborhernyótalpQ5oldtimer találkozómotorosrendőrgázrobbanásévfordulóneed for speedorigamihegyCadillac ELRsólyomCayman SgyanusítottquadJapán NagydíjfékpadMarchionnaWald InternationalepizódpapmárkaPárizsi AutószalonFiat 500Lvasúti átkelőskoda fabia s2000dízel motorjachtMcDonaldstilos parkolástűzoltószlalomviccHongkongNissan rekordlasszóJannarellyMazda CX-9mezőgazdasághuligánokrajtFrankfurtkalapácsnői vezetőGenfi AutószalonMercedes-Maybacheszméletlengyújtogatótűzcsapjet-skicadillac devillecsomagszállításhírLadaszékVin DieselMiniparkoló asszisztensVignaleVelarA9X5MolajcsereQoros GQ3LummaLas VegasXJInfernofestékM6SpydertolászúzóNürburgringJosh CartuTDI500ChargergyászhírS10Opel AntaraPorsche Mission EPeugeot 508szembe sáv8-asújjáépültRenaulthúzásDelta HF IntegraleUberprankBonnevilleOpel KadettChevyKlausz Kristófrichard hammondExtremeFord F150összehasonlító-tesztkit carMcLaren MP4-12CMartin CaceresrobbanásproblémaCaymanSkoda múzeumTestarossamurvagyúrásAMG GTstreet racebérautóKimi RaikkonenVolvo reklánmPriortörvényCupraÉv autójaNissan Skyline R33tolatásRodasGuerlain ChicheritmobiltelefonInsanityautosSuzukaSebastian LoebszimulálásKeszthelyi VivienactroshulladékgazdálkodásKonakarmalerobbangyűjteményrepülő autóNissan MicraDefenderrollerForma-3magyarDacia Logan MCVporcheszekérAlpina B7versenyLancia ThemaAudi Q2NeonbanverésFormula RenaultBMW I8permetezéspeugeot 208 gtibiztonsági övjótékonyságcherokeenagy sebességtévéAudi SQ7videó válogatásRadicalford thunderbirdreggeliautómentéskatonákbejelentésCX-5Walterné Dancsó AdriennCadillac EscaladeFiat 124 Spideridőmérő edzésvolkswagen eco upkötekedésautóbemutatózenefejlesztéskipufogókazárWWEF12UruskorlátozásHungaroringjarri-matti latvalaSebatien LoebSuzuki Samuraiskoda superbbátordűnegalambJohannesburgDevel SixteenSochi3DMarconiclioIndyCarLaFerrari Apertaautomatikarönkford c-maxFenyrmorganadástrükkChristiano RonaldoJohn Cenarakományvolkswagen t1BMW M3demonstrációPorsche 911 RSpanyolországsüllyedéstoyota land cruiserlövegpullmannROALspanyol autórobotOpel CorsaEclipsePeugeot 206csúszós útmobilMr.Beanmercedes-benz mlcSuperleggeraMikkelsenMichelisz NorbertbalszerencsefurgonGenesisferrari 458 italiaFerrari F40 LM BarchettakarácsonyBethelopel karlelgurulJurassic Parkautó rongálásBrazil NagydíjEVkommunikációschumacheremissziós botránySportshot rodLamborghini Veneno RoadsterKerényi Ádámrekordberagadutcai autóvillámlásBrit NagydíjbikinispraykörnyezetbarátizomautózsenialitásAston Martin DB9okos fényszóróbevásárlásNissan AlmeraBoxster4x4szenzortalálkozóC8farmernyirfasRowan AtkinsonturánRimacFestival of SpeedFernando AlonsoHarley-DavidsonpremierRenault ClioTokiói AutószalonMonzarongálás46Stratoss60MotegiForma-EtávolságADAC Deutschland rallyKoenigsegg Agera HHDodgeBJ BaldwinAston Martin Cygnetáremeléslada 4x4Securityausztráli3 REXDTMhalottas kocsieséssebastien ogierrottweilerT-RoctanulmnányStockholmLFAtelefonAudi S5autó lopáspro-tourerMercedes CLK AMG Black SeriesMonsterD3 GroupJanner rallyaromahibaRWDráncfelvarrásvolkswagen jettacaddyOstbergtrélerLancer EVOMitsubishi G4Volvo S70 Rbiztonságbiztonsági autóturán frigyesFord MondeoRon DennisOsloVolkswagen Up!FlamePepsiFCAbarátnőF430Opel InsigniaMarcus GronholmültetésközelEngstlerF50Ford RacingejtőernyőmásolásnézőIATSvédországjógaelakadMcFlytrailerlimuzinArany Kormánykerékstatisztikakombi autóVectrabiztosítóatvCrosslandmercedes-benz s-osztálySebringMercedes VitoYamahaAbu Dhabi NagydíjdriftofficialtúlméretesAsconakísérletlefoglalt autókFiatgumorpotyautasRenntechtemetkezésfilmes autóspeedGPSrobotizált váltóTom ChiltonAudi A6speedzonetörök közelkedésjaguar f-typeletartóztatáséjszaka4MATICVFTSDragajtóTushkanovaAyrton Sennaporsche 959baja 500youtubebenzinkúte-GolfGumpertBMW 7QatareladakcsajokFormulaGeelybúcsúsípályagörkorcsolyaHill ClimberősSpa FrancorchampsHappyhonda integraToyotagyorsaságiPolestarNissan MaximaWRXnavigátorGarázs TVSkoda CitigoGordinialagútdacia loganversenyautóJaguar XFRanimációsGiulia QVVelociraptorForza Horizon 2MitsubishiukrajnatraktorkereskedésszenzációMartn ProkoprányitásLettországhangvezérlésTCRRenault Clio Trophycrash testvillámgyújtogatásfelvonulásvolkswagen boraMonte Carlo rallySherpkirálynőkéselésgyorsasági obporsche macangumiégetésautomata váltóGhymkhanaLaguna SecaHillclimbpénzpolo r wrcjean-claude van demmeKoreai NagydíjGallardoJaguar XFigazságszolgáltatásbenceM0sertéspassatland rover discovery sportV12MonacoinstinctDwayne JohnsonNissan Notevadnyugatcustom carrészedelektromos autózásSpecialebicikliútimpalakilöksikerkárosanyagvodkaTerrakhanaszállodaAfrikaWillys. modernKaivilágrekordMercedes CLAAmerikai NagydíjLance StrollLotus SUVRallyelelepleződésdefektkoppintásgerillafejesKia Soulgesztusharccélrasszizmusflame war488Porsche 993SpielbergRange Rover Sportland rover discoveryOpel Adam Rallysteve mcqueenidiótaMercedes S-classboxerfüves cigiX-osztályKAMAZállatkedvezménymunkagépSAS IrisgödörtolvajMercedes EVO 2daewooOpel AdamlimitáltAutopilotGrand DustertiloskaszinóSsangYongamerikai rendőrségLS 500hTrophy Truckbmw x1CiprusColin McRaehackerQ6szupersportkocsiplázavillamosmentőakcióDaytonaKia CeedColins CrestToyota HiluxközlekedésbiztonságGigafactoryprofivezeték nélküli töltésrendőrautókihajtóakciósvéd piacjárdaSuzuki AuthenticsMission EjátékkonzolRCóraCorbellatiHeinz-Harald FrentzenMercedes SLS AMGbabasofőrös autóOrosz NagydíjVolvo XC90licitCadillac CTSVida Janiautós jövőKodiakMarine EditionMercedes G-osztályunboxingReal MadridFanatecA110porral oltóhőségsylviaSWbalhéAlfa RomeoYaristerrorHyundaiNissan SilviaDoritostéli gumiLamborghini MurcielagohódmezőrületYouabian PumaMP4-12Cbarn findJeep CherokeedurvaX-Trailcsattogásvégső állomásékszerErzsébet királynőorosz tuningkulcskonvojHoldenAudi Prologue AvantMatteo Malucellihíd csereSSRolss-RoyceesteÉsztországApolloYpres-raliColoradoamerikai autóbalesetszaltógázolásPiercarlo GhinzaniBalekazahkínos esetlyukNASARali OBmentőtehénNAAFMalajziaE30SnowkhanafutárAston MartinpolgármesterLamborghinifesztiválgyerek autófogászatitalrepülrendszámautótemetődömperfavágásAEC RoutemasterPortugáliaFerrari 599 GTOm1rakézifékCountrymanszirénapickupaudi q3Yas Marina Circuit5008Suzuki SX4Citroen C3bringáskukásautómesefigurákszemmozgásTargadoppingMiami ViceboxkémfotóGuinness rekordTOP10lopós autóring-txiMercedes C-osztálydízel botrányázsiai közlekedésChevrolet CorvetteNovitecaprkolóCompassAudi A3büntetésfelakadBMW 4 Gran CoupéPokemon GoTWOFACElökhárítóhanninenGázosításautóipari visszahívásrajzfilmforró vízGRMNfelúszásCreweCamaroTiguanBMW 1Jedlik Ányos Klaszternémet autóNasser Al-AttiyahGoProRoad RovertruckmotorJeep Wranglerbmw m4Athénszedánhalálos irambanJeepájulásVolvo modellMazda3teherautógyalogosvédelemoff-roadMaserati QuattroportebesirtunkÚj-ZélandJeanner rallykiállításvandalizmusépítkezéskubarégiERCFelix BaumgartnerimprezascooterbővítéskombájnZ5jövőképautósüldözésTesla Model 3utcai versenyP100DautótesztFiat Pandareflexm5postásDél-AmerikapadkaForms-1neuvilleShanghaiMuscle CargreenlineJakus TamáskarbonsportszerűtlensúlyelosztásMichael SchumacherFord FocusreakcióMLBrinocéroszLandauletStelviosafariSpanyol NagydíjwellnessroncsderbiInfiniti M30dkanadaAlpina B3Komáromtöltőford galaxyleopardSemaKodiaqHondaPethő IstvánAnton YelchinUSA NagydíjT1subaru wrx stiF1Jaguar XFR-SPosrcheBMW 3 GTMercedes-Benz SLS AMGPekingi AutószalonLiberty WalkMaláj NagydíjLa TomatinadynoEmilyliepája-ralibölényDodge HellcatJustin WilsonPeugeottüntetés44Slovakia RingroncstelepÉrdi TiborIndiai NagydíjMissileRenault TrafficLamborghini UrusQoros 3luxus busztánckátyúSubaruCaterhamKodotoyota versoAcropolis-ralisütiOscherslebenGlobal Vehicle TrustszörnyetegGhostInsigniaFiesta WRCStepwayfisker surflincselésmeglepetésCitroen DS3Maserati LevantearmageddonEvoquenévautós üldözésRat RodChevrolett CorvetteHaasőzszörnyJerezEVOcsaláskávépezsgőrajzHonda 2&4XC40DevelTimo GlockLPGGhibliForma-1 Bahreini NagydíjkábítószerW MotorsToyota CorollaAudi TTbessenyeyQorosplatformkilökésRed Bull RingCorvette Z06gyárTouristenfahrtMitsubishi LancerBMW Z4egyediBMW 2-es sorozatkamionDél-AfrikaManordigital lightirodacsúszáspáncélosbestsellerSMSorosz közlekedéstotálkárAero 8konzolTSISan DiegoR3Lapraszerelt autóbivalybillencsModel 3XClimbkhanayoMercedes-Benz CLAnyíltnapLukács KornélTrabantNorrdschleifeChevrolet Voltherbielimitált szériaidősPharrel WilliamsárokIED SyrmaAston Martin VulcanBen Affleckeletkromos autólovaskocsiKTM X-BowfelfüggesztésRali du ValaisittasmázlikétkerekezésMonacói Nagydíj45youngtimerelefántelőzeteskipörgésbruderszabálytalankodásjubileumVerstappenTrans AMMount EverestFuriousszarkaMarco WittmanMarvellánykérésgázléghajtás458 SpecialeBuickGoogledonington parkAndy PriaulxcigioroszlánGT 4Skoda FabiaSilverstonefisker karmaDacia DusterMercedes GLEvírusDodge Challenger918 SpyderRosbergaudioX6MrevansBJContinentalszoknyaNissan 370zhókotróbicajdonutelső vásárlósorompóMotkányparkolásjó emberE63 SToyota RAV4RubiconszőnyegHalid Avdagic960OrlandogyalogosrugóDannymárkákkarcsütiszörnycars coffeBahraini NagydíjtűzijátékSigdsrallyversenysportPeugeot 308 GTiAudi RS3teaserNyirfás JuliannadrogBMW M760Li xDrivegyorsasági motorHyundai VelosterlefulladMercedes GPVolkswagenhumorosemberségi30 WagonborzRed Bullfrancia autókamionsofőrBMWaranyzebraV8 SupercarCsillagtúraPuskádi JánosszemetelésAusztriaford s-maxe-trongyáriarab közlekedésautomataAmpera-eHollandialángolhistoricPeopleAlaszkahackeléstúraautó világbajnoksághelikopterBajaEric BoullierR8kínaamazonfékDisneyUAZEurópa NagydíjChryslerAudi RS6BentaygasérülésNeymarMadárJari-Matti LatvalahangfalwiesmannSonicTakatamúzeumLada KalinaelképesztőtetőrönkszállítóspeakerLamborghini HuracanPókemberC3Suzuki VitaratengerpápaClarionreflekszSCCvéletlenF150SkodaPosaidonszociautotalalkozolimbóMercedes jövőBMW X4napelemtanulmányFerrari F12EgerSteve Jobshooniganfelnimotogpx7CountachhomokviharzsúfoltságTucsonmosásWatkins Glenlexus nxvonulásFRBessenyey ZoltánChevellekézikönyvGenesis G90helyszínelésAlfa 4CautótolvajijesztésforSuzuki AltohajópénzszállítóJaguar XKR-Sautókiállításvárosi miniSmart Cabriohumotámokfutóextra 300One:1Roberto MerhiATSWankel motorkezdőAusztrál NagydíjUsain BoltBoschfigyelmetlenvirtuálisAudi TT-RSZR1Rolls-Roycehőkameragokartgyerekekbontásautópályamatricaraktárpusztításátnevezéstrollnyári gumiatkinsonkigyulladMercedesJohn Cooper WorksingahomokTim Gáborcrashfoghúzásrablásjames bondhard topMastermázlistaMogyoródrágcsálóbunker24 órás versenyfolyóGT40Mazda MiataMagyarországteddyViperködrally du VARintelligensSergio Marchionnecsaládi autószabadidő-autóLamborghini AventadorGMC YukonbénázásISelaludtdöntőVolvo C30hangmedvemutatványHumveeU2tulajdonosML63 AMGBob BellrandiApertaborulásGymkhanaMercedes-Benz SLSRX-VISIONbritish greenEurosportBreitling Jet Teamégő autóGumball 3000ScoutversenygumiRickard RydellterepEasytronciModel SBMW M4 GTSGLAErwin WurmMcLaren 12cbiztonsági rendszerrobogósNissan GT-R R34szigetmercedes-benz c-osztályhójárógyorsításfacebookpeugeot 205 gtiBMW 5áldásjárókelőlada grantahullámtáskatilosban parkolásIrmscher InspiroPHEVNYPDChuck NorrisfalsefalsealfaautósportSubaru ForesterborulChironNascarsubaru wrxfokozatgyakorlatB11MazdaKia PicantoelőjegyzésP1car pornAgeratrutyiA120angol motorPSAmarketingLand RoverrobogóAdria CenniprémiumautóR8 SpiderGeneral LeeMaybachPorschekizárásVeszprémF40katonaiNémet túraautó bajnokságlánccsempészetrepülőtahóélményautózáshóembereladáshibridbiztosításintruktorDodge RAMmobilitásVila RealMaserati 3500GTFIA GT3ágyvicces videóTieRenault TwingoRomániaVolkswagen PoloNew JerseyJames MayszáguldásZumacentenáriumRallyInterlagosBútor Robicitroen c-xrgazdagféktesztSergiocélgépChiron SportKTMZafiraMclaren 570ShaszonjárműbajnokságBryan buffierFicza FerencLamborghini Diablobentley mulsannecars and coffeleleplezésillegális versenyháromkerekűszállítmánysorozatDan BilzerianretroRubens BarrichelloRed Bull RacingjwrctűzoltóságepilepsziaCaliforniaVW GolfWranglerbéreltAudi A2bukásbmw z2csehrobotizált autóvideóMercedes-Benz G-osztálygőzgépsziklaHonda PreludehollandmentősMichelinMiguel MolinamárkakupaBMW 6XC60SuperfastCitroen DS5TallinelőzésbicilisEtnaHyundai i30alvásPaurendőrStellaspecialwcVolkswagen PhaetonPaul di RestaépítésLancerOpelfrankfurti autószalonbadassdudaBullitBMW 6-os sorozatkínai autóveterán autóMehdi BennaniLaFerrariúteső3d nyomtatóConceptveteránÍrországfejszeLykan HypersportRolls-Royce Wraith CoupePanamera Sport TurismoShelbypolitikaNicolas Cagenémet sportkocsiwalter röhrlLuc BessonrageMemo GidleyXD3ImolaOpel MagyarországjelzőoszlopRselfieLada PrioraAMGkigyulladtlányWill StevenspoloskaszélvédőmosóönzetlennapfénytetőKevin MagnussenM PerformanceExclusiveroadsterSpapisztolydacia sanderohangprojektorbatmobilefilmszánkófuvarSLS AMGEurosol-Honda Civic Type-RKertész KrisztiánKugakétkeréklezárásstorage findnyomtatásflörtpiros lámpaidőjáráskólaévnyitótávirányítós autójótékonykodásszétverifailBoston reptérTataMini PacemanGinGT42CVlisztroncspiroslökésClarksonrobbantásautórenault talismanDavid CoulthardHyundai i20 WRChot hatchlépcsőhavas útskoda 120poénMike TroutAlfa Romeo 4CegyezményHollywoodbörtönChevrolet ImpalaAriel AtomolajChevrolet CamaroSzingapúri NagydíjfestésNissan GT-Rvasúti átjáróegyterű autóenzo ferrariesküvődashcamKarinaISISSRTHyundai Genesisvolkswagen golf sportsvanhangutánzásBentley Continental Flying SpurszabályozásbambuszNissan NV 200érintőkijelzőAustinSuzuki KizashifocihavazásVATHVolvomegelőző filmCentenarionissan gtrX2Dél-KoreaPlaystationHennessey VenomLamborghini Venenogyereküléskilencsebességes automta váltóIndy 500autóútAygoForzaFranciaországTolemanHeritageCruzelada samaraFormula 3szerelőFedExMarbella720SmandzsettagombkormánybombaSinsheimOliver Blumenissan navaravizes útpörgetéselnökVenezuelaIrmscherTacomaVolvo S90A-osztályFerrarFord Fiesta RS WRC30 évtávirányítósijesztgetésRali EBpeugeot 308 swCsehországChicheritnissan leafközterület-fenntartóbrutálvisszahívásDániabmw 507stretchtartályMcarenhibridautódrónMinyonbuffierPorsche 911NvidiadudeautómosáscsúnyaMiataSTdagadtTerrafüstBuggyShelby Daytona CoupetanulmányautóForma-2volkswagen beetleAnniversaryyellowstoneforma-1napenergiafiskeringyen autótéli közlekedés2WDtornádóDRIVE PILOTchevrolet cruzeKanadai NagydíjCullinanVolkswagen JettaVolkswagen TouaregFerrari FXXvákuumLMSWTCRAston Martin Rapide SProteamXJ220környezetvédelemBitter SándorsnowboardApriliamodernkombiInfinitirepülésWolfsburgáradásüvegkárigazoltatásTechnicszimulátorFiestasvédmotorhibahányásfegyveresekgázüzemű autóMarius AasenszámozásBeppo HarrachszabálysértésTraficVitoBaldwintridentgarázsajtóközlekedésshowautolivLandwindAll-Terrain570Sautópályajó sofőrSiennaittas vezetőtilalomheccEnerGForcemólóGLEdarualvázkrosszmotorimportWSRnői sofőrapokalipszisG63 AMGChevrolet Camaro Z/28elektromosreklámPorsche 911 GT3lábbal vezetRXgőzköltözésRufTobias Moerselnöki ügybiztonságtechnikamanőverinternethyundai i20sportkocsitPepsi MaxHonda CR-VAntonin TlustaktaxibakikereskedőDucatofeltörésKovács ÁgiGTSkoda OctaviabukfencGT-RVályiSUVwrcÉv Autója 2017Barcelonarossz útpályanapchrysler 200várólistaSamsungLada NivanézőkhűtésretroautórobotautóLe MansmenekülBMW X5idiótaPeopleMcLaren P1Magyar Termék NagydíjSolbergritkaságorosz autókupéelektromos autóGódor BarnaHummer H1SupermanszelfiIsuzuBarum-raliMarabMaserati GranTurismomarkolóKiaFerrari LaFerrariOPChatótávQVsínMitshubishiDemonelszabadult járműchris MeekejégkaparóNorvégiaMarchionnelángrongGT3SvájcPCRX-8felelőtlenLada Vesta3D nyomatásPeugeot 207Coca-ColaparasztFord RangerategoUH-1vetődésChevroletPiquetindításNordschleiferendvédelmi erőkmotorosSeat IbizaJeff GordonprojektoridiótaPeoplePeopleegyterűSwiftAventadorGran TourismoRinspeedkivetítőHyundai ix20japán autóMotorsVorsteinerSaab 9-3filmes autókSzilveszter rallyfóbiamodellfrissítésMaseratiItaldesignMNASZbírságformaConnectedDrive812SRT Viperjótétfekvőrendőrátépítéstámadásszelektív hulladékRober KubicaGuardlancia deltaNissan JukeelsőAbu-DhabiLMP-1Rally du VAR 2012RapidEkutyaelszállításGMC24hoffroadTransformersAudi A8 L Extendedmercedes-benzroad ragetargoncaForza 7Elon MuskToyota TundraDaciaR5M550dIRCMagnus WalkerG650freighterlazakereslet csökkenésford kacinemafrontálkiegészítővillanyautóKia Niroszerkezetbrutál esésdrámaFord EcosportHenessey Venom GTBloomHonda NSXfelvásárlásTouristenharrachSixt458kicsúszás488 PistaRhys MillenelsüllyedleszállásgunBlack BearSubaru ImprezaKharitoninomláslandolásbaleset tengelygyőri Audi-gyárstopcitroen cxMax MosleyChevrolet CaptivasivatagkályhavonattrezorPace CarJaguar X-TypeSuzuki SwiftMercedes E-osztályGorillazMercedes-Benz M-osztálySesto ElementosunyilaptimeújAxiálfaCitroen DS3WRCbankautomataOlssontrolibuszládaderbikátrányOpel AstraBMW X6FerrarivételvízVolkswagen GolfEF7gépi mosósportautóSabine SchmitzSTiarab autóváltóeldurrancserbenhagyásNicoM4 GTSámokfutássportHofmannLexusPro CeedGörögországKaroqYeongamTwingoterepezésrakétaFinal Fantasy60őrületJaguarzuhanáskoncepció Bugatti VeyronLevanteSuzukiSt. James EditionArab autózás

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.