keresés eredménye

Nordschleife

videók

Három BMW-t is összetörtek a Zöld Pokolban

A Nordschleife egy veszélyes pálya, nem ritka, hogy egy-két ember odaveri a kocsiját a korláthoz. Na de hogy három autót törnek össze egy kanyarban egyszerre? Na az még ott is ritka!

cimkék: BMW / baleset / Nordschleife

Megane és a Zöld Pokol

Ismét Nordschleife, és ismét egy kínos esés. Ezúttal egy becsövezett Megane RS-nek nem adta ki a kanyar, sikerült is a pálya mindkét oldalát érintőre vennie.

cimkék: Nordschleife / megane / GT / baleset

Nem várt fordulat a BMW M5 tesztelése alatt

Javában zajlik az új generációs BMW M5 tesztelése, már a Zöld Pokolban próbálgatják a 600 lóerős fenevad képességeit. Azt azonban ne felejtsük el, hogy a tesztpilóta is ember, ha szólítja a kötelesség, akkor nincs mese, menni kell...

cimkék: Nordschleife / BMW / m5 / wc

Ismét középpontban a szalagkorlát

Megint Nordschleife és megint pályanap. Most egy BMW 130i tulaja nem bírt magával. Egy kanyar után elvesztette az uralmát a járgány felett és alaposan megkínálta a kocsit a pálya menti szalagkorláttal.

cimkék: baleset / Nordschleife / Touristenfahrt / BMW

Bérelt Clio RS-t nulláztak le a Zöld Pokolban

A Nordschleife hírhedt aszfaltcsíkja sosem megy ki a divatból. Évről évre rengetegen teszik próbára magukat a világ egyik legnehezebb versenypályáján, többnyire sikeresen. Persze, van, aki rendesen benézi és igen komoly pénzveszteséggel zárja a mókát.

cimkék: Nordschleife / Touristen / baleset / bérelt / clio

Brutális baleset a Nordschleifén

A Zöld Pokol ismét felemésztett egy autót, ráadásul majdnem a benne ülőkkel együtt. A Clio RS olyan erővel csapódott a korlátnak, hogy az bukfencezve hajította vissza a pályára.

cimkék: baleset / Renault / Nordschleife

Összeakadt a Porsche és a Ferrari

A Nordschleife egyik szakaszán akadt össze a Ferrari és a Porsche versenyautó. Az olasz gép járt rosszabbul, elég nagy erővel vágódott a szalagkorlátnak.

cimkék: Porsche / Ferrari / Nordschleife

Majdnem elvérzett a BMW M2 prototípusa

A Nordschleife nem csak az alkalmi önjelölt versenyzőket tudja megtréfálni, hanem néha bizony a hivatásos tesztpilótákat is felemészti a Zöld Pokol. Most a BMW M2 egyik prototípusa járt közel ahhoz, hogy ripityára törjön.

cimkék: BMW / Nordschleife

Fenékkel kínálta meg a korlátot a BMW M3

Itt a jóidő, ismét neki lehet rugaszkodni a Nordschleife gyilkos aszfaltjának. Persze, benne van a pakliban, hogy nem úszod meg baleset nélkül, akár csak ez a BMW M3 tulaj.

cimkék: baleset / BMW / Nordschleife

Kilökte a BMW a Hondát

A BMW nagyon ment volna már tovább, de a Honda lezárta előtte az ívet. Természetesen össze is akadtak.

cimkék: baleset / BMW / Honda / Nordschleife

Audi S3 esett nagyot a Zöld Pokolban

Az Audi sofőrjének nem adta ki az egyik kanyarkombináció a Nordschleifén. A megcsúszó német hatch irányíthatatlanul vágódott neki a korlátnak, majd alaposan megtörve a pálya másik oldalán állapodott meg.

cimkék: baleset / Audi / Nordschleife

Alaposan eldobta a Suzukit

Ezúttal egy Suzuki Swift tulajának okozott komoly gondolt teljesíteni a Nordschleife kört. Olyan pofont kapott az egyik korláttól, hogy a szemközti adta a másikat.

cimkék: Suzuki / baleset / Nordschleife

Magyar sofőr költséges köre a Zöld Pokolban

Egy magyar autós bérelt egy M3-as BMW-t és nekivágott a Zöld Pokolnak. Valószínűleg örök emlék lesz neki a kiruccanás, hiszen a három összetört autót nem lesz fájdalommentes kifizetni.

cimkék: Nordschleife / baleset

Porsche Cayman GT4 és a Nordschleife esete

A Porsche különlegességét sem kímélte meg a Zöld Pokol. Olaj a pályán, a Porsche pedig a BMW oldalában.

cimkék: Porsche / Nordschleife / GT4 / Cayman

Olaj a pályán

Gyakorlatilag pillanatok alatt káoszba fulladt egy nyitott nap a Zöld Pokolban. Valamelyik kocsi olajat nyomott a pályára, a többiek pedig ripityára törték magukat.

cimkék: baleset / BMW / Nordschleife

A korlátról pattant vissza az Audi

A Nordschleife egyik kanyarjában kicsúszott az Audi kombi, majd a korlátról pattant vissza. Meglepő, hogy mennyire minimálisan sérült meg.

cimkék: baleset / Audi / Nordschleife

Puszi a korlátnak

A BMW E36 elnézte a kanyart és megpuszilta a korlátot. Mindezek után teljesen jó irányba pördült vissza a pályára, ám a csapatást sajnos nem tudta tovább vállalni.

cimkék: baleset / Nordschleife

Olcsón megúszta

A BMW M3 tulaja elvesztette az uralmát az autó fölött, de a kimozdítható korlátnak és a lökhárítónak köszönhetően nem lett komolyabb baja a bajor sportkocsinak.

cimkék: Nordschleife / BMW

Álcázott Camarót törtek össze tesztelés közben

Az új generációs Chevrolet Camaro Z/28 tesztelése már javában zajlik. A videó alapján azért vannak még bajok vele.

cimkék: baleset / Nordschleife / Camaro

Melós buszt törtek a Zöld Pokolban

Hihetetlen, hogy néhány ember milyen járgánnyal hajt fel a Nordschleife aszfaltjára. Nem ritka a busz és a melós járgány sem. Most a kettő kombinációja mutatja meg, hogy miként kell a korlátnak csapódni.

cimkék: baleset / Nordschleife / Vivaro

Megane RS nagy bukása

Ismét egy Megane RS, melyet tetőre raktak a Zöld Pokolban. Úgy tűnik, ennek a típusnak nincs nagy szerencséje arrafelé.

cimkék: Renault / Nordschleife / megane

Ritka Skyline törik a Zöld Pokolban

Az, hogy van egy bitang erős és legendásan jó autód, még nem jelenti azt, hogy rendesen végig tudsz menni a Nordschleife aszfaltcsíkján. Szerencsétlen Skyline GT-R R34 meg is kóstolta a korlátot.

cimkék: baleset / Nissan / Nordschleife / Nissan GT-R R34

Balesetbe kergeti a Ducato a kis Citroent

Már eleve az furcsa, hogy egy Fiat Ducato száguldozik a versenypályán, az pedig már csak hab a tortán, hogy balesetbe kerget egy Citroent. Ez a Nordschleife.

cimkék: baleset / Citroen / Nordschleife / Ducato

Nagyot esik a Porsche 911 GT3

Elég szépen csapatta a Porsche 911 GT3 sofőrje, de azért ő sem menekülhetett a Nordschleife haragjától. Szépen összetörte a német sportkocsit.

cimkék: baleset / Porsche / Nordschleife

Eldobta a kerekét a Golf

Szerencsétlen VW egy kipördülés miatt nem tudta befejezni a Nordschleife körét. A bal hátsó kerék azért megpróbálta nélküle.

cimkék: Nordschleife / VW

BMW M3 zúzás a pályán

A BMW M3 nem játék. A Nordschleife sem. A kettő együtt pedig kimondottan ütős kombináció tud lenni. Szépen össze is törik a szegény bajor sportkocsit.

cimkék: baleset / BMW / BMW M3 / Nordschleife

Nagyot esik a TT

Köszöntünk mindenkit a Nordschleife-n ismét! Ezúttal egy Audi TT dicső pusztulását nézhetjük végig egy helyi önjelölt versenyző jóvoltából.

cimkék: baleset / Nordschleife / Audi TT

Nordschleife a 90-es évekből

A felvételhez viszonyítva már csaknem 20 év eltelt, ám a Nordschleife Touristenfahrt ugyan az maradt. Már akkor is gyilkolták a gépeket a vállalkozó szellemű tulajok.

cimkék: Nordschleife / Touristenfahrt / retro

Kilökte az Audi a BMW-t

A Nordschleife veszélyes üzem. Ezt tudja mindenki, amikor felhajt a pályára. Mindezek ellenére ez a BMW E30 tulaj igencsak meglepődhetett.

cimkék: baleset / BMW / Audi / Nordschleife

Viperrel csapódtak a korlátnak

Elég nagy felelőtlenség volt bukósisak nélkül felmenni a pályára. Majdnem komoly baj lett belőle, a Viper ugyanis egy megcsúszás után a korlátnak vágódott.

cimkék: Viper / baleset / Nordschleife

Szerencsés esések a Zöld Pokolban

Arról rengeteg felvételt láthattunk már, ahogy totálkárosra törnek autókat a Zöld Pokolban. Most nézzük, milyenek azok, akik némi szerencsével, de megúszták.

cimkék: Nordschleife / szerencse / baleset

Nem kímélik az S-osztály kabriót

A Nordschleife aszfaltcsíkján tesztelik a Mercedes S-osztály kabriót. Nem bánnak éppen kesztyűs kézzel vele, de a teszt már csak ilyen.

cimkék: teszt / Nordschleife / Mercedes

Golf R32 bukfenc a pályán

Már a kanyar sem adta ki rendesen ennek a Volkswagen Golf R32-nek, a szalagkorlát pedig végkép rossz helyen volt. Így kell totálkárosra törni egy ritka Golfot.

cimkék: baleset / Volkswagen / Nordschleife

Motor a Megane RS ellen

Milyen az, amikor a versenypályán találkozik egymással egy őrült motoros és egy hasonló beállítottságú autós? Hát ilyen!

cimkék: Nordschleife / verseny / motor / Renault

Gyors facelift Nordschleife módra

Újabb Nordschleife eset, ráadásul a költségesebb fajtából. Most egy vadi új BMW M4 elejét szabta át a tulaj az önfeledt csapatás közben.

cimkék: baleset / BMW / Nordschleife

Nordschleife balesetek visszatekintés

Megmenekülni látszik a világ leghíresebb és legnehezebb versenypályája, így jövőre is számíthatunk olyan balesetekre, mint amilyeneket ez az összeállítás mutat be az idei esetekről.

cimkék: baleset / Nordschleife
Hírek

Két keréken teljesítette a Nordschleife kört

Egy kínai kaszkadőr srác mintegy 45 perc alatt teljesítette a Nordschleife kört egy Minivel. Túl lassú? És úgy, hogy a négyből csak két kereket használ végig?

cimkék: Mini / Nordschleife / kétkerék

Orosz kézen a Nordschleife

Egy orosz üzletember felvásárolta a Nürburgring tulajdonjogának a 99 százalékát. Viktor Kharitonin neve nem ismeretlen a pálya eddigi történetében sem.

cimkék: Nordschleife / Kharitonin

Orosz kézen a Nordschleife

Egy orosz üzletember felvásárolta a Nürburgring tulajdonjogának a 99 százalékát. Viktor Kharitonin neve nem ismeretlen a pálya eddigi történetében sem.

cimkék: Nordschleife / Kharitonin

Teszt alatt robbant le a prémium Hyundai

Már nagyban zajlik a Hyundai Equus tesztelése, a srácok még a versenypályán is kipróbálták. Nem kellett volna, nem bírta ki.

cimkék: Hyundai / Nordschleife / lerobban

Lazítják a Nordschleife szabályozásait

Úgy tűnik megint visszatér a száguldás a Nordschleife aszfaltjára. Az illetékesek ugyanis pár biztonsági fejlesztés mellett eltörlik a jelenleg érvényes sebesség korlátot.

cimkék: Nordschleife / verseny / biztonság

Összetörte a Ferrarit, pénzt kér a javíttatásra

Egy srác ki akarta próbálni a Ferrari 458-at a versenypályán. Természetesen összetörte, most meg az emberek segítségét kéri az újjáépítéshez. Adakozz a tehetős embernek!

cimkék: Ferrari / baleset / Nordschleife

Újra a csúcson a Mégane RS Rekordot futott a Zöld Pokolban a Trophy-R

Egy ideje már ígérgetik, hogy a Renault Mégane RS Trophy-R visszaveszi a leggyorsabb elsőkerék-hajtású autó címét a Seat Leon Cupra 280-től a Nordschleifén. Végre megfutották a rekordot.

cimkék: sportautó / Renault Megane / Nordschleife / francia autó / Renault / Nürburgring / rekord
TESZTEK

López nyerte a tesztnapot a Nürburgringen

Ahogy arra számítani lehetett, a Citroën pilótái domináltak a WTCC keddi nürburgringi tesztnapján, az sem meglepetés, hogy José María López szerezte meg az első helyet.

cimkék: WTCC / Nürburgring / Nordschleife

WTCC: A Nordschleife olyan, mint Disneyland

A pilóták folyamatosan készülnek a WTCC történetének első nürburgringi futamára, vannak, akik nemrég jutottak el először a pályára.

cimkék: WTCC / Nürburgring / Nordschleife

Halálos baleset a Zöld Pokolban

Tragédiával végződött a hétvégi VLN futam. A 23-as rajtszámú Nissan GT-R versenyautó egy ugrató után vágódott a nézők közé. Egy emberen már nem tudtak a mentők segíteni.

cimkék: Nürburgring / Nordschleife / baleset / halál

Muller: Unalmas verseny lesz a Nürburgringen

A WTCC rekordbajnoka, Yvan Muller szerint a pilóták élvezni fogják a nürburgringi versenyt, de a nézők szempontjából nem biztos, hogy jó ötlet volt a futam.

cimkék: WTCC / Nordschleife

Az Audi nyert a Nürburgringen is A Phoenix Racing nyerte a legendás 24 órást

A Le Mans-i siker után egy héttel az Audi megnyerte a világ legnehezebb 24 órás versenyét is a Nürburgringen. A versenyt  teljesítette a Kovács/Walter/Walterné magyar trió is.

cimkék: BMW / Walterné Dancsó Adrienn / Walter Csaba / hosszútávú autóverseny / GT3 / 24h / 24 órás verseny / Mercedes / Nordschleife / Audi R8 / Audi / Aston Martin / Nürburgring / autósport / Porsche / Kovács Tamás

Hivatalos: a Zöld Pokolba megy a WTCC

A WTCC igazgatója, Francois Ribeiro hivatalosan is bejelentette, hogy a túraautó-világbajnokság egyik állomása a Nürburgring lesz 2015-től, a versenyzők a híres Nordschleifén körözhetnek majd.

cimkék: Nürburgring / WTCC / Nordschleife
címke felhőijedtségCayman GTSTerrakanadaintruktorspanyol autóKonaToyota RAV4Nasser Al-AttiyahMercedesLFAToyota HiluxautolivInfiniti M30dBitter SándorZFalternatív üzemanyagChevrolet SilveradoSebastian VettelCrossland XárokshowA-osztályfutárP1visszahívásRed BullHappykötélhúzásÉsztországmegsemmisítéshaszonjárműSportwagonaprkolóAlpina B7GLELada PrioraAston MartinautópályaMagyar Termék NagydíjMitshubishikombitolatásbénaRolss-Royceextra 300TrustbemutatóbiztosításNeonChevrolet VoltAlpina B12Forza 7jávorszarvas-tesztzuhanásCiprusrendvédelmi erőkboxkiállásX6MdöntőjachtroncsHammanmobilFord MondeofekvőrendőrR8 SpiderPanamera Sport Turismohavas útlyukPókemberGRMNAirscarfcadillac devillepoéntűzijátékgázVWSuzuki VitaraMoszkvabuszbikaRomániakukásautóépítkezéslufthansaSpa FrancorchampsWRX STIEmilyBMWPiquetrossz útkamionpassatlazaTDIVolkswagen JettaSRTExtremefüstJurassic ParkPaucsattogásAsconaGyulay ZsoltMaserati 3500GTDaniel RicciardohumotMalajziaChryslerKínai NagydíjrányitásEtnaFerrari F40 LM BarchettaJean Alesiittastávirányítós autófigyelmetleni3PortugáliarendszámDokkerlasszóSaab 9-3mercedes-benz econicvasúti átkelőLamborghini DiabloelmebetegkiegészítőhőkamerareakcióbivalyamazonMaseratirobbanPárizsi Autószalonprofiarmageddonbolondvolkswagen golf sportsvannézőkAudi RS6Ford KugaAlfa Romeohard topShelby GT350Rtámadásroad ragetűzcsapPikes PeakMarius Aasenszerencseszenzációfurcsaságpiros lámpaállatkombájnA4Aero 8scooterKOERUIsuzuvolkswagen beetleHungaroringközlekedésvirtuálisLance Gilbertegyterű autóPepsi MaxplázadoppingChelseaXJ13liepája-rali812Will Stevensrali-európabajnokságpostásgolfautó3008platformháromkerekűretroautóMLBsikersuzuki balenoesőNovitecfejszetúraautó világbajnokságford s-maxHeinz-Harald FrentzenInfinitiszállítmánykivetítőFelix BaumgartnerOne:1SThangutánzásItaldesignláncKiaénekOlssonrágcsálóVeszprémrush hourbevásárlásCadillac EscaladeMomkhana3DingakétkerekezésNissan rekordBulldogGeneral LeeBMW 8Clarion45LS 500hAgera RSidiótaPeoplejean-claude van demmeWTCCSkoda múzeummentésHonda PreludeVerstappenszakaszijesztgetés60TFSIüldözéssorozatGarázs TVpókSuzuki AltoKia Ceedfisker karmasordoGran Tourismoford c-maxGhiblibestsellerhíd csereszabadidő-autójeges útautómosásMasterVolvo XC90Porsche PanameraborulájulásVolkswagenBarum-ralicars and coffeHyundai i30terepprototípuslefulladYas Marina CircuitHonda JazzDodge RAMlángokfegyveresekAnton YelchinA110gumiégetésInfernoAndy Priaulxcobra 11BalevárosMiatapremierkalapácsShelbySebringelektromoslancia fulviaMcFlygépi mosóOpel Adam RallykráterMonacoPaul SwiftamerikaKetterer ContinentalMatteo Malucellijapán piacszelektív hulladékSixtKia SoultrükkprémiumautóAthénGT3önvezető rendszerTucson458 SpecialesugárhajtásúArab autózásLa TomatinaHuayraFord Ecosportjaguar f-typeKaroqSennahuligánokbalesetSamsungcherokeeC8Miguel MolinaWaldowLexusStellaPur BlancPakisztánEurosol-Honda Civic Type-Rmercedes-benz c-osztálycsúszós útfékútfacebooklopott autópezsgőHummerjelzőoszloprajzfilmCitroenvontatásTataRinspeedCorvette Z06porsche macan918 SpyderMP4-12CjwrcfelajánlásVolvo reklánmFord RangerJeep CherokeevetődésMcLaren MP4-12CMazda CX-9kaszkadőrROALChuck Norrisbmw z2motorosSvéd raliScoutDeveltérképbmw m5landolásDodge DartIED SyrmavízbenFiat PandakicsúszásG650bővítésUH-1kémfotótankQatarfiat. fiat 500Festival of SpeedtalálkozóhangfalPlaystationmackóGLCbiztonságtanulmányManorSpongya BobBMW 4-es sorozatmandzsettagombfogászatRX-9WSRMercedes-Benz G-osztálykereskedőbadassKAMAZJohn CenaKugaMcLaren P1flörtkályharasszizmusColoradomotorhibagyereküléstrükközésSmartAudi TT CupF430Jorge LorenzoConnectedDrivedigitálisbérautógyáripályanapSolbergCoca-ColaNissan 370zGenesis G90gázüzemű autókatonaiBYDChicagoévnyitóGoogleletartóztatásLykan HypersportactrosNissan NoteSpielbergpályahonda integraautmoataOpel AmperagyúrásKodiaqManor MarussiaNicosérülésGuardnői sofőrBMW 2 Active Tourerorosz autóOlaszországTata ZicaAgeraszimulálásbátorparasztLevante500eládaderbiOtt Tanakvicces videóVolvoHumveesertéslada 4x4hóemberrosszullétbillencskátrányring-txikipufogóSubaru Imprezarobotizált váltóversenysportösszehasonlítóautomata5008Traficegzotikus autószánkóPace CarMarbellaDél-Korealopós autóMuscle CarAlpina B3önvezetőMad MaxMercedes CLADodgepeugeot 308 swFerrari 355 S Spider44Lada VestaMercedes EVO 2LaFerrari ApertaképEric BoullierWWEvillámlásSiennabombaPosrcheTSItrélerOpel Magyarországkisfilmsubaru wrx stilimitált szériaMercedes S-classAventadorStelvioillatriasztódurvaRange Rover SportSzilveszter raliBMW 3 GTJaguar XFRenntechOPCBajajarri-matti latvalaRodasForma-4Audi Prologue AvantbalesetekSuzuki Authenticshackeléssvéd piacmercedes-benztotálkárMonacói NagydíjHunGarianautóipari visszahívásPeugeot 207Aston Martin VulcanBMW E30PCSherpsárgaKancsár FerencDCBMW 2-es sorozatvilágrekordajtóVenomDodge HellcatreflekszlelepleződéskrosszmotorDefenderautó rongálásfestésVenezuelapénzszállítóProteamXC60Jeep WranglerMartn ProkopmagyarNoodleMission EmázliAudi R8peugeot 205 gtiDragbenzinkútroncsderbielveszveAudi TTelszabadulM PerformanceConceptTouristenjó emberdacia sanderoirodaKazahsztánChevrolet Camaro Z/28Orosz NagydíjtraktorJensen InterceptorBMW M2NvidiaJaguar XKR-SrevansGigafactorytilos parkolásMNASZs60B11spanyolchrysler 200Cadillac CTSszippantós kocsiMax Mosleyfailautósüldözéstitanjátékkonzole-GolfwellnessPeugeot 308 GTiNissan NV 200McarenGenfi AutószalonévfordulóhalálesetPaul di RestaIATDaniel Sordoteddykarbonzebracitroen c-xrVolkswagen PhaetonOpel InsigniaExclusivelexus nxRoberto MerhiFiesta WRCCross ConceptFormulaShelby Daytona CoupeTechartnémet sportkocsiStepwaygalambrekordForza Horizon 2Piercarlo Ghinzanioffroadcrash testszolnokromán közlekedéshangutánzótáskaigazoltatásKodoColin McRaeDemonluxusautóFittipaldiminigunolajráncfelvarráskrosszromán autóhullámToyota CorollaFerrari FXXBen AffleckT-RocvillanyautóX5MkápolnarobotversenypályaMonte Carlo rallybiztonsági rendszerWRC3újjáépültNordschleifeskoda fabia s2000Nissan IDxSuzuki SamuraireklámVin DieselOschersleben911Bútor RobiTWOFACELanciamanőver760LiEF7Opel GThelikopterLykanSuper SportVolkswagen PoloQorosTrabantdonington parkjames bondléghajtásVFTSRon DennisNissan SilviaSemaMercedes A-osztályLotus F1Mercedes C-osztályborulásBMW 6köztisztaságműszerfalkaszinói30 WagonBarcelonavezetésstartautosangol motorF50volkswagen boraFRCardokLandwindtüntetésalvázHoonicornkínos esetBreitlingMcLaren 12cfelfutóillegális versenytanulmnányelnöki ügyprojektorSsangYongToyota S-FRRali OButcai autószlalomgarazslábbal vezetpattogatott kukoricaKecskeméti BalázsHyundai GenesismarkolóHenessey Venom GT2013fiskerHarley-DavidsonSkoda FabiaApriliaBugatti Gangloff CoupedudecserbenhagyásRosbergFord F150Bentley FalconvicccsomagszelfiVW GolfToyota EchoUSAcars coffeYarissteve mcqueenVolvo modellingyen autóMexikóCX-5Német túraautó bajnokságGT-RsúlyelosztásGTO570SWillys. modernGiulia QVMikkelsenmólóOpel CorsaegyezményGuinness rekordausztrálgyilkossági kísérletbejelentésnissan navarazeneveterán autóboxerRX-VISIONbmw x1BlackpusztításrobogóélőRowan AtkinsonwiesmannakadálybefutóWranglerMercedes SLS AMGMichelisz NorbertmunkagépkulcsJari-Matti Latvalaamerikai közlekedésjárókelőFord F-150kipörgésFerrari F12tuningGinBuggytáblatankolásNascarCrystal HooksGTátadáscélMarvelelnökkatonákÉv autója488BMW 1602AustintávirányítósMercedes-MaybachEurosportsziklaDisneygyalogdarálóversenyautóakkumulátorVectra34 órás versenyEnerGForceközterület-fenntartóTaco Bellkereslet csökkenésPeugeot 308előzéshirdetésSebastian LoebmeganementőakciónyíltnapKarinaRallyUSA NagydíjbencelerobbancélgéplebukásMazda MiataAbu Dhabi NagydíjPosaidonDetroiti AutószalonlánykéréskonvojGumball 3000XJ2206x6festékhalottas kocsiMercedes GLEHooniganssínBugatti Veyron SSHiluxYpres-ralirali-világbajnokságTerrakhanaX-TrailszörnyetegkörnyezetvédelemelakadásTolemanhivatalosGorillazfegyverMercedes S-osztályautótesztprankmúzeumCessnasebastien ogierOlivier PanisMehdi Bennanimercedes-benz s-osztályMonstermini cooperszénanévfékpadamerikai humorVRhőségszarvasJapán NagydíjDurangoFiat TipoBTCCSonicamerikai rendőrségchris MeekerészegNissan MicrahavazásMercedes Maybach.vandalizmustechnológiakereszteződésdaruegyüttműködésCarlos SainzYamahaSpecialeSebatien LoebQoros GQ3Opel AntaratesztAusztriatalálmánynagy sebességBMW M3zsúfoltságfejesjavítástanulmányautóLamborghini VenenoegyedirendőrséggyalogosRenault ClioorrszarvúMinyonszondaAlfa RomoerepülőrongmenekülÉv Autója 2017AuditorlaszColins CrestraktárgázszivárgásU2edukációmesefigurákAdria CenniKoenigsegg Agera HHRange RoverkazahBill GatesMadárGenfbontásBoston reptérszállítóhalálos irambanJanner raliDodge ChargerMercedes SLSporsche 959RubiconFrankfurtmanuálismonte carlo raliViper SRTmotorbalhéMarco Wittmanszabálytalankodástoyota 2000 gtlowriderYuliannarombolásKovács TamásBMW 5furgonPorsche BoxterBreitling Jet TeamNAAFkötekedésyellowstonegyűjteményVolkswagen Touaregautótolvajrx8halálosBatmanpickupDacia DusterszékVida Janipótkocsibmw 507jó sofőrfékteszthooniganfrontálcseh autóAcura NSXMagyar NagydíjLaguna SecaHonda NSXRally du VAR 2012Mercedes-Benz SLSArteonTieclioporral oltófarmergyorsulási versenyszingapúrkilökkersSCCViperSuzukiI8lamborghini gallardoM8Amerikai NagydíjTesla Model 3M0Irmscherlexus rcGuerlain ChicheritErzsébet királynőzsenialitásNissan GT-R R34MotegiburnoutVolkswagen Eosgarazs.tvAlfa Romeo 4CRolls-Royce Wraith CoupefreighterErwin WurmTrophy TruckLapraszerelt autóKatarbrutál esésMiniSuperleggeravonulásquadskiBMW 7szembe sávherbieMagnus WalkerOpel AdamMarioNeymarFormula 3hókotrószigetsunyiFordhibridsubaru wrxEVBelgiumSeatNissan AlmeraSilverstonejet-skineuvillewörtherseeminiszterelnöktruckbunyóFerrari CaliforniaAMTSködtesla model xD3 GroupDavid HasselhoffpolitikafalsefalseterrorJohannesburgitalFormula StudentsüllyedésrendezvényI-Paceemissziós botrányForma-Epieter tsienkutyagázrobbanásErzsébetSwiftkábítószerhatótávMichelinChevroletbentley mulsannekerékMelbourneFord FiestaAudi A8 L SecurityfotódömperrepüléseldurranWankel motorcigiDelta HF IntegraleBMW X4rugóV8 Supercarford galaxyPhaetonDaimlerönzetlengreenlineCintrasorompóverésKovács ÁgijótékonyságBMW 503Nyirfás JuliannaVeyronMercedes VitoátnevezésCountachbúcsúNestor GirolamitévéjégkaparómotorpalettadashcamP100Dbringalada grantaHalid AvdagicDaytonakisteherautóArany KormánykerékfolyóomlásveteránkoppintásAccordsportszerűtlenBethelLummaSzingapúri NagydíjelefántlincseléscsomagszállításmotorosrendőrAcropolis-raliFerrari 599 GTOreflexLancia ThemaFiat 124 SpiderTrans AMtrident iceniTacomaidiótaOlasz NagydíjSpanyolországFocusmotogprenault talismanlabradorRX-8All-TerrainCentenarioautó lopásInterlagoshernyótalpfilmes autómexikói autóferrari 458 italiaLe Mans 24hdrónJedlik Ányos Klaszterpiros458kézikönyvLamborghini MurcielagobrutálMlegóváltóHong KongMatthew CampbellMitsubishi LancerolajcserehójáróE30Bentley Continental Flying SpurA120karcVauxhallStockholmVignaleJeff GordonkupéBrazíliasorspeugeot 208 gtiraliAlpinaMercedes G-osztályMarchionnefelfüggesztésutcai versenyfuvarhomokMagyarországnavigátorSupermanaudi a4HockenheimVolkswagen Up!m5Zöld pokolFerrariPeopleNissan JukeForza MotorsportZengő MotorsportEliamelegedéslada samaraMogyoródautótemetőcsaládi autóFerrari F12 Berlinettalimbókoncepció Bugatti VeyronMemo Gidleyjárdabicajapokalipszistörvénybaja 500GT-86szarkaLamborghini AventadorIrmscher InspiroRenault TrafficvészfékRed Bull RingKoreai NagydíjSpirit Of EcstasyCaterpillar458 Italiafrankfurti autószalonamerikaiforma-1büntetésKeszthelyi VivienszociautotalalkozoHadik AndrástulajdonoslángolCountrymanNorrdschleifequadbaleset tengelyyoHollywoodBahraini NagydíjelsüllyedkommunikációBrilliance275x7Hummer H1Mercedes-Benz M-osztályHaasBelga NagydíjgyanusítottcrossoverjégautóbruderHyundaiÉrdi Tiborvolkswagen jettacaddymodellfrissítéstrezorhangprojektorimpalatelepleopardLancerspeedzoneMaserati QuatroportePorsche 911 GT3AlaszkarobbanásATS-VautósportVolvo C30Titan XDcentenáriumLamborghiniChevrolet ImpalafelniDTMIndiaShanghaiSpykerPuskádi JánoshalottaskocsiF12stretchtávolmaradásMini PacemanZafiraelektromos autóAntonin TlustaklövegoroszAston Martin DB9BambooVolkswagen GolfsportkocsitJCWDoritoségő autóSUVNicolas Cagelángrongálásvolkswagen bogárKodiakkubaSpaSTiconvertibleparkoló asszisztensbukfencpulykaoperatőrtelefonVivaroKerényi Ádámnapfénytetőkombi autóChargerMercedes-Benz E-osztálytilalomdízelautóRapidEoff-roadAusztrál NagydíjyoungtimerszáguldássportautódragsterLancer EVOugratásNürburgringsylviaCadillacselfieBZZZSmart ForFouranimációsrolls-royce phantomrakományARTelőzetesbiztosítóCrosslandLe MansVila RealMANFlameWalter CsabaFiatjégesőborzverekedésMaláj NagydíjPontiacatvRallyeLada Nivaösszefogás3d nyomtatórakétafelakadlakókocside tomaso panteraNorvégiakihajtóeszméletlenABTR8Lamborghini Veneno RoadsterTobias MoersTokiói AutószalonFerrari LaFerrariMcDonaldsLada KalinaKia NiroHeritage30 évelsőbbségdonutVenom F5Marine EditionTCRsvédDakarhúzáskereskedésheccKia Forte KoupXJW213Német NagydíjkárosanyagmutatványautomatikasavDannyhalálnyomtatásHongkongHill ClimbPeugeotBoxsterKefo MotorsportPeugeot 208SuzukaBJ BaldwincsehAcurarobotizált autóformasütiszörnySuperfastPorsche Mission EújjáéledszerelőKuala LumpurcsalásmurvainstinctGrand DusterfocikardiológiaJames Mayillegálford kaAudi A3Jaguar XFRBMW 6-os sorozatBuick RivieraMitsubishi G4arab közlekedésJosh CartuRed Bull RacingBMW Z4autópályamatricatechnikaSinsheimFiat 500fisker surfhajótolásversenygumiWolfsburgcustom carszenzorHonda 2&4bmw m4i3 REXürülékMarchionnaMikulástemetkezésSpyderF150zúzóporchePeoplehumortörök közelkedésbambuszparkolásboxGyurtagyőri Audi-gyárTallintéli közlekedéshányásáremelésZR1pápavakvezető kutyatúlkeresletTipoWald InternationalLadaBruno SpenglerlízingDB9BudapestJänner-ralivírusbentley continental gtPutyinChevellebörtönKomáromgázolásAudi A6gyorsítás720SElon MuskelképesztőAppleFormula Renault3D nyomatásSan DiegoAriel AtomkameraUltrakezdővideó válogatásjapán közlekedésCitroen DS5Final Fantasynyirfasörök garancianyári gumiiCarLamborghini HuracanLexus ISszórásToyota SuprareggeliRali EBNissan GT-RBessenyey ZoltánHonda Civic Type-RpaintballChevrolet Camarotargonca8-asLas Vegas2WDEgerIndiai NagydíjRapidrönkDucatiChicheritPeugeot 508Rickard Rydellmajdnem balesetNew JerseyjövőképJumpyiphonefóbiakörnyezetbarátnyereményjátékgyárMicheliszszedánwrcDavid BrownlaptimejátékautóRollsDusterJohn Cooper WorkselgurulRenault RSKevin AbbringFord FocusfavágásMarcus Gronholmarab autóChevrolet AveoUPSFernando AlonsoszemetelésLotus SUVDacianézőTestarossaLandauletLamborghini UruspénzékszerintelligensAfrikalányparkolóMcLarenútpotyautasgiccsSt. James EditionalagútNissan SentravadászatterelésstatisztikabűncselekményMáltastopMotkányvolkswagen t1leálláskit carhangAnniversaryScoutlinebikiniterepezésvillámNissanlezárásRCFCAGordiniBMW 1gyújtogatóForma-2rally du VARNASAtaxiblack fridayutcalistax6GymkhanaMclaren 570SPepsironcstelepgazdagbioüzemanyagTiguanToyota Yaris RSJustin WilsonSeat Ibizaolasz autógyerek autóretroPeugeot 206Road RoverszállodaADAC Deutschland rallyLMP-1Mercedes E-osztályBMW E30 M3hibridautóCruzeMercedes jövőPokemon GoegykerekezéstetőPekingi AutószalonX-osztálykoreai autóMitsubishi Outlanerbiztonságtechnikarollerázsiai közlekedésrajzSportslicittornádóMaserati LevanteTigristrolibuszelaludtterepjárószörfPistamegelőző filmM4 GTSford thunderbirddynoközelsivatageletkromos autólökési5homokviharTakatafrancia autófűnyíróTata NanoItaliatolvajland rover discovery sportA5GMC SierraAIDStoyota versolopotterősCaterhamelakadPorsche 911 Rgyorsuláskonföderációs zászlóháborúAlain MenuChevyJensenHyundai VelosterMartin CaceresautóútAlfa 4CmacskaJaguar X-Typenői vezetőFord Fiesta RS WRCizomautóToyota TundrarobogósBullitkorlátozásGoProM6Micraelszabadult járműM550dQoros 3Furiousfelvásárlás4MATICmázlistahanninengödörEurópa NagydíjkabrióMotorsúthibalövöldözésvégső állomáshihetetlenCompassBeppo HarrachKoncz GáboridőjárásbicikliútMr.BeanDB11daewooMercedes-Benz A-osztályDRIVE PILOTCamaroGörögországQVATSbrutálisThe Mint 400magabiztosságoroszlánfeltörésRobert KubicaLettországtöltőEMCOpel CascadabatmobileimprezaFanatecámokfutásSergiobunkójason stathamszaltóVolvo S90csúnyaMazda CX-5Nagy Futamkilökésorosz közlekedéselszállításvéletlenchevrolet cruzeTransformersfesztiválAudi SQ7városi minie-tronDronekhanavillamosSteve JobsGhymkhanadacia loganEngstlerbiztonsági autóadásbírságnissan nv200japán autóVolvo S70 RE63 SSochisípályapermetezésRedGT4bringástűzoltóságRenaultőzöregAudi RS3orosz tuninghumorosgyorsasági motorhot hatchgyorsaságigyorsasági objégKen BlockCorvettealfaBMW X5morganbetonkeverőtaplódemonstrációBrazil Nagydíjenzo ferrariközterület-fenntartásategoERCautó eladásML63 AMGkávétrutyiland rover discoveryeladak350zSata-raliVitoúj generációmenekülésrönkszállítólángszóróáradástehénsportjelzésMarcello Lottiokos fényszóróBMW X6hulladékgazdálkodásZ5tilosbakiBentleyteasermobilitásSvédországszoknyaAbu-DhabiDél-AmerikaGT 4érintőkijelzőrészedtélSzlovéniavízgyerekbolygódugattyús motorvolkswagen eco upschumacherBryan buffierzombiQ60robotautórablásvizes útesésS65EasytroncibessenyeySuzuki Swiftdízel botrányskylineferrari enzoMulholland DrivefékKoenigsegg Agera RGuerlainJakus Tamásrenault sanderorendőrSubarukétkerékbukástridentJerezhibaFiat 500LNismoNissan MaximaOpel AstraA9pisztolykedvezménykísérletpáncélosHoldenkülönösSzilveszter rallyvákuumKlausz KristófbalesetmegelőzésMaserati QuattroportekátyúgurulDodge ChallengeridősQ6Skoda Citigolimuzinpapsárga zászlókatonaF40vadnyugatMaybachChristiano RonaldoMitsubishiWatkins Glen4x4british greenAyrton Sennaittas vezetőszőnyegbiztonsági övluxusFerrariPSAVelociraptorHondaChevrolet CaptivaCitroen DS3WRCautomata váltótrailerakcióFalconGhostMbDesignszupersportkocsiámokfutóMonzaTwingoEvoqueToyota PicnicReal MadridMount Everestvezeték nélküli töltéswchyundai i20Ford Racingleleplezésfajógagörkorcsolyaautós üldözéshibrid autóesküvőChevrolet CorvetteVettenagymamahegyberagadugrásalvásApertamedvearaboszlopLexus LF-SAPorscheemberségautós jövőTim GábormárkákpedálFicza Ferencnyújtott karosszériatávolságtűzoltóLiberty WalkSlovakia RingSvájcegyterűModel 3CaymankormányDan BilzerianRadicalImolaangol autódízel motorfokozatJanner rallyfelelőtlenX2G63audiotávirányítós indítófilmChevrolett CorvetteKTMturán frigyesbajnokságLuc BessonPlútóG63 AMGBMW 5 GTRolls-RoyceszemétszedésKharitonininternet24 órás versenyRenault Clio TrophymotorháztetőgyakorlatbakancslistaforsütiBMW M4 GTSAudi TT-RShűtésbabaChallengeelső vásárlóFranciaországkompakt autóRali du Valaistáncbmw maasaicaluxus buszkisautóV12Skoda Octavia RSkölcsönzőlövésesteJannarellykínaelsőOliver BlumeEclipsestábeladó autóRafael NadaljubileumTOP10szilvszter raliHennessey VenomWalterné Dancsó AdriennNYPDDevel SixteenhangvezérléselőjegyzésAston Martin Rapide SKanadai NagydíjhackerVeneno RoadsterFerrari 599 GTBUsain BoltLada 210446rinocéroszkirálynőAmpera-eRally CupS90sólyomtartálysnowboardPolestarmárkakupabunkerBMW I8RWDKertész KrisztiánWintercontactDacia Logan MCVGumpertGoodwood Festival of SpeedzúzásátépítésPeugeot 2008közlekedésbiztonságoldtimer találkozókólaHUVMichael SchumacherKimi RaikkonenEVOgarázsajtóvisszapillantóIncteherautóAlpineKadjarráfutásSkodadugóTAG MotorsportforgalomBoschRenault TwingovonatBlack BearmodernerőszakföldcsuszamlásfelahegyreR5amerikai autóSport SVRsmokemegtaláltSnowkhanaDél-Afrikatengerijesztésösszehasonlító-tesztBob LutzhódmezőrületSuzuki KizashiNissan Skyline R33túraautóPrior500Porsche 993Rhys MillencsodaDavid CoulthardUberJaguarCayman SKrózser MenyhértNissan Skyline R34téli gumiszimulátorcsúszásBac MonoOstbergMercedes GPkínai autóBMW M760Li xDrivevételtrollCsillagtúraVilágbajnokságLand RoverrendőrautóVelarvodkafelúszásjótétkonzolfoghúzásvásárlásClimbkhanaforró vízGTAkigyulladcar pornültetésautóbemutatótúlméretesHonda CR-VS10törésdagadtlisztRatkinsonszélvédőmosóTouaregcitroen cxüzemanyagBrit Nagydíjtilosban parkolásdrámaJon Olssonkilencsebességes automta váltóVATHAudi Q2Q5DániaCitroen DS3hajléktalanOsloÍrországfüves cigiCreweflame warMazda3beszakadtPorsche 911rottweilerspeakerPethő IstvánkézifékBentaygaRimacAudi S5Dacia DokkerbuszmegállóágyüvegkárautóTom ChiltonCorsica-ralidigital lightkamikazematt fényezésstreet raceelektromos autózásFord MustanggyújtogatásIndyRufskoda superbpolgármesterszabályozásDucatopullmannSecuritywalter röhrlCaliforniaRoad AmericaAEC RoutemasterVályieladásnapenergiaukrajnaSaabhistoricátverésgokartAudi A8 L ExtendedAMGgesztusszámozásWTCRépítésSkoda OctaviabicilismobiltelefonelszabadultJaguar XFR-SHonda Civic24hfilmes autókToyotaSierraPriusUAZRober KubicacsajozásT1rolls-royce wraithDC Shoespro-tourerSubaru ForesterrajtR3ZotyeszörnyGázosításpolo r wrcmercedes-benz mlcvizelvárólistaHillclimbrobbantásszekérvasúti átjáróForma-1 Spanyol NagydíjFootkhanaJeepAMG GT RharcSmart Cabriobéreltopel karlKia RioMick SchumacherMercedes CLK AMG Black SeriesgumorTushkanovakamionsofőrBMW 5-ös sorozatForma-1 Bahreini NagydíjCadillac ATSmosásHollandiaAston Martin CygnetbobpályaRali VBFiestaPharrel Williamslancia deltaToyota GT86költözéspalettaIndyCarmeglepetésLand Rover DefenderMercedes-Benz SLS AMGBob Bellidőmérő edzésrondaSigdsrallyCsehországLPGMC YukonS600Opel Zafira Tourerangol közlekedésInsanityDwayne Johnsonepilepsziahulladékgyűjtéskazárcsempészetautómentésnissan leafW Motorslefoglalt autókablaktörlőmentősGLAEsteban GutierrezharrachepizódYouabian PumaAudi A2FIA GT3InsigniaTargalimitáltdudamarketingSesto Elementoaudi q3kínai közlekedésTouristenfahrtPro CeedGeelyhőscsajokdriftáldásGenesiscrashRenault Meganejelmezünnepi modellbölényroadsterBonnevilleGMCtahóApolloGallardoLodgyHyundai i20 WRCszállításmárkadrogFenyrHyundai ix20OpelbaseballritkaságMercedes-Benz CLAGiuliaGlobal Vehicle TrustleszállásgyerekekSMSautópiacStoffel VandoorneSRT ViperChironoroszországISISTimo Glockhot rodmentőSabine SchmitzCitroen C3Sibiu-ralikigyulladtgunCupranémet autósátorSuzuki SX4Kia Picantorichard hammondHayden PaddonvideómoziSpanyol NagydíjrepülStingerlökhárítóturánKTM X-BowaromaXVneed for speedVorsteinerLaFerrarifejlesztésXgyorshajtáskéselésjótékonykodásWestfield MegabusaGódor Barnanissan gtrszétverilovaskocsiautókiállításlépcsőWRXkizárásctsidiótaPeoplePeopleszemmozgás960SVtragédiatestISEurópa BajnokságrageGLBCadillac ELRpokolkarmaspeedkergetőzésYeongamkarácsonyBuickhelyszínelésskoda 120Continentalorigamitoyota land cruiserszakadékFR-SbénázásbesirtunkRat RodszabálysértésClarksonLukács KornélsafariunboxingIRCigazságszolgáltatásAutopilotJeanner rallyhosszútávú autóversenyVilnerBMW 4 Gran CoupéLance Strollfurcsa járműModel SSLS AMGRubens BarrichelloAMG GTbalszerencseFedExpaul walkersprayfelvonulásversenymásolássztoriszerkezetGPShídgyalogosvédelemélményautózásCitroen C4 PicassoTyler WitteőrületSSWorld Series by RenaultAlex ZanardidűneproblémaMike TroutördögszekérgyászhírbuffierrandiForzasofőrös autóMaserati GranTurismoOpel KadettbankautomataMiami ViceIndy 500MazdadefektF1gőzkéséskiállításSAS IrisalkalmazásKevin Magnussenbeszakadt burkolat

vissza a lap tetejére
A honlapot készítette és a tárhelyet biztosítja: FaXuniL Kft.